ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
יש לי מישהו שיכול להביא לי תמחשב בממש זול רציתי חוות דעת עליו ועד כמה הוא טוב למשחקים כבדים מהחדשין שיוצאים בימים האחרונים וגם מידע על התוכן הפנימי שלו והביצועים
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי אך שיוכל גם להריץ משחקים טובים שתואמים למחיר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אופציה גם לגיימינג! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיתאימו למלוא המחיר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי מגיע במאמץ משחקים וכדומה לטמ"פ של 75 מעלות. ניקיתי את המחשב מאבק וכדומה, אבל הקירור של המחשב אינו מספיק אף פעם, אני מחפש משטח טוב שאני אוכל להניח או להושיב עליו את המחשב הנייד שיתקרר, לא מזמן היתי משתמש בפתרון זמני בספר, אבל הוא חוסם פתחי איוורור בתחתית. נ.ב אם אתם מכירים משטח שהוא ישר ולא בצורה של "עליה" או רמפה כלשהי, אני לא אוהב כשהמחשב נדחף כלפי מטה כבר קרה לי עם משטח אחר שהוא פשוט החליק ונפל על הרגלים שלי.. למשל משטח שהוא פשוט ישר וגבוה מהשולחן תודה רבה חברים
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 8000 ש"ח. הנה הדרישות שלי מהמחשב. * מטרות המחשב? בעיקר תכנות של תוכניות כבדות שדורשות גם זמן קומפילציה ארוך לרוב * גודל המסך? 14 * רצוי מסך מאט * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אפשר שילוב, ורצוי שיהיה לפחות SSD. אם יש רק SSD רצוי שיהיה עם לפחות 150GB. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי מחשב ASUS (פרטים מלאים בתמונה מצורפת), יש לי מספר בעיות : 1.הסוללה מאוד חלשה , בחנות דורשים על סוללה חדשה 600 ש"ח. בEBAY מצאתי סוללה ב150+/- . לדוגמא - http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=ASUS+NOTEBOOK+K52F%2FK62F+SCREEN3&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=ASUS+NOTEBOOK+K52F%2FK62F+SCREEN&_sacat=0 מובן לי שלא מדובר על סוללה מקורית , האם יש חסרונות בקניה של סוללה כזאת? 2.יש בעיה עם הצבעים של המסך - רואים אותם בצורה ציבעונית יותר (זה הכי קרוב שאני יכול לתאר את הבעיה) אני יודע שמדובר על בעיית חומרה בגלל שהיא התחילה לפני כחודש , בעת הזזת המסך הבעיה נעלמה , עד שלפני מספר ימים הזזת המסך לא פתרה את הבעיה . מישהו יכול לתת ה…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
לאחר חיפושים מעמיקים בכל רחבי האינטרנט עדיין לא הצלחתי למצוא את התשובה לשאלה - מה ההבדל בין מחשב נייד Asus UX32VD R3001H לבין מחשב ASUS UX32VD R3001V האם יש כאן מישהו שיודע את התשובה?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני אדריכל ועובד המון על המחשב, מחפש מחשב חזק וטוב שישרת אותי בשנים הקרובות, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל כמובן שעדיף לא לבזבז שלא לצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתלת מימד + עריכה גרפית ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקד, ריינו, סקאצאפ, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCARY 3 ושות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הסתובבתי באתר קצת וראיתי כמה שאלות בסיסיות שתמיד שואלים אז הנה התשובות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - בסביבות 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות קצת לחסוך, לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב? – בעיקר תוכנות כבדות כגון Visual Studio וPhotoShop, מטרת המחשב היא להחזיק לפחות 4 שנים, עם gaming מינימאלי ביותר - והכי חשוב! אמינות המחשב! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. – מטרת המחשב בעיקר אמינות, Visual Studio וPhotoShop, אולי משחקים יחסית בסיסיים כגון SimCity ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – SimCity, …
