עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.tms.co.il/preview/spec/1bezq9jw 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה - פוטושופ לייטרום ו Vegas Pro 11 ומשחקים חזקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות: פוטושופ - כבד לייטרום - כבד Vegas Pro - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Battle Field 3 , GTA IV ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לחברי הפורום הנכבדים. אני מחפש מחשב נייד עבור גיסתי, ראשית הנה התכונות מהדביק: * מטרות המחשב? עבודות רגילות של סטודנטים, ללא משחקים, ללא תוכנות עריכת גרפיקה וכו', פירוט נרחב יותר בהמשך. * גודל המסך? לפחות 15.6 (העיניים שלה חלשות). * משקל רצוי? כמה שפחות עדיף, רצוי פחות מ2.5 קילוגרמים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זה חשוב, עדיף לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? אין חובה, אבל לא יזיק. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה, סטנדרטי אבל אפשר גם פחות אם צריך. * צורב DVD? אין חובה, אבל לא יזיק. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. בעקרון הבחורה זקוקה למחשב לצורך לימודים, הווה אומר אינטרנט, אופיס וכו'. ה…

3. Started by נמשל,

הצורך שלי הוא בעיקר אינטרנט, ומסמכי אופיס. בלי משחקים, אולי קצת סרטים. המחיר הוא 1300 ש"ח. המחשב מומלץ? האם ממליצים לקנות עוד זכרון? זה אפשרי במחשב הזה? איך המחשב לעומת האסוס הזה? Asus Eee 1015P היתרון הוא אחריות לשנתיים כולל שנה אחת אחריות לנזקים, שברים/גניבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בניתי את זה: מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪395 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX450WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪282 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950733 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪201 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון A-Data DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪150 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D32G1333AR כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 PCIe ₪601 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTS450PCX1024 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪100 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH24N מארז כולל ספק CoolerMaster Elit…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ilanro,

אהלן, מוכר בחנות ליד הבית הרכיב לי מפרט גיימינג (לא כולל ציוד הקפי, ולא כולל דיסק קשיח שכבר יש לי), והייתי רוצה לדעת האם הוא טוב, האם הוא יאפשר לי להריץ את הכותרים האחרונים בשוק ברמה גבוהה באופן חלק, או שכדאי להחליף..? המפרט: מארז גדול, פשוט, די סטנדרטי + ספק 600W מעבד: intel i5 2400 + קירור ZALMAN לוח אם: P67-AD3-B3 זכרון 4 ג'יגה, 1600 (הוא לא כתב את החברה, ושכחתי לשאול..) כ.מסך: HD 6850, 1GB בסה"כ הכל יוצא 2930.. רציתי בנוסף גם להתייעץ, אולי כדאי לקנות מעבד טיפה חלש יותר, אבל כרטיס מסך חזק יותר. אם זה משהו שישפר את הביצועים בצורה קריטית. תודה וסופ"ש מעולה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by orsharon7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF Hardline, AC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. רעיון שאבא שלי חשב עליו ומתכנן לבצע, האם שווה? מדובר על לקנות מחשב נייד יד שנייה בסביבות ה1000+ שקל שניתן לדפדף דרכו בתיקיות מוסיקה ובתוכו עשרות הג'יגות של הקבצים והוא יחובר לרסיבר וכך ינגן. מהם היתרונות והחסרונות של דבר זה? תודה לעונים! (לא עונים לי כבר יומיים באודיו וקולנוע ביתי...)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. השימושים העיקריים: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש. פרמייר, או קיובייס.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום חברים! רציתי לשדרג את המחשב שיש לי כרגע אם כמה רכיבים חדשים ותאמת שאני לא הכי מעודכן במה שהולך כרגע בשוק ומי נגד מי. אז ככה, המחשב החדש יהיה בעיקר למטרת משחקים וכנראה שאני יעשה לו אוברקלוקינג למעבד ואולי גם לכרטיס מסך. אני מתכנן לקנות את המחשב ב- KSP שבחיפה (הכי זול) ולכן אם תוכלו לבנות לי מפרט לפי המחירים ששם אני ישמח. כמו שהבנתם מהכותרת אני צריך מפרט של עד 3000 שקל לדברים הבאים: 1. מעבד 2. לוח-אם 3. זכרון 4. כרטיס מסך 5. מארז (עד 300 שקל) 6. ציוד ל- OC אם צריך מבחינת המעבד חשבתי על Intel E4400, הבנתי שהוא סבבה ל- OC וגם לא יקר. לוח אם אין לי שמץ של מושג מה לבחור וכך גם זכרון. מבחינת הכרטיס מסך חשבתי אולי ללכת על סדרת 8600 הפשוטים או 8500 אבל אני לא יודע מה ההבדל ב…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אורח צחי

בקשת מפרט מחשב גיימינג לסלון. 1. מארז קטן 2. כ.מסך gtx1060 3. זיכרון 16G 4. מעבד i7 5. דיסק ssd 250G. 6. דיסק 2TB אני רוצה להכניס את כל המפרט הזה למארז קטן יחסית עם ספק של לפחות 550W המקום שיש לי למארז הוא גובהה 20 ס"מ רוחב 26 ס"מ עומק 40 ס"מ חשוב שיהיה שקט,

11. Started by coldfire2,

בעוד מספר שבועות אני מתכוון לטוס לארה"ב, אני מתכוון לקנות מחשב NUC שיתפקד כשרת הורדות + שרת אפאצי וטומקט (פרוייקטים שאני מתכנן לשים עליו לא משהו רציני) חשבתי על זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16856102055&cm_re=nuc-_-56-102-055-_-Product יש לי כבר כונן של 1TB וזכרון של 8GB מהמחשב הנייד שלי (ז"ל) רציתי לשאול האם המפרט שלו יספיק לדרישות שלי? יש לו בעיות התחממות? בגדול מה שמאוד קורץ לי זה הגודל שלו והמפרט כמו של מחשב נייד רגיל. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. אתחלתי אותו באתחול בסיסי בmsconfig כדי לראות אם הבעיה בגלל תוכנות שעולות בסטארטאפ אבל הוא עדיין איטי. המחשב קור 2 דואו 1.66 עם ג'יגה זיכרון ו100 ג'יגה דיסק קשיח ככה שהוא אמור להיות מהיר והוא יותר איטי מהAMD 3000 שיש לי בבית.. עזרה בבקשה!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Kgoba,

שלום חברים מבקש את עזרתכם ועצתכם בעניין קניית מחשב נייד חדש לאשתי היקרה שתחי' הקדמה: אשתי עובדת כמורה ואחרי 5 שנים של שימוש הגיע הזמן (בהחלט) להפתיע אותה בצעצוע חדש תקציב: עד 3000K - מסקירה מהירה בהחלט נראה שזהו רף הדוק היטב להתאמת מחשב לדרישות. דרישות: עבודה יומיומית רגילה, דהיינו גלישה בדפדפנים, Office , הצגת וידיאו וכו'..(לא משהו כבד במיוחד). דרישות אישיות: כמה שיותר קל ודק (גירסאות האולטרה למיניהם בהחלט נראות קורצות) אחרי הכל היא נסחבת עם התיק מכיתה לכיתה ובחזרה הביתה, סוללה יחסית חזקה וכמובן אחריות טובה. יציאות מיוחדות: VGA או/ו hdmi לחיבור למקרן. רזולוציית מסך: נוחה ונעימה לעיניים ( אני ממש לא מבין בזה) גודל מסך: עדיפות ל14 אינצ' ( נראה לי גודל סטנדרטי ונוח …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Amount: 1 Total Price: 593.42¤ -------------------------------------------------------------------------------- Computer Assembly Amount: 1 Total Price: 163.23¤ -------------------------------------------------------------------------------- Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! Amount: 1 Total Price: 119.38¤ -------------------------------------------------------------------------------- Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD (שמעתי שיש בעיות עם הHD של החברה הזאת-זה נכון?) Amount: 1 Total Price: 719.95¤ -------------------------------------------------------------------------------- Gigab…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by freeuser,

שלום לכולם ומועדים לשמחה התלבטות קשה לגבי בחירה בין שני דגמים איזה מהם עדיף לי :s05: 1 - http://www.gamaoffice.co.il/products/101923 2- Dell Inspirion 1535 V8300 ‎Intel® Core 2 Duo Processor T8300, 2.4GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB, 3MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB‎ ‎ HD‎ ‎160GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD-RW +- With Dual Layer Technology‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0 Mega pixel web camera ‎ ‎ Bonus‎ ‎Dell Travel Remote control‎ ‎ Sound‎ ‎Audio type/controller: AC97 Soft Audio‎ ‎ Speakers‎ ‎Two channel high definiti…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אתם אנשים שכנראה מבינים דבר או שניים במחשבים :smoke: כי אני לא ממש... ??? אז אולי אתם תוכלו לעזור לי. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש לא יקר מדי (בסביביות ה 6000 ש"ח). אז שמישהו יעזור לי לעזור לו :saint:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nick988,

שלום. אני מבקש שתיבנו לי מפרט לעבודה אם תוכנה Premiere Pro. (לא למשחקים ולא למטרות אחרות) אני צריך המלצה על מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרון פנימי(1gb) דיסקים קשיחים(200*2 +160) שני מסכים ושאר הציוד מארז ספק וכו' (בלי צורב) התקציב לא ממש מוגדר תלוי כמה ידרוש המפרט.. המפרט צריך להיות בינוני. לא צריך מפרט ב 20 אלף. תנו עצות סבירות ונראה מה נוכל לבנות. תתמקדו לוח אם כרטיס מסך וזכרון פנימי... התקציב בסביבות 10 אלף אפשר להוריד או להוסיף... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * משקל רצוי? פחות מ-3 ק"ג * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500GB, ואם יש גם SSD אז מה טוב. * כונן אופטי? צורב DVD. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lidorkalfa,

מארז Cooler master Elite 370 מעבד AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz כ.מסך ATI Radeon HIS 6870 1GB זיכרון G.Skill 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 הארד דיסק Samsung 1TB 7200RPM 32MB Sata F3 לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 קירור Scythe Cooler Mugen 2 ספק ANTEC Truepower Trio 550W המחשב אצלי פלוס מינוס שנה, שמור כמו חדש.. מה השווי שלו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Adir207,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 7000 ש"ח, חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, תוכנות רבות שפתוחות במקביל, טאבים מרובים בכרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - כרגע מחוברים 2 מסכי 24, ירכש מסך נוסף שלא במסגרת התקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? -בלי אורות 7. האם האם יש צורך…

21. Started by tenz,

היי לכולם עומד לקנות מחשב שבוע הבא והרכבתי 2 מפרטים ב TMS ומאוד רוצה לדעת פה חוות דעת, מה עדיף, ומה יותר טוב. המחשב עבור גיימינג. חשוב לציין המחשב לא הולך לעבור OC. אם יש המלצות להחליף או לשנות משהו אשמח מאוד. תודה! מפרט 1: https://www.tms.co.il/12124 מפרט 2: https://www.tms.co.il/12125

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by SpLAsH,

אחרי כמעט 6 שנים, הגיע הזמן להחליף מחשב המפרט לא צריך לכלול מקלדת, עכבר או צורב דיוידי (אני לא צריך יותר מכונן דיוידי רגיל), אבל כן צריך מסך כמו כן, כנראה שאני לא אעשה אוברקלוק אז אין צורך בקירור יקר תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FULL HD, גלישה ומשחקים קלים כגון SIMS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by THX,

אני מעוניין לשדרג מפנטיום 3 לפנטיום 4 חלק מהדברים במחשב הישן אני מעוניין להעביר למחשב החדש כמו כרטיס מסך שיש לי geforce fx5200 128 mb כרטיס קול של creative sb live צורב SCSI כונן סידירום 50X אני לא כל כך חזק במפרטי מחשב וצריך את עזרתכם והמלצתכם לגבי הפריטים הבאים איזה דגמים מאיזה חברות עליי לבקש בחנות? מה שאני בעצם צריך זה מעבד פנטיום 4 hd לוח אם של ASUS עם כרטיס רשת מובנה+FIRWIRE הארד דיסק גדול (לפחות 80GB) זיכרון 512 לגבי קולר למעבד האם מגיע ביחד עם הלוח אם? מקלדת+עכבר אלחוטים משהו טוב ואמין עם בטריות נטענות כונן צורב DVD וכמובן מארז איכותי לא יקר מידי העיקר שיהיו לו מספיק כניסות USB ומספיק מאווררים התקציב שלי הוא 4500-5000 תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.