ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר קריאה של פוסטים בנושא הגעתי למחשב הבא: AMD Athlon 2 X2 240 2.8Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪278 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪489 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5, יחידות 1 ₪231 WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 ₪404 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪109 ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 ₪502 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2013 המפרט הוא לצורך צפייה בסרטים. דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית ואני מחפשת לעצמי מחשב נייד בתקציב מצומצם ככל האפשר. מצאתי מבצע על מחשב נייד ב 990 ש"ח למחשב מסוג לנובו thinkped. השימושים שאני אעשה בו הם בעיקר כתיבת עבודות, הורדות שירים וצפיה בסרטים ושימושי אינטרנט. כן חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מהיר. רצוי שישקול לא הרבה, אבל במחיר כזה הייתי מתפשרת ולוקחת גם משהו ששוקל קצת יותר. כמה שאלות: 1. האם המחשב הזה מתאים לצרכים שמניתי? 2. המחיר בהשוואה לדברים אחרים שראיתי ממש זול. יש פה "קטש"? אם כן, מה ה"קטש"? 3. הם כותבים בהצעה שהמחשב "מחודש" - למה הכוונה? שהוא ישן או יד שניה? 3. הם מציעים בחירה בין שלוש דגמים. מה הדגם הכי טוב? Lenovo X61SLenovo R61iLenovo T64. כותבים שם שהמחשב מגיע ללא מערכת הפעלה, כמה עולה מערכת הפעלה ב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניצלתי את הירידה במחירים ותגידו לי אם יש יותר טוב מזה במחיר הזה.. (מחשב מיועד למשחקים ו-OC) קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1420 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 548 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 391 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 255 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 446 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 41 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 ¤ 407 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 401 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Reta…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני הולך לעשות שידרוג למחשב כרגע יש לי p4 1.5ghz some intel mobo 256 rdram gforce 4 ti 4200 128mb (אני שומר) creative sb live (אני שומר) ואני קונה Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1,290.94 ABIT IC7 Intel 875P Motherboard 753.88 CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit 1,147.95 Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Case (P/S not included) 1,099.98 Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan APFC Power Supply 476.63 Coolermaster CoolDrive 4 LHD-V04 Aluminium HDD Cooling Rack 348.38 Thermaltake Round Cable 60cm IDE ATA133 69.78 Subtotal NIS 5,187.53 כמה שאלות: 1) האם ה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני בונה מחשב בKSP (לוחץ מחשבים במבצע--> ואז יורד הכי למטה למעבדי AMD) צריך לשלם תשלום נוסף על בניית המחשב??
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אבל כדאי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים ששוחררו וכמובן המשחקים שיבואו בין אם זה BIOSHOCK2 או Battlefield 3 MW3 ,הבנתם את הפואנטה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הנ"ל שאני מתכנן לרכוש, המחשב ישמש למשחקים בלבד לא מתוכנן OC אין צורך בשאר הציוד (צורב, מסך וכו) כמו כן יש לי כרגע ספק 430W של Thermaltake שנקנה לפני שנתיים בערך, האם הוא יספיק? או לקנות חדש? אם אתם חושבים שיש טעם לשנות משהו מן המרכיבים, בתקציב של עד סביבות 6500 תרגישו חופשי. תודה רבה מעבדי אינטל Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1355 שח לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 680 שח זכרונות DDR II 667 1GB Kingston 2 570 שח כרטיסי מסך ASUS 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 2515 שח דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 320 שח מארזים The…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי עוד אשכול כי על הקודם לא הגיבו והוא ירד איזה 6 עמודים. אז מה יותר עדיף המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/110/ או זה: 1x Amd Athlon 64 X2 Dual Core 5600 BOX AM2 1x ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 2x PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz Turbo 4-4-4-12 1x Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 1x BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION 1x LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 1x NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 1x Enermax Liberty 400W Active PFC 1x הרכבת מחשב במעבדה סך הכל: 5,624 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*חשוב שהמפרט יכלול 16 GB זכרון מהיר ושיהיה מעבד I7 אין צורך במסך, דיסק קשיח וציוד הקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Illustrator, Photoshop' Indesign, Flash, After Effects א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש״ח, גמישות במקרה חריג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, קריאת ספרים, תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה או אופיס. המחשב יריץ ארץ׳ לינוקס בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ומועדים לשמחה התלבטות קשה לגבי בחירה בין שני דגמים איזה מהם עדיף לי :s05: 1 - http://www.gamaoffice.co.il/products/101923 2- Dell Inspirion 1535 V8300 Intel® Core 2 Duo Processor T8300, 2.4GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB, 3MB L2 Cache Memory 2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB HD 160GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife GPU ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB Optical Device DVD-RW +- With Dual Layer Technology Webcam 2.0 Mega pixel web camera Bonus Dell Travel Remote control Sound Audio type/controller: AC97 Soft Audio Speakers Two channel high definiti…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב מאוד אני מתכנן לרכוש נטבוק - הדאגה העיקרית שלי היא לגבי שריטות ופגיעות. השאלה שלי היא האם קיימים מגני מסך ו\או סיליקונים לנטבוקים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה לכולם אני די חדש כאן (זהו בעצם הנושא הראשון שלי ) אז אני אגש ישר לעיניין אני מתכוון לבנות לאח שלי מחשב גיימינג בתקציב של 5000 - 6000 ש"ח אז ככה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה בסביבות 500 ש"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, אבל כמו שאני מקיר אותו הוא גם אוהב סאונד איכותי (7.1 או 5.1) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלבנטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני עומד לרכוש מחשב ויש כמה פריטים לא סגורים. אני יודע שאני מאד רוצה את הפריטים הנ"ל: 1. המעבד הוא Q6600 Step G0 2. מארז של Antec Sonata 3 3.כריס מסך 8800 GTS 4.קירור מעבד 5. זכרונות 2GB 6. לוח אם מסדרת P35 עדיפות לאסוס 7. אפשרות חיבור עתידי לפלמה ברזולוציה HD לשם משחקים אין צורך בדיסק קשיח מקלדת או עכבר אני לא איש OC (אולי בעתיד הבין משהו) חשוב לי מאד שקט שקט שקט מהמחשב. * אגב, יש אפשרות לחרוג מהתקציב תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דודה שלי מחפש מחשב בייתי לשימושי אופיס ואינטרנט ופה ושם משחקים אבל לא רצינייים.. התקתיב של 4.5 אלף שקל. המחשב אמור לכלול. מסך דק! מקלדת,עכבר ורמקולים(לא משהו רציני) ואני מחפש מחשב ב6-6.5 אלף שקל שכולל מעבד am2 ולוח מתאים עם כרטיס מסך חזק עדיפות ל7900gt/x1800xt ללא מסך ושאר הציוד ההקפי. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ה1500 ש"ח, המחשב צריך להיות כמה שיותר פשוט, כל היעוד שלו יהיה להריץ Word ו Execel. אני אפילו לא צריך כ. קול ומקלדת, יש לי SBLive! רזרבי ומקלדת מהישן... אני מחפש מחשב שיהיה איזה 1.5 GHZ, אבל זה לא עקרוני, כל עוד הוא עובד . גם ה HD יכול להיות בעל נפח קטן, כמו איזה 15 GB או 20, לא חייב להיות 40... אז שוב: כל מה שאני מחפש הוא מארז עם לוח אם, ספק וסי די רום ועכבר, אם חושבים על זה כל הדברים הפשוטים ביותר. יכול גם להתפשר על 128MB ב SDRam.... כמובן גם כ. מסך זול ופשוט... בנוסף, הייתי רוצה לקבל מכם שמות מקומות בהם אוכל לרכוש את המחשב הנ"ל. זה די דחוף, אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי איזו תגובה מהירה... תודה מראש! Nitro.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המצב הוא כזה, יש באפשרותי לקבל את המחשב הבא ללא עלות: Toshiba Satellite pro r40 c 13j. או להוסיף 1500 ש'' ח וקבל: Satellite pro a50 d 12u Toshiba מה המלצותיכם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק! לא בשביל משחקים כבדים אבל משחקים לא כבדים שיעבדו חלק. וכמובן למולטימדיה - סרטים \ מוזיקה וכו. אני רוצה לפחות 4 GB RAM + צורב די וי די אני יותר מבין במחשבים נייחים ומחשבים ניידים אני בכלל לא מבין אשמח אם תעזרו לי בבנייה של מחשב נייד בסכום הנ"ל אשמח לקבל גם כמה טיפים \ המלצות בכללי וגם בקשר למסך? איזה גודל מסך מומלץ ? מה טוב וכו תודה מראש ! האם מחשבים שבאים בחבילה שלמה זה טוב? נגיד HP\DELL וכו? או שכמו במחשבים נייחים עדיף להרכיב?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - תכנות ומדיה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13.3-14.1 * משקל רצוי? - עדיף עד 2 קילו, אפשר יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - יותר מ3 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI, USB3 * Bluetooth? - עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - מתכוון להחליף את הכונן הקשיח בSSD סמסונג EVO שיש ברשותי * כונן אופטי? - עדיף שלא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - עדיף עם ווינדוס, אפשר גם בלי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - lenovo, dell, hp, אבל מוכן להסתכל על חברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם 1. עדיפות לultra-book (או כמה שיותר דק וקל) 2. אחריות ארוכה 3. שהאחריות לא תפגע בעקבות החלפת ה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר תקופה מתכנן מפרט.. ומדי יום משחק עם האפשרויות בבנה לך מחשב בIQPC.. (וכן יש לי חיים ) זה אני או שהם כל הזמן מעלים קצת מחירים? יצא שאני כבר זוכר כמה מחירים בע"פ.. נגיד שזיכרות G.SKILL עלה 709 ש"ח.. לפני יומיים פתאום אני רואה שעלה משהו כמו 725.. שזה עלייה לא רצינית.. אבל עכשיו זה עולה 762! ולדעתי הבדל של כמעט 50 שקל זה די משמעותי.. לא? יש לכך סיבה? (חח זה די דופק אותי בבניית המפרט כי יוצא שה50 שקל האלה יורדים מהציוד ההיקפי..) לדעתי זה מוזר לנוכח ירידת הדולר.. גם הם כל הזמן משנים את הדגמים של הלוחות M שמתם לב? שמתי לב לASUS.. אממ השאלה היא אם יש לכם מושג למה המחיר עלה ואם גם אתם שמתם לב לדברים כאלה..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי הקדמה קלה, המערכת הנוכחית שלי תחגוג 4 שנים בקרוב (עדכנתי את המפרט באתר לפני מספר דקות) , וחשבתי להתחדש במפרט "עדכני". המחשב כרגע לרוב עובד בצורה סבירה ולכן לא דחוף לי להזמין מיידית, אם יש משהו מיוחד שכדאי לחכות לו חודש - חודשיים "so be it" לדוגמא - יציאת ג'יפורס סדרה 300. בפעם הקודמת עשיתי מס' טעויות שברצוני לתקן הפעם: - קניתי טכנולוגיה בסיום דרכה - ראה ערך DDR1. - השתמשתי ברכיבים "אקזוטיים" מיצרנים לא גדולים, למשל לוח של DFI שעשה צרות צרורות וכשסוף סוף הוא התפגר סופית בתקופת האחריות היה מאוד קשה למצוא חלופה ורק במזל גדול לא קיבלתי במקומו זיכוי מצחיק על סכום של פחות מחמישית ממה שהוא עלה. - הלכתי על ציוד "ידידותי במיוחד" לאוברקלוק, והמחירים - בהתאם, כאשר בפועל לא …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב לשימושי צפייה בסרטים,משחקים ואינטרנט. יתרונות חסרונות או סתם המלצות יתקבלו בברכה.תודה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5153
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב לאחר שנים שלא ביקרתי באתר,להלן מפרט מחשב שאני מתכוון להזמין בזמן הקרוב(עם סיום שנת המס 2008). דיי ברור לי שהמפרט חזק דיו השאלה אם יש מקום לשינוי. להלן דרישות המחשב: מערכת מסחר בזמן אמת ניהול 4 תצוגות בו זמנית באופן קבוע זמן עבודה 5\9 (לא 24\7) תובעני למדי. כמובן שזה יהיה גם תחנת הסרטים\מדיה ולכן זה מחובר למסך HD (נחשב כאחד המסכים הקבועים). וכשלא הולך (או אם לא רוצים) לסחור אז צריך להעביר זמן במשחקים. עד לעכשיו כל המחשבים שלי היו מבוססים AMD אך לא מצאתי מפרט או פוטנציאל ב AMD למכונה עם כוח עיבוד מקביל (המלצות יתקבלו בברכה). שאלה נוספת שעולה היא האם להתקין WIN XP64 או לעבור לויסטה64,כרגע אני חושב להשאר בXP. ושאלה אחרונה (קצת נבואית) היות ואני שונא להיות הפראייר שקונה הכ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד חדש עד 4500 שח מצאתי 3 מחשבים שמתאימים למה שאני מחפש גודל המסך הרצוי הוא 15 משקל -לא משנה לי סולללה 5-7 שעות יציאות מיוחדות USB 3 וHD צורב כמובן העדפה לחברה אני לא סומך על DELL . שלושת המחשבים שראיתי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7870 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8035 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7757 האם כדאי לקנות מחשב נייד עם 8 GB זיכרון זה לא יותר מדי לנייד ? בנוסף: האם מישהו יודע מתי יתחילו למכור מחשבים ניידים עם IVY BRIDGE ? והם שווה לחכות או שהמחיר יהיה יקר מדי ? מבחינת חברות למי יש אמינות טובה יותר HP או ASUS ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-