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ווירטואלזציה בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לפרנסה, תכנות ב VS, וירטואליזציה ב VMWARE WORKSTATION ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום קניתי לפטופ חדש, Dell Vostro 3460 מעבד i3. המחשב הגיע עם UBUNTU, איך שקיבלתי אותו התקנתי WIN7 אבל יש בעיה גדולה- אין WIFI ! ברור שניסיתי להדליק עם הכפתור של הWIFI אבל זה לא עוזר- אין תגובה לכלום. ניסיתי להתקין את הגרסה 64 ביט, וגם את ה32 ביט של הווינדוס, זה לא עובד בשניהם. ניסיתי להתקין את הדרייברים מהאתר של דל, עדיין- שום דברף אין WIFI, הוא לא מזהה שום דבר. ראיתי באינטרנט שיש את הבעיה הזו להמון אנשים, ואף אחד לא מצא פיתרון יעיל. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
יש לי מחשב של ASUS עם נתונים די מכובדים שנקנה בינואר 2012 שילמתי עבורו קרוב ל6 אלף שקל לפני חודש הוא התחיל לעשות בעיות, מכוון שהוא עדיין באחריות פניתי אל IBM שהם מספקים את האחריות עבור המחשב אמרו לי שתיקון לוקח בין 7-10 ימי עבודה. לטענתם הארד דיסק של המחשב שבק חיים ולא קיים הארד דיסק כזה במלאי (טענה הזויה, זה בסך הכל דיסק 2.5 של 500 ג'יגה) לאחר 3 שבועות פנו אלי עם הצעה לקבל מחשב חדש, אולטרה בוק עם נתונים פחותים בהרבה מהמחשב שלי, לא הסכמתי כמובן כרגע אני עדיין ממתין לתשובה מהם, עבר כבר חודש ימים יש מה לעשות? עם מי אני צריך לדבר? איפה מתלוננים?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת תוכנות DB כבדות יחסית פלוס אפשרות לגיימינג על בינוני - גבוהה ב FPS החדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 23 אינץ' עם 1980X1040 אפשרות עתידית לשדרוג למסך 27 אינץ' עם 1440x2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן חברים! הספק של המחשב הישן שלי שווק חיים, ואני חושב שהגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K זה התקציב הרישמי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו farcry, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי(משחקים/ת.גרפיקה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ,פרימייר,אפטר אפקט וכו....(תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים עדכניים FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): הרעיון בכללי לעבוד איתו שצריך עם שני מסכי 24 אינצ במקביל! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבו…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות טאבלט לצרכים בסיסיים: לימודים (אופיס - קריאה וכתיבה), ואינטרנט. שמעתי שיש בעיות עם היכולת של המחשב "לסחוב" ווינדוס 7\8, שבגללן יש גם את הגרסה של הRT, שהבנתי שהיא לא מאפשרת להתקין כל מיני תוכנות. אשמח להמלצותיכם אודות דגמים שנראים לכם טובים, ובאופן כללי יותר לשמוע חוות דעת מה כדאי. במיוחד אשמח לחוות דעת לגבי הדגם הבא, שהוא בא עם מקלדת: http://www.ebay.com/itm/New-ASUS-VivoTab-RT-64GB-TF600T-C1-GR-Wi-Fi-10-1-Tablet-w-Mobile-Keyboard-Dock-/130910182470?pt=US_Tablets&hash=item1e7adadc46#shId נ.ב. יש סיכוי טוב שאוכל לרכוש מחשב בחו"ל, אז אני מניחה שזה מגמיש קצת את האופציות. תודה רבה על העזרה, ליענה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
רבותיי, שלום רב! בבעלותי מחשב של asus מסדרת eee pc מדגם 1015pn. למחשב מעבד כפול ליבה מסוג Intel Atom CPU N570 1.66GHz. בנוסף לכרטיס המסך הבסיסי Intel Graphics Media Accelerator 3150 ישנו גם כרטיס מתקדם יותר מסוג NVIDIA ION. חברה שלי סטודנטית, היא משתמשת בו כבר שנה. המחשב בגודל 10", קטן ונוח לשים בתיק ועל השולחן של הכיסא במכללה. עברה שנה והגיע הזמן שחברה שלי תקנה לה מחשב. ממה שזכור לי, כל העסק עלה לי בסביבות ה-1,600 שח קנייה + משלוח + חריטה של עברית. היום אני רואה שאפשר לקנות בארץ את המחשב ב 1500-2000 למרות שבכללי קשה למצוא לקנייה את הדגם הזה ספציפית. בכל מקרה שאלתי היא כזאת, 1)בכמה אוכל למכור לה את המחשב? (לשם השאלה עזבו שהיא חברה, בכמה אפשר למכור את המחשב בתור יד שנייה?)…
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, אני מחפש HTPC שקט ובסיסי. חשוב לי שהמארז יהיה שוכב. המחשב ישב בסלון וישמש כמעט לחלוטין לצפיה והורדה של סרטים/סדרות. לא דרוש שום ציוד הקיפי. אני מעוניין שהמחשב כולו יעלה פחות מ 2k עם עדיפות לפחות. אני רוצה שהוא יוכל לנגן סרטי 1080p (חשוב שיהיה חיבור HDMI) בצורה חלקה ושימשך לבצע את העבודה הזאת בשנתיים+ הקרובות. המון תודה מראש ניב
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הגעתי לפה כדי לבקש עזרה בהרכבת מפרט למחשב שישמש לעריכה גרפית/וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, premiere, after effect ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב עם הדרישות הבאות: עדיפות ל-SSD, אין צורך בנפח ענק. מסך 14-15.6 משקל עדיף כמה שיותר קרוב לכיוון ה-2 קילו +- (המחשב ללימודים וחבל שיכאיב לגב). אין צרוך בכונן אופטי. אם קיימת חייה שעונה על כל אלו וגם בעלת מסך עם רזולוציה גבוהה אז מה טוב. תודה מראש, לירן.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איך אפשר להוזיל עלויות אבל שיהיה עדין איכותי. מחשב לצרכי עיצוב גרפי.התקנת אדובי ועבודה לפחות עם שתי תוכנות במקביל. ---------- מעבד: Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1403 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪431 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪660 זיכרון: Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪550 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 מחיר: ₪330 כרטיס מסך: Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מח…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מעבד: 2500k קירור: corsair h70 לוח אם: p67a-ud4-b3 זכרון: 4x4gb kingston מארז: haf 932 ספק: ss-850ht כרטיס מסך: 6950 gigabyte כ. קול: x-fi titanium קשיחים:seagate 500gb x2 mushkin 115gb: ssd מע' הפעלה:windows 8
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 +/- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, מה טוב, אבל לפטופ לא קונים כל יום. ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל עד 500 למעלה (כלומר 4700ש"ח לכל היותר, ורק אם זה מצדיק את זה בצורה חד משמעית). 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, פוטושופ (ושאר חבילת ADOBE), תיכנות בסיסי, תלת ממד בסיסי. (ברמה של משחקי סמארטפון, לא משחקי AAA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מתלבטת אם לקנות את המחשב הזה, הוא מתאים לי מאוד מבחינת גודל משקל ופונקציות, אבל האם מישהו יכול לתת עליו ביקורת? מחשב נייד "13 עם מסך מגע ASUS VivoBookTouch דגם S300CA-C1003H אשמח מאוד לדעתכם, ואם יש המלצה אחרת זה גם יעזור. הנה המפרט: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IN80F8EB0
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, בניתי לחבר מפרט שהתקציב שלו הוא עד 3000 שקל באתר של KSP, אני אשמח להערות הצעות, במיוחד לגבי הקירור והמארז אותם אני לא מכיר. הנה המפרט (בססוף המחיר יצא 2941 או 2900 במזומן): מעבד: Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB מאוורר למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם:Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA זכרון : G.Skill 1x8GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך: Sapphire HD 6570 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX ו- Transcend SSD320 2.5'' 128GB SSD SATA III Retail צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק כוח: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-5…
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, החלקים שברשותי, אני אשמח לדעת מחיר של כל חלק בנפרד ושל החבילה הכוללת. תודה. 1.GA-MA785GM-US2H סיבת מכירה: שדרוג מצב: כמו חדש, יש אחריות עד ל 22.10.13 תמונה: 2.AMD 4000X2 סיבה למכירה: שידרוג מצב: המעבד שועל קרבות וותיק, עבר איתי הרבה מאוד ובשנה האחרונה היה ב-OC של 600Mhz. נקי מתקלות, תמיד היה מקורר ועם משחה. תמונה: Uploaded with ImageShack.us 3.Scythe Katana 3 סיבה למכירה: מצאתי משהו יותר קומפקטי מצב: כמו חדש, מגיעה עם כל הבאנדל והמתאמים. תמונה: 4.זכרונות DDR2 סיבת מכירה: שידרוג מצב: Kingston 2GB 800Mhz + OCZ Gold Series 2X1GB 667, הזכרונות תקינים ועובדים. תמונה: 5.כרטיס מסך MSI 4850 512MB סיבת מכירה: שידרוג מצב: הכרטיס נקנה פה באתר בט…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-