ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ניסיתי לחפש לבד - עברתי על כל מני הודעות בפורום ובדקתי ביקורות ותגובות אך עדיין לא הצלחתי לגבש דעה לגבי נייד, אני מעוניין בנייד לא גדול מדי - חשבתי על "13. התלבטתי רבות בין DELL XPS M1330 ו- HP Pavilion TX2620EJ (טאבלט) אבל מביקורות על הדל הבנתי שמסוכן להתעסק איתו בגלל בעיות התחממות וכרטיס מסך, מבחינת הHP הבנתי שזה מחשב חלש ולא באמת אצטרך את המסך מגע. עכשיו אני מתלבט בין הDELL VOSTRO לHP DV3... השימושים העיקריים - אינטרנט, OFFICE אולי SOLIDWORKS ולפעמים סרט. שיהיה אורך חיי סוללה סביר ולא מרעיש מדי. ברצוני לקנות בארץ עם אחריות כמה שיותר גדולה (ראיתי שיש דגמים של דל עם 5 שנות אחריות) אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי - למצוא מחשב שיתאים לצרכיי, תודה מראש לכול המגיבים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לקהילה, זו ההודעה הראשונה שלי כאן אני ממש לא מעודכן בחומרה של היום ולעולם לא הייתי מומחה גדול. קיבלתי לאחרונה מפרט מחשב לעבודת תלת מימד מאומצת ועבודה גרפית, אבל אני צריך חוו"ד נוספת מקהילה כזו שמבינה עניין והיא כמובן אובייקטיבית. התקציב שלי הוא 9K לא זקוק למסך או אביזרים נלווים, מקלדת, עכבר וכד'. החלקים הם - proccessor - intel core i7 2011 quad 3820 3.6ghz 10MB 16GB DDR3 1600Mhz HS Corsa Geil - RAM Asus s2011 p9x79 x79 - Motherboard Graphics Card - Nvidia Geforce 680gtx OC 2GB-5 Gigabyte Crosair H60 775/1155/AM3 liquid cooling Kingston V300 2.5" SATA3 60GB SSD -HD drive 1TB s2/s3 7200 32MB Toshiba Hardrive - 2nd HD drive F3 Zalman 12cm Case Fan thermaltake command…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי כמה הצעות למפרט מחשב ורציתי את חוות דעתכם - איזו מהן כדאי לקחת. שימושים עיקריים: עבודה משרדית, פוטושופ (לא שימוש כבד),נפח זיכרון גדול. שיעבוד מהר ולא יחנק... אין צורך בציוד היקפי נלווה. מפרט 1: מפרט 2: מפרט 3: לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2L מעבד Intel CORE 2 DUO E8200 2.66GHz 1333 MHz 6MB זיכרון 2048GB DDR2 800 MHz כונן קשיח WD 320GB 16MB 7200 SATA-2 מארז HEC 6A19 + ספק 300W FSP מפרט 4: Intel CORE DUO II E8400 GIGABYTE GA-G33M-S2L KINGSTONE 2GB DDR2 800MHz WD 320GB SATA2 16MB FOXCONN TLA436 CPU 2 VENT + FSP 300W תודה רבה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בסוף השאלון (בסעיף 12 )צירפתי את השמות והקישורים למכשירים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5 K אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבה והכי עריכת וידאו 1080 אם אפשר גם 4K אז מעולה - תוכנות פרימייר או דוינצ'י עדיין לא בטוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד רק להזרמת וידאו ולא למשחקים. אין צורך בכרטיס מסך נפרד. חשוב שהמחשב יהיה שקט זריז ועיצוב אלגנטי במארז ITX. המיקום יהיה על שידה ולא בתוך ארונית. הכוונה לחבר אותו לרסיבר בHDMI. רצוי שהמפרט יהיה מספיק חזק שיחזיק לי מספר שנים ללא צורך לשדרג. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HTPC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מתוכנן -מהי הרז…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי הי לאחר שהבנתי שאין שום בעיה עם ג'יגהבייט כלוח אם |(הודות לפורומים פה) אני מנסה כבר כמה זמן להרכיב מפרט שיהיה מצוין לעריכת וידאו , אני עובדת על אביד ולעיתים קרובות גם על פוטושופ, בדר"כ במקביל. חשוב שיהיה שקט אבל חשוב יותר שיקרר ויאוורר עצמו זקוקה לעזרתכם עם המפרט הבא שקיבלתי: מארז LEXA S NZXT שחור + חלון ספק כח 12CM FAN A.PFC WIN+600 600W HEC לוח GA-P55-UD3L GIGABYTE מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 750 זכרון TRANSCEND 2X2GB (4GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך FX580 512MB PCIE PNY דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 7200 32MB HITACHI צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם סה"כ 4280 ש"ח כולל מע"מ מה דעתכם עליו? אני לא בטוחה לגביו ו…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (4200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 1,128.99 ש"ח ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 700.00 ש"ח 512MB TWINMOS DDR II - 667 - TWINMOS Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 665.95 ש"ח Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL 1,820.94 ש"ח WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 426.99 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 239.17 ש"ח SONY CD-RW 52X32X52 - BULK - BLACK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 119.92 ש"ח Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Silver לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 409.91 ש"ח HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 423.05 ש"ח …
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני לומד מדעי המחשב כך שרוב העבודה שלי זה לקריאת מסמכים ותיכנות.. אני צריך מחשב שלא יתקע לי אם הרבה תוכניות פתוחות עליו.. משחקים בכלל לא חשוב לי אני אפילו סוליטר לא משחק.. מה שכן חשוב לי זה שהמחשב לא יתחמם בטרוף אם עובדים עליו או שישמיע רעשים מיותרים * מטרות המחשב? תיכנות בעיקר אבל גם אני רואה הרבה סרטים אז הייתי רוצה שהוא יצליח להריץ סרטים בלי להתקע * גודל המסך? 14 אינטש * משקל רצוי? לא חשוב.. עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכמו כן אני רוצה לחבר את המחשב למסך רגיל שיש לי בבית.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא ח…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור החבר-של-החברים-של-הבת שמבין במחשבים, נבחרתי ע"י איש נחמד להיות זה שיחליט בשבילו איזה מחשב הוא עומד לקנות. ההנחיות היחידות שקיבלתי הן: (1) מדובר באדם מבוגר שהולך לעבוד עם Premier (לומד לעבוד עם התוכנה עכשיו). ו- (2) הוא יעבור רק עם מסך אחד. קיבלתי מפרט לדוגמה, שהוא בוודאות קצת יותר טוב ממה שאותו איש מחפש, אבל תכלס, אני לא ממש יודע איפה אפשר לחסוך...? במה הכי חשוב להשקיע ואיפה חשוב פחות... מה כדאי ומה לא... קיוויתי שתוכלו להעיר / להציע / להפנות אותי למקומות אחרים. המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 - 3.2 Ghz (775) זכרון: פעמיים Kingston DDR2 512MB 533Mhz לוח אם: Asus P5LD2 Intel 945 Chipset + Firewire דיסק קשיח: WD 250GB SATA כרטיס מסך: Asus NX660 256MB DVI צורב:…
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אל תנסו לחסוך לי בכסף רק תגידו מה יותר טוב ומה עדיף לשנות... בלי היתייחסות לחנות!!!! מפרט 1: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 מארזים Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Black ¤847 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤604 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤660 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤448 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤625 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤288 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTX 768MB Retail - אחריות 3 שנים ¤3002 1 Total Price : ¤7924 מפרט …
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. אני מקבל כל כמה דקות פתאום ככה הודעת שגיאה שאומרת,low memory. משהו בסגנון,כל פעם שאני לוחץ על כל כפתור במקלדת.
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, HWZONE תתחדשו על האתר החדש,נראה מדהים!. ברצוני להשתדרג למערכת HTPC ולמרות המבחר הרב שנמצא בשוק אני מתקשה לבחור בין אם לקנות מערכת מוכנה או לקנות רכיבים ולהרכיב לבד (אין לי בעיה לקנות רכיבים לבד ולהרכיב אם זה ייצא זול יותר). חשבתי בהתחלה על סטרימר אך מערכת HTPC גם תהווה תחליף טוב לסטרימר וגם כמובן אקבל את יתרונות הMC של הHTPC. אז התקציב בכותרת ואיני יודע על מה ללכת. יהיה מחובר למגבר YAMAHA RSV735 דרך כבל OPTICAL+מחובר דרך HDMI ל LG L80YR 42" lcd/ מה עם זה: http://www.7pc.co.il/Product.aspx?productid=2574 כמו כן גם הזמנתי מחו"ל כונן BLUE-RAY אז אצטרך מקום במארז כדי למקם כונן CD.
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, מחפש מהמחשב בעיקר שהיה מודרני, אני רוצה להריץ ווינדוס 7 עליו או ויסטה. אני לא גימר, אבל משחק מדי פעם במשחקים, אז רצוי שיסחוב משחקים סבירים. המחשב לרוב ישרת אותי לצרכיים בסיסים כמו: גלישה באינטרנט עבודה באופיס משחקים בסיסים, אומנם אני לא גימר אבל אוהב לשחק מדי פעם הצעה שקיבלתי מחנות מחשבים: המחיר למפרט הנ"ל 2000 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם. כמו כן, פתוח להצעות מפרט אחרות אשר תואמות לדרישות שלי. בברכה,
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כמה שיותר חזק בתקציב הזה (אם קיימת חיה כזאת) אלה השימושים בעיקר, תוכנות כבדות יחסית כמו AUTOCAD, PHOTOSHOP וכ'ו.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין במחשב שישמש למסחר בבורסה, שימושי אופיס בסיסיים ואינטרנט (לא ישמש למשחקים). תוכנות מסחר אינן צורכות משאבים רבים אולם המרכיב החשוב במערכת היא היכולת לעבוד עם עד ארבעה מסכים במקביל - כמובן תמונה שונה בכל אחד. בשלב הראשוני אני מתכוון לעבוד עם שני מסכים ורוצה שתהיה לי את האפשרות להוסיף שני מסכים בשלב מאוחר יותר (לא ידוע מתי) - 2 חריצי PCI-E. -המערכת תעבוד על מערכת הפעלה XP (יש לי) -עדיפות למערכת שניתן יהיה לשדרג בעתיד -צורב DVD אני מעביר מהמחשב הישן -כמובן שחשוב שהרכיבים יהיו אמינים - מדובר במחשב שנועד לעשיית כסף! שתי נקודות נוספות שאשמח אם תתייחסו אליהן: 1. לפחות בהתחלה, אני מתכוון לעבוד עם מסך CRT 17 ומסך LCD 19 ברזולוציות שונות במקביל - האם המערכת תע…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Samsung 320GB 7200RPM, 16MB, Sata II כרטיסי מסך Zotac 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E מארזים CoolerMaster CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחיר 2550 ¤ המפרט הורכב ב KSP
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך, תתפרעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, תכני HD, תוכנת FL Studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL Studio - תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים ברמה גבוהה עדיף אלחוטי- בנפרד מהתקציב של ה-3000. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד, תחליף לשולחני. מעוניינת שאכן יהיה נייד ואוכל לקחת אותו איתי - על כן משקל רצוי עד 2 ק"ג, וכמה שפחות יותר טוב, ומבחינת גודל רצוי ''13.3 עד ''14. * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? ''13.3 עד ''14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)? לא * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? * כונן CD/DVD? צורב? עדיף כונן, לא חובה * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אחריות ל-3 שנים חובה (מפחדת מתקלות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מתלבטת בין מספר דגמים: Lenovo ThinkPad…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כעקרון אני צריך רק לוח זיכרון ומעבד (AMD) מארז וספק.
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הי. אני רוצה לקנות מחשב עבורי- לשימוש בבית לצורך אינטרנט, סרטים וקצת תיכנות (לא משחקים). אני צריכה גם מסך LCD, ללא צורב ורמקולים. אני רוצה מחשב עמיד לכמה שנים שירוץ טוב. המראה לא ממש חשוב. אני רוצה לקנות באותה הזדמנות טלוויזיה שיהיה ניתן לחבר למחשב ולראות בה סרטים מהמחשב. ההתלבטות שלי היא בכמה דברים: 1. אני מתלבטת אם לקנות נייד- יש נייד של דל ב 4.5K שנראה לי מצוין. היתרון הוא שהוא לא תופס מקום. אני לא צריכה כל כך את הניידות, אבל זה נראה לי יתרון בתור מישהי שגרה בדירה שכורה. הבעיה- אני חוששת מאוד מגניבות. האם כדאי לקנות בגלל זה נייח? אין הפרש גדול במחיר מנייח+מסך. 2. עבור נייח- מבחינת חנויות יש את KSP ו IQPC. האם יש הבדל גדול במחירים/שירות? 3. לגבי מסך 19''- איזה מס…
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
גם אני עשיתי טעות, ולפני כשנה קניתי מאייבורי (בהמלצת טכנאי מחשבים שעובד איתי...) מחשב. זה לא יקרה שוב, מבטיחה. בינתיים אני תקועה עם דואל קור בעייתי שמרסט את עצמו להנאתו ללא שום לוגיקה, כשבא לו. כבר החליפו בו כמעט הכל. אני עוסקת בעיצוב פנים ושאלותי מתחלקות לשני נושאים: חומרה - האם יש מצב להוציא מפרט טכני של הקיים במחשב שלי (ואיך לעזאזל עושים את זה?) ולשפר ע"י החלפת חלקים, או לקנות מחשב חדש לחלוטין (חראם, לא? אין לי עודפי בוחטות) תוכנה - כמה עולה לקנות windows חוקי חדש? האם לעבור לויסטה? מה עוד צריך לקנות (אופיס אאוטלוק?) ומה חינמי? תודה רבה רבה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב לסלון שיכלול (בנוסף לדברים הרגילים כגון צורב) גם מסך מחשב דק (LCD) בגודל של 21.5 אינצ' או 22 לא קטן יותר מ21, רמקולים, מקלדת, עכבר, מדפסת הניתנת לשימוש בתור פקס (היא תתחבר לראוטר שאפשר יהיה להדפיס דרכו אבל העיקר שיהיה גם שימוש בתור פקס), וגם מאווררים (אוורור טוב) שהמחשב יהיה לא רועש כי הוא הולך להיות בסלון בכל זאת... המחשב הוא לא בשביל גיימרים אלא בעיקר לעבודות משרדיות כאלה ואחרות... (מחשב לסבא וסבתא) כל המחיר אבל שלא יהיה יותר מ3000 שח (כולל הכל) לא צריך כמובן תוכנות וכו'.... זה משהו שאני כבר ארכוש בעצמי. (יש לי כבר וינדוס 7 פרו שרכשתי) תוודה מראש
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעתכם, מחשב לילד לטובת משחקים, בעיקר משחקי רשת + פיפ"א חדשים וכד'. תקציב - 3.5K מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+ 200 ש"ח 2..מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - fifa 12 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)/Samsung s23a950d LED -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אם אני רוצה לשדרג את המחשב, להשאיר ציוד היקפי, להשאיר את הראם. רק לוח אם, מעבד וכרטיס מסך (וספק במקרה הצורך, כי שלי רק 300W). בתקציב של 2400, מה אני יכול להוציא?
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום! אני סטודנטית למדעי המחשב. המחשב הנייד הזקן והטוב שלי הלך לעולמו, ואני נואשת למחשב חדש. מאחר ואני הולכת ללמוד מדעי המחשב אני צריכה מחשב שיכול לעמוד בעומס של סביבת עבודה כמו ECLIPSE לדוגמה, וכמובן לצרכים טריויאלים כמו גלישה וכתיבת מסמכים. כמו כן אני מסתובבת איתו הרבה לכן חשוב שהוא יהיה קל יחסית(מתחת ל-2.5 קילו) וכן רצוי שהסוללה תהיה חזקה(אם כי לא חובה, יש לי היכן להטעין אותו.). * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שהיא תחזיק 5-6 שעות, אבל זה לא עקרוני(לא על זה יפול ויקום דבר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא עקרוני * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 4 ג'יגה …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-