עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by justblack,

שלום לכולם אחרי הרבה מחשבה החלטתי ללכת על HTPC מתוך מה שקראתי פה הגעתי לכמה דברים אני מעוניין במעבד חזק מספיק לקידוד ווידאו מעדיף אינטל... חשבתי על מארז עם ספק Antec NSK2400-EC 380W כרטיס מסך מסוג 2400pro או משהו דומה שיתמוך ב DX10 ויהיו לו את כל המאפיינים הדרושים ל HD המליצו לי פה על HD של Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 אני מעוניין לחבר את המחשב למגבר (של אונקיו) - ולכן הייתי מעדיף לוח אם עם כ.קול שיתמוך בזאת וגם יתאים למארז אני מאמין ש 2 גיגה זיכרון יספיקו. השאלה עם 667 או 800 ושל מי? כרטיס טלוויזה שישמש גם כ PVR כמו Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE או משהו אכותי אחר צורב DVD סטנדרטי מקלדת ועכבר אלכותיים שיעבדו ממרחק של כ 4 מטר וכמובן שהכל יהיה שקט ככל הניתן...קרור פ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by moran679,

שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לקניה באייבי או אמאזון ולשלוח בתוך ארה״ב עד 3000 ש״ח משקל לא כזה חשוב ,עדיף אחריות בינלאומית אך לא חובה ,מעדיף טושיבה עם העכבר האדום במקלדת שימושים: גלישה, אופיס, תכנות אתרים ואפליקציות, קצת גרפיקה, vmware מסך 17 אינץ׳ לפחות, Bluetooth, wifi, כונן dvd תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שבת שלום לכל חברי הפורום. אז ככה, אני בבעיה תקציבית... ואני זקוק נואשות למחשב. הבעיה התקציבית היא שאני כל הזמן עובר את גבול העשרת אלפים שקל שהקצבתי לעצמי. אני בניתי מפרט ב"נעה קומפ"... למשחקים. ללא ציוד היקפי. להלן... כמות מחיר דגם Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1850 ¤ 1 ASUS P5W DH Deluxe 1550 ¤ 1 G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1450 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 270 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 470 ¤ 2 GIGABYTE 8800GTS 640MB DDR3 PCI-E 3100 ¤ 1 NEC DVD-RW AD-7173A x16 DUAL LAYER Labelflash 240 ¤ 1 ANTEC P180 960 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 660 ¤ 1 Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler 250 ¤ 1 מחיר סופי: ¤ 11270…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lumi,

שלום נינג'ות! אני צריך המלצות לחומרה לבניית מחשב שישמש לעבודות גרפיות בלבד המפרט חייב לכלול מסך 19" איכותי, 512 mb זיכרון, ןכרטיס מסך איכותי ??? כמו כן לא להגזים במחירי הרכיבים אני עדיין סטודנט!!! ;D אה כן... גם צורב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בבקשה עזרה מהירה , התכנון לקנות מחשב מחר בבוקר ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים & עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BatlleGround *& battlefield & Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי כרגע הוא C…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by elic05,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K + חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב גרפיקה 2d גרפיקה 3d לפעמים sctchup + vray + revit visual studio אני פותח הרבה תוכנות במגביל (illustrator + photoshop + scetchup) ללא משחקים כלל 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. אם תמליצו לי על oc אעשה בשמחה 7. אין צורך בתוכנות 8. אין העדפה לחנות מסויימת 9. חשוב לי אמינות שקט, אין תוכניות שידרוג קיבלתי את ההצעה הזאת - מחשב מותג של HP עם שלש שנים אחריות בבית הלקוח (נ.ב. לא קבלתי את ההצעה באופן אישי, אבל יש לי אפשרות להצטרף לקניה של מוסד שקונה כ 30 מחשבים כאלה) מארז-Tower מידות - 39.9 ס"מ גובה, 17.0 ס"מ רוחב 44.2 ס"מ עומ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי שלום, אני מחפש לאחותי כבר זמן מה מחשב נייד ורציתי להתייעץ לפני קנייה. באופן כללי, המחשב לא צריך להיות מטורף אבל יש כמה נושאים שהינם חשובים לנו שאני חושב שמייקרים את המחשב כמו רזולוציה טובה וזוויות צפייה גדולות ושהוא לא יתחמם. לאחר חיפושים מצאתי מחשב של טושיבה דגם: Satellite S50-B-14X. הוא נראה מחשב בעל חומרה טובה ועונה על כל הצרכים של אחותי. העניין הוא שלאחר בדיקה הבנתי שטושיבה העבירה את המחשבים הניידים שלה לטיפול מעבדות cpm. לפני כן אלו היו מעבדות סלדון. בגדול אני לא מכיר את סלדון אבל יודע ש cpm גרועים ולא מניסיון אישי. אני אציין כאן שנושא האחריות הוא אקוטי מבחינתי ואין לי רצון להתפשר על כך. ולאחר שהמשכתי בחיפושים שמתי לב שהמחשבים הבינוניים בעלי המחירים השפויים מקב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב למנכ"ל החברה מחשב נייד . חשוב שהמחשב יהיה קל וקטן מאוד בגלל שהוא מתנייד איתו הרבה. כמו כן חשוב שתהיה תמיכה ב- WIRELESS . ולי חשוב שיהיה אמין ושיהו בו כל הפיט'שרים ( עד כמה שניתן כמובן) המחשב מיועד לצורכי עבודה בעיקר יישומי אופיס , מיילים וכדומה, אך חשוב שיהיה מהיר ואמין. חשבתי ללכת על כוון של מחשבי IBM דגמי ה- X (או ה- V ) אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין הדגמים הללו וישנם מס' דגמים לכל אחד. האם מומלץ סוג אחר של יצרן ? כל עזרה או עיצה תתקבל בברכה. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DarkSight,

AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 xfx GF6600 GT or xfx GF 6800 GT DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 A-DATA 512 MB - יש לי כבר. xfx חברה טובה?? ובקשר לכרטיס מסך אם אני לוקח 6800GT הוא יהיה משומש ואם זה יהיה 6600GT אז זה יהיה חדש בבקשה תגיבו

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המפרט הוא: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb TRAY 1080 ₪ 1 ASUS P5LD2 SEC LGA775 CONROE READY 595 ₪ 1 TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 390 ₪ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 430 ₪ 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION 2190 ₪ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK 340 ₪ 1 WINDOWS VISTA ULTIMATE 32BIT 1140 ₪ 1 אני דיי בטוח שהכל ישאר די חזק עד יוני חוץ מהמעבד שיצאו דגמים חדשים וזה יוזל וגם לא נראה לי שהספק שמגיע עם המארז יחזיק את המערכת הזו. תודה לעוזרים אגב בכרטיס מסך אני לא מתפשר ומארזים אני שונא את כל האורות ושאר הירקות האלו אם אני ארצה חלון אני אחתוך אחד בעצמי בסגנון הטרנספורמר ואני מאוד אוהב את המארז הזה לבן דוד שלי יש אותו וממש אהבתי אותו! (התעלמו מהעובדה…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ItayBm,

בוקר טוב אני על סף קנייה של המחשב, כמה שאלות אחרונות לפני קנייה ממי שמכיר/יודע: לגבי הסוללה - חפרתי ברשת ולא מצאתי אזכור חד וחלק לגבי זמן הסוללה, מישהו יכול לשערך? מערכת הפעלה - המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה, האם אוכל להתקין עליה XP מדיסק?אני שואל את השאלה, משום שבמחשב הנייד של אבא שלי (HP משהו) הBOOT בהגדרה לא זיהה את ההתקנה משהו דפוק, כאילו הוא מוכוון רק לויסטה/ווינדוס 7, אז האם מישהו יודע בוודאות? תודה! (הודעה דומה פורסמה גם בפורומי גיימר)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ronen Philosof,

אשמח לעזרה בחיפושי אחר מחשב נייח המיועד בעיקר להקלטות שירה ומוזיקה, אין לי ניסיון אבל הבנתי שצריך מאז וספק כוח שקט שלא יפריע להקלטה. אשמח להמלצות. התקציב אם אפשרי סביב ה2300-2600 ש"ח אם ראלי? תודה מראש לעוזרים

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם באמת ישפיע אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעל 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג עם דגש על תאימות (Oculus Rift) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Oculus Rift וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 3840X2160 ב4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

14. Started by happyshasha,

הי, אני מחפשת כרגע מחשב נייד שיתאים לי גם ללימודים וגם להתמכרות הקלה שיש לי לאינטרנט, לפייסבוק ו.... לסימס.... האם יש למישהו הצעה טובה או לפחות טיפים לגבי מה עליי לחפש במחשב? תודה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kutomer,

הרבה זמן לא יצאה לי להיות כאן לצערי, ואשמח להתייעץ איתכם בנוגע למחשב חדש שאני רוצה לקנות (טוב נו אני חייל ואני לא קונה כלום, אבל ההורים קונים לאחי הקטן). אז אלו הפרטים הדרושים: 1. התקציב המקסימאלי הוא - 2K, ניתן לחרוג אבל בשביל סיבה מספיק טובה, וכדי שזה גם יהיה בלא יותר מ500 שקלים. 2. שימוש המחשב יהיה בעיקר למשחקים, אני לא מצפה להריץ כל משחק על המקס' אבל מצפה להריץ משחקים ברמה (AS:Brotherhood וכדומה...), בנוגע לרזולוציה אני לא סגור בעיקר כי אני לא יודע עוד לאיזה מסך אני יחבר אותו. 3. אין צורך בציוד הקיפי כלל. 4. אין ציוד שלא צריך לכלול במפרט כמובן. 5. יש חשיבות לשקט כמובן הייתי מעדיף שיהיה גם שקט, אבל יש אפשרות לשפר את המחשב על חשבון רעש אני מעדיף. 6. לא מתוכנן שום…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by gaby1992,

צריך מפרט למשחקים כבדים ב7000 שקל ללא כל ציוד היקפי יש לי כבר מסך 24" אני כבר די סגור Q9550 והGTX295 בבקשה לא לחזוב על זה מההיבט הכלכלי אני חסכתי את ה7K האלה במיוחד בשביל זה תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. טוב אז ככה המחשב הקים שלי עושה בעיות ואני ינסה למכור אותו בקרוב וצריך תחליף חשבתי בהתחלה על מיני מאק אבל בארץ זה מאוד יקר יחסית למה שהוא נותן במיוחד הדגם שרציתי (וכן אני יודע שמיני מאק לא מתאים למשחקים כבדים ) בכל מקרה אני רוצה לבנות מחשב קטן אבל שעדין יוכל להריץ משחקים כמובן רכיבים שלא מיצרים המון חום וצורכים טונות חשמל וניראה עם אפשר לדחוף הכל למארז קטן -לא מצפה לגודל של מיני מאק אבל כמה שיותר קטן לא משנה לי AMD או אינטל ולא משנה לי הנווידה או AMD בכרטיסי מסך

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by manshush,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3500 רק אם זה ממש שווה את זה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנטף מוסיקה וכל זה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא הבנתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני, גם כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אפשר להסתפק בבינוניות. 3. האם…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by elidr1,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש במהלך השבוע הקרוב שיוכל להריץ כל משחק שייצא בשנתיים הקרובות, ולכן אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מומלץ. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב שהקצבתי לעצמי זה 5500 ש"ח כולל windows חוקי, אך לא כולל מסך. במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עיקר השימוש במחשב יהיה גלישה באינטרנט, אך מדי פעם אני יהיה מעוניין להריץ משחקים כבדים(בעיקר אסטרטגיה ופעולה) ולצפות בסרטים ובסדרות. בנוסף הייתי מעוניין שהמחשב יכלול אפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה, ככה שבמקום שאני ייצפה בסרטים ובסדרות במסך המחשב הקטן , תיהיה לי אפשרות לצפות במסך הטלויזיה שהוא הגדול יותר מבין השניים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך- יש צורך. אני מעוניין במסך 22 אינצ'. התק…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by אלון פ,

קודם כול, אני חדש בפורום אז היי לכולם! ולנושא, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהשקיע בו. אני צריך מפרט די טוב, שיוכל להפעיל אפילו crisys. לפי מה שהבנתי, אלה הדרישות של crisys: CPU Minimum: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista) or faster, Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista) or faster, AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or faster. CPU Speed Minimum: 2.8 GHz (3.2 GHz or higher for Vista) System RAM Minimum: 1 GB (Windows Vista requires 1.5GB RAM) Video Card Minimum: Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. להלן המפרט: AMD 1800+ לוח ECS K7 S462 256MB SDRAM 40GB WD 5400 PRM LAN O/B כרטיס מסך SIS 64MB O/B כרטיס קול O/B 56.6 MODEM V92 O/B CD BENQ X 52 כל זה ב-1599 מה דעתכם? ברור שזה לא המחשב הכי טוב בעולם, אבל יחסית למחיר הבאמת זול, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי.. קודם כל אני רוצה להודות לכל האנשים שתורמים פה, אז ככה: דרישות שלי- מחשב למשחקים, כולל מסך 17" LCD של חברות ידועות (סמסונג, LG וכו'...) שיהיה עיצוב מארז יפה, שאני אוכל להריץ בו VISTA כמובן.. אם אפשר אז 2GB של זיכרון יועילו מעוד... ללא כרטיס מסך מובנה! שיהיה מבוסס מעבד אינטל, רצוי E6300 ולא מ KSP מחנות אמינה שלא עושה בעיות.. פחות או יותר 5000 ש"ח... וזהו.. תודה מראש,

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by wwll soldier,

AMD 3500+ 939 WINCHESTER+THERMALTAKE TR2 COOLER FOR AMD K8 64 BIT COOPER BASE GIGABYTE K8NU9 NFORCE ULTRA PCI-E מארז: frontier delux front usb midi tower atx ספק: thermaltake 420w silent כ"מ: gforce 6600gt extreme leadtek 1 gb ddr לא יודע עוד איזה חברה המחשב הזה מספיק טוב למשחקים כבדים מאוד? הכל ינצל את היכולות אחד של השני? אם יש הצעות אשמח לקבל תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by BenSalem2,

מחפש מחשב נייד עד 2500 למטרת לימודים וקצת כללי (גלישה סרטים וכו') את הרעיון של מחשב נייד עם כרטיס מסך גרפי חזק אני לא מעודד עדיף נייח או פלטפורמה אחרת PS3 וכו' בגדול שנה ב' אצלי מלאה בתכנותים JAVA מתקדם ורשתות תקשורת מחשבים מה שבאמת חשוב לי זה מהירות אז עדיפות למעבד חזק זכרון פנימי 8 יספיק (תמיד אפשר לשדרג) ודיסק קשיח 1 טרה או פחות ואני אקנה 1 טרה חיצוני תודה מראש בן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב? - עד 7000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לימודים, משחקים דיי כבדים מידי פעם, צפיה בסרטים, עריכה גרפית בתלת מימד (דורש כרטיס מסך חזק). 3. גודל המסך? 15.4 4. משקל רצוי? לא קריטי. עד 3 קילו. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל לא יזיק שעתיים וחצי +. 6. יציאות מיוחדות? HD, esata לא קריטי 7. בלוטות? עדיף. לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה. עדיף יותר. 9. צורב כןDVD? 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. חשוב אחריות לשנתיים לפחות. עדיף 3. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא דרישות חומרה: מעבד penryn של אינטל (45 ננומטר). כרטיס מסך חזק: ati mobility radeon 36xx ומעלה או nvidia 9600m gs ומעלה. בהתאם לבנצ'מארק הזה: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Card…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.