עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני קונה נייד בעל הרכיבים האלו ואני רוצה לדעת מתי אוכל בערך לקבל תמיכה בארץ עבורם במידה ויתקלקלו .

2. Started by KmiKaZa,

אז אינה המפרט.... מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1119 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1047 לוח אם: [..] ASROCK P67 PRO 3 B3 ₪675 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪205 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1303 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 מארז: [..] NZXT PHANTOM (BLACK) w/o PSU ₪663 רמקולים ואוזניות: [..] MICROLAB FC550 ₪401 ספק כוח: [..] SEASONIC 600W : SS-600ET ₪390 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לר…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dror_gh,

מחפש מפרט. לא טוב מידי. לעבודה , משחקים ,מוזיקה וסרטים. לא משהו מדהים מפרט עד 3500 ש"ח. אם זה מחייב אז אפשר חריגה ל4000. כמו שאמרתי המפרט לא חייב להיות ברמה הגבוהה ביותר. שהכל יעבוד טוב+ ולא חייב מעולה. תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  4. מה אתם אומרים על המפרט מה טוב ,מה לא טוב ומה כדאי לשנות ? אני קונה היום מחשב ראבק אם התמונה לא מופיע כנסו ל: http://planet.nana.co.il/yani4/new.jpg

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by snir_the_king,

חברה אני רוצה לקנות מחשב חדש ....מעבד,לוח אם,זכרון פנימי,כרטיס מסך,דיסק קשיח,מארז,ספק כוח ושיהיה קירור טוב במחשב כולל הרכבה... תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by Firefix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSGO,BATTLEFIELD 3,MINECRAFT,GTAV -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by dash1,

אני רוצה לקנות עוד חודש מחשב חדש לעריכת סרטים ותמונות וצפיה אנא הציעו מבקש להתייחס אל I7 וכן אצטרך מסך 24 או 26 ? ואבקש הצעות לכך גם וכמובן כרטיס מסך מתאים [עדיף NVIDEA].ועכבר טוב ו/או וואקום התקציב הכולל מסך והכל - עד 10000ועדיף פחות

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  8. תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 2100 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?בלי חריגה שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. גיימינג קל מאוד nba2k10,11,pes 2010 באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. 32 שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתי…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי, חבר בנה בשבילי מפרט.. מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר? אפשר לנצל את התקציב בצורה טובה יותר? יש ברשותי מסך 22 אינץ שתומך עד 1050 1680 . מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪975 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪509 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Westren Digital WD10EAVS 3.5" 1000GB SATA2 8MB ₪402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EAVS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK ₪552 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL8D-4GBHK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5830 1024MB DDR5 PCIe ₪1300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S583…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם , אני מעוניין במחשב חדש בטווח מחיר שציינתי . ללא מסך אבל עם ציוד היקפי של רמקולים,עכבר מקלדת ( אם אפשר להכניס קצת איכות בתקציב..לפחות לא המקלדת הרגילה של ה-20 שקל) . דגש למפרט : מעבד אינטל - חובה דיסק קשיח - 500 ג'יגה כרטיס מסך- לא OB . באיזור האיכות של 9600GT . המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים) וגלישה ברשת . * הדגשים ע"פ בקשת אחי שהמחשב מיועד בשבילו , כך ש-AMD חביבתי לא באה בחשבון בכל מקרה . אשמח אם אפשר להרכיב מ-SKYPC בראשל"צ . תודה רבה מראש לכל מי שעוזר .

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  11. ערב טוב! הגיע הזמן שסבא שלי יחליף את המחשב הפנטיום 4 שלפני 10 שנים. סבא שלי לא משחק במשחקים אלא רק במשחקי פלאש באינטרנט ושש-בש. הוא גם לא מי יודע מה מוריד גדול של סרטים אבל אפשרי שיהיה קצת מקום גיבוי. המחשב בעיקר לגלישה. -ללא ציוד היקפי, רק מארז קומפלט עם ספק כח וחומרה בפנים תקציב: 1,000 ש"ח אם אפשרות חריגה ממש בקטנה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, מחפש מפרט למחשב שקט לשימוש משרדי בכ- 1500 (אם זה אפשרי) יש לי הארד דיסק,DVD, מסך וכל הציוד נלווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  13. שלום רב, אני מתכונן לקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם. הקצבתי 3000-3500 ש"ח ללא מסך, כונן אופטי, צורב, ד. קשיח ופלופי. השימושים הם בעיקר משחקים (אבל אני לא גיימר מושבע) צפייה בסרטים ויישומים כגון אימיול. לא קידודי סרטים והמרות. לא OC. לא פריהנד/פוטושופ וכד'. המפרט: מעבד: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 BOX קירור מעבד: GIGABYTE NEON 8 לוח אם: Foxconn NF4UK8AA-8EKRS זיכרון: SAMSUNG 1024MB (512MB*2) DDR400 כרטיס מסך: POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB DDR3 256BIT R480-Core PCI-E *RETAIL מארז: RAIDMAX Scorpio 868 Blue + PSU 420 Watt ברשותכם יש לי מס' שאלות: 1. האם לוח האם תומך ב-SATA2? כמו כן האם הלוח תומך ב-PATA? (כרגע יש לי PATA ובעתיד יהיה SATA2 אני מק…

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by enter,

מחשב למשחקים בלבד (בנוניים) לא כבדים כבדים אבל כרטיס מסך טוב חשוב כולל מסך 17 ללא מקלדת ועכבר תודה לכם.

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by KF,

שלום כרגע יש E7500 ו2GB זכרון. מחפש להוסיף עוד 2GB וכרטיס מסך נורמלי ?( שלא יהווה צוואר בקבוק עם המעבד) בתקציב של 600 ש"ח יש חיה כזו ?

16. Started by shuy,

לוח: DFI LANPARTY PRO 875B מעבד: Pentium4 3.2E GHz זיכרונות: 2X DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling (סה"כ 1GB) דיסק: Western Digital 250 GB / 7200 RPM / 8 MB CD: ASUS X52 צורב DVD: Sony DRU710A ספק: Antec True550 (550 Watt) כ.מסך: Gigabyte GeForce FX5900XT 128 MB כ.קול CREATIVE LIVE! 5.1 ועוד כמה דברים שאני מעביר מהמחשב הישן כמו עכבר אופטי-אלחוטי של לוג'יטק, DVD של LG

17. שלום חברה, אני מחפש מפרט למחשב ,מטרות משחקים וסרטים בלבד. השאלה אם יש סיכוי להצליח להריץ משחקים ברזולוציה כזאת בתקציב כזה. לא צריך רמקולים ולא צריך מסך,תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yan_ymar,

[table][tr][td][table][tr][td] CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Intel® Core i7 2670QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096MB), Up to 8 GB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ HD‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎750GB (SATA) 7200rpm‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. המחשב מיועד לאשתי לעבודה. אין חשיבות לאיכות המארז והספק, כל עוד הם עושים את העבודה. מתלבט לגבי שיפור ביצועים בעזרת מערך RAID0 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת האפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית 500 ש"ח רק במקרה של מהפכה בביצועים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אינטרנט וגרפיקת דו מימד. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. photoshop, illustrator ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה משמש לפרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב…

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by GaiSin,

שלום כולם! לקראת עונת המשחקים הבאה עלינו לטובה, אני מחפש לקנות מחשב חדש. ציוד היקפי כבר יש, תודה. המחשב ישמש למשחקי מחשב (כמובן), וגם עבודה עם מסמכים וקצת תוכנות עריכת צילום (פוטושופ וחברותיה). התקציב שלי הוא עד 6,000 ש"ח. חשוב שיהיה לי בו מספיק זיכרון RAM כדי שהכרום והפוטושופ לא ישתו לי את כולו, ומספיק RAM באופן כללי בשביל מולטיטסקינג חלק. בנוסף, חשוב שיהיה כרטיס מסך (ומפרט באופן כללי) שיוכל להתמודד בקלות עם המשחקים החדשים שעומדים לצאת לנו השנה ובשנים הקרובות (בבעלותי מסך FHD) בנוסף, חשוב שיהיה לי נפח אחסון גדול (לאחסון עבודות, סרטים וכ'ו). אני גם שוקל כונן SSD בנפח סביר רק בשביל בשביל מערכת ההפעלה, וכונן רגיל (או SSD?) בשביל…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by גבי ק,

מעבד AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם ASUS לAMD ASUS M2N-SLI Deluxe AM2, 570SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 2 זכרונות DDR2 800 2X DDR2 512MB Kingston HyperX כרטיס מסך ASUS ASUS EN6600GT 256MB, DVI, PCI-E דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס רשת WIRELESS LAN Dynamode DW600G PCI האם יש משהו שאתם אומרים שכדאי לשנות בו? אולי להוסיף? מה לגבי כרטיס המסך שבחרתי? האם מתאים וכדאי? תודה רבה חבר'ה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by bbbbarus,

היי צריך מפרט למחשב בעיקר לצורכי תלת מימד ושיוכל להריץ גם קצת משחקים תוכנות : zbrush , maya , photoshop ,after effects תקציב בסביבות ה 4500

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  24. ראשית, אני רוצה להתנצל שאני לא עובר על כל ההודעות בפורום כבר כי זה פשוט המון וגם ככה הידע שלי בחומרה נמוך. אני מעוניין לקנות מחשב חדש (המחשב הנוכחי פנטיום 4.. והוא לא מפסיק לקרוס). בכל מקרה, הנה הנתונים שאני צריך: 1. מה התקציב המקסימלי? נע בין 2500-3500 כמובן שלכיוון הלחסוך. (רק מחשב!) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בשוטף, דברים בסיסים, אבל אני כן משתמש בתוכנות גרפיקה ומשחקים מידי פעם. (לא צריך את ה-הכי הכי אבל שכן יהיה אפשרי לשחק נורמלי) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * המסך יהיה 21' WIDE SCREEN * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Monk,

שלום לכולם, אני חדש כאן כמישהו שנמצא עם אותו מחשב כבר 7 שנים, החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג :: *המפרט הורכב ב- www.pandas.co.il המטרה: מחשב ביצועי, קצת לכל דבר (משחקים, וידאו וגראפיקה). התקציב: 5,500 ¤ (ללא מסך וציוד הקיפי, אך כולל כרטיס TV). התגובות: שלכם. זה טוב (אבל לא מצויין ;D) לדעתכם?

• 9 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים