ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש המלצה למפרט של מחשב נייח, לתוכנות כמו power bi, tablaeu, pycharm, juypter notebook. אולי עוד כמה. אני רוצה שהוא יתפקד טוב גם אם אתקין עוד תוכנות. לא מתכוון לשחק במשחקים וכאלה. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב חדש-מאחר ואני לא בתחום כבר לא מעט זמן אני מבקש חוו"ד נוספת. המחיר הוא לקופסא בלבד, אין צורך בציוד היקפי, המשחקים הם משחקים כבדים, סטייל battlefield, crysis ודומיהם. דגש חשוב מאוד למחשב הזה הוא שאני רוצה להשקיע במחשב שישרוד כמה שנים יפות בלי צורך לשדרוג או החלפה של חלקים מתים. ולכן חלק נכבד מהתקציב מוקדש למארז וספק שיחזיקו את המערכת, כי אפשר בכיף להחזיק כמה שנים עם משחקים על הגדרות לא מקסימליות אבל אי אפשר לשחק משחקים עם כרטיס מסך שרוף לי אישית יש ניסיון מצויין עם החנות skypc.co.il אז הרכבתי מפרט משם אבל אם יש לכם חנויות אחרות שיש לכם ניסיון טוב איתן (שירות לקוחות, הזמנה, אתר) באיזור כפר סבא אני אשמח לקבל גם משם. המפרט שאני…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד שישמש למשחקים לא כבדים במיוחד ולצפיה בסרטים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500 שח. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סטודנט להנדסת תוכנה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עד 1.7 קג 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקניה)? בהקדם 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הכי חשוב לי משקל, אחריות ואיכות החומר. חשבתי על: https://ksp.co.il/?uin=80301 ופשוט להתקי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש חוות דעת כללית על samsung (ואם אפשר גם מידע על הסדרות האיכותיות אם יש). בעיקר בנושאים: א) איכות היבואן והשירות ב) איכות הבניה / הרכבה ג) עלות או תמורה ביחס למחיר ד) האם יש סדרה עם מסך מט?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב (ללא מסך) שישמש לצפיה בסרטים דרך הטלוויזה ולשמיעת מוסיקה ככה שצריך כרטיס קול וכרטיס מסך טובים (ככה נראה לי אני לא מבין גדול) וגם מערכת רמקולים טובה. המחשב צריך לשמש גם לגלישה באינטרנט ומשחקים קלים. כמו כן המחשב צריך להכיל כרטיס טלוויזה עם טיונר. אני לא מתכנון אוברקלוקינג רציני אולי רק שיפור המראה החיצוני של המארז. התקציב הוא בסביבות ה8000 ש"ח פלוס מינוס (רצוי לא פלוס לא יוהבו את זה בבנק )
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי באתר את הביקורת על המעבד החדש של אינטל core 7i אני מכוון לרכוש מחשב למשחקים, הורדות וכו כמה כסף אמור לעלות מחשב כזה ? (ראיתי מחשב כזה מורכב - ב6000 ש"ח -התקציב שלי עד 4000) האם כדאי לרכוש מחשב כזה או לרכוש מחשב פחות משוכלל עם מעבד פחות חזק האם במשחקים בכלל יהיה הבדלים ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לקנות מחשב שיש מעבד 5900 - הוא במחיר מופקע ואין לוח אם , נגמר SSD סמסונג 980 , ואין 3080 שאין מעבד , יש לוח אם , יש במחיר טוב סמסונג 980 , ואין 3080 2020 הרגה את כל ההשקות למוצרים פשוט לא להאמין יצרנים משקיעים סכומי עתק על השקות , בניית מוצרים ואין , ראו אפליקציה למוצרים חדשים שמגיעים למלאי This App notifies you when PS5 and RTX 3080 are in stock! | Goddit לפי חוסר במוצרים צריך לחכות לאינטל שעושה סימנים של השקה של מעבד חדש אולי זה יביא לתחרות ומלאים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ספק כח : Seasonic SS-500ET-F3 500W הארד דיסק : Hitachi HD 300GB
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זיכרון GeIL 512MB PC2700 DDR 333MHZ מחיר:406 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3017 מעבד AMD ATHLON XP 2200 מחיר: 599 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1982{23}106 לוח אם ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD מחיר:719ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_537&products_id=3661 צלע קירור של המעבד SPIRE FalconRock II AMD מחיר: 83 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3497 ספק HEC 300ART WATT PSU Reviews מחיר:179 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=2564 כרטיס מסך ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM מחיר:1125 ש"ח http://www.…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, lightroom, office, browsing the internet ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד ללימודים.. 4 ram 500 GB (אם יש ssd בונוס) i5 / i7 בלי מערכת הפעלה אשמח להמלצות. תקציב- כמה שיותר זול. עד 800.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעונין לקנות מחשב לא לoc בעיקר לראות סרטים דרך הטלויזיה שלי . הרד דיסק יש לי כבר של wd 40 גיגה 7200 rpm צורב גם יש לי וגם כרטיס קול יש. בקיצור צריך מארז כולל ספק שיהיו בו 4 מקומות לcd *צורב*ו2 מגירות. +מעבד מהיר של אינטל 2.6 +לוח אם+זיכרון 512 +כונןcd +כרטיס רשת פשוט. תקציב 2800 שח אפשרי בפחות עדיף.והאם כדאי לקנות מאיבורי?או מאיפה כן כדאי?בתל אביב. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה לכולם אני די חדש כאן (זהו בעצם הנושא הראשון שלי ) אז אני אגש ישר לעיניין אני מתכוון לבנות לאח שלי מחשב גיימינג בתקציב של 5000 - 6000 ש"ח אז ככה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה בסביבות 500 ש"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, אבל כמו שאני מקיר אותו הוא גם אוהב סאונד איכותי (7.1 או 5.1) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלבנטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו פה הזמין או מכיר מישהו שהזמין מחשב נייח מחו"ל? אני מחפש מפרט לגיימינג, יש היום פריחה באתרי המשלוחים מארה"ב, ויש מבצעים מטורפים באאוטלט של דל על מפרטי alienware, וגם באתרים כמו ibuypower... השאלה היא האם זה כדאי עם עלויות המשלוח והכל להזמין מחשב נייח משם... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות מפרט מחשב שישמש אותי להרצה של VM (VIRTUAL PC( בעיקרון אני לא צריך ספק (יש לי אנרמקס 650 ואט ) וכרטיס מסך יש לי כרטיס של 9800 GT , אבל אני מבקש שמפרט יכלול ספק מינימלי וכרטיס מסך סביר כדי שעדיין המחשב הישן שלי יהיה בשימוש אחרי החלפת החלקים אני מתלבט בין I5 ל I7 כיוון שנראה לי שישום שעובד קבוע שהוא ה VM גוזל משאבים רבים מהמערכת ובנוסף מהמעבד ולכן ריבוי משימות הכרחי ובזה I7 יהיה יותר טוב המפרט שבניתי הוא מעבד Intel Core I7 920 2.66GHz 8Mb 1333mhz BOX לוח אם DFI X58 T3eH6 כרטיס מסך (האם 9800GT כרטיס מסך מספיק טוב היום למשחקים או שכדאי לשדרג ל4700X2 ?) Innovision 9400GT 512MB DDR2 PCI-E ספק + מארז COMPUCASE 6T10 Black 400W VN PSU HD 2 כוננים של 500…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך חדש, כמה הכרטיס שלי שווה היום ? (כרטיס במצב מעולה, לא עבר OC), תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש, תקציב של 9,000 שקל. בנתיים זה מה שבניתי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 1690 גוף קירור למעבד Zalman CNPS8700 NT 290 לוח אם Asus P5N-D SLI nForce 750i 820 זיכרון פנימי G.Skill 4GB Kit DDR2 PC8500 1066MHZ 620 דיסק קשיח WD5000AAKS 460 צורב LG GSA-H55L 165 כרטיס מסך ASUS EN9600GT GeForce 9600GT 1Gb PCIe 1040 כרטיס מסך שני ASUS EN9600GT GeForce 9600GT 1Gb PCIe 1040 מארז Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led 590 ספק כוח Thermaltake ToughPower 600W W0103 500 מסך LG L227WT 1825 אני לא בטוח לגבי הכרטיסי מסך וזה... שמעתי ש8800 יותר טוב.. אבל אני קונה את הגרסא של ה1GB... בקיצור אני צריך חוות דעת על המחשב ומה כדאי לשנות. תודה. 1. מה התקצ…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתםחושבים על המחשב הזה? הוא מגיע בילד אין מ Tms עולה סביבות ה 350שח 350שח שווה את הכסף?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם אני חדש בפורום ובנושא הנל בכלל רצתי לשאול למה קונים מסך למחשב אם אפשר לחבר אותו לטלויזיה ענקית למה לקנות DVD כאשר אפשר לקנות DVD למחשב+צורב למה לקנות רמקולים למחשב אם ניתן לחבר את המחשב למגבר חיצוני בקיצור הרבה שאלות תם ולכם תודה אם ניתן לחבר מפרט הכולל מחשב ומערכת קולנוע ביתי ומצלמת DVD סכום כולל כ 6000 למחשב 3000 מגבר ורמקולים 3500 טלויזיה 5500 מצלמת DVD סהכ בין 12000 ל20000 תודה איתן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
באופן כללי: אני מעדיף מעבד של אינטל מסדרת מעבדי ה-I למיניהם. המחשב מיועד לשימוש משרדי בתוכנות אופיס, גלישה באינטרנט ומעט צפייה בסרטים, לכן אין צורך בכרטיס מסך מעבר לזה המשולב על הלוח אם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם יתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-7 לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המחשב שהרכבתי ב KSP ממה שקצת קראתי על הרכיבים באינטרנט בעזרת אחת ההזעות שמצאתי ב KSP אשמח לשמוע חוות דעת Processor: Intel Intel Core i5 9600K 3.7Ghz 9MB Cache s1151v2 - Box CPU Cooler: Arctic Freezer 34 eSports Edition Green CPU Cooler Motherboards for Intel: Asus TUF Z390M-PRO GAMING (WI-FI) LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP Memory: HyperX FURY Black 16GB DDR4 3466MHz CL19 VGA Cards: Intel HD Graphics 630 Solid-State Drives (SSD): Samsung 860 EVO M.2 MZ-N6E1T0BW 1TB SSD Sound Card: On Board 7.1 Channel Audio Net Device: On Board 10/100/1000 Power Supply: Corsair 450W Active PFC 80+ Bronze CX450 P…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה נושא שאני יכול לשאול בפורום הזה למרות שמדובר במכירת מחשב אז ככה אני מתכוון לעביר את המחשב שלי אלה השאלה שלי היא איך אני מוחק מימנו את כל המידע כרגע מה שאני עושה זה איפוס ושחזור של WINDOWS מחק הכל עשיתי את זה 3 פעמים כבר השאלה עם זה מספיק או שכאדי ואף רצוי להחליף ארדיסק אני ממש מקווה שזה לפורום הזה תודה מראש לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו שיריץ את טומב ריידר האחרונים. הלפטופ יתחבר לטלויזיית HD רגילה (לא FULL HD) לא מחפש מפלצת. חשוב לי שלא יתחמם יתר על המידה. לא כל כך חשוב לי השקט אבל שלא יהיה לי משגר טילים בבית :) הלפטופ יוזמן מאמזון בתקציב של 800 דולר. יש אפשרות לחריגה אם תהיה הצדקה לכך. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תפקיד המחשב הוא לשמש סטודנט להנדסת חשמל, כלומר תוכונת כמו MATLAB ו-Visual studio ו-ORCAD צריכות לעבוד חלק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתכונות הנ"ל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-