עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TopNotch,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים מהשנה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FULL HD, גלישה ומשחקים קלים כגון SIMS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום יש לי מפרט ואני קונה את המחשב יום ראשון גג שני איך המפרט?? והאם לשנות משו ו...האם 2 הכרטיסי מסך האלה יעלו כל משחק בצורה הכי טובה וחלקה שיש? ושוב..המסך הוא 20 אינץ' כי 22 יהיה לי גדול מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤789 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1078 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤270 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1390 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צור…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן, אני צריך המלצה למחשב חדש קומפלט, כולל מסך ורמקולים, ולא כולל מקלדת ועכבר. פרופיל משתמש: * משתמש בהמון מקום איחסון. בגלל כמות השירים שאני מוריד, ומשחקים שאני מתקין, משתמש בהמון מקום איחסון. צריך 2 כוננים קשיחים מהירים בעלי נפח גדול * חובב מוזיקה וסאונד ואוהב שזה נשמע טוב במחשב, לכן צריך רמקולים וכרטיס קול טובים. * משחק משחקי רשת כבדים למדי, חומרה צריכה להיות בהתאם. תקציב: עד 10000 שקל.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by שלמה10,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ,תוכנה לניהול עסק,(איזי טקס),תוכנה למצגת תמונות שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב נייד מתוצרת טושיבה satellite a200-14e המחשב הנייד שלי הגיע עם מערכת הפעלה WIN VISTA אני רוצה להתקין את ה WIN XP וזה פשוט בעיתי כבר ניסיתי מספר פעמיים משו יכול לעזור ולאתר את כל ה DRIVER שאני זקוק להם אני לא רוצה להתקין אתהמערכת ההפעלה ולהתקע שוב המון תודה וגמר חתימה טובה גלעד

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, הכנתי מפרט למחשב שאני מתכנן לקנות והייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67M-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12287 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 כרטיסי מסך: GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.ph…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מעבד:‏AMD Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) לוח אם: ‏AMD GIGABYTE MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX דיסקים קשיחים: Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך: Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio צורבים: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 מארזים: HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח: Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מקלדות: Teac MX-40 Heb, Eng USB Multimedia KeyBoard עכברים: Logitech SBF90 Optical Wheel Black (Oem רמקולים: Creative SBS 245, 2.0 מחיר החבילה 2750 הצרכים שלי זה למשחקים כמו gtaIV וממש קצת …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yoavguy,

מה דעתכם עליו? הוא מחשב טוב? אני מחפש מחשב נייד שתומך בווינדוס 7 ושיתמוך בטכנולוגיית ה HD ויריץ ישומים בצורה טובה. האם דגם זה הוא טוב או שאתם ממליצים לי על משהו אחר ? ולכמה זמן מספיקה הבטריה עד שהיא מתרוקנת ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן, אני רוצה לרכוש מחשב גיימינג ומנסה לחסוך כמה שקלים אז שקלתי ללכת על אופציית יד 2. רציתי לדעת אילו בדיקות אני יכול לבצע לפני שאני רוכש מחשב משומש? האם אפשר להריץ עליו בדיקות ולדעת שהרכיבים אכן תקינים? המפרט שנתקלתי בו הוא: מעבד - AMD® RYZEN™ 5 2600X Processor Up to 4.20GHz תומך OC, עם 12 ליבות (6 פיזיות ו6 לוגיות). קירור למעבד - CoolerMaster™ AMD Wraith Prism LED RGB Edition Quiet CPU Cooler with 100mm PWM Fan and Quad Heatpipes תאורת LED RGB בלוגו, טבעת ומאוורר. לוח אם - GIGABYTE™ B450M-GAMING Series AM4 עם 6 יציאות USB 3.1 Gen 1 Type-A, DVI, HDMI, תושבת M.2 SSD 2280 NVMe. צ'יפסט B450 תומך GPU Armor Slot, OC, XMP, Ultra-Fast NVMe PCIe G…

11. Started by Potter,

קניתי מארז של טרמלטק לHTPC וגם את המאוור BLUE ORB 2 שהמליצו לי כאן בפורום, ושהתחלתי להרכיב את את החלקים הייתי צריך לפרק 2 מאוורים מהמארז בגלל שהBLUE ORB כל כך גדול ולא יכול היה להכנס עם שניהם, האם זה תקין? כדאי גם שמי שקונה מארז יקח את זה בחשבון.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ןגם ללא צורב , עדיפות מtms . תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by BeesKnees,

I5 760 Gigabyte GA-P55-USB3 Kingston Value RAM - 2X2 MSI Armor 2X - GTX 950 הכל עובד ותקין.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by timac,

שלום אני צריך מפרט למשחקים כבדים מומלץ עם הכרטיס מסך 8800GTS לא משנה לי מאיזה חנות אני צריך מעבד לוח אם כרטיס מסך זיכרון מארז וספק. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by -casper-,

אני לא יודע אם זה קשור לפה .. לא ידעתי איפה לשים וזה קצת גובל בנושא אז שמתי פה (מקס' תעבירו) האם מישהו יודע (וגם אם אתם לא יודעים בודאות מנסיון או דעה אישית) האם המחירים של כל רכיבי החומרה (=מעבד כרטיס מסך וכ'ו וכ'ו) יעלו לאחר יצאת הויסטה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום, ותודה מראש על העזרה.. אני מתכננת להוציא עד 5000 ש"ח, וצריכה בבקשה עזרה בהרכבת מפרט למחשב, ללא מסך, ללא ציוד היקפי, ואני לא מתכננת לעשות OC. אני מעוניינת לקנות מחשב שיהיה מצויין לשימוש שוטף די כבד אני חושבת, כולל ויסטה והאפשרויות המתקדמות שלה, אבל ללא עריכה גרפית או משהו כזה. אני לא משחקת יותר מפעם בכמה שבועות (לצערי אין לי זמן :-\), אז זה לא במיוחד חשוב, אבל אני רוצה שהמחשב יריץ בצורה טובה משחקים בני שנה נניח.. אגב, אני רואה שכולם מרכיבים את המפרטים מ IQPC, והבנתי שיש שם בעיה עם מארזים של NXTZ שאין במלאי, אז אם אפשר להמליץ לי על משהו שיש כרגע, זה עדיף לי, תודה

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת דגם של מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב - עיצוב גרפי בעיקר. * גודל המסך - 14' *מעבד - I5. * זיכרון פנימי- 6GB. * גודל כונן קשיח - 500GB *כרטיס מסך - HD 1GB , העדפה לרדאון. * צורב DVD - כן * משקל רצוי - אין העדפה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות - כן. *התקציב הוא 4000 ש"ח , תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בס"ד מי שצריך עזרה הצלחתי להתקין XP + דריברים למסך מגע. שי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם.אחרי שעברתי כאן על מפרטים שונים,בניתי משהוא דומה.אבל אני זקוק ליעוץ ,אם צריך להוסיף או להוריד משהוא: עדיף לקבל הצעות מחנויות באיזור חיפה כמו GIBORNET,PANDA,NOACOMP,KSP כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX88T512H GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E עלות 1244ש'ח לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD REDY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL עלות 592ש'י מעבד: INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 8BM LGA775 TRAY עלות 1188 ש'ח זכרון: OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT עלות 295ש'ח צורב: SAMSUNG DVDRW X20 SH-S203B DOUBLE LAYER SATA BLACK עלות 190ש'ח דיסק קשיח: W.D WD2500AAKS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER עלות 375ש'ח ¤ סה''כ 3874.00 מה שחסר לי,זה קירור שקט למעבד,מבק…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) ואיזה קירור עלי להוסיף?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yonin789,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 (חריגה מקסימלית 200) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט למכונות מתעסקת בעיקר עם תוכנת Solidworks (דרישות התוכנה) OFFICE 19 מעט משחקים כדוגמאת פיפא, FM (שיעבדו באיכות טובה +) סרטים להעביר משמרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע כמה זה רלוונטי לנייד אבל חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by IAbyss131,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשר לחרוג לכיוון ה4000 מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר 3060 TI ו 750 POWER SUPPLY 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות ל RGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 5000 ש"ח אך אפשר גם פחות אם אין צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב ישמש לשימושים משרדיים\עסקיים\לימודיים שוטפים + צפיה בתכני 4K ושימוש בתוכנות חישוביות שונות מדיי פעם, ללא גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בכונן SSD, יש קינגסטון 500GB. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - אני רוצה להשאיר אפשרות לאוברקלוק. 7. ה…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, אני צריך דרייבר לכרטיס רשת האלחוטי של המחשב נייד Dell latitude D505 (חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה אבל הוא לא טובים). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by SynSUN,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 5300 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אם אפשר, לא לעבור את המחיר הנ"ל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 50~70 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? - משחקים (כבדים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1440X990 * באיזה סוג משחקים תשחקו? - farcry2\crysis1-2\החדש של באטלפילד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים