ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
מפרט למשחקים כבדים! מה שאני רוצה במפרט: 6600GT AMD 64 3000 מסך CRT כרטיס קול Creative לא חובה
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
- מארז CASE EZCOOL 400W H-990D + FAN 25CM + LCD DISPLAY - ספק כוח POWER SUPPLY TOP POWER 550W 20/24PIN - צורב DVRW SAMSUNG X20 203B SATA - זיכרון DDR II 4GB KIT 800Mhz CL4 ULTRA PLUS GEIL HEATSINK - לוח אם ABIT IP35 Pro XE INTEL FSB1600 Cross Fire+FW E-SATA - הארדיסק 500GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD - מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB BOX זה המסך: מסך MAG 22" WIDE AI2237W 2MS DVI + SPEAKERS בכרטיסי מסך השארתי גם הודעה בפורום השני בקשר להתלבטות שלי... מחכה לתשובה, מה דעתכם על המפרט?
-
- 9 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קל עם ביצועים טובים. בעיקר עבור עיבוד תמונה ואפשרות עריכת וידאו בפרמייר (לא יומיומי, יותר לעריכה on the spot ותיקונים של הרגע האחרון). הציעו לי את המחשב הנ"ל במחיר של כ- 5500 ש"ח. רציתי לשמוע את דעתכם מכיוון שלא מצאתי יותר מדי ביקורות באינטרנט מלבד אחת בינונית מאוד (http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/laptops-portable-pcs/laptops-and-netbooks/sony-vaio-vgn-sr29xn-s-498326/review). המפרט: Processor: Intel® Core 2 Duo P8400 (2.26Ghz) Graphics: Intel® GMA 4500MHD Display: 13.3" , resolution 1280 x 800 HDD: 250GB 5400rpm Memory: 4GB 800Mhz DDR2 2 USB ports Tri-Format DVD Built-in 'Motion Eye' Digital Camera / Integrated Bluetooth (2.1 + EDR) / 802…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם , החנות/מעבדה שאני בדר"כ קונה/מתקן אצלה נסגרה . אני מחפש מעבדה מומלצת לניקוי מאוורר במחשב נייד (HP) באזור המרכז . ייתכן שיהיה צריך להחליף אותו . חשבתי על המעבדה של HP ישראל , מה דעתכם ? תודה , ליאור .
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים הכותרת הכל אז לא לחרוג אולי ב- 50 שקל יותר אני רוצה מחשב קומפלט שזה מסך והכל אבל לא כולל רמקולים דרישות - מעבד חזק dual core - 2 גיגה זכרון לפחות - כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים ברמה טובה ותומך DX10 - מסך טוב למשחקים וסרטים זהו..אשמח לקבל הצעות, שאלות וכו
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
דרוש מפרט גיימינג למשחקים כמו COD בלאק אופס, AC 2? (לא יודע בדיוק, המפרט לחבר שלי שמחכה לAssasins cred האחרון שיצא, נראה לי הוא אמר שהוא מתכוון למולטי. ושיוכל גם להריץ משחקים כמו CRYSIS WARHEAD על הגדרות נמוכות יחסית, או שאם אפשר על הגדרות גבוהות, בשמחה! (אבל תראו, הילד הזה ממש מכור למייפל, זה משחק היחיד שהוא יכול להריץ, אז עשו לי טובה ותעזרו לי להקים אותו מהדבר הזה) 1. התקציב המקסימלי הוא 2.5K ועדיף לנצל את כל התקציב, אך להשתדל לא לחרוג ממנו 2. גיימינג, מפורט יותר ב"intro" (למעלה) א) משחקים. כמו COD CRYSIS ASSASINS CRED מפורט למעלה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: נוו... גם זה למעלה. * 19" גודל מסך, הרוזולוציה אינה ידועה לי, אני ישאל אותו מחר, זה מסך דיי …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב AMD עם כמה תנאים: -עד 5000 ש"ח -מעל 120 ג'יגה בייט -בלי מסך ומערכת הפעלה(אפשרות לרמקולים) -שיהיה 6600GT... -מעל 3000 מגה הרץ ותכתבו בבקשה כמה מגה זה המחשב... -זיכרון פנימי 1024 -שיריץ משחקים באיכות מעולה -שיהיה שקט מאוד מאוד -בבקשה לא להוסיף מארז, כי נראה שהחלטתי(הסופרנוס השחור מפנדה)... המלצות ושינויים בבקשה: מעבד AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 935 לוח אם Socket939 - nVIDIA nForce4-Ultra - Asus A8N-E - 3Y Warranty 875 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty 300 זיכרון פנימי - מודול שני 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz …
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני קנייה של מחשב שישמש בין היתר גם למשחקים אם אפשר לקבל את חוות דעתכם לגבי המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6850 3GHz 4MB 1333Mhz FSB לוח אם: ASUS P5K Deluxe/WiFi-AP LGA 775 זיכרון: CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 1066MHz DDR2 CL5 כרטיס מסך: Evga e-GeForce 8800GTS 640MB Superclocked דיסק קשיח: WD Caviar SE16 WD3200AAKS, 320GB SATA 3.0GB/s 16MB צורב דיוידי: LG SATA DVD Burner GSA-H62NK כונן דיוידי: LG E-IDE/ATAPI DVD-ROM Multi Read Drive GDR-8164BK מארז: Thermaltake Armor VA8003BWS Black Full Tower Case w/ 25CM Fan ספק כוח: CORSAIR HX520W 520W קרור למעבד: ZALMAN 9700 LED 110mm 2 Ball CPU Cooler יש לי התלבטות לגבי המארז - האם מומלץ? (של…
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, צפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. …
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני לא רוצה לתמוך בNVIDIA וב INTEL לא בגלל שהם גרועים, אלא בגלל שזה ידפוק את התחרות אם אני רק אקנה אותם, צריך המלצות ממכם. המחשב למשחקים ולמוסיקה-עדיפות לשקטטטט
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח לעזרה קטנה איזה מחשב נייד יותר עדיף? מחשב נייד Dell Vostro 14 5000 5401 1035G18G51GL3OS או Dell Inspiron 14-3493 ה -vostro עולה 200 שקל יותר הצורך שלי הוא בסיסי לחלוטין. אולי להוריד תוכנה להקלטת שירים.. אשמח לעזרתכם. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
gigabyte 6800GT 256 256 amd 64 3000 PDP patriot 2-2-2 ג'יגה MSI neo2 platinum maxtor 80 sata מארז שחור של סנשיין ( :'( ) אבל שעשיתי לו מודינג ocz mode stream 450 אז כמה לבקש עליו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה-4000 DualCore של AMD, להושיב אותו על לוח אם של ASUS מדגם M2A-VM ולהרכיב לו זכרון Transcend 2GB. יש לי HDD של 80 ג'יגה שאני לא מעוניין להחליף כרגע וכרטיס מסך AGP שמאוד הייתי שמח אם היה ניתן להשיג עבורו מתאם PCIe ל-AGP כי אני לא מתכוון להוציא כסף על כרטיס מסך בשלב זה. כמובן שאני אוסיף מארז (Raidmax APEX 2x120mm) וספק (FSP Basic SI 400W). האם אני יכול לוותר על המארז וספק הכוח האלו לטובת מה שכבר יש לי כרגע? מארז נוכחי - Foxconn TLA436SB ספק נוכחי - HEC-400TR-TF * אני בהחלט שוקל להוסיף ככל הנראה כרטיס מסך מסוג Radeon 1950GT או HD2600XT עם נטייה לשני או שמא הראשון עדיף בהרבה? ** העדפה ל-TMS בגלל המחירים, לא כיף לקנות מחשב עם משכורת רעב
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).gta v far cry 4 shadows of mordor battlefield 4 the witcher 3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים, אינטרנט ועבודה אקדמית. המחשב חדש לגמרי אז אני צריך שהמפרט יכלול כרטיס קול, עכבר, מקלדת ומסך (אין צורך שהעכבר או המקלדת יהיו מיוחדים למשחקים). אני גר בתל אביב, אז הייתי שמח אם המפרט יבנה מתוך חנות מומלצת באזור המרכז (IQPC רחוק לי מדי). המון תודה, אמיר.
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E2160 1.8GHz 800MHz 1MB BOX GIGABYTE GA-P35-DS4 Retail Kingston KVR553D2N4/1G 2X ENERMAX Liberty 400W TT BT המפרט הוא לאוברקלוק. חשוב שמאה אחוז אוברקלוק למעבד היה אפשרי על שילוב זה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מפרט בתקציב של 4-4.5K מקסימום, ללא חריגות. המפרט כולל הכל, ציוד הקפי ומסך ומדפסת פשוטה, לייזר ש\ל. השימושים הם שימושים רגילים של אופיס ואינטרנט, ושימוש לעריכת תמונות בפוטושופ, ובכלל הרבה עבודה עם תמונות. אין צורך בכונן גדול במיוחד, אני צורב הכל לDVD. הכי חשוב שהמפרט יהיה אמין ויציב, ללא OC. אין שימוש למשחקים, אולי מעט צפיה בסרטים אבל לא משהו רציני. הנה מפרט שבניתי, מה דעתכם? האם ההשקעה בכרטיס מסך מיותרת? אני שואף להוזיל את המפרט כמה שיותר. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Sid…
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים,גראפיקה,תכנות,המון תוכנות פתוחות ברקע, המון טאבים של כרום ופיירפוקס פתוחים בו זמנית. מחשב שאפשר להעמיס עליו + גיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Dreamweaver CS6,Photshop CS6,Flash CS6, After Effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב גיימינג ממש קל - משחקי אסטרטגיה מדי פעם -…
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
צריך את עזרתכם, אני רוצה להוסיף SSD לדגם הזה הבנתי שאפשר להחליף פשוט את ההארד דיסק בSSD, אבל אני רוצה שההארד דיסק ישאר בשביל האחסון אז מה האופציות שאתם יכולים להציע? הבנתי גם שיש SSD mSata שיש לו מקום מיוחד במחשב, השאלה היא האם יש מקום לmSata בדגם הזה? ומה ההבדלי הביצועים בין SSD רגיל לSSD mSata? המלצות על דגמים ספציפיים של 128G (תמורה/מחיר) וחנויות לקנות יתקבלו בברכה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית התחיל בזה שההבנה שלי במחשבים היא מאוד בסיסית ולכן אני פתוח לכל ההצעות מכל מי שמבין במחשבים יותר ממני (שאני מניח שזה כלל האנשים פה בפורום) המחשב אמור לשמש אותי ללימודים אבל מכיוון שהוא יהייה המחשב היחידי שיהייה בראשותי אני מתכוון להשתמש בו לעוד דברים כמו גלישה באינטרנט הפעלת ישומים (לא מורכבים ככלהנראה) בסרטים וכו'. אין רצון להפעת משחקים, בטח שלא כאלו שדורשים דרישות מערכת גבוהות. מה שכן איני רוצה להתפשר על מהירות פעילות המחשב. אני רוצה שיהייה באפשרותי להריץ המון חלונות במקביל, המון תוכנות במקביל ושהמחשב ירוץ בספיד. לכן חשבתי נגיד על זיכרות 3024 RAM. מבחינת פירמות איני מבין כל כך ולכן אני םפתוח לכל מה שאתם יודעים שהוא אמין. שמעתי שHP נגיד טובים אבל ממש אין לי דעה אמית…
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לפני שנה רכשתי DELL 1520, מאוד מרוצה ממנו ולכן השנה קנינו עוד DELL 1525. רק שאין שום אפשרות להתקין עליו מערכת הפעלה! BOOT של XP לא עולה בכלל בעקבות "no operation system found". במחשב הקודם היה צורך להגדיר מחיצות על ההתחלה, אך גם אותם הגדרתי דרך דיסק הבוט של ווינדוס. אבל הפעם אפילו דיסק הבוט לא עולה... מה אפשר לעשות? תודה..
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נ.ב אני מנסה להגיע לתקציב של 4500 ש"ח +- כרגע ללא ההצלחה של ממש [table] [tr] [td]מעבדי אינטל [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray [table][tr][td]1450 [table][tr][td]1 [table][tr][td]1450 [table][tr] [td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI [table][tr][td]550 [table][tr][td]1 [table][tr][td]550 [table][tr] [td]זכרונות DDR3 1600Mhz [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]2x4GB Corsair Vengeance …
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ערב טוב, להלן מפרט (שוב) - בתור ניסיון אחרון לקבל חוות דעת על מפרט למשחקים וOC. אני לא גיימר מטורף, אבל אני רוצה מחשב שיספיק לי לפחות לכמה שנים הקרובות. מתוכנן OC, אבל לא כדי להוכיח משהו, אלא רק כדי להוציא יותר מהמחשב בפחות כסף. בהתחשב בעובדה שגם ככה חרגתי (ועדיין חורג) מהתקציב המקסימלי שהוקצה לעניין (3500), אני יכול לספוג עד 200 שקל חריגה (אבל לא יותר מזה). מפרט: AMD XP 2100+ - 567 SK-7 - 154 (צריך להוסיף מאורר, SF2 עולה עוד 81 שקל) Abit NF7 - 616 DDR 512 3200 Winbond - 537 Shapphire R9500 Pro - 128MB - 1172 Enermax FS710 - 437 HEC 300W - 183 ----- 3666 + 81 למאורר (3757) למקרה שמישהו תהה, הכוונה היא למצוא דרך *להוריד* את המחיר ולא להעלות אותו. דעתכם ורעיונות? חג שמח, זה…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מפרט כפי שציינתי בכותרת שיכלול קרור טוב צורב די וי די עכבר מקלדת ומצלמה אוזניות וכרטיס קול נוסף ללא ספק וללא מסך ופאנל שליטה למאוררים מקדימה .... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום חברים אני סטודנט שמשתמש המון במחשב נייד, בין אם כדי לסכם שיעורים או כדי לקרוא סיכומי הרצאות ומצגות. בימים האחרונים, המחשב הנייד שלי שבק חיים ואני מעוניין להחליפו. בדקתי קצת בראש וניגשתי למספר חנויות ומצאו חן בעיני מחשבי ה-Lenovo thinkpad edge (מקלדת נוחה להפליא, משטח מגע נוח והמחשב בנוי היטב). השימושים שלי פשוטים מאוד - אני רוצה להשתמש באופיס, גלישה באינטרנט ובדיקת מיילים (ומדי פעם צפייה בסרט כזה או אחר). הקטע הוא שאני עדיין ממש מתלבט לגבי גודל המסך המתאים עבורי - מצד אחד ה-15 אינץ' שהיה לי, היה כבד ומגושם ולכן אני מעוניין במסך קטן יותר. אשמח לדעת מנסיונכם על איזה גודל אתם ממליצים (14 או 13)? ומה דעתכם בכללי על סדרת ה-Thinkpad edge. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-