עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שקלים לפה או לשם לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD, BF, FIFA, THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מעוניין לקנות מחשב נייד חדש תקציב עד 6000 חשוב שיהיה מחשב אמין וחזק! גודל מסך דרוש 15 דיסק קשיח -רק SSD מינימום 256 מחפש שיהיה כמה שיותר קל ודק בתקציב בלי להתפשר על החומרה! חשבתי על המחשב הזה מה אומרים? לא מצאתי אותו עם מעבד יותר חזק עם סדרת המעבדים החדשה? http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=37351&txt_search=Dell+Inspiron+15+7000&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ב 3,000 רק את המארז ואת תוכנו תודה נ.ב. יש לי כבר 256 RAM 400 מגה הרץ אז פחות 256 אחד

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Clint Eastwood,

אני צריך לבנות מחשב 2.4 לא משנה ממש אם זה AMD או INTEL.... בסביבות 2500-3000 ש"ח.... בעיקרון מה שאני צריך בוא זה 40GB 256DDR סאונד וכרטיס רשת שיהיו משולבים על הלוח אם איזה כרטיס מסך פשוט... וצורב ד"א אני רוצה לקנות מחשב קומפלט... כאילו אני צריך את כל החלקים שנחוצים למחשב ככה שצריך גם פלופי,מארז,וגם איזה מודם פשוט של 56K. אם במחיר שנתתי לא ניתן לבנות כזה מחשב כמובן שאפשר לחרוג מהמחיר! ;D תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן, אני חייב לקנות את המחשב מאייבורי. הוצאתי מפרט למחשב שקט שמסוגל לנגן כל סוג של קובץ HD ללא בעיות. אשמח לקבל חוות דעת והצעות לשיפורים על סמך מה שניתן לקנות באייבורי בלבד. תודה רבה מארז MIDI TOWER EZCOOL שחור מבריק ספק כוח 3Y JSP-TECH 450W 12CM FAN EZCOOL לוח ג'גהבייט GA-MA785GM-US2H AM2 AMD מעבד PHENOM 2 720 T.C AM3 AMD מאוורר למעבד 775 DUAL CORE מאוורר למעבד 775 HEAT-PIPE COLD BIT מאוורר למארז פעמיים 12CM EZCOOL זכרון VALUE GAIL 2GB DDR2 800MHZ פעמיים דיסק קשיח 1TERA SATA2 WESTERN DIGITAL דיסק קשיח 500GB SATA2 WESTERN DIGITAL צורב GH22NS SATA LG שחור

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Morphine,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כולל מסך וציוד היקפי. אולי אני אקנה את המסך קצת יותר מאוחר כשאני אחסוך קצת יותר כסף. התקציב כרגע הוא 4000 ש''ח, בלי מסך וציוד היקפי. אני מניח שציוד היקפי שכולל רמקולים, מקלדת ועבר זה עניין של כמה מאות שקלים, אז נעזוב את זה כרגע. אני לא מחפש משהו עתידני, אלא משהו טיפה מעל הממוצע, שיריץ לי משחקים על הגדרות גבוהות ולאורך זמן. כך שאני אוכל לשחק משחק חדש וכבד שיצא ב2011, אם אפשר לחזות דבר כזה בכלל. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל, הכרטיס מסך של NVIDIA, הארד דיסק של WD ושיהיה מחשב מאוד שקט. המטרה היא משחקים, כמוש אמרתי, ובנוסף, תכנות ומשהו שיתאים ללימודי מדעי המחשב/הנדסת תוכנה. (או שכל מחשב חדש מתאים?) תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. זה אמנם קצת מפגר אבל חשוב לי ביותר....... השאלה מופנית למי שיש לו את הלפטופ Gigabyte W576V או כל לפטופ אחר של ג'יגה בייט מהשנה האחרונה... האם יש בפאד העכבר סקרולינג שמקל על דפדוף במסמכים.. (כמו שיש כמעט בכל נייד חדש בימנו)? ואם לא... מה לעזאזאל הם חושבים לעצמם תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ofekb,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם התוספת בתקציב לא משמעותית מבחינת ביצועים לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו על המחשב משחקים חדשים שיוצאים תמיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש מסך חדש, בנוסף, המחשב יחובר למסך LCD 32 אינץ' ברזולוציה 720P -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית(גלישה, מסחר בבורסה, צפיה בסרטים, משחקים כמו WORMS ומשחקי אונליין באינטרנט בשביל בני דודים שלי. נראה לי שאפילו כרטיס מסך מובנה יספיק לא?) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, צורב, דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, מעוניין לקנות מחשב לעבודת מעבדה בניתוח נתונים סביבתיים. בעיקר מטלב אבל גם GIS, R וכו'. התקציב סביב 5-6, גודל מסך מועדף 13-15. שאר הנתונים פחות חשובים. בסקירה זריזה, ראיתי את הלנובו Lenovo IdeaPad Y510p ואת האסוס N550JV. בהשוואה הזוhttp://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N550JV-CN201H-Notebook.98311.0.html אומרים שהאסוס מעט יותר יעיל בעיבוד מקבילי אבל שהלנובו לוקח די בגדול בגיימינג. בעיבוד נתונים מספריים - האם אתם חושבים שלאחד יהיה יתרון גדול על השני? אם רוצים להשתמש ב CUDA, הנתמך ע"י הכרטיסים בלנובו - צריך לכתוב אחרת את הקוד או שהמחשב מנתב את הכח הדרוש? האם יש המלצות נוספות במסגרת התקציב? אולי משהו של דל (ניסיון עבר מוצלח)? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. בבקשה עזרה מהירה , התכנון לקנות מחשב מחר בבוקר ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים & עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BatlleGround *& battlefield & Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי כרגע הוא C…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אני חובב צילום עם רחפן וגופרו, רוצה לערוך את הסרטונים שאנח מצלם בעזרת Adobe Premier. מחפש מחשב נייח בסביבות 6000 שח. קיבלתי מפרט כזה מ-KSP ואשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש צורך לשפר או לשנות משהו (אך עדין בלי לחרוג הרבה מהתקציב) והכי חשוב אם פרימייר ירוץ חלק ב-4K, אני אני clueless בעולם המחשבים. תודה! מעבד Intel Core I7 11700KF 3.6Ghz 16MB Cache S1200 - Tray זכרון למחשב Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 לוח אם ASUS PRIME H510M-A WIFI LGA1200,Intel H510, DDR4, PCI-E VGA HDMI DP קירור למעבד Noctua NH-U9S כרטיס גרפי …

13. Started by questionman,

אני יודע שיש דיונים דומים אבל אני לא צריך מחשב שלם, יש לי HDD,SSD, סטיק זיכרון 8GB וכרטיס מסך 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Battlefield, Planetside 2, Counter Strike ו-League of Legends 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בHDD או בSSD, אין צורך בכרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השימוש הוא בעיקר עם אוזניות אבל עדיף שיהיה שקט …

14. אני יודע שזיגזג נותנים שירות כזה. יש עוד ספקים/חנויות שנותנים שירות כזה, רצוי באיזור הצפון?

15. שלום לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב נייד, לא בשבילי, בחנויות מחשבית מהדרום עדיפות לבאר שבע. הצרכים הם סטודנטיאלים, אופיס אינטרנט כמעט בלי משחקים (אין לי בעיה לכרטיס מובנה - פשוט), וסרטים. תקציב 3K גג גג אבל ממש בדוחק 3.2K חשוב לי מאוד לפחות 2GB זיכרון מעבד C2D או דור קודם חשבו לי לפחות שנתיים אחריות. לי משנה לי אם יהיה 80 גיגה דיסק קשיח או מ 120 ג'יגה. (עדיפות ל 120 - אך אין צורך ביותר מזה) ואלי מצלמה מובנית ועוד כמה פיצ'רים קטנים גם יועילו. אני יודע שיש הרבה פוסטים כמו שלי, וניכנסתי אליהם אך רובם ככולם היו מחנויות באינטרנט, ולי חשוב שתהיה חנות מהדרום פיזית שאוכל לגשת לשם. **האם יהיה "בטוח" לרכוש מחשב נייד מ Ivory או KSP? שכן זה לא מחשב מותאם אלא מחשב שבא בנוי כבר מחברה (…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום נתנו לי מדריך שמסביר איך עושים שיהיה אפשר לחבר כרטיס מסך של מחשב נייח ללפטופ כך שהלפטופ יוכל להריץ משחקים כבדים בעזרת הכרטיס מסך(אני מתפלא שלא פרסמו את זה) זה המדריך: http://www.techradar.com/news/computing-components/graphics-cards/how-to-make-an-external-laptop-graphics-adaptor-915616?comments_pg=2#comments עכשיו הכל שם נראה ממש פשוט(אפילו יותר פשוט ממה שנראה בהתחלה) רק הקטע של החשמל שצריך לחבר לכרטיס מסך לא מובן לי כתוב שם שצריך לחבר אליו ספק מתח אבל איך אני יכול לדעת איזה ספק מתאים? אם נגיד אני קונה ספק שמספק יותר מדי מתח אז יש סכנה שאני אשרוף את הכרטיס מסך או שלא בגלל שאני מוגבל בכמות החיבורי מתח שאפשר לחבר לכרטיס מסך? מסעיף 12 אני לא מבין מה לעשות... ער…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by manshush,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3500 רק אם זה ממש שווה את זה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנטף מוסיקה וכל זה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא הבנתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני, גם כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אפשר להסתפק בבינוניות. 3. האם…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. * בין 4500 ל5000 ש"ח * גודל המסך - 15.6 אינץ' * לא יותר מ2.7, 2.8. * זמן סוללה לא כל כך משנה. אני מאמין שהמחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל * יציאת ווידאו כלשהי אחת תספיק... יש לי מספיק מתאמים בבית * bluetooth לא משנה * 500 ומעלה * צורב DVD... אממ, עדיף * לא נדרשת אחריות בינלאומית. * העדפות לחברה כלשהי - Dell, או HP בגדול המחשב ישמש לווירטואליזציה(virtual box) של לא יותר מ3 מכונות בו זמנית, מעט visual studio, ומעט CSS או BF:BC2 בזמן הפנוי, זה לא יהיה נורא אם הוא לא יוכל להריץ משחקים. יש שלושה דגמים שאני כרגע מתלבט בינהם - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=4164 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6946&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.a…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kutomer,

הרבה זמן לא יצאה לי להיות כאן לצערי, ואשמח להתייעץ איתכם בנוגע למחשב חדש שאני רוצה לקנות (טוב נו אני חייל ואני לא קונה כלום, אבל ההורים קונים לאחי הקטן). אז אלו הפרטים הדרושים: 1. התקציב המקסימאלי הוא - 2K, ניתן לחרוג אבל בשביל סיבה מספיק טובה, וכדי שזה גם יהיה בלא יותר מ500 שקלים. 2. שימוש המחשב יהיה בעיקר למשחקים, אני לא מצפה להריץ כל משחק על המקס' אבל מצפה להריץ משחקים ברמה (AS:Brotherhood וכדומה...), בנוגע לרזולוציה אני לא סגור בעיקר כי אני לא יודע עוד לאיזה מסך אני יחבר אותו. 3. אין צורך בציוד הקיפי כלל. 4. אין ציוד שלא צריך לכלול במפרט כמובן. 5. יש חשיבות לשקט כמובן הייתי מעדיף שיהיה גם שקט, אבל יש אפשרות לשפר את המחשב על חשבון רעש אני מעדיף. 6. לא מתוכנן שום…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by PriorTak,

חברת החשמל החליטה להרוס לי את המחשב אז צריך חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה3K, גמיש למדי בגלל שניתן להניח שחברת החשמל תחזיר לי את הכסף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, עד סדר גודל של כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלת מכונות וירטואליות רבות במקביל, גישה מרחוק, ניהול רשתות ותוכנות כבדות. בנוסף שימושים כלליים כמו גלישה וכ"ו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE ושרתים וירטואליים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד לגיימינג בכלל.…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by the-shadow,

יש לי בעיה עם התקנה מחדש של המחשב הנייד, אני מנסה להתקין אותו מחדש והוא אומר לי שהגירסה יותר ישנה. אני חייב להתקין אותו מחדש והוא לא נותן לי. מה עושים? אגב,איך אני נותן לו בוט מהסידי ישר כשאני מאתחל את המחשב? לא ראיתי אפשרות כזאת שם. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. (ללא OC) השימוש: כפי שכתבתי בכותרת, בעיקר ל-MATLAB (סימולציות כבדות לעיתים) עם אפשרות לעבוד במקביל (בזמן ש-MATLAB רץ) עם וורד ו/או פיירפוקס, ואם אפשר אז גם ווינאמפ ברקע. מתכנן לעבוד עם המחשב מספר לא מבוטל של שעות, כל יום, כך שרצוי שיהיה שקט באופן סביר (לא בהגזמה, אני לא אולפן הקלטות), וגם רצוי שהמסך יהיה נוח לקריאה/כתיבה ממושכת של טקסטים (יש בכלל מסכי LCD שלא עומדים היום בדרישה בסיסית כזו, בהנחה שהם מחברה מוכרת?) זה המפרט: Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066mhz BOX, יחידות 1 ¤660 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4160 Arctic Cooling Freezer 7 LP, יחידות 1 ¤95 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3668 GIGABYTE GA-EG41MF-S2H Intel G41, יחידות 1 ¤…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by benking,

היי, החלטתי לקנות מחשב נייד לשימושים די בסיסיים - OFFICE, גלישה באינטרנט וקצת הורדות. עברתי על מפרטים בKSP וIVORY ומצאתי את (Lenovo IdeaPad 310-14 (80TU002UIV במחיר של 2390 ש"ח שעל פניו נראה מאוד משתלם (בעיקר מבחינת המעבד i7-7500U) אבל, חיפשתי באנגלית קצת מידע/ביקורות על הדגם הזה ולא מצאתי שום אזכור (לפחות לא לדגם הספציפי הזה של 14 אינץ' והמעבד שציינתי) גם לא באתר של לנובו. חיפשתי מחשבים סביב המחיר הזה בAMAZON וכו' וראיתי שכל שהמעבדים היחידים בסביבות המחיר הזה הם i3 ו i5 מסדרות ישנות... מישהו יכול להמליץ או לתת קצת מידע לגבי הדגם הזה? נשמע חשוד או שאני מפספס פה משהו? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gm446,

שלום לכולם, אשמח לעזרה בקשר להתלבטות שיש לי. לפני כמעט שנתיים רכשתי מחשב לאולפן הביתי שלי בתקציב מצומצם ביותר, היום התקציב קצת יותר משוחרר ובנוסף המחשב הנוכחי שלי לא עומד בפרוייקטים שאני עובד עליהם. המחשב שלי היום: מעבד i3 4170 socket 1150 לוח אם של gigabyte לא זוכר בדיוק איזה אבל סדרה פשוטה ביותר 8GB DDR 3 אני יוצר מוזיקה אלקטרונית והפרוייקטים שלי מגיעים ל200+ ערוצים (כבד מאוד), לא יודע אם זה אומר פה משהו למישהו. אז ההתלבטות היא בין האפשרויות הבאות: 1. לקנות מעבד I7 מאותו דור, המתאים ללוח אם שברשותי, ולהוסיף 16 ג'יגה של DDR3 - מצד אחד זו היא האופציה הזולה ביותר, מכיוון שאין לי צורך בלוח אם חדש ורק סטיק אחד של זכרון, מצד שני היום אנחנו 3 דורות קדימה…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by aboren,

נתחיל בזה שאני חובבן לחלוטין וזה לא מקצוע שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משמש כNAS וגם עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן פרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים