עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מחשב בסיסי ללימודים, גלישה באינטרנט וכו', בסוף של כ 2,500 ש"ח כולל מסך "19 LCD משיקולים כאלה ואחרים מבקש לרכוש את המחשב כ Bundle, ולא להרכיב בעצמי. ברור לי שמדובר בתקציב למחשב בסיסי, וזו אכן המטרה. כמו כן חשוב שהחנות תהיה פיזית באיזור המרכב (אם זה בסדר לבקש מחנות מסויימת, אז עדיף KSP) 1. מה דעתכם באופן כללי על המפרט הנ"ל (מחשב + מסך) 2. האם כדאי להוסיף ג'יגה זכרון נוסף ? 3. האם לכרטיס המסך יש יציאת DVI ? (מכיוון שלמסך שבחרתי אין חיבור פינים, אלא רק DVI) 4. האם כרטיס הקול וכרטיס הרשת הם מובנים בלוח ? (אני מניח שכן, אבל זה לא מצויין) תודה רבה. מעבד אינטל Core 2 Duo E4700, Bus800Mhz, s775, 2MB לוח אם למעבדי אינטל ABIT - 2 Years Warranty LG-95C s775, Intel 945GC, DDR…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל למחשב + 4000 שקל למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG חדשים בסגנון WITCHER \ MASS EFFECT ANDROMEDA | DARK SOULS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך 2K 27' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dor962,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים (משחקי רשת, משחקים קלים-בינוניים), לעיצוב Photoshop, Flash לאינטרנט ולשימוש יום-יומי. ראיתי את המשחב הבא: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345 ורציתי לשמוע את דעתכם עליו. בנוסף, רציתי לדעת איזה אינטרנט הכי ממומלץ אם אני רוצה לשחק משחקי רשת, איזו חברה הכי טובה מבחינת pings? אני רוצה להשתמש במחשב ובאינטרנט בעיקר בבסיס (תל השומר), ובorange אמרו לי שאי אפשר להפעיל בתל השומר 5 מגה, מישהו יודע מה המקסימום שאפשר להפעיל שם?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by יהושע מנחם,

משתמש רשום 48 פורסם דצמבר 4 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית , בעיקר תוכנות ADOBE - אינדזיין , פוטושופ, אילוסטרייטור 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר ומסך 27 IPS 2K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

5. Started by liortaib,

שלום לכולם, אבקש לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=19804 והאם לדעתכם 128SSD מספיק למערכת הפעלה+ תוכנות בסיסיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות,סרטים,עבודה שוטפת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by toshka,

אפשרות 1 - Samsung NP470R5E-X01IL: http://www.navitech.co.il/items/209435 (המחיר הוא 1400 במקומות אחרים, שמתי את האתר הזה כי יש יותר מידע על המפרט) אפשרות 2 - ASUS P550CC-XX161H: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24285 איזה עדיף לקנות? השימושים הם גיימינג קל, מוזיקה, סרטים, אינטרנט וקצת עיצוב (;

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. למחשב ביתי, משחקים פשוטים, אינטרנט, הורדות שירים, צפייה בסרטים, עבודות סטודנט וכו'.. תודה. יום מקסים

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד. השימוש בו יהיה בעיקר שימוש משרדי (תוכנות מעבדי תמלילים וכאלה), אם כי אולי פה ושם אני ארצה לערוך עליו גרפיקה תלת-מימדית. הדברים החשובים לי במחשב הם השרידות שלו (הן מבחינת איכות חומרים, והן מבחינת זמן עבודה), המשקל, ו.. קצת גם גודל המסך. התקציב שברשותי הוא ממש, אבל ממש, לא גבוה. בואו נגיד שאני יכול להגיע עד 4,000. קיבלתי מחבר הצעות מחיר לשני מפרטים, והייתי מעוניין לשמוע את חוות דעתכם על המחירים. מפרט א': מחשב נייד של HP מסדרת NX. כולל מחבר סוללת HP Travel Battery לעבודה רציפה עד 5 שעות מעבד Celeron M 430 1.73GHz 667FSB 1M זכרון פנימי 512MB DDR2 667 מבנה זכרון 512*1 זכרון מירבי 2G כרטיס מסך Intel GMA 950 Up to 224MB מסך 15'' XGA 1…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שקלים לפה או לשם לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD, BF, FIFA, THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ffooxx,

מטלבת בין שני כרטיסי מסך למחשב נייד של dell Inspiron N5010 הראשון עולה 3573 ש"ח עם כרטיס מסך של אינטל: INTEL GMA HD השני עולה 3790 עם הכרטיס מסך של אטי: ATI Mobility Radeon HD 5650 מה יותר מומלץ ויש לי אופציה גם להוסיף בתוספת תשלום של 260 ש"ח הארד דיסק משופר במקום 500GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM להשים 750GB 7200RPM תודה לעוזרים האם השינוים בין שני הגברים האלה שווה את התוספת כסף אני משתמש שמשחק מידי פעם במשחקים ו500GB מספיק לי בהחלט.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם. האמת הייתי צריך לקנות כבר מחשב לפני כמה חודשים אבל זה נדחה ועכשיו אני כבר חייב לקנות לפני תחילת השנה. ניסיתי לחפש פה בפורום כל מיני המלצות וכבר התבלבלתי. בבקשה תעזרו לי המחשב צריך להרכש כבר השבוע או גג שבוע הבא. (אני לא קונה את המחשב באילת) * מטרות המחשב? עבודה, גלישה, אולי קצת משחקים יהיה נחמד אם תהיה אפשרות אבל אם חורג מהתקציב אז להתפשר.. * גודל המסך? 15" נראה לי, מכיוון שזה המחשב היחידי בבית (אין נייח בנוסף) אז שיהיה נח לעבוד איתו (עדיף שיהיה יחסית קל משקל שיהיה נח גם לסחוב אותו בתיק) * רזולוציית המסך? קבלו את ההחלטה בשבילי, אני לא מומחה לעניין. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עדיף זמן עבודה כמה שיותר ארוך * האם יש צו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Yaniv,

המחשב מיועד לחבר שלי שהתחיל ללמוד יג\\\'-יד\\\' ללימודי הנדסאי תקשוב (רשתות). לפי מה שחבר שלי אומר, המורה דרש מחשב עם i5 ולפחות 8GB RAM. התקציב הוא עד 3000 שקל ולא מעבר. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר והרצת תוכנות שונות שקשורות ללימודים. החזקה ביותר היא תהיה VirtualBox. * גודל המסך? 14 אינצ\\\', לגבי מאט או מבריק זה לא משנה, אם אני לא טועה בקושי תהיה עבודה בחוץ (אור יום). * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? פחות מ3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה אך לא יזיק. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD של 500GB ומעלה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shirNoshe,

ברצוני לרכוש את הנ"ל,למחשב מבוסס AMD 3200/VENICE. כ.מסך 6600/GT/PCX לוח GB K8NXP/SLI. התלבטות:עם הוספת הקירור תהיה לי בעיה בהוספת כרטיס נוסף למערך ה-SLI,אני אומר ושואל. אהבתי את קירור המעבד של ASETEK,ולא ראיתי פה בפורום המלצות בכלל,למה? מה ההבדל המהותי של רכישת צורב,מה ההבדל בין החברות,אני צורב הרבה מאוד,ופשוט זקוק ל צורב DVD במחשב החדש.לכן חשבתי על ה-NEC אבל לא הבנתי מה ההבדל 4550VS 3550.או של LG. אני מצרף פעם ראשונה קישורים,מקווה שיצא לי טוב ושלא תרדו עלי.. [ ]]http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4602 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3894 ]http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3894 http://www.noacomp.co.il/product.asp?produ…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הי חברייה אני צריך המלצה על MB בישביל מעבד E6600 וזיכרון. רק על החלקים העלו בלי שום דבר אחר עד 4000 ש"ח. תודה. אה חשוב זיכרון 2G לא פחות

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לצערי, אינני מתמצא בהעדפות החומרה של פוטושופ CS5 (עריכת תמונות בלבד, לא מדובר על וידאו וכו'), ואילו דרישות המערכת הרשמיות עוסקות בשימוש מלא ומקצועי. האם חיוני כרטיס מסך נפרד (לא מקצועי, כמובן, בתקציב הזה, אבל משהו שיתן תמיכת OPENGL)? האם יש עדיפות לNVIDIA על פני ATI, בגלל CUDA או מכל סיבה אחרת? האם יש סדרות עם מסכים שרצוי להתרחק מהם בכל הקשור לעבודה גראפית? אני רוצה להדגיש שמדובר במחשב שיינשא לעיתים קרובות, כך שהיא מחפשת מחשב קטן (13.3") וקל (2 קילו מינוס). זמן סוללה פחות קריטי, לא סביר שהיא תדרש להשתמש בו שעות ללא שקע בסביבה. גם כונן אופטי לא נדרש. חיונית אחריות ליותר משנה, אם נדרשת הרחבת אחריות מן הסתם זה יורד מהתקציב. יש לי כמה דגמים על הכוונת, אך בלי תשובות לשאלות בהת…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייד עבור אחותי הסטודנטית. התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח, כולל מערכת הפעלה WIN7 ברישיון. המחשב ישמש למסמכים, גלישה באינטרנט וצפייה בוידאו דרך האינטרנט. הדרישות החשובות: - גודל מסך 15" - משקל עד 2.5 כולל סוללה (אפשר לחרוג קצת) - אחריות טובה (כולל עבודה וחלקים). - זיכרון: אנחנו נוכל להוסיף בעצמנו אם נצטרך המליצו לנו על LENOVO EDGE, אבל קראתי באינטרנט שיש לו בעיות עם האלחוטי והמקלדת. מה אתם אומרים? תודה מראש לכולם!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. AMD Athlon 64 (4200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 1,097.03 ש"ח ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 649.02 ש"ח 1024MB (2X512MB) PQI DDR II - 800 TURBO -CL4-4-4-12 929.13 ש"ח LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 1,171.29 ש"ח Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA II 479.02 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 225.56 ש"ח Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 530.36 ש"ח Thermaltake Silent 939 (CL-P0200) for AMD Athlon 64 series [5,249.57 ש"ח] נ.ב - המפרט מזיגזג האם לא כדאי קונרו? מה דעתכם הכללית?

18. שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כבדים שיהיה גם עתידי מבחינת מפרט זאת אומרת שיתאים גם למשחקים של שנים הבאות.. חשוב לי שיהיה יציאת HDMI וכרטיס מסך טוב החברה לא משנה לי זאת אומרת NVIDIA או ATI מחשב שיהיה שקט עם מקלדת מוארת גודל 15.6 או 13.3 שלא יהיה כבד מדי.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שאני בונה מחשב בKSP (לוחץ מחשבים במבצע--> ואז יורד הכי למטה למעבדי AMD) צריך לשלם תשלום נוסף על בניית המחשב??

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by zvi8875,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אבל כדאי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים ששוחררו וכמובן המשחקים שיבואו בין אם זה BIOSHOCK2 או Battlefield 3 MW3 ,הבנתם את הפואנטה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אז לפני 3 ימים קניתי את המחשב בארה"ב, הבאתי אותו לארץ והכל עבד מעולה. הבעיה התחילה אתמול: פתאום הופיע פס אופקי על המסך. חשבתי שאולי זה נבע מהתחממות או משהו כזה, אז פשוט המשכתי לעבוד ואז הופיע עוד אחד. אז כבר נבהלתי התחלתי לקרוא על זה ברשת. חלק אמרו שהבעיה היא בכרטיס המסך והציעו להתקין דרייבר חדש. עשיתי את זה לזה לא עזר. ניסיתי סיסטם רסטור - לא עזר. ניסיתי לכבות את המחשב ל-12 שעות - לא עוזר. חשוב לציין שעדיין מדי כמה דקות נוספים לי עוד ועוד פסים. ריסטרטים לא עוזרים והפסים נשארים באותו המקום כמו לפני הריסטרט. בנוסף, כשמסתכלים ממש מקרוב, אפשר לראות שכל כמה מילימטרים יש פסים כאלה על כל המסך אבל ממש ממש חלש. צירפתי תמונה: http://imageshack.us/f/855/dsc0001xon.jpg/ יש לכם הצעות…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום רב, ברשותי מחשב נייד של acer דגם aspire 5715z. המסך של הנייד מרצד אז במקום לזרוק אותו לפח אני משתמש בו כנייח בחדר. חיברתי אותו למסך חיצוני של samsung. בהפעלת המחשב התמונה חלקה כמו בכל מחשב והלוגו של acer מופיע לאחר מכן מתבצעת טעינה של הוינדוס ואז התמונה קופצת למסך של ה acer ניסיתי להעביר את התמונה חזרה למסך החיצוני על ידי fn+ f6 אבל לא מופיעה תמונה במסך החיצוני. הוא שחור לגמרי לא מופיעה תמונה גם במסך המקורי (של המחשב הנייד) עד אשר אני לוחץ שוב על fn+f6. מה עלי לעשות ?

23. Started by PayneBack3251,

שלום, רציתי לדעת כמה המחשב שלי שווה למטרת מכירה ? מחשב - מדיה סנטר - HTPC (משמש כמחשב רגיל לכל דבר) מארז מתכתי מוקשח מאוד קטן (25 ס"מ על 18 ס"מ) מעבד I5-650 לוח אם Intel DH57JG זכרון 4GB דיסק קשיח 320GB תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, נחשב יחובר לטלויזיה ו\או מסך חיצוני כאשר אני בבית, חשוב שקט * גודל ה, ומחשב לא חם, גם שהוא פועל שעות רבות, אני מתכוון להפעיל אותו מסביב לשעון גם בלילה להורדות *מסך 13.3 * משקל רצוי פחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה יותר ארוך, 8 שעות עם WIFI ובהירות לא מינימלית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל מעדיף חי טרה ,מעדיף גם במהירות של 7200 סל"ד * צורב DVD? לא , בשביל לחסוך משקל, אין לי כלל שימוש בכונן דיסקים * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, יהיה נחמד אם יהיה אחריות לשנה בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS א…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Lumber Jack,

היי לכולם, מחפש לפטופ לעבודה משרדית, עדיפות לDELL. *תקציב? 3,500 ש"ח פלוס מינוס * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? פחות רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים