ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
חברה תנו הצעות לשיפורים.. אני בעיקר צריך את המחשב למישחקים כבדים כמו CRYSIS ועוד שיופיעו בעתיד הקרוב.. אתם חושבים שצריך לחכות קצת עד שיופיעו כרטיסים זולים עם DX10? או ש להישאר עם זה? ויש לי כמה שאלות. מה הסיכוי שהלוח אם ישרף?.. כי אני מכיר כמה חברים שלי שהוסיפו זיכרון והמחשב פשוט נישרף... ויש לי כ.מסך שזולל לא מעט כוח אז הספק שלי יוכל להחזיק את כל המחשב? כי אני גם רוצה להוסיף כמה מאווררים יכול להיות אפילו של 12 ס"מ אז זה עדיין יהיה טוב? תעזרו לי בבקשה ליפני שאני קונה את המחשב..
-
- 12 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחק רשת Muonline וסרטים. דגש על מעבד זיכרון וקירור טוב כי המחשב הולך להיות דלוק 7\24. צריך גם מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש" כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק רשת Global mu online וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. זה יהיה בעיקר global mu online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, בתקציב של 4500 ש"ח, אם אפשרות לחרוג עד 5000. * מטרות המחשב? בעיקר למשחקים, אולי קצת לתכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לא קריטי במיוחד, הבנתי שמסך מאט עדיף להרבה משחקים וסרטים אז אני מניח שמאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיף כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? לא קריטי בכלל, מבחינתי שישקול 20 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש זמן סוללה מיוחד, מה שסטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI * Bluetooth? לא מחייב בכלל, אבל תמי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב ללא ציוד היקפי וכרטיס מסך (רכשתי לפני זמן מה 8600GTS) אבל אני אחליף מתישהו ואולי אני אשים גם קירור למעבד PRO7 ולא מתוכנן OC מיועד למשחקים בעיקר (תלמיד תיכון) (מתלבט לגבי זכרונות) הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה =] מומלץ לא להגיע עד 4000 או לעבור אותו.. והייתי רוצה לקבל חוות דעת על FOXPC האם הם אמינים וכו'. Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤299 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 7200rpm 16MB Hard…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פירמטתי את המחשב הנייד שלי lenovo b560 ואין לי את הדיסק שקיבלתי איתו עם הדרייברים. חיפשתי באין סוף מקומות לאיזה PACK של כל הדרייברים אבל כלום לא עבד. אשמח אם מישהו פה יוכל להציל אותי. תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבקש את ההצעה האולטמטיבית לשילוש הקדוש לוח+כרטיס+מעבד ב-2100 שח רצוי AMD מחשב שצריך להחזיק הרבה זמן ולהריץ משחקים ללא בעיות
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO GTA V BF 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב הוא DELL INSPIRION 1520
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי שני המחשבים הנ"ל: Lenovo T510 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2293 http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-Thinkpad-T510-4349-4JG-Notebook.25722.0.html לעומת Dell 1557 https://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2920 http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Studio-1557-Notebook.23009.0.html מבעבר להבדל של בערך 1700 שקלים ביניהם, בדל יש יותר מקום בהארד דיסק (500 לעומת 320) וגם חיבור HDMI, אבל מצד שני בלנובו יש מעבד קצת יותר טוב. תודה מראש על התגובות
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני דוקטורנט באוניברסיטה ואני זקוק למפרט עבור מחשב למעבדה שישמש לאנליזות כבדות וממושכות בmatlab. המחשב צריך להיות עם מעבד חזק, 4 ליבות, מהדור החדש? כל עוד הוא משתלם, זיכרון פנימי מעל 4 GB (כמובן שמערכת ההפעלה תהיה 64 ביט) כונן קשיח (או כוננים קשיחים) עם יותר מ- TB 1. מבחינה גרפית אני לא חושב שיש צרכים מיוחדים, אולי בעתיד קצת עבודה עם מודלים תלת ממדיים, קרי כרטיס מסך מודרני אבל לא חזק במיוחד. כמו כן צריך מסך LCD, שיהיה משתלם, אפשר לחיות עם TN *לא חשוב מארז יפה, או שקט. עריכה: ** ממש אבל ממש אין צורך להוציא את כל הסכום, אם אפשר משהו משתלם בפחות, אז נהדר. בתודה מראש! עמרי
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
1.ניתן לנצל את כל התקציב לא חייב לחסוך. 2.השימושים למחשב עם תכני HD משחקים כבדים כמו METRO 2033 ולתוכנות מאיה ואפטר אפקט (רינדורים) הרזולוציה המקסמלית של המסך שלי היא 1600X1200 מסך 20'' (אולי אני ירכוש מסך בהמשך) אני מתכוון לשחק בהגדרות הכי גבוהות למשחקים. 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.צורב למחשב אני לא צריך. 5.חוץ מצורב אני צריך הכל. 6. 1לא קריטי הרעש. 7.אני לא מבין באוברקלוק אשמח לקבל הסבר. 8.אין צורב במערכת הפעלה. 9.IQPC 10.חיבור מיני HD בכרטיס מסך וחיבור אופטיקל בלוח אם. 11.לא, אני לא מתכוון לשדרג בהמשך. 12.לא חושב לשמור על אופק שדרוג למעבד או לזיכרון. חיכתי לכרטיס מסך החדש NVIDIA GTX 480 הרבה זמן ואני סגור עליו אז את תחליפו לי אותו במפרט... ולגבי הספק שמעתי שבשביל הכרטי…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד hp envy15 j002ea יש אפשרות להחליף סוללה לאחת חזקה יותר? או להוסיף סוללה "מאולתרת" באזור של הhard drive ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של מקסימום 8K למטרת משחקים כבדים. אני חושב שאם אני כבר קונה מחשב אז להשקיע באחד טוב שיפעיל הכל בצורה מכובדת ברזולוציה שמתאימה למסך 24' (1920X1200). בניתי שני מפרטים, הראשון מפרט ב8K והשני ב7K תגידו לי אם תכלס יהיה הבדל גדול בביצועים, אני רוצה לקנות מחשב שמשתלם מבחינת מחיר\וביצועים אבל שיפעיל משחקים כמו CRYSIS,GTA IV וכו' ברמה גבוהה מאוד. מפרט ראשון: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪695 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪423 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=W…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר נעזרתי בכם רבות וכולי תקווה שכך גם הפעם, כבר לפני שנה כמעט שאלתי שאלה דומה אבל מאחר והמחשב הנייד היה בשימוש אצל אבא שלי לא בדקתי את הנושא לעומק, בכל מקרה יש לו מחשב (שכרגע נמצא בשימוש יומיומי שלי), נייד של חברת IBM מדגם X-60, בדרך כלל שיש לי נקודת חשמל פנויה אני יושב איתו והכל סבבה, הבעיה היא שהסוללה שלו שאמורה להחזיק 4 שעות מתרוקנת בקצב מזעזע, לדוגמא כאשר עושים בוט למחשב וצריך לשים טביעת אצבע הוא עולה לאחר 2 דקות בערך במצב שהסוללה מוטענת לחלוטין, וכאשר הוא עולה זה יורד מייד בחמישה אחוזים וכך הלאה. אני בספק אם הסוללה מחזיקה יותר משעה. מאחר ואני עשוי לקחת את המחשב לחול בעתיד, ומאחר וגם יש עליו אחריות (נקנה לפני שנה), אני רציתי לשמוע את דעתכם לפני שאלך ליצר…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מחשב לגלישה באינטרנט ומוזיקה עד 2500 גג ואם אפשר אז פחות, כולל כרטיס רשת אלחוטי.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב, ורציתי לקבל ממכם חוות דעת על המפרט הזה ואם יש לכם טיפים לשנות להוריד או להוסיף משהו אני ישמח. מפרט מחשב: מעבד: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB מחיר 935 ש"ח לוח אם: Gigabyte P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 מחיר655 ש"ח זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Ripjaws Edition Dual Channel מחיר 650 ש"ח כרטיס מסך: HD 5850 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E Sapphire מחיר:1580 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital IntelliPower 1.5TB, 64MB, SATA II WD15EARS מחיר: 535 ש"ח כונן דיסקים: DVD ± RW GH22NS x22 Black SATA מחיר: 130 ש"ח מאווררים וגופי קירור:Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan Rev.2 מחיר: 200 ש"ח מארז: CoolerMaster ATX Case HAF922 שחור (…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
OC לא מתוכנן,המחשב ישמש אותי לאינטרנט,משחקים ובעיקר כמעצמת סרטים. AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System CD-ROM Asus x 52 Lite-On 48/12/48 Black Retail CDRW Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included)+ספק 17" LG 782LM LCD Monitor + USB Hub סה"כ 11,900 ש"ח :smoke:
-
- 35 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אחד מהנטבוקים הנ''ל,ניתן לחבר לטלויזיה עם כניסת HDMI לצפיה בסרטים באיכות HD?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
התחדשתי במחשב נייד לנובו העלות קרוב ל 6000 שקל כולל הרחבת אחריות ל 3 שנים חודש ימים עבר ו....המחשב פתאום לא נדלק. פשוט אין שום תגובה מכפתור ההפעלה. יש לציין כי המחשב עבד במשך החודש אולי כשבועים ( שבועיים הייתי בחו"ל) , עכשו אני עצבני וכועס. התקשרתי לשרות לקוחות ועכשו צריך לחכות שיתאמו איתי ויבואו לקחת אותו למעבדה . ההחזרה עד 10 ימי עסקים כלומר שבועיים במקרה הטוב. מסתבר שהם אולי מודעים לבעיה ויעצו לי לנסות ולפרוק את המתח העודף שאולי תוקע את המחשב , טעינה יותר מ 100 אחוז,( כך הנציג בטלפון), יש דבר כזה? ( לחיצה ארוכה 10 עד 15 שניות על כפתור ההפעלה, מנוחה 5 שניות ולחיצה רגילה). לא עבד .אני חושש מהמעבדה כיוון שראיתי איך מתייחסים במעבדות גדולות אחרות למכשירי חשמל. (…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רוצה את הכי טוב שיש לאנימציית תלת מימד מתקדמת בלי ללכת לישון כל רינדור זה המפרט שהרכבתי בכללי אם יש מקום לשיפורים השמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד skyrim,באטלפילד 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.,באטלפילד 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לדעת כמה שווה המחשב הזה כולל כל החלקים. והאם כדאי לי במקום למכור את הכל ביחד לפרק את המחשב לחלקים ולמכור בנפרד כל חלק (איפה הרווח יהיה יותר גדול?). אז זה המפרט (כל החלקים עובדים מצויין): מעבד: P4 2.4C 2400ghz (אני לא זוכר מה בדיוק הC אומר אבל זה יותר טוב מה2.4 רגיל) לוח אם: Asus P4P800 Deluxe זכרון: 256x2 DDR 400mhz כ. מסך: Asus Geforce 4 TI 4600 128MB דיסק קשיח: 80GB Western Digital 7200 RPM 8MB Buffer, ועוד אחד אותו דבר בדיוק בדיוק של IBM HITACHI צורב דיסקים: Asus 52x24x52x צורב די.וי.די: של LG x16 צורב מדהים!!! DVD+-RW תומך בכל הפורמטים של הצריבה. מארז של Compucase הרגיל הזה הלבן (מארז מצויין עם 2 מאווררים אקסטרא בתוך המארז) מאוד מאוד אמין. מסך של TFT של MAG דגם 7…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שללום D: אז ככה ... יש לי לפטופ של טושיבה ( לא יודע תדגם אבל לא נראלי שזה משנה .. אם זה משנה תגידו אני אבדוק .. ) ויש עליו Windows 7 .. ויש לי רמקולים חיצונייים שאני כל הזמן מחבר למחשב וזה עבד עד עכשיו .... ופתאום היום אני מנסה לחבר את הרמקולים וזה כאילו לא מראה שזה מחובר למחשב ואותו סיפור עם אוזניות .... וזה מוזר כי עד עכשיו זה עבד . יש למישהו מושג מזה יכול להיות ? תודה מראש R.B.I
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Intel D930 Gigabyte GA-8I945P-G RH 512MBX2 DDR2 667Mhz (some unknown delepoper) Gigabyte 3D Aurora + topower 400W ATI Redaon X1800GTO WD2500KS 16MB sata2 + WD1200 ide (from old computer) LG DVDRW 4167B המחשב הוא לצורכי עבודה ומשחקים (יהיה דלוק 24 שעות ביממה) וכנראה שעוד שנתיים שלוש אעשה המההרה- אחרי שאוסיף עוד קירור אתם חושבים שהמחשב ירעיש? (אני ישן לידו) והאור של הלדים של המארז הוא נוראי?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב פנטיום 3 שחבר שלי רוצה לקנות ב500 שקל (אל תשאלו למה אבל הא רוצה) אבל אחותי רוצה אותו גם אז אמרתי לה שתשקיע קצת ותקבל מחשב חדש אז ככה אני צריך מחשב בעד800 שקל לאינטרנט מסנגר איסיקיו וכל זה רק מחשב האם זה אפשרי ? ודרך אגב חדש לא משומש
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-