עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולכם! אני מנסה לשנות הגדרה בביוס של המחשב הנייד שלי (של חברת אייסר) כך שהאתחול במחשב יזהה קודם כל את הסידי רום ואז את ההארד דיסק, וכל זאת כדי לפרט את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה שוב. אבל משום מה אני לא מצליח לשנות שום הגדרה שם. מה ניתן לעשות? תודה דיידו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מבוסס אל קונרו כמובן הכל זה למשחקים גיגה זיכרון עדיף 250 הארדדיסק וכמובן צורב די וי די ותשימו לב לספק שיחזיק את כל המערכת תודה .........

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי! רציתי לדעת איך המפרט הזה בכלליותו? מטרת המפרט היא לגיימינג בעיקר. אני מעוניין לשלב את המחשב עם המסך של DELL (2209WA) ששמעתי עליו רק דברים טובים (פאנל מעולה, זווית צפייה). אני מעוניין לקבל יחס ביצועים / עלות מירבי. מתוכנן OC קטנטן. (המפרט הנ"ל כבר לא אקטואלי, אתם יכולים להציע אלטרנטיבות). Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪1038 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪466 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪475 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחידות 1 ₪294 http…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לשימוש בסיסי של אינטרנט , אופיס , רצוי שיהיה לפחות 2GB של זיכרון , כונן DVD מובנה , ודיסק של לפחות 100GB ... מתוצרת חברות מוכרות כגון LENOVO, DELL,HP. חשוב גם שיהיה מרכז תיקונים אמין בארץ שאפשר לפנות אילו ...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by alon431,

היי, שאלתי היא האם המחשב הזה שווה במונחים של : עלות - תמורה. מבחינת צרכים הוא עונה על צרכי : אופיס אינטרנט וכאלה. ניתן לקבלו ב24 תשלומים שזה גם שווה ערך לכסף. ואם לא הוא אז אשמח לאפשרויות נוספות? אלון

6. Started by Oztriker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, בדגש על תיכנות והרצת הרבה תוכנות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות-בינוניות, אני משחק מדי פעם במשחקי מחשב כגון dota 2 ומשחקים ישנים שלא דורשים הרבה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 =…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הייתי רוצה את המלצתכם למפרט הבא - *תקציב לא יעלה על 3000 ש"ח במזומן שטרות. *המפרט הוא למחשב משרדי -המחשב אמור לשמש לעבודה עם תוכנות office 2k3 , גלישה באינטרנט ושאר עבודות עם תוכנות משרדיות סטנדריות ; -המערכת הפעלה שתותקן היא windows xp pro באנגלית, גירסה חוקית - המלצתכם לכרטיס קול פשוט - המלצתכם לכרטיס רשת של 100mps -כולל ציוד היקפי (מסך, עכבר , מקלדת , רמקולים) הכי סטנדרטי לא אלחוטי ואובר משוכלל -אין צורך בצורב -עדיפות למחשב שקט אלא אם כן הוא לא "דורס" את התקציב , ידוע לי שהוא יותר יקר ומשופר , לעצתכם הודה, השתדלתי לעמוד ע"פ דרישות הפורום , מקווה שהצליח לי תודה על סבלנותכם LOLA

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yotamavi,

בהמשך לדיון שפתחתי כאן - הדרישות שלי מעט השתנו ולכן אני מבקש להתייעץ שנית. לאור מעבר דירה והשארת המחשב הנייח בבית הקודם אני מחפש מחשב נייד חדש. האם מסך 13' מספיק לעבודה שוטפת ביום יום? בחיים לא הייתי עם מסך יותר קטן מ-17' ולרוב אני עם 21'+ אז אני לא יודע האם זה מיועד רק לנסיעות או שזה גם יכול להתאים לעבודה השוטפת. במידה וכן ראיתי השוואה שעשו The Marker לאולטרבוקים והם טוענים שם שה530U3B של סמסונג הוא המצטיין. האם אכן כך והוא המומלץ לרכישה בגודל זה ובתקציב עד 4K? (מארה"ב) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב נייד המבוסס על האריכקטורה האחרונה "Sandy bridge" עם המעבד "i7-2720QM" האם כרגע משתלם לקנות או שבעתיד הקרוב(חודש חודשיים) צפוייה להיות ירידה דרסטית במחירים??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by zniibidl,

במחשבה אל העתיד אני צריך בעצם זיכרון, כרטיס מסך, לוח אם ומעבד חשבתי על קונרו...הכי טוב לא? הארדיסקים יש לי, כרטיס קול יש לי, ספק ומארז יש לי אני בעצם צריך מה שרשמתי למעלה. מה שיש לי כרגע: intel pentium 4 2GHz MoBi - Asus P4... [לא זוכר דגם מדויק] corsair value 512Mb 400 DDR ATI Radeon 9550 התקציב הוא 2000, גג 2500 רצוי מנועה מחשבים או מ-KSP תודה מראש לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by liav123,

היי, יש ברשותי מחשב נייד - Acer Aspire 6930G. אתמול, משום מה, המקלדת התחילה לא להגיב. כאשר מנסים ללחוץ על מקשי המקלדת, היא משמיעה צליל כמו של תכונת המקשים הדביקים, אך זה לא קשור למקשים דביקים. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט. אומרים שם ללחוץ על מקש FN בשילוב עם מקשי ה-F: F1,F2,F3... זה לא עזר. ניסיתי גם לפרק את הבטריה וגם להפעיל מחדש את המחשב. בנוסף, הסרת מנהל ההתקנים של המקלדת והחזרתו לא עזרה בכלל. לא מעוניין בפרמוט. אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by kvodi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה שצריך כדי לקבל מחשב מצויין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , 24 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Dready,

AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case CD-ROM Asus x 52 Computer Assembly total:3,760.98 לא לעבור יותר מדי, ואם אפשר לקצץ תמיד טוב

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני עומד לרכוש מחשב ורציתי חוות דעת אחרונה לפני שאני מבצע את הרכישה. מטרת המחשב היא לא משחקים (אני אשחק במשחקים, אבל לא עד כדי כך חדישים -GTA VC, GENERALSתWC3 וכו) מעבדי אינטל P-4 2,6 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) לוחות אם למעבדי אינטל - ASUS P4R800V(ATI) VGA(radeon 9200),lan זכרונות - DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים- SEAGATE 40 GB 7200 ATA-100 Barracuda כרטיסי מסך- ATI RADEON 9200 Shared 64MB+TV (און בוארד...) כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY SONY 1.44 כרטיסי קול - On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W usb מקלדות …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. זה המפרט שאני הולך להרכיב, אשמח לקבל הצעות לשיפור. (גם לגבי חלקים קיימים). מתכוון לרכוש : Intel Core 2 Due E6600 FSB1066Mhz 4MB Cashe Asus P5W-DH Deluxe 2X1GB G.Skill DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 קיים: Maxtor Maxline Plus ll 250GB Sata/150 HDD Plextor CD-RW Premium Nec CD/DVD-RW ND-3551A TEAC 1.44 Termaltake Silent PurePower 560W Logitech MX-1000 Wireless Laser Microsoft Windows XP compatiable Samsung SyncMaster 172T אני מתלבט בין שני המארזים הבאים (פתוח להצעות): Thermaltake Shark VA7000SWA Thermaltake Armor VA8000BWS לא הגדרתי כרטיס מסך ואשמח לקבל הצעות, תקציב עד 2500ש"ח. ייתכן שהספק שברשותי לא תקין אשמח להמלצות לגבי תחליף טוב.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by RadeonXt,

בוקר טוב חבר'ס, הדרישות: בעיקרון אין דרישות מיוחדות, סטנדרטי - משחקים, מוזיקה, אינטרנט. מעבד: AMD או אינטל, זה לא ממש משנה לי, העיקר שיהיה Dual Core. לוח אם: אם מדובר באינטל, הבנתי שה-965 מצויין (ה-975 יקר מידי). אין העדפות לחברות ספציפיות ואיני אוברקלוקר, ככה שאין צורך בלוח אם שמצטיין בזה. זכרונות: 667 או 800? מה עדיף? ג'יגה, או שיש צורך ב-2 ג'יגה? כרטיס מסך: עדיפות ל-ATI. לא צריך כרטיס היי אנד, אבל שיהיה כרטיס חזק מסך: עדיין מוכרים CRT's טובים? איני חובב LCD's. חשבתי על LG F900P. צורב: שיהיה צורב DVD איכותי. הרד דיסק: 250-200GB שיהיה Sata 2 כמובן. (במחשב הנוכחי יש לי 100GB ויש לי מחסור במקום). כרטיס קול: Audiogy 2 בסיסי יחסית יספיק. מקלדת ועכבר: אין צורך…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by apelzig,

Sempron 2800 Abit KV7-V DDR 400 512mb Twinmos CL2.5 Gygabyte FX5500 256 WD 80gb SATA NEC 3550A Samsung 793DF בסוף, אם הכול זה יוצא 3300(KSP) ללא התקנה. יש מה לשנות?| בתקציב אינו גמיש ועדיף להוריד כמה שיותר. הכנסתי כרטיס מסך ולא הסתמכתי על האון-בורד בגלל שאני רוצה שתהיה לה גמישות מסויימת. יש הצעות לשיפורים?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by No-way,

אז ככה יש לי מחשב לא כל כך טוב עם חלקים טיפה ישנים קניתי אותי לפני חצי שנה הוא עלה לי 5000 וקצת כולל מסך 17 אינט'ץ אך שלא כותבים את זה בכל מקרה אני רוצה מפרט למחשב חדש אחרי שאני ימכור את שלי בסביבות ה 4000 אני רוצה לקנות מחשב ב 6000 המלצות יתקבלו בברכה תודה לעוזרים :yelclap:

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ItayMaoz,

שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי (מחשב בן 4 שנים) תקציב 1500 ש"ח. אני משתמש בו לתכנות ומשחקים. עריכה קטנה: הזיכרון שיש לי 4 GB 2*מה שרשום במפרט המפרט הנוכחי שלו הוא: תודה רבה, איתי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הדרישות שלי מהמחשב הם: מחשב שקט מאוד וחזק שיעבוד לי עם התוכנות הכבדות של האולפן (אודיו ולפעמים וידאו) בנוסף אני לפעמים משחק משחקים כגון GTA IV , ASSASSIN CREED 1\2 וכו'... או שאולי מספיק I5 2500 ולקחת את הלוח אם הזה:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by עירא איתם,

שלום קוראים לי עירא. אני סטודנט להנדסת מכונות יש לי מחשב נייח שקניתי אותו בשנת 2012 בזמן האחרון הוא לא כל כך בשימוש , אני רוצה לשפר ביצועים ולא להשקיע עכשיו במחשב חדש(יש מחשב נייד חדש ) המחשב יריץ בעיקר solidworks ו visual studio לוח אם- asus p8h61-mlx כרטיס מסך- nvidia geforce gt 520 מעבד -intel core i3 2120 זכרון ראם- ceon ddr3 1333 4gb זכרון של 500gb הדבר הראשון שחשבתי להוסיף זה כונן קשיח ssd 100/200 להוסיף עוד זכרון ראם(לפחות עוד 4 מאותו סוג) מעבד כדי להחליף? אם כן מה הדור המקסימלי שאני יכול להחליף? כמובן שעדיף שזה יהיה במינימום כסף אשמח להמלצות 🙏 יום טוב ושמח

22. אני מחפש.ת מחשב נייד או תחנת עבודה ללימודי קולנוע שלי, שידרשו עריכת ווידאו מאסיבית ועבודה עם תוכנות עיצוב גרפי (יכול להיות 3Dׂ). אני רוצה מחשב, שאני אשקיע בו ממש כמו רכב, והוא ישרת אותי לפחות 5 שנים ללא תקלות או "שדרוגי חומרה חובה" בהפתעה. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציץ בטבלה של מחשבים שהם הבחירה הסופית שלי ותמליצו לי מה כדאי לי כסטודנט.ית הרעיון בהשוואת מחשבים ניידים PRO עם תחנות עבודה הוא פשוט לראות אם פשוט מתאים לי לקנות מקבוק פרו (לדוגמא, במידה והוא מתאים לסוג העבודה) ולחסוך לעצמי רכישה כפולה - אם אקנה תחנת עבודה, ארכוש מחשב נייד שוק אמצע+ לעבודה בקמפוס. תודה מראש לעוזרים.ות ♥ …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. למרות שמעבדי הAtom בשילוב הGMA950 של אינטל אמורים לספק לנו את המינימום שיתאים לגלישה\אופיס האולטרה ניידים יכולים בין היתר לספק לנו חווית משחק פשוטה ונעימה לדוגמא FEAR,CSS-S,HALO,SPORE אומנם לא בהגדרות גבוהות אך בהחלט מספק. פה מככב הASPIRE ONE מבית ACER בביצועים די נחמדים (למרות שמבחינת ביצועי מעבד & כרטיס גרפי הוא שווה ערך לרוב האולטרה ניידים המשתמשים באותה הפלטפורמה) http://www.youtube.com/watch?v=3eyXA6DLKCk&feature=fvw

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הי! ברשותי עגלה מודל 02 (במצב טוב, אגב...): Pentium 4 1.7 128MB RDRAM (יהפוך למחזיק מפתחות בקרוב) Gforce 4 mx440 Maxtor 40GB 7200rpm Creative SB live! 5.1 s-card ----------------------------------- בנוסף יש רמקולים טובים (5.1), עכבר ומקלדת, מסך ומודם (לפקס). החלטתי לרכוש את ה- Pioneer DVD-RW 111D כך שאין צורך לכלול אותו במפרט. הדרישות שלי: 1. מחשב שקט לחלוטין. בית קברות ממש. מוכן להשקיע כסף בנושא. 2. אני לא גיימר אבל ארצה לשחק ב- C&C3 בצורה חלקה (אל תצחקו עלי... אין לי מושג בדרישות של משחקים...) ??? 3. נפח אחסון גדול. 250-300GB. נדמה לי שסמסונג הם השקטים ביותר, לא? האם דיסק SATA ישן יתחבר ללוח החדש? 4. איכות. מוכן להשקיע בחברות עם מוניטין. 5. כ.מסך עם…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by 7omaHawk,

שלום, הרכבתי מפרט מ- PCH אבל בעיקרון אני אקנה מ- KSP. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 635.37 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 458.73 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 277.25 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 352.87 ] 1 Video Cards : MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card [ ¤ 570.47 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Sony x 52 [ ¤ 113.42 ] 1 Monitors : 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor [ ¤ 999.79 ] 1 Keyboards : Microsoft Internet Keyboard [ ¤ 84.44 ] 1 …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים