ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,344 דיונים בפורום זה
-
כל המחירים הם בדולר סינגפורי==2.88 המחשב מיועד לסטודנט...בעיקר ללימודים אבל גם קצת סרטים... תמורת 100 דולר סינגפורים אפשר לשדרג כל הרד דיסק ל120 GB... וזהו...מקווה שלא מבולגן מידי...אשמח לשמוע את התייחסותכם.. ד.א מה אלה כל כרטיסי המסך האלה??? Presaeio Compaq v3345(tu --- Duecore1.86 ghz---- 1 gb- Intel 224mb (256 mb)-80 gb-1300$*1400$)--14.1wxga Aspire 5710z---2a0508 acer-Dual-core t2080 1.73 ghz----1 gb--Intel 943 gml 224 mb--80 gb--1200$*--Vista hm premium--Dvd double layer 15.4 wxga Lenovo 3000 ----Core duo 1.73 ghz ---1 gb---Intel 950 4.1 wxga----80 gb---1200$*----Vista business--Dvd double layer N100-gna Lenovo 3000 n100-a53---Core 2 duo 1.73 ghz---1 gb--Intel 95…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה בבקשה עזרה במפרט רק של המחשב בלי עזרים חיצוניים למטרת גיימינג בעיקר WOW בלי הרדיסק ובלי קוננים
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן חברים, בשעה טובה קיבלתי את הנייד הזה, שממנו כרגע נכתבת ההודעה הזאת אמנם אין לי מצלמה,ולכן זה יהיה בלי תמונות אבל אני אשתדל. יאללה! מפרט: AMD turion 64 X2 1024mb, ddr2 667mhz 80gb HD nforce 430 chipset windows vista home basic מה באריזה: 1.מחשב נייד(לא,באמת?!) 2. שלט למחשב נייד(עוד על זה בהמשך) 3.מטען 4.חוברות הוראות ואחריות ב3 שפות רשמים ראשונים- דבר ראשון ששמים לב אליו הוא העיצוב של המחשב.לדעתי מאוד מאוד יפה. כשהוא סגור הוא כולו שחור עם תבניות כאלו(PATTERNS) יפות אבל כמעט בלתי נראות. בפנים המקלדת שחורה והאזור שמסביבה, כולל הטאץ'פאד, כסוף\לבן כזה. מעל המקלדת יש שורה של כפתורי מגע(מה השם? כאלו שלא בולטים בכלל, אבל זה כפתור) עם בקרות ווליום ווידאו\ ש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. קודם כל אני רוצה להודות לכל האנשים שתורמים פה, אז ככה: דרישות שלי- מחשב למשחקים, כולל מסך 17" LCD של חברות ידועות (סמסונג, LG וכו'...) שיהיה עיצוב מארז יפה, שאני אוכל להריץ בו VISTA כמובן.. אם אפשר אז 2GB של זיכרון יועילו מעוד... ללא כרטיס מסך מובנה! שיהיה מבוסס מעבד אינטל, רצוי E6300 ולא מ KSP מחנות אמינה שלא עושה בעיות.. פחות או יותר 5000 ש"ח... וזהו.. תודה מראש,
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב בסיסי לסטודנט, לא צריך מחשב למשחקים, רק לתוכנות אופיס, אינטרנט, סרטונים וסרטים. כעיקרון יש לי מחשב שמת לפני חודשיים ויש בו הארד דיסק 160gb, צורב, כרטיס זיכרון 1gb ddr2 וכרטיס מסך geforce 7100. אם אפשר להוסיף אותם למחשב אז בכייף.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel® Core i5 480M Intel® Core i7 720QM מה עדיף מבין שני המעבדים? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש מאוד פה ובכלל כבר 7 שנים שלא קניתי מחשב מאז האחרון ואין לי שום מושג בחומרה. מבקש שתעזרו לי במפרט מקסימום למה שאני מבקש ואל תתעלמו כי אני כבר לא יכול לעבוד עם המחשב ואם המסך שלי שנכבה כל כמה דקות. פירסמתי פה כבר בקשה ואף אחד לא עזר. אז ככה: 1.רואה הרבה סרטים וחשוב מאוד שיהיה חיבור לטלויזיה עם כרטיס טלויזיה חזק שאני יוכל להעתיק סרטים וסדרות ב hd. 2. משחק פוקר לפחות 4 שעות ביום חשוב שאני יוכל להריץ כמה חלונות בו זמנית. 3. מתכנן להקים אתר מתישהו אז שאני יוכל להריץ פוטושופ חלק. 4. לא משחק במחשב בכלל בגלל זה יש לי סוני 3 . 5. אינטרנט תוכנות וכו.. 6. וממש חשוב לי מסך טוב ככה גודל 23 7. ואם אפשר שיעבוד ממש מהר אני פשוט סובל עכשיו. בבקשה עזרו לי מתכנן לקנות מחשב…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יקירים, אחרי שבוע של חיפושים והמלצות הצלחתי לגבש החלטה לגבי המפרט המצויין מטה... יש להדגיש שהמפרט הוא בהמלצת חברי הפורם הזה ונוספים ברשת. תקציב: 4000 שקל השימושים:גיימינג כבד תוכנות וצפייה וסרטי FULL HD גודל המסך: 42" PHILIPS בעתיד יבוצע OC על המחשב מעדיך מעבדי INTEL בלבד המפרט........ מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray חנות RSM מחיר 915 שקל מאווררים וגופי קירור COOLERMASTER HYPER TX3 חנות BENDA מחיר 84 שקל לוחות אם למעבדי אינטל P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E חנות PCBAY מחיר 609 שקל זכרונות KINGSTON HYPER-X 1600 2X2GB CL9 DDR3 חנות IPC מחיר 153 שקל דיסקים קשיחים 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ חנות GRAF PC מחיר 273…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לשמוע הצעות למחשב שמיועד בעיקר לתוכנות גרפיקה (פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין ועוד) ולפעמים תוכנות כמו פריימייר ודומיו ועוד יותר לפעמים משחקים כדוגמת COD ודומיו.. חשוב לי שיהיה לוח עם תמיכה בUSB3 (אם כבר אז כבר) וגם תמיכה בכרטיסי PCI-E (יותר מאחד..) עוד דבר שחשוב, הארד דיסק בנפח גבוה. שיתן ביצועים טובים לעבודה 24 שעות עם המחשב. הטופס מהנעוץ: . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב, אפילו חריגה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כל מה שמצוין בדוגמא א) יש לציין את התוכנות…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון ... ברשותי לפטופ של לנובו דגם N500. בכל הקשור לגלישה באינטרנט (אני מחובר למהירות 5 מגה) - אני חווה איטיות נוראית: דפי האינטרנט נטענים במהירות מורטת עצבים ולעיתים קרובות (בדר"כ כשאני פותח 5 כרטיסיות או יותר) אני חווה ניתוקים בגלישה. במחשב השני בביתי (נייח) האינטרנט פשוט רץ וללא בעיות כלשהן, בוודאי שלא ניתוקים בגלישה. לפני יומיים ערכתי בלפטופ סריקת וירוסים חינמית, אולם המצב לא השתפר האם מישהו יוכל לייעץ מהו שורש הבעיה? אני כבר זועק נואשות.... תודה רבה רבה לכל מי שיענה ויסייע.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם .. אני מתכנן לקנות מחשב נייד מארצות הברית ובדקתי 2 מפרטים ואני הייתי שמח לקבל טיפים או המלצות לגבי איזה מחשב מומלץ יותר לרכוש או אפילו אם יש למישהו המלצה אחרת אני אשמח לבדוק את המלצתו אז תודה מראש לכל מי שעזר פנה המליץ . המחשב הראשון הוא DELL ALIENWARE M14X והשני HP PAVILION DV6QTE 15.6 המפרטים הועתקו מאתרי החברה אחרי הCUSTOMIZE [table] [tr] [td]PROCESSOR[/td] [td]Intel® Core™ i7 2860QM 2.5GHz (3.6GHz w/Turbo Boost, 8MB Cache)[/td][/tr][/table] edit[/t][/t] [table][tr] [td]OPERATING SYSTEM[/td] [td]Genuine Windows® 7 Ultimate, 64bit, English[/td][/tr][/table] edit[/t] [table][tr] [td]WIRELESS CARDS[/td] [td]Killer™ Wireless-N 1103 a/g/n 2x2 MIMO for Gami…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשבוע הקרוב ושני המחשבים הללו מתאימים לדרישות שלי, אשמח להיוועץ אתכם ולקבל חוות דעת. כעקרון אני צריך אשתמש במחשב חמש ימים בשבוע מחוץ לבית. * מטרות המחשב? אני מעוניין להתעסק בתוכנות כמו PHOTOSHOP על ידי חיבור של טבלה גראפית, לשחק במשחקים קלים (LoL), לצפות בסרטים. * גודל המסך? ה- 15.6" מושך אותי : * משקל רצוי? לא ממש משנה לי אני בחור חסון ;D * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא תיהיה לי בעיה לחבר את המחשב לשקע רוב הזמן אז לא בעיה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI לחיבור לטלוויזיה כעיקרון מילאתי את הטופס על מנת לסקור את מירב ה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רובנו מתלבטים בשאלה שבכותרת, וכאילו חסר כאב ראש, יש כמובן גם את הניידים עם המעבדים של AMD באופק. אז לפחות לגבי אלו של אינטל, יש מעין סיכום למי כדאי ולמה ( אם בכלל ) להמתין. https://www.laptopmag.com/articles/intel-8th-gen-core-right-time-to-buy מקווה שהמאמר יקל ולו במעט את הלבטים בסוגיה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
זה מה שאני בניתי לבד סל קניות Corsair DDR 4 32 (16Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK32GX4M2A2133C13 - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair DDR 4 32 (16Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK32GX4M2A2133C13 - בקניית מחשב חדש בלבד C32G2133C13K2V-NP ₪ 1,135 ₪ 1,135 Noctua NH-U12S CPU Cooler - בקניית מחשב חדש בלבד Noctua NH-U12S CPU Cooler - בקניית מחשב חדש בלבד NH-U12S-NP ₪ 230 ₪ 230 Samsung SSD 250G 850 EVO 2.5" SATA III Samsung SSD 250G 850 EVO 2.5" SATA III MZ-75E250B ₪ 448 ₪ 448 Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בביקורי הקרוב באילת. להלן תשובות מכווינות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במותגים, פחות בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים ספציפיים שאינם עתירי גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civilization, Stellaris -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לפטופ או טבלט עם עט סטיילוס שאוכל להשתמש בו בתור מחברת אלקטרונית. אפשר גם מהארץ וגם מחו"ל. תקציב: עד איזור 2000 שקלים, אבל גמיש (כמובן עדיף כמה שפחות) תודה לעונים :)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לתיכנות וגרפיקה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-9000 (יתכן חריגה במידה ומדובר במשהוא מיוחד) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות ווב ואפליקציות -(תוכנות ותשתיות לתיכנות, גם אימולטורים) חבילות אופיס ואדובי בלוסטאקס וכדו' , המון גלישה בדפדפנים מקבילים (פותח המון סימניות בפעם אחת) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ח…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכננת לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב, ואני מתלבטת במה לבחור מבין שניהם: Lenovo IdeaPad 530S: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..5269..214..2185..2639..685.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=49996&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= או Lenovo IdeaPad 330S https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..5281..214..2185..2639.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=58754&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההצעה שקיבלתי למפרט שבניתי: המחיר במזומן 6500 ש"ח , אני מאמין שמבחינת המעבד אין סיכוי שאני מוריד או מעלה , אבל בכל שאר האספקטים אשמח לקבל חו"ד (במיוחד על המסך) תודה מראש. עדכון: 1. 6500 ש"ח במזומן 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות , משחקים , צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת 3. ציוד היקפי נדרש: מסך 4. מעדיף את סדרת כרטיסי המסך של ATI עם שילוב של מעבד אינטל 4 ליבות מהסדרות החדשות 5. בעניין נושא הקירור , יש צורך בפתרון קירור שיאפשר עבודה מאומצת ורצופה , אין צורך בOC. 7. מעוניין בהרכבת המחשב במעבדה , כולל בדיקות מאמץ , ללא התקנת מערכת הפעלה ותוכנות. 8. מבחינת שקט , אין עדיפות מיוחדת - המחשב יימצא בחדר עבודה מבודד. 9. לא מתוכנן OC בזמן הקרוב , ייתכן ובהמשך כן משהו בסדר גודל בינונ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד:AMD Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) לוח אם: AMD GIGABYTE MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX דיסקים קשיחים: Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך: Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio צורבים: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 מארזים: HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח: Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מקלדות: Teac MX-40 Heb, Eng USB Multimedia KeyBoard עכברים: Logitech SBF90 Optical Wheel Black (Oem רמקולים: Creative SBS 245, 2.0 מחיר החבילה 2750 הצרכים שלי זה למשחקים כמו gtaIV וממש קצת …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני FHD, בלוריי מלא, תלת מימד SBS ומלא ומוסיקה (FLAC ו- 24BIT 92/192KHZ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק למדיה (סרטים/סדרות ומוסיקה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל זה המפרט שלי: כרטיס מסך:GTX 770 מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-750, 3033 MHz (23 x 132) 16 זיכרון ראם לוח אם: Motherboard Name Gigabyte GA-P55A-UD3 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) ספק כוח נוכחי: 600W אני מחפש ספק כוח חדש כי מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש המחשב שלי מתכבה בפתאומיות ונראלי זה בגלל שהוא לא מקבל מספיק זרם מהספק. אז צריך להחליף. ואני מחפש SSD כי שמעתי לפני כמה זמן שזה ממש טוב אז אשמח גם להחליף. בבקשה תציעו לי גם ספק וגם כונן SSD טוב. תקציב: לכונן- עד 600 לספק- עד 800. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, כנראה שהוא יהיה Lenovo I deaPad U430p. וההתלבטות שלי היא בנוגע לכונן הקשיח, האם 1T של זיכרון "רגיל" ו- 16GB של זיכרון SSD אמורים להספיק? או שכדאי זיכרון SSD גדול יותר (כמובן שגם המחיר יהיה גבוה יותר). הזיכרון של המחשב הוא 8GB. מישהו יודע מה גודל החתימת זיכרון של הווינדוס ושל האופיס? הם השימוש העיקרי שלי במחשב מבחינת התקנות עליו, בנוסף מספר תוכנות של שפות תכנות שונות. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, עריכות. * גודל המסך? 15 + מאט * רזולוציית המסך? מעדיף FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב רצוי אולטרה בוק, שאיפה לדור רביעי של אינטל , עם מסך בסביבות ה15 אינץ, חשוב שהמסך יהיה מאט ולא מגע. מאוד חשוב לי שבמקלדת שלו בחלק הימני יהיו הקיצורים למספרים. תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! בבדיקה שערכתי על המחשב, המעבד (intel i5-3317u) לא עובר את רף ה47% ניצול, ולכן המעבד שרוי לרוב בתדר נמוך של 0.8GHZ במקום 1.7GHZ במצב הרגיל או ב2.4GHZ במצב הטורבו. ביטלתי את אופציית הenergy saver בBIOS אך זה הועיל רק להדלקה של המחשב (לאחר דקה מזמן ההפעלה, המחשב חוזר למצב הבעייתי). מצ"ב תמונת מצב. המחשב רץ על windows 8.1 pro תודה רבה! זיו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-