עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ערב טוב אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של מקסימום 8K למטרת משחקים כבדים. אני חושב שאם אני כבר קונה מחשב אז להשקיע באחד טוב שיפעיל הכל בצורה מכובדת ברזולוציה שמתאימה למסך 24' (1920X1200). בניתי שני מפרטים, הראשון מפרט ב8K והשני ב7K תגידו לי אם תכלס יהיה הבדל גדול בביצועים, אני רוצה לקנות מחשב שמשתלם מבחינת מחיר\וביצועים אבל שיפעיל משחקים כמו CRYSIS,GTA IV וכו' ברמה גבוהה מאוד. מפרט ראשון: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪695 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪423 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=W…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by orenmj23,

שלום לכולם, בעבר נעזרתי בכם רבות וכולי תקווה שכך גם הפעם, כבר לפני שנה כמעט שאלתי שאלה דומה אבל מאחר והמחשב הנייד היה בשימוש אצל אבא שלי לא בדקתי את הנושא לעומק, בכל מקרה יש לו מחשב (שכרגע נמצא בשימוש יומיומי שלי), נייד של חברת IBM מדגם X-60, בדרך כלל שיש לי נקודת חשמל פנויה אני יושב איתו והכל סבבה, הבעיה היא שהסוללה שלו שאמורה להחזיק 4 שעות מתרוקנת בקצב מזעזע, לדוגמא כאשר עושים בוט למחשב וצריך לשים טביעת אצבע הוא עולה לאחר 2 דקות בערך במצב שהסוללה מוטענת לחלוטין, וכאשר הוא עולה זה יורד מייד בחמישה אחוזים וכך הלאה. אני בספק אם הסוללה מחזיקה יותר משעה. מאחר ואני עשוי לקחת את המחשב לחול בעתיד, ומאחר וגם יש עליו אחריות (נקנה לפני שנה), אני רציתי לשמוע את דעתכם לפני שאלך ליצר…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. צריך מחשב לגלישה באינטרנט ומוזיקה עד 2500 גג ואם אפשר אז פחות, כולל כרטיס רשת אלחוטי.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. Started by matanch,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב, ורציתי לקבל ממכם חוות דעת על המפרט הזה ואם יש לכם טיפים לשנות להוריד או להוסיף משהו אני ישמח. מפרט מחשב: מעבד: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB מחיר 935 ש"ח לוח אם: Gigabyte P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 מחיר655 ש"ח זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Ripjaws Edition Dual Channel מחיר 650 ש"ח כרטיס מסך: HD 5850 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E Sapphire מחיר:1580 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital IntelliPower 1.5TB, 64MB, SATA II WD15EARS מחיר: 535 ש"ח כונן דיסקים: DVD ± RW GH22NS x22 Black SATA מחיר: 130 ש"ח מאווררים וגופי קירור:Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan Rev.2 מחיר: 200 ש"ח מארז: CoolerMaster ATX Case HAF922 שחור (…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  5. Started by tinkerball,

OC לא מתוכנן,המחשב ישמש אותי לאינטרנט,משחקים ובעיקר כמעצמת סרטים. AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System CD-ROM Asus x 52 Lite-On 48/12/48 Black Retail CDRW Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included)+ספק 17" LG 782LM LCD Monitor + USB Hub סה"כ 11,900 ש"ח :smoke:

• 35 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by yurtrez,

אחד מהנטבוקים הנ''ל,ניתן לחבר לטלויזיה עם כניסת HDMI לצפיה בסרטים באיכות HD?

7. Started by ophir555,

התחדשתי במחשב נייד לנובו העלות קרוב ל 6000 שקל כולל הרחבת אחריות ל 3 שנים חודש ימים עבר ו....המחשב פתאום לא נדלק. פשוט אין שום תגובה מכפתור ההפעלה. יש לציין כי המחשב עבד במשך החודש אולי כשבועים ( שבועיים הייתי בחו"ל) , עכשו אני עצבני וכועס. התקשרתי לשרות לקוחות ועכשו צריך לחכות שיתאמו איתי ויבואו לקחת אותו למעבדה . ההחזרה עד 10 ימי עסקים כלומר שבועיים במקרה הטוב. מסתבר שהם אולי מודעים לבעיה ויעצו לי לנסות ולפרוק את המתח העודף שאולי תוקע את המחשב , טעינה יותר מ 100 אחוז,( כך הנציג בטלפון), יש דבר כזה? ( לחיצה ארוכה 10 עד 15 שניות על כפתור ההפעלה, מנוחה 5 שניות ולחיצה רגילה). לא עבד .אני חושש מהמעבדה כיוון שראיתי איך מתייחסים במעבדות גדולות אחרות למכשירי חשמל. (…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. רוצה את הכי טוב שיש לאנימציית תלת מימד מתקדמת בלי ללכת לישון כל רינדור זה המפרט שהרכבתי בכללי אם יש מקום לשיפורים השמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  9. Started by Jean-paul Attia,

. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד skyrim,באטלפילד 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.,באטלפילד 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אשמח לדעת כמה שווה המחשב הזה כולל כל החלקים. והאם כדאי לי במקום למכור את הכל ביחד לפרק את המחשב לחלקים ולמכור בנפרד כל חלק (איפה הרווח יהיה יותר גדול?). אז זה המפרט (כל החלקים עובדים מצויין): מעבד: P4 2.4C 2400ghz (אני לא זוכר מה בדיוק הC אומר אבל זה יותר טוב מה2.4 רגיל) לוח אם: Asus P4P800 Deluxe זכרון: 256x2 DDR 400mhz כ. מסך: Asus Geforce 4 TI 4600 128MB דיסק קשיח: 80GB Western Digital 7200 RPM 8MB Buffer, ועוד אחד אותו דבר בדיוק בדיוק של IBM HITACHI צורב דיסקים: Asus 52x24x52x צורב די.וי.די: של LG x16 צורב מדהים!!! DVD+-RW תומך בכל הפורמטים של הצריבה. מארז של Compucase הרגיל הזה הלבן (מארז מצויין עם 2 מאווררים אקסטרא בתוך המארז) מאוד מאוד אמין. מסך של TFT של MAG דגם 7…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שללום D: אז ככה ... יש לי לפטופ של טושיבה ( לא יודע תדגם אבל לא נראלי שזה משנה .. אם זה משנה תגידו אני אבדוק .. ) ויש עליו Windows 7 .. ויש לי רמקולים חיצונייים שאני כל הזמן מחבר למחשב וזה עבד עד עכשיו .... ופתאום היום אני מנסה לחבר את הרמקולים וזה כאילו לא מראה שזה מחובר למחשב ואותו סיפור עם אוזניות .... וזה מוזר כי עד עכשיו זה עבד . יש למישהו מושג מזה יכול להיות ? תודה מראש R.B.I

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Intel D930 Gigabyte GA-8I945P-G RH 512MBX2 DDR2 667Mhz (some unknown delepoper) Gigabyte 3D Aurora + topower 400W ATI Redaon X1800GTO WD2500KS 16MB sata2 + WD1200 ide (from old computer) LG DVDRW 4167B המחשב הוא לצורכי עבודה ומשחקים (יהיה דלוק 24 שעות ביממה) וכנראה שעוד שנתיים שלוש אעשה המההרה- אחרי שאוסיף עוד קירור אתם חושבים שהמחשב ירעיש? (אני ישן לידו) והאור של הלדים של המארז הוא נוראי?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by gbox,

שלום רב. יש לי מחשב פנטיום 3 שחבר שלי רוצה לקנות ב500 שקל (אל תשאלו למה אבל הא רוצה) אבל אחותי רוצה אותו גם אז אמרתי לה שתשקיע קצת ותקבל מחשב חדש אז ככה אני צריך מחשב בעד800 שקל לאינטרנט מסנגר איסיקיו וכל זה רק מחשב האם זה אפשרי ? ודרך אגב חדש לא משומש

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  14. אחרי שראיתי את העבודה על הblack dwarf חשבתי על האפשרות לבנות גם כן קופסת NAS בסדר גודל (פיזי) של הקופסא הנ"ל , אפשרי גם לוח אם יותר גדול אשצח לקבל מפרט או המלצות לחלקים שיתאימו לכזו קופסא, 10 דיסקים ברייד 5(בתכנון שלי להשתמש בדיסקים של 1 טרה) + דיסק למע"ה + מאוורים טובים לקרור 12 סמ' או 8 סמ'. בנוסף לזאת אין צורך במארז אני חושב לתכנן לבנות אחד. כרגע אין תקציב מוגדר כי מדובר במחשבה על בניה בלבד אבל בתקציב נמוך ככל האפשר , אין צורך כמובן בציוד הקפי. תודה מראש גיא

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  15. הי, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, כשהצרכים הם אינטרנט, OFFICE, משחקים קלילים, סרטים. תקציב של כ2000- 2500 ש"ח בלי מסך. מחיר כמות תאור 237 1 מארז ללא ספק Antec NSK6500 NSK6500-NPS 328 1 ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W 400CX 250 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB WDC1118 204 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI F2-6400CL4D-2GBPI 667 1 לוח אם DFI LANParty JR 790GX-M2RS 4711079392175 685 1 מעבד AMD Phenom X4 9550 Box AMD1235 ההתלבטות בעיקרית היא לגבי CPU ולוח האם, האם כדאי לקחת לוח פשוט יותר ולהוסיף כרטיס מסך? והאם עדיף לקחת INTEL ולא AMD. אשמח לקבל תשובה. תודה תודה,

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  16. שלום אני מחפש מפרט מחשב לבת דודה שלי, השימושים הם דברים רגילים כגון גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, צפיה בסרטים וכדומה. משחקים לא ישוחקו שם. יש להתחשב בעובדה שהיא לא כל כך מבינה במחשבים ויהיו הרבה מצבים שתוכנות ודברים שמעמיסים על הזיכרון סתם ישבו שם במהלך חיי המחשב אז בגלל זה אני חושב שצריך לקחת מחשב קצת overkill במחיר צריך להיות כלול גם מסך 22 אינטש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. Started by nsigns,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX*1 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤839 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L *1 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤489 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH EXTREME 256MB GDDR3 - RETAIL*1 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤582 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS*1 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤341 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK X18 SATA*1 אחריות: שנתיים מחיר: ¤165 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT *1 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤332 מארז: FOXCONN TLA570 CPU V-TUBE + 400W FSP PSU *1 אחריות: שנה. מחיר: ¤336 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMED…

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  18. אני מכיר את הפורום כבר, והיום סוף סוף יצא לי להרשם... אני מצטער אם הכותרת לא תקינה, פשוט זה קצת מסובך >.< הרבה זמן רציתי לשדרג את המחשב, בעיקר בגלל שהוא ישן ובזמן האחרון עובד לאט... אני לא ממש מבין בכל זה, אז אני מבקש בלי הסברים קשים מדי ^^" סתם ראיתי את האתר "Can You RUN it", ולפי הבדיקה של הדרישות המומלצות של GTA IV, הנה מה שיש לי עכשיו: CPU Recommended: Intel Core 2 Quad 2.4GHz, AMD Phenom X3 2.1GHz You Have: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHzCPU CPU Speed Recommended: 2.4 GHz You Have: 2.41 GHz System RAM Recommended: 2.5 GB You Have: 511 MB Video Card Recommended: 512MB NVIDIA 8600+ / 512MB ATI 3870+ You Have: NVIDIA GeForce4 MX 440 (GeForce4 MX …

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  19. שלום לכולם, בימים אלה אני שוקל לרכוש מחשב נייח חדש למשרד, רוב העבודה שלו תהיה בשימוש באינטרנט ובתוכנות של הנהלת חשבונות. למרות שהצרכים שלי על הנייר לפחות, לא דורשים מחשב בסכומים שבהם ציינתי, אני צריך את המחשב לעבודה של שנים (לפחות 3-5 שנים), ולכן אני חושב שעדיף ללכת על מפרט יקר יותר. הייתי שמח לשמוע את עצתכם, כי מאחר ומדובר במשרד, אני תמיד הלכתי על מותגים ולא הרכבתי מחשבים (לשימוש ביתי זה משהו אחר), ראיתי בבאג מחשב של DELL בעלות של 6600 שקל (ללא מסך), עם מעבד I7, עם שמונה ג'יגה DDR 3, ועם כרטיס מסך סביר, השאלה אם אני לא קופץ קצת מעבר למה שאני מחפש? כמובן שאני רוצה חלונות 7 מותקן על המחשב, לצד המלצות על מסכים (גודל 22-24 WIDE). תודה רבה מראש, אשמח לשמוע כל המלצה והצעה. אור…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by ballcall2,

ההורים נוסעים לחו"ל אז הם יקנו i5 2500k (לא יכלו לחכות עוד כמה ימים ל-ivy bridge אבל לא נורא) שאותו יקרר Noctua nh-d14 וגם לוח Asus maximus gene-z/gen3- כן אני יודע שזה לא די מבוזבז, אבל רציתי פעם אחת להתפנק בלוח איכותי עם שלל פיצ'רים 8) . בהמשך אני אקנה בארץ מארז Corsair 500r כי גם מאוד אוהב את העיצוב, איכות בניה והנוחות הרכבה, שאליו יצטרף כרטיס gtx 580 (או כרטיס מרמה דומה) מיד שנייה. את הכוח יספק להם Seasonic s12 ii 520w שכבר קניתי לפני כמה חודשים (מקווה שיספיק לכל המערכת) ובסוף הזיכרון יהיה 2*4gb של corsair/g.skill/kingston. ציוד היקפי יילקח מהמחשב הקודם: - Logitech illuminated keyboard - Logitech G9X - LG W2486L :-\ - Sennheiser HD598 עם DAC ומגבר Audiotrak DR.DAC2 …

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by XpdX,

מה אתם אומרים..? מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz LGA775 2X1M Cache לוח אם Gigabyte GA-8I945PG-RH זיכרון GEIL DDR2 DUAL KIT 1GB (512X2( כרטיס מסך Geforce 6600 256M DDR2 bulk NX66256DP2 דיסק קשיח Maxtor 80GB SATA2 DVD צורב NEC 3550A x16 Dual Layer מארז Foxconn TLA397 קירור למעבד GIGABYTE Neon cooler 775 PRO סה"כ: 3300 ש"ח

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  22. שמעו אני כבר כמה שנים טובות מחכה למחשב חדש ואני מממש רוצה כבר מחשב , ואני פשוט לא סגורר על המחשב איזה לקחת איזה מעבד איזה כרטיס לא יודע.. אני עוד יומים מזמין ואני פשוט לא יודע מצטער אני יודע ששיגעתי! פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עדיין לא יודע. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב ע…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by hodaya48,

בס"ד היי, אני זקוקה לסיוע בבחירת מחשב נייד. אני כבר מס' שבועות מחפשת בנרות מחשב מתאים לצרכיי. * מטרות המחשב? ישמש כמחשב שני בעיקר לנסיעות ולכתיבה בלימודים במכללה. כמו כן אני גם עובדת כעיתונאית והוא ישמש אותי בזמן ראיונות וכד' יהיה שימושי גם בזמן נסיעות להקלדת עבודות וכד' * גודל המסך? רצוי 12-13.3 אינץ'. אם יש גדול יותר במשקל שלא עולה על 2 ק"ג אז אני פתוחה להצעות * משקל רצוי? פחות מק"ג-1.5 ק"ג- במקרה שלך מסך גדול (14-15 אינץ') מוכנה להתפשר על 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ5-6 שעות עבודה על אופיס, וורד ואינטרנט- אך לא עבודה מאומצת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין העדפה. * כונן CD/DVD? צורב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום רב פורום, אחרי שהכנתי מפרט איתכם ואחרים שלחתי למקום שממנו אני קונה את המחשב את המפרט שהורכב והם שלחו לי מפרט משלהם עם חלקים זהים או מקבילים. זהו המפרט: HDD Samsung HDD 500 GB SATA II 16 MB CD-ROM צורב DVDRW LG GH22-NS50 X22 SATA Bulk BLACK זיכרון DDR 3 2G/1333 A-DATA Retail לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 Retail כרטיס מסך Sapphire ATI 5770 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail מעבד AMD Athlon II x4 630 AM3 Box מארז (הוא טוב?) Thermaltake V3 Window Black ספק כוח Thermaltake ST 600W Litepower A.PFC סה"כ: 3200 ש"ח כמה שאלות: 1. האם המפרט בעיקרון טוב שוווה את המחיר ומספק את הסחורה (שהיא בעיקר משחקים! ועיצוב בקטנה) 2. האם הספק כוח שנתנו לי הכרחי? מישהו אמר לי שצריך 450-500 וש-60…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מחפש מחשב נייד חזק לפיתוח בעזרת לינוקס (אובונטו) * מטרות המחשב? פיתוח אתרים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ ומעלה ואשמח לשמוע אם מומלץ מסך מגע * רזולוציית המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך HDMI ו DisplayPort כדי לחבר שני מסכים * Bluetooth? אין חשיבות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין חשיבות * כונן אופטי? עדיף שיהיה אבל לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות גבוהה בלי חלונות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.