עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asaf050,

שימושים עיקריים: תכנות ועריכה גראפית בקטנה. [TABLE=width: 468] [TR] [TD]Intel i5-3470[/TD] [TD]מעבד[/TD] [/TR] [TR] [TD]CoolerMaster Hyper 101[/TD] [TD]קירור מעבד[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GA-B75M-D2V[/TD] [TD]לוח אם[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial 8GB 1600MHz DDR3 Ballistix Sport[/TD] [TD]זיכרון[/TD] [/TR] [TR] [TD]CoolerMaster K350[/TD] [TD]מארז[/TD] [/TR] [TR] [TD]FSP 460W[/TD] [TD]ספקכוח[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate 1T Sata3 7200rpm 64Mb[/TD] [TD]כונן קשיח[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GTX660 2GB GDDR5 OC[/TD] [TD]כרטיס מסך[/TD] [/TR] [TR] [TD]LiteON IHAS124[/TD] [TD]צורב DVD[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sandisk SSD 127GB[/TD] [TD]זכרון SSD[/TD] [/TR] [/TABLE] מה אתם חושבים? ושא…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by AmitDanan,

שלום רב, כבר הרבה זמן שלא היתי פה השבוע הלך לי הלוח אם 775 ואני צריך עכשיו לקנות שילוש חדש חשבתי על לוח של ASUS Z87-K מעבד של אינטל I5 4430 HASWELL 3.0GHZ זיכרון CORSAIR 2X4GB DDR3 1600 את השילוש אני קונה מKSP מפני שזה קרוב אלי גאוגרפית וכמובן קירור למעבד CORSAIR HYDRO H55 יש לי שאלה נראה לי די טיפשית האם יש מארז USB2/3 כלומר האם המארז קובע או שכמובן לוח הרי החיבור הוא אותו חיבור? השאלה העיקרית מה אתם חושבים על השילוש שלי כל הערה טיפ תתקבל בברכה הצעות וכדומה. בנוסף לשאלה הראשונה האם צריך להחליף מארז או שפשוט אין כל קשר?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by motiyair,

שלום לכולם, אני צלם ואני נחפש מחשב קל, שנראה טוב ויחסית חזק. המלצתם לי על הvd שבאמת מתאים לצרכים שלי ( כרטיס מסך, החלפת סטיק של זיכרון ולכן מעלה אותו ל 12, ומסך ips) אבל... אין אותו בארץ ואין צפי.. בדקתי בכל חור. יש תחליף ראוי לו לפי הצרכים שרשמתי למעלה ושיהיה לו מסך חד? וכמובן שיהיה בארץ, אני צריך אותו דיי מידי ואין לי אופציה להביא מחו״ל. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Dimsauce,

שלום, אני רוצה לרכוש מחשב חדש ורציתי לקבל חוות דעת. המחשב מיוד בעיקר למשחקים, אני גם רואה עליו סרטים ועובד כתוכנות גראפיקה. אני מעוניין לחסוך אם כי אין לי ביעה להוציא עליו באזור ה5K עם חריגה אפילו. זה המפרט: מעבד אינטל http://www.ksp.co.il/?uin=19209 Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם http://www.ksp.co.il/?uin=19224 Gigabyte GA-Z87X-D3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 זכרון http://ksp.co.il/?uin=15283 [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27[/h] כונן אס.אס.די http://www.ksp.co.il/?uin=18367 [h=1]Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB SSD Sata III[/h] ספק כוח http://ksp.co.il/?uin=18002 Thermaltake Litepower 650W Active P…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי?באזור ה2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עד כמה שידוע לי מגיע דור חדש של משחקים(ובראשם BF4) ולכן אני זקוק לשידרוג,המחשב בנתיים סוחב על הגדרות בינוניות ונמוכות בחלק מהמשחקים אבל אני לא מסתפק בכך ורוצה לעלות רמה(כך גם במשחקים החדשים שיגיעו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by amir.b,

שלום, אני מעוניין לקנות נייד לצרכי גיימינג מתון - משחקי אסטרטגיה בסגנון civilization 5, לא משהו עם גרפיקה מאד מתקדמת. יש לי 3 הצעות למחשבים שכולם בסביבות ה2800-2900 ש"ח, אשמח אם תחוו דעתכם: 1. HP Pavilion 15-b150sj Sleekbook i5 15.6 מסך 15.6, מעבד i5-3337U, זיכרון 6GB , דיסק 750 , כ.מסך Intel 4000, משקל 2.1 , מ.הפעלה Windows 8 64Bit רמקולים ושמיעה איכותית של Altec Lansing אחריות מוגבלת לחומרה למשך שלוש שנים, איסוף והחזרה, ע”י HP ישראל 2. Lenovo IdeaPad B590 MBX2BIV 4GB מסך 15.6 , מעבד i5-3210M , זיכרון 4GB , דיסק 500 , כ.מסך Intel 4000, משקל 2.5 , מ.הפעלה Windows 8 64Bit אחריות לשנה בלבד 3. Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6890 מסך 15.6 , מעבד i5-3337U, זיכרון 4GB , דיסק 50…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. חברים אני צריך המלצה לשני מפרטי מחשב ללא מסכים וללא ציוד היקפי. תקציב של 4,500ש"ח לשניהם (סה"כ, לא לכל אחד). אחד ישמש לעבודה משרדית בלבד. השני ישמש למשחקים (כרגע לא זוכר את הרזולוציה של המסך, כמדומני 1680x1050) עד כמה שאפשר בגבולות התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אחד עבודה משרדית, השני משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במחשב למשחק…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי חברים, המחשב הזקן החליט שהוא עושה בעיות ואנחנו נוטשים אותו לטובת אחד צעיר. אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב "חזק, מהיר, ושישרוד כמה שנים טובות", כהגדרת הקונים... חשבתי לכיוון של מעבדי i3 או i5. הסתכלתי באתר של KSP וראיתי שכל המחשבים(הזולים) באים ללא צורב, מה הסיבה? . ושאלה קטנה - עד כמה קריטי יהיה ההבדל בין ספק/קירור/מארז ג'נריים למותגים??? אז בגדול זה הכיוון: - מעבד טוב וחזק(i3/i5). - זיכרון מספק (4/8GB). - צורב מינימאלי. - שיהיה שקט (חשוב). - שיהיה מצוייד בחיבורים קידמיים. - אין צורך ברטיס מסך. - אין צורך בציוד הקפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150. …

9. את המפרט הציעה חברה ידועה לידידה שלי. הצורך שלה הוא במחשב בלבד (יש לה מסך וציוד היקפי) לשימושים משרדיים, אינטרנט, ועריכת וידאו חובבנית. רצוי להישאר בתקציב זה או לחסוך אם אפשר. לא צפוי OC. הרכישה תתבצע באזור תל אביב. אשמח להערות על טיב המפרט והצעות לשיפורים/החלפות אם יש. תודה ליאור מעבד Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz6MB L3 Cache s1150 –Tray מאוורר למעבד .Arctic Freezer 7 Pro Rev2 לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA 1150, Intel B85, DDR 3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח Western Digital Caviar …

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  10. Started by saarxee,

המפרט הבא, תקציב של 2300: http://www.tms.co.il/preview/spec/exqd1jby אין מסך FHD, איך IV יעבוד בו? וסימס יפעל ממש חלק, נכון? לא צריך קשיח... תודה.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  11. שלום לכולם, * מטרות המחשב? מתחיל לימודי מדעי המחשב אבל מתכנן להשתמש בו גם כמחשב ראשי בבית, כלומר גם משחקים כבדים. * גודל המסך? עדיפות למסך קטן מ15 בגלל הלימודים. * משקל רצוי? מפורט למטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמובן כמה שיותר בגלל הלימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500G SSD עדיפות ל1T * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אני אשמח אם תיהיה לו יעודית לשימוש הביתי (יתחבר למסך ורמקולים חיצוניים) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אם יש אפשרות אז לנובו בעיקרון מצאתי את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=1…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by קובידון,

שלום רב, רכשתי מחשב נייד samsung np370r5e בעצת המומחים בפורום זה אך לא הבנתי איך ניתן לפרק את הסוללה מהמחשב הנייד. אני מעוניין לעבוד בלעדיה עם חיבור לחשמל כדי לשמור עליה לטווח הארוך. למישהו יש מושג איך שולפים אותה ? תודה

• 17 תגובות
    • 8k צפיות
  13. Started by omriverson,

אהלן :] אני מחפש המלצות בבקשה לנייד טוב עד 4000 ש"ח.. הצרכים שלי בעיקר עבודה רגילה:מוזיקה אינטרנט סרטים לימודים. (לא מריץ תוכנות גרפיות כבדות) גודל מסך מבוקש 15.6 המשקל לא כ"כ חשוב.. וכמה קריטי ההבדל בין i5 ל-i7? בגדול אני חושב כבר ללכת על מחשב על i7 אם אני כבר משקיע בנייד.. תודה רבה ושבוע טוב

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by theblueone,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, אבל עם עדיפות לעריכה גרפית/וידיאו/מוזיקה ותכנות, תכני hd , סרטים הורודות.. הרבה תוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). באופן תדיר, ואני גם מוכר עבודות שלי. תוכנות כמו פוטושופ, סוניוגאס,אילוסטרייטור,תכנות,פלאש ותוכנות לתחזוק מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כבד אבל שיריץ טוב bf ומשחקים בסגנון , כי יש לי כבר xbox אבל מידי פ…

15. שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועדלשימוש ביתי וטיפה משחקים, אני אחבר כרטיס מסך Radeon HD4850 שכנראה צריך ספק חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין העדפה מיוחדת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים קלים(סטארקרפט 2) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר סטארקרטפט 2 או משחקים בני שנה-שנתיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by Ariels27,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5/BF4/ARMA3 כל המשחקים החדשים שיצאו של BF , COD , CRYSIS , משחק גם במשחק בודד שבאיכות נמוכה Counter Strike 1.6. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by khailsh,

שלום, ברצוני לרכוש אולטראבוק לעו"ד מתחילה, הדרישות הן: 1. חיי סוללה ארוכים 2. מסך טוב עם זווית צפיה טובה ורזולוציה סבירה (לא חייב) FHD השימוש הוא עבודה משרדית נטו וגלישה באינטרנט וסרטונים. המחשב יבלה הרבה רחוק ממטען. המחשב לא ישמש למשחקים, לא יחובר לטלוויזיה. לא צריך נפח אחסון גדול. הרכישה אפשרית גם בארה"ב. חשבתי על מקבוק אייר החדש עם מעבד אינטל החסכוני. אבל המשתמש מעדיף OFFICE רגיל ולא OPEN, האם יש חלופה מקבילה עם ווינדוז? התקציב הוא 5K ש"ח. אבל אם יש יותר זול עדיף

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by penny1,

שלום לכולם, האם קיים בארץ אולם תצוגה למחשבים ניידים של סמסונג? מאוד הייתי רוצה להתרשם פיזית ממספר דגמים (מעבר למה שיש בבאג) לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום תיעוד או עדות לכך שקיים כזה למעט איזה כתובת ישנה באיזור תעשיה הרצליה. האם מישהו מכיר כזה דבר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  19. Started by NatanZ,

שלום חברים, אני צריך מפרט עבור תוכנת סרטוט בשם סולידוורקס (או סוליד בקיצור). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 +/- 10% שימו לב שמדובר במחיר לפני מע"מ! אני רוכש בתור עסק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם רוצים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת+עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא משנה …

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by avi0562,

http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Y510p-Notebook.97470.0.html

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by theblueone,

אז ככה הרכיבו לי מפרט לפי השימושים שביקשתי שהם: מחשב חזק וטוב לעריכה גראפית/וידיאו וגם משתמש עם תוכנות תכנות/מוזיקה וכו'.. וגם שיהיה גיימינג בינוני, אבל עם דגש לתוכנות עריכה, בנוסף ביקשתי שמחשב שקט מאוד חשוב לי כי קשה לי מאוד להסתדר עם מחשבים שעושים הרבה רעש ושייפתח בהתחלה מהר. אז זה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/t9j7mykw אשמח מאוד לשמוע ממכם מה אתם חושבים עליו, וחשוב לי לדעת אם יש איזה מישהו שאני יכול קצת לשדרג בשביל לקבל ביצועים טובים יותר.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  22. שלום! אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיחזיק אותי לפחות ל-5 שנים הקרובות, בהתחשבות בהוספה, שדרוג ועדכון חומרה. אני לא רוצה להוציא יותר מ-5500 ש"ח, כולל מסך ומקלדת ואשמח להוציא אף פחות, אבל לא על חשבון מחשב נחות שיאכזב אותי אחרי שנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תמיד טוב לחסוך! אבל אם הביצועים ישופרו משמעותית, אז אפשר לנצל, בהתחשבות גם בשיפורים ועדכונים בעתיד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?במידת הצורך, עד 6K אבל מעדיף מאוד להימנע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. בכוונה ותכנון שיריץ משחקים ברמה בינונית עד גבוהה גם בעוד שנתיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by g574792,

שלום אם יש לי מחשב עם מעבד intel core 2 due E6750 2.66GHz וRAM של 2 ג'יגה. האם הוא יכול לשמש כמדיה סנטר או שיקרטע

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לרכישה בישראל. מטרת המחשב - לימודים בעיקר, אני מתחיל תואר הנדסת חשמל ואלקטרוניקה ואני מעוניין במחשב יחסית חזק למחיר כלומר, שיוכל לעמוד בקומפיילרים למשל של שפת c. כמו כן מחשב שיעמוד בתוכנות כבדות של התואר בהמשך. בנוסף אשמח לראות סרטי full hd באופן חלק.גודל המסך באיזור 14. רזולוציית המסך מעל full hd, או full hd. אין דרישות מיוחדות לקלט ופלט. אשמח לזמן סוללה ארוך. חייב יציאות usb הכי מהירות שיש, כמו כן חייב יציאת hdmi. סוג כונן - אין לי מושג הבנתי שכונן פלאש הוא הכי מהיר. נפח כונן לפחות טרה בייט מינימום. ללא צורך ברשיון למערכת הפעלה. תודה רבה לכל מי שעוזר לי אתם אדירים

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by idoe,

שלום, קניתי לפני כחודשיים Dell Vostro 3360 - i5, 4GB RAM (http://ksp.co.il/?uin=19747) לאחרונה אני מרגיש שהלפטופ לפעמים לא עובד בצורה חלקה כאשר יש מעט עומס על ה-CPU. למשל - מספר לשוניות פתוחות בדפדפן, שתי תוכנות Adobe פתוחות במקביל (זה לא העיסוק העיקרי שלי במחשב אך יוצא פה ושם), כשהמחשב "מתעורר" ממצב המתנה, פתיחת כל מסמך שהוא באופיס (13) ועוד. חשבתי שהבעיה יכולה להפתר ע"י שדרוג זכרון ה-RAM מ-4GB ל-8GB ורציתי לשאול מספר שאלות: 1. האם נראה לכם הגיוני שמחשב יחסית חדש ועם מפרט כמו שלי "נתקע" קצת כמעט בכל עומס, גם לא גדול? 2. האם שדרוג הזכרון אמור לעשות את העבודה? או בעצם - האם הסיבה היחידה לא לקנות מחשב עם 8GB מראש היא העלות הכספית? 3. אני מניח שכמה מכם יכתבו בתגובה "לא בטו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים