עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, הגעתי לפה כדי לבקש עזרה בהרכבת מפרט למחשב שישמש לעריכה גרפית/וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, premiere, after effect ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  2. Started by Lirux,

שלום, אני מחפש מחשב עם הדרישות הבאות: עדיפות ל-SSD, אין צורך בנפח ענק. מסך 14-15.6 משקל עדיף כמה שיותר קרוב לכיוון ה-2 קילו +- (המחשב ללימודים וחבל שיכאיב לגב). אין צרוך בכונן אופטי. אם קיימת חייה שעונה על כל אלו וגם בעלת מסך עם רזולוציה גבוהה אז מה טוב. תודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. איך אפשר להוזיל עלויות אבל שיהיה עדין איכותי. מחשב לצרכי עיצוב גרפי.התקנת אדובי ועבודה לפחות עם שתי תוכנות במקביל. ---------- מעבד: Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1403 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪431 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪660 זיכרון: Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪550 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 מחיר: ₪330 כרטיס מסך: Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מח…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by Bullet9,

מעבד: 2500k קירור: corsair h70 לוח אם: p67a-ud4-b3 זכרון: 4x4gb kingston מארז: haf 932 ספק: ss-850ht כרטיס מסך: 6950 gigabyte כ. קול: x-fi titanium קשיחים:seagate 500gb x2 mushkin 115gb: ssd מע' הפעלה:windows 8

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 +/- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, מה טוב, אבל לפטופ לא קונים כל יום. ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל עד 500 למעלה (כלומר 4700ש"ח לכל היותר, ורק אם זה מצדיק את זה בצורה חד משמעית). 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, פוטושופ (ושאר חבילת ADOBE), תיכנות בסיסי, תלת ממד בסיסי. (ברמה של משחקי סמארטפון, לא משחקי AAA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  6. אני מתלבטת אם לקנות את המחשב הזה, הוא מתאים לי מאוד מבחינת גודל משקל ופונקציות, אבל האם מישהו יכול לתת עליו ביקורת? מחשב נייד "13 עם מסך מגע ASUS VivoBookTouch דגם S300CA-C1003H אשמח מאוד לדעתכם, ואם יש המלצה אחרת זה גם יעזור. הנה המפרט: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IN80F8EB0

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by amitostos,

היי, בניתי לחבר מפרט שהתקציב שלו הוא עד 3000 שקל באתר של KSP, אני אשמח להערות הצעות, במיוחד לגבי הקירור והמארז אותם אני לא מכיר. הנה המפרט (בססוף המחיר יצא 2941 או 2900 במזומן): מעבד: Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB מאוורר למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם:Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA זכרון : G.Skill 1x8GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך: Sapphire HD 6570 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX ו- Transcend SSD320 2.5'' 128GB SSD SATA III Retail צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק כוח: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-5…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by Gekass,

שלום, החלקים שברשותי, אני אשמח לדעת מחיר של כל חלק בנפרד ושל החבילה הכוללת. תודה. 1.GA-MA785GM-US2H סיבת מכירה: שדרוג מצב: כמו חדש, יש אחריות עד ל 22.10.13 תמונה: 2.AMD 4000X2 סיבה למכירה: שידרוג מצב: המעבד שועל קרבות וותיק, עבר איתי הרבה מאוד ובשנה האחרונה היה ב-OC של 600Mhz. נקי מתקלות, תמיד היה מקורר ועם משחה. תמונה: Uploaded with ImageShack.us 3.Scythe Katana 3 סיבה למכירה: מצאתי משהו יותר קומפקטי מצב: כמו חדש, מגיעה עם כל הבאנדל והמתאמים. תמונה: 4.זכרונות DDR2 סיבת מכירה: שידרוג מצב: Kingston 2GB 800Mhz + OCZ Gold Series 2X1GB 667, הזכרונות תקינים ועובדים. תמונה: 5.כרטיס מסך MSI 4850 512MB סיבת מכירה: שידרוג מצב: הכרטיס נקנה פה באתר בט…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by Quartz,

יש ברשותי מחשב Acer 5740G בעל סוללת שש תאים AS07A31 עם 10.8V השאלה שלי היא כזאת.. האם ניתן להחליף את הסוללה הנוכחית בסוללת 12 תאים מאותו סוג, אבל עם 11.1V ? קראתי קצת והבנתי שצריך שהוולט יהיה זהה ובמספר מקומות נאמר שסטייה קלה של 1/10 או 2/10 זה לא הבדל קריטי. במקרה שלנו יש הבדל של 3/10...

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  10. שלום לכולם, אחרי 4 שנים, המחשב שלי מתחיל לקרטע, ומכיוון שהמחשב שלי הוא כלי העבודה, אני נאלץ להחליפו. כמובן שנכנסתי לשרשור של מפרטים לגרפיקאים, אבל נראה לי שהוא לא מעודכן, אז פתחתי שרשור חדש. התקציב המקסימלי שלי הוא כ-4-5 אלף שקלים, כמובן שלא חייבים לנצל את כולו במידת הצורך. כפי שאמרתי, המחשב מיועד לעריכה גרפית בתדירות גבוהה מאוד, בעיקר של תמונות (Photoshop, Lightroom). אשמח גם להיות מסוגל לשחק משחקים, אבל אין צורך בהגדרות הגרפיקה המתקדמות. אני כבר שנים משחק בהגדרות הכי נמוכות, וכל עוד המשחק רץ חלק, אני עדיין מתפעל מאוד מהגרפיקה אני לא יודע אם זה הכרחי, אבל אני אתאר את המחשב שיש לי כרגע, כדי שיהיה מובן מדוע אני צריך לשדרג. - מעבד E8400 Intel Duo. - כרטיס מסך HD 477…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Ido87,

שלום אני מעוניין להציב בסלון מחשב שגודלו המקסימלי הוא 40 רוחב, 15 גובה לאיזו קטוגריה המחשב שאני מחפש משתייך? (ראיתי גדלים מתאימים של "מדיה סנטר" ו"מיני PC") האם למחשב שכזה אוכל לקנות חלפים רגילים כמו אלה הקיימים במחשבים שולחניים? התקציב הוא עד 2500 שקלים השימושים הם חיבור לטלוויזיה (HDMI) לצורך סרטים ומשחקים (לא צריך מחשב גיימרים עצבני, רק משהו שיעשה את העבודה למשחקים שיצאו בשנים האחרונות) אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  12. שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב והייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 14 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by achimeir,

שלום אני מתלבט בין הדגמים: dell inspiron N3521 7853: http://shop.techninet.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-3521-i7--amd-8730-2g-7853 dell inspiron N5521 5872: http://shop.techninet.co.il/product/dell-inspiron-n5521-i5-5299-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93 השאלה היא האם עדיף להשקיע במעבד i7 בתדר גבוה יותר או עדיף להשקיע בזיכרון ram גדול יותר. אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ תוכנות כבדות כמו עריכות סרטים,פוטושופ, וגם תוכנות של תיכנות. וגם יוכל להריץ משחקים ברמה בינונית בלי יותר מידי בעיה. נ.ב: מה לגבי המחשב הזה : http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-35…

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by galza,

היי, קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד של HP דגם 650 NOTEBOOK והוא הגיע עם זכרון 4 גיגה DDR3 1600MHZ והייתי רוצה להוסיף לו עוד 4 גיגה בסלוט הפנוי.הזכרון הקיים הוא של קינגסטון.השאלה האם צריך להוסיף זכרון של אותה חברה או שזה לא מאוד משנה רק שיהיה מאותו סוג? האם בכלל עדיף לי לקחת את זה לאייבורי (שם הוא נקנה) ולבקש שהם יוסיפו זכרון במקום? בכל מקרה ראיתי שלהוסיף זכרון במחשב הזה זה מאוד קל ותכלס אני יכול להוסיף בעצמי רק פשוט לא מומחה גדול במחשבים ניידים. תודה לעונים :ylsuper:

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by Ro3eK,

* מטרות המחשב - בעיקר אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 אינצ' * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מאוד חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? באיזור 500GB. * כונן אופטי? כדאי, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. קנייה בארצות הברית. חיפשתי קצת ומצאתי כמה מחשבים שאולי מתאימים: Sony VAIO S Series 13 SVS13122CXW Notebook Computer (White) http://www.bhphotovideo.com/c/product/890764-REG/Sony_VAIO_S_Seri…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  16. Started by omer2007,

צריך מחשב למטרות עבודה * מטרות המחשב? התחברות מרחוק למחשב(למטרות עבודה ניידת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג(כמה שיותר קל). * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר בגבולות התקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?מומלץ HDMI. * Bluetooth? עדיף שכן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מומלץ SSD לטעינה מהירה של מערכת ההפעלה * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מומלץ מודם סלולארי. תוגה רבה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. Started by ast,

אני מתחיל ללמוד ביולי ומחפש מחשב חדש * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר לימודים אבל גם שימוש יומיומי באינטרנט, צפייה בסרטים, פוטושופ ומדי פעם משחקים ישנים (heroes 3, red alert 2 לא יותר מזה). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2 ק"ג…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by udi,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לפטופ הדגש שלו צריך להיות באמת אולטראבוק כמה שיותר קל יותר טוב לבנתיים ממה שראיתי ואני על סף קניה של macbook Air הוא ממש קל הגרסה של 13 אינץ הבעיה היחידה אני צריך אותו בעיקר לצורכי משרד ובעיקר שיהיה נוח לתזוזה כך שהוא יהיה איתי רוב הזמן הבעיה שלי עם אפל היא התוכנה שצריך ללמוד מחדש ולחפש תוכנות תואמות שאלתי היא ממש פשוטה האם יש מתחרה לאולטראבוק של אפל שעובד על WINDOWS בדגש במיוחד בקלות שלו, משקל נמוך. שקלתי את הטבלט של ASUS אבל כרגע אני זקוק למערכת הפעלה מלאה כלומר WINDOWS או IOS תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  19. אחותי מתחילה ללמוד ומחפשת נייד עליו תריץ אוטוקד, קצת סרטים ושימוש בסיסי של אינטרנט ותוכנות הלימודים שלה. היא מחפשת את המחשב בעל המחיר המינימלי אשר יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה את השימושים האלה מסך עדיפות ל13.3 תודה רבה

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by idanmal,

אז חברים בכמה אוכל למכור את הלוח שלי Gigabyte Z77X-D3H ?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by idan oren,

למנהלי הפורום שלום ברצוני ליידע אתכם על המפרט הבא http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137862&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D שמחירו שכתוב שמה הוא אינו נכון אז אני מבקש אם תוכלו לשנותו לטובת הכלל בתודה עידן

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by aviv5588,

אני מעוניין לקנות מחשב בטווח מחיר של 2200 עם טיפה חריגה כעקרון המחשב הוא רק לעבודה משרדית אך גם שיהיה חזק לטיפה של עומס ומשחקים קלים ביותר. בדקתי מחשבים ורובם הם עם מעבד i3 מצאתי את המחשב הזה עם i5 מה אתם אומרים עליו?http://ksp.co.il/?uin=16364

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  23. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים ולימודים * גודל המסך? ניראלי שאלך על 15.6 * רזולוציית המסך? אין לי מושג. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין לי דרישה מיוחדת אבל שלא יהיה משקולת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח רגיל, גודל של 500 יספיק אם יש יותר בחבילה אז אפשרי * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן! חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי שdell טובים * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ואני אשרוד איתו 4 שנים. מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rotemf88,

שלום אשמח אן תעזרו לי למצוא מחשב דק קל ומתאים לצרכי, מילאתי את השאלון. תודה רותם תקציב- רצוי פחות מ-3000 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- משרדי, אולי גם צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?- 13.3 מקסימום 14, רצוי מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- רגילה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?- 1.5 עד 1.7 * האם נדרש ז…

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  25. Started by peavy,

הי, רציתי לדעת כמה שווה היום המחשב שלי: לוח אם - Asus P5QL-E מעבד - Intel Core 2 Quad Q9400 זכרונות - Kingston 4096MB DDR2 800Mhz כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB כוננים קשיחים - Seagate 250 GB WD 500 GB מארז - כולל שלושה מאווררים והכנה לקירור מים CoolerMaster CM690 ספק כוח - HEC-500TD-TF בתכלס השקעתי בו בזמנו את מירב כספי ומרצי יש תמורה בעד ההשקעה? זה מחשב בן 4 כמעט תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים