ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
הי, אני זקוק להצעה למפרט למחשב חזק עם תקציב שפוי (עד 7.5K) שירנדר לי ב AFTER EFFECT באופן מהיר וחלק, גם ב4K. אני עובד עם תוכנות כמו אפטר אפקטס, מאיה, סוני וגאס, פרמייר ועוד. ושאלה רק אם אפשר, האם ישנו הבדל משמעותי בין כרטיס מסך GeForce RTX 2070 GDDR6 ל GTX 1660Ti תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
דרוש מחשב בעיקר לעבודה ולמולטימדיה, אין צורך במשחקים. אני מניח שארצה להרחיב אחריות לשלוש שנים, אבל לא מצאתי חברה שאני בטוח שתכסה אותי גם בארץ (אמרתם משהו על דל, אבל באתר שלהם ישראל לא מופיעה ברשימה, ובאימייל ששלחתי לנציגות הישראלית שלה בנושא קיבלתי תשובה מבולבלת שממנה משמע שאצטרך לשלם על תיקונים כאלו בארץ). אשמח לשמוע הצעות, אבל אם תוכלו רק להיות בטוחים במידע שאתם אומרים לי שזה יהיה בטוח אחריות בינלאומית. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13346 מה דעתכם? האם כדאי לרכוש? רוב תודות!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמצלה למפרט מחשב שולחני (ללא מסך) שישמש לעריכת וידאו (עבודה עם ADOBE PREMIERE וכו'), האם אפשר למצוא משהו בתקציב של 3,000-4,500 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין ליבא את הדגם MB134LL/A (המקבוק פרו החדש) מארה"ב, מחירו שם הוא 2500$, לארץ הוא עוד לא הגיע. דוד שלי חוזר מחו"ל וחשבתי לשלוח לו כסף כדי שיביא אותו איתו, מה הכדאיות של הדבר? כמה זמן וכמה זה יעלה "לעברת" את המחשב? יתרונות חסרונות ? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&node=home/shop_mac/family/macbook_pro (המחשב שבאמצע) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לחברי הפורום. מעוניין בחו"ד על המפרט הנ"ל. המטרה של המחשב להיות רב תכליתי זאת אומרת מספר פעולות בו זמנית, גיימינג קל, קצת מולטימדיה HD וכו' 1 אינטל מעבדי Price Units Total Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 995 1 995 GIGABYTE Price Units Total לוחות אם למעבדי אינטל P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E 530 1 530 זכרונות DDR3 1600Mhz Price Units Total 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 200 1 200 מסך כרטיסי Sapphire Price Units Total HD 6570 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 370 1 370 קשיחים דיסקים Samsung Price Units Total 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ 255 1 255 צורבי DVD Samsung Price Units Total SH-S223B …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים! אני בדרך לעוד רכישת מחשב ורציתי את חוות דעתכם על המפרט. שימו לב, כרטיס המסך הוא גירסת הטורבו (נראה לי שאין כמעט הבדל במחיר, פשוט לא מצאתי אותו ברשימה באתר שלהם). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! סביבות 4500 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בדגם הבא: http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=manual&maincat_no=135&prod_no=1200 בעת נסיון התקנת הדרייברים ל- Realtek High Definition Audio תוכנית ההתקנה מודיעה על שגיאה ונסגרת. ניסיתי מספר גרסאות של דרייברים מהאתר של MSI ושל רילטק. לא ניתן להסיר את ההתקן דרך מנהל הדרייברים או לנטרל אותו דרך הביוס. עצות יתקבלו בברכה. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגשים: 1. שקט 2. יכולת הקלטת שידורי TV 3. אין צורך בהכנה לשדורי HD. 4. מארז שוכב. אם ניתן לרדת מהתקציב שהוגדר מה טוב בתודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב, ולהחליף מעבד+זיכרון+לוח אם+מארז+ספק כוח.(זה בעצם מחשב שלם....... ) הקנייה תתבצע רק באפריל, ולכן אני מאמין שעד אז הכל יעלה פחות מ3500 ש"ח. החלקים: AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU Epox 8K9A2+ VIA KT400 Motherboard AGPx8, 5.1 Sound, S.ATA, ATA133 RAID, LAN, USB 2.0 4 DIMMs [AMD/DDR] 000572 DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Chieftec Aluminium AX-01SLD Tower (P/S not included HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply 475W - TUV/UL/CE Certificated Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! AVAILABLE IN STOCK ! NIS 3,581.42 , מה דעתכם? לא הבנתי כל כך מה זה Nforce 2, הזיכרון בא כ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים + משחקי אסטרטגיה ישנים יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... הייתי רוצה לקבל המלצה לקניית מחשב אשר שימושו יהיה למשחקים אינטרנט ולימודים...עד סכום של 4000 +\- אגב,מה ההבדל בין מערכות AMD לאינטל וד כמה חשוב מהירות המעבד ולמה??? בתודה מראש לכולם...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, באמצע נובמבר\דצמבר אני מתכנן לקנות מחשב,רציתי לקבל המלצה למפרט ותיקון למפרט שאני בניתי. בעיקר אני מתלבט לגבי דגם לוח האם,חשוב לי שיהיו מספיק חיבורי SATA (כונן קשיח+SSD+ אולי הוספה של קשיח בעתיד) האם חשוב לקחת תושבת Z77 או שאפשר להתפשר על אחת התושבות האחרות?ולמה בדיוק? בנוסף מאוד מעוניין ב SSD במחשב אז הנה הנתונים: <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות תועלת גבוהה ועלות נמוכה,אני בניתי את המפרט ב 5600 שח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג, 6K גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום א…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מערכת מחשב קטנת מימדים אשר מבוססת על מארז Corsair 380T שיש ברשותי. רוב השימוש של המחשב יהיו לעריכה דו מימדית, עריכת סאונד קלה, גלישה באינטרנט ומסחר בשוק ההון. כמה נקודות לציון: אני לא גיימר, אז כרטיס מסך יעודי לזה אני לא צריך. חשוב לי שיהיו לפחות 3 יציאות למסכים בכרטיס המסך. ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, עריכת סאונד ומעקב אחרי שוק ההון (ריבוי מסכים) א) במידה והמחשב מיועד לת…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח לשימוש גיימינג וסטירמר בו זמנית של המשחק וכן שימוש בפוטושופ לעריכה . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 6K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - לשימוש משחקים וכן עריכת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך הכול 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מאסיבי כולל עיבוד תמונה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא חובה מחשב עם צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? באיזור חודש ספטמבר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב לי שהכרטיס יהיה 8800 ומעבד אינטל כמובן 2 ג'גה זכרון ואני מתכוון לעשות oc עד 5000 שקל אם תעזרו זה יהיה יופי!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600X AM4 Box - מבצע בלאק פריידי בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 331 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 282 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 152 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! כמות: 1 - מחיר: ₪ 339 כונני SSD: Samsung SSD 256GB SM961 M.2 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 208 כרטיסי מסך: Palit GTX1650 StormX OC 4G GDDR5 128bit כמות: 1 - מחיר: ₪ 698 הרכבת מחשב: הרכבת כסף (חינם!…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
* מטרות המחשב? לימודים - עבודה עם לשוניות מרובות, חיפושים, ניתוחים סטטיסטיים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ' גג. (עדיף 13). מסך מאט - חשוב מאד!. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא ברור לי עד כמה קריטי - הדגש יהיה על עבודת טקסט וחיפושים באינטרנט של מידע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת שקטה זה שיקול, עדיף מקשים נעימים למגע ובאיכות טובה וגבוהה. * משקל רצוי? אזור הקילו וחצי.. לא יותר (שתי קילו זה כבר דיל ברייקר..) * האם …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... רציתי את עזרתכם בבחירת לפטופ לעבודה גרפיתועריכת וידאו. asus U35Jc, נראה לי הכי מתאים, כי הוא לא יקר ומאוד נייד... משהו יודע איך יעבוד לי פרמייר של אדובי ופוטושופ על המשב הזה? או אולי המלצות אחרות? מפרט Intel® Core™ i5 Processor 520M/450M : 2.4 GHz - 2.26 GHz, with Turbo Boost up to 2.93/2.66 GHz ;13.3" 16:9 HD (1366x768) LED backlit NVIDIA® GeForce® 310M, with 1GB DDR3 VRA
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהנתונים של שניהם אפשר לראות : i-3: Status Launched Launch Date Q1'10 Processor Number i3-350M # of Cores 2 # of Threads 4 Clock Speed 2.26 GHz Intel® Smart Cache 3 MB Bus/Core Ratio 17 DMI 2.5 GT/s Instruction Set 64-bit Instruction Set Extensions SSE4.1, SSE4.2 Embedded Options Available No Supplemental SKU No Lithography 32 nm Max TDP 35 W לעומת ה i - 5 Status Launched Launch Date Q2'10 Processor Number i5-450M # of Cores 2 # of Threads 4 Clock Speed 2.4 GHz Max Turbo Frequency 2.66 GHz Intel® Smart Cache 3 MB Bus/Core Ratio 18 DMI 2.5 GT/s Instruction Set 64-bit Instruction Set Extensions SSE4.1, SSE4.2 Embedded Options Available No Supple…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוד מעט עושה רכיזה חד פעמית גדולה (פעם אחרונה הייתה לפני המון המון זמן) ומאד חשוב לי שאני יוצא את המירב מהקנייה הזאת. אני אמנם מתענ יין במחשבים אך אינני מתיימר לדעת את כל הדברים החדשים ורציתי לשאול אם ישנם שיפורים כלשהו או הצעות לשיפור\ שדרוג שאפשר לעשות למפרט המוצע בקישור הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ (המפרט השני , או אם אתה חושבים שעדיף הראשון אני פתוח ל הצעות)[br]פורסם בתאריך: 7.07.2009 בשעה 16:05:19 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני חושב שזה יהיה באשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי ימים רבים של חשיבה וגלישה רבה בפורום הגעתי להחלטה על המפרט הבא רציתי לקבל חוות דעת עליו ואם יש הצעות לשיפורים/שידרוגים/שינויים המחשב כולל את המסך של Dell 2007 FP [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, מאד מקווה אם תוכלו לעזור לי. אני מתכוון לייבא מחשב נייד מארה"ב, מישהו מביא לי את זה. אם תוכלו לעיין במפרט ותגידו מה דעתכם . מפרט המחשב: Lenovo/IBM thinkpad T61. 14.1" cpu: T9300 (2.5GHz,800MHz,6mb). memory: 2 GB , 667 MHz ,1 Dim. HD: 160 GB , 7200 RPM. Graphics: NVIDIA Quadro NVS 140M (128MB). Intel Turbo Memory 1GB. price: 1400$ המחיר כולל מערכת הפעלה כמובן, ויסטה (?!!) ושדרוג אחריות ל3 שנים. האחריות בכלל תופסת כאן בארץ? השימושים הם בעיקר שימושי יום יום בנוסף לעבודה עם מטלב, מעט משחקים. מה אתם חושבים? הצעות, שיפורים, וגם נזיפות מתקבלות בשמחה רבה. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב + רמקולים + עכבר + מקלדת ב6 אלף . אין בעיה לקחת AMD או מ'שו . מארז - הייתי מעדיף את הסופרטאלנט וזהו , 6 אלף , אני צריך מחשב חזק , למשחקים דיי כבדים , HL2 וכו' . פחות לעיצוב ותוכנות כגון PHOTOSHOP . תודה .
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-