ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד למשחקים לא צריך: מסך מקלדת + עכבר צורב רמקולים תודה מראש על עזרתכם שתהיה לכולכם שנה טובה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב לגימייניג, אין בעיה עם הרכבה עצמית, לא עושה O.C. קונה את המחשב בארה"ב, (לא גר בארץ) מהחנויות הבאות: www.amazon.com www.newegg.com www.tigerdirect.com www.microcenter.com מפרט: מעבד: Core i7-930 Processor Boxed - $200 http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0331303 לוח אם: (REBATE :$30 ב ) ASUS P6T Deluxe V2 LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard - $205 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?nm_mc=AFC-SlickDeals&cm_mmc=AFC-SlickDeals-_-NA-_-NA-_-NA&Item=N82E16813131365 זיכרונות: G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Desktop Memory Model F3-10666CL9D-8GBRL - $175 http://www.ne…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הולך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. בערך. אני יכול להוציא יותר אם יש צורך, אבל זה תלוי בכם, תשתדלו להשאר במסגרת התקציב. בנוסף, רציתי לשאול לגבי יכולת שדרוג עתידית ( SLI וכו') ועל ההשפעה של מוכנות לשדרוג על הביצועים של המפרט כיום. אם שדרוג יהיה אפשרי, כמה הוא יעלה (נגיד הוספת כ.מ. נוסף בעוד שנתיים), וכמה הוא באמת יוסיף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לשיקולכם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב נוסף בבית רק בשביל להציג סרטים ובהתחלה חשבתי לקנות מחשב חדש הכי גרוע שיש למען מטרה זאת. אבל הגעתי למסקנה (ותקנו אותי אם אני טועה) שעדיף לי לשדרג את המחשב שלי (רק את המארז, לוח אם ומעבד, אלא אם תייעצו לי אחרת) ושהמחשב שלי יתפקד כמחשב שני בבית ושהמחשב השני ישמש כמחשב שלישי להצגת הסרטים) - הכל התחיל מזה שהלוח אם של המחשב השלישי התקלקל. את המחשב שלי קניתי לפני שנה והוא עדיין חבל על הזמן: מעבד : Intel 6320 1.86GHz לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 זכרון: Twinmos 800DDR1 1GB * 2 כרטיס מסך: Leadtek 8800 GTS DDR 3 PCI EXP 320MB דיסק קשיח: WD Sata2 250GB * 2 כרטיס קול: Audigy 2 אז מה אתם אומרים? בהנחה ואני מוכן להשקיע בין 1000 ל-1500 ש"ח בשדרוג המחשב שלי (שמיועד לעבודה מ…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרבה שאלות לפני ההזמנה, אז סליחה אם אני חופר ותודה מראש. שאלות מפרט: 1. שאלת היסוד - רציתי 14'' חזק, אמין ומאד נייד. כיוון שיש לי אנטי ל Dell זו היתה האופציה הכי טובה שמצאתי, אבל אם יש משהו אחר שלדעתכם עשוי להיות טוב, אני אשמח לשמוע. 2. אני לא חושב שאני צריך Discreet Graphics, אבל כן רציתי לשדרג את המעבד מ i5-2520M ל i7-2640M, כיוון ששניהם באותה מעטפת כח זה נראה לי שווה. הבעיה היא שהשדרוג הזה זמין רק בדגם שכולל כרטיס. השאלה היא כמה "עולה" לי הכרטיס מבחינת משקל וזמן סוללה. Lenovo אומרים שיש להם מנגנון חכם שמשתמש בכרטיס רק מבקרה הצורך, כך שלכאורה זה לא אמור לעלות הרבה מבחינת סוללה, אבל אני לא יודע כמה לסמוך על זה... 3. יש לי אפשרות להשיג SSD של אינטל בזול. האם הדיסק …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה למחשב נייד לחבר הוא גרפיקאי במקצועו - פוטושופ, אפטר אפקטס וחבריו, כולל תלת מימד (אם זה קריטי אני יכול לברר אילו תוכנות בדיוק) ותוכנות עריכת סאונד. התקציב הוא בעקרון 6000-8000 ש"ח, בעדיפות למחיר נמוך יותר כמו תמיד. הוא שם עין בעיקר על DELLים למיניהם אבל הוא קצת מבולבל ממבחר הדגמים שקיים. (עד עכשיו הוא עבד על איזשהו לנובו, אבל הוא כבר בן שנתיים ועייף) דגשים: מסך גדול (נניח 14 או 15) ברזולוציה גבוהה (משהו מעבר ל 1280X800) כרטיס מסך לא מובנה (יש טעם בכלל לכ.מסך לא מובנה? זה יעזור במשהו בתוכנות התלת למיניהן? או שזה טוב רק למשחקים?) אני מניח ש 4GB זכרון היום זה המינימום בקניה של נייד חדש (בתקציב כזה לפחות), אז גם זה דגש. ובנוסף דיסק קשיח גדול ומהיר (…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ומצדיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם ללימודים, עבודה עם office, תכני HD , משחקים קלים לדוגמא: minecraft. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft ובהמשך משחקים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שאני עומד לקנות 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 340 ₪ - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר סופי: 2869 ₪ השאלה שלי היא כזאת, איזה כרטיס מסך יותר חזק? יותר טוב? יותר משתלם לגיימינג? *** כמה הערות: אני לא מעוניין לעשות OC, רעש לא מפריע (ידוע שR9 290 יותר רועש אבל זה לא הבעיה), אני מעוניין בגיימינג כבד ו- FPS גבוה. אני מתלבט בין NVIDIA GeForce MSI GTX780 3GB Twin Frozr ל---- Sapp…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימוש יהיה בעיקר לאופיס ואינטרנט(לא למשחקים, מקסימום פשוטים לילדים בני 4) לגבי כוננים מספיק רק סידירום או צורב אם אין הפרש גדול. תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי נייד של asus מארה"ב ואין לו שנאי, יש אפשרות למצוא מטען מלא שיתאים אליו ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, (מקווה שהכותרת בסדר :errr: ) בניתי לחבר מפרט מחשב ללא ציוד הקפי וכוננים, וצריך את דעתכם (בבקשה). אוברקלוק מתוכנן, אבל לא בזמן הקרוב. CPU AMD Athlon XP 2500+ (Barton) Cache L2 512KB BUS 333(166x2) Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory *2 ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case (P/S not included) HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply ~4915~ nis איך המפרט? מה עדיף, סטיק אחד של זיכרון או שניים? הלוח אם תומך מעבדיי BARTON? הקירור למעבד רועש? יש לו שני הארדיסקים, CD…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מפרט OC לקרוב משפחה שלי ב 7975 ש"ח,תגידו לי אם נוא טוב,אם צריך לשנות או להוסיף משהו CPU: Opteron 148 - 1550 NIS MOBO: ABIT AN8-SLI Fatal1ty - 1079 NIS RAM: Samsung Value UCCC 512mb*2 400Mhz - 580 NIS GFX: XFX 7800GT XXX Edition Black PCB 256mb VIVO - 2101 NIS HD: Westren Digital 200GB SATA2 8MB - 570 NIS DVD Burner: NEC N3550A Silver - 240 NIS PSU: HEC 425W 24Pin - 290NIS CASE: Thermaltake Soprano Sivler + Window - 491 NIS CRT: 17' Samsung SyncMaster 793DF Silver - 800 NIS KB: Logitech Codrdless EX 110 - 270NIS
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה שלי נוגעת לווסטרו 3300, שקיים ב2 תצורות: כ. מסך רגיל מובנה או ג'יפורס 310M (נדמה לי) האם המחשב עצמו חם יותר נוכח הכרטיס מסך? האם הדבר בולט?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות שרת חזק ויציב ממולץ שני מעבדים ומאוד חשוב שהיה כמה שיותר זיכרון אז ככה אני לא התיבלבלתי התקציב הוה עשרים אלף דולר אני פשוט צריך אחד מאוד רציני "עם יש 4 מעבדים הוא יותר זה רק לטובה" אני סומך אלכם שתרקיבו לי שרת טוב ותאמינו לי אפילו אחד ממש פצצה אני יסתדר איתו תודה מראש לכל מי שעוזר Gold $hark
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום זה כבר המחשב השלישי שלי השנה שאני קונה ויקנה מהמלצות שלכם, אתם פשוט פורום תותח במחיר של מחשב אחד מלא חשוב שמות איבורי קניתי שני מחשבים טובים מהמלצות שלכם ועכשיו השלישי.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג אפילו לרדת מהתקציב לכן רשמתי עד 2,500, אבל חריגה של 200 שקל בלבד. 2. מה שימושי המחשב תכני hd, גלישה בעיקר וגם משחקי מחשב כמו ה gta החדש שיצא שיעבוד טוב וחלק אך לא חייב באיכות הכי גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta החדש הוא בהחלט יהיה כבד אבל אני לא רוצה כרטיס מסך מטורף משהו נחמד. -מהי הרזולו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז לאחר מחקר לא קטן בניתי את המפרט הזה בסופו של דבר ואשמח לשמוע את דעתכם. כרטיס מסך לא כלול כי יש לי כבר gtx 1080. יש לי מסך FHD אבל אני מתכוון לשדרג בעתיד הלא רחוק למסך 2K. כמה נקודות שלקחתי לצומת ליבי בבניית המפרט: 1. אני יודע שryzen 2700x מגיע עם הwraith prism שהוא די טוב אבל אי אפשר לעשות איתו oc רציני, לכן שמתי את dark rock 4 שלכל הדעות הוא מפלצת. 2. חיפשתי לוח אם שיוכל לעמוד ב oc כמו שצריך ושיהיה rgb כי חשוב לי היופי וגם יש למארז חלון זכוכית שרואים לתוך המחשב. 3. המעבדים של ryzen נשענים המון על ה ram מבחינת ביצועים וגם oc ולכן חשוב לי שה cas latency יהיה נמוך והמהירות כמה שיותר גבוהה. 4. אני יודע שאין הרבה מקום ב ssd …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אחותי מתחילה ללמוד מדעי המחשב בקרוב, ורצינו לקנות לה מחשב נייד ללימודים. אלה הדרישות הכלליות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי מדעי המחשב, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, השאר פחות חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) פחות חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל לא קריטי * האם נ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים! אני מעוניין לרכוש מסך למחשב במחיר יחסית זול (מעדיף עד אזור ה550-600 ש"ח. אני רוצה מסך שכן יהיה סבבה אבל לא צריך מסך של גיימרים / גרפיקאים. צריך שזמן התגובה של המסך יהיה נמוך עדיפות לפחות מ5MS אך לכל הפחות שיהיה 5MS. ניגודיות הכי טובה שניתן במחירים האלה וכן בהירות טובה (לא פחות מ-250) וכמובן רזולוציה.. מניח ש1080 על 1920 הסטנדרטי יענה על הדרישות. הגדול לא קריטי אך לא פחות מ21.5''. המסכים שמצאתי עד עכשיו שנראים לי עונים על הדרישות: https://www.mechkar.co.il/product/monitors/mag-z24hdy/ https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&path=10037_100024&product_id=17952 https://www.tms.co.il/c24f390fh (אין לי מושג …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, המחשב מיועד להיות game pc ו-work pc תוך כדי ותכני HD ומעדיף לרכוש אותו מ-skypc. המשחקים הולכים להיות מסוגים שונים בהגדרות גבוהות. רצוי תמיכה ב-SLI/crossFire. הייתי רוצה אולי להוסיף כרטיס מסך נוסף בעתיד בעת הצורך. (****האם בכלל זו גישה טובה? או עדיף לוותר מכיוון שעוד שנה אולי יהיו טכנולוגיות שונות לגמרי?) בעתיד כנראה אכפיל את כמות הזיכרון הפנימי ואוסיך עוד 3X1024. התקציב העומד לרשותי הוא בסביבות 7,500 ש"ח וגם ככה לחוץ, עדיף פחות. לא מתוכננות מודיפיקציות למחשב, לא OC או משהו דומה. יש לי צורך במקלדת, עכבר ומסך. (רמקולים לא חובה - במפרט הנוכחי אין וירכשו יותר מאוחר). המחשב רצוי שיהיה שקט ומאוורר היטב. אין לי שום צורך בתוכנות או מערכת הפעלה. התכנון הוא לחבר אותו מתישהו ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לאבי מחשב טוב (ללא ציוד היקפי ומסך) לשימוש משרדי, כולל משחקים כדוגמת sims, fifa וכו' ברור שרצוי מחשב זול, אבל אני מעדיף מחשב טוב (אפילו מעט יותר ממה שהוא צריך) שישמש אותו למספר שנים בלי בעיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים כדוגמת פיפ"א, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב עיקרי בבית, משתמש מספר שעות ביום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים -אילו משחקים…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרה בבנית מחשב לצורך סרטים, ומשחקים עד 6000 ש"ח רצוי צורב די וי די (lg -gsa4120b dvdrw).
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב שיחזיק מעמד הרבה זמן יחסית, כיוון שבעבר נכוותי ממחשבים שבהם עיגלתי פינות ואז שילמתי על זה ביוקר. אז ככה, המחשב שאני מחפש הוא עד 5300 ש"ח, בהנחה שמסך עולה 1000 ש"ח פלוס מינוס, אשמח אם תתנו הצעה גם למחשב כזה אך ללא מסך. הדרישה היא שהוא יעמוד במשחקים כבדים לזמן הקרוב. על ההרדיסק להיות גדול מאוד בנפח (לפחות 750 ג"ב) לא דרושים לי כרגע מקלדת או עכבר, וגם לא ציוד היקפי כלשהו. אני אשמח אם יהיה בו DDR3 (אלא אם כן תסבירו לי שמדובר בטעות, כיוון שראיתי שהDDR2 עדיין תופס חזק). בלוח-אם אני אצטרך FW ו/או ESATA. אשמח לעזרה במיוחד בתחום הספק כוח / מארז. הנה מפרט שהרכבתי לי בפנדה , שמרמז פחות או יותר על הכיוון, אך אני חושב שעדיין אפשר לחתוך מהמחיר שהגעתי אליו כמה…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לציין שאני מחפש מחשב רק 13.3 אינץ לא יותר, אז בבקשה לא להציע דברים אחרים כי זה קריטי לי הגודל. השימושים הם ללימודים אופיס ואינטרנט.. הראשון הוא של lg מדגם R380-A.APB1E וזה המפרט שלו Intel® Pentium M Dual core Processor T4200 2MB 2.0GHz L2 Cache, 800MHz FSB מעבד זיכרון 2GB DDR2 (800) זיכרון תצוגה 13.3" LED LCD(16:9) 220nit, WXGA סוג NVIDIA Geforce 8200M G כרטיס גרפי דיסק קשיח 320G S-ATA (5.4K) דיסק קשיח כונן DVD Super-Multi(DL) צורב תקשורת Dual Hexa-band Antenna אלחוטית Dual Hexa-band Antenna רשת V2.0 + EDR Bluetooth מצלמה אינטרנט מובנית LG Smart Cam (1.3M Pixel) with Internal Mic מצלמה אינטרנט מובנית יציאות 5-i…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המחשב הזה, לצורכי יוטיוב, אינטרנט, פייסבוק? אין לי דרישות נוספות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-