עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב של DELL בן חצי שנה עם אחריות לעוד שנתיים+זה המחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11567 ב-2500...

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  2. שלום, קניתי לאחרונה את האולטרבוק של אסוס: asus ux32a-r3008h הוא מכיל כונן HDD 500g +SSD 24g פרמטתי את המחשב וניסיתי להתקין ווינדוס 8 על הssd אבל הוא נתקע האמצע ההתקנה פעם אחר פעם. (מגיע לבערך 9% ומפסיק להתקדם) יש למישהו רעיון למה?nהאם הייתי אמורה לשנות משהו מיוחד בהגדרות לפני ההתקנה? :s05: תודה מראש, גלית

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Nirurshon,

* מטרות המחשב? אינטרנט, סרטי FHD, עריכת מסמכי אופיס. (אם יש אפשרות שיהיה מספיק חזק להריץ את Counter Strike החדש). * גודל המסך? 14-13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אך גם 4 שעות יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. USB 3.0זיכרון מסך? 6-8 GB * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD 256 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף Windows 8 מתלבט בין אלה : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21249&cf=zap http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21096&cf=zap http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21565&cf=zap

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by atarazur23,

שלום, אני מעוניינת לקנות לפטופ אשר יחזיק לי מעמד לאורך זמן, עדיפות לDELL corei i5. אשמח לשמוע המלצות כי אני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל. * מטרות המחשב? לשימוש ביתי, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפייה בסרטים, * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיהיה זמן סוללה ארוך, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA , HDMI * בלוטות? עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לצורב * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך תהיה אחריות של היבואן לכמה שנים * …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו יהי עיצוב פנים עם התוכנה DILIX3D. הדרישות מינימום שלה מבחינת מחשבים נייחים הם: מעבד- מעבד בעל ליבה כפולה במהירות 2.2 ג'יגה-הרץ (GHz) ומעלה זיכרון - 2 ג'יגה-בייט (GB) ל- windows xp' 3 ג'יגה בייט ל - windows vista דיסק קשיח - 1 ג'יגה-בייט של שטח פנוי כרטיס מסך - אנ-וידיאה ג'י פורס 8800 GT (nvidia ge-force 8800 gt) ומעלה תצוגה- רזולוציה של 768*1024 ומעלה הנתון העיקרי שקשה לי להשוות אותו מעולם הניחים לניידים הכ. מסך. אז איזה מחשב אני אוכל לקחת בתקציב הזה שלא יאכזב מבחינת ביצועים ? והאם התקציב ריאלי או שצריך להשקיע יותר ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב והתקציב הוא 4.5k עם חריגה עד ל5k בניתי מפרט וקיבלתי עליו הצעה של 4.6k מעבד:i7-3820 3.6ghz soccet 1155 box לוח אם:gigabyte ga-z77-d3h דיסק קשיח: WD 1T גרסה שחורה זכרונות Kingston Hyper-X 4096MB DDR3 1600MHz CL9 x2 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD7870 Dirt3 Edition 2GB GDDR5 PCIe ספק כח: Seasonic SS-600ET 80+ 600W מארז:Antec 300 צורב: LG GH24NS90 אני רוצה לדעת אם יש מה לשפר או להחליף לדוגמה: לקחת מעבד פחות טוב ולהשקיע טיפה יותר בלוח אם או זכרונות של a-data במקום של kingston ועוד.. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. זהו המפרט שלו: Asus P5QL-E Intel Core 2 Quad Q9400 Kingston 4096MB DDR2 800Mhz NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB WD 500 GB+Seagate 250GB CoolerMaster CM690 HEC-500TD-TF תודה לעונים! :-)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by or98765,

שלום. חבר שלי רוצה לקנות ממני את המחשב שלי ואני רוצה לדעת כמה הוא שווה מעבד: אינטל q9550 core 2 quad 12mb 2.8ghz לוח אם: גיגה בייט ga-ep43-ud3l (כרטיס קול 7.1, כרטיס רשת 1g) זכרונות: geil 2gb ddr2 800mhz X2 כרטיס מסך: SAPPHIRE ati radeon HD5770 1G gddr5 דיסק קשיח: Westran Digital 500GB Sata 2 32MB גרסה ירוקה ספק כח: SEASONIC M S12II-620 620W צורב:LG DVDX22 DL GH22NS מארז:Antec 300 האחריות נגמרה ב-26.1.2013 תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  9. Started by shalev142,

שלום! אח שלי רוצה לקנות את המחשב הזה: עכשיו יש לו כמה שאלות: 1) המחשב הזה טוב? ביחס למחיר (עם השדרוג שלמטה מסומן בירוק) 2) כמה זמן המחשב יחזיק? לא בא לו להחליף אותו אחרי שנתיים שלוש.. הוא רוצה שהוא יחזיק לו איזה חמש ארבע שנים. 3) אם יש מחשב במחיר הזה שהוא טוב יותר? (5000 שקל) 4) ואיך המחשבים של DELL? והמחשב יהיה לא למשחקים כבדים (מקסימום FOOTBALL MANAGER) וWORD

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by rondon,

שלום רב, כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב שלא עולה על 2000 ש"ח. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים (720p,1080p) בחיבור לטלויזיה,משחקים ישנים,תוכנות אופיס וכו'. * גודל המסך? 15.6. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? אין צורך בזמן סוללה ארוך מהרגיל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500Gb * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות ארוכה ככל שניתן בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * הערה : חשוב שהמסך יהיה כמה שפחות מזיק לעיניים כי המחשב מיועד לשעות רבות של שי…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניין במפרט למחשב שיחובר לשני מסכים, ומשמש בעיקר למשימות תכנות ב- Visual Studio, Eclipse ו- NetBeans – לעיתים קרובות עבודה אינטנסיבית על מספר פרויקטים במקביל. במידה פחותה עבודת אנימציה ותכנות בתוכנת פלאש, עריכה גרפית (פוטושופ) ועריכת וידאו פשוטה ללא תלת מימד. מעוניין אם אפשר לשלב זכרון 8GB, כונן קשיח SSD בנוסף לכונן 2TB. שאלה שאני לא סגור עליה לגבי מערכת הפעלה - במחשב הקודם שלי היה לי חלונות ויסטה 32 ביט שאחר כך שדרגתי לחלונות 7 על-ידי ההטבה של עובדי משרד החינוך שמספקים אך ורק גרסאות שדרוג. אם אני רוצה להתקין כעת חלונות 8 גרסת 64 ביט באופן חוקי באמצעות ההטבה של משרד החינוך, האם יש לי דרך לעשות את זה בלי לרכוש מערכת הפעלה חדשה? (אגב תקליטור ההתקנה של ויסטה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ofircpp,

שלום לפי מה שבדקתי המחשב עונה על צרכיי מבחינת גודל מסך , מעבד , זיכרון , מחיר ו 3 שנות אחריות . http://ksp.co.il/?uin=16259 משום מה ראיתי שהוא נמכר רק במספר מקומות מצומצם , ושאלותי : 1. האם מדובר על דגם ישן יחסית ? 2. אילו דגמים נוספים ניתן וכדאי לקחת בחשבון בכל מקרה . תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. תקציב= 5K, ניתן לנצל את כולו, וניתן לחרוג במקסימום 500 מהתקציב. המחשב נועד לצפייה ב-HD (אפילו בלו-ריי), הרצת תוכנות כבדות (לא גרפיות), וגיימינג. תוכנות עיקריות: VMware לדוגמא (מחשבים וירטואליים). משחקים עיקריים: אפילו Star Craft 2. יש לי 2 מסכים ושניהם 22 אינץ' רחבים 16:10. הכרטיס מסך שלי יחסית חדש: ATI Radeon HD5770, אבל אני לא יודע כמה טוב הוא חח... המחשב מיועד להגדרות גרפיות גבוהות (כמו שאמרתי, הרצת HD ואפילו Blu-Ray. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הזכרתי את הכרטיס מסך... לא יודע אם צריך/כדאי לקנות חדש יותר. בנוסף יש לי גם צורב, וגם 2 כוננים קשיחים, אז אין צורך בהם. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? השקט לא כל-כך חשוב (אפילו 1). האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  14. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-c1301119337/16757255?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_28&a=2022 זה פורסם בגרופון רשום שזה מוחדש ובמקום 4700. שווה לקנות? בעיקרון אני מחפש הרבה זמן מחשב שאני רוצה שיהיה מספיק חזק להריץ את דיאבלו 3 ומסך 17.3 fhd חשבתי להזמין מהאיבי את המחשב הזה : HP Pavilion DV7-7062EA Entertainment Notebook PC, i7 Intel Pro, 8GB Mem, 1TB HDD http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=221180142109&index=13&nav=SEARCH&nid=09686662597 רק שגם הוא בלי fhd ואני לא יודע כמה מיסים יגבו עליו בארץ בכניסה אפילו שארשום שזה מתנה ועלה רק300 דולר. התקציב שלי כעיקרון הוא עד 3500-3700 . תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by big bos,

אני מחפש לקונת כונן SSD ואני לא כל כך יודע איך לבחור מה הבדל בין כונן אחד לשני ואיך אני יכול לבחור את הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר (אני רוצה לקנות מחו"ל) אלא אם יש חניות בארץ טובות וזולות תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by sorbach,

היי לכולם בניתי לעצמי מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות, ורציתי להתייעץ אתכם לגבי חוזק ספק הכוח: לוח אם - Asus p8h77m pro מעבד - Intel i5 3570k. זכרון - kingston hyperx 4gb x 4 כרטיס מסך - Asus gtx670 דיסק קשיח - wd 1tb caviar blue צורב - lg rw קירור - מאוורר מעבד (זה של אינטל, אני קונה בוקס), מאוויר כרטיס מסך, מאוורר ספק ועוד שני מאווררי מארז. סך הכל סטדנרטי, 5 מאווררים. אני לא מתכוון לעשות שום אובר קלוקינג (אין לי כוח לזה ואני פחדן ). ועכשיו הספק. בעקרון יש לי מהמחשב הישן - enermax modu 82+ 525w , הוא בן חמש שנים יש לציין. האם לדעתכם הספק יספיק? תודה רבה רבה על כל העזרה, שחר.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  17. המחשב מיועד לעריכת וידאו על פרמייר6 חשוב מהירות, יציבות, והתאמת חלקים להאקינטוש. אני צריך לקנות למחשב ה=את כל הציוד ההקפי + 2 מסכים, ssd, ארבעה הרדיסקים של 2tb. רציתי לקנות כרטיס מסך קוואדרו 4000 אבל אמרו לי שהוא יחסית ישן לעומת הgtx שיש עכשיו ושהקוואדרו מתאים יותר לאפטר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 16000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בלבד על פרמייר cs6 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 27 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by dj4400,

מה דעתכם על המפרט הזה: מעבד: Intel Core i3 2130 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray 541 ש"ח קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION 46 ש"ח לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 306 ש"ח מארז: Foxconn TLM436 Tube 90mm NO PSU 151 ש"ח ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail 145 ש"ח זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 107 ש"ח דיסק קשיח : Toshiba 500G 3.5" SATA3 301 ש"ח כונן אופטי: CyberLink Blue-Ray Power DVD9 77 ש"ח סה"כ 1675 ש"ח. מתלבט בעיקר לגבי המארז וספק הכוח. :-\ הרכבתי באתר של TMS, ואין להם מארזים מהסוג שנזכר במפרטים שבאתר... תודה dj4400

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by נריה,

יש לי מחשב של סמסונג N150 Plus אני מחפש בשבילו מטען ראיתי כאן ב 180 ש"ח מצאתי כאן http://www.ebay.com/itm/180895568961?_trksid=p5197.c0.m619 האם זה מתאים מבחינת מתח וכו'(יש לי את המתאם לחיבור לשקע של הארץ) תודה אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by surgnom,

שלום אני מעוניין במחשב בגודל 11.6, זיכרון GB4 , מסך מגע, מודם סלןלרי מובנה. המחשב אמור לשמש לצרכים משרדיים. אני גמיש מבחינת המחיר אבל מחפש מחשב אמין. אבקש את המלצתכם לגבי דגם העונה לדרושות שהועלו מעלה. במידה ודגם כזה אינו קיים אשמח לקבל מידע לגבי הגודל המינימלי העונה לדרישות.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. הקדמה: מעוניין לקנות מחשב שישמש לעבודה כאשר אני מחוץ למשרד או עובד מהבית, מחפש מחשב חזק פיסית (אני לא כל כך שומר על מוצרים), מחשב שילווה אותי ב-5 שנים הקרובות- (מתלבט לגבי מסך מגע היות ומחשבים אלו הינם חדשים יחסית מצד אחד, מצד שני אני לא מתכוון להחליף את המחשב ב- 5 שנים הקרובות) 1. תקציב – 3,000 ₪ -4,000 ₪ 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה סרטים ביתית, עבודה מרחוק. 3. גודל המסך ? עד 14" 4. משקל רצוי? עד 2 ק"ג 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך – 5 שעות 6. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI שיהיה אפשר להתחבר למסך גדול , וכל חיבור שעשוי להיות שימושי ( הכוונה להישאר עם המחשב לפחות 5 שנים) 7. בלוטות:? כנ"ל בסעיף 6 8. גודל מ…

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  22. אני מחפש נייד קטן וזול שיהיה בסלון לצורך מולטימדיה וגלישה באינטרנט דרך המסך. תקציב - נמוך ככל האפשר. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ועמיד למרות המחיר הנמוך. כמו כן חשוב לי שיהיה לו כרטיס קול שיתמוך ב-5.1 (אם אין דבר כזה בניידים, עדיף לקנות חיצוני?) אם בתקציב דומה, אוכל לקנות מחשב נייח לסלון ולקבל תמורה טובה יותר לכסף, אשמח לדעת. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by haya1238,

מחפשת מחשב נייד(אזור ה2500-3000) בעיקר לצרכים בסיסיים(אינטרנט סרטים וורד וכו´). יש לי אפשרות לבחור בין שתי דגמים במחיר מוזל: dell inspiraion 3421 או 3521 בשניהם ישנה האפשרות לגרסה עם הI3 והI5. (בתוספת לטובת הI5 של 500 ש"ח בערך) על מה הייתם ממליצים? מה ההבדלים הרציניים בינהם?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by giler472,

שלום לכולם יש לי 2 בעיות במחשב dell n5110 הראשונה אני משתמש באוזניות ולפעמים שאני נכנס למשחק כלשהו אז האוזניות מפסיקות לעבוד ובשביל שהם יעבדו שוב צריך לעשות ריסטרט למחשב הבעיה השניה יש לי מקש FN הוא עובד אבל ה FN של כיבוי משטח של העכבר לא עובד יש למישהו פיתרון ? בנוסף יש לי FPS נמוך בGTA IV

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by נריה,

כמה שווה היום מחשב סמסונג N150 Plus חדש תודה CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 0 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים