עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אני מעוניין במחשב 15" לצרכי לימודים. מעוניין במחשב שיכול לעמוד בעומס של מולטי טסקינג, סרטי hd, דפדפן עם טאבים מרובים, תיכנות, שלא יגמגם הרבה. מסך מט כמובן, לא צריך מערכת הפעלה. אני מאוד אוהב את האחריות של דל, באתר הלקוח. ממה שחיפשתי Dell vostro 3560 הכי משתלם במחיר הנל, ומתאים בדיוק לצרכים שלי האם יש מחשב אחר שאתם יכולים להמליץ באותו המחיר? ניסיתי לחפש מחשב עם רזולוציה גבוהה יותר אבל לא מצאתי דגם במחיר הנל. אשמח לעזרה , תודה.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  2. . מה התקציב המקסימאלי? 6K (מוכן לחרוג) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? (תמיד נחמד לחסוך, תלוי על חשבון מה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (עד 1K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? (משחקים משחקים משחקים.. ואולי ממש מעט תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (כל מה שיוצא: elderscrolls online, crysis3 וכל דבר חדש ונחמד...) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (גודל מסך 23 אינצ, כיום עובד על 1920 על 1…

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  3. שלום, קניתי לפטופ חדש, Asus N56VB, מעבד I7, http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56VB#specifications הבעיה היא שהוא מגיע עם Win8 המקולל, לא תיארתי לעצמי שתהיה בעייה לרדת גרסה עם מחשב שכזה, אבל לא מוצא פתרון באתר של החברה לא מופיעים דרייברים לגרסה 7 ואני מעוניין לדעת האם מישהו כאן התקין win 7 x64 על המחשב הזה ומהיכן הוא השיג דרייברים תקינים..? או אם מישהו יכול לכוון אותי לאתר שעוזר בזה. המפרט של המחשב מצוין, אבל מערכת ההפעלה המחורבנת הזו הורגת אותי, אנא עיזרו..

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by jetman,

http://www.nix.ru/autocatalog/leadtek/PCIE_DDR2_Leadtek_PX8500GTHeatpipe_TDH_DSub_DVI_GeForce_8500GT_69090.html הכרטיס הזה, כמה שווה? או עדיף למכור באיביי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום שמי אור ואני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של 2000 שקלים עם חריגה של עד 2400 שקלים. המחשב מיועד לצפייה בתכני hd ורצוי שיהיה לו Wi Fi טוב. קיבלתי הצעה על מחשב בשווי 2000 שקלים ואני מעוניין לדעת אם המחשב שווה את המחיר או אם אפשר להשיג מחשב יותר טוב במסגרת התקציב שלי. אם יש לכם הצעה יותר טובה מההצעה שאני ירחיב עליה בהמשך אז בבקשה לציין גם מאיפה אפשר להשיג את ההצעה שלכם (מאיזה חנות+אזור) המפרט: inspiron n3521bki237 מסך: 1366x768 HD WLED 15.6 מעבד: i3-2375m 1.5ghz זיכרון: 4gb ddr3 1600mhz כונן קשיח: 500gb sata 5400rpm כרטיס גרפי: intel hd graphics 4000 כרטיס קול: waves maxxaudio 4 sound system כונן אופטי: dvd+\-rw רשת אלחוטית: wireless 802.11b\g\n + bluetooth 3.0+hs מצלמה…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול כל התקציב, אך במקרה שאין צורך הכרחי, אז לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + וירטואליזציה אלו השימושים העיקריים בדגש על משחקים, השאר שימוש שוטף מסמכים איטרנט וכ'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Batman Arkham Asylum GOTY + Batman Arkham City GOTY + Sleeping Dogs + L.A Noir זה בעיקרון הכיוון + קונה את המחשב לשימוש לטווח ארוך מעדיף מפרט שישאר כמה שיותר חזק לאורך זמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20 אינץ' 1080P …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Rose131,

אחרי 6 שנים עם המחשב הישן שלי, החלטתי סוף סוף לקנות מחשב חדש(: אין לי מושג מה לקנות. אני צריכה את המחשב בשביל דברים הבאים:פוטושופ (עריכת תמונות) כמות גדולה של תמונות שיהיו על המחשב כל הזמן כמות גדולה של מוזיקהאייטיונס(!!) (המחשב הנוכחי שלי נתקע בכל פעם שאני רק מזכירה לו אייטיונס) ביטורנט אינטרנט כמובן לפעמים גם משחקים (לא בהגזמה. נגיד, GTA או פאר קריי וכאלה..) לא יודעת מה התקציב שלי, כי אני לא יודעת מה הטווח מחירים בכלל. אני לא צריכה מסך, מקלדת ועכבר.. יש הכל. רק מחשב. תודה, נועה. [חוץ ממפרט אשמח גם לעצות פרקטיות- איזה חנות וכו'..]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ashachak,

אני מחפש לקנות מחשב לסלון, שישמש לסרטים, משחקים פשוטים, וורד וכו חשוב לי שהמחשב יהיה קטן ושקט אני מעדיף מעבד Intel חשבתי על ZOTAC ZBOX ID83 PLUS מעבד i3 3120M Onboard Video Intel HD Graphics 4000 למישהו יש ניסיון עם המחשבים של Zotac? אשמח גם להמלצות על דברים דומים תודה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  9. 1. המחשב מיועד לעבודה על אתרי אינטרנט כולל פוטושופ (ללא עריכות כבדות) ולעבודה משרדית - מסמכי אופיס, מיילים ואינטרנט 2. המחשב חייב להיות במארז כמה שיותר קטן וכמה שיותר שקט (אני יודע שזה מתנגש קצת) 3. חובה יציאת HDMI 4. אין צורך בשדרוג עתידי 5. המחשב צריך להחזיק לכמה שנים טובות לפחות 6. זהו 7. תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  10. ערב טוב, מבקש חוו"ד על המפרט הבא לעבודה משרדית בחברה. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אין הגבלה, אבל לא צריך להביא דברים סתם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - אופיס, קורל דרו, פורטושופ (לא עריכה כבדה בעיקר וקטורים וסמלים), מולטיטאסקינג -מספר תכנות פתוחות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין - לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן, הכל אלחוטי, מחשב אחד עם מסך, מחשב אחד ללא מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - רמקולים. 5. …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by avivi85,

אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואני לא ממש מבין במחשבים ניידים, אשמח לקצת הכוונה. אז ככה: טווח מחירים : 1500-2500 שימושים : סרטים , שהמחשב יריץ משחקים בצורה בסיסית עד כמה שאפשר במחיר שהוקצב, מינימום שיריץ משחקים יחסית קלים כמו פיפא וכאלה. אזור מגורים: רמת גן (אם זה משנה) גודל מסך : גודל סטנדרטי למחשב נייד, לא גדול מידי ולא קטן מידי. אני מעריך שזה באיזור ה15-17. רזולציית מסך : לא קריטי. כונן קשיח: 320gb זמן סוללה: לא דרוש משהו מיוחד, סטנדרטי. מערכת הפעלה : לא צריך. עריכה: הסתכלתי קצת באתר של קיי אס פי ומצאתי את המחשב הזה שאחרי בירורים קטנים ניראה כאילו הוא בדיוק מספק את הצרכים שלי : fujitsu lifebook ah532- mpaq5il http://ksp.co.il/?uin=17753 מפרט שלו: * AH532-…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  12. Started by BlackLight,

המחשב המדובר הוא http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=18230&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap הצורך שלי הוא אולטרהבוק בעל מסך 14' אשר ישמש לעבודה ומשחקים. התקשיתי למצוא ביקורות על מחשב הנ"ל, אך על הנייר הנתונים שלו ממש מרשימים הן מבחינת כרטיס גרפי והן מבחינת שאר הנתונים. האם מישהו מוכן לשפוך קצת אור (במיוחד לאחר הדיון השנוי במחלוקת לגבי סמסונג סידרה 5 שראיתיבפורום ). התקציב שלח למחשב. עד 4 אלף דרך אגב אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Mr. Durden,

שלום, יש לי נייד asus 1215b e350 עם מעבד שתי ליבות 1.6GHz ו-2 גיגה זכרון DDR3. לאחרונה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט, אם זה העתקת קבצים שנמשכת זמן רב לעומת הזמן שהיה לוקח / עליית המערכת ארוכה / צפיה בסרטים - הסרטים עובדים אבל יש delay מעצבן לאורך כל הסרט. חשבתי לשדרג את הזכרון ל-4 גיגה. האם לדעתכם השדרוג ישפר את מהירות העבודה בצורה משמעותית או שישנן דרכים נוספות לשפר את המהירות? תודה

• 7 תגובות
    • 7.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 4K אבל אפשר למתוח טיפה למעלה בשביל משהו שבאמת שווה את זה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס וכו'). גלישה מרובת טאבים. תכני HD (המחשב יחובר לטלוויזיה). תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tripstrike,

זקוק למפרט למשחקים תכני וידאו HD 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 moh bo bioshok -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר כרגע מסך LCD 37 1336-768 בתור מסך ראשי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה . 5. עד כמה חשו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני שואל בשביל חברה שתוהה אם לקנות או לשדרג. המפרט הנוכחי מופיע בתמונה המצורפת. המטרה היא להריץ משחקי FPS חדשים. על פניו נראה שמספיק לשדרג כרטיס מסך, אבל אשמח לדעתכם. ואם לשדרג, אני אשמח להצעות מה לקנות. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by werp,

http://www.tms.co.il/preview/spec/rsel7hgf מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  18. שלום! אחרי שראיתי חוות דעת ברשת,קיבלתי עזרה בנוגע למפרטים, הגעתי למפרט סופי שאותו אני מעוניין לרכוש. לציין כי המחשב ירכש בסניף אילת KSP בגלל שאין שם מע"מ. עכשיו יש לי הרבה שאלות ומקווה שתוכלו לעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מסך **בסניף KSP אילת** (שזה משו כמו 8500 במקום עם מע"מ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + גראפיקה + עבודות יום יום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  19. שלום לכולם, אני לפני רכישת מחשב ועכשיו עומדות בפני שני אופציות: 1. ASUS ZENBOOK PRIME UX32VD 2. SAMSUNG NP730U3E-S01IL 3. SAMSUNG NP540U3C-A01IL על ה-ASUS קראתי המון ביקורות של אתרים (cnet, pcmag וכו') ורוב הביקורות טובות - אך מצד שני קראתי גם חוות דעת של משתמשים שטוענים שהנייד מתחממם, זליגת תאורה מהמסך ועוד כמה תלונות. ה-SAMSUNG מסידרה 7 - לא הצלחתי למצוא כל כך הרבה ביקורות וחוות דעת. ה-SAMSUNG מסדרה 5 עם מסך טאץ' מבריק - החומרה שלו הכי נמוכה אבל: כולם מגיעים עם win8 - האם מסך טאץ' עולה על שאר הפרמטרים בקשר לחוויות שימוש של כל הפיצ'רים החדשים של win8????? מבחינת חומרה - קשה להחליט - לשניהם יש כרטיס מסך נפרד - AMD vs. NVIDIA לסמסונג יש 128gb SSD ואילו לאסוס יש משולב המשק…

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by geraw,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, ומתלבט. אשמח להצעות. התקציב שלי הוא כ-5000 ש"ח, לאחר שדרוג זכרון ל-8GB. הקניה היא בארץ. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): עבודה משרדית, כולל תוכנות סטטיסטיות מרובות נתונים בכמה גליונות (כח חישוב קצת יותר רציני מאופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3, מוכן להתפשר על 14 אבל לא יותר מזה (וגם לא פחות). * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). רזולוציה…

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  21. ברצוני לחבר מחשב שישמש כמעין "קונסולת משחקים" בחיבור לטלוויזיה 42" FHD איכותית(פיליפס).חיבורי HDMI. כמו כן, אצטרך שהסאונד ייצא לטלוויזיה, אני לא יודע אם הוא עובד דרך כרטיסי המסך עם HDMI. אשמח לצמצם קצת את הנזק הויזואלי של מארז מפלצתי.במידה ויש אפשרות להשיג מארז קטן יותר, או מארז שוכב בסגנון HTPC. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו מש…

• 32 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by hwMiller,

שלום לפורום, אני צריך מחשב לעבודה, לפיתוח. אני מאוד רוצה HD SSD. Docking station - יתרון. המליצו לי על http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12405 אני קצת חושש כשאני משווה אותו ל http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12304 שנראה הרבה יותר חזק. אשמח להמלצות מהפורום המכובד. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  23. LG X140. קיבל מכה, והתחילו להיות פסים על המסך. כשנוגעים במסך, התמונה לא משתנה. האם זה כרטיס המסך או המסך? נ.ב. כשמחברים את המחשב למסך חיצוני, רואים בסדר גמור.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  24. שלום, אשמח שתחוו דעתכם על המפרט שהרכבתי. אני לא לחלוטין מבין בכל החלקים ולכן אשמח לייעוץ. התקציב לרכישת המחשב: 4,500 ש"ח. חריגה מקסימלית: 500 ש"ח. שימושים: מדיה (סרטים ,מוזיקה) באיכות גבוהה, אינטרנט, מסמכים, פוטושופ, תכנות (ויז'ואל סטודיו). כמעט בלי גיימינג (לצורך העניין בכלל לא), אבל דרוש מחשב חזק מאד שידע להתמודד עם עומס, ריבוי משימות וייסחב מהיר וחלק, ולא ייתקע. מערכת הפעלה 64 ביט. אין צורך במערכת הפעלה כחלק מהמחשב. שימושים מיוחדים: האם אוכל עם המעבד הזה לעשות אוברקלוק קל, של כ-10% (הבנתי שכיום חנויות שמרכיבות מחשב עושות את זה בשבילך). הערה: קיים ברשותי כבר כל הציוד ההיקפי (מסך, עכבר, מקלדת, ראוטר וכו'). מדובר רק על מחשב. המפרט: (כל הרכיבים קיימים בחנו…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by alarik99,

שלום לכולם פורום מדהים- למדתי המון ועדיין לומד. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט- אני מעדיף מעבד של אינטל בקשות מיוחדות: מימדים קטנים כי יהיה בסלון. אודיו שייצא בשני מקומות: יציאה אופטית נפרדת למגבר וגם בחיבור HDMI. האודיו צריך לתמוך בפורמטי קולנוע ביתי המתקדמים ביותר. לא נדרש WIFI יש לי רשת קוית בכל הבית 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ,ניגון תכנים מהאינטרנט והבית ובעיקר תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא. …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.