ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב 10.1" של סמסונג. הוא נפל לי לפני כמה ימים מגובה מתניים ומאז הוא לא עולה.. כנראה שלא מזהה את הדיסק הקשיח. בהתחלה הוא היה עולה והwindows היה מתחיל להטען אבל אז המסך היה הופך לשחור עכשיו הוא לא מגיע לזה.. הצלחתי להעלות את windows repair ושמה קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח לא קיים. ניסיתי להעלות גם את samsung repair וקיבלתי הודעה דומה (שקובץ שהוא צריך לא קיים). יש מה לעשות? המחשב הזה די חלש וישן (כמעט 4.5) ככה שלתקן אותו כנראה יהיה לא כלכלי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול - אני מחפש מחשב נייח שיהיה חזק מספיק להריץ עליו תוכנות עריכה של אדובי (בעיקר פרמיר ואפטר אפקטס... וקצת פוטושופ). זקוק לייעוץ בנוגע למחשב הזה , האם הוא יכול להיות טוב עבורי? והאם מישהו מכיר את האתר ויכול להמליץ/לתת חוו"ד? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחר שהדגם שרציתי - asus n56vb-s4022h לא היה במלאי באילת (מחיר 3.600), וגם לא יגיע יותר (במקומו הציעו לי באותו מחיר אסוס מעפן עם רזולוציה נמוכה כרטיס חלש יותר ושאר ירקות) http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210635 זה המחשב החלטתי להוסיף עוד כמה מאות שקלים (במרכז הבדל מזערי של 200 ש"ח) וללכת על האח הגדול שלו, ה - asus n56vb-s4023h עם מעבד בעל ביצועים כפולים משל ה- i5-3230 http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210626 הדבר היחיד שאיכזב אותי, הוא שב-4022H יש דיסק קשיח של 750GB 7200RPM וב-4023H יש 1TB ו5400 RPM REVIEW של NBC - http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N56VB-S4050H-Notebook.91072.0.html אבל יש עוד מחשב של DELL שתפס לי את העין, ht…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום חברים, אני מתכנן לקנות מחשב בתחילת שבוע הבא, ונכון לעכשיו אני מתלבט בין ארבע סוגי מפרטים (שניים מ-KSP, ושניים מ-IVORY). קראתי קצת פה בפורום, וגם בעמוד הראשי, ולא מצאתי מפרט שתואם את הטווח מחירים הזה. בהמלצת חבר ניגשתי למפרטים מוכנים של החברות האלו, ואשמח לקבל את עצתכם בנושא. המשחקים העיקריים שאני עומד לשחק בהם זה GTA V, ARMA, ומה שבינהם. קודם כל אתחיל עם 2 המפרטים הזולים יותר, שניהם די דומים- הראשון של מבית אייבורי (3690 ש"ח) https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10196 בהשוואה למה ש-KSP מציעים (3790 ש"ח) http://ksp.co.il/?uin=15940 מנגד חבר שלי אמר לי להעלות קצת בתקציב (עוד 200 ש"ח בערך), ואני אקבל גם שירוד למעבד, לכ"מ, וזכרון SSD). שאלתי היא במפרטים למ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=77536 ויש לי עוד שאלה לגבי אמינות האתר מכיוון שחבר שלי הזמין מהם מחשב חדש לפני 3 חודשים והגיע אליו כרטיס מסך שלא עבד לאחר תקופה של שבוע ( התקלקל ).. עכשיו הוא סיפר לי שהוא התווכח איתם במשך זמן ולבסוף הם תיקנו לו בחינם. אני מפחד שזה יקרה לי, ובמידה אם יש מישהו שקנה משם שיכול לתת חוות דעת אני אשמח. תודה וערב טוב !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה מהמומחים כאן. יש צורך בהרכבת המפרט הבא עבור מחשב לבקרה על רובוט: מערכת הפעלה לינוקס (כרגע יש מחשב נייד ויש בעיות עם הדריברים בלינוקס) מעבד חזק זכרון 32GB (הרצת מספר רב של תהליכים כבדים במקביל) כרטיס רשת עם לפחות שתי יציאה (תקשורת אמינה עבור realtime, חיפשתי בעיקר לוחות של סרברים, לא בטוח אם זה נכון) כרטיס מסך NVIDIA תומך CUDA (מספר רב של תהליכים כבדים במקביל) לפחות 2 כניסות של USBC (תומך לינוקס) כונן SSD 512GB+ מודם 4G (אפשר חיצוני, אשמח להמלצות) - ללא ציוד היקפי מחיר עדיף מתחת ל 10K NIS, גמיש. התקשיתי בהרכבת המפרט ואולי עדיף כבר NUC, מחשב נייד או אפילו שילוב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייד בסביבות ה3000 שקל, המחשב מיועד לעיצוב, עבודה בפוטושופ, 3Dmax. חשוב שהמחשב יוכל להפעיל ויסטה (לא חייב להיות בתנאים האופטימליים), 2GB זיכרון וכ160GB נפח הארד דיסק. אשמח אם תענו בהקדם. עריכה* התקציב עלה ל4000 ש"ח אשמח להצעות חדשות תודה על ההצעות התקציב שלי עלה ל4000 ש"ח אתם יוכלים לתת לי הצעות חדשות בהתאם? התקציב עלה בשביל שאני יוכל לקנות כרטיס מסך יותר טוב שכן יוכל להתמודד עם 3dmax
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני צריך מחשב למשחקים ב5000-6000 בלי מיקלדת ועכבר ומסך רק מחשב בבקשה בלי חריגות אלא אם החריגה נחוצה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , אני מתחילה תואר בהנדסת תוכנה. מחפשת מחשב עם מסך מגע שישמש בין היתר כמחברת, תקציב בערך של 3500 עם מערכת הפעלה. מצאתי את הדגם הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=29771 Lenovo IdeaPad C340-15 81N5003DIV i7-8565U אשמח לדעתכם
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלפטופ הוא לחברה שלי ,היא בעיקרון די סגורה על SONY בעיקר בגלל העיצוב והיופי שלו חח מה אתם אומרים על ה Sony Vaio VGN-NR270N/S ?מחירו ב KSP כ 4000 שח דבר ראשון למה הוא כזה זול ?האם משחקים פשוטים כמו SIMS יעבדו אליו ?יש לו כרטיס רשת ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יעדים: כמו רובנו פה אני מאמין- לרוב שימוש רגיל אינטרנט שירים סרטים HD... מידי פעם משחקים (רצוי שעל איכות גבוהה בכל זאת צריך לנצל את המסך DELL U2713H ) קצת תוכנות עריכה (פוטושופ , אילוסטרייטור ) לא יותר מידי, לצורכי לימוד (סטודנט) לא מתוכונן עובר קלוק, העדפה למוצרי היי אנד, כי פעם ב-כ 4-5 שנים קונים מחשב ולא מעוניין להתעסק בשדרוגים כאלה ואחרים וזהו. מה דעתכם -הצעות ייעול שיפור יתקבלו בברכה מעבד : Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray קירור למעבד: עדיין לא הוחלט,דגש על שקטט... ועם יהיה נמוך זה יהיה נחמד(לא מתוכנן עובר קלוק..!) לוח אם : Gigabyte GA-H97-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600 זיכרונות : G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצה לה השמועה שתהיה הוזלת מחירים בסוף חודש ינואר אז החלטתי להמתין ... לא ממש עזר לי . אז ככה אני מחפש מחשב חזק לאפליקציות ( אילוסטרייטור + פוטושופ + דרימוויוור ועוד ) אך שיתמוך גם במשחקים . אני לא גיימר המשחק היחיד ששיחקתי השנה הוא AA אמירקז ארמי אבל שכן יריץ משחקים חדשים. יש לי 2 HD של 120 Giga ATA רגיל + מסך מאג flat ומפה אני בונה. לא התקמצנתי במעבד (יש שיגידו שהגזמתי) . מנסיונכם הייתי רוצה לקבל מפרט שיתאים לצרכיי וייתן את היחס הכי טוב כסף\לערך. הנה מפרט שעשיתי בלוג'יק פיסי : 0 3156 Antec Overture Piano Black Quiet Media 380W Case 809.00 ¤ 1 809 ¤ קחו בחשבון שהוא בא עם ספק איכותי של אנטק 1 5894 NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 429.00 ¤ 1 42…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. השנה אני יהיה בן 18 ונמאס לי להשתמש במחשבים שמורים בני מספר שנים שאמא שלי מביאה לי מהעבודה שלה (הראל ביטוח). אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי של יוטיוב, מאקו וצפייה בסרטים ב-HD. אשמח לקבל מפרט מחשב שרכיבו תואמים אחד לשני. לא מתוכנן אוברקלוק, לא צריך לכלול ציוד היקפי, לא כרטיס מסך חיצוני ולא מע' הפעלה ואופיס. כמו כן, חשוב לי מאוד שהחומרה תהיה טובה גם בעוד 4-5 שנים לשימושים אלו. דרישות: 1. מארז גיימינג מואר (כדי שיהיה מגניב) אבל שיהיה זול . 2. חיבורי USB 3 3. 8 ג'יגה ראם (כי אני אוהב לפתוח המון כרטיסיות במגביל) 4. מעבד I5 5. כונן ssd תקציב: 2500 ש"ח אבל עדיף קצת פחות אם אפשר... נ.ב אם אפשר, שכל הרכיבים יהיו זמינים ברש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר לעבודה מול Visual Studio, משחקים כמו: COD4 ו - COD 5.. שירוצו על הגדרות בינוניות חלק, או לפחות על הגדרות נמוכות חלק, צפיה בסרטי HD. * גודל המסך: 13.3 * עד 2.5 קילו * זמן סוללה: שירוץ לפחות 4 שעות רצוף בגלישה באנטרנט * יציאות: לפחות 2 USB, ויציאת HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 מהירות 7200 * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: עדיף , ובלי קשר שיהיה לפחות שנתיים אחריות. * העדפה לחברות: HP, Dell, Lenovo - אם יש עוד מומלצות אשמח לשמוע. עוד: בהחלט לא ACER! אם יש צורך להוסיף כסף, תגידו כמה. אני מוכן לשים עוד 200 - 300 ש"ח, אם צריך יותר, אז תגידו בכל זאת. גיא עריכה: מוכן לשים 4000 על נייד.. אם יש הצעות בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בניתי את המפרט הבא ב-KSP (בלית ברירה), אני אשמח לשמוע הערות והצעות לשיפור במסגרת התקציב. מבחינת גיימינג, אני רוצה שמשחקים חדשים יעבדו טוב בהגדרות גבוהות, אבל לא חייב הגדרות ultra high... מעבד אינטל: מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 כונני Crucial m4 2.5''…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לבן שלי. המחשב ישמש בעיקר כמחשב ביתי ולא ינוייד הרבה, כך שמשקל של 3 ק"ג זה בהחלט סביר. מסך של 15.4 נראה כאופציה מועדפת. צרכים: מעבר לאינטרנט/אופיס - מדי פעם תיכנות ופוטושופ, ומשחקים כגון סימס ומשחקי פלאש באינטרנט (אם כי ייתכן שבעוד שנה-שנתיים הוא יתעניין גם במשחקים מעט יותר כבדים). חשבנו על HP 6860 (כאן: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711807) שבא עם שנתיים אחריות בינלאומית, אבל רציתי לדעת אם יש דגם מקביל של DELL. התלבטות נוספת: כאן בפורום ראיתי התייחסויות לכרטיסי מסך בעייתיים של Nvidia, אבל לא מצאתי הסבר מפורט לבעייה ולסיכון. האם מישהו יכול להסביר מעט יותר? האם בכלל לשימושים שציינתי יש צורך בכרטיס מסך עצמאי או שה-3100 הסטדנרטי יכול להספי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? בעיקר משחקים חדשים כמו the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעוניין לשחק על הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים, עריכת וידאו (בסיסית), הפקת מוזיקה (כנ"ל, לכן כרטיס קול מיוחד לא נכלל ויקנה בצורה נפרדת). החלטתי שיהיו 2 HD, כי הבנתי שבמקרה של הפקת מוזיקה, שקיימת הרבה עבודה על קבצים, רצוי מאוד שיהיה דיסק קשיח נפרד לכל התוכנות (VST's, קבצי אודיו) לשם עבודה בצורה יעילה יותר. המפרט: מעבד: core 2 duo E8400 3 ghz לוח אם: GA-EP43DS3L Intel P43+ICH9 זכרון: Corsair 4gb (2x2gb) DDR2 800 כ. מסך: GForce 9800GTX 512 דיסק קשיח: WD 160G AAJS דיסק קשיח נוסף: WD 500G 16MB 500AAKS CD/DVD: משהו של LG (לא נראה לי שצריך אפילו לפרט) כרטיס קול: AC-97 8Channels כ. רשת / מודם: מובנה קייס: Termaltake WING RS 100 Piano-Black PSU / UPS: FSP 400W ATX400-PNR, 120mm FAN, Sata X2 תמחור: 4650 ויש …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1 ) קודם כל איזו חברה הכי עדיפה : 5 הכי עדיפות מהרשימה למטה לפי סדר מהטובה ביותר לפחות טובה Acer ) Alienware ) AOpen ) AST ) ASUS () Averatec ) Balance ) BenQ ) Casio) Clevo ) Compal ) Compaq ) Custom, Whitebox) Dell () EDGE Tech Corp ) eMachines ) Everex ) Fujitsu ) Garmin) Gateway ) Getac ) Hawking ) HP IBM ) Itronix ) Lenovo ) LG ) Medion ) Motion Computing) MSI ) NEC) OQO ) Panasonic ) Pelican ) Sager ) Samsung ) Sharp ) Sony ) Toshiba ) Twinhead ) Velocity ) ViewSonic ) vpr Matrix ) Winbook ) 2 ) איזה מעבד טוב יותר Intel או של AMD ? ואיזה סוג של מעבד שטוב יותר כדיי שיהיה בנייד 2 3 סוגים מהטוב לפחות טוב. אני לא יודע מה ב…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט הוא : AMD ATHLON XP 2400 + FANAIUHB 0248UPAW : מעבד EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 : לוח אם GeIL 256MB PC3200 400MHz DDR Ultra : זיכרון WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version : דיסק קשיח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB : כרטיס מסך VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD : קירור למעבד תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב עד 1000 שקל, רק אם זה ממש הכרחי .2 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?) המחשב ישמש כתחנת עבודה עם התוכנות הבאות: Pro e 5 , Cero 2 , solidworks אופן שימוש כבד, פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא רללונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4 . האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה שווי הלוח? בשימוש כשלושה חודשים, נמכר עקב שדרוג, אחריות מפלונטר. בוצע OC קל נמצא במערכת שלי, עם ספק איכותי, ראו במפרט. במידה ומשנה, המארז מאוורר מאוד. נראה לי שציינתי הכל. אז בכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצות למחשב נייד שיחזיק לי מספר שנים.... * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר * גודל המסך - 14" * רזולוצייה - פחות קריטי * משקל רצוי - עד 2 ק"ג - עדיף כמה שיותר קל * סוללה לשלוש שעות פלוס * כונן קשיח בגודל 500, עדיף SSD אך בגלל מגבלות תקציב אני מבין שבעייתי?? * כונן אופטי - לא חייב * בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לנובו / דלל * הערות, אני מסתובב הרבה עם המחשב כך שאני זקוק למשהו עמיד בפני זעזועים... תודה על העזרה עופר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה המחשב נכון להיום : מארז Lancool PC-K62 כ.מסך Gigabyte R9 290 Windforce 4 GB ספק SeaSonic S12II-620Bronze מסך Dell U2311H קניתי כ.מסך חדש ואז התחיל לי צוואר בקבוק במעבד והFPS במשחקים ממש נמוך תקציב 2000 ש"ח עם חריגה 200 ש"ח מעוניין לקנות בTMS תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-