עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ההורים החליטו להיפרד מהמחשב הישן בן ה10 ולקנות מחשב חדש. תקציב - 2500 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אם משתלם) ייעוד - גלישה באינטרנט, יישומי Office. סוליד באופן חובבני (אבא שלי מתכוון ללמוד קצת, לא משהו מקצועי) ציוד היקפי - ללא רכיבי בסיס קיימים - ללא שקט - כמה שניתן גודל - מארז סטנדרטי, אין צורך בתאורה מערכת הפעלה - ללא העדפה לחנות/איזור קניה - ללא העדפה. מגורים בחוף הכרמל מועד קנייה - מיידי בקשות מיוחדות לחיבורים - ללא אופק שדרוג - כן הערות נוספות: אבקש לכלול כונן SSD בנפח חצי טרה לפחות. בנושא השימוש בסוליד - שימוש קל מאוד, מניח שהדרישה מאלצת לכלול כרטיס גרפי במפרט אולם אין צורך בכרטיס מפלצתי. לאבא שלי י…

2. כמו בכותרת. חבר טוב שלי שאין לו ידע טוב כ"כ במחשבים ניידים מבקש עזרה. הקטע זה שגם לי אין כ"כ. התקציב הוא עד 4000, עדיף בקצת פחות למה הוא צריך לחסוך כמה שיותר. השימושים הם בעיקר ללימודים, אך שיהיה אפשרות גם למשחקים ברמה סבירה- (שיוכל לשחק במשחקים קלים לפעמים) חשוב שיהיה זמן סוללה טוב. מישהו יכול לעזור? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אבקש הצעה/המלצה למפרט מבוסס מעבד אינטל. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט + הקלטות מגיטרה חשמלית וכלי נגינה נוספים. אין לי צורך בCD-ROM/DVD או צורב וכמו כן לא רמקולים. רצוי מינימום זכרונות 512! תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ArtyPP,

אז ככה חבר שלי רוצה ליקנות מחשב חדש, והוא רוצה ביצועים מעולים במשחקים לכן הרכבתי לו כאן מיפרט מה דעתכם ? המיפרט יחובר זמנית למסך 19 LCD ואחרי זה למסך 22 איכותי, החבר מעוניין בכרטיס של NVIDIA, בעיקר המחשב למשחקים אבל יהיה שימוש בתוכנות ובHD לכן המיפרט שהורכב לדעתי דיי מתאים. Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe, יחידות 1 ¤890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1239 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤3…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שמעו אני צריך מחשב ב-3500 בלי מסך בלי צורב בלי עכבר מקלדת . המחשב הוא למשחקים וסרטים ואינטרנט וכל הדברים הרגילים 160 ג'יגה מקום מספיק כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים חדשים טוב.. מהירות ג'יגה .. אם אפשר וכל השאר מה שבראש שלכם... תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. המחשב הזה טוב [בשביל משחקים] (אך ורק מבחינת ביצועים, ולא כמה הוא משתלם מבחינה כספית) ? מה אתם אומרים עליו? יש חלקים שכדאי להחליף? רמקולים- Creative Inspire G380 2.1 כרטיס קול- Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS 7.1 Pci כרטיס מסך- NVIDIA LEADTEK WinFast GeForce px7800 GTX TDH MyVIVO Extreme לוח אם- NVIDIA Asus Nforce4 P5nd2-Sli מעבד- INTEL Pentium 4 Lga 775 3.0 Ghz 2Mb 800 Mhz 64 bit 630 box זיכרון- GEIL DDR2 1024MB (1GB) 667 MHZ כונן קשיח- Maxtor 6Y160mo Diamondmax plus 9 sata GB 160 מארז- ACHILLES-GAMING CASE

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. חבר שלי רוצה לקנות מחשב וזה המפרט שחשבתי לתת לו... CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1106 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 772.74 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 630.7 ] 2 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 497.09 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1550.46 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.47 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On LDW-811S 8/4/2/12//40/24/40 DVD±RW [ ¤ 859.4 ] 1 Mouse :…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, מחפש לפטופ לפי הנתונים הבאים: 1. תקציב מקס': עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא "להתקמצן" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית מתקדמת (דו ותלת מימד, מיועד לסטודנט בבצלאל שעוסק בתחום ומתפרנס מהשימוש במחשב זה). א) תוכנות עיקריות ספציפיות: Toonboom, Adobe (premiere , after , illustrator , photoshop ....), Maya, Dragon frame, Tv paint וכו'. שימוש יום-יומי. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. 6. האם מתוכנן OC? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 3, Skyrim,Assasin creed 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Matan D,

שלום, רכשתי מחשב נייד dell inspirion n5010 אך הנייד לא מזהה את הראוטר הביתי.. הראוטר מזוהה על-ידי האייפון ובנוסף כאשר אני מחשב את הראוטר בכבל למחשב הנייד הוא כן מזהה אותו... ניסיתי ללחוץ על הכפתור שמוצא רשתות אלחוטיות ( במקרה שלי f2, עם fn ובלי fn) ועדיין לא מצא לי כלום.. איפה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by PsyDream86,

יש אפשרות לשחזר את המחשב נייד שלי מסוג g550 למצב שהיה בהתחלה עם התקנה נקייה של ויסטה או שצריך לעשות פורמט מלא? lenovo g550

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום אנשים, לפני שתתחילו לקרוא חשוב שתדעו שהתהליך הוא תהליך מסוכן מאוד ורק מי שמבין יכול לבצע אותו! ועכשיו אפשר להתחיל אז גם לי זה קרה אחרי שנה וחצי של עבודה עם הלפטופ-הסוללה הלכה. יש לי מחשב HP Compaq 610, הסוללה החזיקה במקור שעת עבודה שלמה עם בהירות מסך גבוה ועבודה משרדית(ושעה וחצי עם בהירת נמוכה). לקראת הסוף הסוללה החזיקה לי 5 דקות בלחץ על המצב החסכוני. עשיתי מחקר לגבי הסוללות וגיליתי שהעסק בכלל לא זול. סוללה *חלופית* עולה בסביבות 350 ש"ח ומקורית 700+ וסוללה מEBAY עולה 30$ בערך. נשמע לי קצת יקר ולכן החלטתי לבדוק את סוג הסוללות בתוך הסוללה ולראות מה עלות ההחלפה הידנית. אז ככה, בסוללת 6 תאים ישנם 6 סוללות 18650 של 3.7v, בד"כ של סמסונג או פנסוניק, אצלי היו סמסו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני רוצה לדעת כמה שווה כל המערכת שלי, מסך דל 27 אינצ'- u2711 מארז antec דגם-twelve Hundred ספק כוח antec דגם EA750- 750watt לוח אם: intel- BLKDZ77BH55K מעבד: intel corei7 3770k קירור למעבד: CoolerMaster Hyper 2012 EVO זיכרון: Kingston Hyper x blu 8Gb / 1600Mhz DDR3 X2 כרטיס מסך: GEFORCE GTX 680 -Gigabyte-GV-N680OC-2GD דיסק קשיח 1: Kingston SSD 60Gb דיסק קשיח 2: WD 1Tb Blue SATA צורב DVD מערכת הפעלה Win8 pro 64Bit Heb אנטי ווירוס מקורי: Nod32 ציוד הקפי: מקלדת מכאנית +Logitech G710 עכבר Logitech 700 אוזניות razer TIMAT 7.1 מצלמת רשת: Logitech-c920 מחשב חדש פחות מחצי שנה אצלי

14. Started by Rhinoc,

1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? להשתמש במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?גיימינג בעיקר א) יש לציין את אופן השימוש. מופעל תמיד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא צריך מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5 עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?כבד אם הקירור יספיק לכך 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה ובדיקה. 9. האם יש העדפ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ברשותי כמעט מחשב שלם למכירה, אשמח לדעת כמה כדאי לבקש על כל חלק בנפרד, וכמה לבקש על הכל יחד (כעסקאת חבילה, ז"א מי שקונה הכל יחד שיצא לו טיפה יותר זול) מעבד AMD PHENOM X6 1075T קירור מקורי למעבד ובנוסף THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME עם זוג מאווררים 120 מ"מ לוח אם של GIGABYTE דגם MA770-UD3 זכרון RAM, שני סטיקים של 2GB בתדר 1066MHZ עם קירור פסיבי דגם GSKILL PI כרטיס מסך RADEION 6950 2GB מהגרסאות הראשונות שיצאו, בעזרת תוכנה הוא הופך זהה לחלוטין ל6970 (אם זה שווה משהו בכלל) ספק כח OCZ SXS500W תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by rank,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למפרט הבא ( מפרט עתידי) Sandforce ssd vortex 3 pro שהוא יצא Core i7 2600k sandy bridge Kingstone 2x3gb 1600mhz אני צריך הצעה ללוח אם עם סוקט 1155 Geforce 480gtx יש לי כבר ספק vx500w ומארז של coolermaster איכותי הצעות לשיפור ,שינוי ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צורך בעיבוד ומהירות ללא תקיעות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER V – פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין צורך במשחקים . כרטיס מסך פשוט עבור צפייה בתכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין משהו מוגדר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בצי…

18. Started by YTZ,

שלום, אני מחפש נייד עם מסך של 13.3 או 14 אינץ׳ במחיר של עד 4000 ללא חריגה. הנייד יריץ משחקים קלילים בינוניים כך שיש צורך בכרטיס מסך שאינו מובנה כמו כן יש צורך בזמן סוללה מינימלי של 5 שעות אמיתיות. (לא כזה שרשום 5 אבל בתכלס זה 2.5 או 3) רצוי עם אחריות כמה שיותר ארוכה כמובן. אין צורך בכונן אופטי או מע הפעלה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by rubus,

לחברי הפורום שלום! אני מנסה לעזור לידידה שלי לקנות מחשב שישמש אותה ללימודים. הסיבה למחשב במארז mini-itx הוא שאין לה מקום בשולחן עבודה למחשב בגודל mid/full tower. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן, עד 300 ש"ח בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ללימודים (ופרנסה) תוכנות Adobe Photpshop, Illustrator, inDesign ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. חברים של המשפחה רוצים לקנות מחשב לבן שלהם , והוא בן 11. המטרה היא משחקים בינוניים (מה שילד בן 11 משחק ) , כמו פיפ"א , פרו אבולושן סוקר, GTA ,, וצפייה בסרטים בעיקר. מחשב שלא יגביל את הילדון (: . 1. מה התקציב? 2000 ₪. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים , לא קלים אבל לא קרייסיס.), צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רמקולים פשוטים, לא יקרים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD לא צריך, יעבירו את הצורב מהמחשב הישן. כמו כן, אין צורך במסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במ…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי, איזה מחשב מומלץ בסדר גודל של 5000 ש"ח לשימוש עיסקי? חשוב: אמינות WIFI מסך 14-15 לא כבד מאוד וחיי בטרייה סבירים+ אילו חברות שווה לשקול? האם רק HP ו IBM? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by hck,

שלום, בחרתי לי את הנייד שאני מעוניין לרכוש, אולם יש שני דגמים שהם שונים במעט ואני מתלבט איזה מבין השניים. אני יודע שההבדלים הם לא כל כך משמעותיים, אבל מפני שרכישת מחשב היא לתקופה ארוכה, אני רוצה לדעת שעשיתי את הבחירה הטובה. הראשון: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9596&perur=4 מחשב נייד HP ProBook 4320s i3-370M Intel HD WS908EA מעבד: Intel Core i3-370M, 2.4GHz, 3MB L3 Cache כרטיס מסך: Intel HD השני: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9231&perur=4 מחשב נייד HP ProBook 4320s i3-350M ATI HD 530v WS705EA מעבד: Intel Core i3-350M, 2.26GHz כרטיס מסך: ATI Mobility RadeonTM HD 530v 512MB * כל שאר הפרמטרים זהים בדיוק, אפילו המחיר * ההתלבטויות: הראשון, מעבד חזק יותר…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by sagivstern,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS ו-MMO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. טוב אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ואמרתי שמפה יצא לו הפרט הטוב ביותר. אין הגבלה INTEL או AMD מה שנראה לכם יותר טוב ומשתלם. לא צריך מסך.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם. אני מתכונן בזמן הקרוב לרכוש מחשב נייד מחו"ל, התקציב כאמור 600-700$. מחשב לשימוש כללי (תלמיד) אני מחפש משהו קל, (נגיד 1.6-1.8 קילו, אבל לא מצאתי משהו כזה בתקציב) וגם אם אפשר מסך לא מבריק (גם לא מצאתי) בינתיים שמתי עין על הM1330 של דל עם: ב700$, לא הצלחתי למצוא לו קופון. (1.8 זה המשקל האידיאלי, כי לא מצאתי קל יותר בתקציב) או את הstudio 13 עם: ופה יש משהו מוזר, כי באתר של דל כתוב 805$, ואז שאני מוסיף לסל קניות כדי לשים קופון של 20% הוא אומר לי 944$, ואז אחרי הקופון זה 715. מדוע? הבעיה של המחשב הזה היא שהוא כבד יותר, ממה שהבנתי 2.2KG, זה נכון? ראיתי גם את הSL400 אבל הוא גם כבד, ופחות טוב מה13. אם יש לכם עוד הצעות אני אשמח, תודה!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים