עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tulz,

מעבד: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + Cooler Venice לוח אם:DFI INFINITY NF4 SLI כרטיס מסך:Sapphire ATI X800XL PCI Express x16 256MB 256Bit Retail ספק: HEC 300W מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by maors3,

מיתלבט בין שני מיני האחד 1005HA עם N280 והשני 1101 עם Z520 מה עדיף מבחינת מהירות ? מבלי להיתיחס לגודל המסך שעדיף כמובן ביגלל הגודל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום אחים שלי !! אני צריך מחשב למשחקים שיעלה כל משחק שיש לפחות עד לעוד שנה חשבתי על מעבד amd athlon 3200+ box (939)=1360 Gigabyte GA-K8NS-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939=550 צריך המלצה על ספק גןף קירור זיכרונות וזהו כל השאר יש לי תעזרו לי אחים שלי תודה!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. איזה מבין שתי המפרטיף עדיף והאם יש מה לשפר/להוריד? המפרט מחנות TMS אז אם יש מה לשפר אז בבקשה רק מהחנות הזאת, תודה. מעבד Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz 4MB Cache Penryn קירור מעבד Evercool Buffalo 100mm Cooper 3 Heatpipes לוח אם MSI P45 Neo-FR מארז Thermaltake V3 1x120mm Black Edition קירור מארז Evercool 120mm Case Fan EC-EGF-12 12 ספק כוח Seasonic ET 500W 34A @ 12V זיכרון A-Data Samsung 4GB (2x2GB) DDR2-800 דיסק קשיח ראשי Samsung 500GB Sata II 16MB Buffer Spinpoint F3 1 ₪0 כרטיס מסך Powercolor Radeon HD 4890 1GB GDDR5 Retail 1 כרטיס קול כרטיס קול מובנה Realtek HD 7.1 1 כרטיס רשת כרטיס רשת מובנה 1Gbit כונן אופטי צורב DVD תוצרת LG מהירות X24 דגם GH24NS50 סט …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. עריכה: התקציב: 2,600 (לא כולל ציוד הקפי ומסך) חריגה עד 2800. דרישות ושימושי המחשב יהיו באופן תדיר; אופיס, שימוש בייתי בסיסי ועריכה גרפית בפוטושופ ולייטרום. אין צורך במערכת הפעלה ובהתקנת אופיס. (אגב, איזו גרסה מומלצת?) צריכה להרכבה מלאה של המחשב ואת כל הרכיבים. להוסיף צורב (כונן) וכניסות USB3 עוד לא ידוע מהי הרזולוציה שתהא למסך. מתכננת על מסך מחשביזיה גדול ואיכותי. הגדרות גרפיות בינוניות עד גבוהות. לא מתוכנן אוברקלוק. שמירה על אופק שדרוג, חשוב במידה בינונית- אין תכנון על שדרוג רציני בזמן הקרוב. עדיפות לרכישה באיזור הדרום. חשבתי לרכוש ב ivory. זה מה שהציעו לי: מארז IN WIN שחור פאנל מבריק USB וסאונד קדמי EC021 * ספק כח A.PFC 450W V2 FAN12 POWER MAN INWIN PM450V2 …

6. היי, אני מחפש לקנות נייד בחו"ל עם אחריות בינלאומית (שתקפה בישראל) לצרכים סטודנטיאליים (כלומר בעיקר אינטרנט, וורד ותוכנות אופיס). יהיה נחמד אם יכול להריץ משחקים סבירים אבל לא חובה. הדרישות שלי הם מסך 15 אינץ' (רצוי מט) ומשקל עד 1.5 ק"ג. יש למישהו המלצה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ytyt02,

היי חברים,אבא שלי רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד אשמח לעזרתכם!! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות וצפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גדולה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. * משקל רצוי? לא משנה,כנראה לא יזוז. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by nazgull,

שלום לכולם! אני צריך מחשב לחבר בתקציב של 5500 שקל ניתן לחרוג (עד 150 שקל) ללא ציוד היקפי ו וללא אוברקלוק רק רציתי לדעת e8400 או q6600? (למשחקים ועבודה) תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by uziwe,

שלום, אודה לעזרתכם, היות ורכישת המחשב המתוכננת מלפני מספר חודשים נדחתה, אודה לעזרתכם למפרט עדכני. חשוב : שהמחשב יהיה שקט - נמצא בחדר שינה, מעבד חזק יחסית, כרטיס מסך איכותי (שיתאים למשחקים בשנים הקרובות). להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות ,אם אין ברירה 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, הנייד שלי כבר חגג 6 שנים והגיע הזמן להשתדרג. אני מחפש לפטופ, אפשר אפילו טאבלט היברידי או כל אחד מייצורי הכלאיים שיש היום, אין לי בעיה איתם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3800-4000 באילת, ז"א בערך עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש שוטף סטנדרטי( אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה ישירה), תכנות front end 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nbh123123,

c

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by דובי770,

כמה שווה המחשב הבא ASUS G53JW i7-740qm מעבד nvidia gtx460m כרטיס מסך crucial m4 256gb SSD hitachi 320gb HD 15.6 FHD DVD BURNER במצב חדש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by hakoki,

?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E gigabyte ? HEC COMPUCASE CI-6A19 black enermax liberty 400w super talent 1g 667mhz logitech deluxe keyboard black optical mouse logitech GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 ד"א כמה עולה דיסק קשיח של 20 ג'יגה בימינו?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by RonCohen,

אני מחפש כבר הרבה זמן מחשב נייד עכשיו הגיע dell vostro 5470 אבל אין עליו ביקורות אז רציתי לשאול אם למשהו יצאה להשתמש או פשוט חוות דעת על שהי עליו או לפחות על המפרט

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Kidney_stonE,

אהלן אנשים חבר מחפש מחשב, המטרה - גרפיקה בעיקר (לא משחקים, אלא יותר פוטושופ, פלאש ועוד תוכנות לעיבוד גרפי, גם תלת מימד (בראשית הדרך, מה שנקרא)) בלי ציוד היקפי ובלי מסך, תקציב - עד 4000 ש"ח. אם אפשר מפרטים מנעה , או פנדס, יהיה נחמד. (או כל חנות אחרת עם מוניטין באזור חיפה) זה המפרט שיש בינתיים (מה שהוצע לו) הצעות, שיפורים, החלפות, יתקבלו בברכה מה אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני חייל ובקרוב יש לי יומהולדת אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח להצעות מה אתה חושבים על המחשב הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6855 או אפשר למצוא משהו יותר טוב במסגרת התקציב?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by omer1879,

אני מבקש לקבל מפרט למחשב בסכום של סביבות-1800 - 1500 שקלים. המחשב צריך לשמש גם למשחקי מחשב כבדים כגון: Crysis 2 , Fry Cry 2 , Fifa 12 [ שיצא ] , Pes 12 [ שיצא ... ] הבנתי שהמעבד צריך להיות לפחות I3, נכון? אודה לתשובה מהירה!!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב עבוד עבודות מדיה מורכבות וכבדות שיאפשרו רינדור אפקטים שמירה העברת וסגירת סרטים לא רוצה להתאכזב לכן אני לא מגביל את הסכום לסכום מסוים 1. מה התקציב המקסימאלי? ללא הגבלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפית מתקדמת, ועריכת סרטים ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי וקבוע לצורך עבודה ופרנסה בפרמייר +כל הADD-ON's האפשריים, פוטושופ וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eamitay1,

שלום, מבקש המלצה למחשב קל וטוב לילדה עם מוגבלות פיזית 13.3 אינצ' ,משתמשת יחסית פשוטה אך רוצה מחשב טוב, היא רואה הרבה סרטים ותכני וידאו. אני אהיה בארה"ב בשבוע הבא ואני רוצה להזמין באמאזון למקום בו אהיה בארה"ב. התקציב הוא 600-750 דולר, מאוד מעניין אותי ה SSD אך מה שראיתי הם קטנים והגדולים לא בתקציב הייתי רוצה אם יש איזשהוא שילוב עם SSD קטן למערכת הפעלה וכונן רגיל לשאר הדברים תודה רבה ערן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by stingeR-,

דרך אגב קניתי באייבורי : http://planet.nana.co.il/gamani/Ivory.jpg

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. צריך להחליף סוללה במחשב . ראיתי באייבי סוללה מקורית שהמוכר בסין האם אפשר לסמוך על המקוריות שו שזה מזויף? קישור לדוגמא http://www.ebay.com/itm/Original-Dell-Inspiron-battery-1310-T112C-312-0725-1320-Genuine-9-Cells-New-/260956760990?pt=Laptop_Batteries&hash=item3cc23c2b9e יש לי ניסיון בהזמנות רק מ- DX . המסחר דרך איביי ממוכרים סינים אמין הדברים מגיעים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייח לדודתי המבוגרת. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, מסמכי וורד, וצפיה בסרטים באיכות בינונית. יריץ Windows. יחובר למסך ''19. חשוב שהמארז יהיה קטן וקל בשביל הנוחות ושהיא תוכל להרימו. אם המארז יהיה יפה זה בונוס נחמד. יש ציוד היקפי, צריך רק מחשב. צריך קורא DVD, ולכן אני לא קונה NUC. המחשב צריך שישאר לעבוד שנים קדימה ולא יתיישן מהר. אני מוכן לשלם יותר כדי שהוא יחזיק ליותר זמן. לדעתי אין צורך להשתמש בכל התקציב כדי לקבל מה שאני מבקש אז עדיף לחסוך. התקציב לא כולל מערכת הפעלה. חשוב שיהיה שקט. צריך 2 חיבורי USB מקדימה. לא צריך דיסק גדול במיוחד. כולל הרכבת מחשב. עדיף חנות בהרצליה. תודה רבה.

23. Started by minkmink,

שלום, רכשתי אתמול את האסוס U31, שהמליצו לי עליו כאן, ואני מאוד מרוצה, חוץ מבעיה אחת. החל מהפעם השנייה שהפעלתי את המחשב, מופיעה לי ההודעה הבאה בכל הפעלה מחדש: ACMON Error Failed to prepare Critical file! Chameleon Engine out of service! אני לוחץ ok וההודעה נעלמת והכל בסדר, אבל ההודעה ממשיכה להופיע. מחקירה קצרה באינטרנט הבנתי שזה בעיה במחשבים של אסוס, אבל לא ממש הבנתי איך פותרים אותה. למישהו יש נסיון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by drorly,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב שימש אותי בעיקר לגלישה,מוזיקה,קצת עריכת וידיאו ותמונות וגם קידוד סרטים, אולי גם קצת משחקים. חובה הרד דיסק גדול לפחות 200 צורב דיוידי כרטיס רשת אלחוטי כרטיס רשת קווי אין צורך במסך וציוד היקפי. תודה לכולם

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by dotans75,

שימו לב, בעקבות מתנה שקיבלו כל עובדי אינטל בקרית גת אפשר למצוא עשרות אולטראבוקים ביד2 במחיר של NEWEGG. הדגם של כולם זה ASUS ZENBOOK PRIME UX31A והם חדשים לגמרי באריזה. הדגם עם המפרט המדויק עולה בניואג 1000 דולר. (עם שנה אחת אחריות.) מומלץ למי שתיכנן לקנות בחול או למי שאין לו מי שיביא משם מחשב...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים