ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אשמח אם תמליצו על מפרט למחשב: א. עד ~3500 ( גמיש... טיפה) ב. מטרות המחשב-עבודה (מהנדס אלק')-תוכנות סימולציה,MATLAB ,גלישה , עיבוד תמלילם=הרבה חלונות פתוחים-שלא יתקע. ג. ציוד הקפי נדרש : מסך "17 , כונן אופטי+צורב (כדאי DVD???), מקלדת, עכבר אופטי, רמקולים (פשוטים) ד. העדפות-אין, אשמח להמלצות ה. יופי- לא חשוב. ו. מערכת הפעלה - לא צריך. ז. הרכבה-עדיף מורכב , אלא אם כן זול משמעותית. ח. שיטת התשלום-הרוב במזומן. ט. הערות-שתהיה אפשרות להרחבה ושיפור בעתיד , כרטיס מסך -לסרטים. אנא ציינו מאיפה המפרט האם כדאי לקנות במכירות קבוצתיות/פומביות (מחיר,שרות,סיכון...)? תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שלפי דעתי השאלון מיותר במקרה הזה, (בגלל שהשאלות שלי קשורות למפרט שכבר יש לי, אשר מצורף בהמשך) בכל זאת הוספתי: (כי מסתבר שבלי השאלון אף אחד לא קורא את השאלה) 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימלי 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, מעדיף לשלם 4k על המחשב, אם אין שיפור משמעותי בתמורה ל1K הנוספים אז עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות - דרושה יכולת להחזיק את התוכנות Photoshop, Lightroom בצורה מלאה וחלקה לגמרי. עריכת ווידאו ואנימציה באיכות Full HD - דרוש שהרינדור יהיה מהיר ככל שניתן, גם אם מוסיפים אפקטים דרך האפטר או הפר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב שרכשתי לפני כ-4 שנים, ואני מעוניין לשדרג/לקנות חדש כדי לשחק משחקים כמו shadow of the tomb raider על מסך 1440x2560 במקום המסך FHD שיש לי כרגע. עכשיו השאלה היא האם לקנות מסך+כ.מסך חדש ולשלב במפרט הנוכחי או לקנות מחשב חדש? אני חשבתי על כרטיס 1070 כאופציה, מה דעתכם? תקציב:5,000 ש"ח לנצל?: כן המחשב לגיימינג: Shadow of the tomb raider מפרט נוכחי: תמונה למעלה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA,Battle field -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני גבוה(עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל) 3. האם יש צורך בציוד הקפי : כן, רק למסך מינימום 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב בן איזה שנה וחצי-שנתיים.... אני רוצה לדעת אם אפשר לשפר בו משהו בעלות נמוכה כדי להתאים אותו יותר למשחקים של היום.. קודם המפרט: מעבד 32 ביט 3.0 GHZ... זיכרון-768 DDR 400 MHZ 80 ג'יגה דיסק קשיח.... כרטיס מסך ATI RADEON 9200 128 MB ספק כוח של 400 וואט.. קירור: מאוורר 120מ"מ על הדופן מול הלוח אם..2 מאווררים של 80 מ"מ-ומאוור שיושב מתחת לכרטיס מסך בצורת PCI....(המאוורר הזה מוציא) האם אפשר לשפר משהו במחשב בעלות נמוכה יחסית? כדי שיתאים למשחקים חדשים יותר
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה עשרות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, מוסיקה ובעיקר גיממינג כבד (עד כמה שניתן להשיג ממחשב בתקציב כזה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססינס קריד 3, ביושוק אינפיניט, GTA IV וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" -…
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מה שנשרף זה לוח אם, ספק והרדיסק. אני מתכוון למצוא עבודה ולקנות DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 MemoryX2 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD החלקים שכבר יש לי הם: AMD Athlon 64 3000 Venice Leadtek 6600GT EXTREME TT BigTyphoon ושני סטיקים פשוטים 512MB של Twinmos שאני מתכוון למכור(אגב בכמה אני יכול למכור אותם?) תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, בהמשך לשרשור מלפני חודש, רכשתי את המחשב בכותרת. הוא הגיע עם 4GB RAM, ויש חריץ הרחבה נוסף. אני תוהה האם יהיה אפשר להוסיף 8GB (שסה"כ יהיו 12), או רק 4GB נוספים. לא הצלחתי למצוא ב-manual שום אזכור למגבלת RAM. המחשב גם לא מופיע באתר Samsung ישראל (איך זה? יבוא מקביל?). באתר Corsair, יצרנית הזכרונות, תחת טבלת זכרונות נתמכים ע"י מחשב זה, נרשם ש-12GB זה המקסימום, אבל אני פוחד להסתמך רק על זה. יש לכם השערה/ידע לגבי הכמות המרבית הנתמכת? **המחשב משווק בכל מדינה עם סיומת אחרת, לפי שם המדינה (IL כאן, יש גם HK, IT, FR, TH ועוד). הדגמים כמעט זהים, אולם מגיעים עם אבזור קצת שונה בכל מדינה. זה גם מסבך טיפה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אמממ... שלום, יש לי מחשב בן מספר שנים כבר, הוא נקנה כשעוד לא הבנתי כלום במחשבים, ולכן הוא מעט מפגר. המחשב (מארז, מסך, ובטח עוד כל מני דברים) הוא של קומפק, ולא ע"י חלקים שבחרתי באופן עצמאי ולאחר מכן הרכבתי בדרך זו או אחרת, מעבד p4 1700 mhz, רדאון 9000 פרו 128 מ"ב שקניתי לפני איזה שנתיים משום שלא יהיה לי תקציב לכרטיס טוב, 256 מ"ב sdram, לוח אם בלתי ידוע כלשהו של קומפק, ספק גם בלתי ידוע כלשהו (אם כי נראה לי שכתוב משהו על הספק, אבל אין לי כוח לבדוק... זה בטח גם איזה זבל של קומפק), כרטיס קול מובנה בלוח-אם, כונן dvd כלשהו של LG (אפילו צורב לא קניתי מסיבה כלשהי...), מסך fs740 של קומפק (אני מניח שהוא די עלוב ועולה איזה 500 ש"ח, אבל זה לא ממש מפריע לי, ואשמח אם תגידו לי מדוע צריך…
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לשדרג קצת את המחשב. המטרות והשימושים שלי - גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס ולעיתים פיפ"א. תקציב - אני לא רוצה לעבור את ה-1,000 ש"ח, מחפש בעיקר כרטיס מסך וזכרון RAM אלא אם תמליצו אחרת. נתוני המחשב שלי: לום אם - Asus P5QC מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz כרטיס מסך - ATI Radeon HD 4850 512MB זכרון פיזי - 4GB RAM משתמש בשני מסכים במחשב - האחד 17' והשני 22'. מערכת הפעלה - ווינדוס 7 64bit ספק כוח - sweex ps040 650w מעוניין כמובן לנצל את מבצעי BLACK FRIDAY בארץ אם יהיו שווים. מכיוון שאני לא מבין גדול בחומרה, חשוב לי שתמליצו על דגמים ספציפיים שיתאימו לנתונים שיש לי, שלא ארכוש דגם ואגלה שהוא לא מתאים ללוח אם לדוגמא. תודה רבה!
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני נוסע לסין עם משפחתי ל- 4 חודשים ללימודים. בשל עניני מקלדת עברית חשבתי שעדיף שאקנה את הנייד כאן. וכן בגלל שפערי המחירים, כפי שהבנתי, אינם מצדיקים קניה שם. מאחר והמחשב ישמש את כל המשפחה (משחקים ואף עיבודי גרפיקה וסרטים לילדים) חשבתי על מחשב חזק ופחות ניידות- מעין מחשב שולחני שניתן להזיזו בקלות בעת הצורך. באייבורי (עד היום לאחר מחשב שולחני ונייד - אני מרוצה מהם) יש שלל המלצות על מחשבים טובים וחזקים, ונראה לי שבתקציב של 4,500 ש"ח אוכל להעמיד מחשב שיענה על צרכי: 15.6", סוללה חזקה, מעבד אינטל I5 , כרטיס גרפי חזק וכונן קשיח גדול. משהו שיחליף ללא נחיתות מחשב שולחני. אשמח לשמוע דעתכם על הכתוב לעיל, וכן המלצות לקונפיגורציה, מחירים וכו'. תודה מראש שלמה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי, שצריכה את המחשב למסמכים ואינטרנט. שום דבר מעבר לזה. חשובה לי גם האמינות, שיהיה בתקציב בין 1000-2000 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין Dell ו-HP. יש לכם המלצות?
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של כ-5,000 ש"ח לשימוש כללי, בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים... אני לא גיימר מטורף אבל מעוניין שמשחקים חדשים יעבדו עליו. אני רוצה מסך 22" וכל השאר לא משנה לי סומך עליכם כמו כן, אני צריך ציוד היקפי לא כולל רמקולים. תודה מראש עוז.
-
- 13 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מצטער מאוד על פתיחת הנושא החדש . היום בשעות הצהריים אני נוסע לIQPC לרכוש את המחשב החדש שלי בעזרת השם . רציתי רק התייעצות אחרונה ולקבל תמונה יותר גדולה על המפרט כי בנושא הקודם ממש לא קיבלתי את זה . אני מבקש רק לעבור חלק חלק ולהבין את דעתכם זה מאוד מאוד חשוב לי . המפרט הזה יתחבר למסך T260HD ואני מעוניין לשחק על הגדרות HIGH - VERY HIGH . ( אין לי מושג אם הHD4890 יספיק לדרישות שלי אני ממש חייב יעוץ דחוף לגבי זה ) למעבד אני הולך לעשות OC אני מקווה להגיע איתו ל4.0GHZ בערך אתם חושבים שהרכיבים מקוררים מספיק ? אני מקווה שתגיבו מהר ככל האפשר כי אני לחוץ בזמן . מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1531 לוח אם: ASUS P6…
-
- 43 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3200 ש"ח גמיש. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ומשחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא, יש לי מסך 19" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי: לא צריך DVD או צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Ivory או המתחרה ששכחתי איך קוראים לו 6. האם נוש…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל בלי להתפשר על איכות ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב , עבודה משרדית, תכני HD שימוש ביתי סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן רצוי ,אבל בלי להתפשר על איכות הרכיבים של המחשב (ציוד היקפי לא חייב להיות ברמה גבוהה למעט הרמקולים שיהיו באיכות טובה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן ורצוי גם מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. זקוק להמלצה…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות עכשיו מחשב בכ5000 ש"ח [פחות או יותר..]. המחשב יהיה בעיקר למשחקים ואין צורך בציוד היקפי, כונן קשיח או כוננים אופטיים למיניהם. החבר מעדיף מעבד של אינטל. בנוסף לזה יש לי שאלות נוספות - האם 7600GT Extreme Edition הוא כרטיס כדאי למחשב למשחקים ? מה אתם אומרים עליו ? והאם לדעתכם כדאי לו לחכות קצת בקניית המחשב עד ליציאת כרטיסי הDX10 או שלא כי הם יהיו יקרים במילא ? אולי כדאי לו בכלל לקנות כרגע כרטיס מסך זול ולהחליף אותו לאחר מכן לכרטיס DX10 אחרי שהם יצאו וירדו להם המחירים ? או שזה בכלל לא אפשרי שכן, לפי מה שהבנתי עומד לצאת תקן PCIe2 [לוחות אם עם PCIE רגילים יוכלו להריץ כרטיסים כאלו?]
-
- 14 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך קצת עזרה עם מחשב שישמש בעיקר למשחקים (כבדים לרוב) וקצת OC אם אפשר בלי קירור מיוחד. אין צורך בציוד הקפי. התקציב הוא בערך 5000 ש"ח וההזמנה תעשה מאתר כמו http://www.newegg.com לארה"ב (שיקולי עלות בעיקר). פשפשתי והשוותי והצלחתי להגיע לאיזשהו מפרט סביר (הרבה בהתבסס על ההמלצות מAnandtech כאן: http://www.anandtech.com/guides/showdoc.aspx?i=2535&p=8) מה שכן, אין לי שמץ של מושג איזה ספק או מארז (שאותם אני כבר אקנה בארץ) כדאי לקנות ואני אשמח אם תוכלו להמליץ על שניים כאלה. CD/DVD Burners (RW Drives): 1 BenQ Black IDE DVD Burner Model DW1640 - OEM $39.99 Internal Hard Drives: 1 Western Digital Caviar SE WD1600JS 160GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM $8…
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בשביל עבודות משרדיות, אינטרנט וכו' ואולי אולי בעתיד כמה משחקים קלים. המפרט בשביל חבר, הוא אמר לי שהוא רוצה E6600 אמרתי לו שלפי דעתי הוא לא ינצל את הכוח שלו (לא יצליח...). יהיה נחמד אם בתקציה של ה5000 יכנס גם מסך LCD. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
זה מה שהצלחתי להרכיב: מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ¤643 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E7500 לוח אם Asus P5Q SE2 ¤592 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31205 כונן קשיח Seagate ST3160815AS 3.5" 160GB SATA2 8MB ¤202 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3160815AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1100Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤417 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8800CL5D-4GBPI כרטיס גרפי BFG nVIDIA GeForce GTX 275 896MB DDR3 PCIe ¤1341 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BGTX275896 צורב Asus DRW-24B1ST X24 SATA DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=16048 מארז ללא ספק NZXT Guardian…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
1. תקציב 2500 שח. לחסוך אם ניתן. 2. שימושים: עבודה משרדית + משחקים. רזולוציה 1600X1200, משחקים כגון COD. אין צורך בהגדרות מקסימליות. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכונן קשיח (יש לי 640G של WD) 6. שקט 7/10. מוכן לשלם קצת יותר עבור מארז וספק שקטים 7. ללא OC 8. ללא מערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה 9. חנות מועדפת SKYPC. ניתן גם RSM 11. אין שדרוג באופק מה שחשבתי עליו הוא: AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪395 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/pro…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר עצמאי בבורסה, שימוש במספר של מסמכים במקביל (4 מסמכים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלטפורמות המסחר השונות בבורסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שאלה לי עליכם! האם המפרט הבא יעבוד בסימביוזה ויספק את המקסימום של הרכיבים אחד מהשני?צריך מאווררים נוספים? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 800 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 590 512MB 400MHz A-DATA/VT 1 280 HEC Compucase CI-6A21 400W 1 360 1 GeForce 6600GT- 128MB PCI-X 831 1 19" Samsung 959NF Diamondtron Monitor 1994 סה"כ 4855 ש"ח תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני למעלה משנה רכשתי מחשב לנובו Yoga . לתדהמתי, התברר כי המחשב מחשמל, כאשר הוא מחובר עם המטען לחשמל. לא מדובר בחשמל סטטי אלא ממש במכת חשמל לא נעימה ומסוכנת. המחשב נמסר לתיקון במסגרת האחריות, ועם תום תקופת התיקון לנובו הודיעו לי שאין ביכולתם לתקן המחשב וקבלתי זיכוי עבורו. כמי שבתמימותו האמין (בלשון עבר) במותג לנובו רכשתי שוב מחשב YOGA ואולם גם הפעם, מחשב אחר, מתברר כי המחשב מחשמל. ברור לכל כי לנובו מוכרים, לפחות בארץ, סדרה פגומה של מחשבים. אחד הנציגים שעימו דברתי אף ציין ש"הבעייה מוכרת" (מה שלא מונע מהם להמשיך למכור סחורה פגומה). המחשב השני נמסר לתיקון ונדפק ונשבר במהלך ההובלה ע"י חברת ההובלות של לנובו. מוקד השרות של לנובו אינו מעודכן ולא מוכן למסור…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן,אני רוצה לחדש טיפה את המחשב שלי הנוכחי כרגע יש לי amd sempron 2800 לוח אם של גיגהבייט בעל AGP כרטיס מסך geforce6600gt זיכרון 512 ddr אהרד דיסק 250 גיגה ומסך סמסונג SYNCMASTER המשחק ביושוק לא עובד על המפרט הזה וכל כך רציתי לבדוק אותו כרגע אני לא מעונין לזרוק כסף על ימין ועל שמאל כי אני מתגייס עוד מעט,בנתיים עד הגיוס למצוא דרך להעביר את הזמן חוץ מעבודה. בחרתי לי את הפריטים הבאים מעבד-Athlon 64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore 430 שקל לוח אם - MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 GIGABYTE 375 שקל זיכרון-1GB TwinMOS CL5 מחיר - 300 שקל כרטיס מסך-7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E POINT OF VIEW מחיר - 620 שקל סך הכול יוצא 1725 שקלים. …
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-