עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bartzi,

שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ASUS N550-JV משום מה כשאני מריץ את מדד חווית הווינדוס התוצאה שיוצאת לי היא 5 כאשר הביצועי גרפיקה בשולחן העבודה הם הצוואר בקבוק. ממה שראיתי ברשת במחשבים דומים לזה מהדגם הזה התוצאה אמורה להיות 6.8 למישהו יש מושג מה הסיבה? כמו כן יש לי בעיות בהרצת סרטים בBS PLAYER הסרט פשוט נתקע כל כמה שניות בצורה שהוא מדלג הלוך חזור בין שני פריימים למשך כמה שניות. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש. בר

2. Started by Bukur,

שלום לכולם, הלוח אם במחשב שלי נהרס והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המחשב, אני מעונייין לשדרג כרטיס מסך ולוח אם ולהוסיף הארד דיסק מכיוון שכרגע יש ברשותי רק SSD 120GB. התקציב הוא עד 2000 ש"ח ללא חריגות. זהו המפרט הקיים: מארז: Thermaltake M9 , כמו בדף המידע ללא החלון, כולל המאווררים.. דף מידע: http://www.thermaltakeusa.com/produc...?id=C_00002083 ספק כח: ACBEL PC6018 700W דף מידע : http://www.acbel.com/eng/Product.asp...sd=31&&pid=169 דיי חדש (שנה)לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO דף מידע: http://www.intel.com/content/www/us/...p+board+dx58so מעבד: Intel Core i7 920 2.67 GHZ Socket 1366 LGA. כרטיס מסך: GAINWORD GeForce 260 GTX 896 MB. זכרון: Kingston Hyper 4GB DDR3…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by tal89,

שלום חברים, יותר מדי התלבטויות. הגיע הזמן לעצה מהמקצוענים. תקציב - 3.5K, אפשר לגרד עוד מאה מאתיים אם שווה. גודל מסך - 13.3-14". הבנתי שישנה עדיפות למסך מט. דרישות - סטודנט למדמ"ח. תכנות, אופיס, סרטים, אולי משחקון פה ושם אבל זניח. עדיפות לכונן קשיח משולב SSD (500/32? זה יספיק למערכת ההפעלה?) * משקל רצוי - עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב. * כונן אופטי? אין צורך ממשי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? סעיף נפרד למטה. * כרטיס מסך - בהחלט אסתפק ב4000 המובנה, בעיקר אם חוסך סוללה וכסף. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, WIN8. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי שהארבע המובילות כרגע בשוק הניידי…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by josse,

היי קבלתי הצעה למחשב סמסונג האם המפרט הנ"ל מספיק לשימוש של אינטרנט ,אופיס וסרטים 720P ? ואם 2000 ש"ח הוא מחיר טוב? מחשב סמסונג 270E5E מסך 15.6 מעבד i3 3110M זכרון - 4GB HDD -500GB צורב ווינדוס 8 משקל 2.2 ק"ג ואחריות ל 3 שנים במעבדות IBM

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by Burkey,

שלום, אשמח לקבל רעיונות למפרטים עבור מחשב שמעבר לשימושים הבסיסיים (אינטרנט, אופיס וכו'), מיועד לבצע חישובים בתוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, וגם קצת תכנות. כמובן שהמחשב צריך להתמודד בכבוד עם אודיו ווידאו, אבל אני מניח שזה סטנדרט היום. מבחינת משחקים, לא הרבה, ואם כן, בדר"כ Football Manager ו/או FIFA. . מה התקציב המקסימאלי? לצערי לא גבוה - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה הכרחי, בעד 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יחד עם חישובים כגון קבצי אקסל גדולים וכו', מולטימדיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, י…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by alonran,

שלום לכולם, אני מחפש לבנות לעצמי מחשב חדש לאחר שהמחשב הנוכחי כבר לא מה שהיה פעם ( בן 5 כמעט) השימוש בו יהיה בעיקר לעריכת תמונות בתוכנות כמו Photoshop ו Lightroom , לצד עריכת וידאו בsony vegas ו Adobe Premiere. אשמח שמשחקים יעבדו בצורה חלקה אך זה לא השימוש המרכזי במחשב.1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרות לחריגה קלה למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עריכה גרפית ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בתיאור למעלה.שימוש תדיר- מדובר בתחביב והכנסה צדדית (צילום) ב) במיד…

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. * מטרות המחשב? תיכנות + Multitasking כבד + אולי משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? HD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? מקסימום 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה ניתן להתקין SSD של 128/256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שתהיה אפשרות בעתיד להרחיב ל16 GB RAM אני רוצה שיהיה לפחות 8GB RAM על המחשב, עם אפשרות להרחב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. חברה אני צריך את עזרתכם בחוות דעת על המפרט הבא, המחשב משומש לגיימיניג ואינטרנט והורדת סרטים מהאינטרנט, ללא צורך באוברקלוק, התקציב כרגע הוא 4700 שזה כולל מסך ואני רוצה שהוא יהיה של DELL 24, אין צורך בציוד הקפי ולא בהתקנת מערכת הפעלה, אין תכנון לשידרוג עתידי. אשמח לחוות דעת מהירה כי אני רוצה לקנות אותו בתחילת שבוע הבא, תודה מראש. מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray - 888₪ מאוורר למעבד: 43₪ - Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: 239₪ - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! ספק כוח + מארז: 485₪ - בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש זיכרונות: 340₪ - Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניי…

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by dcoolman,

שלום אני חושב לקנות מחשב חדש בשביל גרפיקה, למטה ציינתי את בקשותי מהמפרט וכמו כן מפרט שבניתי לבד בKSP למרות שאני לא הכי מבין. תודה על העזרה ושבת שלום. http://ksp.co.il/?uin=15890#complist 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים וכמובן לראות גם סדרות וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור,פלאש - תדיר. תוכנות תלת מימד - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  10. שלום! מחשב לסטודנט בתקציב של עד 4.6K +- מטרות המחשב: לשימוש סטודנט..עבודות משרדיות, עבודה עם מספר רב של תוכניות בו זמנית.. צפייה בסרטים באיכות HD מסך: עדיפות למסך מאט בגודל 13-14 אינץ' דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: עדיפות למקלדת מוארת. משקל רצוי: רצוי לא יותר מ2.3 קילו אך לא קריטי זמן סוללה? עדיפות למינימום חמש שעות סוללה ללא חיבור למקור חשמל האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף לשלב בין כונן קשיח בנפח של 500GB יחד עם SSD mSata בנפח של 128 עד 256 GB. כונן אופטי? רצוי אך לא שובר עסקה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא צריך אחריות בינ"ל (נרכש בארץ) אך אחריות של 3 שנים לפחות "באתר לקוח". האם בתקציב צר…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by מירו,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי NAS אבל שתהיה את האופציה להשתמש בו גם כ-HTPC. הכי חשוב לי במחשב הזה זה המארז שיהיה שקט וקריר ככל האפשר ויכלול כמה שיותר מקום להרדיסקים מצידי על חשבון הכוננים האופטיים ויהיה בעל צריכת חשמל נמוכה ככל האפשר. מבחינת הלוח אם שיהיו לו מספיק חיבורי SATA להרדיסקים ויציאה אופטית 5.1 לפחות למערכת חיצונית. יש לי כבר: הרד דיסקים, כונן אופטי, מסך, מקלדת, עכבר כך שאין צורך לכלול את זה במפרט. אם אפשר הייתי מעוניין לקבל המלצות ל-2 מפרטים שונים: 1) מפרט בסיסי ביותר בתקציב מינימאלי שיכלול כנראה את ה-G2030 של אינטל 2) מפרט מתקדם יותר עם אופציה עתידית להוסיף כרטיס מסך איכותי כך שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק עתידי (בטח מעבד I5) תודה רבה ל…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by danban44,

פרטים: * מטרות המחשב? עבודות תכנות (eclipse, visual studio וכו'), אופיס, אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה להקלדה * משקל רצוי? מקסימום של 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הבנתי ש-4 תאי סוללה = שעתיים של עבודה וזה נראה לי מעט מדי לסטודנט. מה דעתכם? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיגיע עם USB 3.0 * Bluetooth? יתרון אך לא חובה כלל * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * זיכרון - 4GB מינימום * כונן אופטי? יתרון אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יתרון, אך אוכל להתקין מערכת הפעלה בעצמי. * האם יש לכם ה…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  13. תשמעו אולי על הדור הנוכחי אין צורך בI5 אבל לפי מפרט של משחק מהדור הבא (דור הPS4 והXBONE) יש דרישות לI7 הדוגמא שיש לי כרגע זה WATCH DOGS WATCH DOGS Minimum Supported OS: Windows Vista SP2 64bit, Windows 7 SP1 64bit, Windows 8 64bit Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz RAM: 6 GB Video Card: 1024 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 (see supported list) Sound Card: DirectX 9 compatible Sound Card This product supports 64-bit operating systems ONLY Recommended Processor: Core i7 3770 @ 3.5Ghz or AMD FX-8350 @ 4.0Ghz RAM: 8 GB Video Card: 2048 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 or higher (see supported list) Sound Card: Surrou…

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by ashka,

היי, ברצוני לרכוש מחשב מיני שיחובר לטלויזיה (דרך HDMI), ויהווה Media Center, אך גם יאפשר גלישה ברשת ושימוש בסיסי במ"ה (לדוגמא-עריכת מסמכי אופיס). חשוב לי שתהיה לו אפשרות להיות אלחוטי (WIFI), כי בחדר הטלויזיה אין גישה נוח לכבל רשת. יש לנו HD חיצוני שנוכל לחבר אותו למחשב, לכן גודל ה-HD של המחשב לא חייב להיות גדול. הרכישה תתבצע בהולנד. תקציב עד 3000 שח (~600 יורו) ראיתי מספר אופציות ברשת שיכולות להתאים, אבל איני יודעת מהם הפרמטרים החשובים בקניית מיני מחשב, לכן אשמח לחוות דעתכם. ראיתי אופציות של היצרנים ZOTAC, ARSROCK, GIGABYTE Intel i3 core http://www.sicomputers.nl/systemen/merk-pcs/zotac/pc-zbox-zbox-id88-plus-be-h61-intel-i3-3220t-4gb-ddr3-1600-500gb-hdd-wifi-bt-remote-e…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by RonCohen,

אני מחפש כבר הרבה זמן מחשב נייד עכשיו הגיע dell vostro 5470 אבל אין עליו ביקורות אז רציתי לשאול אם למשהו יצאה להשתמש או פשוט חוות דעת על שהי עליו או לפחות על המפרט

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nivzion,

היי, בעקרון אני צריך את המחשב עבור משחקים כמו Xcom-Enemy Unknown, שלדעתי ייסחבו על המפרט הזה, חוץ מזה עבור אינטרנט, אופיס וסרטים. אני מתלבט בין שני המחשבים האילה, אשמח להמלצות... http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10507 או זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10333 תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by nettek,

היי, התחדשתי בנייד הזה אתמול זאת הפעם הראשונה שיש לי נייד אז יש כמה דברים שלא כל כך מובנים לי ואשמח לעזרה בהם. ייתכן שאוסיף שאלות עם הזמן... וחלק מהשאלות הם בעצם על ווינדוס 8 כי זאת גם פעם ראשונה שלי עם ווינדוס 8. 1. איך מחליפים מכרטיס המסך המובנה של Intel לכרטיס מסך של Nvidia? אני מופתע כי חיפשתי גם כאן וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לזה... בעיקרון הגעתי ללוח הבקרה של Nvidia (תמונה מצורפת) אבל אני לא סגור על זה שזה אומר שאכן החלפתי את כרטיס מסך, אשמח אם תאשרו שזה אכן נכון. אם כן, זה אומר שגם סרטים לדוגמא ירוצו על כרטיס זה? 2. קיבלתי דיסק עם דרייברים - כשאני מכניס אותו ומפעיל את ההתקנה אני מקבל את ההודעה "The drivers in this disk are not compatible with your hardwar". א…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים, אני מחפש laptop חדש (ראשון שלי) שישמש אותי לעבודה ולמידה מהבית. כלומר השימושים העיקריים: הרבה אינטרנט והרבה קריאת מסמכים, כתיבת קוד, מיילים וכדומה. אני מעוניין במסך בגודל סטנדרטי כלומר 15.6 אינץ'. לא מעוניין בקטן, וגם לא בגדול ומפלצתי למרות שהניידות פחות חשובה לי. אני מנסה להחליט האם לקנות laptop עם רזולוציה 1920X1080 או 1366X768. באופן כללי איכות וחדות התמונה מאוד חשובים לי, אני בדרך כלל בן אדם ששם לב להבדלים כאלו ומוכן לשלם את ההפרש כדי לקבל איכות טובה יותר. (לא שאני משווה, אבל אתמול ראיתי mac נייד עם רזולוציית ratina גבוהה מאוד והכל היה נראה ממש חד ומדהים, היה תענוג לראות את זה). הסיבה שאני חושש לקנות FullHD היא שאני מפחד שהכול יהיה קטן מדי ולא קריא. המוכר…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ISRAEL3571,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט בעיקר עבודות על המחשב נטו לא מעבר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? שלא יהיה ענק בסביבות ה 12-13 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כ"כ חשוב, רגילה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? משקל סביר שיהיה אפשר לסחוב ולהתהלך איתו לסחוב אותו בתיק * האם נדרש זמן סוללה ארו…

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by PokMadui,

היי, בלי יותר מדי בלבולי שכל, אני פשוט אגיע לתכל'ס: אני צריך מחשב בעיקר לגיימינג, במחיר מקסימלי של 3K. הסטייה הכי גדולה שאני יכול להרשות לעצמי היא 500 ש"ח. הייתי רוצה שיריץ משחקים חדשים בטווח של עד 3 שנים מעכשיו, למרות שאני לא כל כך בקיא בענייני החומרה האלה, אז יכול להיות שהציפיות שלי לא ריאליות. הוא כנראה הולך להריץ הכל על "טלוויזיה" (פתרון זמני עד שיהיה לי כסף למסך סביר) 26 אינץ', שהרזולוציה הטבעית שלה לפי דעתי היא בין 1280X720 ל-1920X1080, אני ממש לא יודע איך לבדוק את זה... מדובר במשהו ממש זול של Sansui. בעיקרון- שיריץ משחקים על הגדרות בינוניות-גבוהות, לשנתיים הקרובות (דגש על המעבד הגרפי בעיקר). אין שום צורך בכונן SSD וכו', שהכונן האופטי יהיה סביר, ואין צורך במערכת הפע…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום אני צלם סטילס ויש לי מחשב יישן וטוב שאני רוצה לשדרג אותו נכון לרגע זה המפרט שלי הוא כרטיס גרפי : NVIDIA GeForce GTX 560 כונן SSD דגם : OCZ VERTEX3 MI ATA מעבד : 1075AMD Phenom II X6 לוח אם : ACPI x64-based PC כוננים פנימיים יש לי כבר מן הסתם אני רוצה לשדרג את המעבד לאינטל לוח אם איכותי RAM הכי גבוהה שיש חשוב לי לציין שאין לי שימוש בתלת מימד / משחקים לכן מבחינת כרטיס מסך אני לא יודע אם מה שיש לי עכשיו מתאים ללוח אם אחר? ואם לא אז אני לא יודע כמה זה הכרחי ? התוכנות העיקריות שלי זה LIGHTROOM ו PHOTOSHOP שורה תחתונה אני צריך מחשב שיריץ לי תמונות ברזולוציה גבוהה במהירות שיא מחשב שיעבד לי את התמונות כמה שיותר מהר תודה

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by shaftut,

מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפייה בסרטים fullhd 1080p כשהוא מחובר למסך טלוויזיה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב מאחר ואני מתכוון לחבר אותו למסך של הטלוויזיה והוא אמור להיות רוב הזמן בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את המחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835550 האם הוא יספיק לדרישות שלי? אשמח לקבל הצעות אחרות שעונות לדרישות. בסך הכל אני צריך מחשב שאוכל לחבר אותו למסך של הטלוויזיה בחיבור HDMI ולצפות דרכו בסרטים באיכות 1080P ולגלוש באינטרנט. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by andrei21,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD עם אופצייה ל4K בעתיד, משחקים וסרטים בתלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS, GTA V , battlefield 4.... יש להתחשב במשחקי העתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920-1080 בעתיד ישתדרג ל 2600-1400 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by andrei21,

1. מה התקציב המקסימאלי לא לבזבז א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, לא יותר מידי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? .... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים חדשים עם התחשבות בעתיד המשחקים, תכני HD אולי 4K בשלב מסויים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה תכנות בתדירות גבוהה לצורך פרנסה ותחביב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5 . battlefield 4, COD ghosts.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560x1440 27 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by dforer,

שלום לכולם. אני קורא בפורום דיי הרבה זמן אבל רק עכשיו החלטתי להירשם. אני מחפש מחשב נייד כבר הרבה זמן, אבל עכשיו כשנותר רק עוד שבוע וחצי עד ללימודים אני חושב שהגיע הזמן לרכוש. חשוב לציין שאני קונה כנראה את המחשב בארה"ב אז הצעות מאתרים כמו אמאזון יתקבלו בברכה. מטרות המחשב? בעיקרון אני מתחיל שנה א' בהנדסת חשמל ומחשבים. השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים, תכנות ועיצוב גרפי (כתחביב) בפוטושופ ואילוסטרייטור. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? לא משנה לי רק שיהיה לפחות HD ready * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? עד 2-2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני רוצה מחשב עם המעבדים החדשים אז הוא אמור להיות ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימל…

• 1 תגובה
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים