עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itay na,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בעיקר, הרצת סביבות פיתוח שלא אמורות לגזול משאבים יקרים מידי, פתיחת הרבה טאבים(ועבודה בשני מסכים) בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב(!) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אני מעדיף 15.6, משקל לא הכי קריטי לי שיהיה קל, אין צורך באורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מהחנות סקאי פיסי או Gibor Computers. או שיש לכם חנות אחרת יותר זולה ושתיהיה טובה [שיהיה אפשר משלוח עד הבית גם] בעקרון אני רוצה את הכרטיס מסך של נוודיה 8800 640.ולוח אם אסוס P5B .תביאו לי דיסק קשיח של 160 זה מספיק ובספק אני רוצה משהו זול אבל שיהיה הכי טוב למחיר.[הליברטי 400 יקר אולי יש משהו שטיפה יותר חלש אבל יותר זול] הקיצר שיהיה מחשב פצצה למשחקים במחיר הזה. ותנסו להביא מחשב ב4800. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב הוא ביקש שאני יביא לו מפרט עד 4 אלף שקל אבל עם מקסימום חריגה 4200 [רק עם ממש חייב] רק מהחנות פנדה שבקסריה! לא מתוכנן OC וצריך מחשב עכבר ומקלדת זה הכל! המחשב בעיקר למשחקים תודה לכולם

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by lior24,

שלום.. אני רוצה לקנות מחשב ניד מיני עכשיו אני מתלבט בין שני דגמים של asus אחד הוא 1215n הוא מגיע עם מעבד atom d525,הנה קישור למפרט שלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 והדגם השני הוא ul20a שהוא מגיע עם מעבד Intel Celeron SU2300 וזה קישור למפרט הזה: http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2313 איזה מחשב נותן ביצועים יותר טובים ואיזה מעבד יותר מהיר?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shira steinitz,

שלום צריכה המלצה למחשב נייד עבור ילד בגיל 13 עם רמת שמע (רמקולים) באיכות מצויינת לצורך שמיעת מוסיקה קלאסית באיכות גבוהה, צפיה בסרטים עם שמע מצויין. בנוסף- אפשרות לחיבור מיקרופון איכותי (כבר יש לנו) המקליט קבצי קול - הורדת קבצי הקול מהמקרופון למחשב, עריכת קבצי הקול- בינתיים באופן בסיסי ייתכן שבהמשך עריכה טובה יותר (תלמיד בבית ספר למוסיקה). מאוד חשוב: 1. איכות המסך- ילד עם משקפיים ובעיות ראיה לכן דרוש מסך טוב שמקל על עייפות בעיניים וכאבי עיניים עם אפשרות לשליטה באור הכחול אבל גם בלי ריצוד יתר. 2. הילד שם את הנייד על הברכיים לפעמים ולכן חשוב שלא יתחמם מדי. אם יש לכם מידע גם על קרינה- זה יכול להיות משמעותי בהחלטה הסופית על דגם או חברה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by h_yoav,

אם אני קונה מחשב נייד של hp נניח מחנות ואני לא יודע אם היא אמינה או לא פשוט העסקה נראית לי משתלמת... ונניח מתקלקל לי המחשב והם לא רוצים לתן לי אותו אני יכול ללכת ליבואן של hp להציג חשבונית ולתקן שם?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום הייתי רוצה שתבנו לי מפרט מחשב בתקציב הנ"ל לשימוש של אינטרנט סרטים וקצת משחקים. חשוב לי שיהיה הארד דיסק של חצי טרה וזיכרון פנימי של 4 גיגה. עדיף שיהיה מחנות באזור ראשון. תודה רבה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי חברה הרכבתי מפרט ב 5000 שח אשמח לביקורות הצעות וכו' תודה מראש לעוזרים [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] CM8064601560516 - Intel i5-4690 Quad core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray שלוש שנים אחריות[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: center]1[/TD] [TD=width: 80, align: center]₪ 946[/TD] [/TR] [TR] [TD] GA-H87-D3H - Gigabyte Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel H87 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 PCI Express x16 slots - 8-channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - 6 SATA3 6Gb/s - Up to 6 US…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by asaf11,

the computer propuse : Office, Internet. Should be fast!!! From Ivory : Computer 1: מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 or E2200 לוח אם MSI or Asus ציפסט אינטל G31 (לא 945) זכרון פנימי 1024MB (1GB) DDR II 800MHz דיסק קשיח 160GB SATA II 7200RPM 8MB (Western Digital or Seagate) כרטיס מסך Intel GMA 3100 (OB) UPTO 384MB Which mother board is better ? is the best one enough for me ? is 1 GB memory enough for me ? can u recommand other good MIFRAT for me ? should be the minimum price for my use... (but i need fast one...) Thanks Asaf PS the price is about 1000 nis

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. . מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמובן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה שוטפת, גלישה, צפייה בסרטים, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES 2014, ומדי פעם משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920X1080 המסך 2312HM של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Igor Reidler,

שלום. מתלבט בין שני מחשבים ניידים לצורך צריכת תוכן (גלישה, סרטים, חיבור לטלויזיה ועוד), ומעט יצירת תוכן (פיתוח ותחזוק אתר וורדפרס, פוטושופ, אילוסטרייטור). המשתמשת העיקרית - אשתי בעלת אייפון, אוהבת מוצרים של מק ועיצוב המוצר חשוב לה מאד. מהצד האחד "128GB 2015 Macbook pro 13 (לפני שהורידו את כל היציאות והעלו את המחיר ב2016) מחנות ishare בארץ. מהצד השני Microsoft surface book 128GB גרסה לפני אחרונה (לפני שהוסיפו קצת סוללה, כרטיס גרפי והעלו את המחיר) בהזמנה מאמאזון ארה"ב שני המחשבים עולים כ4800 ש"ח לפני מע"מ (עבור עסק של אשתי- מעצבת שמלות כלה "יערה נצר"). ייתרונות המק עבורי: 1. כבר שנים מדברים על קניית מק + עיצוב שאשתי אוהבת. 2. …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. תשמעו אני רוצה לקנות חלקים אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אל זה[לא מחשב חלקים] e4500 dual coure 2g ddr2 667 gigabyet ga p35 ds3 hd 3850 או 3870 יש לי מחיר של זה 2200 זה שווה את המחיר אם מישהו חושב שאפשר להוציא יותר טוב מזה שיגד לי פה תודהההה :yelclap:

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by The Ball,

זקוק למפרט ב-3,000 שקלים שלא כולל עכבר מקלדת ומסך עכשיו ככה: זה לא למשחקים או משהו... אולי קצת אבל לא משחקים חזקים שיהיה כרטיס מסך טוב אבל לא טוב מדי מעבד של אינטל... ואם אפשר גם לקבל את האתר (שיהיה אמין וטוב) שממנו הכנתם את המפרט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מחיר: 1500-2500 שימושים: משחקים ואינטרנט HP Probook 4530S Intel Core i5 - 2430M - 3M Cache 2.4 GHZ 8 GB 15.6' ATI MOBILITY RADEON HD 6490 640 GB SATA אני צריך נייד ל גיימינג שמשחקי רשת בעיקר ירוצו חופשי יפה וחלק . משחקים כמו : GUILD WARS 2 , SWTOR GTV IV TERA ONLINE COD חדש וכו .... שירוצו יפה וחלק ברשת ... עם לא על מקסימום אז על קרוב לזה . וכמובן ל סקייפ ודברים אחרים באיטרנט . מוזיקה ו סרטים . או תמליצו לי משו אחר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dorosen,

שלום לכולם, אני סטודנט שנה שלישית למדמ"ח, ויש לי הרבה קורסי תכנות (JAVA, #C) שאם המחשב יהיה נייד וצמוד אליי, אז החיים יהפכו להיות קלים הרבה יותר... בעיקרון בגלל שיהיו שעות רבות של עבודה על המחשב אני מעדיף מסך גדול 15.4, בשביל לא לעייף את העיניים. כמובן שחובה 1G זיכרון, לגבי המעבד אני די חושב לכיוון הCORE 2, נראה לי מיותר לקנות בתקציב כזה מעבד אחר. אני לא צריך לסחוב אותו יותר מדי, בשביל זה יש אוטו, אז גם היותר כבדים - בכיף. עשיתי חיפוש בפורום ראיתי כל מיני מחשבים, ורק התבלבלתי יותר.. המלצות למישהו?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by opkles,

שלום רציתי לשאול אם הלוח [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]לוח אם Asus H81M-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI מתאים למעבד [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD] מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray ללא צורך בעדכון ביוס ?[/TD] [/TR] [/TABLE] וכן אם הזכרון [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]זיכרון למחשב Corsair Value 8GB DDR3 1600MHz CL11 מתאים לאותו לוח?[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] תודה מ ר א ש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by rafi k,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר בשביל לשחק בו במשחקים החשים והחזקים ביותר, האם מחשבים ניידים מספיק חזקים בשביל משחקי מחשב והאם כרטיס המסך שלהם מספיק טוב?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מבקש להתייעץ בקשר למפרט למחשב .השימושים העיקריים גלישה באינטרנט, דואר אלקטרוני, פוטושופ, קצת פריהנד. קבלתי את ההצעה המצורפת כאן והמחיר 1748 ש"ח. הבן שלי אומר שהמפרט מעבר לצרכים שלי.אשמח לקבל חוות דעת והמלצות. כמו כן לגבי המארז +הספק ניתנת אחריות רק לשנה - האם זה סביר ? בתודה מראש.הקניה מתוכננת בחנות rsm intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray Cooler Master X Dream i117 RR-X117-18FP-R1 ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Kingston 4GB DDR3 1333Mhz CL9 KVR1333N9/4G WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN

19. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם ASUS P5PL2/C ¤466 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31057 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB ¤328 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500JS זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 800Mhz CL5 ¤319 http://skypc.co.il/product.asp?pid=M378T2953CZ3-CE7 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤833 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32001 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤167 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק Raidmax SMILODON ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=612WB הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 http://skypc.co.il/produ…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. CPU : AMD Athlon 64 3000+ Venice FSB 512KB L2 Cache Socket 939 E6 + Thermaltake TR2 Motherboard: Abit ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? Memories: ?512Mb 400MHz Twinmos? CAS 2.5 X2 Graphic Card: ?Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E? (Will get overclocked ) HDD: Western Digital "WD1600JS" 160GB / SATA-II / 7200RPM 8MB Cache -Bulk DVD-Recorder: ?NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? BLACK DVD-Rom: Any 16x48 BLACK DVD-ROM (כדי לצרוב מדיסק לדיסק וסתם כדי לא לשחוק את העינית של הצורב) Floppy: ?Teac/SONY 1.44 (Black)? Case: Sunbeam Samurai BLACK PSU: FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm FSP350-60THN Speakers: Altec Lansing ATP3 (תמיד חלמתי שיהיו לי אותם ) Monitor: Sa…

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by chilala,

קניתי מחשב חדש מסוג lenovo g510 והתקנתי ווינדוס 7 בעצמי והורדתי דרייברים בעצמי ..הכל הלך חלק חוץ מהדרייבר של המצלמה שבסוף ההתקנה שלו מופיע לי ההודעה הבאה no appropriate driver to be installed. מה שקורה שהמצלמה כן עובדת אבל בצבעים ממש גרועים ורואים ממש חשוך אני דיי בטוחה שזה בגלל זה.. בבקשה שמישו ייתן לי תשבה לזה בדקתי בכל האינטרנט ולא הצלחתי להבין מה לעשות. תודה רבה מראש, עמת לוי(:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by x2x,

לפני כחצי שנה חבר עזר לי להרכיב מפרט למחשב גיימינג,ותהיתי אם תוכלו לעזור לי לעדכן אותו. תודה רבה :-) [TABLE=width: 90, align: center] [TR] [TD]מעבד: [/TD] [TD]INTEL CORE I7 4790K - 4.0Ghz אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1613 [/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם: [/TD] [TD]ASUS MAXIMUS VII HERO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1108 [/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון: [/TD] [TD]KINGSTON HYPER-X BEAST 16GB (8GBX2) DDR3 1600MHz CL9 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪916 [/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך: [/TD] [TD]GIGABYTE NVIDIA GEFORCE GTX 780 "WINDFORCE 3X" 3GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪2352 [/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD: [/TD] [TD]SAMSUNG SH-S224BBLK x24 BLACK אחריות: שנתיים. מחיר: ₪110 [/TD] [/TR…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 1100 דולר מסך 13-14 רחב(WIDESCREEN) לשימוש משרדי ממושך+ מוזיקה ולצפייה בסרטים(פחות קריטי)ושימוש ברשת אלחוטיות משתנות על בסיס קבוע אני נוסע הרבה באוטובוסים טרמפים ורכבות ולא הבן אדם שיודע לשמור על ציוד הכי טוב בעולם כך שמאוד חשוב לי שהמחשב יהיה יותר עמיד מהרגיל(הגנת הארד דיסק וטכנולוגיות דומות) כמו כן חשוב שהמחשב לא יהיה כבד מ2.5 קילו עקב העובדות הנ"ל מאוד חשובה לי שהאחריות תהיה ארוכה ותקיפה כך שההתלבטות היא בין HP ללנובו ניסיתי לשחק באתר של לנובו עם כל מיני מפרטים ורק הסתבכתי יותר 1. אשמח עם תכוונו אותי במפרט מומלץ שאפשר בתקציב הזה(מעבד,זיכרון וכו..) על מחשב שירוץ בסבבה ויחזיק מעמד(ממש לא לחוץ לי טכנולוגיה הכי חדישה יותר אמינות) …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח Westren Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 כרטיס גרפי Club-3D Nvidia 8800GTS 320MB PCIe צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD מארז ללא ספק NZXT LEXA(בגלל העיצוב ובגלל שאין בלק ליין בארץ) ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W קרור למעבד Thermaltake V1 שאלה אחת: המפרט מיועד לOC של 3GHZ איך הטמפ' יהיו? נורמליות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מחפש מחשב נייד לעבודה + קצת משחקים, חלקי המחשב לא זרים לי, אבל אין לי את הידע לבניית מפרט שיעבוד טוב למה שאני צריך, במיוחד כשזה מגיע למשחקים (כרטיסים גרפיים) ולדורות המעבדים החדשים, אני לא יודע אם ני צריך מחשב "גיימינג" שיכול לתת לי מענה על לצרכי העבודה, או מחשב לצרכי עבודה שיכול לתת מענה גם ל"גיימינג" אשמח אם יש רעיונות והצעות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? שואף ל6k, גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קימפול ווירטואליזציה קלה, צריכת מולטמדיה, רוצה יכולת להריץ קצת משחקים (GTA 5) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.