ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט בתקציב הזה (אפשר לחרוג ב200-300 ש"ח). המחשב חייב להריץ סרטי HD בצורה חלקה, כמו כן ישמש גם לכלי פיתוח, גרפיקה וכל מיני חישובים (eclipse, visual studio, photoshop, matlab). המחשב כמעט ולא ישמש למשחקי מחשב. אין צורך בהרדיסק ובכונן דיוידי. אין עדיפות לאינטל או AMD, תבחרו מה שאתם רואים לנכון, מה שחשוב הוא שהמחשב יתאים לצרכים וייתן ביצועים אופטימליים למחיר שלו. ועוד שאלה: האם יש היום לוחות אם שיש עליהם יותר מחיבור IDE אחד? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שמעוניין לרכוש מחשב נייד קומפקטי (12"-13") קומפקטי יוקרתי (לצרכים פרטיים, עבודה ו show-off ) הוא חשב לקנות macbook כלשהו, אבל ביקש עוד הצעות מקבילות בינתיים, מדגמים עסקיים חזקים של חברות אחרות. הוא בעקרון מעוניין ברשימה של 3-4 דגמים בולטים של חברות מובילות בשוק. מה יש (או יהיה בקרוב מאוד) שאפשר להציע לו לדעתכם? (אני מניח vaio ו ה dellים מהסדרות החדשות, אבל אני לא מכיר ממש דגמים) אשמח לעזרה שלכם. (גם טאבלטים יתקבלו בטווח המחירים הזה, אם טאבלט חורג ב 2000 ש"ח מהתקציב, אפשר להציע גם אותו) הוא יכול לקנות בארץ או בחו"ל (אם יש סיבה מסויימת לקנות בחו"ל - מחיר, דגם שלא קיים בארץ וכו') תרגישו חופשי להציע. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק למי שמבין בבקשה תקציב 2500$ בערך אני מזמין רק מהאתר www.tigerdirect.com שימוש המחשב יהיה סרטים ובעיקר משחקים כבדים פעולה ומרוצים בלבד על האפשרויות הכי גבוהות אך הרזולוציה לא חשובה !! רמת השקט לא ממש חשובה דרוש ציוד הקפי (מלבד ההגה שהוא פריט חובה ) רמקולים 5.1 מסך 22' ומקלדת + עכבר לא דורש כונן DVD /צורב או CDROM אני מעונין במארז יפה עדיפות לצבע שחור בכל חלקי המחשב אני מרכיב תמחשב ואין צורך במערכת הפעלה כלשהיא מתוכנן OC בהתאם לחומרה(חשבתי על מארז THERMALTAKE KANDALF שבא באתר הזה עם מערכת קירור נוזליTHERMALTAKE גם ) LOGITECH G25 הגה- 234$ LOGITECH G51 רמקולים -124$ LOGITECH MX3200 -70$ BFG GTX280 -380$ XFX NFORCE 780 SLI -250$ ULTRA X3 1000W- 200$ SEAGATE BARRACUDA …
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב אפשר לומר בלתי מוגבל.. רק לא ברמה של הבדיחה הלא מוצלחת של 3 כונני בלו-ריי כמו שעשו בטופיק שלי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים וקלים, צפיה בסרטים, קולנוע ביתי, עריכה גרפית דו מימדית, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה? מסך (אחד ענק! המחשב ישמש אפילו ברוב הזמן לסרטים!), מקלדת גיימרים, עכבר לייזר, רמקולים (Z-5500), כרטיס טלוויזיה אפילו כדי שאוכל לחבר את המחשב לממיר ולמכור…
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קרה לי משהו הזוי,פיקסל שרוף נעלם לי מהמחשב נייד HP,איך זה קרה ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהתייעצתי בכל הפורומים השונים, גיבשתי מפרט, אשמח לחוו"ד: חשוב לציין, שפרמטר מאוד חשוב מבחינתי הוא השקט. המחשב ישב בחדר שינה. Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ₪1570 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 Chipset ₪565 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ₪400 Sparkle Geforce 9500GT 256MB DDR3 Passive Cooling ₪359 THERMALTAKE BigTyp 120 VX ₪220 צורב LG DVD-RW X18 H62N SATA BLACK ₪159 NZXT HUSH + SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ₪550 המפרט יוצא כ-3800 ש"ח, ואני מתכנן להרכיב אותו בעצמי. אשמח להערות.
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ראיתי על מחשב נייד דבקה של מעבד Sentrino ואחד של core 2 duo,זה אותו דבר?
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני טס לארה"ב וקנדה וברצוני לקנות מחשב נייד חדש התקציב שלי הוא בערך 1000$ ואני מעוניין המחשב עם מסך בגודל של לפחות 15 אינצ' כל השאר אני משאיר פתוח.... אני מעוניין לקנות אצ המחשב הכי טוב האפשרי מבחינת חומרה... אני גם אשמח למצוא מחשב קל יחסית כרגע יש לי lenovo R50E והוא שוקל בערך 2.9 אני אשמח למחשב קל יותר... ועם נתוני חומרה הטובים ביותר....
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט ב4300 למחשב למשחקים שהכרטיס של ATI 4870 יהיה כלול.. כולל מסך דק ומדפסת. תודה ושבוע טוב !
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי אני חדש פה,עם יש משהו שלא כתוב ננכון תתקנו אותי,אוקיי ? טוב יש לי מחשב כבר 8 שנים מחשב איטי רצחחח,בקושי GTA זה מריץ לי. אני צריך מחשב חדש,שישרוד דיי הרבה זמן,שיהיה מהיררר. שיהיה 320 GB או פחות,אני צריך זוג רמקולים חדש.. התקציב שלי זה 5000 עד 6000 ואני צריך שיבנו לי אותו,כי אני לא יודע. עריכה:אני לא זקוק למסך או OC,המחשב בעיקר למשחקים מוזיקה ואינטרנט,שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו קרייסיס.אה..אני צריך כונן DVD אני רוצה מארז יחסית שקט,יש לי כרגע מסך BENQ 19 אינץ'
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד: lenovo 3000 N200. ואני רוצה בקרוב לשחק בו את המשחק החדש pro evolution soccer 2009 ... עכשיו אני לא מעוניין שהמשחק רק יעבוד במחשב הנייד שלי, כי אני מניח שכבר עכשיו הוא יעבוד.. אלא אני רוצה שהגראפיקה והאיכות יהיו כמו שצריך להיות במשחק pro evolution soccer 2009... עכשיו אשמח לדעת איך לשדרג אותו כי שאני אשחק להנאתי ואני אהנה מהגראפיקה המדהימה והמשחק האיכותי. נגיד להחליף כרטיס מסך, ולאיזה ובכמה כסף.. התקציב שלי לא ממש מוגדר, אך אני לא מתכוון לחרוג בשידרוג מעל ה1000 כמובן, אם זה רק להחליף כרטיס מסך, אני גם לא מתכוון להשקיע בכרטיס מסך 1000 שקל , אלא פחות.. אבל תכתבו מה אני צריך ואשמח אם תביאו סוגים ושמות ועלויות. תודה.
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין בהמלצה למחשב למישהי שעוסקת בעיצוב גראפי ומדיה על כל צורותיה (גראפיקה,ווידאו ועריכה,תלת מימד, קצת משחקים).בנוסף המחשב לשימוש שוטף של סרטים, אינטרנט וכל השיט הזה. המפרט צריך לכלול מסך 22 אינץ' (ראיתי מסך של ASUS עם מצלמה מובנית,נראה לי לי בחירה טובה) ציוד היקפי: עכבר (מדויק,חוטי,מעל MAINSTREAM , גרפיקאית), מקלדת (חוטית מולטימדיה סטנדרטית), רמקולים 2.1 סטדנרטיים (לא אודיופילית אבל שתרגיש קצת באסים בסרטים ומוזיקה), אם אפשר לדחוף בתקציב איזה כרטיס עריכת ווידאו (לא משהו FENCY, וגם לא חובה אם יבוא על חשבון תקציב לביצועים). דגשים: *זכרון מינימום 4GB , אם אפשר לדחוף יותר יהיה טוב (תתעסק בתוכנות שיודעות לנצל זכרון רב). *מעבד -עדיפות למרובע ליבה. *לוח אם-סטנדרטי שי…
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני לא רוצה לתמוך בNVIDIA וב INTEL לא בגלל שהם גרועים, אלא בגלל שזה ידפוק את התחרות אם אני רק אקנה אותם, צריך המלצות ממכם. המחשב למשחקים ולמוסיקה-עדיפות לשקטטטט
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אור ואני צריך מפרט של עד 3000 כלומר.. שלא יעבור אותו או שלא יהיה על 3000 (אלא קרוב אליו) אני צריך שהמחשב יתאים להכל.. לא למשחקים גדולים מדי, שיהיה INTEL. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד 15.4 אינץ' (בשאיפה לרזולוציה גבוהה) כתחליף לנייח. המחשב ישמש אותי גם לצרכי עבודה כמתכנת- משתמש הרבה eclipse למי שמכיר, מפעיל הרבה תוכנות יחד, עושה build לפרוייקטים (compiling) ותכונות גרפיקה למניהן גם. וגם לצרכי יום יום כגון אופיס, אינטרנט, משחקים וסרטים. בקיצור מחשב חזק. ואגב, למדתי על בשרי שכשבאים לקנות מחשב חדש תמיד כדאי ללכת על הטכנולוגיה החדשה ביותר, גם אם צריך לחרוג מהסכום מעט כי בסוף זה משתלם. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core2 Duo E8400 לוח אם : G31 Pearl Creek דיסק קשיח: 320GB SATA2 7200RPM 16MB , Western Digital זיכרון פנימי : 2*2gb Corsair Dhx twinx כרטיס מסך : PCIe nVIDIA Geforce 9500GT כונן אופטי : צורב Lg DVD lightScribe *22 מארז: סטנדרטי, ספק EZCOOL 450W 12CM FAN מחשב בתקציב עד 2500 לצורך תוכנה וגם צפייה בסרטים. האם הרכיבים עונים לצורך המוצע? האם נדרש קירור נוסף, או שהקירור הסטנדרטי יספיק ( אני לא עושה OC ). מחפש בנוסף מסך במחיר עד 1500 ש"ח שיתאים לצרכים ( עוד לא מצאתי )
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הטבל הזה החליט לקנות מחשב ב10K, ככל הנראה לא אכפת לו לזרוק את זה עוד שנה-מקסימום, לפח. לא משנה כמה ניסיתי לשכנע אותו שמחשב ב4000-5000 יעבוד אותו דבר כמו מחשב במחיר הזה...אולי באחוז או שניים פחות, הוא עדיין עומד על שלו. בקיצור, בניתי לו מפרט, מיועד לOC גבוה, אין צורך בקרור מים, מה שמפריע לי פה זה הלוח אם, אני לא סגור עליו, עדיף לקחת את הSTRIKER? משחקים כבדים+מסך 37FHD. -אבקש מכם לא לבנות מחשב, היות וכל החלקים כאו כמעט בטוחים. רק לעזור לי לבחור לוח אם מתאים או להשאיר אפילו את הDFI. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1439 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם DFI LANParty UT X48-T3RS ¤1381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392045 …
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב שיהיה סוס למשחקים וגם בכללי שיהיה אחלה לכל דבר, יעבוד חלק, יהיה שקט וחלקים של אינטל עדיף אני יודע שקשה להרכיב מפרט בסכום כזה אבל אני ממש מתחנן שתכינו לי מפרט חזק במחיר הזה. נ.ב. המפרט כולל את כל הציוד ההיקפי תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מחשב לשמוש בייתי שיתאים גם למשחקים ברמה בינונית וסרטים באיכות טובה הנה כמה אופציות שמצאתי אשמח לדעתכם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2114&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1299&CatCode=3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1301&CatCode=3 חשוב לי מאוד שהכרטיס מסך לא יהיה מובנה על לוח אם תוכלו להגיד לי אם זה ככה במחשבים שרשמתי כי איני מבינה בזה כל כך והאם יש צורך בלשנות חלקים מהמפרט של המחשבים? או שבכלל תמליצו לי על מפרט מחשב אחר (מעדיפה מחשב בנוי) לא מחייב ציוד היקפי תודה רבה על עזרתכם
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אז אני מקווה שאני הולך לפי הכללים. אני צריך מחשב חדש שמשלב עבודה משרדית ומשחקים, בעבודה משרדית אני מדבר בקטנה על תוכנות כמו אופיס וכאלה... מחשב שיענה על צרכים של סטודנט באוניברסיטה. מבחינת משחקים אני רוצה שהוא יריץ בצורה חלקה וטובה את כל המשחקים החדשים שיש היום ויוכל לעמוד בזה לאורך שנתיים בערך. יש לי מסף של MAG בגודל 17 אינץ' ככה שאני צריך רק את המחשב עצמו. אודה לכם אם תמליצו לי על חנות טובה וזולה באזור המרכז (עדיף פ"ת או כפר סבא) שבא אוכל לרכוש את כל החלקים האלה ולשלם על הרכבתם. בתודה מראש. אלון
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני רכישה בבקשה, האם מחשב זה נחשב לטוב ומתאים למשחקים כבדים ולתוכנות גרפיות?? האם יש לו מחלות או באגים ? לינק למפרט : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7000
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לעבודה בתלת מימד, בעיקר בתוכנה 3D Studio Max 9 במסגרת תקציב על 7000 ש"ח גג. אני משתמש בזוג מסכי CRT 17 אינטצ'. למי שתוהה מדוע אינני עובר ל- LCD רחב התשובה פשוטה: כדי להגיע לשטח העבודה של זוג מסכי 17 במסך LCD יחיד ובאיכות תצוגה סבירה, נדרשת ממני הוצאה כספית גבוהה מאוד שאיננה משתלמת לי כלכלית ואיכותית. בתהליך הרינדור כמעט את כל כולה של העבודה עושה המעבד, בזמן שאת תהליך העבודה השוטפת בתוכנה מריץ הכרטיס מסך. התוכנה יודעת להשתמש בריבוי ליבות, בטכנולוגית 64Bit ובנפחי ראם גבוהים. אשמח לשמוע ממכם בהקדם האפשרי, אני מעוניין לקנות את המחשב ולהתחיל לעבוד.
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
:hi: :hi: :hi: :lamer: - :hi: :hi: :hi: :hi: - :hi: :hi: מישהו יכול בבקשה לבנות לי מפרט טכני למחשב עד 4600ש"ח (גג 4700), בלי מסך!!! כדי שלא תשאלו בשביל מה הוא משמש אז ככה: המון גלישה באינטרנט, משחקים פו ושם, וחיבור ברשת. תודה מראש למגיב, GONZILA!!!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני נוסע למשלחת של ארבעה חודשים מספטמבר ונודע לי שבמקום שבו אני אשהה, הבית ספר מחייב שיהיה לי מחשב נייד, שיתאים לשימושים הנ"ל. חשובים לי דברים כמו: משקל, סוללה, וביצועים. בינתיים נתקלתי במחשב הנ"ל: http://www.gateway.com/systems/series/529598026.php האם הוא טוב? האם עולות בדעתכם עוד אפשרויות? תודה מראש לכל העונים!
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכם פעילי HWzone. ראשית, אני מודה לכם על תשומת הלב ונחישותכם לעזור לאלה הפחות מבינים. חבר טוב שלי הכין לי מפרט לפני שבועיים בערך, רציתי לדעת מה אתם חושבים ואם כדאי לחכות למוצר טוב יותר שיצא בקרוב. אבל קודם אציין את צרכי לפי הפורמט המצויין בכללי הפורום. התקציב שעומד לרשותי 5500 ש"ח. מטרות המחשב הם משחקים כבדים. אין צורך בציוד הקפי. אני כן מעוניין בכונן DVD, צורב, כונן דיסקטים. כרטיס קול לא חובה. ההעדפה שלי בכרטיסי מסך היא ל NVIDIA, לא שאני מבין בחברות האלה, פשוט כל כרטיסי המסך שהיו לי פותחו ע"י NVIDIA. עיצוב המחשב אינו חשוב כלל אם כי למיטב ידיעתי קירור הוא דווקא כן נושא חשוב. אין צרכים מיוחדים כלשהם, העיקר שיפעיל משחקים טוב . מידת הרעש איננה חשובה כלל כל עו…
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-