עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. תקציב: 7000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט אם אפשר לקבל שיפור משמעותי 2. שימושי המחשב: גיימינג (Helldivers2 לא זז על הdesktop הישן שלי) 3. אין צורך בציוד היקפי. אשתמש בעיקר במסך 27" שיש לי היום 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. מצד שני, לא רוצה רעש של מטוס סילון 6. לא צריך תאורה מיוחדת. רוב זמן יהיה סגור על השולחן. לא צריך להיות קל במיוחד. יהיה נייד בעיקר בבית 7. צריך Windows. לא צריך Office תודה

2. Started by shlosi,

שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עריכה עבור חבר שלא מבין בחומרה בכלל. תקציב- 4000 לכל היותר. מצאתי מפרט באחד האתרים שקצת שיניתי והגעתי לזה: אבל זה יצא טיפה מעל התקציב. רעיונות? מעבד: Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Freezer Xtreme Rev.2 CPU Cooler לוח אם: Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: WD Caviar Black 1TB 1003FZEX SATA III צורב DVD: Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח: Antec 520W Active PFC Modular 80+ Bronze HCG-520M PSU מארז: Sharkoon VG4-W B…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי רוצה לעדכן את המחשב כדי לחזור ולהנות ממשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6 אלף, עדיף פחות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט ובעיקר משחקים רזולוציה מקסימאלית לשנה וחצי הקרובות על מסך 22 אינצ' של סמסונג 226bw. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. דיסק קשיח 320 ג'יגה בלבד, אני משתמש בווינדוס איקס פי ואולי בעתיד אעבור לווינדוס 7 אבל בינתיים טוב לי עם האיקס פי. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב בלבד 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועד…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by KF,

שלום כרגע יש E7500 ו2GB זכרון. מחפש להוסיף עוד 2GB וכרטיס מסך נורמלי ?( שלא יהווה צוואר בקבוק עם המעבד) בתקציב של 600 ש"ח יש חיה כזו ?

5. Started by shlomibandit,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד.. הוא מתלבט בין שני מחשבים אחד עם i7 620 אחד עם i7 720 i7-720QM 4 cores / 8 threads 1.60 GHz, up to 2.80 with turbo boost 6 MB 45 nm i7-620M 2 cores/ 4 threads 2.66 GHz up to 3.33 with turbo boost 4 MB 32 nm איזה מעבד יותר מומלץ? מה ההבדל בינהם? איזה מחשב הייתם בוחרים? השימוש המרכזי של המחשב - גיימינג. מפרט של הראשון: 5100 שח HP Pavilion DV6-3130EJ ‎ ‎Intel® Core™ i7-720QM Processor, 1.6 GHz, 6MB L2 Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1066MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎500 GB (7200Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' Diagonal High Definition HP Brightview LED Display (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon™ HD 5650, 1 GB dedicated video memor…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DimRah,

היי, צריך את עזרתכם בהערכת מחיר לכרטיס שבכותרת. הכרטיס נרכש כשבוע ימים לפני צאת המשחק BF3 באוקטובר 2011, כלומר בול 4 שנים עברו. הכרטיס מעולם לא עבר OC. עבד עם עוד כרטיס תאום במערך SLI עד לפני כמה ימים. אם זה משמעותי ועוזר למכירה: 1. הכרטיס עבר ניקוי עם לחץ אויר כל חודש(ביחד עם כל המחשב). 2. ייתכן ועדיין יש את הקופסא המקורית. מודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SomeBody_IT,

שלום לכולם, יש הרבה דגמים חדשים של מעבדים וכרטיסים גרפיים. נוצר המון בלבול , כאשר אתה מחליט לקנות מחשב חדש, ורוצה לשקלל קריטריונים שונים , מחיר. בפרט , עם מספר הדגמים של אינטל. סתם לדוגמה: האם עדיף לקנות I7 מדור קודם / I5 מדור עכשוי וכן הלאה, וגם באותו דור יש גרסאות שונות. כמו כן , Amd התעוררה בשנים האחרונות. ויש את Nivida שתמיד פועמת בשוק המעבדים הגרפים. 1. האם קיימת טבלה מלאה שמציגה שיקולים שונים בין הרכיבים במחשב (מעבד גרפי + מעבד / מעבד עם מעבד גרפי מובנה) NIVDIA / Amd / Intel? 2. מי לוקח , ומי הבחירה היותר חכמה עבור מחשבים בדרגות שונות Amd או Intel? 3. מה השיקולים שצריכים להנחו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Oranili,

זה ? NVIDIA nForce4x - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA - RAID - Firewire iEEE-1394a and 1394b - 8 Channel Sound - Gigabit LAN מה יותר טוב ? או זה ? Gigabyte - GA-K8N-SLI nForce4 SLI Chipset - ATX - 3*PCI - 2*PCI Exp - Gigabit LAN - Dual channel DDR 400 - Socket 939 - SATA2 - Sound - RAID מה יותר טוב ? תודההה המליצו לי על אחד מהם פה ..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Mohican,

שלום לכולם, חבר בעבודה מעוניין לרכוש את המחשב הבא לבנו הקטן ;D: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1457269 אני יודע שהמחשב לא ישמש לאוברקלוק או למשחקים כבדים ועתירי גרפיקה, ולכן השאלה היא: האם הוא שווה 2000 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי חבריםם, כפי שרשמתי בכותרת אני מעוניינת במחשב וחשבתי להקים קבוצת רכישה למחשב. במידה והנכם מעונינים במחשב זה אשמח באם תכניסו את הפרטים באתר. http://pgroup.weebly.com/ חג שמח

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם! ידידתי ביקשה ממני לעזור לה להרכיב מחשב בשבילה. ובשביל זה אני צריך אתכם ;D אז ככה התקציב הוא עד 6000 עם מסך LCD ועד 5000 עם CRT. כולל מדפסת פשוטה לא יותר מ500 שח ורמקולים לא יקרים(אבל גם לא ב40 שח). במחשב לא יבוצע אוברקלוק כלל. המחשב בעיקר בשביל אינטרנט וכנראה גם משחקים. תודה מראש רומן

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אז ככה, אני צריך: מעבד, לוח, זיכרונות, דיסק קשיח, מארז, כרטיס מסך. אני כבר נוטה להצעה מסוימת, כמו: AMD T-Bred 2400+ Asus A7N8X 2x256MB Samsung Original PC2700 WD 40GB w/8MB TASK TK3001 LeadTek Ti4200 128MB ViVo AGPx8 אני די מוטרד מאי האיזון בין המעבד ופלטפורמת ה NFORCE2 לבין כרטיס המסך. כן, המחשב ישמש בעיקר למשחקים אבל לא רק... על כל פנים, אני גם מוכן לקחת מעבד חלש יותר אבל מי יבטיח לי שה T-BRED במהירות 2200+ הוא מדגם B, ולא A? האם יש בכלל T-BRED-ים מדגם B מתחת ל 2400+, או שרק קניית 2400+ (ומעלה) יבטיחו לי את השגת דגם זה? בכל מקרה, חוץ מהיכולת לשנות את המולטיפליי גם למעבד שהוא Factory Unlocked, איזה עוד יתרון יש ל T-BRED B על פני ה A בהנחה שהם עובדים בתדר שעון זהה? אני ב…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gg2006,

חריגה אפשרית: עד 500 או 700 ש"ח גג! * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס ובעיקר: צפיה בסרטים, עריכה גרפית (סרטים, וקול דחיסת וידאו) * גודל המסך 15 או 17 - FHD משקל רצוי אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (- לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן DVI, HDMI * בלוטות כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500GB * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? -לא אפשר גם מחו"ל אם זה מקום אמין! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - ASUS או DELL אל תאמרו לי בבקשה כי נייח עדיף - אני צריך נייד דווקא אם יש נייד שיכול לעשות את העבודה הכבדה הזו, בפחות מהתקציב - אשמח לשמוע!! אנא הצעותכם המלומדות, עדיף מנסיונכם (לא רק מקריאה) תודה עדכון: הציעו לי את הניידים הבאים, האם הם יכולים להספיק? Asus…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, אשמח לעזרה לגבי השלמה למחשב גיימינג, רכשתי את RTX4090 ו ryzen 9 7950x3d . אשמח להמלצות לגבי שאר הפריטים שצריך, מעוניין במארז מינימלי אורות וכו' לא מעניין, רק אני רוצה לציין ש4090 הוא founders edition אז אולי צריך עוד מאוורר?. האם ספק כח 750 יספיק או צריך יותר ? ואשמח לדעת מה אתם ממליצים לגבי לוח אם וזכרונות. תודה רבה

15. Started by amd@ati,

תקציב: 3.5K עם חריגה אפשרית ל-4K. (עדיף שלא) שימושים: בעיקר גיימינג וסרטי FHD. ללא ציוד היקפי. ירוץ על מסך 22" FHD. הרכבתי מפרט ראשוני בפנדה: Gigabyte GA-MA770-UD3 AMD 770 Chipset AM2 Plus 435 ש"ח AMD Phenom II X3 720 Black Edition 2.8GHz L2 3Mb L3 6Mb AM3 Box 835 ש"ח OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR800C44GK 310 ש"ח Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample 949 ש"ח Cooler Master CM 690 379 ש"ח Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem 345 ש"ח Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 315 ש"ח LG GH22NS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 149 ש"ח סה"כ …

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, דרוש מחשב לגיימינג על הגדרות בינונויות ל-GTA ולסים כולל מסך ומערכת הפעלה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כולל המלצה למסך אני מניח 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בצי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מטרות המחשב:: וירטואליזציה * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1366X768 * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G/7200RPM * כונן אופטי? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם מתאפשר רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אם ישנה אפשרות להוספת SSD בעתיד, MSATA ודומה, רצוי. !- בבקשה להתייחס רק למחשב נייד לצורך וירטואליזציה, אופטימלי עד כמה שניתן. בתודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by erashel,

שלום, רציתי לדעת כמה שווים הכרטיסים האלה ביחד? וכל אחד בנפרד? תודה

19. Started by tsah1982,

אני סטודנט ורוצה לקנות מחשב בשביל שימושים בסיסיים אבל מצד שני שיהיה מהיר ושיהיה לו בסיס טוב (אין לדעת מה יהיה בעתיד) מה אתם אומרים על המפרט הבא: intel p4 3.0ghz lga775 800mhz 2mb 64bit gigabyte ga-81915p duo kingston 256mb ddr2 533mhz pc4200 x2 gil-Alastor ATI X300Se 128MB PCI-E Retail wd\hitachi 80GB 7200 8MB Buffer Sata LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4163B האם המפרט הזה טוב לדעתכם ואיזה מארז וספק אתם חושבים שאני צריך לקחת? האם מספיק מארז וספק ג'נרים או לקחת משהו קצת יותר טוב? אם יש לכם רעיונות תרשמו.. תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום פורום, לכבוד יום הולדת ה-20 המהולל אני רוצה לקנות מחשב חדש, עכשיו אני לא בטוח עדיין מה יהיה התקציב, אני משער שבסביבות ה1000-2000 ש"ח, עכשיו אני צריך מחשב חדש - כולל CASE, כולל מאווררים, הכל, לא כולל מסך ואביזרים נלווים, רק הקופסא. עכשיו אני גיימר מושבע, המחשב שלי במשחקים כמו קרייסיס 2 פשוט נכבה אחרי כמה זמן במשחק, כנראה התחחמות יתר, אני צריך מחשב חזק שיריץ ויחזיק זמן קדימה. אני אשמח לשמוע עצות, אם 2,000 לא מספיק תגידו, אבל אני צריך משהו שאני יכול לסמוך עליו שיעבוד ויריץ כל מה שאני רוצה וצריך. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי! נשפך לי נוזל ניקוי על המקלדת (המובנית) של המחשב הנייד, וכרגע היא לא מתפקדת טוב. חיברתי מקלדת חיצונית לעבודה זמנית עד תיקון התקלה, אבל המקלדת התקולה ממשיכה מדי פעם לפעול מעצמה (כאילו נלחץ מקש) מה שמקשה על העבודה. למישהו יש מושג איך אני יכול לנתק אותה ברמת התוכנה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ^^^ ושמעתי גם על כרטיס מסך חיצוני לניידים אפשר למצוא בזה בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by AlphaML,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 6500, חריגה עד 7 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש בידי ספק antec hcg650w gold אם יש צורך לרכוש חדש ארכוש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שלא יהיה צפוף מדי או גדול מדי, rgb יתקבל בברכה 7. האם האם יש צורך לכלול …

24. שלום לכולם מחפש עזרה בבנית מחשב לעריכת וידאו + עריכת תמונות STILLS + אופיס + משחקים לא כבדים, רצ"ב שאלות שכבר עלו לי בראש + קוים כללים 1) מבוסס אינטל, איזה תדרי שעון (מעל 2.4) הכי טובים לקצב BUS ? 2) לוח ASUS, איזה מומלץ והאם זו בחירה טובה? 2.1) איזה לוח מכיל גם LAN גם קול, גם AGPX8 3) כרטיס מסך ? 4) צורב ? 5) 512 זכרון, איזה סוג ולמה? 6) מסך, המלצה ל-17 ול-19 תקציב כולל, בסביבות 5000+ תודה מראש, יהודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by wcw,

היי יש לי מחשב ישן שאני רוצה להפוך למחשב גיימינג פשוט (שיריץ משחקים ב720p בהגדרות בינוניות ומטה) מכיון שיש לי כבר מארז כונן קשיח וספק כוח (400w די ישן ולדעתי צריך להחליף אותו) קבעתי תקציב של 1700 אפשר חריגה של 100-150 שקל. אני לא מתכוונן לבצע OC לשום חלק ובעקרון אני אצטרך מעבד,לוח אם,זכרון,ספק וכרטיס מסך. בעקרון חשבתי על I3 4170 עם לוח אם פשוט של ASUS ו 4gb זכרון,בעיקר ההתלבטות שלי היא בכרטיס המסך יש כל כך הרבה אפשרויות של כרטסי מסך בין 600-700 שקל שקשה לי לקבוע איזה מהם יתן תמורה טובה למחיר תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים