ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום, הזמנתי מחשב חדש כיוון שהנוכחי עושה לי בעיות חומרה, המסך הכחול עם הכיתוב הלבן. וכבר המון זמן שאני רוצה יותר מקום למוזיקה, תוכנות וכדומה. אז סוף-סוף החלטתי לעשות צעד ולקנות מחשב חדש. לכן אני צריך את עזרתכם המקצועית. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות אך לא קריטי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים, אך אעדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מוזיקה, גראפיקה, עריכה ומשחקים פה ושם. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: פוטושופ CS5 ופרוטי לופס 9. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? המסך לא כולל את המפרט שכרגע הוא העיקר. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (…
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפטופ מחו"ל שאמור להגיע השבוע. כמובן שאין על המקלד עברית... ;D רציתי לדעת היכן כדאי לבצע צריבה של עברית? כמו כן שמעתי על מדבקות אך גם שמעתי שהן לא כלכך טובות. האם כך הדבר? דברים נוספים שכדאי לי לדעת על לפטופים מחו"ל?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז המפרט צריך להכיל בו: מעבד,לוח אם,כרטיס מסך,זיכרון,קונן קשיח,מארז+ספק. תקציב של 2000 ש"ח. ללא עכבר מקלדת רמקולים מסך צורב או קירור למעבד או למארז רק חלקי הליבה. בתודה מראש למגיבים !!!
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים (שיריץ כבדים בצורה סבירה), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, תלת מימד), * גודל המסך: 13-14 אינץ' * רזולוציית המסך: עדיף FHD אך לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך: בינוני יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB3 & HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיף היבריד לפחות 500GB * כונן אופטי: לא חובה * צבע: שחור שמתי עין על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=24020 (שאני קונה באילת) מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני אמצא בתקציב שלי? או שיש משהו יותר מומלץ שאפשר לקנות באילת? נ"ב - הם טעו כשכתבו שלכרטיס מסך יש 4GB ראם? כי לא ראיתי בשום מקום דגם כזה..
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה שתגיבו על המחשב ועל הרמקולים שאני לא מכיר בכלל (המוכר המליץ אז לקחתי) אולי היה עדיף לקחת סוקט 754 היה יוצא יותר זול תגיבו בבקשה אם משהו לא טוב מחר אני אבוא אליהם ואשנה. המחירים כבר כוללים מע"מ amd athlon (socket 939) 64 bit מעבד 1,109 ש"ח מקלדת+עכבר אופטי microsoft נחמד 120 ש"ח הרכבה 190 ש"ח wd80gb(8mb) 7200rpm sata הארד דיסק 400 ש"ח nec 3500 צורב 370 ש"ח compucase (hec) cia19- midi tower רציתי שחור אבל זה לא מתאים לצורב 390 ש"ח samsung 17 " 793df הוא ניסה לדחוף לי את המאג היש…
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מעבד :INTEL P D 930 2.8 GHZ לוח אם : לוח חזק תומך בPCIE 16X ,זיכרון עד 4G DDR2,כרטיס קול לא מובנה ... ספק כוח : רוצה שתמליצו לי לפי הדרישות שאני אכתב ... כרטיס מסך : GEF 7900GT זיכרון : 2G 633GHZ צורב כונן A ומארז ומקלדת ועכבר והרדיסק: לא רוצה להשקיע כאן ... מסך : 19 MAG כבר יש לי ... כרטיס קול ורמקולים : רוצה שתמליצו על סוג טוב למשחקים לשמוע איכות מעולה ... תודה מרש.. תקציב שלי : 6000
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חשוב לי שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות (בעדיפות בלי שדרוג) לשימושים של משחקים, גלישה אינטנסיבית, הרצת מכונות וירטואליות וכו'... זקוק למפרט רק של הקופסא עצמה ושהמחשב עצמו יהיה שקט. נראה לי שדברים חשובים הם 8 גיגה זיכרון, מעבד I5, כונן SSD של 120 גיגה לפחות עם ביצועים טובים ולוח שמאפשר OC ? הנה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר בפחות, עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי, אפשר בכמה מאות בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה אינטנסיבית, משחקים, HD, תכנות, מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
המחשב הנוכחי שלי הלך לעולמו ואני מחפש משהו חדש. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה, סרטי HD, הורדות וכד' .. משחקים לא ממש, אבל כרטיס זכרון נחמד לא יהיה רע החלקים שאני צריך הם: לוח אם - עדיפות ל asus or gigabyte מעבד - עדיפות core i5 כרטיס מסך - משהו פשוט, אני לא ממש משחק מארז ספק זכרון פנימי כל השאר כבר יש לי .. ניסיתי לבנות משהו בעצמי, אני לא הכי מבין בזה ממש אבל זו הכיוון, אשמח לליטושים נוספים וכד'. מעבד Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L Rev2.0 H55 CHIPSET זכרונות Kingston Hyper X 2GB DDR3 1600Mhz CL9 כרטיס מסך GigaByte GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe ספק FSP Epsilon 80Plus 450W מארז ANTEC Nine Hundred 900 …
