עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TomL94,

המפרט הנוכחי: לוח אם: MSI P67A-C43 מעבד: i5 2300 2800MHz ראם: 2X2GB DDR3 כ. מסך: GT 430 ספק: גנרי 450W. מארז: מארז גנרי כלשהו. החלקים שאותם אני מעוניין לשדרג: כרטיס מסך כמובן. באנדל מארז+ספק. (אם תמצאו מארז וספק נפרדים שיהיו עדיפים ויותר זולים, אשמח כמובן) ראם - אשמח לשני סטיקים נוספים של 2GB. ד. קשיח - 1 טרה. (במקרה של OC או אפילו בלי קשר, להוסיף קירור? אין לי ידע בנושא לצערי אז לשיקולכם) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני אתן את הדרישות שלי, אם תראו שאפשר לחסוך אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * מסך מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא קריטי, רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - רגיל * משקל רצוי? - לא קריטי, רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDM I, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -לפחות חצי טרה * כונן אופטי? כן…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  3. היי חברים! אני עורך אודיו ויוצר מוזיקה אלקטרונית. בתקופה האחרונה המחשב מתחיל לקרטע קצת ולהחלש, ככל שיש יותר ערוצים, וערוצי MIDI, וכלים כמו EQ, COMPRESSOR, הפרוייקט נהיה איטי ונוצר המון בלאגן. אני רוצה "לשפר" את המחשב באמצעות תיסוף/קניה של חלקים חדשים. המפרט כרגע הוא: Intel E8400 Gigabyte E45 DS3L 4GB RAM אני משתמש במערכת הפעלה XP ולכן אני לא יודע עד כמה ומה תיתן תוספת של זיכרון RAM...(לא מעוניין לעבור מערכת הפעלה). אבל לגבי מעבד, החלפה של מעבד למשהו חזק יותר יתרום בהרבה יותר? ואם כן, איזה מעבד יתאים ללוח שלי (אם קיים עדיין) במקום שאצטרך להחליף את כל המערך? מה אוכל לשדרג בנוסף ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  4. Started by MANYMAN,

. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf4 crysis3 ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני ארצה לקנות מסך מתאים, אשמח להמלצה למסך טוב, אבל לא להכניס לתוך ה 3.5K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות/ גבוהות תלוי בעלויות. 3. האם י…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. דגם דל זה אמור לשאת את התוכנות -אביד, פרימייר, פוטושופ ואפטר אפקט, האם יעמוד בזה? [h=1]Dell Inspiron 3721 I7-3517 מסך ענק "17.3[/h] http://www.dell-rev.co.il/Product/50415/-Dell-Inspiron-3721-I7-3517-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A2%D7%A0%D7%A7-17-3-

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  6. תקציב עד 3000 שקל Gigabyte GA-B75M-D2V - 300 - לוח אם G.Skill F3-10600CL9S-4GBNT - 140 - זכרון RAM Hec Cougar Spike USB3 Mini Gaming Tower 1x120mm Fan - 200 - מארז Intel Core i5 3470 Box - 900 - מעבד GIGABYTE N65TOC2GI Geforce GTX650 TI OC 2GB 128 bit PCI-E 3.0 RETAIL - 715 - כ.מסך AB POWER Micro ATX 500W - 148 - ספק כוח Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX - 330 - כונן קשיח = 2735 אני לא בטוח שהמפרט הזה יעבוד אבלאם יש משהו שישפר בהרבה במחיר נמוך או משהו שאפשר לוותר עליו אשמח לתגובות

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  7. אהלן, לפני התשובות לשאלון אציין שאני חסיד של אסוס כי אני אוהב את המוצרים שלהם אבל אם יש מחשב אחר מומלץ יותר אני פתוח להצעות (אשמח להסבר למה).. *מטרות המחשב- משחקים כבדים, צפיה בסרטים, עריכת סרטים (פרימייר, אפטר אפקט ושות') * גודל המסך- משפחת ה 15", מסך מבריק (הבנתי שיותר נעים לראות בו סרטים). * רזולוציית המסך- כמה זה קריטי ומה ההמלצה? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - לא משהו מיוחד * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - לא פחות מ 750 ג'יגה כונן קשיח..RAM עדיף…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  8. * מטרות המחשב? שימושים כלליים- אינטרנט אופיס וסרטים * גודל המסך? עדיף 13.3 ואם יש משו טוב אז 14 אינץ' גם אפשרי * רזולוציית המסך? אין לי מושג, שיהיה רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל סביר של דיסק קשיח * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שהמחשב יהיה אמין עד כמה שאפשר * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- אין

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מה הבדלים? האמיתיים? יתרונות חסרונות? אני יודע שסידרה ביתית זולה יותר אבל מאיזה סיבה? והאם היא מוצדקת? עוד שאלה נייד שעובד ברזולצייה 1366x768 יכול להתחבר למסך שעובד ברזולציית 1920X1080? בצורה טובה? או שיש סיבה מוצדקת לכך שהרזולצייה נמוכה יותר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by hugibugi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Far Cry 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גבוהה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. חבר טוב ביקש ממני לבנות עבורו מפרט עד 4K ללא מסך,נטו מארז ללא תוספות מסביב. קצת על הבחור : צלם ועורך גרפי משתמש בפוטושופ וב-LIGHTROOM גיימר. KSP Intel Core i5 3470 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1155 - Tray Scythe Katana 3 Gigabyte H77M-D3H s1155 Corsair 2x4GB XMS3 DDR3 1333MHZ Dual Channel CL9-9-9-24 MSI GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E N660 TF Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III SeaSonic SSP-650RT 650W Gold Antec GX700 Original Rugged Case סה"כ: ₪4200 בניתי 2 מערכות נוספות מ-TMS אותו הדבר בעיקרון TMS I Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray 95W ליבת נחושת - עד Intel Original LGA115…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג במאה 2. מה שימושי המחשב?גיימינג באופן סטנדרטי, ופעילות שוטפת שכוללת הרבה חלונות פתוחים בו זמנית (כמה דפדפנים וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, SIMS 4, Final Fantasy XIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אני לא טועה 1920x1080 אני אעדכן מחר במדויק. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות...? 3. האם יש צורך בצי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by adir123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג עד לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V BF 4 FIFA 14 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920+1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by asaff74,

שלום לחבריי הפורום איך אוכל לשפר את המחשב שלי זה המפרט:[ATTACH=CONFIG]3223[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום שמי רביב וחבר המליץ לי לקבל הצעות למפרט מאתר זה. אני רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים חדשים על גרפיקה הכי גבוהה וחוץ מזה לא מזמן התחלתי לעבוד ב3ds max. . מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בוודאי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim עם מודים , crysis 3, grid 2, ועוד משחקים שיצאו בעתיד כמו rome total war 2 …

• 150 תגובות
    • 40.2k צפיות
  16. שלום רב, נכון להיום המפרט של המחשב שלי: מארז CM690 ספק כח corsair 650tx v2 לוח אם p55a ud4 מעבד i5 760 זיכרונות 4GB transcend קירור מעבד hyper tx3 כרטיס מסך 7950 gigabyte oc windforce כונן קשיח SSD crucial c400 128GB כונן קשיח Samsung 1TB כונן אופטי סטנדרטי אני מעוניין בעיקר לשדרג את הזכרונות והמעבד, דבר הגורר גם החלפת לוח אם וקירור למעבד כי בנוסף אני גם לא מרוצה כל כך מהקירור הנוכחי. לסיכום, אני מעוניין בהמלצה של שילוש - לוח אם, זיכרונות, קירור ומעבד. מבחינה תקציבית אשמח להיות חסכני ולשמור על יחס עלות תועלת טוב. מבחינת דרישות וביצועים - אני לא מתכנן OC, למדתי מנסיון שאני לא ממש צריך את זה ועם המעבד הנוכחי שלי עושה עבודה טובה (לא מדהימה) גם היום אז אני לא…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Shinryuu,

היי, אני מחפש מחשב נייד, לצערי אני פחות מעודכן במחשבים ניידים (מחשבים נייחים קצת יותר מעניינים חח), בכל מקרה, התקציב שלי זה בסביבות ה4K, מה שאני מחפש: * מטרות המחשב? אינטרנט, גיימינג סטנדרטי ועבודה שוטפת * גודל המסך? לא משנה, מה שמשתלם. לא מפריע לי מסך קטן או גדול. * רזולוציית המסך? נורמאלית וסטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד, שוב, סטנדרטי * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן אני עם חשמל, לא משנה לי בכלל הסוללה האמת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שוב, סטנדרטי, כמו VGA וכו' * Bluetooth? אין צורך, אבל לא אתנגד אם זה מתאים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא צריך יותר או פחות... * כונן אופטי? א…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K עם אפשרות לחריגה קלה (עד 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב? עריכת וידאו, עם אופציה לגיימינג. עבודה עם תוכנות עריכה כגון אוויד, פריימר בפרוייקטים כבדים ב-HD) ללא עבודת תלת. מבחינת גיימינג: דיאבלו 3, משחקי אסטרגיה למינהם. עבודה עם שני מסכי 21" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?וינדוס שבע 64 ביט. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  19. אני שוקל להזמין את המפרט למטה. יש לי שני שאולות: 1. האם ספק הכח מתאים? יש לי אפשרות להחליף אותו ב- Silverstone Strider 500W ST50F-ES ללא תוספת מחיר, האם זה עדיף? 2. אני מבקש חוות דעת האם יש משהו שקופץ לעין כלא הגיוני במפרט. מפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H מארז: באנדל - Redline 01 USB3 + Seasonic 450W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪525 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך: Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dua…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  20. שלום אנשים, אני כרגע במזרח ואני מעוניין לקנות מחשב נייד בתאילנד עוד חודש חודש וחצי. אני כבר הרבה זמן לא מבין בחומרה ובטח שלא בניידים. הסיבה שאני צריך לדעת עכשיו היות שאני הולך לטייל הרבה בזמן הקרוב ולא יהיה לי זמן לאינטרנט. אני מתחיל לימודי הנדסת מערכות מידע (תהיה התעסקות עם תכנות) ועל כן אני צריך נייד למטרות הלימודים ול מטרת יצירת מוסיקה (קיובס 5 ). המחיר עד 5000 כאשר מעדיף סביבות ה4000. * רצוי מאוד שלא ישקול הרבה עם מסך של 15. * אחריות בינלאומית של שלוש שנים * זמן סוללה - ברור כמה שיותר * דיסק קשיח לפחות 500 * יציאות hdmi חובה * זכרון מינימום 4 גיגה אבל ברור שרצוי יותר * מדגיש שאני רוצה לקנות בתאילנד * צורב וכונן לא חובה על כל שאר השאלות בשאלון אני פחות יודע לענות מה …

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by subarel,

לאחרונה התחלתי קורס MCSE ואני צריך מחשב לתרגל איתו בבית הדרישות הן Core i5 , הבנתי שההפרשי עלויות לא מצדיק i7 16 גיגה זיכרון. שיהיה שקט. אפיךו מאוד - 9 מתוך 10. SSD 120-128 , אם כבר אז כבר יש לי כונן 1TB נוסף למחשבים הוירטואלים... אין צורך בהארד דיסק נוסף אין צורך במערכת הפעלה.. לא משחק משחקים בכלל.. כרטיס מסך מובנה יעשה את העבודה. הבנתי שיש לוחות אם שלא מאפשרים עובדה עם Hyper-v , זה נכון ללוחות אם ישנים בלבד? מבחינת תקציב הייתי רוצה אפילו להגיע לסביב ה3200, אם אין ברירה אז אפשרי עד 4000.. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by lidor12303,

קניתי מחשב נייד ממותג סמסונג דגם Samsung RC520-S01IL הייתי רוצה לדעת האם זה דגם חדיש או ישן? כתוב לי על המדבקה של הקרטון של המחשב, ארץ ייצור- סין, היבואן: חיון ושנת ייצור 2011?? האם ייתכן שזאת שנת הייצור???? באופן כללי מה חוות הדעת על המחשב? אם מישהוא יוכל לתת לי מחשב אחר מומלץ באותה הרמה ובערך באותו המחיר ודגם חדש מהאתר http://www.laptopworld.co.il/ זה יעזור לי מאוד כי הם לא רוצים לבטל תעסקה כי המחשב נתפתח ללא שימוש אך מוכנים לבוא לקראתי ולהחליפו באחר

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  23. Started by marco789,

שלום למומחים אני יכול לשדרג את המעבד i7 990 בלוח ex58ud4 או שיש פיתרונות אחרים

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. שלום למקצוענים... אשמח לקבל מכם עזרה והמלצה... כחלק מעבודה, אני צריך מחשב נייד לעבודה בחוץ. היכולות הביצועיות של המחשב פחות חשובות מאחר שכל יעודו הוא להריץ תוכנה של מפות +- ולא משהו כבד במיוחד. העניין היותר מרכזי הוא המסך. המסך צריך להיות בהיר מספיק, וזווית צפיה מספקת כדי לעבוד איתו באור שמש, ללא עינוי של שמירה על זוית צפיה מדויקת בשביל לראות את הפרטים על המסך... תקציב לא גדול במיוחד, אבל סביר. לגבי גודל מסך, זה לא שיש צורך לשאת את המחשב כל הזמן ביד אלא הוא יונח על המכסה מנוע / שולחן מתקפל. לכן הגודל שנראה לי בסדר הוא 14 אנטש או 15.6 +- מבחינתי - העיקר שיהיה נוח ויעיל.... ממש תודה רבה על העזרה..

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. אהלן, המחשב מיועד לאחותי, מחליף את המחשב הנייח שלה. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים, וסדרות ביוטיוב בעיקר! ושמיעת מוזיקה. * גודל המסך? רצוי שיהיה בגדלים 14\15.6 * רזולוציית המסך? נורמאלית וסטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת הכוללת numpad, אם יש מציאה בלי, ניתן לוותר. * משקל רצוי?לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן יהיה בלי חשמל ולכן דרוש זמן ארוך ככל הניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ו VGA אם יש, דרוש גם לפחות 2 כניסות USB2. * Bluetooth?אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB * כונן אופטי? אין צורך מיוחד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.