עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? - 2500 ש"ח 2.האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - חריגה קלה אם זה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, תוכנות אופיס וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? - לא. 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב. 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? - הרכבה בחנות, מערכת הפעלה ווינדוס כדאי אך לא חובה. 6. מתי מתוכננת קניית המחשב ? - בהקדם. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ? - אין צורך בחיבורים מיוחדים. 8. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב?…

2. 1) בסביבות ה2700-3000 אקנה באילת השבוע רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות צפיה בסרטים, מחשב ללימודי הנדסה * גודל המסך?15.6 * * משקל רצוי?אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (500-1000GB) * כונן אופטי? לא קריטי בעקרון זה מחשב ללימודי הנדסה, חשוב שיהיה חזק ויריץ סרטי HD כמו שצריך. העדפה לחברת דל. מה דעתכם על אחד מאלה? : http://ksp.co.il/?list_compare=.22964..22962. תודה רבה לכם!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by -casper-,

אני לא יודע אם זה קשור לפה .. לא ידעתי איפה לשים וזה קצת גובל בנושא אז שמתי פה (מקס' תעבירו) האם מישהו יודע (וגם אם אתם לא יודעים בודאות מנסיון או דעה אישית) האם המחירים של כל רכיבי החומרה (=מעבד כרטיס מסך וכ'ו וכ'ו) יעלו לאחר יצאת הויסטה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, מחפשת מחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב גרפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עיצוב גרפי: Solid photoshop illustrator in design כולן בשימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, נחשב יחובר לטלויזיה ו\או מסך חיצוני כאשר אני בבית, חשוב שקט * גודל ה, ומחשב לא חם, גם שהוא פועל שעות רבות, אני מתכוון להפעיל אותו מסביב לשעון גם בלילה להורדות *מסך 13.3 * משקל רצוי פחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה יותר ארוך, 8 שעות עם WIFI ובהירות לא מינימלית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל מעדיף חי טרה ,מעדיף גם במהירות של 7200 סל"ד * צורב DVD? לא , בשביל לחסוך משקל, אין לי כלל שימוש בכונן דיסקים * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, יהיה נחמד אם יהיה אחריות לשנה בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS א…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, אחותי הקטנה מתחילה בשעה טובה לימודים ואני מתלבט בין שני מחשבים עבורה: הראשון: HP 15s - f12006nj https://www.alm.co.il/mhwb-niid-15-6-dgm-hp-15s-fq2006nj.html השני: Asus Laptop / X515EA https://www.payngo.co.il/277963.html האם יש לכם המלצה מסוימת עם מה ללכת מבחינת איזה מותג יותר אמין ומחזיק יותר זמן, כמו כן האם יש ניסיון עם שירות של אחת מהחברות כאן בישראל וכו'? בעיקרון אחותי סטודנטית למדעי החברה(אין צורך ביכולות חישוב או עיבוד מעבר לנורמלי), מעוניינת מאוד במחשב קל לנשיאה, נוח מבחינת הקלדה ושכמובן יהיה פחות חשוף לבעיות טכניות וכו'. תודה לכולם ולכולן, דורון

7. Started by RGod,

איך ניתן להפעיל מצלמה ב MAC ,מה צריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר להגיע לאזור 3000 אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית להנהלת חשבונות, עבודה על ווינדוס XP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, כל מה שקשור להנהלת חשבונות: חשבשבת, עצמאית וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: המחשב מיועד אך ורק לעבודות משרד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל חוץ מציוד הקפי. וכרטיס מסך אני מאמין שמובנה בלוחות החדשים טובים מספיק, נכון? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, בתקציב של בסביבות 5000 ש"ח. הרכיבים הדרושים לי הם מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך וספק כוח - ביתר אני משתמש מהמחשב הנוכחי. אני מתכוון לקנות דרך זיגזג ופניתי אליהם בבקשה להמליץ לי על 2 מפרטים. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי האופציות וכמובן כל הצעה לשינוי שתעלה בראשכם. אפשרות א': אפשרות ב': תודה רבה מראש!

10. Started by wArezm0n,

צריך מפרט ב7,000 למשחקים שיהיה עם צורב DVD,מקלדת ועכבר אלחוטיים,ומסך LCD 17 אינץ' שהמפרט יפעיל משחקים כבדים כל השאר לא ממש חשוב אני סומך עליך שתשימו את הטוב ביותר.. לא הרכבתי מפרט לבד מכוון שהיה לי הטלבטות על איזו פלטפורמה לבנות את המערכת.. מקווה שתעזרו ל, תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. http://m.store.hp.com/us/en/m20ProductDisplayView?storeId=10151&productId=881651&urlRequestType=Base&langId=&catalogId=10051#/choices/choice/L6E55AV.OperatingSystem

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. שבת שלום לכל חברי הפורם. יש לי תקציב של 15000 ובניתי לעצמי מפרט "צנוע" שיתן קצת טעם בניתי את המפרט שיתאים למשחקים ולגראפיקה מתקדמת.. הסכום שיוצא לי על כל החלקים למטה (חוץ מהכרטיסי מסך) : 10,660 תודה לעוזרים מארז -Zalman Fatal1ty FC-ZE1 ספק כח - Enermax Liberty 620W מעבד - Intel Core 2 Extreme QX9650 Box לוח אם - Gigabyte GAEP35DS4 כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD3870 X2 1GB PCIe 1800 או.. (בהתלבטות) כרטיס מסך - BFG nVIDIA GeForce 9800GX X2 1GB PCIe 2800 זכרון - Corsair DDR2 4096MB 800MHZ CL5 דיסק קשיח - Samsung HD501LJ 500GB מסך - LG L226WTQ (כדאי TN ?) המסך יהיה תואם לרזולציה לכרטיסי מסך הנ"ל ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. דודה שלי מחפש מחשב בייתי לשימושי אופיס ואינטרנט ופה ושם משחקים אבל לא רצינייים.. התקתיב של 4.5 אלף שקל. המחשב אמור לכלול. מסך דק! מקלדת,עכבר ורמקולים(לא משהו רציני) ואני מחפש מחשב ב6-6.5 אלף שקל שכולל מעבד am2 ולוח מתאים עם כרטיס מסך חזק עדיפות ל7900gt/x1800xt ללא מסך ושאר הציוד ההקפי. תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by frenzy,

יו! אני צריך מפרט לדוד בסכום 3500 שקל, הוא מעוניין במעבד אינטל בלבד, כולל מסך, לעבודה משרדית בד"כ ומשחקים לילדים, לא משו רציני. טנק-יו. ;D

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

שלום, אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך חדש, כמה הכרטיס שלי שווה היום ? (כרטיס במצב מעולה, לא עבר OC), תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by vempa,

בהמשך לפוסט שפתחתי שבוע שעבר, הגעתי לשני הדגמים שבכותרת. התקציב כ 800$. כמעט הכל ידוע, המעבד של הסמסונג קצת יותר מתקדם והסמסונג כולל דיסק אופטי (לא ממש זקוק לו). האסוס עם כרטיס מסך עם זכרון של 1 גיגה לעומת 512 של בסמסונג. מה שאותי באמת מעניין זה איכות הבניה והעיצוב, לצערי לא מצאתי חנות באזור רחובות המחזיקה את הדגמים בתצוגה. כיום יש לי IBM T43 אשר בנוי כמו טנק. אני מחפש מחשב בנוי טוב אבל גם מעוצב אטרקטיבי ודק. מי עדיף משניהם מבחינת איכות בניה וחומרים? בברכה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by danezeq,

היי רוצה להתייעץ לגבי רכישת מחשב נייד שייעודו הוא תכנות באנדרואיד סטודיו. חשבתי על 2 אפשרויות: א. מעבד I7 ו16GB זיכרון ב. מעבר I5 ו8GB זיכרון. במקרה כזה רוצה אפשרות להרחיב ל16GB בהמשך. לדעתי ב2 האפשרויות כדאי שיהיה כונן SSD ולא HHD. מה לא חשוב? לדעתי אפשר לוותר על כרטיס מסך חזק, ועל שטח אכסון גדול. גם משקל ואיכות סוללה לא גורמים קריטיים. חיפושים בזאפ העלו את האפשרויות האלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=932538 2229 שח http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=931070 3880 שח http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=935287 3874 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Rin,

שלום , אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק! לא בשביל משחקים כבדים אבל משחקים לא כבדים שיעבדו חלק. וכמובן למולטימדיה - סרטים \ מוזיקה וכו. אני רוצה לפחות 4 GB RAM + צורב די וי די אני יותר מבין במחשבים נייחים ומחשבים ניידים אני בכלל לא מבין אשמח אם תעזרו לי בבנייה של מחשב נייד בסכום הנ"ל אשמח לקבל גם כמה טיפים \ המלצות בכללי וגם בקשר למסך? איזה גודל מסך מומלץ ? מה טוב וכו תודה מראש ! האם מחשבים שבאים בחבילה שלמה זה טוב? נגיד HP\DELL וכו? או שכמו במחשבים נייחים עדיף להרכיב?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מבקש דעת החכמים והמבינים: על המחשב הנ"ל : LENOVO ThinkPad SL510 , Intel Core 2 Duo P7570 2.26GHz , 4GB DDR3 , 320GB , WXGA TFT 15.6 , ATI Mobility Radeon 4570 , HDMI , Windows 7 Professionall האם יכול להיות תחליף סביר למחשב נייח בינוני,לשימוש פחות או יותר רגיל, בלי משחקים? האם המחיר עד 5000 ש"ח סביר לתצורה ? האם כדאי? ישנם ביות ידעות לכם עם לנובו מאז שמיוצר בסין? תודה, אמרו

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם רציתי לקנות מחבר לכבל חשמל של הנייד כדי לחסוף בכבל הנוסף http://www.amazon.com/SF-Cable-European-receptacle-adapter/dp/B00X6ITO14/ref=pd_sim_sbs_147_1?ie=UTF8&dpID=31%2BmnrTGRYL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=0J33S83KT7RB5S13QSAZ הנ"ל לא שולח לארץ ולא הצלחתי למצוא פלאג כזה באתרים אחרים (לפחות לא בסכום הגיוני) אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן חברים! אני מתכנן לקנות מחשב נייד בקרוב. הוא ישמש כמחשב עיקרי לצד נייח. באופן כללי אשמח לכמה שיותר אופציות והמלצות לסדרות מומלצות ואמינות. להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן לחסוך אם אין סיבה להשתמש בכולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר ב-1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תכנות, עריכה גרפית או מוזיקלית וידאו, תכנות, סרטים 4K וכדו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. 1. 5500-5000 לא לנסות לחסוך פשוט לתת העדפה לרכיב חשוב יותר לרכיב חשוב פחות 2. שימושים עיקריים : משחקים עדכניים צפייה בHD שמיעת מוזיקה ואינטרנט, קיובייס לא כולל מסך, המסך הקיים SYNCMASTER T260HD רזולוציה טבעית 1920X1280 3.לא 4.לא 6. 7 7. לא מתכנן אוברקלוקינג בעתיד הקרוב אבל אשמח שתשאר האופציה לעשות 8.ללא מערכת וללא הרכבה 9.אין חנות ספציפית 10.תמיכה בUSB3 , כרטיס מסך חזק (חשבתי על GTX460) 11.הוספת כרטיס סאונד 12.כן הערות : מבין שהרבה טוענים שCORE I7 הוא מיותר ומבזבז הרבה כסף אבל בכל זאת אבקש לכלול CORE I7 930 במפרט תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Y.R,

אני לא יודע אם הנושא בתחום ההתמחות של הפורום או אם זה מתאים לפה, אבל בהנחה שכן, אני רוצה לקנות דיוידי וגם צורב דיוידי ואני כרגע לא מבין בזה כלום, יש למשהו המלצות על חברות, דגמים מסויימים, טווח מחירים, אתרים מקצועים שהוא מכיר שקשורים לנושא, עצות, הערות או כל דבר שקשור לנושא אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום בירצוני לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח הישן ושתהיה אפשרות לנייד אותו בקלות. המחשב בעיקר לאינטרנט, עבודה משרדית, ויש צורך לחבר אותו לTV ולעיתים ישמש למשחקים אך זו לא המטרה שלו. * גודל המסך:15.6" רצוי LED * משקל רצוי: עדיף שיהיה קל, אבל לא חובה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: חובה יציאת HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: גודל סטנדרטי ( ואם תהיה אופציה לSSD אז מעולה, אך לא חובה) * כונן CD/DVD? צורב: כן * כונן Bluray:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי מעדיף את החברה הכי אמינה שאפשר, עם שירות טוב ואחריות לשלוש שנים, מעדיף את Dell אך פתוח להצעות. התקציב יכול להיות טיפה גמיש. ת…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by רובי לוי,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם המסורה לצורך ייעוץ בקניית מחשב נייד. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל.. אם אפשר לחסוך אבל יהיה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BlueStacks כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.