ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג עד לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V BF 4 FIFA 14 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920+1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום איך אוכל לשפר את המחשב שלי זה המפרט:[ATTACH=CONFIG]3223[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שמי רביב וחבר המליץ לי לקבל הצעות למפרט מאתר זה. אני רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים חדשים על גרפיקה הכי גבוהה וחוץ מזה לא מזמן התחלתי לעבוד ב3ds max. . מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בוודאי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim עם מודים , crysis 3, grid 2, ועוד משחקים שיצאו בעתיד כמו rome total war 2 …
-
- 150 תגובות
- 40.1k צפיות
-
-
שלום רב, נכון להיום המפרט של המחשב שלי: מארז CM690 ספק כח corsair 650tx v2 לוח אם p55a ud4 מעבד i5 760 זיכרונות 4GB transcend קירור מעבד hyper tx3 כרטיס מסך 7950 gigabyte oc windforce כונן קשיח SSD crucial c400 128GB כונן קשיח Samsung 1TB כונן אופטי סטנדרטי אני מעוניין בעיקר לשדרג את הזכרונות והמעבד, דבר הגורר גם החלפת לוח אם וקירור למעבד כי בנוסף אני גם לא מרוצה כל כך מהקירור הנוכחי. לסיכום, אני מעוניין בהמלצה של שילוש - לוח אם, זיכרונות, קירור ומעבד. מבחינה תקציבית אשמח להיות חסכני ולשמור על יחס עלות תועלת טוב. מבחינת דרישות וביצועים - אני לא מתכנן OC, למדתי מנסיון שאני לא ממש צריך את זה ועם המעבד הנוכחי שלי עושה עבודה טובה (לא מדהימה) גם היום אז אני לא…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד, לצערי אני פחות מעודכן במחשבים ניידים (מחשבים נייחים קצת יותר מעניינים חח), בכל מקרה, התקציב שלי זה בסביבות ה4K, מה שאני מחפש: * מטרות המחשב? אינטרנט, גיימינג סטנדרטי ועבודה שוטפת * גודל המסך? לא משנה, מה שמשתלם. לא מפריע לי מסך קטן או גדול. * רזולוציית המסך? נורמאלית וסטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד, שוב, סטנדרטי * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן אני עם חשמל, לא משנה לי בכלל הסוללה האמת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שוב, סטנדרטי, כמו VGA וכו' * Bluetooth? אין צורך, אבל לא אתנגד אם זה מתאים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא צריך יותר או פחות... * כונן אופטי? א…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K עם אפשרות לחריגה קלה (עד 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב? עריכת וידאו, עם אופציה לגיימינג. עבודה עם תוכנות עריכה כגון אוויד, פריימר בפרוייקטים כבדים ב-HD) ללא עבודת תלת. מבחינת גיימינג: דיאבלו 3, משחקי אסטרגיה למינהם. עבודה עם שני מסכי 21" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?וינדוס שבע 64 ביט. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני שוקל להזמין את המפרט למטה. יש לי שני שאולות: 1. האם ספק הכח מתאים? יש לי אפשרות להחליף אותו ב- Silverstone Strider 500W ST50F-ES ללא תוספת מחיר, האם זה עדיף? 2. אני מבקש חוות דעת האם יש משהו שקופץ לעין כלא הגיוני במפרט. מפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H מארז: באנדל - Redline 01 USB3 + Seasonic 450W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪525 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך: Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dua…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני כרגע במזרח ואני מעוניין לקנות מחשב נייד בתאילנד עוד חודש חודש וחצי. אני כבר הרבה זמן לא מבין בחומרה ובטח שלא בניידים. הסיבה שאני צריך לדעת עכשיו היות שאני הולך לטייל הרבה בזמן הקרוב ולא יהיה לי זמן לאינטרנט. אני מתחיל לימודי הנדסת מערכות מידע (תהיה התעסקות עם תכנות) ועל כן אני צריך נייד למטרות הלימודים ול מטרת יצירת מוסיקה (קיובס 5 ). המחיר עד 5000 כאשר מעדיף סביבות ה4000. * רצוי מאוד שלא ישקול הרבה עם מסך של 15. * אחריות בינלאומית של שלוש שנים * זמן סוללה - ברור כמה שיותר * דיסק קשיח לפחות 500 * יציאות hdmi חובה * זכרון מינימום 4 גיגה אבל ברור שרצוי יותר * מדגיש שאני רוצה לקנות בתאילנד * צורב וכונן לא חובה על כל שאר השאלות בשאלון אני פחות יודע לענות מה …
