ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מפרט מחשב ללא מסך שיהיה במחשב צורב חדש + מדפסת ומחשב המיועד בעיקר למשחקים ומוזיקה שתיהיה מערכת סאונד סבבה כזו ... אשמח לקבל מפרטים ...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
22" של סמסונג פאנל TN עם פיבוט, התאמת גובה וזווית
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך במה שאפשר אבל לא על חשבון הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא-אם חייבים אז ~ 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, אינטרנט ואופיס ואולי בעתיד גם תוכנות עריכת וידאו קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני מכוון למשחקי FPS החדשים שיצאו כבר ולאלה שיצאו בקרוב GTA IV, Battlefield 4, COD Ghosts, Splinter Cell: Blacklist -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לנייד עד 7200 ש"ח (ולא שקל מעל, אז בבקשה לא לחרוג) לעריכות וידאו וקצת משחקים חייב לכלול: מעבד T7300 ומעלה 2 ג'יגה זכרון DDR667 ומעלה כרטיס מסך לא מעאפן. (מישהו יכול לתת דעה על ה 8400GS לניידים? לפי מה שהבנתי, הוא אפילו מעט טוב יותר מהגרסה השולחנית בצורה מסוימת) אם אפשרי, רצוי לדחוס 8600GT אם מישהו מוצא...... היחיד שאני מכיר עם 8600GT זה Inspiron 1520 שעולה 7700 ומעלה עם הדרישות שביקשתי.... לא חייב לכלול מערכת הפעלה. בעיקרון הסתכלתי על ניידים של ג'יגבייט, מהסדרה W566N נראה אחלה, שנתיים אחריות, ומחירים שקשה להתחרות בהם. בנוסף, הזכרונות במחשבים האלו הם DDR800, מה שדי קורץ לי. תודה מראש על כל עזרה שכחתי להזכיר- לא מחשבים של DELL, בעיקרון אני …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום! אני סטודנט להנדסת חשמל ואלק' שנה ב'. אני מעוניין לרכוש מחשב. השימושים העיקריים שלי הם לצרכי לימודים ולשימוש ביתי כאשר אני משתמש בעיקר ב: אופיס, גלישה באינטרנט ומיילים, קצת צפיה בסרטים, איחסון וצפייה בתמונות (+ עריכה ברמה בייתית של תמונות (לא תוכנות כבדות). בעתיד אצטרך לעבוד קצת במטל"ב (לא יודע באיזה היקף). ראיתי את המפרט שבהמשך באינטרנט ומחירו בנזומן 1600 ש"ח (כולל מסך). אני מעוניין במחשב שיהיה מצויין לצרכים שלי, אך אין לי עניין ב"מחשב על" שאין לי כל צורך בו. אודה לכם אם תתייחסו להצעה ובנוסף תענו על השאלות: האם המפרט מאוזן? יצרנים נורמליים? האם הוא עונה על הצרכים שלי? האם המסך סביר לצרכים הנ"ל (הוא רק 1:2000)? האם די לי ב- 2 MB, או שיש צורך לשדרג ל - 4 MB (עולה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
i5-4590 tray Gigabyte H97-HD3 2GB DDR3-1333MHZ X4 Sticks המעבד ולוח האם באחריות בKSP, נקנו לפני חמישה חודשים. מהו לדעתכם מחיר סביר למכור את החלקים כבאנדל?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי p4 2.4ghz/512MB DDR/40GB בערך משנת 2003 שנה שעברה מצאתי אחד כזה באשפה שעובד עם רישיון לXP ו80GB הארדיסק והבאתי למישהו ולהערכתי המחיר הריאלי של המחשב הזה 150 שח (מסכימים??) השאלה שלי עד כמה קשה למכור מחשב כזה למה עוד טיפה גרושים קונים משהו יד שניה הרבה יותר טוב ו יכול להיות שאני כבר יחפש איזה עמותה כמעט ואין אנשים שאני מכיר שצריכים מחשב חבל לי שהמחשב הזה יושב אצלי ואף אחד לא משתמש בו והוא תופס מקום. כבר מתחיל להזכיר לי את הימים שהיו זורקים פנטיןם 1 לאשפה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב אחותי לומדת הנדסת בניין והיא צריכה נייד שמתאים לדרישות הבאות בבקשה * מטרות המחשב? לימודים- עבודה עם תוכנת AutoCAD אינטרנט OFFICE סרטי HD עבודה עם גרפירקה כבדה * גודל המסך?15-17 אינץ * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 גיגה * כונן אופטי? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אמרו לה שהמחשך הזה כדאי: Lenovo Ideapad G710 59420403 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886538 הייתי שמח לקבל חוות דעת מכם. בתודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבקש חוות דעתכם בנוגע ל 4 מפרטי מחשב השימוש למחשב יהיה לצורך גלישה אופיס ומעט משחקים אבקש התייחסות בנוגע לחלקים לא מומלצים למשל לוח אם,ספק ומעבד אם יש צורך בשדרוג חלק מסויים כדי לשפר בצורה משמעותית את ביצועי המחשב התקציב שעומד לרשותי הוא עד 1500 ש"ח מפרט 1: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode=1 מארז + ספק כח מארז הכולל יציאות אודיו ו-USB קדמיות ואחוריות ספק כח מותג FSP 300-60HCN 300W מעבד Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz לוח אם Chipset Intel H61 B3 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100 דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2\SATA3 7200RPM 16MB Buffer זכרון פנימי Kingston/Ceon 2GB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 מחיר: 1285 מפרט …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX מחיר: 1190 ש"ח. קירור: Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink מחיר: 315 ש"ח. זכרונות: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 ReaperX HPC 4-4-3-15 OCZ2RPX800EB4GK מחיר 899 ש"ח. לוח אם: ASUS Striker II Formula NVIDIA nForce® 780i SLI chipset LGA 775 מחיר: 1575 ש"ח. דיסק קשיח: Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS מחיר: 499 ש"ח. כרטיס מסך: INNOVISION Geforce 9800GTX 512MB DDR3 PCI-E מחיר: 1630 ש"ח. מאוורר לקירור: Zalman Case Fan ZM-F3 120mm מחיר: 51 ש"ח. סה"כ: 6,159 ש"ח. אני יודע שהלוח אם "לא משתלם", אבל אני רוצה בעתיד שתיהיה לי אפשרות לשדרג מבלי להחליף יותר מידי חלקים. מטרת השידרוג היא למשחקים כבדים ול-O…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מפרט OC לקרוב משפחה שלי ב 7975 ש"ח,תגידו לי אם נוא טוב,אם צריך לשנות או להוסיף משהו CPU: Opteron 148 - 1550 NIS MOBO: ABIT AN8-SLI Fatal1ty - 1079 NIS RAM: Samsung Value UCCC 512mb*2 400Mhz - 580 NIS GFX: XFX 7800GT XXX Edition Black PCB 256mb VIVO - 2101 NIS HD: Westren Digital 200GB SATA2 8MB - 570 NIS DVD Burner: NEC N3550A Silver - 240 NIS PSU: HEC 425W 24Pin - 290NIS CASE: Thermaltake Soprano Sivler + Window - 491 NIS CRT: 17' Samsung SyncMaster 793DF Silver - 800 NIS KB: Logitech Codrdless EX 110 - 270NIS
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רשמתי 2500 כי אין לי מושג כמה אמור לעלות מחשב כזה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חושב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מחשב בגודל סטנדרטי כ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב אני צריך מפרט למשחקים ב-5000 ש"ח+ מסך. לא אכפת לי שזה יהיה AMD או אינטל, העיקר שיתאים למשחקים. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך הארד דיסק 80GB כונן CD-ROM(אני לא רוצה DVD-ROM ולא צורב) פלופי מארז רמקולים מקלדת עכבר מסך 17 אינץ' שטוח בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי הרבה התלבטויות הגעתי למפרט די סופי, אשמח לדעת אם יש איפה לחסוך. השימושים - ביתיים רגילים וגיימינג קל (הגדרות בינוניות ומטה ברזולוציית 1080*1920) הכי חשוב לי שיהיה מארז שנוח לנתק ולהעביר לסלון, מבלי לוותר על זה שיהיה מאוורר כמו שצריך. את הלוח אם בחרתי עקב תכונת USB DAC UP, שאמורה לתת מתח טוב יותר כשמחברים אודיו לUSB (אני מחבר רמקולים MM1) כרטיס מסך קניתי בנפרד --HD7950 הקניה של המחשב תתבצע מTMS. אז אשמח לדעת אם יש מה לתקן (בעיקר בשילוב מארז-ספק, אולי יש מארז קל יותר ועדיין מאוורר / ספק זול יותר אפשרי?) ושאלה נוספת - האם בעיית האיטיות לאורך זמן של כונן SSD קורית "בכל מקרה" או שנניח ואני מסיר משחקים ותוכנות, אז הוא חוזר להיות מהיר כמו בהתחלה? תודה לכולם. אשמח לתגובתכם, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחיר מקסימלי : 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, לא על חשבון דרישות סף שיובאו בהמשך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני סטודנט במדעי החברה ככה שרוב הזמן השימוש יש בו שימוש משרדי שכולל אופיס, מוזיקה, סטרימינג ואינטרנט. למרות זאת, אני צופה בהרבה תכני hd, וגם מתכנן לשדר את זה דרך סטרימר לטלוויזיה. חשוב לי שגם בסרטים כבדים, כמו שמוציא הגופרו שלי (4.7k, פי 4 מפול הייץ.די), לא יהיו תקיעות כמו שהיו לי במחשב הנוכחי (יש לי מסכים תואמים). בנוסף, חברה שלי עורכת הרבה סרטים במגוון תוכנות, סרטים גדולים כמובן, וגם תמונות, ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד חזק ויוכל לעבוד ללא כל בעיות בהרצת תוכנות שכזאת. משחקים אני לא …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על מארז טוב , קריר ומאוורר , לmini tower . בטווח של 200 שח
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי: 3200₪ ניצול כל התקציב שימוש לגימינג ללא צורך בציוד היקפי כל חנות מתקבלת ללא מסך רק כונן לא צריך את כל היופי (מארזים וכל הציוד הלא הכי חשוב למחשב) העיקר שיהיה חזק (נטו למשחקים)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ניצלתי את הירידה במחירים ותגידו לי אם יש יותר טוב מזה במחיר הזה.. (מחשב מיועד למשחקים ו-OC) קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1420 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 548 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 391 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 255 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 446 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 41 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 ¤ 407 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 401 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Reta…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב...קיבלתי מחשב נייד במתנה של ASUS DUO T2370 עם 2 גיגה ראם זכרון ודיסק קשיח 160 גיגה על המחשב כתוב Pro 50 Series והדיסק כתוב עליו F5 NOTEBOOK SERIES עכשיו התקינו לי בחו"ל ווינדוס ויסטה ואני לא כל כך אוהב אותו אני הולך להתקין לי WINDOWS XP עכשיו קיבלתי דיסקים עם דרייברים של המחשב אבל כתוב עליהם הכל this disc supports windows vista 32-bit only עכשיו כשאני ירצה להתקין דרייברים על WINDOWS XP מאיפה אני אמור להשיג את הדרייברים בשבילהם ? או שיהיה אפשר להשתמש עם הדיסק הזה גם ב XP עכשיו מצאתי אתר של הדרייברים אבל למטה כתוב OS Compatibility Windows Vista * Windows XP driver is not available תראו : http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2106&l1=5&…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממשיך השנה לימודים להנדסת חשמל בטכניון ואני רוצה מחשב נייד טוב שירוץ איתי עד לסוף הלימודים. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ יישומים כמו MathLab בקלות וגם סרטי HD 720p לפחות. לאחר עיון מצאתי את המחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 האם זאת בעיה שהכרטיס מסך הוא רק 512MB? תודה מראש על ההמלצות! בוריס.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרת המחשב – משחקים כגון Skyrim, Fallout New Vegas,Civilization V,Guild Wars2 וצפייה בסדרות באיכות HD גודל המסך לא יותר גדול מ15 אינץ' ( 15 או 15.6 זה הסטנדארט לא ? ) לגבי סוג המסך לא כזה משנה לי אבל לפי הסקירה שלי בפורום מסך מט עדיף. לא כזה משנה לי הרזולוציה של המסך. למרות שאני מתכוון לחבר את הנייד למסך 32' אם זה משנה אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט משקל רצוי – לא כזה קריטי זמן סוללה – לא קריטי תמיכה בתחנת עגינה – רצוי אבל לא מחייב. אחריות בינלאומית – רצוי אבל לא מחייב רצוי שיהיה ללא מערכת הפעלה. כי אני מבין שזה יכול להוזיל במחיר. אין העדפה לשום חברה. ערכתי את הדיון לאחר הסתכלות במדריך. וגם עדכנתי את המחיר שהיה 4500.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ATI RADEON 4870 משומש, קניתי אותו חדש והשתמשתי בו בערך 9-10 חודשים ואז החלפתי מחשב והמחשב הישן יושב בצד וצובר אבק בערך חצי שנה אז החלטתי למכור, בכל שאר הרכיבים השתמשתי למודינג ואין לי מה לעשות עם הכרטיס מסך, כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרון …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהרים טובים לכולם! יש לי פה מפרט אחד: http://ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= עם שידרוג ל: 8500GT ו2 ג'יגה ראם (שנים של 1GB) איך המפרט? הוא בשביל משחקים (לא כבדים מדי) אינטרנט פוטושופ וזהו כעיקרון. אנשים זה ממש דחוף, תוזה לכל מיש שעוזר!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מארז מקצועי מאושר אינטל+480W+יציאות קידמיות לוח אם-אינטל G31-S2-GIGABYTE/1333MHZהסדרה החדשה של אינטל מעבד - INTEL CORE 2 DUO E-6550/2.33GHZ/4M/1333MHZ זיכרון - 1024MB DDR2 PC6400800MHZ KINGSTON-ליציבות מקסימלית כ.מסך - FX 8500GT/512MB/DVI/HDTV(לגימרים!) ד.קשיח -250GB SATA II/7200RPM-חמש שנות אחריות! כונן -S.ATA-DVDRW X20-המהיר בעולם מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי ארגונומי מתנה-אניטי וירוס 2007+אוזניות+מיקרופון(מדונה) מחיר מבצע כולל מע''מ: 1999 ¤ החנות היא זד מערכות. מחשב זהה בחנויות גיבור או skypc עולה לפחות 300 ש"ח יותר !!.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-