עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה אחים שלי אני צריך מפרט מחשב משהו למשחקים... יש מצב אני משיג גגגגגגג 3500 שקל אני צריך רק את הכונן עצמו... ואין לי מושג מה לקנות ראיתי את כל ההצעות שלכם פה אבל אני מעדיף שתהייו ספציפים.. ואם מישהו מוכן להסביר לי מה עדיף amd או pentuim ואיזה כרטיס מסך עדיף geforce או radeon ואם עדיף לחכות קצת..... אבל מצד שני תמיד אני יצטרך לחכות כי תמיד יוצא תכף משהו יותר טוב ויורד המחירים חחח קיצר אחים שלי באמת תודה תודה מראש ועוד משהו אחרון.... חחח הסרחתי אותה הא?! הקטע שאתם שמים פה מחירים שאין לי מושג מאיפה הם.. חשוב לי לקנות מחשב מחנות באזור שלי... (קרית שמונה) והכי זול פה לדעתי זה.. www.omc.co.il www.mardanit.co.il אז אתם מבינים צריך שהמחירים יהיו בערך אותו דבר.. (כן אני יודע …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. המפרט הוא למחשב נייח שאמור לשמש לעריכת גרפיקה ווידאו, להתחבר לטלויזיה ולהקרין סרטים ב- full HD וכמובן אינטרנט ואופיס. בתקציב הוא עד 5K כולל מסך, מקלדת ועכבר חוטיים. כמובן לנסות ולחסוך במידת האפשר. אפליקציות עקריות Pinnacle Studo, Proshow Producer, Photoshop (השימוש העריכת הגרפיקה והווידאו הוא חובבני). ציוד היקפי (צורב DVD ורמקולים ילקחו ממחשב ישן). המפרט צריך להיות מבוסס על מעבד AMD. בעיקרון לא מתוכננים שדרוגים עתידיים למעט זכרון. לא מתוכנן OC. חשיבות השקט במפרט 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה בחנות. איזור מגורים פתח-תקוה ולכן עדיפות לחנות מאזור המרכז. תודה מראש, שלומי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Kalman,

שלום לכולם. אני לא בטוח שזה המקום הנכון אבל מקווה. עכשיו התפנה לי יותר זמן ואני רוצה לשדרג את המחשב בשביל לשחק. הנה המפרט שלי: http://up92.siz.co.il/up1/hmjrqx42ynzq.jpg מהם הדברים הכי חשובים שאני צריך לשדרג?. 100% אני משדרג כ"מ. עריכה: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) 3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( כבדים), צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית-פוטושופ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. מסך 19.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 1500 רק למחשב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המפרט הוא למחשב לסלון, בעיקר אינטרנט וסרטים באיכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלויזיה בHDMI ומסך מחשב, יהיה ב1680 או 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סרטים באיכות גבוהה (אפילו כאלה ששוקלים 30GB). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, ראו למטה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן HWZONE! רציתי להיעזר לכם בהשוואה של שתי מחשבים ניידים, שהעדיפות שלי היא בראש ובראשונה על מהירות ותכנות ושלא יתקע לרוב וגם לגיימינג בינוני השוואה בין זה לזה האם כדאי להוסיף 30 שקל ולקנות מחשב חזק טיפה יותר אך כרטיס מסך שנופל מה-525M? עזרה בבקשה, תודה מראש חברה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Proww,

היי חברה, אני מחפש לקנות מחשב ALL IN ONE. הבנתי שDELL חברה טובה.. אני זקוק להמלצה למחשב. הוא צריך להיות חזק, שיעמוד גם מול משחקים וישרת אותי להרבה זמן. סביבות המחיר 5000 תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Nahum2,

הי חברים יש לי מחשב בן פחות משנתיים P55A-UD3 I7-870 Sonata Solo 550 Plus 8 GB RAM כרטיס מסך HD6950 2GB באחריות לכמעט שנתיים. מעוניין למכור כי אני צריך מחשב נייד.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך לכיוון ה-4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, ומשחקים אבל לא משהו מטורף (שיוכל להריץ בצורה טובה את המשחקים של היום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by urich,

חברה שלום אני אשמח אם תעזרו לי אפילו שאני יוכל להסתדר לבד. אני יודע שיותר כיף לכם לתת מפרט למערכות לגיימרים ומחשבים ב20000 שקל אבל אני צריך את הזול שבזולים שבזולים. יש לאבא שלי מחשב לעסק שצריך ממש מינימום! אני אומר המערכת הכי זולה שאפשר למצוא. יש מארז (compucase ישן אפור ספק שכנראה מת ואני לא חושב שצריך מארז חדש) יש צורב סוני 52 32 52 שגם בו לא ממש משתמשים. יש סידירום שאני יכול לזרוק כי לא צריך. ויש הרד דיסק של סייגייט 40 גיגה חדש חדש. כלומר אני צריך מksp (אני רכשתי את הבוקסה שלי חצי שנה ואין לי טענה אחת!). מפרט של לוח אם (יציב- משולב קול,כ.מסך,רשת מודם מה שאפשר.) מעבד (קר איטי וזוווווווווווול) זיכרון (מינימום שבמינימום-מקסימום אפשר להוסיף). ספק כוח (לא אכפת לי להוסיף עוד…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by liores121,

מטרות המחשב? סרטים מוסיקה גיבויים.. משחקים ? הבסיסיים לא הכבדים * גודל המסך? לא מעל 14" * רזולוציית המסך? רצוי hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קליל. אני עתיד לטייל איתו במשך הארבעה חודשים הקרובים * זמן סוללה ? שיחזיק לפחות את ה5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצויhdmi וbluetooth אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500Gb לפחות * כונן אופטי? זה יהיה נחמד כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. המחשב נקנה בבנגקוק ויובא לארץ לאחר כמה חודשים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo,Asus.. אני כרגע בבנגקוק ויש כמה מחשבים שבדקתי. אשמח אם תתנו לי חוות דעת על…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by VanHalen,

מחפש המלצה לשילוש המבוסס על מעבד I5 זיכרון 16GB(מספיק לא?) ולוח אם מסדרה Z. לא מעוניין ב OC אגב, גם אופציות של AMD יכולות להיות מעניינות, פשוט מלא זמן לא הייתי בעניינים. דגש על יחס עלות תועלת, בלי להשתולל ובלי תקציב מוגדר, פשוט לשלם כמה שפחות. לדוגמא: מספיק לי 10400 אין צורך לשלם יותר בשביל עוד 300MHZ חשוב לי לוח אם טוב אבל שוב אין צורך להסחף. אם צריך להוסיף עוד 100 שקל לזיכרון מהיר יותר שנותן לי תוספת של 3% בכללי, גם מיותר לחלוטין. מקווה שהסברתי את עצמי. אגב, חשוב לי להבין למה בחרתם מה שבחרתם. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Ofirius3d,

שלום לכולם אני אנימטור תלת מימד במקצועי עובד בעיקר על תוכנת AUTODESK MAYA אפטר אפקטס ו3D STUDIO היום ישבתי עם בחור בחנות מחשבים והוא הרכיב לי מחשב שלטענתו הוא מחשב מעולה למה שאני צריך .. התקציב שלי היה 6000 שקלים זה המפרט של המחשב : Intel 3770 Quad Core i7 Tray : מעבד Scythe MUGEN 3 1156 + 1366 : מאוורר למעבד Gigabyte GA-H77M-D3H : לוח אם Kingston 4Gb DDR-3 1600Mhz HyperX : ארבעה זכרונות סך הכל 16 ג'יגה SilverStone Precision Black USB3.0 : מארז (שלטענתו מעולה לקירור ) Gigabyte GTX560 Ti 1280MB GDDR5 : כרטיס מסך Seasonic S12II-620 620W Active PFC : ספק כוח סך הכל עלה לי 5,313 ש''ח היתי שמח לביקורות של אנשים מהתחום ואנשים שמבינים בכלל :] תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by epichorus,

שלום לכולם, מאוד קורץ לי להזמין מחשב נייד מחו"ל בעקבות מחירים נמוכים בהרבה (שימושים: גלישה,אופיס,צפייה בסרטי HD) מכרים שלי המליצו לי לחפש בEBAY, לאחר חיפוש מצאתי את המחשב הבא במחיר די טוב של 675$+80$ משלוח כלומר 755$ סה"כ, אחרי הוספת המע"מ יוצא בערך 3300 ש"ח. זה המפרט : HP Pavilion DV4-1540US Color: Moonlight White * Intel® Core™ 2 Duo Processor T6600 2.20GHz * 4GB DDR3 installed memory * 320GB SATA Hard Drive(7200RPM, much faster than 5400rpm ones) * 14.1-inch diagonal WXGA High-Definiation HP BrightView Widescreen (1280 x 800) Display * LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-R/RW Double Layer Support * Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD * Intel Wi-Fi Link …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מה הולך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. בערך. אני יכול להוציא יותר אם יש צורך, אבל זה תלוי בכם, תשתדלו להשאר במסגרת התקציב. בנוסף, רציתי לשאול לגבי יכולת שדרוג עתידית ( SLI וכו') ועל ההשפעה של מוכנות לשדרוג על הביצועים של המפרט כיום. אם שדרוג יהיה אפשרי, כמה הוא יעלה (נגיד הוספת כ.מ. נוסף בעוד שנתיים), וכמה הוא באמת יוסיף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לשיקולכם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום. חנות TAG מחשבים פירסמה בקופון של המדינה הצעות למחשב במחיר שנראה קצת לא סביר: מחשב intel pentium 4 3 ghz 800 mhz - אינטל "פרסקוט מקורי. לוח אם - ASUS מקורי - 3 שנות אחריות. מארז מהודר SUPER ATX 400 W זכרון מהיר DDRAM 256 MB דיסק קשיח מהיר - 120GB 7200 RPM UDMA כרטיס מסך מקצועי מהדור החדש GFORCE FX 5500 128 MB DDR + TVOUT +DVI כרטיס קול 6 ערוצים סראונד 5.1 כרטיס רשת הכנה לאינטרנט 10/100 צורב DVD מהדור החדש DVD-RW X8 רמקולים סטריאו איכותיים 400WATT PMPO מקלדת מקצועית - עכבר גלילה לאינטרנט. מסך MAG / LG 17 מקורי. כל זה במחיר 3399 - לטענתם במקום 4200. ההצעה נראית לא סבירה - מה ה"קטש" ?? דעתכם! רמי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. להלן מפרט שליקטתי בעבר מכמה ת'רדים בפורום. המפרט מיועד למשחקים + סרטים לנער בן 14. בעבר המפרט היה מיועד לקלוע למחיר של 3500-4000 ש"ח. אודה לקבלת חיזוקים/עיצות איך לשפר ולהשאר בגבולות התקציב. מעבד Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO / (או קירור ZALMAN?) לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heatpipes - זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil. 667mhz - דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY כרטיס מסך PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte כרטיס קול…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Naquada,

אני מנסה משהו חדש אני מחפש מפרט למחשב עד 5 אלף המחשב לא מיועד למשחקים (איןצורך בכרטיס מסך חזק בכלל) יש צורך ב 2 GB RAM וב 2 HD שיעבוד ב RAM של הזכרונות שלהם 8 מ'ב (Cache) זהו בעיקרון תודה מראש Naquada

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל עם כרטיס מסך יעודי של nvidia ואת הליבה הגרפית של אינטל i5. יש לי תקלה של נגיעות לא רצויות במסך הטאץ', ורק כשאני מכבה את הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל, אזי הבעיה נעלמת (אבל אז לא ניתן לשלוט בבהירות) רציתי לשאול כיצד ניתן להגדיר שהנייד ישתמש רק בליבה של nvidia בתקווה שאולי זה יפתור את ההתנגשות..?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. השאלה שלי נוגעת לווסטרו 3300, שקיים ב2 תצורות: כ. מסך רגיל מובנה או ג'יפורס 310M (נדמה לי) האם המחשב עצמו חם יותר נוכח הכרטיס מסך? האם הדבר בולט?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by callmeshay,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, אני מאוד אודה למי שיעזור לי למצוא את מה שמתאים לי. תקציב מקסימלי 4500 - 4700 מה חשוב לי שכן יהיה במחשב: 15.6 מעבד I7 דגם טוב וחדיש. 16 GB זכרון פנימי. 1 הארד דיסק + 126SSD כרטיס מסך מדיום (לא High End ולא Low מחפש יותר בכיוון של אמצע.) ראיתי 2 סוגי כרטיסי מסך 1. Nvidia GeForce MX150 4GB GDDR5 2. NVIDIA GeForce GTX 1050 מספר 2, קצת יותר חזק אבל נראה לי מאוד נחמד אם זה נכנס לתקציב, אולי אפילו משהו ביניהם. ממתין לעצתכם, חשוב לי שהנראות של המחשב יהיה מחשב נורמלי ולא מחשב גיימינג עם האדום והמקשים שמוארים תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הי, מחפש לקנות מחשב נייד חזק לשימוש בתוכנת עיצוב ריינו (הבנתי שריינו לא מנצלת ריבוי מעבדים) ורינדור תמונות ממנה. כרגע עובד עם Dell מ2011 i7-2720qm עם quadro 1000m איזה מבחני ביצועים הכי רלוונטי עבורי? יש המלצות על מחשבים? מעוניין לעשות את הרכישה לפני סוף השנה ועם כל המעבדים החדשים.. אני מנסה לדחות כמה שיותר את הרכישה..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מה יותר מומלץ מבין הדגמים R61 X61 או XPS1210 במידה וכולם באותו מחיר והצורך שלי הוא משחקים קצת סרטים ולא יותר מידי[br]פורסם בתאריך: 5.03.2009 בשעה 17:58:57 הXPS בא עם מעבד T7200 2.0Gזה X60 ולא 61 סליחה והוא בא עם מעבד L2500 1.66

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש ברשותי את הנתונים הבאים: ספק כוח 650 W מעבד :i5 4460 כרטיס מסך : Gigabyte GT 1030 Low Profile 2G (זמני כי נשרף לי הקודם). 8GB זכרון חצי טרה SSD. עכשיו, הרכיבים (פרט לכרטיס מסך) הם בני 4-5 שנים. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וכנראה להוסיף עוד זיכרון של 8GB. אני יודע שזה ללא ספק יאפשר לשחק משחקים יותר עדכניים, אבל השאלה היא אם זה יספיק, האם המעבד כבר לא "מיושן" ועשה את שלו? מבחינתי ולפי מה שאני שם לב, הכל עובד כמו שצריך פרט לעובדה שאין לי אפשרות להריץ משחקים עדכניים על איכות נורמאלית.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, התחלתי ללמוד עיצוב גרפי השבוע וטרם רכשתי מחשב כי אני ממש מבולבלת ממגוון האופציות. המרצה אמר שכדאי מחשב מסוג דל או אסוס או כמובן מקבוק פרו. העניין שאני לא ככ מתחברת למקבוק וגם זה לא ממש בתקציב שלי. בכיתה שאנחנו לומדים יש מחשבי imac אשמח לדעת מה דעתכם, האם יבלבל אותי בכיתה לעבוד על מק ובבית pc? אולי בכל זאת לרכוש מק? ואם לא, על איזה מחשבים אתם ממליצים? אשמח לשמוע! יש מחשב שהמליצו לי שנקרא zeenbook pro של אסוס, אשמח לדעת מה דעתכם עליו. תודה רבה!🤗

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. למשחקים יש 1500 ש''ח אין צורך בציוד היקפי לא צריך צורב וכונן DVD חשוב שקט משום שהמחשב יהיה בחדר שינה אבל אין טעם להשקיע בזה כסף על חשבון דברים אחרים לא מתכונן OC כמובן תודה רבה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.