ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם רק לעבודות אופיס וגלישה ! אחסון תמונות ושירים .. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם. מתישהו בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כולל מסך שיישמש בעיקר לגיימינג, לא מתכוון לדברים הכי כבדים בעולם עכשיו אבל פשוט רוצה שייריץ כל מה שיצא עכשיו חלק ויחזיק לפחות עוד כמה שנים כמחשב שנחשב טוב. אני יודע שדברים יכולים להשתנות בחודש, ולכן זה לא מפרט סופי אלא רק הערכה. בכל אופן, הרכבתי לעצמי כאן את המפרט הזה: אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי: *האם הספק יחזיק את כל המערכת הזאת, או שמומלץ לשדרג ? (ואם כן לאיזה) *עד כמה המחשב יהיה שקט מ-1 עד-10 (יותר גבוהה=יותר שקט) ומה יש לשנות על מנת שיהיה שקט יותר במידה והוא רועש. *חוות דעת כללית על המפרט, ואיכות הרכיבית ובמיוחד המסך. תודה מראש, וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי חברים הפעם האחרונה שהרכבתי לעצמי מחשב הייתה לדעתי איפשהו באמצע העשור הקודם, ולמרות שהוא עדיין עובד לא רע, נראה לי שהגיע הזמן להוציא אותו לגמלאות. אז הנה התשובות שלי לשאלון: 1) התקציב המקסימלי שלי הוא כ-5K, לדעתי זה יספיק מעל ומעבר ולכן אין צורך לחרוג ממנו. 2) המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. הוא יתחבר למסך 2209WA של דל. אין לי ממש רעיון למשחקים ספציפיים כי די התנתקתי מהתחום בשנים האחרונות, אבל כמובן שהייתי רוצה להריץ את המשחקים החדשים ברזולוציה הטבעית של המסך.. 3) אין צורך בציוד היקפי 4) אין צורך לכלול במפרט מעבד - המחשב יתבסס על מעבד Core i7 3770K, לכן ניתן להשאיר את עלות המעבד מחוץ למשוואה 5) השקט לא חשוב בכלל 6) לא מתוכנן, אבל נחמד אם תהיה אופציה לזה. 7) אין צ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מאיזור חיפה ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מעבדה לתיקון מחשבים ניידים באיזור. יש לי מחשב נייד Lenovo U550 שביומיים האחרונים פשוט מתחמם בצורה קיצונית עד שהוא נכבה, האחריות נגמרה כבר. ממה שבדקתי מול המעבדה הראשית של Lenovo אני אמור לקחת את הנייד לנקודת האיסוף שלהם (UPS) ואז הם מעבירים למעבדה שנותנים לי הצעת מחיר. מניסיון שלי בעבר עם מקרה דומה שהבעיה הייתה בגוף קירור עלות החלק החלופי לי בתור עסק בזמנו הייתה כ500 שקל, אז לפני שאני שולח ללנובו רציתי לעשות סקר שוק ולראות כמה בערך כלויות התיקון יהיו בכמה מקומות. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עד 3800 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו starcraft 2, tera online, dota2, ולרוב גם דברים חדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צו…
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד של ASUS, מה שקורה בפועל זה שהמחשב יושב 5 ימים מהשבוע במקום אחד, ובמהלך הסופש במקום אחר, אבל לא זז יותר מידי, ותמיד נמצא ליד שקע חשמל. כיוון שעל מנת לשחק משחקים בצורה נוחה, אני צריך לחבר את המחשב לטעינה, תהיתי אם זה בסדר שמהלך כל שהותו של המחשב במקום קבוע (שזה כמעט כל הזמן בערך) הוא יהיה מחובר לחשמל, כדיי שלא אצטרך לנתק ולחבר אותו בכל פעם שאני רוצה לשחק. האם זה בסדר או שזה עלול להזיק למחשב/לסוללה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 4,000 - 5,000 (מכוון ל-4,200) מערכת הפעלה: Ubuntu תוכנות: Steam שימוש: משחקים משחקים לדוגמא: SC2 רזולוציה טבעית: 1920x1200 הגדרות גרפיות: גבוהות ציוד הקפי: אין צורך אין צורך בצורב חשיבות השקט בסולם של 1 עד 10: 3 אוברקלוק: ללא בקשות מיוחדות: ללא אופק שדרוג המחשב: ללא מפרט (הורכב ב-Ivory) מעבד (930): Intel Core i5-3470 Ivy Bridge קירור למעבד(121): Arctic CoolingFreezer 7 PRO Rev. 2 לוח אם (525): Gigabyte GA-H77-D3H זכרון (285): Corsair DDR3 CMX8GX3M2A1600C9 - 1600MHz, 2x4GB כ. מסך (1075): Zotac Nvidia GeForce GTX660 2GB GDDR5 דיסק קשיח (385): Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB מארז מחשב (445): Antec Nine Hundred Two ספק כח (440): Seasonic M12II-620 Bronze 620W …
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נמצא כעת בניו יורק ויש לי הזדמנות לקנות אולטרה בוק חדש הסמסונג סדרה 9 קיבל קיצוץ במחיר ועולה כעת 999$ באמזון http://www.amazon.com/Samsung-NP900X3D-A04US-13-3-Inch-Ultrabook-Silver/dp/B00B588J6I/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1364420404&sr=1-4&keywords=samsung+series+9 מה שעוד מעניין זה שהדגם הקודם (NP900X3B) עולה כעת רק 800$ וזו אותה שלדה, מסך זכרון וSSD רק עם המעבד הקודם 2467M http://www.amazon.com/Samsung-900X3B-A02-13-3-Inch-Laptop-Mineral/dp/B007PV9WY2/ref=sr_1_8?s=pc&ie=UTF8&qid=1364420404&sr=1-8&keywords=samsung+series+9 אפשרות נוספת היא הדגם הראשון (NP900X3A) שעולה רק 750$ גם הוא עם מעבד 2467M וSSD 128 אבל עם עיצוב שונה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, והרי הדרישות, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח (אם אני בכלל לא בכיוון נא לציין זאת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח-אך עדיף שלא,רק אם זה ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב? חשוב!! המחשב לא מיועד למשחקים, אפילו לא משחקי JAVA בYNET [פרנסה] שימוש משרדי (אופיס) מספר אקסלים כבדים (40M כ"א) נדרשת עבודה סופר מהירה וללא תקיעות [פרנסה] שימוש מסיבי מאוד באינטרנט, כמות גדולה מאוד של טאבים פתוחה (כ-50), נדרש מעבר מהיר בין טאב לטאב עם כמה שפחות השהייה במעבר מאחד לשני [שימוש כבד] צפייה בוידיאו HD ממצלמה דיגיטלית מקצועית (חובה שיעבוד טוב, ללא תקיעות!). [שימוש תדיר] צפייה בסרטים D…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני קונה השבוע, שבוע הבא מחשב נייד חדש, התקציב שלי הוא באזור 5K, וגמיש יחסית .. המחשב ישמש אותי קצת לתכנות, עבודה עם Visual Studio, עבודה רגילה באינטרנט והרבה הפעלה של סרטים וסדרות בHD (סרטים גם של 20 ג'יגה ומעלה). חשבתי לקנות את הDell Vostro3560 הבא : http://www.notebookclub.co.il/index.php?section=products_zoom&TAG=vostro-3560-a3632qm-8p ורציתי לדעת כמה דברים : 1. הכרטיס מסך מספיק חזק כדי להריץ סרטים כבדים ? 2. עד כמה עקרוני בשבילי שיהיה כונן SSD במחשב ? אני יודע שהוא גורם שהמחשב יעלה הרבה יותר מהר לדוגמא, אבל באיזה עוד פעולות אני יוכל להרגיש את ההבדל ? 2. במידה ואני מחליט ללכת על מחשב עם כונן SSD, הבנת שאם הכונן SSD עמוס מידי אז הוא לא יתפקד טוב, והנפח של הכונן במ…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 3-4 שנים מחוץ לעניינים (ומס' שעות לא מבוטל בניסיון חזרה) החלטתי שאני צריך קצת עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, HD, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3, tomb raider וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1650*1050 אבל איפשהו ב…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד שעיקרו הוא ללימודים, אך עמוס בתוכנות ולכן יש לי כמה דרישות לגביו: מעבד: i5 ומעלה זכרון: 6/8 GB הארד דיסק: 500GB ומעלה גודל מסך: 14 אינץ' כמו שכתבתי, התקציב הוא באיזור ה-4000 אך ניתן לחרוג טיפה תודה
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש שעונה על הצרכים הבאים: מחשב דק וקל לנשיאה ברכבת, אבל מעדיף מסך 15 אינץ מחשב מבוסס SSD, גודל 256 זיכרון 8GB בנוסף רשמתי את הצרכים על פי הטופס: מטרה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים - בינוניים, תכנות גודל המסך - עדיפות ל 15.6 ( משקל יותר חשוב לי ) רזולוציית המסך - FHD דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - נוח לתיכנות משקל רצוי - כמה שיותר קל עדיפות מתחת ל 2 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך - 5-6 שעות עבודה האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI Bluetooth - לא חשוב גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - עדיפות ל SSD - הגודל 256 כונן אופטי - אין צורך האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקצ…
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין למכור אתהמחשב שלי שנקנה פני פחות משנה. עדיין בתוך זמן האחריות ומצבו מצוין. מה לדעתכם המחיר? מפרט: [table][tr][td] Intel® Core i7 2670QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB 8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096MB), Up to 8 GB 750GB (SATA) 7200rpm 15.6'' 16:9 HD (1366x768) LED Backlight NVIDIA® GeForce® 610M[/td][/tr][/table]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב- 5K+-, מדינה - ישראל * מטרות המחשב? עריכת אודיו (אולפן נייד), עריכת וידאו בעתיד * רזולוציית המסך? FULL HD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיפות לביצועים אם יש צורך להתפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?שיהיה USB3 *כונן קשיח - שיהיה SSD+HDD * כונן אופטי?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שיבוא כלול עם המחשב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) רצוי שיהיה כרטיס מסך של NVIDIA תומך CUDA, מדגם 650M ומעלה.. כדי לאפשר האצת GPU בadobe premiere ותוכנות אדובה שונות. *אשמח גם לשמו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשתדל כמה שיותר להיצמד לחוקים בנושא הראשי, אם יהיו חסרים פרטים אני מתנצל מראש ואשמח אם יעירו לי על כך. אני מחפש מחשב בשביל אמא שלי, היא מתקשה מאוד בסחיבת חפצים כבדים והיא נמצאת כל הזמן בתנועה ממקום למקום במסגרת העבודה שלה. השנה היא אפילו תטוס בתדירות יחסית גבוהה. לכן הוחלט שנחפש לה מחשב נייד עם עדיפות עליונה ביותר למחשבי אולטרבוק עם משקל מקסימלי של עד 1.5 ק"ג. למחשב יש שימושים פשוטים: אינטרנט, סרטים באיכות FHD, והרבה מאוד פאוורפויינט. היא בנוסף מעבירה המון מצגות בתחום הרפואה אז היא גם מחברת את המחשב הנייד הנוכחי למקרנים ומציגה מצגות מאוד מורכבות. אני יודע שלמחשבי אולטרה בוק אין יציאת DVI, אז לא חובה לחפש מחשב שיהיה נוח לעבוד איתו עם מקרנים. בגלל זה יש כיום את אכס…
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום חברים וחג שמח.. ברצוני לרכוש מחשב לשימוש ביתי. מרבית השימוש הוא בגלישה באינטרנט ובעבודה בסביבת אופיס אך חשוב לי לציין שאחת לשבועיים אני עורך סרטוני אקסטרים שצולמו בוידאו באיכות 1080P. אשמח לעזרתכם... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ולעיתים עריכת סרטונים באיכות של 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PREMIERE CS6 באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪879 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-P61-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪310 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪450 קירור למארז: Zalman FB123 90MM Bracket כמות: 1 - מחיר: ₪48 זיכרון: Kingston 4G DDR3-1600 NB/SODIMM כמות: 2 - מחיר: ₪197 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪371 כונן אופטי: LG GSA-4165B IDE X22 RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪150 סה"כ: ₪2649 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כו…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הלחצן הימני במשטח המגע ב lenovo ideapad z500 מוגדר בהגדרות ברירת המחדל ל 'pop-up menu' אך לא פועל כלחצן ימני (בחלק מהמקרים הוא פועל כלחצן שמאלי) בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ווינדוס 8 ב 7 ultimate בנייד חדש ideapad z500 , האם צפוייה בעיית דרייברים ?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש לעוזרים. אני רוצה לקנות מחשב טוב פעם אחת ולתמיד אז רק מי שבאמת מבין בחומרה שירגיש חופשי לעזור לי ואני יודה לו מאוד כי אני לא מבין כלום בחומרה של המחשבים. אני מתכנת בכל סביבת ה.NET כבר הרבה זמן ברמה גבוהה עובד על פרויקטים גדולים לצד עבודה בגרפיקה ואוהב לשחק בין השאר. אז ככה.. התקציב למחשב לצורכי תכנות עריכה ומשחקים הוא 4000 ש"ח ללא ציוד הקפי - רק המחשב. ברור שלחסוך זה תמיד טוב אבל שוב אני רוצה לקנות מחשב אחד טוב מאוד פעם אחת וזהו אז רק במה שלא יוריד מהאיכות. ואם אפילו לא ניתן לחסוך ולהיפך צריך לחרוג קצת בשביל להשיג איכות אני מוכן לחרוג בכ500 ש"ח מהתקציב. שוב, המחשב הוא לצורכי תכנות בסביבת .NET עם Microsoft Visual Studio http://www.microsoft.com/vi…
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חשוב לי מאוד מאוד מאוד שתשימו לב לשימוש ב 2. סעיף א'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - עוד 100-200 במידה וצריך להוסיף למארז לפי הדרישה בסעיף 10. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כל כך... אין צורך לחסוך, שימו לב לחריגות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בין 300-500 אני עדיין לא סגור בדיוק שהיו מנוצלים נטו לSSD. 100-200 במידה וצריך להוסיף למארז לפי הדרישה בסעיף 10! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פה נכנסים 2פריטים מאוד מאוד חשובים ככה שאם התקציב לא יספיק לדרישות אני היה צריך להרחיב אותו! *גיימינג תדיר-כבד (מבחינת שעות עבודה של המחשב דלוק כמעט ימיים בלי מנוחה, לא בהכרח מבחינת איכות המ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, בקיץ הקרוב הלך ללמוד לימודי הנדסה בטכניון (אני עדיין לא יודע בדיוק איזה חוג, אבל הוא יהיה אחד מהבאים, אוירנוטיקה, בניין, מכונות, חשמל, מחשבים או מעשייה וניהול). לעניין זה אני עדיין לא יודע בדיוק לאילו תוכנות להתכונן אבל אני מעריך שAUTO-CAD וMATHLAB יהיו ביניהם. מה שכן חשוב לי גיימינג קל. לא איכפת לי שיריץ על הגדרות גריפקה הכי גבוהות או הכי נמוכות העיקר שלא יגמגם. המסך מאוד קריטי לי שיהיה איכותי (כאמור מיועד לסטודנט והולכת להיות ים קיראה ועבודה על מודלים). חשוב לי שיהיה SSD לפחות בסיסי במערכת שאוכל להחזיק עליו את מערכת ההפעלה ואת תוכנות הOFFICE והמשחקים. רמת השקט די חשובה לי , כאמור מחשב ללימודים. חייב להיות חיבור לטלויזיה עדיפות לHDMI וVGA. כרטיס קול מספיק לי 5.1…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לחברה שלי יש מחשב לנובו ישן יחסית דגם 3000 N100 אם אני לא טועה. יש במחשב כניסת pccard אשר לפי אתר לנובו מתאימה לסוג 1 ו-2. אני רוצה לקנות לה דיסק קשיח נייד אבל אין לה יציאת USB 3 במחשב ולכן אני בוחן את האפשרות להתקין לה הרחבה עם PCMCIA . אני לא מבין כל כך בנושא הזה ולא בא לי לקנות באיביי כרטיס הרחבה שלא מתאים למה שיש לה במחשב. לאילו נתונים צריך לשים לב כשקונים כרטיס הרחבה כזה? כמו שכתבתי במפרט אומרים שהמחשב תומך בסוג 1 ו-2. יש חשיבות לעובי הכרטיס? תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-