ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אשמח לעזרכתם בבניית מפרט גיימינג בתקציב של עד 10,000 שקלים 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם חייב אז בערך עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות, גיימינג בלבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע יריץ 1080P אך שגם יוכל להריץ 4K -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1 וכל דבר מפלצתי אחר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אחים שלי אני צריך מפרט מחשב משהו למשחקים... יש מצב אני משיג גגגגגגג 3500 שקל אני צריך רק את הכונן עצמו... ואין לי מושג מה לקנות ראיתי את כל ההצעות שלכם פה אבל אני מעדיף שתהייו ספציפים.. ואם מישהו מוכן להסביר לי מה עדיף amd או pentuim ואיזה כרטיס מסך עדיף geforce או radeon ואם עדיף לחכות קצת..... אבל מצד שני תמיד אני יצטרך לחכות כי תמיד יוצא תכף משהו יותר טוב ויורד המחירים חחח קיצר אחים שלי באמת תודה תודה מראש ועוד משהו אחרון.... חחח הסרחתי אותה הא?! הקטע שאתם שמים פה מחירים שאין לי מושג מאיפה הם.. חשוב לי לקנות מחשב מחנות באזור שלי... (קרית שמונה) והכי זול פה לדעתי זה.. www.omc.co.il www.mardanit.co.il אז אתם מבינים צריך שהמחירים יהיו בערך אותו דבר.. (כן אני יודע …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים hp pavilion dv6 1180 ej HP Pavilion dv6-1040ej ההבדל ביניהם עומד על 400 שקל , הענין המהותי הוא הכרטיס מסך: איזה כרטיס מסך עדיף-geforce 9200 m 512mb או ati raedon 4530hd 512mb ? האם הם יכולים להריץ משחקים כמו פיפא? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב טוב למחשקים *חשבו שהכרטיס מסך יהיה טוב וחזק לא צריך את ה620MB 320MB יספיקו לי *לא חשבתי על הקוורד *מארז - חשבו לי השקט לא אהבתי את הP150 בגלל היצוב שלו.... יש אפשרות לשלב את הP180 או את הatlas? *מסך- שיהי טוב בסגרת התקציב הנרומלית *לא מתכונן אוובר קלוק משוגע אם בכלל זה יהיה קטן וגם לא עכשיו אז אם זה מוזיל עדיף *שכל המערכת תיהיה קרירה *250 דיסק קשיח מספיק לי *משמלם במזומן אז עדיך חנויות שזה מוזיל תעסק.. תודה רבה לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם חייב כמה מאות גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls 3, Fallout 4, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח, נראה לי 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות למרות ש…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) לנסות לחסוך ב) לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. שימושי המחשב? קצת מהכול אינטרנט + אופיס + משחקים קלים / בינוניים א) המחשב מיועד לתוכנות SOLIDWORKS OFFICE וכ"ו ב) המחשב מיועד: משחקים קלים בינוניים המשחקים שישחקו על המחשב. GTA 4 / GTA5 וכ"ו -הרזולוציה הטבעית מיועד לטלויזיה טושיבה "42 -הגדרות גרפיות בינוניות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אני מרכיב ומתקין בעצמי חומרה + תוכנה 8. אני גר בחדרה חשבתי אל KSP ויש גם את אייבורי 9. חייבת להיות יציאת HDMI לפחות 1 10. האם חשוב לשמור…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, מחפשת לפטופ לעבודה, חשוב לי שיהיה אמין ויחזיק כמה שנים, סוללה חזקה, וגם קל. מכוונת ל13'' עד14'' מחיר סביב 4,000 עם גמישות. השימוש הוא בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט. ראיתי כמה מחשבים שאני שוקלת, אשמח לשמוע המלצות או חוות דעת לגביהם וגם הצעות למחשבים אחרים ולדגמים ספציפים - זנבוק אסוס - היתרון שלו הוא שהוא מאד קל. החיסרון שזו חברה לא אמינה מבחינתי. אשמח לשמוע חוות דעת עליהם. - HP envy - היה לי פעם HP שמאד אהבתי, אבל אשמח לשמוע דעות עליהם - לנובו יוגה - הרבה המליצו עליו, החיסרון הראשון שהוא יקר ואני תוהה עד כמה הטאצ' ישדרג את חווית השימוש ביום יום, וגם עד כמה זה הופך את המחשב לעדין. - לנובו ideapad - לנובו thinkpad - ע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז קודם כל הנה המפרט: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 940 ש"ח 1 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 984 ש"ח 2 A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 CL3 410 ש"ח 1 Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,090 ש"ח 1 RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt 375 ש"ח סה"כ 3,799 ש"ח קודם כל, אם יש לכם הערות / הארות, אני מוזמן לשמוע. אז לפני שאני שואל אתכם, רציתי להגיד שזה בערך המפרט עם אולי שינויים קטנים, אולי לקנות עוד סטיק זכרון בחו"ל כי ההורים טסים. אז הנה השאלות: 1. האם זה משנה אם ה-CL הוא 2.5 / 3 ? כי ה-3 זול יותר (15 ש"ח לסטיק). 2. האם מוצדק להוסיף 140 ש"ח ולקנות Leadtek ? הלידטק מגיע עם קירור טוב יותר שמוריד את הטמפ' בכ-10-12 מעלות …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. company of heroes 2 total war rome 2 בעקרון רק משחקי אסטרטגיה + אני הולך להשלים משחקים משנת 2006(רק אסטרטגיה- TOTAL COMANNDER ועוד). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביקשו ממני לקנות מחשב הכי זול שאפשר אבל שלא יהיה דפוק מדי. ראיתי את המפרט הנ"ל ונראה לי מתאים מאוד למה שביקשו ממני http://www.hwzone.co.il/specslist/?type=office&price=2500&monitor=17 איפה אני יכול לקנות משהו כזה? אתם מכירים חנות ברשת שמוכרת מחשב כזה? תודה מראש לכל מי שיענה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך זה? Item ______________________________________________________________________________________________ | CPU : Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX | 1,275 |_______ | CPU Fan: Thermaltake Max Orb CL-P0369 | 274 |_______ | MotherBoard: ASUS P5N-D NVIDIA nForce® 750i SLI LGA 775 | 820 |_______ | Memmory: OCZ 4Gb …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה לפטופ של dell אחד מהXPSים כנראה. (התקציב הוא סביבות 1000$) רציתי לשאול מאיפה הכי זול להזמין? יהיה לי מישהו במנהטן ביום שני, אני צריך להזמין אליו (או לשלוח אותו לאנשהו) חשבתי על bestbuy, יש אתרים יותר זולים? או מקום אחר לקנות שייצא זול? תודה, ניב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר טוב שלי מעוניין לרכוש לאחיו שחלה במחלת הסרטן מחשב למשחקים כבדים. התקציב שלו עד 7500 ש"ח עם חריגה של כ-500 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב יהיה נטו למשחקים כבדים כגון BF4,WATCHDOGS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בגדול לא משנה רוב הזמן הוא נמצא בבית החולים * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, ע…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, זקוק להמלצות על מחשב נייד שרוב הזמן יישב במקום אחד,שיכלול בתוך המחיר את 3 שנות האחריות או שדרוג לכך,רצוי בעל מע' הפעלה XP,כולל כל הקישוריות האלחוטיות,רצוי גם עם HDMI. ראיתי את הווסטרו A840/860 - השאלה האם יהיה הבדל משמעותי בין הX3100 ל4500? אופציות נוספות - אינספירון 1545 2 הדלים ללא HDMI,יש כמובן את הSL500 שמגיע עם HDMI ומפרט מצויין,כולל מע' הפעלה ויסטה ביזנס אבל שדרוג ל-3 שנים חורג מהתקציב. אופצ' נוספת היא הCOMPAQ-PRESARIO,השאלה איך הבנייה שלו? רעיונות נוספים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מחשב נייד בסביבות 2500 ש"ח (אם זה הכרחי אני יכול עד 2800 ש"ח אבל אני מעדיף שלא ) חשוב שיהיה יחסית קל וקטן (עדיפות למחשב אולטרא נייד ) שיהיה בעל רמקולים אייכותיים ואם אפשר גם עוצמתיים ;D אני לא מחפש מחשב חזק מדי , או משהו רק שישמש אותי לאופיס , אינטרנט , מוסיקה , ומעט משחקים (לא כבדים כלל ) עדיף שיוכל להריץ ויסטה בצורה נורמלית עדיפות למחשב עם משטח מגע בעל מולטיטאצ' ובלוטוט' .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes/crysis/battelfeeld ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, אממ אז אחרי שנים שלא ביקרתי כאן (ממש בספק אם מישהו זוכר ) החלטתי לקפוץ לראות מה הולך עם הקהילה, ועל הדרך להתייעץ איתכם לגבי מחשב נייד חדש שאני מעוניין לקנות (כבר הזדקנתי, ואני לא ממש שולט בחומר המעודכן.) :s05: התקציב שלי הוא 5000 ש"ח הצרכים העקריים שלי הם: תכנות, עבודה עם צד שרת ומסדי נתונים עריכת תמונה,עריכה גראפית קלה מחשב חזק שיוכל להחזיק שלושה דפדפנים פתוחים + סביבת פיתוח + קליינט מייל (של מוזילה כמובן ) + כל האפליקציות הנחוצות למערכת נקייה ונוחה (חומת אש כבדה במיוחד,אנטיוירוס קליל) וכמובן קצת רוק&רול לאווירה. אממ בקשר לצרכים גראפים, אני בהחלט ישמח אם יהיה ניתן להכניס כרטיס מסך נחמד [= שדווקא כן יריץ לי איזה משחק טוב מדי פעם. למשקל אין…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 2803 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless 299.99 ¤ 1 299.99 ¤ 1 2252 CD-ROM LG x 52 Black 109.00 ¤ 1 109 ¤ 2 5229 AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 1059.72 ¤ 1 1059.72 ¤ 3 4 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 370.00 ¤ 1 370 ¤ 4 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 5 4899 Epox EP-8HDA5J Via K8T800+VT8237 Motherboard 574.26 ¤ 1 574.26 ¤ 6 978 DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 535.00 ¤ 1 535 ¤ 7 5006 17" Samsung 793DF Flat Monitor 823.45 ¤ 1 823.45 ¤ 8 2510 Thermaltake TT360AD Power Supply 285.25 ¤ 1 285.25 ¤ 9 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת כמה המחשב הנוכחי (נקנה לפני שנתיים) שווה היום. תתעלמו מהטמפ' זה חלק מהתוכנה (אלא אם כן יש משהו חשוד שאני צריך לדעת עליו חח) אם צריך להוסיף איזה נתון תגידו לי בבקשה. תודה לכולם! CPU Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz 57 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) Motherboard Intel Corporation DH67CL (LGA1155) 41 °C Graphics SA300/SA350 (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 6700 Series (Gigabyte) 57 °C Hard Drives 932GB Western Digital WDC WD1002FAEX-00Z3A0 ATA Device (SATA) 46 °C Optical Drives DTSoftBusCd00 DTSoftBusCd01 HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio Realtek High Definition Audio
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שואל עבור חבר [ אני עצמי עדיין 'מפציץ' עם מחשב מדור 775 ] בקיצור, הוא מחפש מחשב לגיימינג עבור אחיו, הזכיר משחקים בסגנון assassin's creed ו- witcher הוא מעוניין מאווווד להיות מסוגל לשחק ברזולוציות של 4K , בע"ה , הנה 'התנאים המקדימים': + יש לו ספק של CHIEFTEC APS-650C , לכאורה MAXLOAD: 650W + יש לו כבר מסך גדול וחדש + יש לו SSD [240 גיגה ] וגם הארד דיסק [500 גיגה] הוא מסתפק בהם בנתיים. + כרטיס מסך R9 380X [כן, גם אני מקווה שיפיק ממנו את המיטב!] מה שהוא כן צריך לקנות: - מעבד, הוא רוצה מסוג i7 , דגם חדיש וחזק [הוא לא רצה לשמוע ממני על AMD וכו'] - זכרונות - לוח - מארז הוא רצה מKSP כי קרוב אליו, אמרתי לו שממה שאני זוכר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 עם חריגה של עד 1000 כל עוד זה שדרוג משמעותי מאוד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת רעש לא מפריע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כל עוד הRGB לא מוסיף למחיר אז לא איכפת לי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אשמח למפרט למשחקים - התקציב לא גבוה אז לא באמת גיימרים אבל בכל זאת.. תקציב - 2000 שח לנסות לחסוך ישמש למשחקים כמו קול אוף דיוטי וכאלה דרושה הרכבה ההעדפה היא מksp הערות - 1טרה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=269 סתם לשימוש ביתי ולמשחקים של ילדים קטנים (ולמי שלא הבין ממש לא כבדים, משהו כמו גוגו מחפש את שלומפי ) תגידו מה אתם חושב...
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ומועדים לשמחה, אני רוצה לתרום חלקים של מחשב למפרט עבור ילד מוגבל (אוטיזם חריף). ועכשיו האתגר... להביא את המחשב שלו לרמת גיימינג של PS4 (חשבתי על קונסולה, אבל הפסיכולוגית מתעקשת על מחשב) לילד יש כרגע מחשב עם לוח Asrock G31-ms סוקט 775 עם מעבד E5200 ליבה כפולה. 2GB ראם, דיסק 250. אני אוסיף למחשב שלו כרטיס GTX660 עם ספק קרוסייר VX450W, מודל זיכרון 2GB DDR2 נוסף כלומר ביחד יהיה לו 4GB ראם, לצערי אני לא מוצא מודלים של 4GB יותר. כרגע מותקן במחשב WIN 8.1 32 ביט. מסך 19" 900P האם לדעתכם הילד יקבל חווית PS4 מהמחשב לאחר השידרוג, והאם הוא יוכל לשחק במשחקים מודרניים אפילו על מינימום-מדיום? תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה אני מתחיל ממש עוד מעט לימודי הנדסה, ואני צריך למצוא מחשב נייד שיריץ לי את התוכנות שצריך ללימודים בלי שיתקע מדובר על תוכנות כמו אוטוקאד וכאלה (אין לי מושג מה שאר התוכנות שאני צריך אבל אני מניח שאתם אולי יודעים) אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים.. נטו לימודים וסרטים. מצאתי את המחשב הזה, מה אתם אומרים? מתאים למה שאני צריך? http://ksp.co.il/?select=.271.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16002&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=2270 * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך, יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח לא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-