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לצרכי אופיס ואינטרנט. תקציב: עד 3000 ש"ח מסך: עדיף מט, בין 12" ל13" כונן אופטי: לא חובה זמן סוללה: 5 שעות ומעלה (אולי עדיף לשקול מעבד LV או ULV שיספק זמן סוללה גבוה) משקל: לא יותר מ2KG (עדיף כזה שבא עם מערכת הפעלה, ושלא תהיה ויסטה) נ.ב. אני יודע שזו עונת הת'רדים של מחשבי הסטודנטים, ואני מצטער על ריבוי המודעות (ניסיתי לחפש מישהו עם דרישות דומות ולא מצאתי).. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪941 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪54 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-B75-D3V כמות: 1 מחיר: ₪403 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS כמות: 1 מחיר: ₪202 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ₪263 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Kingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 מחיר: ₪141 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אופיס וקצת צפייה ישירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופיס ומערכת הפעלה שם לבד. 8. האם ישנה ה…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך מחשב ביתי שיוכל להריץ תוכנות כבדות הדורשות כוח עיבוד גבוה + איכות גבוהה בסרטי HD 1.. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף איכות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמיש 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? תוכנות כבדות + סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרישות: זיכרון פנימי 8gb הארד דיסק ssd 128gb העדפות: מסך 13.3 עד 15.6 משקל 2 קילו ומטה תקציב: עד 2000 שקל (העדפה לכמה שפחות) הערות: אין צורך במערכת הפעלה (אתקין לבד) אשמח אם תוכלו להרכיב לי מחשב שיתאים עבורי... ממש אשמח אם תצליחו להוריד את המחיר מ-2000 לכמה שיותר נמוך תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, האם בין 4 המעבדים הבאים יש הבדלים של שמיים וארץ? מה היתרון והחיסרון של כל אחד? האם בגלל מעבד מסויים אני צריך לפסול קניית נטבוק מסויים? N270 N280 Z520 Z530 מעבר לכך אני מחפש לקנות נטבוק(בארה"ב) שיתן לי מענה לצורכי גלישה, ועבודת WORD מרובה. חשבתי על אחד מהדגמים הבאים: Aspire One 751H Asus Eee PC 1101HA MSI Wind U123 ASUS Eee PC EPC1000HE Acer Aspire One AOD150 אודה לעזרה בנושא.
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות שרת RAID עבור המחשבים בבית, שיתבסס על מערכת הפעלה freeNAS (אפשר למצוא פרטים עליה ב-http://www.freenas.org/ ). מאחר וזו מערכת הפעלה המבוססת על freeBSD, יש צורך בחומרה שתתאים למערכת ההפעלה. הדרישות מהכיוון שלי: * זה צריך להיות מחשב שקט, כי הוא ימוקם באחד החדרים בבית, ורצוי שיפלוט חום נמוך. * עדיפות ללוחות אם עם פורט רשת של 1000BaseT, כדי לאפשר חיבור מהיר למחשבים שמחוברים אליו קווית. * ניתן להסתמך על כרטיס גרפי על לוח האם, מאחר ועיקר התיפעול של מערכת ההפעלה נעשה דרך ממשק WEB ממחשבים אחרים. * מקום גידול לכוננים קשיחים - אני מתכנן להתחיל עם שלושה כוננים של 500M (כמו http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=489) ומעוניין בשטח גידול עד שמונה כ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים בעל רזולוציה FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך 4. האם יש רכיב בו …
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000 ש"ח בצק'ים 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן, שיריץ פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מקלדת ועכבר וכרטיס טלווזיה, רמקולים עם סאב, זולים ככל שניתן. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? שיהיה אינטל, אני מעדיף מהאתר הזה www.p-see.co.il 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקס…
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תראו אני חשבתי ללכת על מעבד של AMD SAN diego 3700+ ועם כרטיס מסך של 6800 gs או gt לא עקרוני עד כדי כך עכשיו הארד דיסק הוא של wd 250 gb 16 mb sata II 7200 ובלה בלה בלה הלוח אם יהיה של gigabyte nforce 4 ultra for amd 939 עולה משהו כמו 800 שקל וואחד לוח אם זכרונות חשבתי על סטיק של 1 gb kingston samsung geil לא חשוב עכשיו השאלה שלי היא יותר כזאת... אני אמרתי לכם מצד אחד אני גיימר כבד אוקיי ואני רוצה ללכת על מפרט שיריץ בעיקר משחקים ושה יחזיק איזה שנה שנה וחצי אוקיי (יש צבא...) אבל בכל זאת אני רוצה שלמשל אני יוכל להריץ אפליקציות וזמן התגובה של המעבד שלי יהיה מהיר אוקיי דהיינו אני לוחץ על הדפדפן הוא ייכנס טיק טק בלי שאני ירגיש אותו אתם מבינים מחשב שלי להיכנס וזה להפעיל ווינאפ…
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תקציב: 3000 ₪ נטו למחשב ללא הציוד הקפי (למעט צורב) ועד 3500 כולל. שימושים: • קידוד ועריכת וידאו בתוכנות כמו : VSO_ConvertXtoDVD, NERO, Any Video Converter,Avidemux • עבודה משרדית, גלישה באינטרנט (צפייה וידאו ברשת), צריבה. • ריבוי משימות (קידוד, גלישה, הקשבה למוזיקה, הרצת אנטי וירוס) שקט : 8/10 < לא מיועד למשחקים < כרגע לא מיועד לתכני HD (אבל אם אפשרות בעתיד). < לא מתוכנן O.C(ולא יודע לעשות) ציוד הקפי נדרש: • צורב (איכותי) • כרטיס רשת אלחוטי • ראוטר אלחוטי • מכשיר או כרטיס להמרת קלטות וידאו למחשב אין צורך : במערכת הפעלה, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך כרגע משתמש במסך שמן (ומרוצה) בעתיד אחליף לדק, רזולוציית עבודה במסך: 1024 על 768 אני גר בירושלים כך שהחניות הם K.S.P א…
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב שיהיה חזק ביותר למשחקים ושיהיה שווה את הכסף. כולל מסך. אין צורך בציוד היקפי, שלא יהיה רועש מידי... מבקש להכניס ASUS 8800GTS 512MB TOP ושלא יהיו חריגות רציניות
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מיפרט למישחקים כבדים וסרטים 6500גג לא צריך מיקלדת ,עכבר, מסך
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אחי זכה במכרז מחשב כרגע הוא מתלבט אם להשאיר או לבטל התקציב של אחי הוא עד 1500-1600 גג אתמול התמזל מזלו והוא זכה במכרז באתר וואלהשופ לצורך העיינין אני אומר שאחי בן 32 לא משחק במחשב בכלל, רק אינטרנט באתרים ואימיילים...זה הכל לא יותר מיזה המחשב שהוא זכה בו הוא: מעבד INTEL DUAL CORE 2 DUO E4300 1.8GHZ לוח אם איכותי ABIT SG-95 כולל חריץ PCI-E כרטיס מסך מובנה זיכרון 512MB DDR2 667MHZ דיסק קשיח 80GB SATA2 7200RPM 8MB מארז איכותי כולל ספק כוח 400W צורב DVDRW דו שכבתי המהיר בעולם X20 כל זה ב- 1449 שקל , משלוח עוד 49 שקלים המחשב לא כולל ציוד היקפי ספר המחשב הוא נעה מחשבים מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן חברה אני זקוק למחשב שישמש אותי בעיקר לאיטנרנט טמדי פעםן למשחקים אני מדגיש לא כבדים פה ושם דברים בקטנה כמו NEED FOR SPEED שעובד על פנטיום 4 עם כרטיס מסך של 32 מגה ככה שתבינו על איזה משחקים אני מדבר איתכם וזהו בעקרון יאלההה צהעות בבקשה=] *כמו כן יש עדיפות לצורב לצורב במחשב DVD
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מפרט בטווח בין 1500-2000 ש"ח (אם כי עדיפות למחיר זול, התקציב שלי מאוד מוגבל ובעייתי). המחשב שאני מעוניין ישמש בעיקר לתכנות (programming...), ולכן עדיף לי משהו עם מעבד חזק שיחסוך זמן קימפול. נתחיל מהדברים הבסיסיים, אני לא צריך מסך, לא מקלדת, לא מסך ולא עכבר (בלי ציוד הקפי, רק קופסא). הארד דיסק שיהיה לו 8MB CACHE, אם אפשר יותר מ80GB עדיף, אבל לא נורא, עדיפות לכוננים של SEAGATE (פשוט כי יש ברשותי מספר כוננים שלהם ואני די מרוצה מהתפקוד שלהם), לפחות SATA1 זכרון 512MB, אני לא בטוח לגבי המהירויות, השאלה היא מה ההפרש מחירים בין DDR1 לDDR2, כיוון שהמחשב אני מעוניין שיהיה בר שדרוג. לוח האם חייב להיות תומך PCI-E, לשדרוג עתידי (בהמשך אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך…
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤326 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2180 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤454 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 16MB ¤269 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤261 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Club3D ATI RADEON HD3850 OC Edition 512MB PCIe ¤583 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-3852DDO צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤126 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז כולל ספק HEC 6A21B Black 400W ¤378 כמות:1 http://skypc.co.il/product.…
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-