ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אז ככה התקציב שלי הוא 3000 שקל ואני רוצה מארז טוב למשחקים שיראו בגרפיקה מעולה ובלי לאגים ותקיעות מעצבנות. אז ככה אני רוצה מפרט של: מארז לוח M מעבד כרטיס זכרון כרטיס מסך כרטיס קול דיסק קשיח תביאו לי בבקשה חלקים טובים עד לתקציב שלי ובדרישות שאמרתי. אני מדבר על משחקים מסוג: http://img429.imageshack.us/img429/810/untitled7yc.jpg תודה רבה לעונים, יום טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני נמצאת בארה"ב, אני עושה פה סמסטר ואני צריכה לפטופ ללימודים. אני לומדת איור ואנימציה אז המחשב צריך להיות לשימושים האלו. בגדול, הוא צריך להתמודד בכבוד עם תוכנות האדובי למינהן (פוטושופ, פרימייר, אפטר) בדגש על פוטושופ (אין לי כוונה לערוך איתו קבצי וידאו כבדים וכאלה\ לא תלת מימד..) המסך צריך להיות 15.6", ושיהיה לא מאוד גרוע או אפילו טוב, אם קיים דבר כזה (עדיף לא מבריק). דברים שהייתי שמחה שיהיו (אני לא מבינה בניידים ואין לי מושג אם זה ריאלי במסגרת המחיר): i7 SSD כרטיס של Nvidia 8 ג'יגה זיכרון התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח (~1000 $) (אני מתכוונת לקנות אותו בארה"ב כמובן) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב הנ"ל השבוע, ולאחר שהרגשתי שהוא מתחמם מאוד, בדקתי את הטמפ' בעזרת everest ו- speedfan (מספר דקות לאחר הפעלתו, בלי שום פעולה משמעותית מעבר להתחברות לרשת אלחוטית (ללא גלישה פעילה)). להלן התוצאות שקיבלתי: speedfan: GPU: 69C HD0: 37C Temp1: 48C Core0: 63C Core1: 65C everest: CPU: 48C HD: 37C האם אלו תוצאות הגיונות לאחר שהמחשב דולק 10 דקות סה"כ? (הוא לא מתחמם הרבה מעבר לזה אח"כ בשימוש נורמלי, אבל לא בדקתי אחרי צפיה בסרט של שעה וחצי למשל) האם כדאי לקנות משטח קירור? ואם כן איזה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, בשעה טובה החלטתי להיפטר מהפנטיום 3 הישן והטוב ולעבור למשהו מעט טוב יותר... אז עם תקציב של 10.000 ש"ח אני אבקש לקבל ברשותכם האדיבה מפרט למחשב Core 2 Duo עם לפחות 3 הארד דיסקים sata II במהירויות 10 אלפים rpm .ומסך LCD. המחשב הוא מחשב לבית שישמש גם כמחשב עריכת ווידאו ורינדור וגם עריכות פוטושופ. כמו כן חייב להתאים עצמו למשחקים אבל לא חייב באיכות הכי טובה. חייב להיות לוח שייאפשר שייאפשר שידרוג עתידי. והכי חשוב שיהיה שקט כמו סקס בבית קברות. נ.ב - אין צורך בצורב, וקורא דיסקים. דרוש כרטיס קול ברמה גבוהה מאוד אך לא משהו מטורף. כמות זיכרון לשיקול דעתכם אם 1 ג'יגה או יותר. וכמובן מסך lcd שיהיה חד אבל לא קונטרסטי מדי, ומהירות ריפרש נמוכה. מקווה שלא בילבלתי יותר מדי, אך בטוח…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב לגימייניג, אין בעיה עם הרכבה עצמית, לא עושה O.C. קונה את המחשב בארה"ב, (לא גר בארץ) מהחנויות הבאות: www.amazon.com www.newegg.com www.tigerdirect.com www.microcenter.com מפרט: מעבד: Core i7-930 Processor Boxed - $200 http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0331303 לוח אם: (REBATE :$30 ב ) ASUS P6T Deluxe V2 LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard - $205 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?nm_mc=AFC-SlickDeals&cm_mmc=AFC-SlickDeals-_-NA-_-NA-_-NA&Item=N82E16813131365 זיכרונות: G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Desktop Memory Model F3-10666CL9D-8GBRL - $175 http://www.ne…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי: 1700 שקלים לנצל את כל התקציב. ניתן לחרוג ב- 100 שקלים. רק אם זה מאוד מוסיף. השימושים הצפויים: עבודה משרדית, צפייה בסרטים (בעיקר תכני HD), אינטרנט. משחקים פשוטים שיש ברשת המחשב אינו מיועד למשחקים. אין צורך בציוד היקפי. נדרשים כל הרכיבים במפרט. השקט לא קריטי (6). אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה בחנות. אין העדפה לחנות מסויימת. גר במרכז. לא מתוכנן שדרוג משמעותי אך ייתכן שיתווסף כרטיס מסך חיצוני בעתיד. לא מתוכנן אוברקלוק_לא יודע מה זה.) המחשב ישמש לשימושים בסיסיים, אך הייתי רוצה( במידת האפשר) מערכת שאפשר לשדרג בעתיד במינימום השקעה תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אח שלי רוצה לקנות מחשב שיהיה לו בעיקר לשמוע שירים ולאינטרנט, לאינטרנט כבר דאגנו, רק מה שנשאר זה המארז עם כל החלקים {מתוחכם, אה?}, תנו לי ממיטב מפרטיכם ושימו לב שזה עד 2000 שקל, בלי מסך, וזה לא צריך להיות בשביל משחקים או מחשב חזק במיוחד שאמור להריץ תוכניות בומבסטיות. תודה רבה מראש, ממני דודי.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאחר והמערכת שלי עושה הרבה ריסטים סתמיים עם טיפה עומס על המחשב. אני מאמין שזה בגלל שיש לי ספר ב90 ש"ח 500 וואט של CD-GAL הגיוני ? למערכת דיי חדשה... עכשיו אני מחפש ספק, נראה לי החלטתי על FSP הם טובים ? ראיתי את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 ? ומצד שני את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 ? מה ההבדלים ביניהם ? הם טובים ואמידים ? איך אני יכול לדעת אם הם מוסלבים ? יציבים ? וכו'.... תודה מראש חן נ.ב אשמח לשמוע דעות על ספקים טובים אחרים חן
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שני מפרטים על אותו מעבד אני צריך לדעת איזה יותר שווה ומה ההבדלים בינהם מפרט ראשון Intel® Core2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB PowerColor ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET, יחידות 1 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm + Led VL80001W2Z, יחידות 1 HEC 500TE-2WX 500W ספק כוח, יחידות 1 Scythe Minebea 120mm 1100rpm\18dba, יחידות 2 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 מפרט שני מעבד:Intel® Core2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB לוח אם…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב : THINKPAD , עם מער. WIN7 ,64 סיביות. הבעייה : הסורק - MUSTEK ,סדרת 1200 (ישנה),שעבד היטב תחת XP -ממאן לעבוד. הפתרון (שדורש עזרתכם: מצוי בלינק שמצאתי באתר: http://hwzone.co.il/community/threads/436611-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%A7 (מסרב להפוך הכתובת ללינק !!). הבעייה : את 2 ההנחיות שמופיעות בלינק : 1) " בעיה בהתקנת סורק מערכת 64 סיביות מסוגלת להריץ יישומי 32 סיביות בשכבת תאימות 32 סיביות, אך כשזה מגיע לשכבות נמוכות יותר כמו שכבת מנהלי ההתקן, סביבת 64 סיביות לא יכולה להשתמש במנהלי התקן המיועדים לסביבת 32 סיביות ולכן המערכת לא מזהה בכלל את מנהל ההתקן. אם קיים מנהל התקן עבור Vista או XP לסביבת 64 סיביות תנסה …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד ATOM למחשב נייח? כאילו, רק לי זה נראה מפרט דמיקולו?! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, רציתי להתחדש אחרי המון זמן במחשב שאוכל להריץ את כל המשחקים שאני רוצה תודה רבה לכל מי שעוזר לי עם המפרט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 6500 שח ואני גם רוצה להוסיף מקלדת ומסך בכסף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כל זאנר המשחקים בין קל-בינוני-כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך,מקלדת ואם יש אוזניות מומלצות גם אפשר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה הרכבתי מחשב ואני צריך המלצות לגבי לוח אם שתומך בPCI-E בנוסף לכך גם המלצה איזה מהזכרונות הנ"ל הכי כדאי...גם אני רוצה המלצות לקירור הכי טוב שאני יכול לשים ואם צריך ספק כוח טוב יותר...תודה CPU: Athlon 64 3200+ 939 Board: Unknown (PCI-E Support) RAM : TRANSCEND DDR400 Dual Channel Memory Kit (2X512) = 95X2 =190$ OR TRANSCEND DIMM (64Mx72 Registered DIMM /32Mx8/CL2.5) (2X512) = 119X2 =238$ OR TRANSCEND DIMM (64Mx72 DIMM /32Mx8/CL2.5) ECC (2X512) = 112X2 =224$ OR TwinMOS 400 BGA 2.5CL Ultra Coated Copper Heat Spreader (2X512) = 99X2 =198$ HD : W.D. 200GB 7200 8M SATA GFX: Albatron GeForce 6600GTV SLI 128MB DDR III CASE: Chenbro Gaming Bo…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לי ליקנות עכשיו מחשב או לחכות, בגלל שעכשיו יוצאים הכרטיסי מסך עם הdx10 והמעבדי 4 ליבות בקיצור כדאי לי לחכות{אם כן כמה זמן} או ליקנות עכשיו? תודה למגיבים..... {לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי בכללי }
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחותי היה מספר ניידים לשניים מהם היתה אותה בעיה שהתקלקל לוח האם אחרי שנתיים של שימוש והאחרון של HP יש בעיה עם ראש הסיכה איפה שמחברים את המטען וHP דרשו 1400 שקלים תיקון (כי הם חייבים להחליף את כל לוח האם!) הערה חשובה: אחותי משתמשת בנייד רוב הזמן כאשר היא יושבת על הספה או במיטה ומכינה דפי עבודה או מצגות או סתם גולשת וצופה בסרטים וסדרות לזמן ממושך (ממושך מאד ולרוב היא שוכחת את הנייד מחובר לחשמל ודלוק) ***חשוב לה נייד כמה שפחות מתחמם ושיהיה מספיק חזק לשרוד לכמה שיותר שנים (אחריות שלוש שנים חובה או אפשרות הרחבה לשלוש שנים לפחות) * מטרות המחשב?:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , צפיה בסרטים * גודל המסך? 13" ומעלה (כמה שיותר גדול) * משקל רצוי? לא חשוב בכלל …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים! אני מעוניין לרכוש מסך למחשב במחיר יחסית זול (מעדיף עד אזור ה550-600 ש"ח. אני רוצה מסך שכן יהיה סבבה אבל לא צריך מסך של גיימרים / גרפיקאים. צריך שזמן התגובה של המסך יהיה נמוך עדיפות לפחות מ5MS אך לכל הפחות שיהיה 5MS. ניגודיות הכי טובה שניתן במחירים האלה וכן בהירות טובה (לא פחות מ-250) וכמובן רזולוציה.. מניח ש1080 על 1920 הסטנדרטי יענה על הדרישות. הגדול לא קריטי אך לא פחות מ21.5''. המסכים שמצאתי עד עכשיו שנראים לי עונים על הדרישות: https://www.mechkar.co.il/product/monitors/mag-z24hdy/ https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&path=10037_100024&product_id=17952 https://www.tms.co.il/c24f390fh (אין לי מושג …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני צריכה המלצות למחשב נייד - ללימודים יש לי תקציב של 2000-2500שח ( -\+ 400-500 ש"ח רק ובמקרה וזה ישפיע המון על מפרט המחשב להוסיף את ההשקעה הזו , לטובה כמובן ) מה חשוב לי במחשב ? מקלדת -- שתהיה נוחה לכתיבה ( יש לי עכשיו נייד של ACER extensa5620Z ואני מאוד אוהבת את המקלדת שלו ) מבחינה טכנית , אני לא מבינה גדולה במחשבים , אבל חשוב שיהיה מחשב שיחזיק מעמד מס. שנים טובות תודה ,,
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 עדכון:2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח עדכון:50-100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,עבודה משרדית ואולי מעט מאוד סרטים (לא HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכנתי מפרט לתקציב של 3,000עד ש"ח-שילוב של עריכת וידיאו חובבנית (פרימייר אלמנטס) , לכידה והמרה של וידיאו, מידי פעם משחקים אבל לא כבדים מדי, סרטים ואינטרנט. יש כמה סוגיות שאשמח לתשובות. -האם כל המערכות יעבדו בצורה האופטימלית אחת עם השניה ? -לקחתי 6 ג'יגה זיכרון כדי שהמחשב יכול להתמודד עם כמה פעולות במקביל האם לצרכים שרשמתי זה יותר מדי או שאם יש לי תקציב אז דווקא יכול לשפר את הביצועים ואני ארגיש הבדל משמעותי? -אגב הוספתי קירור גם למעבד, האם צריך או שמגיע קירור מורכב כחלק מהמעבד (BOX) שרכשתי ? -מה לגבי הספק כוח שמגיע יחד עם המארז ? 400W יספיק וישמור על המחשב, האם הספק של החברה המצויינת הוא אמין וברמה טובה ? תודה ! AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רעיון שאבא שלי חשב עליו ומתכנן לבצע, האם שווה? מדובר על לקנות מחשב נייד יד שנייה בסביבות ה1000+ שקל שניתן לדפדף דרכו בתיקיות מוסיקה ובתוכו עשרות הג'יגות של הקבצים והוא יחובר לרסיבר וכך ינגן. מהם היתרונות והחסרונות של דבר זה? תודה לעונים! (לא עונים לי כבר יומיים באודיו וקולנוע ביתי...)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סה"כ AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+ (2.2GHz) Retail BOX 2,990 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 789 ש"ח OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 1,013 ש"ח Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 625 ש"ח XFX GeForce 7900GTX 512MB PV-T71F-YDFR 3,290 ש"ח Creative X-Fi Xtreme Music 868 ש"ח NEC ND-4571 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk 310 ש"ח Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1-ANS Silver Blue Led 670 ש"ח OCZ ModStream Power Supply 520W 745 ש"ח סה"כ 11,299 ש"ח איזה מע' קירור כדאי לשים מים או אויר ? מה ההבדל מלבד המחיר במעבדי ה-3800+ וה-4400+ האים הפרש הביצןעים בינהם כ"כ גדול כמו המחיר ?! ןמה דע…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב נייד - Acer Aspire 6930G. אתמול, משום מה, המקלדת התחילה לא להגיב. כאשר מנסים ללחוץ על מקשי המקלדת, היא משמיעה צליל כמו של תכונת המקשים הדביקים, אך זה לא קשור למקשים דביקים. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט. אומרים שם ללחוץ על מקש FN בשילוב עם מקשי ה-F: F1,F2,F3... זה לא עזר. ניסיתי גם לפרק את הבטריה וגם להפעיל מחדש את המחשב. בנוסף, הסרת מנהל ההתקנים של המקלדת והחזרתו לא עזרה בכלל. לא מעוניין בפרמוט. אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד compaq presario 2100, ואני רוצה לקנות מטען לרכב האם יש סיכון(לא מבחינת הקנייה, אלא בשימוש) בלקנות את המטען הזה לדוגמא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150312139248&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case CD-ROM Asus x 52 Computer Assembly total:3,760.98 לא לעבור יותר מדי, ואם אפשר לקצץ תמיד טוב
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב להורדות וצפייה בסרטים באיכות גבוהה, תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000 וכן אפשר לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות של סרטים וסדרות וצפייה באיכות גבוהה (4k) בטלוויזה, גם עם כבל hdmi וגם סטרימיניג לchromecast עם תוכנות כמו videostream 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי 2 כרטיסי ראם ישנים של 2 GB ועוד 2 מלפטופ ישן עם מתאמים למחשב נייח של 4 GB, אבל אפשר חדש ואוסיף 5. ע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-