ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,458 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אם יש מקום לחסוך אז אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4, COD:Ghosts, Far Cry 3 וכו' וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 1500-200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מוכן לשמוע את כל ההצעות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לשמוע את כל ההצעות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב הרכבה, WIN 7 אפשר בנוסף לתקציב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר בת"א, מעדיף חנות באזור המרכ…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
AMD הרבה יותר זולים וזה בהחלט שיקול... 1. מעבד AMD סדרת FX 6 ליבות סדרה אחרונה. 2. לוח אם תואם FX עם קירור חלקים טוב. 3. 16 ג'יגה RAM 4.כרטיס מסך הכי טוב של sapphire 5. מארז טוב עם מקום למאווררים גדולים מאחורה ובצד. 6. ספק כוח 500W/450W עם יציאת מתח לכרטיס מסך. 7. יחידת קירור מים. דיסק קשיח של 500GB (אני לא צריך יותר)... השאלה היא, כמה יעלה מפרט כזה, והאם הוא מתאים לגיימינג כבד (יריץ את BF3 ואת Crysis 3 על הגדרות ULTRA)?? התקציב שלי עומד על כ5,000 ש''ח. ----------------------------------------- מילאתי את השאלון בכדי לא לעבור על חוקי הפורום. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה נית…
-
- 35 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מעוניין למכור- רק שלושה חודשים אצלי- חדש דנדש!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב פשוט ובסיסי לאחיות שלי, לשימוש ביתי של אינטרנט ואופיס קליל ביותר. ללא משחקים או משהו גרנדיוזי. התקציב 2000-2500, עדיף כמה שאפשר לחסוך. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל סטנדרטי, שלא יהיה גדול מדי משיקולי כובד. לא משנה מבריק או מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) אם יהיה אפשר הרזולוציה הגבוהה תתקבל בברכה, אבל ממש לא מחייב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? ש…
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10066 וגיליתי שיחסית לנתונים שלו הוא די איטי (מעבד i3 וכו') בעקבות כך הוספתי לו זיכרון פנימי כך שכעת יש לו 6 ג'יגה. ועדיין - הוא מרגיש די איטי. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הסיבה ? (לא וירוסים, הארדיסק עמוס, רגיסטרי וכד') ומה אפשר לעשות כדי לתת לו הרגשה מהירה יותר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪936 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪96 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪465 מארז: באנדל NZXT Tempest 410 Elite + FSP RAIDER 550W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪675 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1299 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪330 סה"כ: ₪4391 מתחרים בכל הצעה בפורומים! ה…
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לקנות מחדש נייד לצורך משרדי בלבד - אינטרנט, Office וכו. להלן הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ויכולת צפיה בסרטים. * גודל המסך? גודל 15.6 * רזולוציית המסך? אין משהו ספציפי. המחשב מיועד לאמא שלי (אישה בגיל ה50 ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי. לא כלכך מבין המשקלים המקובלים בשוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מינימום 6-8 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? - לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - בין 250-750 תלוי במחיר. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. רק בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי, אני פה בשביל המלצות מאנשים שמבינים אני סטודנטית (לארכיטקטורה) ועכשיו חזרתי מחנות המחשבים עם כמה דגמים אופציונאליים לרכישה. הדרישות שלי הן למחשב שיוכל לשאת את התוכנות שאני עובדת איתן ביומיום, ובעיקר פוטושופ ואוטוקאד (אם כי אוטוקאד פחות דחוף). כרטיס גרפי טוב, מעבד טוב ובכללי שיהיה מחשב שיחזיק. הדגמים שהוצעו לי: 1. Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6891 מעבד i7-3517 U , בא עם מערכת הפעלה מן הסתם, כרטיס מסך AMD Radeon HD 8730M 2GB DDR3 זיכרון 4GB, איחסון 1TR מחיר: 3500, אחריות ל-3 שנים. 2. Asus X550CC-XX109H אותו מעבד, אותה מערכת הפעלה, כרטיס מסך NVidia 720 (2GB) זיכרון 8GB, איחסון 1TR מחיר: 3750, אחריות גם. 3. SAMSUNG 510R5E-S02IL אותו מעבד וכו', כרטיס מסך AMD R…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הישן דורש רענון, מה יש ונשאר: מארז p182, ספק כח CROSAIR VX450 וכל שאר הציוד ההיקפי. המחשב הקיים מאוד שקט ואני רוצה שגם החדש יהיה כך. כיוון שאני קונה חלקים אין הכרח לקנות הכל מחנות אחת, אבל רצוי. כנראה שתרוץ גם סביבה וירטואלית אחת עם מספר תוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1K 2. מה שימושי המחשב ? המחשב אמור להריץ DATABASE גדול ולכן דרושים 32GB של זכרון לא מתוכנן גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ב: 1. ספק כח 2. מארז 3.כונן קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. …
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש עיסקת בנדל לרכש ללבניית מחשב האם יש כאן אנשים שיכולים להמליץ ממתין לתגובות
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת סאונד, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) CUBASE (כרגע 5.2) שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אני צריך מחשב בעיקר לשימושים כלליים, אך אולי בעתיד גם לקיובייס ומשחקים סבירים, המפרט יהיה מבוסס על לוח אם GA H55M וI5 650 שמוצע לי לקניה במחיר 500 שח בלבד, כלומר נשארים אלף שקלים לקניית זכרון, הארד דיסק, וספק, יש לי מארז, וכרטיס מסך 8600GT שישמש אותי אני מאמין כמה חודשים, ואז אחליף אותו לרציני יותר, או אוסיף לו כרטיס נוסף בSLI. אלה הן הדרישות פחות או יותר, תודה רבה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/dwuvc71z
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל, אבל כמובן עדיף לחסוך (בלי להתפשר). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ראשי- עריכת וידאו HD ממצלמה ביתית ב PREMIERE. קטעי הוידאו יהיו ארוכים ולכן חשוב מאוד שתהיה יכולת גבוהה בטיפול בקבצים גדולים. העריכה היא ביתית על סף המקצועית, אבל לא בצורה של פרנסה עיקרית. בנוסף- ריבוי משימות חשוב מאוד, לגלוש בכמה לשוניות ולשמוע מוזיקה ועוד משהו או שניים פתוחים ברקע ללא השהיות וגמגומים. משחקים לא רלוונטי. וכמובן שיהיה אפשר להריץ וינדוס 7 64 ביט [אולי בעתיד 8? ממש לא קריטי]. -מהי הרזולוציה הטבעי…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. (אפשר גם הצעות בקצת פחות) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים, וירטואליזציה (לא משהו רציני, אבל שיוכל להחזיק VM או שניים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cods, BF4, Flight simulator... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" רחב, 1920 X 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי מחשב בין 5 שנים בערך עובד אבל ........ מעבד כפול ליבה אינטל 4400 כרטיס מסך 8600 זיכרון הגדלתי ל 6G קשיח 500G המחשב לשימוש כללי בעיקר גלישה סרטים וקצת word לא צריך לוח עם פיצירים אני לא משדרג ולא מבין באוברקלוג - למרות שבזמנו המחשב שלי נקנה ב TMS והם עשו לי מעונין ב 8G זיכרון (תמיד טוב שיש יותר) הענין כמה משמעותי כונן ssd לשימושים שלי ועם שווה להשקיע בזה או בחלק אחר במקום חשבתי להשתשמש במארז + ספק (400 ואט) בקשיח וסידי רום שלי תקציב עד 1500 לא חייב להתמש בהכול חריגה במידה והשיפור נותן הרבה הבדל תודה מראש אני מהצפון אז השמח לחנות שנמצאת באזור שלי
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ אם זה עוזר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים גם באיכות נמוכה 3. האם…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד שיהיה בעיקר לסרטים (אין צורך בתלת מימד) ועבודה (תכנות, קצת פוטושופ ועריכת מוזיקה) וגם קצת למשחקים (נניח פיפא, מנג'ר ודברים בסגנון). גודל המסך הוא לא דבר קריטי, 15" זה האידיאל לדעתי אבל זה לא יותר מידי חשוב. אם יש אפשרות שיהיה מסך מט ולא מבריק אני אשמח. FHD די חובה היום לדעתי. מאוד חשוב לי שNUMPAD כן יהיה במחשב בשביל התכנות. לגבי משקל אני לא הכי יודע כי זה נייד ראשון שלי רצוי שבכל זאת הוא יהיה נייד ואני לא אצטרך להסתובב עם סלע. הייתי רוצה שמבחינת זמן סוללה אני יוכל להעביר איתו איזה שעתיים בלי טעינה עם שימוש סביר (נגיד איזה סרט או קצת תכנות ושירים). יציאת HDMI אני חייב וBT גם מאוד רצוי אם כי לא חובה. כונן קשיח אני חייב לפחות 1TB ואופטי…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, התבקשתי להרכיב מפרט לאחים שלי הקטנים בני ה- 7 של מחשב לכל מיני משחקי דפדפן ודברים פשוטים.. התקציב הוא 1500 עם חריגה ל- 1800. בניתי מחשב על פי ההמלצה בקישור הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137588§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 ורציתי לדעת האם בחרתי דברים טובים שיספיקו לצרכים של: משחקים דפדפן, סרטים וכדומה.. את המפרט בניתי ב- KSP בקישור הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..396.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16014&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist אין יותר חריגות מהתקציב, גם ככה חרגתי.. מקווה שהבאתי מספיק פרטים, תודה רבה לכולכם על העזרה =]
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אנו זקוקים למחשב חדש למעבדת סלולר הדבר הכי חשוב במחשב יהיה מהירות התגובה,נפח ההארד דיסק. כמו כן, חייבים יציאות USB מרובות במהירות המקסימאלית. המחשב ישמש בעיקר לגיבויים, עדכוני תוכנה, צריבות תוכנה על מכשירים וכדומה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 - 7000(כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, גיבויים בתוכנות ITUNES ו KIES. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).itunes,kies, odin. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו ע…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה- תוכנות אדובי פוטושופ וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך כרגע 4. האם יש רכיב ש…
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לעבור אחרי ~4 שנים ממקבוק אייר ללפטופ וינדוסי, הציפיה היחידה שלי היא שאני לא ארגיש שום נפילה מהמעבר ממקבוק איר (: דרישות (לפי תיעדוף): - טראק פד ומקלדת נוחים - איכות בניה טובה - מימדים ומשקל ניידים - 13" (פלאן בי 11.6"). - איי-5 (עדיפות לדור רביעי) - SSD כלשהו - עדיפות ל-8 גיגה ראם - עדיפות ל-1920x1080. - אין לי שום צורך בכרטיס מסך חזק. - אני לא לחוץ בזמן, אני אמנם בלי לפטופ כרגע אז אני לא רואה את עצמי נשאר ככה יותר מחודש-חודשיים, אבל ברמת העיקרון אני לא ממהר לקנות בשניה הזאת. - אני לא נעול על חנות מסויימת, כנראה אקנה מאמזון/אתר היצרן. - אין לי צורך באחריות בינלאומית. לפטופים שיצא לי לבדוק או לשחק בתצוגה: - Acer S7, חביב מאוד אבל אני פחות סו…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בהקמת מפרט למחשב למשחקים על בסיס שלושת החלקים הבאים: 1. 2x (corsair 4GB (2x2gb) 1600mhz ddr3) 2. sapphire radeon HD 5850 3. Seasonic ss-550ht active pfc f3 550W התקציב בין 2000 ל 3000 ללא ציוד היקפי! תודה מראש!!!!
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-