ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
מתחיל ללמוד מדעי המחשב, מחפש לקנות מחשב נייד לטווח ארוך שישמש אותי בתואר. בעיקרון מתלבט בין dell inspiron 3521 מעבד i7 לבין Lenovo idea pad s310 5937-4232 מעבד i5. זה המחשבים שהגעתי אליהם לאחר סינון שלי, טווח המחירים הוא 2.7-3.2 פחות או יותר. אשמח לתגובות וגם להצעות שונות אם יש לכם. תודה עידן - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחירים רלוונטיים לקניה באילת
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
13.3 עדיף עם i5 וSSD. אני לא מחפש ביצועים מטורפים למשחקים או פוטושופ. הכי חשוב לי שזה לא יעלה על 3000 שקל ושזה יהיה יחסית אמין (אני מודע לזה שב3000 שקל אי אפשר לבקש יותר מדי אבל לא איזה משהו טיוואני שמתקלקל תוך כמה חודשים...) הדבר הכי כבד שיעלה על זה זה visual studio על ווינדווס ובמקביל התקנה של אובונטו.. זהו.. אשמח לכל עצה והכוונה תודה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימדי? ישמש אותי כסטודנט + לצורך עיבוד תמונות/ * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ'. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) פחות משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות למקלדת מוארת. * משקל רצוי? בשאיפה עד 2 ק"ג - אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מינימום 5 שע…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שהמליצו לי של סמסונג נמחק מהאתר ולכן אבקש שוב המלחצות באזור הסכום 3000+- אפשר לחרוג קצת מהסכום.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , משחקים נוטים לכיוון הכבדים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ וכדומה). * גודל המסך? ;באזור ה15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוציה הגבוהה ביותר שניתנת בתקציב הזה, חשיבות מזערית יחסית לעומת שאר הקטגוריות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל, אין בעיה להתפשר על הנושא.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מה שניתן בתקציב, חשיבות מזערית לעומת קטגוריות אחרות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לVGA HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכ…
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום רב חברים, זקוק למפרט מחשב למטרות גיימינג כולל מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, שידורי סטרימינג של ספורט הצורכים כוח עיבוד רב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod למיניהם bf4 gta 5 ומשחקים חדשים שייצאו שדורשים מחשב חזק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה במפרט גם מסך dell 23 אז 19…
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה. קיבלתי את המחשב הזה אתמול מבן דוד שלי שהתגייס, רציתי לשאול לחוות דעת ואם יש משהו שצריך לשפר.. אני מתכנן לשחק עליו משחקים חזקים על איכות מאוד גבוהה.. תודה מעבד: I5 3550 IVY BRIDGE 3.30GHZ לוח אם: GIGABYTE - B75M-D3V כרטיס מסך נוכחי: GTX760 OC 2G GDD5 WIND X3 מארז: Sharkoon Tauron White ATX Case ספק כוח: 520 W MODULAR SEASONIC+ BRONZE ACTIVE עכבר: RAZER ABYSSUS מסך: DELL ULTRASHARP U2312HM 23
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, השנה אני מתחיל ללמוד במסלול להנדסת חשמל בטכניון. ראשית, אני לא ממש יודע מה נדרש מבחינת תוכנות שאעבוד איתן בעתיד... שנית, אני מפחד לקנות מחשב חלש מדי. ולכן, אני יוצא מנקודת הנחה שאני צריך מחשב חזק מספיק כדי שיעמוד בדרישות תוכנה גבוהות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים וכבדים), צפיה בסרטים * גודל המסך? 17+- . לא בעד מסכי מאט... * רזולוציית המסך? העדפה לFULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין חשיבות למשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך, 4 שעות עבודה רצופות ואף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI ללא ספק. * Bluetooth? לא הכרחי בעליל. * גודל מינימלי וסוג של …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פירסמתי דיון לפי 3 שבועות על מחשב שאני צריך וקיבלתי מ"bit" את המפרט הבא: 940 ₪ - Intel Quad Core i5 3570 3.4Ghz 270 ₪ - MSI B75MA-E33 660 ₪ - 16GB (2x8GB) Crucial Balistix Sport DDR3 1600Mhz 499 ₪ - NVIDIA GeForce Sparkle GTX650 1GB GDDR5 OC 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 299 ₪ - Cooler Master CMP-250 + Cooler Master 460W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 49 ₪ - Intel Original Copper Base 1155 95W 340 ₪ - Windows 7 Home Premium 64 bit Hebrew 850 ₪ - DELL 23'' U2312HM ULTRA Sharp IPS , PIVOT 60 ₪ - Microsoft Wired Keyboard 600 USB 122 ₪ - Microsoft Comfort Mouse 6000 זה מאתר startpc, ניסית להרכיב את המפרט הזה ב tms אבל יש כל מיני רכיבים לא תואמים …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Core i7-4770- מאוור ARCTIC AC-ALPINE-11GT לוח אם GIGABYTE GA-Z87M-HD3 זיכרון KINGSTON 8gb 1600MHZ דיסק קשיח אחסון WD 2TB דיסק קשיח מערכת הפעלה KINGSTON SSD 120GB SATA3 צורב DVD HP כרטיס מסך GIGABYTE GEFORCE 770 2GB RAM מארז THERMALTAKE COMMANDER MS-1 ספק כח THERMALTAKE LT 600W מחשב מיועד למשחקים ותכנות מה דעתכם הייתם משנים משהו?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מפרט: CM elite 120 - 264₪ Asus h87i plus - 640₪ Intel core i3 haswell 4130 - 569₪ Scythe Shuriken Rev. B - 115₪ שימושים: מחשב htpc סלוני לצורכי אינטרנט וסרטים והמלצה לssd תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אקנה כנראה את המחשב הזה: http://fre.co.il/items/141686 כמובן לא הייתי קורא עליו או מודע לו ללא ההמלצות פה בפורום. ממה שחיפשתי הוא הכי משתלם ונותן את התמורה שמצאתי במחשבים עד 4000 ש"ח (לפחות לפי מה שכתוב כי לא ראיתי אותו במציאות או השתמשתי בו) כמה שאלות : האם חיצונית הוא נראה כמו הדגם הזה (זה דגם טוב יותר) : האם גם לו יש מקלדת מוארת? הוא גם בא עם סאב מצורף, או שבדגם הזה אין באריזה סאב ומי שרוצה קונה בנפרד? מאיפה אני קונה עוד 4G זיכרון הכי זול( אבל שיהיה גם טוב)? כל דבר נוסף שיש במחשב הזה אני אשמח לדעת. ותודה
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? שבוע טוב אפשרות א': http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11142 אפשרות ב': http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=12338 ההתלבטות שלי היא בעיקר על עיניין של הכרטיס מסך, באמת יש שוני משמעותי בינייהם? אני גם לוקח במחשבה את עיניין השירות, אני יודע שלHP יש שירות מעולה, לא יצא לי לשמוע ביקורות על סמסונג. -המחשב נועד לשימוש יום יומי, לא מתכוון להריץ משחקים על אולטרא כל הזמן, אבל כן יהיה נחמד אם אוכל להריץ על מדיום~HIGH אשמח לדעות בעיניין נ.ב: אם יש לכם אפשרות טובה יותר בטווח של המחירים שלהם, אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה כבדה/ הורדות, כתיבה של שעות/שימוש משרדי וגם אם יוכל להריץ משחקים וסרטים אז למה לא * גודל המסך? מסך 15-16 הכי חשוב שיהיה מאט בלבד!!!! לא סובל מסכים מבריקים * רזולוציית המסך? HD או FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חובה מקלדת מלאה הכוללת numpad * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעדיף כמה שיותר שיהיה לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כוננן SSD 180-256 (לא חייב שיגיע מובנה, אני מוכן להחליף את HD שמגיע עם המחשב כל עוד זה נכנס בתקציב) כונן אופטי? לא נדרש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נדרשת * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נדרשת * הא…
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)משחקים,עריכה גראפית,עריכת וידיאו,עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כל תוכנות אדובי (Photoshop,Illustrator,Indesign,After Effects וכו..),Camsetia,Sony Vegas... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבPro,Call of Duty,Battlefield... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים ומשחקים * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? רצוי HD או LED * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? לא משהו מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יותר מUSB אחד * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB (לא מבין בסוג) * כונן אופטי? כן DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה עם ביצועים בינוניים ומעלה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: כמו שציינתי, מחשב התומך גם במשחקים, אבל לא חייב בהגדרות הכי גבוהות סכום המחשב צריך לנוע באיזה ה4000
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב בן שנתיים+, סה"כ אני מאוד מרוצה אבל מעוניין לשדרג אותו. הצורך בשידרוג בעיקר בשביל משחקים חדשים שיוצאים(המחשב כרגע מסוגל להריץ הכל אבל בהגדרות בינוניות ומטה) להלן המפרט הקיים: כרטיס מסך ATI Radeon 5770 מעבד: QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 זיכרון : DKingston 99U5458-001.A00LF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM כפול 2 דיסק קשיח: ST3500418AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II ספק: 500W לא ג'ינרי אני לא זוכר פשוט את השם של החברה תקציב: בערך כ-1000 שקל. אשמח לשמוע הצעות לאיזה חלקים כדאי לי לשדרג, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 (אם ההבדל משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, סרטים, עבודות ביה"ס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , BF 4 , COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 מסך של23" סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה יותר טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: חשוב שיריץ תוכנות כמו פוטושופ וCAD ברמה סבירה שאפשר לעבוד איתם ( לא מחשב מחשב סוס עבודה) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? מספיק עד HD 1366x768 אבל לא אתנגד ל 1920x1080, ללא תוספת גדולה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? איזור 2-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיתן לפחות שעה וחצי שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה אבל אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי, הכי זול, אני מביא SSD בנפרד * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, לנובו או אסוס בעיקר * כל דרי…
