ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
היי, המחשב שלי שבק חיים ואני צריך לקנות חדש כמה שיותר מהר בשביל הלימודים בזום. הבנתי שכדאי לי לחכות שבוע למעבדים החדשים של אינטל רציתי לדעת כמה זה באמת שווה את האי נוחות של לראות הרצאות בטלפון במשך שבוע? עד עכשיו היה לי נייד אבל אני רוצה לקנות נייח כדי שאוכל לשחק בcyberpunk 2077 ו-flight simulator 2020 שיצאו השנה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו cyberpunk 2077 ו-flight simulator 2020. בנוסף תוכנות 3D כמו אוטוקד ו-Revit 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד 5820k עם קירור nh-d15 לאוברקלוק מכובד לוח x99-ud4 ספק 520 סיסוניק מודולארי כרטיס מסך יש לי קשיחים יש לי הבעיה היחידה היא זכרונות ddr4 ומארז full atx שיתאים לכרטיס מסך ולקירור ולכמות של קשיחים. חשבתי על haf x ובנוגע לזכרונות מה האופציה ההגיונית ביותר בארץ לקנות ddr4 2x8 אני לא מעוניין ב4x4 שיהיה אפשרות להוסיף עוד לעתיד אני צריך 2 סטיקים של 8 ופשוט אין. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד לילדים שלי שישמש אותם בעיקר ללימודים - תוכנות אופיס ושימוש באינטרנט, אך גם יאפשר להם לצפות בתכנים ב youtube ומידי פעם לשחק ב minecraft. ניידות ומשקל לא מאוד חשובים כי רוב השימוש יהיה בבית, אבל יכול להיות שמידי פעם הם יקחו אותו איתם. אני מחפש משהו שיחזיק לי איזה 3 שנים לפחות. חשוב לי שהמחשב יכלול מערכת הפעלה ואחריות לכמה שיותר זמן. ראיתי את המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31650. איך הוא? יש משהו יותר מומלץ לצרכים שלי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מחשב למסעדה שלי שישמש להשמעת מוזיקה בעיקר ובעתיד יחוברו מלצמות אבטחה ואולי גם הקרנת סרטים . התקציב הוא עד 2000 שקלים בשאיפה , אני צריך מסך כמה שיותר קטן שלא יפריע בבר וזהו , עכשיו הדילמה העיקרית היא האם צריך כרטיס קול יותר טוב מכרטיס מובנה או לא ? יש לנו מערכת בייתית במסעדה עם 2 מגברים , שומעים כרגע ממש נחמד אנחנו מנגנים מ די וי די . אז אני צריך מפרט נכון לסיפור הזה ותשובה לגבי הכרטיס קול , תודה !
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[TABLE=class: tablefull] [TR] [TD]28595 [/TD] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]19873[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD=colspan: 4]Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]27700[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]Asus B85M-E/CSM LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]23582[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD=colspan: 4]G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]25234[/TD] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD=colspan: 4]EVGA GTX650 SuperClocked 2GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E[/TD…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתכנת במספר סביבות במקביל. מריץ Netbeans, Photoshop, FF+FireBug, IE ועד 2 מכונות וירטואליות. הכל במקביל. קיבלתי החלטה ללכת על i7 ולא על הi5 התקציבי. יש צורך בהרבה זכרון. לא מתכונן OC ואין צורך בכרטיס גרפי חיצוני. כמו כן, חשוב השקט (לא ברמה של מערכת קירור מים, כמובן ). ארצה את דעתכם על המערכת: מעבד Intel Core i7-2600 Tray ₪1321 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-2600ay לוח אם Intel BLKDH67BLB3 Bearup Lake ₪454 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDH67BLB3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Crucial DDR3 4096MB 1333Mhz C…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על מפרטים עבור 2 מחשבים שונים. מחשב 1: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 כולל מערכת הפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו Overwatch, CsGo, Pubg. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שניתן תחת מגבלות התקציב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? השקט לא משמעותי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Lenovo W530 בן כמעט 3 ולאחרונה הוא התחיל נורא להתחמם ו"לא לסחוב" עיבודים כבדים. בדיקה של הטמפ' ממש מעכשיו למשל מראה: CPU 100 MotherBoard 100 GPU 85 Storage 53 פתחתי אותו וניקיתי אבק מגוף הקירור וכן מפתחי האוורור. ניקיתי גם את המשחה הטרמית ומרחתי משחה חדשה (Arctic MX4). ווידאתי כמובן שהמאוורר עדיין פועל ושלא הרסתי שם משהו אבל... ללא הועיל. המעלות עדיין באזור המסוכן כמעט כל הזמן. נותרה לי עוד אחריות עליו ומחר אני אדבר עם התמיכה של IBM, אבל אני בספק שיהיה לי מתי להביא להם אותו ושהם יוכלו לעשות עם זה משהו סביר בכלל במקום למרוח אותי וכד'. בקיצור - מה עוד אפשר לנסות? מה עוד אפשר לבדוק? מה דעתכם למשל על קניית גוף קירור "חדש"? בינתיים מצאתי רק דברים שנראה שהם משומשים…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מפרט ב7,000 למשחקים שיהיה עם צורב DVD,מקלדת ועכבר אלחוטיים,ומסך LCD 17 אינץ' שהמפרט יפעיל משחקים כבדים כל השאר לא ממש חשוב אני סומך עליך שתשימו את הטוב ביותר.. לא הרכבתי מפרט לבד מכוון שהיה לי הטלבטות על איזו פלטפורמה לבנות את המערכת.. מקווה שתעזרו ל, תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בימים הקרובים. אתחיל עם השאלה אם כדאי בכלל לקנות כרגע או לחכות עוד חודש חודשיים בעקוב ההכרזות האחרונות בתחום. יש לי היום XPS 13 אבל הוא קצת קטן. אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ורוצה מחשב נורמלי לתכנות. חשבתי ללכת על XPS 15 ולגדול קצת במסך, הבעיה שאין ממש מבחר שלו באמזון UK או US ומשם אני מזמין. כדאי להשאר ולנסות להשיגו בכל זאת? אולי יש תחליף ראוי אחר? חשוב לי שיהיה דק וקל שאוכל לסחוב בין השיעורים. התקציב שלי הוא 2000 דולר. (אני יודע שיספיק מחשב גם בהרבה פחות, אבל חשוב לי שיהיה מהיר וחזק). *יש לציין שמבחינתי מחשב הוא לא רק מפרט אלא גם איכות חומרים וסוללה. חשבתי ללכת על זה, אבל ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים מפרט סופי זקוק לOK ממכם עד היום בלילה!!! מחר בבוקר קונה! חשוב להגיד "למחשב זה לא יבוצע שום OC" אך אם יבוצע בעתיד האם זה אפשרי במפרט זה? $ABIT VT7 VIA PT880 ,5P, FSB800/4dd400Dual, 2sata150 Raid ,X8, S5.1,lan 71 $P4 HT 2.8GHz 512K Tray 189 $DDR 256MB X2 400 TwinMOS Bulk 90 WD 80GB SATA 7200 8MB CACHE 82$ Palit GF4 TI4200 128ddr AGP8x - כבר נימצא אצלי Panasonic Floppy 8$ VIRGO Midi 350W USB Blue 30$ liteon 52x32x52 35$ סה"כ 505 דולר 2685 שקל כולל מע"מ מה אתם אומרים על זה? ובבקשה תסבירו לי למה לא לקנות מעבד פרסקוט? (מוכרים לי אותו באותו כסף בדיוק כמו הC)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות נייד שיחליף את הנייח המתיישן שלי. מטרות עיקריות (מעבר לאינטרנט וסרטים) - שימושים רגילים לסטודנט להנדסת מחשבים: פיתוח/קימפול/מטלב וכו'. לא ממש משמש למשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף פחות מ15", אבל לא קטן מדי. כנראה 14". אין העדפה בין מט למבריק. * משקל רצוי? לא ישמש רק כתחליף שולחני, אז מעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא צריך איזה תופעת טבע, אבל לא מעוניין במשקולת נייר באלפי שקלים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. 99% מהשימוש על לינוקס. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) בגדול מחשב חזק, קל, שקט, דק, שקט, סקסי ושקט עם סוללה לא רעה. אין צורך במסך מגע. (מחל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת עריכה גרפית, צפייה בסרטים, תכנות, בניית אתרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse- תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני חושב לקנות אל פסק (לא בטוח) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, ועריכת וידאו , עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שני מסכים. אחד 19-1440X900, והשני LCD FHD 37. המפרט מיועד כל המשחקים החדשים כגון BC2,PRO,FIFA"MW2, שיריץ על הגדרות מקס. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה באמת קריטי, אפשר לחרוג לכיוון ה5000 בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד ושימוש לימודי, אם אפשרי שיהיה כרטיס שיתאים לגיימינג קל כמו minecraft וleague of legends זה יהיה מעולה. במידה ולא - לא נורא א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vs,ps cs5,quartos,xilinx ודברים כבדים בסנגון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג ממש ק…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי לפטופ של IBM מדגם T43. הוא עובד מאוד לאט ומתקשה בעבודה עם מספר חלונות (אינטרנט, אופיס וכו') אני לא משתמש למשחקים, אלא רק לאינטרנט, קבצי אופיס וסרטים. שמתי לב שיש לו רק 504 MB זכרון וחשבתי להוסיף. זה יעזור? חשבתי גם על לעשות אוברקלוק קטן, אבל מעולם לא עשיתי ואני לא יודע איך זה לניידים. אני מצרף קובץ של CPUZ עם הנתונים של המעבד והזכרון, אם צריך לשונית אחרת מהתוכנה אז תגידו לי. איזה זכרון אני צריך לקנות? מהירות\דגם? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, העומס הכי גדול על המחשב יהיה עם מאטלב (תוכנה שצורכת זיכרון) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח, כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן למי שמבין במוסיקה אני מחפש מחשב לא כולל ציוד כללי (רק מחשב) עד 2800 שקל ואם אפשר פחות מה טוב, חשוב שיהיה 8gb זכרון שיהיה שקט מאוד , בלי מערכת הפעלה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio מסדי נתונים כשהכל פתוח בו זמנית, רצוי שיהיה הרבה זיכרון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעט מאוד משחקי FPS לא חייב תמיד על ההגדרות הטובות ביותר אבל רצוי שיחזיק מעמד מספיק זמן, משחקי אסטרטגיה, וDIABLO 3 כשיצא כבר! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ותודה מראש לכל העוזרים! התחלתי להסתכל לאחרונה על מחשבים בפורום, וביד 2. אני חושב לקנות מחשב יד שניה בגלל שהערך שמקבלים לכסף הוא יותר טוב. מצד שני יש את נושא האחריות שלרוב לא קיימת (אלא אם המחשב חדש יחסית) האם יש חסרונות נוספים לקניית מחשב יד שניה? כמו כן, אני צריך מסך. חשבתי על 23-24 IPS. הסתכלתי על מחירי יד שניה אבל בשביל ההפרש נראה לי שעדיף את הACER שראיתי נמכר בסביבות 700 ועונה על הדרישות, מה שמשאיר ~1800-2000 למחשב. מצורף השאלון ע"מ להסביר את הכיוון שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה מאתיים, יותר אם יש סיבה ממשית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חדש שישמש ללימודים (מדעי המחשב). בימים האחרונים שמתי עין על lenovo ideapad z40-70 עד שגיליתי שהמסך שלו מבריק, ואני לא בטוח לגבי דבר נוסף, מעבדים עם סיומת U הם חסכוניים אבל האם יש ירידה חדה בביצועים? מה עדיף? לכן אני ארשום את העדפותיי כדי שאוכל לקבל המלצות, אני מודה מראש על העזרה שאתם נותנים פה. * מטרות המחשב? לימודים, גלישה, סרטים ולפעמים משחקים לא כבדים במיוחד. * גודל המסך? הייתי מעדיף 13.3-14 בגלל הניידות, אבל אם מסך קטן לא נוח לתכנות אז אתפשר על 15.6. עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמו המשקלים הממוצעים לגודל המסך שציינתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * ג…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב שעושה את העבודה אבל מקרטע בגלישה באינטרנט ובצפייה ביוטיוב, וגם במשחק רוקסמית 2014 שדרישותיו מצוינות למטה. חשבתי לשדרג אותו בזול. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחק Rocksmith 2014 - דרישות לפחות i3 540 עם 4GB ראם וכ.מסך 256MB 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לכלול רק לוח אם, מעבד, קירור למעבד, כרטיס מסך (?) אם המובנה על הלוח לא מספיק, זכרונות. ברשותי מארז ATX עם ספק כח HEC 300W, והארד דיסק SATA, יעשו את העבודה? 5…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט ראשון: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪345 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪161 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 768MB GDDR5 Dual - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪610 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA B…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,אני מתכנן לקנות מחשב,מאילת,אז המחירים רלוונטים לשם ,עד 4.5 , כבר ריכזתי כאן אופציות אשמח אם תמליצו ואלה השימושים שלי: גיימינג בינוני עד כבד,משאיר את האופציה פתוחה למשחקי עתידיים. כתיבהאני כותב אז צריך מקלדת טובה,חשוב לי שיהיה עמיד וחזק ולא שנהרס תוך שנתיים,מתכוון שיהיה גם לצפייה בסרטים וגם לללימודים כשאתחיל ללמוד. האופציות שחשבתי עליהן : http://ksp.co.il/?uin=30673-השאלה עד כמה הוא באמת טוב כי הוא ניראה הכי חזק פה מהשאר http://ksp.co.il/?uin=29223-גם חזק,אבל אין לו SSD ,השאלה כמה זה משפיע על הביצועים בפועל,חוץ מסטארטאפ של המערכת http://ksp.co.il/?uin=31674-גם חזק אבל השאלה על איכות הבנייה שלו,והמסך,כמו כן הכרטיס מסך טיפה יותר חלש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור כרטיס SAPPHIRE RADEON 5770 1GB כמה זה מחיר לגיטימי לבקש עליו (הכרטיס במצב טוב, לא בוצע עליו OC בכלל)?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-