עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב ישמש לשימוש משרדי וביתי פשוט בשימוש מזדמן עריכת סרטים חובבנית

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ROTEMan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד +300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050 * 1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוח…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?(עבודה בעיקר באופיס, גלישה באינטרנט וצפיה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך(. FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר אבל במידה וזה לא פוגע בצרכים באופן משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש ביתי אבל מאוד חשוב שיהיה מהיר ובגלל זה הטווח היחסית גבוה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 790/774 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-PRO-VD - MSI - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - 4x USB 3.1 Gen1 - 6x USB 2.0 - DVI - VGA - mATX (23.5x18.0 cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 204/200 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח JM2400HLB-8G-PC - Transcend - 8GB DDR4 2400Mhz 1.35V - With New PC Only - JetRam... אחריות לכל החיים…

6. Started by HAIM1979,

אני מאמין שכן אני רק מעוניין בכמה מפרטים, המחשב מיועד בעיקר ליצירת מוזיקה, אך גם למשחקים (לא כל כך כבדים). רעיונות, שאלות, טענות???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by 301289,

שלום לכולם, כמו שאתם יודעים לחיילים אין כסף, אז אם חייל רוצה לקנות מחשב זה משימה מאוד מסובכת, ולכן התקציב נמוך מאוד!. הדרישה מהמחשב שהוא יהיה מהיר, שקט, ויפעיל משחקים לא כבדים (בעיקר משחקי אסטרטגיה) ראיתי והמליצו לי על מפרט הבאה: מעבדי ‏AMD Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100 מ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by udi2181,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1419/1391 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 613/601 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10FK2_16 - Kingston - 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue,... כמות: - 1 - 813/797 ₪ כרטיסי מסך - AMD PCIe MR928X3GD5G - MSI - RADEO…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. צהרים טובים לכולם! יש לי פה מפרט אחד: http://ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= עם שידרוג ל: 8500GT ו2 ג'יגה ראם (שנים של 1GB) איך המפרט? הוא בשביל משחקים (לא כבדים מדי) אינטרנט פוטושופ וזהו כעיקרון. אנשים זה ממש דחוף, תוזה לכל מיש שעוזר!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם! ידידתי ביקשה ממני לעזור לה להרכיב מחשב בשבילה. ובשביל זה אני צריך אתכם ;D אז ככה התקציב הוא עד 6000 עם מסך LCD ועד 5000 עם CRT. כולל מדפסת פשוטה לא יותר מ500 שח ורמקולים לא יקרים(אבל גם לא ב40 שח). במחשב לא יבוצע אוברקלוק כלל. המחשב בעיקר בשביל אינטרנט וכנראה גם משחקים. תודה מראש רומן

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by daniesto,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל אם אין ברירה אפשר לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי, 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA2K15, FIFA15, CS:GO, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך בגודל 17 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהה שאפשר, בתכלס מה שמעניין …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by nomagr,

בעיקר ל...אינטרנט, יוטיוב (הילדות...), RPC (עבודה...) יריץ WIN7 (מה לעשות)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by lidorkalfa,

מארז Cooler master Elite 370 מעבד AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz כ.מסך ATI Radeon HIS 6870 1GB זיכרון G.Skill 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 הארד דיסק Samsung 1TB 7200RPM 32MB Sata F3 לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 קירור Scythe Cooler Mugen 2 ספק ANTEC Truepower Trio 550W המחשב אצלי פלוס מינוס שנה, שמור כמו חדש.. מה השווי שלו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by מנחםשטרן,

שלום וברכה, מצורף מפרט של מחשב שהציאו לי בכ 7000 שח האם זה מפרט טוב? האם המחיר שווה? תודה רבה AL Cusom.pdf

15. . מה התקציב המקסימאלי?3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך במה שאפשר אבל לא על חשבון הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא-אם חייבים אז ~ 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, אינטרנט ואופיס ואולי בעתיד גם תוכנות עריכת וידאו קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני מכוון למשחקי FPS החדשים שיצאו כבר ולאלה שיצאו בקרוב GTA IV, Battlefield 4, COD Ghosts, Splinter Cell: Blacklist -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tamir168,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עיקרי - תכנות, משני - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד בתוכנות של סביבות פיתוח (VS, webstorm) (דורשות לא מעט RAM) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA V, saints row iv -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FHD 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yosko,

הי, אני מעוניין במחשב נייד במשקל קל ללימודים. להלן המפרט ולאחר מכן המחשבים שאני מתלבט ביניהם: * מטרות המחשב? שימושים קלים יחסית - עבודות משרדיות/לימודיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ובתמונות (מולטימדיה) * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? רצוי עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לצרכי לימודים, לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא הכרחי * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא בטוח, 300GB ומעלה נראה לי יספיק * כונן CD/DVD? צורב? רצוי כונן, ניתן לשקול גם כונן חיצוני לצורך חיסכון במשקל * …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?המחשב מיועד למוזיקה, ותכני hd מחובר לטלוויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. התקציב 1500 שקל פלוס מינוס. לא כולל מסך. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולאוניברסיטה. לא זקוק לכרטיס גרפי משובח וכרטיס קול משובח אלא משהו ON BOARD שיעשה את העבודה. כולל צורב וללא כונן DVD. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. *התקציב שלי עומד על 10K *ניתן יהיה לחרוג אם וכאשר זה ייתן שיפור משמעותי לביצועי המחשב (עד 1K) *המחשב מיועד למשחקים בעיקר. אני אוהב משחקים עם גרפיקה איכותית ומשחקי RPG כמו witcher 3,final fantasy,wow,eso. ועוד חשוב לי שגם משחקים עתידיים הוא יוכל להריץ בגרפיקה הטובה ביותר. כמו כן אני צופה המון בסרטים וסדרות וחשוב לי איכות צפייה גבוהה. אני גם צופה במשחקי ספורט בצפייה ישירה ברשת מפעם לפעם. *בתקופה הקרובה אני ירכוש מסך טלוויזיה ברזולוציה של 4K לא יודע עדיין כמה אינץ' אשמח להמלצה בנושא אם יש לכם (לא כלול בתקציב) *אין צורך בציוד הקפי. *השקט לא ממש חשוב לי, אבל כמובן אני לא רוצה שהמחשב יעשה רעש מוגזם *לפי המעט מאוד שידוע לי …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by IBMeiri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , solid edge, גלישה בכרום בטאבים מרובים, מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid edge מזדמן ובעתיד אולי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, HOTS ומשחקים כמו סקיירים או ביושוק (לא GTA או טריפל אי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by n ne nee need help,

מהו מפרט החלומות שלכם ומה לדעתכם המפרט הכי טוב? אין גבול במחיר! מה שבראש שלכם אין משהוא ספציפי נתחיל בדעתי (קחו בחשבון שאני לא מומחה במחשבים) CPU : AMD Athlon XP 3000+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 1598.88 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-S nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA + Serillel , 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 673.92 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 4200 DC Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [ ¤ 2370.15 ] 1 Cooling / Modding : Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System [ ¤ 692.3 ] 1 Hard Discs : Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 1799.96 ] 1 Hard Discs : Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB B…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מבוסס אל קונרו כמובן הכל זה למשחקים גיגה זיכרון עדיף 250 הארדדיסק וכמובן צורב די וי די ותשימו לב לספק שיחזיק את כל המערכת תודה .........

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by n ne nee need help,

יש לי שאלה עבורכם: מה דעתכם על המפרט הזה?: CPU : AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU [ ¤ 448.85 ] 1 Motherboards: ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard(ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 267.96 ] 2 CPU Cooling : Spire SuperRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 57.11 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 394.96 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9200 256MB DDR Video Card [ ¤ 599.68 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Black ! [ ¤ 124.61 ] 1 Cases : Simbadda Master I LU Midi Tower …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הי, אני משתעשע ברעיון של קניה של Alienware M11x ואני מחפש ללא הצלחה בנצים שלו כאשר הוא מחובר למסך חיצוני ועובד ברזולוציה גבוהה. המסך שיש לי הוא 2408WFP כך שאני מחפש בעיקר תוצאות עם רזולוציה דומה. לינקים יתקבלו בברכה

דיונים חדשים בפורומים