עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by E. Shambuzzi,

שלום לכל החברים כיום ברשותי המפרט שבפרופיל והגיע הזמן להשתדרג. התקציב הוא 2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עוד 200 ש"ח אם מדובר ביתרון משמעותי. השימושים הם משחקים כבדים מכל הסוגים. מסך 20" - 1680X1050, הגדרות מקסימליות, בדרך כלל ללא AA. דוגמאות למשחקים - COD MW2, Metro 2033, CIV 5, Dead Island, Fallout NV , מתכנן גם על Skyrim החדש לכשיצא. אני מתכנן לשדרג מעבד/לוח/זיכרונות בשלב א', ובהתאם לשיפור בביצועים להחליט אם אני צריך גם כרטיס מסך או לא. חלק מהמשחקים כבר לא זורמים לי כל כך חלק (בעיקר CIV5 ומטרו 2033), אבל אני חושב שהבעייה דווקא במעבד. במידה ואתם חושבים שכדאי לי גם להחליף כרטיס מסך התקציב הכללי עולה ל 3000 ש"ח גג. אין צורך בציוד היקפי. מבחינת שקט מעדיף לקחת קירור צד ג' שקט, …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי, אני צריך דרייבר לכרטיס רשת האלחוטי של המחשב נייד Dell latitude D505 (חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה אבל הוא לא טובים). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by 3pac,

אני צריך מפרט ב2500 ש"ח + חשוב שיהיה במפרט דיסק קשיח של 400GB ושיפעיל משחקים חדשים כמו FAR CAY 2,ME,AC,CRYSIS . תודה לעוזרים.

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה, תוכנות משרדיות, מוזיקה וצפייה בסרטים. (התקציב הוא כ2500). להלן המפרטים של המחשבים: 1. dell - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5831&CatCode=315 2. lenovo - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 הם סה"כ די דומים במפרט.. רציתי לשאול על ההבדל בין המעבדים שלהם, מה לדעתכם יותר טוב וכמה זה באמת משנה לאור הצרכים שלי מהמחשב. בנוסף, אשמח לשמוע דיעה כללית על המחשב ועל ניסיון חיובי/שלילי איתם. תודה רבה וחג שמח, דניאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yaniv_appX,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: gta v minecraft battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19200X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

6. Started by FoxHounder,

אני קונה מחשב חדש למשחקים. בחרתי מעבד: Amd athlon 64(s939)3200+Venice,64 bit 2000MHZ,512 KB 1600 MHZ כרטיס מסך: PCX-Radeon X800 (400\700)256 MB DDR 3, 256 bit, 12 pipes, gigabyte GV-RX 80256D האם יש לכם המלצה לשאר הרכיבים (לוח אם, זיכרון, דיסק קשיח, כונן דיסקים, צורב)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. להלן המפרט: AMD 1800+ לוח ECS K7 S462 256MB SDRAM 40GB WD 5400 PRM LAN O/B כרטיס מסך SIS 64MB O/B כרטיס קול O/B 56.6 MODEM V92 O/B CD BENQ X 52 כל זה ב-1599 מה דעתכם? ברור שזה לא המחשב הכי טוב בעולם, אבל יחסית למחיר הבאמת זול, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Archer,

3k תקציב מקסימלי, אם אפשר לחסוך אז כמובן עדיף. חריגות של עד 200-300 שקלים רק במידה וזה מאוד מאוד משתלם. המטרה היא ללימודים, ספציפית לימודי הנדסת תוכנה. התוכנות שאני להיות מסוגל להפעיל צריך הן תוכנות כמו IntelliJ, Visual Studio ודומיהם. יש ברשותי מחשב ישן Dell Vostro V131 עם מעבד i5 ששירת אותי נאמנה עד כה, אך לאחרונה החלו להופיע בו בעיות של מסך מרצד ומתעוות שמופיעות ונעלמות, והחלטתי שאין טעם להשקיע יותר בלתקן אותו. מה גם שבשנה האחרונה שדרגתי אותו ל 8GB RAM ול SSD. מצאתי לנכון לציין זאת כי ייתכן והעובדה שקיים ברשותי עדיין ה SSD הנ"ל תוכל לחסוך עבורי כסף ברכישת המחשב החדש, במידה וניתן לקנות למשל מחשב בזול יותר עם HDD רגיל ולשדרג אותו בעצמי. …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום אנשים יקרים, מחשבי היקר, ששירת אותי נאמנה כ-5 שנים החליט לפרוש לעולם שכולו טוב... :-[ וכעת אני מעוניין לרכוש מחשב חדששש + מסך אל.סי.די גדול. התקציב סביבות 10,000 ש"ח. ברצוני לרכוש מחשב חזק, המיועד בעיקר להקלטת מוסיקה (אודיו וגם MIDI), משחקים, סרטים, גלישה וכו'. מחשב שיעבוד 24/7. קראתי בעיון את המפרטים המומלצים באתר, כמו גם שרשורים בנושא מפרטים בסכום דומה, להלן הקישורים אליהם אתייחס פה למטה: אני חושב שרלוונטי מפרט 7,500 ש"ח למשחקים ללא מסך: http://hwzone.co.il/specslist/view/111 בקשה למיפרט מחשב ב10500 ש"ח של DarkLight: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290131.0 הצעת מחיר למחשב חזק תקציב 8500-9000 של Fireman: http://hwzone.co.il/community/index.p…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Riddler,

שלום, אני מרכיב מפרט למשחקים. יש לי מעבד i5-2500K, ויש מסך (Dell 23"). תקציב - באזור ה4K-6K. אני לא רוצה להתפרע שלא לצורך, ומצד שני כן לבנות מערכת חזקה שתהיה רלוונטית גם עוד שנתיים-שלוש למשחקים ברמה גבוהה. משחקים - כל הסוגים (RPG, Shooters וכו'). המחשב יחובר למסך ברזולוציה של (1680 על 1050). ציוד היקפי - אין צורך. אני שוקל לחבר SSD בתור דיסק של מערכת ההפעלה, כתלות בעלות/תועלת שזה נותן. שקט - סטנדרטי, לא משהו מיוחד. אני מניח שזה מקביל לציון 6 בסקאלה. OC - רוצה לשמור על אופציות פתוחות, לא מתוכנן בשלב הראשון. מערכת הפעלה - אין צורך. חנות - אני מחיפה והמבחר פה הצטמצם משמעותית בשנה האחרונה. פתוח להצעות. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני צריך מחשב נייד עם הארד דיסק שישלף בקלות כלומר שאני יוכל להוציא ולהרכיב אותו בקלות חיפשתי הרבה זמן דגם של מחשב כזה ולא מצאתי תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by robin7,

האם למישהוא יש נסיון עבודה עם מחשב זה? יש אפשרות להאריך את האחריות? אחריות שנה אחת נראית לי מעט מידי. נאם הוא נראה לכם עדיף על Dell Insprition 1545? http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=3723 Fujitsu http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t4500.htm DELL תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לקהילה, זו ההודעה הראשונה שלי כאן אני ממש לא מעודכן בחומרה של היום ולעולם לא הייתי מומחה גדול. קיבלתי לאחרונה מפרט מחשב לעבודת תלת מימד מאומצת ועבודה גרפית, אבל אני צריך חוו"ד נוספת מקהילה כזו שמבינה עניין והיא כמובן אובייקטיבית. התקציב שלי הוא 9K לא זקוק למסך או אביזרים נלווים, מקלדת, עכבר וכד'. החלקים הם - proccessor - intel core i7 2011 quad 3820 3.6ghz 10MB 16GB DDR3 1600Mhz HS Corsa Geil - RAM Asus s2011 p9x79 x79 - Motherboard Graphics Card - Nvidia Geforce 680gtx OC 2GB-5 Gigabyte Crosair H60 775/1155/AM3 liquid cooling Kingston V300 2.5" SATA3 60GB SSD -HD drive 1TB s2/s3 7200 32MB Toshiba Hardrive - 2nd HD drive F3 Zalman 12cm Case Fan thermaltake command…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DeAk,

שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, רצוי אולטרבוק בתקציב של גג 5500 ש"ח מטרת המחשב היא ללימודים, סרטים ואולי קצת פוטושופ כ מו שכתבתי למעלה אני מעוניין באולטרבוק אז חשוב לי שהוא יהיה קל והמסך עד 14" ברזולוציה FHD הבנתי שאם המסך הוא טאצ' אז הוא מבריק ואם לא אז הוא מאט הייתי כן רוצה שהוא יהיה טאצ' אז כנראה מסך מבריק כל היציאות הרגילות כמובן.. בהקשר של הכונן הייתי רוצה שיהייה SSD אמיתי, 256G זה סבבה לגמרי בשבילי חשוב לי שהביצועים יהיו מהירים ושהמחשב יעלה מהר כונן אופטי לא קריטי בכלל טוב נראה לי עברתי על כל הדברים החשובים.. בהתחלה חשבתי לקנות ZENBOOK של אסוס http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=864636 אבל הבנתי שהוא בלי SSD אמיתי וגם שהוא מתחמם קצת מהר מה אתם אומר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yuvalg,

שלום לכולם, מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=CMS-B0W71ES&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=108&aff=Zap〈=he http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=2714&cPath=210 ההבדלים העיקרים: ללנובו דיסק של 500GB במהירות 7,200 RPM לעומת 320GB במהירות 5,400 RPM ב-HP, לשניהם סוללת 6 תאים אבל ללנובו 62WH לעומת 47WH ל-HP מה שאמור לתת זמן עבודה ארוך יותר (הם מצהירים על 8 שעות לעומת 6 ב-HP). מצד שני הלנובו מגיע בלי כונן אופטי אבל הוא קל ב-300 גרם. המחשב מיועד לתלמיד בבית ספר שצריך לסחוב אותו כל יום במסגרת פרויקט מחשוב של הכיתה. בהנחה שאני יכול לקבל את שני המחשבים באותו מחיר ובאותה אחריות איזה מחשב עדיף?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. למה שמים במחשבים נ ידים 6GB בזכרון ? אם ווינדוס מזהה מקס' 4 ? סתם בשביל להטעות אנשיםשאין להם מושג במחשבים או שיש משהו שפספסתי ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?מחשב ב3,000 ומחשב ב2,500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, מעט משחקים, אבל אני רוצה מחשב איכותי שיחזיק לי לאורך זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא הכי חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yakiros,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)עבודה משרדית+משחקים כמו באטלפילד,הגדרות משחק מדיום שזה בסדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד ,NBA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות בינוניות ,יש לי מסך 24 אינץ טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by PCall,

קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3 Conroe Support GP35S3 ¤ 647 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 383 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 127 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 455 1 קירור למארז THERMALTAKE 80mm + 120mm KIT (2+2) 4 channel VR + FRONT PANEL a ¤ 133 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II WD2500JS ¤ 371 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הב…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי היום הזמנתי את המחשב הזה: E6400 p5w dh deluxe 7900gtx oc ENERMAX LIBERTY 500W 2GB CL4 TWINMOST 533MHZ wd 500gb 16mb LG MONITOR R1970 2MS 19" כל חלק וחלק פה בחרתי בעזרתכם הרבה, שיגעתי לכם את השכל ובסוף בנינו את המפרט הנ"ל אני רוצה להודות לכלכם שעזרתם לי אתם גדולים וסבלניים ומקצועיים תודה לחבר'ה מפורום אוברקלוק תודה לחברה מפורום לוחות אם וכמובן לפורום מפרטים מחר אני מקבל את המחשב, ויש עוד עיכוב קטן עד שאני יזמין את הקירור(TUNIQ TOWER 120) הוא לא במלאי כרגע יש לו ביקוש אדיר ואז נרביץ OC כמה שאפשר אז נפגש בפורום OC ומחר אני יוסיף לפה תמונות של המחשב..... תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 בערך 2. מה שימושי המחשב עבודה עם אבלטון ליצירת מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כן 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר בתל אביב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מהר ככל האפשר 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by frenzy,

אהלן חבר'ה אני צריך מפרט שמבוסס על AMD ב2,000, ללא מסך. טנק-יו ;D

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, רגע לפני קנייה. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, מבוסס INTEL עם מע' הפעלה WIN 7 ומסך סביבות ה 22-24 אינץ' שאלות: 1. מה דעתכם על השילוב של ההארדיסקים - ה WD שישמש למערכת הפעלה וה F3 לטובת המשחקים. יש סדרה טובה יותר של WD מאשר ה BLACK? 2. דעתכם על הלוח אם שנבחר? אפשרי לקחת משהו טוב יותר בסביבת המחיר הזו? 3. דעתכם על המעבד? עדיף I5 750 על פניו? - לא כ"כ מפריע לי ה 400 שח הבדל ביניהם. מעדיף לשלם קצת יותר לטובת ביצועים.. 4. איזה זכרונות כדאי לקחת? האם השילוב שנבחר הוא טוב? (סה"כ 8 ג'יגה זכרון).. השאלה אם Gskill שנבחר יתן יציבות ומהירות... 5. איפה לדעתכם הצוואר בקבוק במערכת? מסך: [..] LG LCD 21.5" W2261VP 2ms DVI HDMI FULL HD WIDE ₪1079 מעבד: [..] …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי מכל הסוגים, קונטר סטראייק. משחקי ספורט כמו פיפא וPES. אם המחשב יריץ באטלפילד 3 על אולטרה יהיה מעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20.1 המסך, יכול להיות שיחובר אליו 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by gil2abir,

שלום רב, לפני מעמד הרכישה, אשמח להיוועץ בנוגע להצעות הבאות. המחשב מיועד ללימודים (אופיס, מטלב, ויז'ואל סטודיו וכדומה) סרטים, אינטרנט וכדומה. חיפשתי נייד שיהיה קל, דק, יחזיק יותר מ 5 שעות ללא הטענה, ויתן ביצועים טובים. אשמח לדעת מה מההצעות הכי משתלמת מבחינת יחס תמורה/מחיר. LENOVO YOGA2PRO I5-4200U (מה אתם יודעים על הביצועים והסוללה שלו? קיבלתי דיווחים שונים בעניין) 256GB SSD •13.3" QHD+ (3200 x 1800) 8GB multitouch WIN8.1 GREY 1Y סה"כ 5000 ש"ח, + 60 דולר הרחבת אחריות 3 שנים או LENOVO IDEAPAD YOGA2PRO I7-4500U 512GB SSD •13.3" QHD+ (3200 x 1800) 8GB multitouch WIN8.1 GREY 1Y עבור 6180 ש"ח + 60 דולר הרחבת אחריות ל 3 שנים [TABLE=width: 170] [TR] [TD=class: product_title_t…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים