ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,473 דיונים בפורום זה
-
מחפשת מחשב נייד(אזור ה2500-3000) בעיקר לצרכים בסיסיים(אינטרנט סרטים וורד וכו´). יש לי אפשרות לבחור בין שתי דגמים במחיר מוזל: dell inspiraion 3421 או 3521 בשניהם ישנה האפשרות לגרסה עם הI3 והI5. (בתוספת לטובת הI5 של 500 ש"ח בערך) על מה הייתם ממליצים? מה ההבדלים הרציניים בינהם?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש נייד קטן וזול שיהיה בסלון לצורך מולטימדיה וגלישה באינטרנט דרך המסך. תקציב - נמוך ככל האפשר. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ועמיד למרות המחיר הנמוך. כמו כן חשוב לי שיהיה לו כרטיס קול שיתמוך ב-5.1 (אם אין דבר כזה בניידים, עדיף לקנות חיצוני?) אם בתקציב דומה, אוכל לקנות מחשב נייח לסלון ולקבל תמורה טובה יותר לכסף, אשמח לדעת. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, סרטי FHD, עריכת מסמכי אופיס. (אם יש אפשרות שיהיה מספיק חזק להריץ את Counter Strike החדש). * גודל המסך? 14-13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אך גם 4 שעות יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. USB 3.0זיכרון מסך? 6-8 GB * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD 256 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף Windows 8 מתלבט בין אלה : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21249&cf=zap http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21096&cf=zap http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21565&cf=zap
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שאמור להחליף את המחשב הנייח בבית. * מטרות המחשב? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, קריאת וכתיבת מסמכים, משחקי דפדפן, סקייפ, קצת סרטים וכו' * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? המשקל לא רלוונטי מאחר והוא יהיה רוב הזמן בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לא משנה מה הגודל. * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אלה הדרישות פחות או יותר.. בתודה וט"ו בשבת שמח, עובד.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות לפטופ אשר יחזיק לי מעמד לאורך זמן, עדיפות לDELL corei i5. אשמח לשמוע המלצות כי אני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל. * מטרות המחשב? לשימוש ביתי, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפייה בסרטים, * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיהיה זמן סוללה ארוך, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA , HDMI * בלוטות? עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לצורב * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך תהיה אחריות של היבואן לכמה שנים * …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים, ואשמח לעזרה. תקציב- כ- 3000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, אולי בעתיד קצת עריכת סרטים, אבל ברמה מאוד בסיסית, ובתוכנות קלות יחסית. אני עורכת סרטים בתוכנה איכותית במחשב השולחני בבית ההורים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. המחשב בדרך כלל מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) אני לא כל כך יודעת מה זה אומר, אז אני אשאיר שאלה זו ריקה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bl…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר ניתן לחבר ממיר HOT למחשב נייד על מנת שישמש כטלוויזיה? הבנתי שצריך כניסת וידאו למחשב ואין לו, יש אפשרות לקנות כרטיס חיצוני כלשהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניינת לרכוש לפטופ לצרכים ביתיים, בעיקר עבודות, הורדות, חיבור לטלוויזיה. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ומהירעדיפות לדל, core i5, כאשר טווח המחירים הוא עד 3,500. אשמח להצעות ללפטופים מומלציםתודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
איזה יבואנים רישמיים יש לדל בארץ ? ומאיזה יבואנים לא רישמיים כדאי להתרחק ? האם יש הבדל בין יבואני דל - בשירות ? למשל: יבואן A אחריות עם טכנאי עד הבית יבואן B - רק איסוף והחזרה מבית הלקוח יבואן C - רק טיפול במעבדה או שזה משתנה רק לפי הדגם ? ומה בודקים לפני פתיחת הקופסא ? איך אני יודע שהקופסא היא של יבואן A ואת המםפרט המדוייק ותנאי האחריות של המחשב לפני פתיחת הקופסא בטלפון של דל - יודעים לענות רק לפי "קוד שירות" ולא לפי קוד שמופיע על האריזה החיצונית כמו במחשבים ניידים של חברות אחרות - שהמספר הופיע על הקופסא וכך לפני הפתיחה אתה יכול לדעת - מה באמת קיבלת ?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המחשב שלי (5 שנים) מתחיל לגסוס, הכרטיס מסך נשרף וגם הספק, אז החלטתי לעשות מחשב חדש בעזרתכם. חבר נעזר בפורום בשביל לעשות את שלו לפני כמה חודשים, והוא מרוצה מאוד (ואני מקנא בו). 1. מה התקציב המקסימאלי : 6000 ש"ח (אפשר לחרוג 200 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב: משחקים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : Battlefield 3 , PlanetSide 2, Hitman, Max Payne -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1360 על 768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 7 6. לא צריך מערכת הפעלה או תוכנות 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - תמיכה בהתקנים/חיבורים: HDMI / USB3 / …
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי לכם~! קניתי לא מזמן לפטופ מעולה אבל שלא עונה על הצרכים שלי כרגע ואני מנסה למכור אותו. פרסמתי בפייסבוק, פה ב-HWzone וביד 2. הבעיה היא שהוא די יקר ומחברה שלא מוכרת בישראל (Clevo). יש לכם אולי איזה עצה לתת? אני די אבוד >_< תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לפני כ- 3.5 שנים מחשב HTPC להלן המפרט: [table] [tr][td] מעבד AMD Athlon 64 X2 5050e Box [/t][/t] [table][tr][td] לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H [/t] [table][tr][td] כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB [/t] [table][tr][td] זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT [/t] [table][tr][td] צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD [/t] [table][tr][td] מארז כולל ספק Antec Fusion Silver 430W [/t] [table][tr][td] כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g PCI [/t] כעת לוחם האם אינו תקין והוא כבר לא באחריות, חשבתי לשדרג את המחשב באופציות הבאות: אופציה 1: כ 1000 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-F2A75M-D3H FM2, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
תקציב= 5K, ניתן לנצל את כולו, וניתן לחרוג במקסימום 500 מהתקציב. המחשב נועד לצפייה ב-HD (אפילו בלו-ריי), הרצת תוכנות כבדות (לא גרפיות), וגיימינג. תוכנות עיקריות: VMware לדוגמא (מחשבים וירטואליים). משחקים עיקריים: אפילו Star Craft 2. יש לי 2 מסכים ושניהם 22 אינץ' רחבים 16:10. הכרטיס מסך שלי יחסית חדש: ATI Radeon HD5770, אבל אני לא יודע כמה טוב הוא חח... המחשב מיועד להגדרות גרפיות גבוהות (כמו שאמרתי, הרצת HD ואפילו Blu-Ray. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הזכרתי את הכרטיס מסך... לא יודע אם צריך/כדאי לקנות חדש יותר. בנוסף יש לי גם צורב, וגם 2 כוננים קשיחים, אז אין צורך בהם. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? השקט לא כל-כך חשוב (אפילו 1). האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש לעבודה מקצועית בתחום המוזיקה (הופעה חייה, הפקת מוזיקה). התקציב שלי הוא בסביבות 4500 ש"ח, ניתן לחרוג בכמה מאות. המחשב ייקנה בארץ. דרישות: 8gb ram אני מעדיף כונן קשיח עם טרה לפחות. יהיה נחמד אם המסך יהיה בגדול 17-18 אינץ' אך מפרט המחשב יותר משמעותי מגודל המסך. המחשב יקנה בארץ, אני מאיזור מרכז. אין לי העדפה מיוחדת לזמן סוללה (ממילא יחובר לחשמל בעבודה), מערכת הפעלה אני מתקין לבד, אין צורך מיוחד לכונן דיסקים תודה רבה לעוזרים! ד"א אין צורך בכרטיס קול משוכלל, יש לי אחד חיצוני
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
תכנה שתבדוק הכל תקין במחשב הנייד- איזו הכי מומלצת? לפני קניית מחשב נייד יד 2 כוונתי היא להתקנים תקינים: בלוטוס, ויפיי, בטריה וכו' וכו'... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן! * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (+שימוש כסטרימר לטלוויזיה), הרצת תוכנות לא קלות - Solidworks, Matlab. * גודל המסך: 14-15.6". רצוי שיהיה מט. * משקל רצוי: שמצד אחד לא יהיה כבד מדי, אך מצד שני שהורדת המשקל לא תפגע משמעותית בביצועים. * זמן סוללה: אין לי ידע בנושא, אבל אני מעריך שזמן סוללה ממוצע יספיק (אני נמצא בסביבת עבודה בה כמעט תמיד ניתן למצוא שקע להתחבר אליו). למיטב ידיעתי גם ניתן לקנות אח"כ סוללה בנפרד - כמה עולה סוללה טובה? אולי יהיה משתלם לקחת מחשב עם סוללה זולה ולקנות בנפרד עוד סוללה מאשר לקנות מחשב עם סוללה טובה? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * בלוטות? יכול להיות אופציה נחמדה, אבל לא מחייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משדרגים לי את 2 הזכרונות במחשב, שאלתי ונאמר לי שהזיכרון המקורי שמגיע עם המחשב - לא יסופק ! לי זה נראה כמו דרך לאבד את האחריות, הרי היבואן תמיד יוכל לטעון שהבעייה היתה בזיכרון, ולחייב אותי על זה שהגיע טכנאי עד אלי - או לא לשלוח אלי בכלל טכנאי האם זה נראה לכם נכון לבקש את הזכרון המקורי ? במקרה כזה כנראה שאשלם יותר על הזיכרונות כי אין לכאורה זיכוי בגין הזכרון שהוחזר מדובר במחשב נייד דל - עם אחריות - טכנאי עד בית הלקוח
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (באמצע, lol למי שמכיר), צפיה בסרטים, מוזיקה(משהו סביר... הכי פחות חשוב, לא צריך להגזים בנושא הזה) * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 5+ שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi וחיבור למסך גדול, בין אם זה החיבור הלבן לבין אם החיבור הכחול, שניהם מקובלים :-) * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מבין בשמות האלה סורי אבל כונן של 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? כן,אם אפשר צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא :-) רק שתיהיה מוכרת ולא משהו חדשני…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי זקוק לעזרתכם בהמלצות חכמות על רכיבים כדי למקסם עלות/תועלת בהתאם לצרכים. מדובר במחשב שישמש גם כתחנת עבודה (מיילים/אינטרנט/אופיס) וגם כתחנת מדיה סלונית (מחובר למסך ולמקרן, ולרסיבר). עובד מספר שעות בערב, ומדי פעם עושה 'לילה לבן' אם הביטורנט פתוח.. חשוב שיהיה מהיר, שקט ככל האפשר, ובמארז קטן תקציב 3,500 ש'ח יש צורך במערכת הפעלה win8 אין צורך בציוד היקפי מעבד - אין העדפה בין אינטל ל AMD זיכרון - RAM 8GB מארז וספק - רוצה קצת איכות ושקט, אבל קטן. ראיתי אחד NSK4482 ANTEC שהוא mid-tower קטן יחסית שבא עם ספק 380W שנראה סביר. אבל אם לדעתכם הוא לא טוב יותר מאחד מהפשוטים אולי ללכת על Compucase 6T10 שהוא ממש קטן. (ואז מצריך לוח אם micro-ATX). הרד דיסק - 2TB (באפר 64…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה וראיתי את כל ההודעות בנושא הרכבת מחשבים ואני אשמח אם תעזרו לי גם בנושא. אני מחפש מחשב שיהיה בסלון. בעיקר לצפיה בסרטים, גלישה וגם קצת משחקים כמו פיפא או GTA. חשוב לי שיהיה מארז קטן, משהו בסגנון הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=Sohoos603 ורצוי יותר קטן אם יש.. בינתיים יצרתי את המפרט הזה במגבלות המלאי שלהם: מעבד Intel Pentium G860 3.0Ghz Tray ₪334 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG860T לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H ₪444 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95H7701 כונן קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪375 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST1000DM003 מארז Sohoo s603 Media Center+S…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב חברים, זמן מה מאז שכתבתי כאן לאחרונה, וכעת אזדקק לעזרתכם / יעוץ - המחשב הנוכחי מבוסס I3-530, עם HD5770, וכו' (אם תצטרכו מפרט מלא - אוסיף). נראה כי הזמן עשה את שלו, הוא הפך מעט עצל (גם לאחר פרמוט - למרות שהוא רחוק מלהיות עמוס) ונדמה שזה הזמן להמשיך הלאה. התקציב נע בין עד כ-2.5K, עם גמישות קלה. זקוק למעבד, לוח אם (עדיפות ל-Gigabyte), כרטיס מסך (עדיפות ל-AMD) וזכרונות. כרגע יש Freezer 7 PRO REV2 כקירור למעבד, אם נראה לך שיש הצורך בחדש, אשמח להמלצה. כל השאר ישאר כפי שהיה (ספק כוח Seasonic 530W, מארז CM690 עם שלל מאווררים של CM / AC, הארדדיסק 1GB של WD וכו'). כפי שציינתי, השימושים - משחקים, אינטרנט ועריכת תמונות (צלם חובב בזמני הפנוי).
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס ומולטיקסטינג ביניהם), צפייה בסרטים * גודל המסך? בין 10-13"ל * משקל רצוי? קל, הוא יסתובב הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לפחות 3-4 שעות, ועדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא צריך SSD, ולפחות 320GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף * כונן Bluray? ממש לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רק אם מסתדר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo או asus התקציב הוא עד 2000 גג ללא אפשרות חריגה... תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אז ככה חברים אני מחשב מחשב שבעיקר ישמש אותי לסרטים ואינטרנט אולי קצת תוכנות כמו מאטלאב. הייתי רוצה שהמחשב ירגיש מהיר. שאני אהנה להשתמש בו. הייתי אותה לנסות לעשות אותו קטן יותר מהסטנדרט אם זה אפשרי(מארז קטן) אשמח לעזרה. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן אבל אפשרי לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: תכני HD. אינטרנט. ומשחקי אסטרטגיה אולי(starcraf) אבל הכי חשוב זה חווית משתמש רוצה שהמחשב יטוס ולא יתקע.) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשהו כבד כמו שרשמתי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קלים. משחק באקסבוקס בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות עבודה. אני מתכנת במקצועי, אז זה נועד בעיקר לתוכנות כמו Visual Studio, Eclipse וכו'. נברתי קצת ב-Zap ושמתי עין על המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20994 חשבתי לקנות אותו עם הרחבה ל-8 ג'יגה זיכרון. מה שיוצא בסופו של יום 2,808 ש"ח. מה אתם אומרים. כדאי?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הצעה למפרט מחשב (ללא ציוד הקפי) בתקציב גמיש של עד 5K אך שיצדיק את עצמו לפי צרכי (עדיף לחסוך): תדיר+ הגדרות גרפיות גבוהות: עריכת תמונות בכמה תכנות כבדות שעובדות במקביל של אדובי: lightroom, photoshop, photomatix. תדיר+פרנסה: עבודה מהירה ובמקביל של כמה תכנות כבדות: מטלב+ ויזואל+ תכנה להצגת גרפיקה ... אין צורך לכלול מערכת הפעלה אך צפויה עבודה בשתי מערכות הפעלה במקביל (win7+linux). חיבור למסך 24 אינץ' 1920x1200 השקט חשוב (ציון 4 מתוך 5) דרוש צורב חשוב מאוד לשמור על אופק שדרוג מחשב (ציון 4 מתוך 5) חשוב מאוד שיגיב מהר (5 מתוך 5), היום יש לי מחשב נייד LG F1 DUAL CORE והסבל ניכר. אזור מגורים: פתח תקוה תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-