עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברים! כבר כמה זמן שאני מתכנן לקנות נטבוק, ועכשיו כששוק הטאבלטים פורח..חשבתי כבר לפנק את עצמי כמו שנאמר בכותרת, הסכום הוא בערך 3200 ש"ח-יש טיפה גמישות, השימושים-פרטיים כמו כל מחשב נייד-אינטרנט, סרטים, מוסיקה, תמונות(פוטושופ)..קצת משחקים אבל לא משהו קריטי..אני זקוק לנפח אחסון גדול(לא מטורף,אבל גדול).האם ישנה אפשרות להרחיב את נפח האחסון בעתיד? אפשרי לעבוד עם כונן נייד? כמובן שאני מעוניין בטאבלט שייתן ערך טוב לכסף-ויהיה דיי חזק אם בעתיד ארצה להתקין משחקים תובעניים. כמובן יש לציין שאני מעדיף מסך גדול-משהו בסביבות ה11-12 אינץ'. האם התקציב שלי קטן מדי ביחס לדרישות ועדיף לי לחזור לנטבוק? או שישנם מכשירים שיספקו אותי? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ATI RADEON 4870 משומש, קניתי אותו חדש והשתמשתי בו בערך 9-10 חודשים ואז החלפתי מחשב והמחשב הישן יושב בצד וצובר אבק בערך חצי שנה אז החלטתי למכור, בכל שאר הרכיבים השתמשתי למודינג ואין לי מה לעשות עם הכרטיס מסך, כמה לדעתכם הוא שווה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן, על איזה מחשב אתם ממליצים? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, החבר בנה מפרט עם "מומחי" החנות זד מערכות... הוא נעול על INTEL QUAD CORE להל"ן המפרט: מעבד INTEL G-33/1333MHZ-DG33BUC BUFFALO CREEK INTEL QUAD CORE-Q-6600/8M CHCHE P35 lלוח אם INTEL ? 1024MB DDRII 800MHZ קינגסטון PCX - GeForce 8800 GTS 320MB 320bit LEADTEK דיסק קשיח - 250GB SATA II מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W כונן-DVDRW X18 NEC/SAMSUNG מקלדת אינטרנט + ע.אופטי מחיר 4200 ¤ מ זד מערכות... מה דעתכם ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by guyl3,

1. מה התקציב המקסימאלי? -7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1)אני צריך להריץ מספר מכונות ויראוטליות במקביל Vmware (שרתים וקליינטים של Windows ולינוקס ) ודומיו לצורך לימוד רשתות תקשורת. 2) עובד על בניית קיט של מדפסת תלת מימד אז אני רוצה להריץ גם AutoCAD, solidworks 3)אני עוסק בתכנות אז תוכנות כמEcplise',visual studio 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. מחשב lenovo דגם U550 רואים זאת גם בתמונות שתכף אוסיף.פתאום מסך כחול. אני משתמש איתו שנתיים, מעולם לא היה. אין אחריות, לכן אני אתקן לבד, עם הדרכה שלכם.צילמתי כל מידע שנראה לי רלוונטי. צילמתי גם מסך שניסיתי ללחוץ עליו שכתוב באנגלית משהו "החזר הגדרות בהם המחשב פעל" - לא עזר הפעולה הזאת.למיטב הבנתי, יש לעדכן ביוס.יש לי את כל הנדרש לעשות זאת, רק את הדבר החשוב ביותר אין לי - דגם הלוח אם שלי.איך אני אדע אותו? המחשב לא עולה.אין לי שום ספרון שום קופסא של המחשב. הכיתוב שמתחת למחשב כבר נמחק, גם את זה צילמתי, שתראו. בביוס אני לא חושב שיש מידע על הלוח אם.מה אני עושה במצב כזה? יש כאן מישהו שנתקל בתופעה והצליח למרות הקושי?מצאתי בדיוק את קוד השגיאה שלי, בדיוק מחשב, פתרו לו את הבעיה, רק …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום. אני מעוניין לבנות מערכת Mini PC בחדר אורחים, מחשב קטן שיעשה את העבודה הפשוטה של אינטרנט בעיקר ואולי טיפה סרטים. אני לא רוצה מארז גדדול ורועש אלא משהו קטן ומינימליסטי שיתאים לצרכים שלי. אני מחפש עזרה בהרכבת מחשב שכזה מכיוון שאני לא יודע איזה לוח אם מתאים שם והאם יש צורך ברכיבים מיוחדים אחרים. התקציב הוא 1500 ש"ח במקסימום. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אתם אנשים שכנראה מבינים דבר או שניים במחשבים :smoke: כי אני לא ממש... ??? אז אולי אתם תוכלו לעזור לי. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש לא יקר מדי (בסביביות ה 6000 ש"ח). אז שמישהו יעזור לי לעזור לו :saint:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5-6K אפשר לחרוג אם מדובר בהבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, וצפייה בסרטים לפעמים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by XTreeGoldv2,

מארז מקצועי מאושר אינטל+480W+יציאות קידמיות לוח אם-אינטל G31-S2-GIGABYTE/1333MHZהסדרה החדשה של אינטל מעבד - INTEL CORE 2 DUO E-6550/2.33GHZ/4M/1333MHZ זיכרון - 1024MB DDR2 PC6400800MHZ KINGSTON-ליציבות מקסימלית כ.מסך - FX 8500GT/512MB/DVI/HDTV(לגימרים!) ד.קשיח -250GB SATA II/7200RPM-חמש שנות אחריות! כונן -S.ATA-DVDRW X20-המהיר בעולם מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי ארגונומי מתנה-אניטי וירוס 2007+אוזניות+מיקרופון(מדונה) מחיר מבצע כולל מע''מ: 1999 ¤ החנות היא זד מערכות. מחשב זהה בחנויות גיבור או skypc עולה לפחות 300 ש"ח יותר !!.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by aadidi454,

אני רוצה למכור את המחשב שלי המערכת היא i5 750 p55 usb3 ספק 650 crosair 4 gb 500 gb gtx465 ועוד כרטיס gt 9800 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום =],אני סוף סוף קיבלתי את המשכורת שלי ואני רוצה לקנות מחשב חדש אחרי 5 שנים עם המחשב הנוכחי,אני מיתכוון להשתמש במחשב החדש בעיקר למשחקים ולגלישה באינטרנט ואני רוצה מחשב שיוכל להריץ את המשחקים של היום על high ויחזיק לקצת זמן,אני מקווה שבתקציב שיש לי זה אפשרי ואני רוצה שתעזרו לי בהרכבת מפרט. אני יכול לחרוג מהתקציב ב300 ש"ח ואני לא צריך שום ציוד היקפי (רמקולים,מקלדת,מסך) וכל התקציב ילך למחשב עצמו. המסך שלי הוא AOC 22' 210S והרזלוציה המקסימלית שלו היא 1680x1050,האם זה בסדר? זה יריץ משחקים טוב? או שאולי אני צריך לשדרג את המסך? 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל את כל התקציב =] במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אני מעוניים לרכוש מחשב שיהיה מרכז הבית. אשתמש בו כמדיה סנטר (מחובר למגבר וטלוויזיה) וגם למשחקים (כולל לשחק ב VR) 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמדיה סנטר (מחובר למגבר וטלוויזיה) וגם למשחקים (כולל אופציה לשחק ב VR) 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רמת שקט = 7-8 4. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא להלן מפרט שבניתי דרך פלונטר(אני רוצה לוודא שכל החלקין מתאימים ואין בעיות תאימות): מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by elad-k1,

שלום.. אני צריך מיפרט עד 3000k לצורכי משחקים בעיקר.. ללא מסך.! מעדיף מעבד אינטל! תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yanivd28,

היי בזמנו קניתי ssd של samsung שהגיעה עם תוכנה קלה נוחה ואמינה לעשות clone יחד עם הווינדוס לשדרוג דיסק קשיח בלפטופ. ניסיתי למצוא דיסק קשיח לא של סמסונג( קצת יקרים היום) עם תוכנה כזו. אבל לא מציינים במפרטים אם כולל תוכנה או לא. מישהו מכיר מוצר כזה ויכול להמליץ עליו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם! אח שלי סטודנט להנדסת אלקטרוניקה ועובד עם יישומים כבדים כגון MatLab וכן הוא עובד עם Pspice וכו'. בכל אופן הוא זקוק למחשב חדש אח במסגרת תקציב של 3000 ש"ח בערך מסך כבר יש לנו היינו מעוניינים במחשב נייד משומש, כזה של חברות שמשכירות לסטארט-אפים ואח"כ מוכרות אותם כי החברות פושטות את הרגל. עבור מחשב נייד מן הסתם נשלם עד 4000 ש"ח. מישהו מכיר כתובות? וגם יש לי שאלה נוספת, האם המחיר הבא שווה את המפרט הבא: AMD athlon 2000 xp+ Motherboard: gigabyte 7vaxp (creative sound blaster 5.1 Live!) cdrw: Lg 48*24-*48 graphics: nVidia Gforce 2 mx400 64mb Segate H.d.d 60 gb 7200 rpm מקלדת עכבר רמקולים כונן דיסקטים סטנדרטיים וכו'. אנא חוו דעתכם... :smoke:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by GamingPower,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אפשר גם באמצע. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 , Call of Duty וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Rbix,

האם כדאי ומשתלם להזמין מחר מחשב נייד במבצעי חגיגות 20 שנה לאמאזון? האם האחריות תהיה תקפה גם בארץ? האם ניתן לעשות חריטה בעברית, כך שהתאורה תהיה אפקטיבית?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ובנוסף גם לימודים (תכנות בjava,c sharp וכו') וגלישה באינטרנט תקציב:עד 4000 ש"ח ~ תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. . מה התקציב המקסימאלי?3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך במה שאפשר אבל לא על חשבון הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא-אם חייבים אז ~ 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, אינטרנט ואופיס ואולי בעתיד גם תוכנות עריכת וידאו קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני מכוון למשחקי FPS החדשים שיצאו כבר ולאלה שיצאו בקרוב GTA IV, Battlefield 4, COD Ghosts, Splinter Cell: Blacklist -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי אני צריכה לרכוש מחשב נייד לעבודה. אין לי שמץ של מושג מה מכיל מחשב , מה חשוב ועל מה לא להתפשר. אשמח לקבל עזרה מכם. השימוש שלי הוא הרוב אינטרנטי. עבודה משרדית. יש לי רק שתי תוכנות איתם אני עובדת. תכנת תיווך (מאגר דירות) ותוכנת משכנתאות. והאם כדאי מחשב משולב טאבלט?? אני יכולה לחרוג מהתקציב אם יש בזה צורך. האם אני צריכה מאיץ גרפי? תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, תשובות לשאלון צריך מפרט מחשב בתקציב של 2.6K אם אפשר לחסוך ממנו מה טוב ואם תצטרך חריגה אז לא יותר ממאה שקלים גם זה בדוחק רב. המחשב מיועד לגיימינג למשחקים חדשים שיוצאים כגון: asassins creed unity, gta וכדו' הרצון הוא שהמשחקים יעבדו בהגדרות גבוהות, אולם לא מחייב שיהיו הכי גבוהות שניתן (רצוי כמה שיותר גבוה במסגרת התקציב הנתון). יש לי מסך בגודל 22 אינץ' ברזולוציה של 1050*1680 וכמו כן יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GTX 560 TI ולכן אין צורך לכלול אותם במפרט. ציוד הקפי אינו נצרך גם כן. השקט הרצוי הוא בין 4 ל-6, לא מתוכנן אוברקלוק, לא צריך שום תוכנה. צריך הרכבת מחשב בחנות (את הכ.מ אני ארכיב לבד). אני מעדיף לקנות מחב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by gamingcomputer,

שווה את המחיר??? CM8068403358316 - Intel i7-8700 Coffee Lake Six cores CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.6 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 12MB cache - 65W TDP - Tray שלוש שנים אחריות 1 ₪ 1436 ₪ 1436 PRIME-H370M-PLUS - ASUS 1151 V2 - H370 - 4x DDR4 2666MHz - HDMI - DVI - VGA - CrossFireX - PCIe 3.0 x16 - PCIe 3.0 x4 - 2x PCIe 3.0 x1 - 2x M.2 - 6x SATA - 2x USB 3.1 Gen 2 Type-A - 5x USB 3.1 - 6x USB 2.0 - mATX שלוש שנים אחריות 1 ₪ 511 ₪ 511 EL…

24. תקציב המקסימאלי? 5 אלף #האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך #במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשביל 500 שקל לא נלך לרבנות אבל לא יותר #שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודים #במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים כמו gta watch dogs וכו.. # האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך # עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 #האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה # האם האם יש צורך לכ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני עכשיו עומד על סף קניית מחשב נייד.. והייתי רוצה לדעת איזה חברות נותנו שירות יותר טוב.. ולא לוקחות כסף על תיקונים בזמן שיש רכיב דפוק וככה מכסות את העליות של החלפת חלק.. 1) IBM/LENOVO 2) ACER ניופאן 3) HP

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים