עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש״ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר משחקים כבדים,מזדמן עבודה עם גרפיקה וסאונד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. משחקים כבדים כמו Black ops ומעלה, תוכנות גרפיות-photoshop, תוכנות סאונד-reason, cubase, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, המטרה היא להריץ בהגדרות גבוהות משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ייעוד המחשב המחשב מיועד לתוכנות גרפיות כבדות, כמו:AutoCad2014,Rhinoceros 5,Photoshop,Revit,ומנועי רינדור כמו Vray ודומיו. חשוב לי מאוד מעבד חזק לרינדורים I7 עם עדיפות לדגם הלא מסורס, חשוב שיהיה כרטיס מסך לא אינטגרלי שיהיה עם לפחות גיגה או 2 זכרון. התקציב גמיש ב200 שקל גג. גודל המסך- גודל סטנדרתי 15.6 רזולוציית המסך- לא ממש חשוב לי איכות הצג כיוון שהוא יהיה מחובר רוב הזמן למסך . דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ללא משקל רצוי? לא ממש קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין לי צורך במשהו מיוחד , אשמח לחיבור HDMI , ולחיבור בלוטוס' אם אפשרי(לא קריטי בכלל) גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין דרישה מיוח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by makakO,

שלום לכולם! לאחי הצעיר יש בר מצוה עוד שבועיים ואבא שלי אמר לי לבנות לו מחשב בסדר גודל של תקציב עד 6000 שקל. מסך כבר קנו לו אז לא צריך. המחשב מיועד למשחקים, אך אני לא רוצה שיעשו OC. כולל ציוד היקפי (בלי עכבר). תודה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by bezangeloo,

צריך לתמחר מחשב יד שניה לפני מכירה. המחשב נבנה לגיימינג סבבה (ופיתוח, אבל את מי זה מעניין) ובמטרה שיהיה קטן ככל האפשר. לוח אם ASUS ROG Strix Z270I https://www.amazon.com/gp/product/B01MZBUDUU/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 מעבד Intel Core i7-7700 קירור למעבד Silverstone Tek Low-Profile Heatsink CPU Cooler https://www.amazon.com/gp/product/B00N4OBH92/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 זיכרון Corsair Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 2400 (PC4-19200) C16 https://www.amazon.com/gp/prod…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים, ללא גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד ''14 * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5kg אם אפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) כסוף/שחור, שיהיה כמה שיותר דק אם יש פה משהו שלא ריאלי מבחינת דרישות ביחס לתקציב אני אראה איתו מה פחות קריטי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by KF,

שלום כרגע יש E7500 ו2GB זכרון. מחפש להוסיף עוד 2GB וכרטיס מסך נורמלי ?( שלא יהווה צוואר בקבוק עם המעבד) בתקציב של 600 ש"ח יש חיה כזו ?

7. Started by amobi,

בגדול אני מעוניין במחשב כמו שציינתי בחוות דעת, מחשב יציב וטוב עם מעבד טוב. אני די יודע מה אני רוצה, שאלתי היא האם יש איזהשהוא רכיב שמומלץ להחליף. כרגע לא מעוניין לא בכרטיס מסך ולא במסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג אם באמת יש צורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט משחקים סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by M3nt4,

* מטרות המחשב? עריכה , אינטרנט מוזיקה וסרטים , מחשב אישי , לא יותר מידי משחקים כבדים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה , צפיפות פיקסלים מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? שיהיה דקיק וקליל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI שיהיו יותר מ3 יציאות USB * Bluetooth ? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb לא משנה הסוג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS , SAMSUNG , DELL או כל חברה עם מוניטין גבוה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K (מארז,קירור,כונן קשיח,ספק וציוד הקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TW3 ,FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-27 אינץ' , רזו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. PC Specs: Motherboard: IS7 865PE ,5P, FSB800/4dd400, Sata150,X8, Raid, Lan, 1394 - 116$ Processor: CP135 P-4 2.66GHz 512K 800 Tray - 195$ Memory: MM149 DDR 2*256MB 400 TwinMOS Ultra Coated Copper Heat Spreader - 100$ Hard drive: HD208 Western Digital 80 GB 7200 8MB 3 Years Warranty - 78$ CD-Rom: CD002 LG X 52 - 19.5 $ Case: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case - 329NIS (כולל מע"מ) Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB DDR Retail Video Card - 1085NIS (כולל מע"מ) סה"כ: 4048.13 ש"ח התקציב הוא 4500 שקל, מה כדאי לשנות במפרט ?אמרתי לשנות לא להחליף לי מאינטל ל amd או להוסיף לי דברים רק לשנות חלקים שיש כבר במפרט שרשמתי ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shahar91,

היי אני מחפש מפרט למחשב גיימינג. יש לי ידע בסיסי בחומרה אז אשמח להמלצות או דעות על מפרט שבניתי. דברים חשובים: עדיף דיסק קשיח אחד שלפחות m2 480GB+ צריך עכבר גיימינג (מוכן להזמין מחול במידה ויש הבדלי מחירים) משחק מועדף כרגע הוא Edge of empire אין צורך במערכת הפעלה או אופיס עדיפות למערכת איוורור שקטנה (במידה ולא מדובר בהבדל מחיר ענק) מעבר לכרטיס מסך, אין לי צורך בריבוי חיבורי pci כי אין לי רצון לחבר דברים נוספים. לא חובה מפרט מksp / Ivory צרפתי מפרט שבניתי, אשמח לדעות, שדרוגים (לא סגור על הספק כוח) או למפרט שונה לחלוטין. KSP מחשב עם כרטיס מסך ברמה גבוה שתומך ב4k.pdf

12. שלום, אני זקוק להצעת מחיר הזולה ביותר עבור החומרה הבאה.. Intel E6300-מעבד לוח אם אני מתלבט..משהו לא גבוה מ650 ש"ח עם ביצועים טובים ומהירות עיבוד גבוהה 2*1 GB זיכרון 800MHZ לא משנה החברה.. כרטיס מסך..8800GTS 320MB ומארז עם ספק ומאוורר טוב.. תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by furyanaor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מודל 3D, יצירת מוזיקה וקצת גיימינג מינורי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). C4D ,FL Studio, Ae - מעצב מתחיל לשימוש תדיר ~ מזדמן בלבד (תחביב לילד, לא יקרה לו כלום אם זמני טעינה ורינדור יתארכו להם מעט). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מצפה ממנו לULTRA FHD אפילו בBF4. אבל בהחלט לא אתנגד להריץ אותו …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מפרט כללי: INTEL 2.4 DVD צורב WD 80GB 8MB ראדאון 9700pro מארז Xaser II A6000A Plus Tower Case (4 מאווררים) כרטיס קול Hercules xp. מודם ADSL usb ... MX-700 logitech ואני לא חושב שיש צרכנים נוספים שצריך להתחשב בהם .... דבר נוסף .... אני צריך המלצה לזכרונות טובים (cas 2 פעם היה דבר כזה) ולוח אם מעולה שיתמוך ב AGP*8 sATA לשדרוג עתידי של HD ... וציפסט טוב. אה ... והמלצה על צורב ... בחיים לא היה לי .. חשוב שיהיה טוב ,אני לא רוצה שהוא ימות לי אחרי שנה ... ואין לי בעיה להוסיף עוד כמה $$$ אני רוצה חומרה טובה ...(רק לא להתחיל לרוץ למעבדות) אני לא מתכוון לקנות AMD מפני שרוב השימושים שלי הם בתוכנות שעברו אופטימיזציה למעבדי INTEL.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לא מכיר כולכך מה ילדים בגיל הזה אמורים להריץ על המחשב אבל נראה לי שכל הפרטים שכתבתי יענו על הציפיות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח חרגיה +-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים לילדים 6-8 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הכול נחוץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. …

16. Started by Classify,

אומנם לא מצויין שם הדגם וזה מעצבן אבל המפרט נראה טוב אז מי שמחפש כדאי לבדוק על מה מדובר: http://www.israelcoupon.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%9C-core-i7-%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-8g-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-750g-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-2g-%D7%91-4090%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%9E%D7%A7

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by hadarK,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2.5K ניתן לחרוג למרות שעבור השימוש לא חושב שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש כבד באקסל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך, תקציב נפרד של עד 1K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש צורך במפרט מלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אך יהיה נחמד שיהיה שקט במידה והתקציב מאפשר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…

18. אז הנה לכם, אני צריך מערכת בתקצוב מינימלי. תקציב: עד 2000, עדיף כמה שפחות דרישות: צריך לתפקד כמדיה סנטר, זה אומר להקליט מהטלוויזיה, לשדר לטלוויזיה וכו, זה גם אומר צורב די וי די ואחרון חביב זה אומר שזה צריך להיות שקט ולהראות סבבה לא אכפת לי חלקים ישנים או משומשים, העיקר שיעבוד יפה, אנא עזרו

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. דיי , לא יכול , הראש נשבר לי.. אני רוצה לקנות את כל החלקים ממקום אחד , אני רוצה socket 939 + pci express אבל אין 6800GT PCI במחיר נורמלי הם עולים 3200+ !$@# רק ב ksp יש , אבל חוץ מכרטיסי מסך , חצי מהחלקים שאני צריך , אין להם! זה בעצם עכשיו כאב ראש של 939 + pci exprexx + nforce4 Vs. 754 + nforce3 + agp 8 מה להחלייייט? אם אני קונה 754 , המחשב הזה לא יוכל להשתדרג לשום מקום , אבל הוא יהיה קצת יותר מהיר , בפחות כסף אם אני קונה 939 , אני יוכל לשדרג אותו בעתיד , מי אמר שאני ירצה לשדרג?! אם אני ירצה ולא יקנה 939 אז זה באסה רציני טוב , אני מתאבד.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אורח AgentDaleCooper
    Started by אורח AgentDaleCooper,

אני סוחב כבר תקופה ללימודים את המחשב נייד שלי בן ה-10 שנים וזה בערך כמו לסחוב לבנת בטן, גם מבחינת המשקל וגם מבחינת השימוש, האדפטר של האינטרנט שלו דפוק לגמרי והוא חסר שימוש. הגיע הזמן לקנות נייד חדש, בתור סטודנט השימושים יהיו בעיקר לאינטרנט ואופיס. חשוב שהוא יהיה מהיר, מקלדת נוחה, מסך יחסית גדול לנייד, סוללה עמידה. בונוס: אם אפשר להריץ עליו קצת גיימינג, אבל ממש לא בעדיפות גבוהה. התקציב הוא סביב ה-3000+-, אני ממש לא מבין במחשבים ניידים ואשמח להמלצות וייעוץ, כולל על מאיפה כדאי לקנות מחשב נייד בארץ. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. *חשוב שהמפרט יכלול 16 GB זכרון מהיר ושיהיה מעבד I7 אין צורך במסך, דיסק קשיח וציוד הקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Illustrator, Photoshop' Indesign, Flash, After Effects א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, ועריכת וידאו , עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שני מסכים. אחד 19-1440X900, והשני LCD FHD 37. המפרט מיועד כל המשחקים החדשים כגון BC2,PRO,FIFA"MW2, שיריץ על הגדרות מקס. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום חברים צריך מחשב חדש לאבי - כרגע יש לו מחשב בן יותר מ-10 שנים מבוסס AMD Athlon 64 X2 עם Win XP , עדיין עובד אבל כבר לא נתמך כמעט בשום דבר... המחשב מיועד לשימוש ביתי - גלישה, דוא"ל ועריכת מסמכי Word, מחפש מחשב אמין שיעמוד במטלות בתקציב מינימאלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כאמור - כמה שפחות. הרכבתי מפרט ב-1664 אבל אשמח לקבל הצעות בעלות נמוכה יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, דוא"ל , מסמכי Word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כנראה שלא - יש מסך ישן LG LCD 19 L1953TR שכבר מעט צרוב, אם אפשר לרדת בעלות המחשב, אפשר אולי …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by amit887,

אני צריך מפרט 6000 שקל כולל מסך LCD 19 בעיקר למשחקים שיחזיק כמה שנים הארד דיסק מספיק 80GB זכרון 1GB

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by d10,

שלום לכולם, ברצוני לקנות נייד 15.6 אינץ' שישמש אותי לצרכים כלליים (גלישה, סרטים וכו'). אני לא מתכוון להריץ עליו משהו כבד. מה שחשוב לי שיהיה לו זמן סוללה כמה שיותר ארוך, מסך איכותי וקליטת WiFi טובה. כמובן שיהיה אמין לאורך זמן. קראתי מדריכים וסקירות שונות, עברתי על מפרטים שונים ועדיין לא יודע מה עדיף. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.