-
- 42 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מורידה דברים בכמויות , לאחרונה נהרס לי המחשב ומזל שקניתי כונן גיבוי של 10 טרה והעברתי את הכל. אני מחפש מחשב להורדות 24/7 וצפייה בסרטים ומוזיקה. לא משחקת בכלל! אשמח לעצות המחשב יקנה במדינת ישראל מטרות המחשב? אינטרנט הורדות וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה לא משנה המסך * רזולוציית המסך? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 ומעלה או 1 טרה .. אפשרי גם בשילוב של SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צר…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב הנני מתעתד להחליף את ה LENOVO X61S הנושן שעוד משרת אותי, אבל מתחיל להכביד עליי ועל אשתי בעבודה שוטפת איתו, איטי להחריד והסוללה מתחילה להחלש בצורה דרסטית.. מה שמביא לי הזדמנות להצדיק החלפה למחשב חדיש יותר לאחר כל כך הרבה שנים איתו. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? 13-14 אינץ'. אני חושב שמט יהיה עדיף בכדי להמנע מהשתקפויות ומהחזרי אור * רזולוציית המסך? אין דרישה ספציפית. מה שיהיה ייספק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה ספציפית * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. עדיף כמה שפחות כדי להקל על הניידות בתוך הבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, לפחות 4-5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ייספק לכל הצרכים * Bluetoo…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שיסחוב ארבע שנות לימודים. ראיתי שכבר התחילו להגיע דגמים עם מעבדי HASWELL. יכול להמתין עם המחשב מספר שבועות. האם צפויים לצאת דגמים נוספים שיהיו יותר כדאיים? * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, מעט תכנות בvisual studio וצפייה בסרטים באיכות HD על מסך 32 אינץ'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי?לא מהווה שיקול * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) the more the merrier...מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 ג'יגה…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד חדש ללימודים. הדרישות: מסך סטנדרטי (15.6) וחייב שיהיה HD או LED. מעבד i7 שטח אכסון לא קטן מ 1TB זכרון וכרטיס מסך אשר טובים למשחקים. (גרפיקה פחות חשוב). משקל המחשב לא חשוב. כל שאר הדברים יכולים להיות סטנדרטיים, והתקציב הוא באיזור ה4000.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לדרישות יומיומיות וכן לתכנות במסגרת התואר,הדרישות למטה. מעדיף שיעלה כמה שפחות בהתאם לדרישות, וכן שייתן תמורה למחיר. מה אתם אומרים על asus k550cc, http://ksp.co.il/?uin=20339? מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים ,תכנות , עבודה יומיומית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-16 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות, בערך 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ללימודים, לכן עדיף שיהיה ארוך (אם מתיישב עם התקציב) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות לאחריות זמינה (כגון עד בית הלק…
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש, התקציב באזור ה4000 ש"ח, אפשר להתגמש קצת אם יש הצדקה. להלן הדרישות: * מטרות המחשב? אני עתיד להיות סטודנט לרפואה, לכן עיקר השימושים יהיו משרדיים ולא תובעניים מדי. סרטים (בHD) מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על משהו בטווח של 13.3-14 אינץ'. אפשר לשקול אולי גם 12.5. נראה לי שיש לי עדיפות קלה למסך מט, אבל זה לא מאוד קריטי. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב. מעדיף שלא לעלות מעל ה1.9 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי זמן סוללה ארוך. שיפיק ליום לימודים (מהבוקר ועד שעות אהח"צ) …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז haswell יצא לפני כחודש, אבל איפה ה-ultrabook-ים החדשים? ראיתי שבחו"ל כבר התחילו לרוץ כמה, כגון ה-sony vaio pro וה-asus s7 החדש. אבל בארץ אני לא מצליח למצוא אפילו חנות אחת שמוכרת אותם. (לא mac) מישהו יודע מתי יגיעו לארץ? ואם כבר מדברים על זה, מתי asus, samsung ושאר החברות מוציאות את הדגמים החדשים?
-
- 52 תגובות
- 16.8k צפיות
- 1 follower
-