ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 200 ש"ח לכל היותר! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית רגילה, ללא משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות האופיס וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן, מסך, ורמקולים.(אני לא עובד עם סאונד מספיק פשוטים, ששומעים טוב). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7. מדי פעם ישנים בחדר שהמחשב עובד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, במסגרת עבודתי אני צריך להרכיב מחשב המיועד לחישובים נומריים. בשביל שתבינו את סדר הגודל של התקציב עליו אני מדבר, אציין שכרגע בניתי מחשב עם המעבד הכי חזק שמצאתי - Intel Xeon Processor E-52687W, 8 cores, 3.1 GHz Turbu, 20MB cache, כאשר אני מתכוון לשלב שני מעבדים כאלו על מנת ליצור מחשב עם 16 ליבות. השתמשתי בלוח אם תואם - Intel W2600CR2 עלות המפרט היא כ-30,000 ש"ח. בניית המפרט תהיה מודלורית, כך שבהתחלה אני מתמקד במעבד, ואחר כך ארכוש כרטיס מסך חזק. התעוררה שאלה, שאודה לכם על עזרתכם - האם עדיף להשקיע באמת בעמדה חזקה שכזו לצורך החישובים, או שעדיף לרכוש כמה עמדות חלשות יותר, ולקשר ביניהן כך שתוכנות החישוב ידעו להשתמש בכל המעבדים של העמדות ביחד? כלומר, איזו שיטה יותר אפקטיב…
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן, רוצה לבנות מפרט מחשב HTPC.\ שיריץ תכני בלוריי מלאים שיריץ רק XBMC קבוע. אין צורך בתלת מימד דגש על המארז שיהיה יפה - יושב בפרונט . תודה
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, מוזיקה, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט שלא יסתנוור מהשמש ואור וגודל 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר רזולוציה גבוהה ! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם אפשר תאורה למקלדת * משקל רצוי? כמה שפחות...עד 2.6 ק"ג לדעתי משו כזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן, לרגל שדרוג ברצוני למכור את המסך הישן שלי. הוא במצב מעולה, מעולם לא עשה בעיות ויש את הקופסה המקורית. מדובר במסך 26 אינצ' כולל רמקולים וכניסה לטלויזיה, 1200X1920. שימש אותי בעיקר למשחקים. כמה נראה לכם הוא שווה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני חייב את עזרתכם, כבר שבוע שאני מתלבט בין שני מפרטים לגיימינג ובגלל שאני לא סגור עליהם 100%, חשבתי שכדאי לראות מה אתם חושבים לפני (את המחשב אני מתכוון להזמין אחרי ראש השנה). דגשים חשובים: אם יש לכם הצעה שונה ממה שרשום במפרטים, אז בבקשה שלא יעבור את ה4500 ש"ח (אפשר עם חריגה קטנה של 200). חשוב לי עניין של שקט וקירור במארז. אני לא מתכנן OC או SLI, רק שדרוג לכרטיס מסך בעוד שנה ממה שיש לי עכשיו (660TI GTX). חוץ מכרטיס מסך שכבר יש, אין צורך בלהוסיף צורב או כל ציוד היקפי.. מפרט מס' 1 - StartPC: סה"כ 4349 ש"ח 900 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz LGA1150 520 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150 590 ₪ - 16GB (2x8GB) Crucial Balistix Sport DDR3 1600Mhz 950 ₪ - SSD Samsung 840…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA IV CALL OF DUTY משחקנים עדכניים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1366X768 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רזולוציה הנ"ל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמובן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה שוטפת, גלישה, צפייה בסרטים, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES 2014, ומדי פעם משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920X1080 המסך 2312HM של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים! בעקבות העובדה שאני עומד לעבור לבאר-שבע בשביל להתחיל ללמוד לתואר, הגיע הזמן לעזוב את הנייח האהוב שלי ולהתחדש במחשב נייד. - תקציב משוער - בסביבות 4500-5000, כמובן שכמה שפחות יותר טוב - מטרות המחשב: אני אשתמש בו בעיקר ללימודים, אבל אני רוצה שהוא יצליח להריץ משחקים כמו BF3/4, WoW, Skyrim והלאה, על איכות גרפיקה גבוהה - גודל מסך וסוג מסך לא משנים במיוחד, מעדיף מסך מט ולא גדול מאוד, 15.6 קצת גדול מדי... - המשקל הרצוי הוא כמה שיותר נמוך, אבל לא קריטי. 1.9 קילו הוא אידיאלי. - זמן סוללה ארוך - כן כן כן! אני מקווה למחשב שיחזיק 5 שעות בשימוש אינטנסיבי לפחות, וכמובן שעדיף יותר. - עדיף עם USB 3.0, חשוב לי שיהיה VGA וHDMI. - לא משנה לי אם יהיה בלוטות'. - כונן HDD …
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידה וזה הכרחי אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD 3D BR מלא א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תמיכה מלאה בXBMC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 LED FULL HD 3D 70 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop ,adobe illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FC3 BF ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
Asus G750JW-DB71 i7 2GB NVIDIA GTX 765M 17.3" 4th Generation Intel Core i7-4700HQ Processor, 2.4 GHz (Max Turbo Frequency 3.4GHz), 6MB Smart Cache כשרשום אינטל דור 4 זה אומר שהמעבד הוא האסוול? יש נייד אחר בטווח המחיר הזה שהייתם ממליצים? 1400 דולר אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל כמובן המחירים בארץ בזיון. אני מתכוון להוסיף לו SSD זה שווה את הכסף? איזה חברה מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אז בעיקרון החלטתי להביא לי את הלפטופ אז לפני שאני קונה רציתי לשמוע את החוות דעת שלכם ... http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041 כמו שראיתי ביוטיוב הוא מריץ אחלה משחקים באיכות גבוהה כמו battlefiled 3, gta iv, crysis 3.. האם המחיר עליו שווה ? אולי אפשר להביא משהו יותר טוב ? אני רק מבקש בלי תגובות של ״אתה יכול למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה״ אם אפשר אז תביאו בבקשה... תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם * מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט והורדות(חוקיות כן?, עריכת מוזיקה- צריך כרטיס קול טוב. * גודל המסך? לא משנה, מה שיותר זול * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? ידוע לכם על יציאות מיוחדות שצריך בעריכת מוזיקה? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 100 ג'יגה, עדיף SSR * כונן אופטי? האם הכוונה לכונן דיסקים?- אם כן אז צריך מן הסתם+צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * הא…
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב ובניתי לעצמי מפרט עם קצת עזרה מחברים ורציתי את דעתכם בנושא. המחשב יהיה מחשב לגיימינג לא כבד, אני לא מצפה שהוא יריץ את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות... אבל שיריץ משחקים לשנים הקרובות. מעבד: intel i5-4570s אני קונה אותו מחבר שעובד באינטל ככה שהוא יעלה בין 500 ל700 תלוי בעלויות במכס. לוח אם: asus h81-c או h81-a של בקושי מצאתי הבדל מבחינת הדרישות שלי והמחיר אותו דבר: 290 זיכרון : corsair 2X4G - עולה 375 כרטיס מסך : nvidia GT630 gigabyte עולה 330 דיסק קשיח WDEZEX- western digital 1TB עולה 330 מה שחסר זה ספק כח ומארז, את שניהם אני לא יודע איך לבחור ואשמח לעזרה וביקורת, האם אחד הרכיבים נמצא בפאר גדול מהאחרים. ודברים בסגנון. **את כל המחיר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבנית מפרט לשימושים בייתים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, משחקים קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש מסך בגודל 22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דרוש גם צורב, האם זקוק לכנון SSD ? 5. עד…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי אפשרות לרכוש רכיבים של אינטל במחיר טוב, הנה האפשרויות והפרשי המחירים: 1) מעבד: Intel Core i5-4670K Intel Core i7-4770S - מחיר זהה ל- 4670K Intel Core i7-4770K - תוספת של 180-250 ש"ח לעומת 4670K (לא יודע בדיוק כמה זה ייצא) 2) כונן SSD: Intel SSD 520 Series 120GB Intel SSD 525 Series 120GB - מחיר זהה ל- 520 120GB Intel SSD 520 Series 240GB - תוספת של 260-330 ש"ח לעומת 520 120GB Intel SSD 525 Series 240GB - תוספת של 170-220 ש"ח לעומת 520 240GB אני רוצה לקנות גם לוח אם Intel Desktop Board DH87RL, הוא טוב? אשמח לקבל המלצות לכל שאר הרכיבים (לא כולל מסך) בתקציב שלא יעלה על 3300 ש"ח. המחשב הוא רב-תכליתי (אופיס, גלישה, משחקים ברמה של CIV5 ודיאבלו 3, תוכנות שעושות חישוב…
-
- 24 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מעדיף מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: כשאני אבחר מחשב אני אקנה תקציב: 1500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: מעדיף ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: אין גודל כונן קשיח מועדף: אין משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: אין זמן סוללה רצוי: אין צבע המחשב הרצוי: אין אפשרויות נוספות במחשב: מה שבאלכם מה מטרת שימוש המחשב? עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה הערות: אני רוצה מחשב לאינטרנט בעיקרון חח
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט שמבוסס פחות או יותר על המפרט "מפרט רב תכליתי חזק" במפרטים המומלצים. המחשב מיועד לעבודה שוטפת, לצפייה בסרטי HD (מחובר לטלוויזיה 60 אינץ') ובהמשך ייתכן גם מעט ללכידת/עריכת וידאו. מוכן לשלם קצת יותר כדי לוודא שאף פעם לא "יקרטע", שיהיה אפשר לקפוץ בסרטי HD לכל נקודה במהירות וכו'. (במגבלות הסביר) המחשב ייקנה בפלונטר (בעיקר בשביל המארז הספציפי שמתאים לי) אשמח לשמוע אם יש למישהו הערות לשיפורים/שינויים מומלצים. [TABLE=class: grid, width: 600, align: center] [TR] [TD=align: left]Part[/TD] [TD=align: left]P/N[/TD] [TD=align: left]Description[/TD] [TD=align: left]Price[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]CPU[/TD] [TD=align: left]BX80646I54570[/TD] [TD=align: left]Intel …
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום זה כבר המחשב השלישי שלי השנה שאני קונה ויקנה מהמלצות שלכם, אתם פשוט פורום תותח במחיר של מחשב אחד מלא חשוב שמות איבורי קניתי שני מחשבים טובים מהמלצות שלכם ועכשיו השלישי.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג אפילו לרדת מהתקציב לכן רשמתי עד 2,500, אבל חריגה של 200 שקל בלבד. 2. מה שימושי המחשב תכני hd, גלישה בעיקר וגם משחקי מחשב כמו ה gta החדש שיצא שיעבוד טוב וחלק אך לא חייב באיכות הכי גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta החדש הוא בהחלט יהיה כבד אבל אני לא רוצה כרטיס מסך מטורף משהו נחמד. -מהי הרזולו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התקציב שלי עומד על 8 אלף יכול להיתגמש מתרות המחשב: MATLAB, ADS, CST,C גודל המחשב 15.6 אינץ דרישות מיוחדות לעמצאי הקלט: מיקלדת מוארת בלילה ועם הגנה (אחריות) נגד שפיחות קפה עליה משקל: לא אכפת לי זמן סוללה: לא אכפת לי רוב הזמן יחובר לחשמל בעבודה יציאות מיוחדות WiFi VGA HDMI גודל מינמלי של כונן קשיח 1TB תמיכה בתחנת עגינה: אין צורך מערכת הפעלה: רצוי ללא לא רוצה לבזבז כסף מה שכן חייב דיסק התקנה לדרייברים בישביל פירמוט מלא ועם התוכנות שלי כך שחייב צורב ורוצה גם מצלמה בישביל skype אחריות: לכמה שיותר זמן כמובן
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות מוזיקה כבדות, סרטי HD, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). '1920X1080 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכ…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
ערב טוב רציתי חוות דעת על מחשב שאני מעוניין לרכוש עד 8000 ועם חריגה מקסימאלית עד 8500 אלף שח כאשר כל המרט יתאים לoc בעתיד כאשר המחשב כבר לא יריץ הכל על מקסימום.. כמובן שאני מעוניין שהכל יעלה לי על הכי גבוהה עם כל הפילטרים בכל המשחקים כולל gta v החדש ככל שייצא למחשב .. אציין כי כבר יש לי מסך וציוד היקפי המסך של סמסונג דגם 2770 של 27 אינץ 1920 על 1080 LCD אביא כאן את המפרט שאני חושב לקנות (עדיפות באייבורי כי הבנתי שקודם כל הם עושים את כל העבודה של ההתקנה של החומרה בחינם וגם כי הם רשת מוכרת ואמינה וגם כי יש שם כמה דברים כמו לדוגמא המארז..שרק משם ראיתי שיש ובמקומות אחרים אין !! וגם כי הם אמרו לי שבחנויות אחרות אחריות רק שנה אם מתקלקל משהו במחשב ואצליהם 3 שנים) אגב קונה מנתני…
-
- 42 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אז ככה, בניתי מפרט חסכוני ככל הניתן לגיימינג כבד. שימו לב שבחרתי במארז הזול ביותר כדי שאוכל להשקיע יותר בכרטיס המסך. האם 500W זה מספיק? המארז יעמוד בדרישות? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪782 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: Mustiff Q3335-A11 PSU 500 כמות: 1 - מחיר: ₪152 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות:…
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
- 1 follower
-
-
אלו שקנו מחשב בKSP/ אייבורי והיה כתוב את המשפט הזה , על כמה הנחה מדובר? או מה לדעתכם המקסימום ? 100/200/500? תודה.
-
- 7 תגובות
- 12k צפיות
-