עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kokolada,

אז ככה לאחר חיפושים רבים היגעתי ל2 מחשבים ניידים TOSHIBA VS ACER שימושים :אינטרנט ,משחקים (FIFA09,RA3), אופיס. אם אפשר חוות דעת על 2 המחשבים האלה: Toshiba Satellite L300-1A6 2.0Ghz 4GB http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10038 או EXTENSA 5630G ACER http://www.omc.co.il/Products.php?id=AC-LX.EAV0X.102&category=AC-LX.EAV0X.102&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_1/prdTreeCode_12/prdTreeCode_121/ תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. OK אז כל החלקים הגיעו... והגעתי לקחת אותם א-ב-ל המארז שרציתי (THERMALTAKE SOPRANO) לא קיים אצל מי שאני קונה ממנו... בקיצור, הבחור הפנה אותי לאתר הזה http://www.mono-mode.co.il ואמר לי שאבחר מה שאני רוצה.... אז כמו שאתם מתארים לעצמכם... אני לא מבין בזה כלום... אז מה לבחור ? המפרט של המחשב הוא : מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מסך: SAMSUNG LCD 20.1" 226BW 2ms DVI כרטיס מסך: PALIT 2600XT- 256MB DDR3-RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by Kenny,

היי אנשים, אני צריך מפרט לחבר עד 4500 ש"ח, כולל מסך רצוי : 22-24 אינץ. אין צורך בציוד היקפי (עכבר,מקלדת,רמוקלים). צריך שהמעבד יתמוך ב VT (עבודה עם VMware ו Virtual PC ). כרטיס מסך חשבתי על ה 9800 GT, שיריץ משחקים בסיסיים, זוהי לא מטרתו העיקרית של המחשב. תודה, חג שמח.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by elis02,

שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, אני מחפש מסך מחשב בגודל 22-23 אינץ' (גמיש בגודל) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. המטרה לבוא לבית ולחבר אותו למסך גדול (או עבודה ב2 מסכים) כמו כן, אם אתם חושבים שכדאי מקדלת חיצונית כלשהי או משהו נוסף אשמח לדעת. תקציב מסך בסביבות ה1000 שח. (כמה שפחות עדיף כמובן) המלצה על הדברים תתקבל בברכה. יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ultras0,

אחותי רוצה מחשב חזק שיעבוד טוב עם משחקים כבדים אבל לא מחשב בהסחפות מחשב בסביבות ה4 4.5 אלף.. והיא הייתה בכמה חנויות אמרו לה של AMD אין אחריות ואין מי שיטפל בבעיות אם יהיו אז אני ישמח אם תתנו לי תשובה בקשר לזה... הנה המפרט שהציעו לה.. מארז בלי שם רגיל שחור ATX מסך PROVIW FLAT 17 לוח אם (יודע שזה לא עוזר הרבה אבל זה מה שרשום) MSI 800 MHZ דיסק קשיח WD 80 g 7200 RPM 8M כרטיס מסך GE FORCE 4 FX 5500 מעבד P4 3G 1M צורב DVD סמסונג כונן דיסקטים 1.44 אנייודע שהמפרט לא מפורט מי יודע מה אבל שמתי אותו פה בשביל שתקלו תרעיון למחשב הזה... חזק אבל לא יקר מידי מודה לכם מראש...

• 14 תגובות
    • 842 צפיות
  6. היי מה המצב אתם יכולים עזור לי בבקשה למצוא מפרט טוב ולמצוא חנות טובה שמומלץ לקנות אותו בה תודה מה התקציב המקסימלי - 4k האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין צורך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- משחקים , עבודה משרדית, פיתוח תוכנה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - visual studio , משחקים , אופיס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). - לא לפרנסה בשלב זה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: (- בעיקר ) * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? - לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו? - אסטראטגיה , יריות * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בי…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  7. שלום אנשים חבר שלי צריך מפרט עד 4000 ¤ למחשב בלבד, ללא ציוד הקיפי. המחשב מיועד למשחקים כמו Company of heroes, GTA. הוא רוצה תמיכה בויסטה, וכרטיס מסך עם 512MB, ושהמחשב יהיה שקט. יש הצעות? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  8. מישהוא ניסה מחשב נייד עם מסך LED במשחקים? האם יש הבדל בחדות התמונה ששוה ללכת על מסך כזה? או שזה יתרון רק בחיסכון בחשמל+בהירות ומה היתרון של הבהירות ומה זה נותן?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by nir235,

1. מה התקציב? 4500 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? 500 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב? כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? לא [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] 1920X1080 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? לא [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות Firewire IEEE1394, יציאת פרללית או סיריאלית, חיבור IDE על הלוח] 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד? לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה …

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט * גודל המסך? מתלבט בין 14 ל15 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף שיהיה קל אבל לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה מהיר ושקט * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מסך מגע, ושהמחשב יהיה שקט כמה שניתן. לא סובל ללמוד ולשמוע רעשים מהמחשב. אחרי שקראתי כל מיני פוסטים פה הגעתי ל2 מחשבים ששמתי עליהם עין : http://ksp.co.il/?s…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? סרטים ואינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסק…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום רב לכם. אני משער שזה המקום לשאול, אני כרגע באבל, (לא עליכם) מה שאומר שלהשתמש במחשב למטרות הנאה אני לא אוכל ב8 חודשים הקרובים.... עכשיו השאלה היא כזו... יש לי הזדמנות לקנות 3 חלקים, השאלה שלי היא האם שווה לקנות אותם כעת מאחר והדברים בעוד שנה יהיו שונים בהרבה, החלקים הם: WD 80GB with 8MB BUFFER AND 512 DDR-SDARM AND ATI RADEON 9500 PRO עכשיו, הסיבה שאני מדבר עליהם עכשיו מכמה סיבות - את הזיכרון וההרדיסק אני קונה במחיר מצחיק ועוד שנה אני לא יודע אם זה יתאפשר לי... (ממש ממש זול - עזבו כמה ואיך).. ה RADEON 9500 PRO זה אחותי קונה לי - היא חוזרת לארץ מארה"ב אבל היא חוזרת לתמיד לארץ, ככה שאני לא יודע אם אני אוכל לקנות, הפחד שלי הוא שבעוד שנה הכרטיס הזה לא יהיה שווה הרבה וגם…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אז ככה: מארז HEC: CI-6A192F כולל ספק 400 של HEC. לוח אם ASUS: P5LD2 מעבד 930D... DUAL CORE 3 GHZ 2X2MB CAHCE זכרון 2X512 קינגסטון PC533 DDR2 CL4 כרטיס מסך: 7600GS של ג'יגהבייט כונן DVD צורב: LG - GSA-4167 מסך LCD 19 LG - L1970HR כונן 1.44 כונן קשיח 200GB SATAII WD. וזהו.. מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. מה קורה אחים שלי? כמו שרשום בכותרת אני מחפש מחשב למשחקים כבדים באזור ה7000 שקל (אשראי) ללא אוברקלוק וללא ציוד הקפי מה שחשוב לי זה שהוא יהיה כמה שיותר שקט ואם אפשר להרכיבו מחברה אשר נמצאת באזור המרכז כמו ksp חוץ מזה שאר הדברים פחות חשובים לי כמו התאמה של צבעים או עיצוב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  15. שלום לכולם, יש ברשותי 1,800 ש"ח, ואני, כמובן, רוצה לקבל את התמורה המלאה ביותר עבור הכסף... עומדות בפני שתי הצעות - אחת מהאתר של אייבורי והאחת ממדור מפרטים מומלצים מהאתר הזה. בעיניי (הבלתי מקצועיות) המפרט של אייבורי נראה יותר טוב, האם אני טועה: המפרט של אייבורי: מארז + ספק כח מארז הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח בטכנולוגיית Active PFC ומאוורר 12cm 3 שנות אחריות לספק הכח מעבד Intel® Core™ i3 530 2.93GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם H55M-S2H צ'יפסט H55 דיסק קשיח Western Digital 320GB SATA2 7200RPM 16MB Buffer כונן אופטי / קורא כרטיסי זכרון צורב LG SATA DVD זכרון פנימי Kingston/Ceon 2048MB DDR3 1333MHz סך הכל: 1,795 ש"ח המפרט של Hwzone: מעבד AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.…

16. שלום, ברשותי סט של 4 גיגהבייט (2X2) של זכרונות DDR2 מהסוג הנ"ל. הם נקנו לפני מספר חודשים מועט מאוד ולא נעשה עליהם OC או שימוש אינסנסיבי. יש לי את הקופסא וקבלה מ-KSP (נקנו ב-360 ש"ח) אשמח להערכה כמה הם שווים אה, ויש לי גם לוח MSI P43T-C51 (סוקט 775) בן שנתיים במצב טוב מאוד אבל בלי קופסא... אם אפשר גם עליו הערכה (אני לא מצפה לגדולות)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by bono_71,

המחשב ישמש לאינטרנט ואופיס.צריך גם מסך תודה לעונים. אני לא יודע מה עדיף לשימושים האלה intel או amd

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Lenovo G550. תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  19. Started by Ori Damari,

אהלן, מחפש מחשב נייד למטרות של גלישה ועבודה, סרטים, ולא משהו מיוחד. התקציב הוא עד 5000~ אבל זה לא אומר שחייב לנצל הכל אלו הדרישות שלי : * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך- 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט אולי מסך מגע * רזולוציית המסך - עדיפות ל FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אולי מקלדת מוארת * משקל רצוי - לא קריטי, אבל לא להגזים * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא קריטי, ברור שעדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- VGA|RGB| HDMI * Bluetooth - שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם תמצאו 256GB SSD מעולה, אם לא נצטרך לקנות בנוסף מעבד עדיף I7, אפשר גם I5 8 GB ומעלה RAM : * כונן אופטי אופציונלי * האם ד…

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by ori83,

היי, אני צריך לקנות מחשב לעבודה. ישמש בעיקר לצרכים משרדיים. אני לא רואה צורך בכרטיס גרפי חזק. הם ביקשו ממני לקנות אותו בקיי.אס.פי. המלצות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, רצוי שיחזיק לשנתיים הקרובות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4 זאת הדוגמה הכי טובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by שלמה10,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ,תוכנה לניהול עסק,(איזי טקס),תוכנה למצגת תמונות שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מבקש ביקורת על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX לוח אם: Abit AB9 Pro Intel® P965 Socket 775- האם הלוח אם הזה טוב? כדאי להחליף אותו במשהו אחר? זכרון: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס מסך: אני מעוניין ב 7800GTS 320 MB אבל אני לא יודע איזה חברה כדאי לקחת? הארד דיסק: Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS צורב: LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk מארז: Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT אם יש משהו שעדיף להחליף במשהו יותר טוב אז בבקשה תגידו. צריך המלצות גם גבי מסך ( 19 אינטצ'), רמקולים, מקלדת, עכבר וקירור. תודה מראש וחג שמח!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by kip,

אהלן, חיפשתי ומצאתי ת'רד על מחשב דומה שהוצע. לא הייתה מסקנה סופית שם אז אני מעלה את שוב באוב. המפרט הוא http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735235 של טק דטה. אומנם מיושן אבל ב 1500 ש"ח אתה מקבל מעבד משולש טוב, לוח נחמד עם 4 סלוטים, 2 גיגה של קינגסטון. ה 320 גיגה לא מפריע לי כרגע, תמיד אפשר להוסיף כונן ו RAM. מארז טוב. חבל שהוא עם לדים. אני יותר סולידי... אבל הוא אמור להיות טוב ושקט. חיפשתי את הספק, נראה כאילו הם מייצרים לחברות מוכרות אם זה RECOM. TOPOWER נחשבים טובים גם כן. זה שדגם הספק לא מצוין זו בעיה. 4830.... עד איזו רזולוציה הוא יסתדר טוב? אני צריך מסך ואולי לפי זה אני אחליט. אני חושב שאני בסדר עם איזה 20". 1600X900? הייתם מוסיפים משהו? א…

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  25. המחשב בתקציב 2500 -3000 * מטרות המחשב? Adobe Photoshop Lightroom, Adobe Photoshop ,Photoscap, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15-14 אינץ' * רזולוציית המסך? FullHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB,hdmi * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1T. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ, רצוי 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, Windows 8.1. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, מעדיף DELL,Asus, Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- בסכום הזה יש אפשרות למעב…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.