ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
היי אני כמעט סגור על רוב הרכיבים שאני אספק למחשב החדש אבל מבקש חווד. מסך:2412M DELL - האם לא תיווצר לי בעית מתיחת תמונת המשחקים (המסך הזה הוא 16:10)? מעבד: intel i5 2500k לוח אם: אין לי מושג. כדאי להשקיע יותר מ- 500 שקלים? כ. מסך: מתלבט בין RADEAON 6950 gb לבין NVIDIA 560 (יש העדפה לחברה המייצרת?) זיכרונות: מתלבט אם להכניס יותר מ 4 GB? שוב אין לי מושג איזו חברה כדאי. קירור: כדאי להכניס למעבד מאורר לא? וגם מסך גם צריך? הארד דיסק וכונן אופטי יש לי ממחשב ישן (5 שנים). נראה לכם זה יעשה בעיות? עם מארז וספק אני צריך עזרה חברים... בנוסף האם לדעתכם כדאי לי לקנות את המחשב ב- 200 שקלים יותר זול אבל לנסוע רחוק? תודההה.
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנהמהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 5000-6000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 שקל יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה חברת המחשב הניד המועדפת: MSI .ASUS .TOSHIBA מערכת הפעלה מועדפת: Widows 7גודל כונן קשיח מועדף: 500-750 GB לא חייב אפשר גם פחות משקל הנייד המועדף: שלא יהיה מאוד כבד, רגיל. גודל הצג: 15.6 אם יש ב 17 ויותר אז עדיףזמן סוללה רצוי: לא משנהצבע המחשב הרצוי: שחוראפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? (\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו: battlefield 3…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצערי המחשב נפל מהשולחן בחוזקה אל הרצפה. לא נשבר כלום, אבל כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך לא מוצג כלום. כנ"ל בכרטיס מסך שבא עם הלוח אם. המסך בסדר כי הוא לא נפל מה גם חיברתי את המסך לנייד שממנו אני כותב עכשיו והתמונה שבנייד מועברת למסך. משמע המחשב שלי התפגר לדעתי. הכל עובד כרגיל. הוא עושה רעשים, האורות, המאוררים, הכל. אבל אין תמונה. לצערי אין לי כרטיס מסך אחר לבדוק אם הבעיה היא רק בכרטיס מסך. אולי אשיג בימים הקרובים אבל בכל מקרה עיזור לי לבחור מחשב הכי זול שיש. כי זוהי הוצאה לא צפויה ואני לא מסוגל לסבול נייד. אני רוצה נייח כמו שהיה לי. המפרט הקודם היה ככה: מעבר דואל קור משהו E6400 4 ג'יגה ראם דיסק קשיח 160 ג'יגה לוח אם אסוס מה 3/4 שנים האחרונות לא זוכר דג…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעבר שיפורים לא משמעותים עכשיו אני רוצה למכור את המחשב. א. חלק מהמפרט אני לא יודע. ב. עם קיימת תוכנה ליבדוק בדיוק תמפרט זה יעזור מאוד. ג. אני יעלה תמונות שיהיה קל. וניגש למה שאני זוכר בדיוק. המפרט: דיסק קשיח:sata 7200 8M+160G. קורא כרטיסים למצלמה דיגטלית. כרטיס מסך: palit nvidia geforce 9500GT super+ 1GB pcie. מארז: ezcool כמו בתמונה פה http://www.salty1.com/PC/EZcool.jpg ספק כוח: ezcool 400 וואט אני יעלה תמונה. לוח אם :d946gzis. מעבד :intel® Pentium® D CPU 2.66HZ. זיכרון :533MHZ 512MB DDR2 X2 1G וצורב: DVD LG כן כן המחשב פח אבל כמה הוא שווה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לבית. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, משחקים פשוטים (sims), הורדות וכו. המחשב יהיה בסלון, ככה שרצוי מאוד שיהיה שקט. קיבלתי מ-KSP את המפרט הבא. מה דעתכם עליו? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6727 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12423 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Transcend http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14162 דיסקים קשיחים: Western Digital Cavi…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת... תודה מראש! http://www.fastup.co.il/v.php?file=35282213.jpg
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
המחשב צריך לשרוד 5 שנים לפחות, כמו קודמו ולכן אני תמיד קונה משהו יקר יחסית אבל עם תמורה למחיר כי הזול תמיד יוצא יקר!! אני לא משחק כך שאין לזה חשיבות ממשית. המחשב ישמש ליישומי עבודה כגון אימיילים גלישה באינטרנט וכו'. הורדת סרטים מרובה באיכות HD והרבה סרטים לילדים. אני איש SYSTEM כך שאני חייב מחשב חזק ואמין לצרכיי העתידיים ולא רק העכשוויים ע"ע "5 שנים לפחות" יש לציין שיש ברשותי כיום 3 דיסקים קשיחים של 1TB לאכסון. את מערכת ההפעלה אני מתכנן להתקין על SSD. להלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom II X6 1100T 64Bit Six Core 3.3Ghz AM3 Box - Black Edition כמות: 1 - מחיר: ₪921 לוח אם: Gigabyte GA-990FXA-U…
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
המחשב ישמש כמחשב שולחני+HTPC(כבל לסלון מופרד בקיר) תמיכה בTRUEHD/DTSHD/3D רוצה לשחק משחקים בכיף(לא GAMER) התקציב מאד קצר(עד 3200 בערך) קצת חרגתי, במידה ויש בעיה בתאימות תעדכנו אותי, לקחתי מפרט קיים של KSP ,השתדלתי לא לאבד את ההנחות ושיניתי כמה דברים לא סגור על הספק/מארז/קירור מעבד ( מקווה שהם בסדר ) כי לשדרג אותם יקפיץ לי את המחיר ואז זה יבוא ע"ח כרטיס מסך דגם מחשב: iSB3 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI, HDM…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, היו לי כמה ת'רדים בעבר על בקשת מחשב, כול פעם דחיתי את הנושא, עכשיו זה סופי. אני מחפש לקנות מחשב למטרות גימייניג ב4500 ש"ח- הרצת משחקים חדשים על ההגדרות הכי גבוהות (battlefield 3 crysis ועוד חברה שיצאו ויצאו בעתיד...) אני כנראה אקנה מסך חדש של משהו כמו 23 אינץ' אז בבקשה להתייחס לרזולוציה של מסכים כאלה ( אני מניח FHD 1920X1080) אני מתכוון לקנות רק: מעבד,לוח אם,זכרונות, כרטיס מסך,כונן קשיח, וספק כוח. אני לא מוסיף מארז כי אני מעדיף לחסוך ופשוט להתקין הכל למארז midtower שיש לי כרגע. יש לי גם מערכת logitech z5500 כך שחשוב לי שתהיה לי יציאת s/pdif digital. אני גם רוצה שהמחשב יוכל לסחוב כמה שיותר זמן שאפשר כך שOC היא אופציה עתידית. המחשב יקנה מKSP אם זה רלוונט…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן הפרטים ע"פ חוקי הפורום: התקציב המקסימאלי - 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? – לא משנה לי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? – כמה מאות מה שימושי המחשב - גלישה, הורדת תכני HD וצפיה בהם במסך מחשב, עבודה עם אופיס. אין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט בסולם של 1 עד 10 אז שיהיה 3 לא מתוכנן אוברקלוק לא צריך לכלול מערכת הפעלה/אופיס עדיף הרכבת מחשב בחנות. גר בקריות (KSP למשל) האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3 נראה לי חשוב. כמוכן, שיהיה אפשר לחבר 2 HD של SATA ואחד של IDE (מהמחשב הישן) האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? – שלילי תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב, אני סטודנט לתואר שני בהנדסה והמחשב מיועד להריץ תוכנות הנדסיות כמו מטלב, אוטוקד, מייפל - בסגנון הזה.. התקציב הוא 3000 ש"ח - לא יותר מזה!! בתוך התקציב שיהיה כלול גם מסך - אין דרישות גבוהות מהמסך, שרק יהיה כמובן lcd דק, אין צורך ביכולות גרפיות מרשימות. אין צורך בציוד היקפי חוץ מזה. זהו, שהמחשב יהיה מהיר ויעיל כמה שאפשר במסגרת התקציב. אין צורך ב-OC.. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מחשב נייד מחו"ל שהמטרה העיקרית שלי היא משחקים שבמחיר 4500 זה כולל גם את המע"מ וגם את הדמי משלוח לארץ מטרות המחשב? משחקים כבדים בינוניים * גודל המסך? לא פחות מ14 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, המחשב הולך להיות מחובר לחשמל כל הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אפשר אך לא הכרחי * בלוטות? אפשר אך לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב * כונן Bluray? אפשר אך לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשר אך לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שלא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא שיתן את המקסימום תועלת במחיר הזה, וכמובן…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקרון מאוד מעניין אותי כל העניין עם האולטרהבוקים, ונראה לי יש כמה שנכנסים בתקציב. כרגע אחרי רצף של מספר מחשבים שעשו בעיות אני רוצה מחשב עם ביצויים סבירים שלא "יעצבן" ויתמוך בכל מה שצריך לתמוך (לדוגמה - מערכת הפעלה אחרת ממה שבא מהיצרן) סביר מאוד שאקח אותו לעבודה כל יום , אבל אני גם רוצה שזה יהיה המחשב הראשי בבית.
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, עבודה בפוטושופ, תכנות (Visual Studio, Webmatrix, Eclipse וכו') * גודל המסך? לא פחות מ-14, עדיפות ל-15.6 * משקל רצוי? לא כל כך חשוב (אבל לא כבד בטירוף) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיהיה באיזור ה-3 שעות עבודה (מינימום 2+) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? עדיף, לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? $1500 אבל אין צורך לנסות בכוח לנצל אותו, אני בטוח שאפשר להרכיב מערכת חזקה בהרבה פחות. 2.ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass Effect 3, Skyrim, Street Fighter IV AE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1280X1200, בעתיד מסך 30 עם רזולוציה של 2560x1600 אולי שניים או שלושה מסכי 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. …
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח כולל Windows 7 Home Premium. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? אופיס, אינטרנט, משחקי רשת, סרטים, וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין כזה, צריך לכלול הכל, כולל צורב DVD. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך ב-Windows 7 והרכבת המחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לר…
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי לכתיבת מוסיקה. כמה דברים שאני חושב שאתם צריכים לדעת מראש: - התוכנה תריץ CUBASE - הCPU צריך להיות חזק, על מנת שיוכל להריץ לי הרבה VSTIים ביחד. - אני צריך HDD גדול ( סביבות ה3TB ) - המחשב יחובר לטלויזיה 37 אינץ' ( צריך כרטיס עם יצאית HDMI ) - המארז צריך להיות שחור וכמה שיותר קומפקטי. - אני צריך הרבה חיבורי USB - צריך גם 2 כניסות FIREWIRE. - אני לא מעוניין בSSD תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪941 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪54 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-B75-D3V כמות: 1 מחיר: ₪403 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS כמות: 1 מחיר: ₪202 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ₪263 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Kingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 מחיר: ₪141 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. קראתי לא מעט בפורום בשבועיים האחרונים אחרי ששנים לא הייתי בעניינים. תודה לכל המנהלים והמגיבים שמאפשרים פורום כ"כ מקצועי ומעניין. אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב חדש עם הנתונים הבאים... : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם אפשר יהיה לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש קריטי, אשקול חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא עבורי ולשתי בנותי המתבגרות (גדולה בת 10). שימוש עיקרי הוא הורדות סרטים וסדרות. בנוסף אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ בצורה חלקה משחקים עדכניים עם הדרישות הגבוהות ביותר. יש לי צורך גם ב - Fir…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מחשב ששימש אותי לגיימינג בעבר - ולפי המפרט אפשר להבין מתי שיחקתי.. Quad Core Q6600 GeForce 8800GT DDR2 3x2GB 800MHZ, סה"כ 6GB Ram 500GB Western Digital Green Edition לוח אם Asus P5K
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. * מטרות המחשב? אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו), לכן גם חשובה לי מקלדת נוחה. * גודל המסך? 15.6 אפשר גם 14 , תציעו. * משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונן CD/DVD? צורב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש נייד עד 3,000 ש"ח: * מטרת המחשב היא 90% עבודה משרדיות (אינטרנט ואופיס) והשאר צפיה בסרטים ומוסיקה. * גודל המסך הרצוי הוא 15.6" (לא מבריק). * המשקל לא מאוד קריטי. * מבחינת זמן עבודה - אשמח ל-3 שעות עבודה לפחות. לא יודע מה הסטנדרט. * צריך להיות HDMI ו-בלוטות'. * כונן HDD של לפחות 500 מגה בזול. עדיף יותר אם נכנס בתקציב וכמובן שעדיף במהירות 7200. * עדיף צורב DVD. אם זה מוריד את ההיצע, יש בהחלט נכונות לשקול צורב חיצוני. * כונן Bluray לא נחוץ. * צריכים להיכנס בתקציב רישיון למערכת הפעלה. * יש לי באופן אישי חיבה למחשבי דל ולנובו, אבל זה ממש לא מחייב. תודה רבה למגיבים, אשמח לספק עוד מידע אם צריך.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב -אופיס, אינטרנט ומדי פעם פוטושופ גודל המסך - 13.3 משקל רצוי - סביב 1.5 קילו זמן סוללה ארוך - לפחות שעתיים יציאות מיוחדות - HDMI בלוטות - צריך גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB צורב / CD - לא צריך מצלמה - עדיף ללא רצוי מחשב דק וקומפקטי (רק בתור דוגמה - U310 של לנובו) מעדיף לקנות באילת כדי לחסוך את המע"מ (KSP)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, עם אופצייה לשידרוג בעתיד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS לרוב (crysis, far cry), תכני HD אין צורך בכרטיס מסך במפרט זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 (לא כולל מעבד, כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר יומי בבורסה (ריבוי משימות, אפשרות חיבור של 3 מסכים), עריכת תמונות ווידאו , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר,פוטושופ,פינקל וכו' -תדיר (תחביב) תוכנות עזר למסחר - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות ג…
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-