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי קורס MCSE ואני צריך מחשב לתרגל איתו בבית הדרישות הן Core i5 , הבנתי שההפרשי עלויות לא מצדיק i7 16 גיגה זיכרון. שיהיה שקט. אפיךו מאוד - 9 מתוך 10. SSD 120-128 , אם כבר אז כבר יש לי כונן 1TB נוסף למחשבים הוירטואלים... אין צורך בהארד דיסק נוסף אין צורך במערכת הפעלה.. לא משחק משחקים בכלל.. כרטיס מסך מובנה יעשה את העבודה. הבנתי שיש לוחות אם שלא מאפשרים עובדה עם Hyper-v , זה נכון ללוחות אם ישנים בלבד? מבחינת תקציב הייתי רוצה אפילו להגיע לסביב ה3200, אם אין ברירה אז אפשרי עד 4000.. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ממותג סמסונג דגם Samsung RC520-S01IL הייתי רוצה לדעת האם זה דגם חדיש או ישן? כתוב לי על המדבקה של הקרטון של המחשב, ארץ ייצור- סין, היבואן: חיון ושנת ייצור 2011?? האם ייתכן שזאת שנת הייצור???? באופן כללי מה חוות הדעת על המחשב? אם מישהוא יוכל לתת לי מחשב אחר מומלץ באותה הרמה ובערך באותו המחיר ודגם חדש מהאתר http://www.laptopworld.co.il/ זה יעזור לי מאוד כי הם לא רוצים לבטל תעסקה כי המחשב נתפתח ללא שימוש אך מוכנים לבוא לקראתי ולהחליפו באחר
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום למומחים אני יכול לשדרג את המעבד i7 990 בלוח ex58ud4 או שיש פיתרונות אחרים
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום למקצוענים... אשמח לקבל מכם עזרה והמלצה... כחלק מעבודה, אני צריך מחשב נייד לעבודה בחוץ. היכולות הביצועיות של המחשב פחות חשובות מאחר שכל יעודו הוא להריץ תוכנה של מפות +- ולא משהו כבד במיוחד. העניין היותר מרכזי הוא המסך. המסך צריך להיות בהיר מספיק, וזווית צפיה מספקת כדי לעבוד איתו באור שמש, ללא עינוי של שמירה על זוית צפיה מדויקת בשביל לראות את הפרטים על המסך... תקציב לא גדול במיוחד, אבל סביר. לגבי גודל מסך, זה לא שיש צורך לשאת את המחשב כל הזמן ביד אלא הוא יונח על המכסה מנוע / שולחן מתקפל. לכן הגודל שנראה לי בסדר הוא 14 אנטש או 15.6 +- מבחינתי - העיקר שיהיה נוח ויעיל.... ממש תודה רבה על העזרה..
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, המחשב מיועד לאחותי, מחליף את המחשב הנייח שלה. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים, וסדרות ביוטיוב בעיקר! ושמיעת מוזיקה. * גודל המסך? רצוי שיהיה בגדלים 14\15.6 * רזולוציית המסך? נורמאלית וסטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת הכוללת numpad, אם יש מציאה בלי, ניתן לוותר. * משקל רצוי?לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן יהיה בלי חשמל ולכן דרוש זמן ארוך ככל הניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ו VGA אם יש, דרוש גם לפחות 2 כניסות USB2. * Bluetooth?אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB * כונן אופטי? אין צורך מיוחד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה אני מחפש נייד לקחת איתי לעבודה להעביר את הזמן (שמירה). לא דברים מיוחדים...סרטים, מוזיקה, אינטרנט ומשחקים קלים (פוטבול מנג'ר לדוגמא). גודל מסך - אני לא רוצה מחשב גדול, אז חשבתי בכיוון של ה11-12 אינצ'. התקציב כפי שכתבתי הוא 2000-2500 ש"ח. אבל אם לדוגמא יש איזה מחשב שממש כדאי לקנות, והוא חורג באיזה 200 שקל מהתקציב אז אני לא אבכה על זה נראה לי שזהו כעיקרון...תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני עובד במהלך החופש, ואני רוצה בסופו לקנות מחשב חדש. אני משתתף בקנייה של המחשב כלומר, אני וההורים שלי חצי חצי. אז זהו המחשב בו ליבי חפץ http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10199 את העכבר והמקלדת אני מוריד מהקנייה האם כדאי לקנות אותו? או להתפשר על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10198 ( גם כאן, המקלדת והעכבר יורדים ) חשוב לי שיהיה לי EVGA Nvidia GeForce GTX670 2GB GDDR וספק כוח טוב שיהיה לי לאוברקלוק תודה לעונים.
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow,minecraft,BF3 ועוד (הרבה) משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 (נראה לי שזה זה,אם לא תקנו אותי).-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא בטוח למה התכוונתם. 3. האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אז לאחר שרכשתי מארז + ספק כח בקניה הקבוצתית שהתקיימה לפני 9 חודשים , והם עדיין אטומים באריזתם ללא שימוש בגלל העובדה שאני עדיין משתמש במחשב נייח (לא נייד) מהעבודה, התחלתי לחשוב שאולי היום כבר אפשר לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להרצת משחקים כמו Battle Field 3 (מי יודע, אולי גם 4 שיצא בגרסת האלפא כבר), COD האחרון וכו'. במיוחד לאור העובדה שהליבות הגרפיות HD5000 ו-HD5200 במעבדי האסוול החדשים לא חלשות כלל, בלשון המעטה. בבית המחשב יחובר לתחנת עגינה + מקלדת ועכבר + מסך 22". כך המחשב יתפוס פחות מקום מצד אחד, ללא התפשרות בביצועים מצד שני. מה דעתכם ? האם אכן קיים נייד מספיק חזק כזה?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, אני יודע שהדיון הזה לא בדיוק עומד בנהלים של בקשה להמלצה לדגם מחשב נייד. הסיבה היא שאני פשוט כרגע לא מבקש המלצה לדגם מסוים. אני מבין יותר בנייחים מאשר בניידים, ואני הייתי רוצה לדעת סדר גודל של מחירים, לדעת כמה לחסוך בערך וכו'. ברור לי שזאת תהיה הערכה גסה, אבל זה יותר טוב מלא לדעת כלום... אז.. 1. סדר גודל מחירים של מחשב נייד ללימודים + גיימינג. מבחינת לימודים מדובר על מדעי המחשב. אני לא חושב שצריך מחשב "כבד", זה בסך הכל תכנות ברמה פשוטה. מבחינת גיימינג, יש לי נייח לדברים הכבדים, אבל אני כן רוצה שאני יוכל להשתמש בנייד ללאן-פארטיס.. שכרגע זה בעיקר משחקים כגון left 4 dead 2.. האם זה ריאלי שנייד יריץ את זה? לא חייב בהגדרות מטורפות.. העיקר שירוץ חלק.. 2. מחשב שני: סדר…
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מחשב: dell inspirion 17R מערכת הפעלה: WIN 8 64BIT כרטיס מסך: nvidia GT650M לוח אם: dell 04m3ym פירוט הבעיה: יש לי בעיה בהפעלה של המשחק falcon BMS, המחשב מפעיל לי אותו רק באמצעות הכרטיס המובנה HD4000 ולא על ידי הכרטיס מסך החיצוני. חשוב לציין שהכרטיס מופיע במנהל ההתקנים ובמשחקים אחרים הוא פועל, בנוסף גם שינוי ההגרות בפנל של NVIDIA לא פתר את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רק מה שרשום הם הדברים החשובים, כל השאר לא רלוונטי. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תכנות גודל המסך: 13-14 משקל רצוי: 1.5-2.0 האם נדרש זמן סוללה ארוך: לפחות 4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: רצוי HDMI גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: רצוי SSD תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שולח כאן תשובות לשאלות ושלושה מפרטים שאני מתלבט בינהם אחד מהם מהמפרטים המומלצים כאן הכי חשוב לקבל משוב על מפרט מספר 1 תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - כשני חלונות של כרום פתוחים בכל אחד 15-20 טאבים (סכ"ה 40) באחד מהם אני יכול לראות קליפ בHD כ-5 חלונות וורד פתוחים של 300 עמוד עבודה של עיצוב פנים אדירכלות עם תוכנת DATACAD 15 עבודה עם שני צגים חיבור המחשב לטלויזיה (לעיתים יותר רחוקות אין כוונה שהמחשב יהיה מחשב מדיה) דרישה נוספת - מקווה שהמחשב …
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (ללימודים וכו'), צפייה בסרטים/סירטונים ומשחקים קלים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מספיק מבינה בשביל לומר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? בין 2 ל-3 ק"ג, כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, מומלץ גם חריץ לSDCARD וכניסת USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינמום של 500GB עד טרה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * המחשב מיועד לשימושיים בסיסיים כעיקרון, והתקציב האופטימלי עומד על עד 2800 ש"ח …
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שימושים - כשני חלונות של כרום פתוחים בכל אחד 15-20 טאבים (סכ"ה 40) באחד מהם אני יכול לראות קליפ בHD כ-5 חלונות וורד פתוחים של 300 עמוד עבודה של עיצוב פנים אדירכלות עם תוכנת DATACAD 15 עבודה עם שני צגים חיבור המחשב לטלויזיה (לעיתים יותר רחוקות אין כוונה שהמחשב יהיה מחשב מדיה) דרישה נוספת - מקווה שהמחשב יחזיק 4-5 שנים שיהיה שקט מבקש את חוות דעתכם על מפרט מפרט 1 ברשימה כאן (או המלצה על מפרט אחר) (אפשר גם מפרט 2 או 3 שהוא במקור מהמפרטים של HWZONE) מפרט 1 מארז ARCTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC 500W V2 FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם B75MA-P45 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.4GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3570 זכרון HS CORSA GEIL 8GB DDR3…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחשב mini pc שיהיה קטן וקומפקטי ככל הניתן. שיהיה בעל 2 כרטיסי רשת. המטרה של המחשב היא להריץ firewall מבוסס לינוקס. המחשב אמור לעבוד 24/7. אם יש למישהו רעיון, אז אשמח לעזרה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי בקנייה הקבוצתית את הSSD שבכותרת למחשב הנייח שלי. מאז קניתי ASUS VIVOBOOK S400CA ורציתי לשדרג אותו(יחסית למחשב הנייח שלי הוא ממש איטי). אז כרגע אני מעוניין להוסיף סטיק של 4gb ובנוסף להעביר את הSSD לנייד. 1. רציתי לדעת האם זה אפשרי ואם כן מה אני אצטרך בשביל זה? 2. האם הוא יסתדר עם הSSD הקטן שיושב על המחשב? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-