ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני קורא בפורום דיי הרבה זמן אבל רק עכשיו החלטתי להירשם. אני מחפש מחשב נייד כבר הרבה זמן, אבל עכשיו כשנותר רק עוד שבוע וחצי עד ללימודים אני חושב שהגיע הזמן לרכוש. חשוב לציין שאני קונה כנראה את המחשב בארה"ב אז הצעות מאתרים כמו אמאזון יתקבלו בברכה. מטרות המחשב? בעיקרון אני מתחיל שנה א' בהנדסת חשמל ומחשבים. השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים, תכנות ועיצוב גרפי (כתחביב) בפוטושופ ואילוסטרייטור. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? לא משנה לי רק שיהיה לפחות HD ready * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? עד 2-2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני רוצה מחשב עם המעבדים החדשים אז הוא אמור להיות ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימל…
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
היי. יש לי את המחשב הזה: np900x3c . לפני מספר חודשים נשפכה לי כוס קפה שלמה לתוך המקלדת. באופן די מוזר, לא קרה כלום למחשב. הכל עובד עד היום כמו שצריך. הבעייה היחידה היא שהמקשים בצד ימין של המקלדת דביקים (בגלל הקפה שהיה למטה ולא התאדה). ביררתי בחנויות ואמרו לי שהתיקון הוא נע בין 500 ל 1000 שח. במחיר כזה אני אשבית את המחשב שגם ככה יש לי צורך ב16 GB זכרון ואין איך להרחיב לו. השאלה שלי היא, האם אדם קצת טכני שפירק כמה דברים בחיים שלו יכול לפרק בעצמו את המקלדת ולנקות אותה? יש אולי פתורונות אחרים? איזה ספריי? משהו? אולי לפרק מקש מקש ולנקות עם ספריי או סמרטוט? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד probook 4520s ושאני לוחץ על כפתור ההדלקה. הווינדוס עולה אבל אני לא רואה כמעט כלום בגלל שהמסך חשוך. מה הפתרון?. תודה.
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד תואר ראשון במשפטים, והגעתי למסקנה שאני צריך מחשב. מטרות המחשב? בעיקר לימודים, גם צפיה בסדרות. * גודל המסך? 13.3" מבחינתי זה אופטימלי. עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? לא משנה, מינימום 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 4-5 שעות עבודה עדיף יותא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?VGA * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה, עדיף מינימום 320GB * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך …
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מחשב לאשתי היא גרפיקאית 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כגון אינטרנט, סרטים וכיו"ב. גם תוכנות גרפיות, לא תלת מימד אבל שימוש די תדיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , פלאש Indesign, Illustrator. בכולן שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן …
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש גרפיקה (תוכנות Adobe בעיקר) ועריכת וידאו בסיסי התקציב שלי עד 5000 בלחץ, מצאתי שני דגמים שנראים לי רלוונטים ואני מתלבט לגביהם Lenovo Z500 (ולקחת אותו עם הרחבת אחריות ל3) http://ksp.co.il/?uin=20515 Dell SE 7520 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=17234 ההתלבטות שלי היא בגלל שלנובו נחשבים פחות אמינים לפי מה שהבנתי אבל יש להם כרטיס מסך של NVIDIA (שהוא טוב לגרפיקה) הוא קל יותר במשקל ונחשב שמתחמם פחות ויש לו SSD והדל הבנתי שהוא כבד יחסית אבל יש לו מסך הרבה יותר טוב מהלנובו ואחריות אמינה יותר, ויש לי ניסיון חיובי איתם אבל הכרטיס מסך של AMD פחות טוב לי והבטריה שלו נחשבת שמחזיקה פחות והבניה בינונית אני ממש אשמח אם למישה…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, את המחשב הבא הרכבתי לאחר קריאה באינטרנט, בפורומים, ובמפרטים המומלצים. אשמח לחוות דעת לפני קניה. 1. מה התקציב המקסימאלי?7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים,גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים+גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אהלן! הצצתי בפורום אבל לא מצאתי דיון עדכני לשבוע בדיוק באותם נושאים שאני מבקש עזרה בהם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג, המטרה היא לקנות את המחשב בעוד יומיים, בעשירי לחודש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח, עדיף להוריד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכה גרפית גם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ARMA 3, THE DIVISION, ב…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? תיכנות + Multitasking כבד + אולי משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? HD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? מקסימום 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה ניתן להתקין SSD של 128/256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שתהיה אפשרות בעתיד להרחיב ל16 GB RAM אני רוצה שיהיה לפחות 8GB RAM על המחשב, עם אפשרות להרחב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של asus דגם k55vd (מעבד i7 עם 16gb זיכרון RAM) ואני רוצה להחליף את הDVD בכונן ssd. עכשיו ראיתי בebay את הדבר הזה: http://www.ebay.com/itm/2nd-SATA-TO-...item4172873a83 שאליו אני יחבר את הssd הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849353 ואז אני יחליף את הDVD בכונן הזה. השאלה אם זה ינצל את כל המהירות שנותן לי הSSD או שחלק ממנה "יאבד" בגלל החיבור הכפול הזה ללוח. תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לשימוש ביתי(אינטרנט,סרטים) + ללימודים(שנה רביעית אז בקטנה) הנדסת תוכנה + תיכנות שישמש אותי גם לעבודה בעתיד * גודל המסך? 15.6 , מאט * רזולוציית המסך? פחות חשוב אבל עדיפות לfull hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2-3 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 750 + ssd 32 , ו7200 rpm * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי dell , …
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפושים ובדיקות באינטרנט וחוות דעת של חברים החלטתי לקנות את האולטרא בוק של אסוס UX31A. הדילמה היחידה שנותרה היא לגבי בחירת המעבד למחשב. השימושים שלי במחשב הם דיי בסיסיים, מרבית הזמן המחשב משמש לצרכים משרדיים (אופיס, גלישה באינטרנט וכו...) ומדי פעם גם לצפייה בסרטים. אין לי שום צורך בתוכנות גרפיות חזקות, משחקים או משהו בסגנון. אני מתלבט האם לקחת את המעבד i5 או i7 של אינטל למחשב, אינני מבין יותר מדי בחומרה של מחשבים ניידים בכללי ובמעבדים בפרט, אך נראה לי שעל פניו ה-i5 יספק את צרכיי באופן מספק, ויותר... עיקר ההתלבטות מגיעה בעקבות עניין של התחממות - האם מעבד חזק יותר מתחמם פחות בגלל שאין לו צורך להתאמץ? בנוסף, האם בחירה במעבד חזק יותר תגרום לכך שאוכל להנות מהמחש…
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, התחדשתי בנייד הזה אתמול זאת הפעם הראשונה שיש לי נייד אז יש כמה דברים שלא כל כך מובנים לי ואשמח לעזרה בהם. ייתכן שאוסיף שאלות עם הזמן... וחלק מהשאלות הם בעצם על ווינדוס 8 כי זאת גם פעם ראשונה שלי עם ווינדוס 8. 1. איך מחליפים מכרטיס המסך המובנה של Intel לכרטיס מסך של Nvidia? אני מופתע כי חיפשתי גם כאן וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לזה... בעיקרון הגעתי ללוח הבקרה של Nvidia (תמונה מצורפת) אבל אני לא סגור על זה שזה אומר שאכן החלפתי את כרטיס מסך, אשמח אם תאשרו שזה אכן נכון. אם כן, זה אומר שגם סרטים לדוגמא ירוצו על כרטיס זה? 2. קיבלתי דיסק עם דרייברים - כשאני מכניס אותו ומפעיל את ההתקנה אני מקבל את ההודעה "The drivers in this disk are not compatible with your hardwar". א…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימושי סטודנט רגילים, תכנות בסיסי וסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה14 אינץ'. לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא עקרוני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? צפוי להתנייד עם המחשב רבות, כך שכמה שפחות יותר טוב.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן! מעל 4 שעות. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימלי 500 GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך נדרשת אחריות של לפחות 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * דרישות נוספות - חשוב שתהיה אפשרות לאבטח את המחשב פיזית/ לעגנו למניעת גניבתו. התקציב בכוונה גמיש. אמנם הדרישות לא בשמיים אך חשוב לי שגם בעוד 5 שנים המחשב יהיה טוב ולא לקנות מחשב שיגביל …
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום. אשמח להמלצה למחשב ללימודים. * תקציב? תקציב פתוח. יחס עלות/תועלת טוב. * מטרות המחשב לימודים (OneNote ותכנות). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? כמה שיותר גדול. מט. * רזולוציית המסך? אף פעם לא השתמשתי במחשב נייד בשביל לימודים, אז הרזולוציה האופטימלית לפי דעתכם. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 2 קילו. אפשר 2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן. יוכל להיות בהטענה כל שעה וחצי למשך 10 דקות. כמובן שייטען במשך הלילה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB. אם אפשר SSD בנוסף ל-HDD זה יהיה מעולה. * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! מחשב לסטודנט בתקציב של עד 4.6K +- מטרות המחשב: לשימוש סטודנט..עבודות משרדיות, עבודה עם מספר רב של תוכניות בו זמנית.. צפייה בסרטים באיכות HD מסך: עדיפות למסך מאט בגודל 13-14 אינץ' דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: עדיפות למקלדת מוארת. משקל רצוי: רצוי לא יותר מ2.3 קילו אך לא קריטי זמן סוללה? עדיפות למינימום חמש שעות סוללה ללא חיבור למקור חשמל האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף לשלב בין כונן קשיח בנפח של 500GB יחד עם SSD mSata בנפח של 128 עד 256 GB. כונן אופטי? רצוי אך לא שובר עסקה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא צריך אחריות בינ"ל (נרכש בארץ) אך אחריות של 3 שנים לפחות "באתר לקוח". האם בתקציב צר…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום המחשב הנייד שלי מת לאחרונה ולאחר מחשבה מרובה החלטתי כי ברצוני לקנות מחשב all in one בתצורת טאבלט. כלומר כזה הוא טאבלט ענק של 18-24 אינטש שיש לו מעבד i5-i7, לצערי מכל הבדיקות שערכתי ראיתי שיש את המחשבים הללו: sony tap 20 - הוא הכי יקר ברשימה והכי חזק, כך זה נראה עם מעבד i7 במהירות של 2.0ghz עם intel graphics 4000, בלוטות' ושבב nfc. ראיתי ביקורת לא כל כך מחמיאה עליו ביוטיוב והוא יקר dell xps 18 - במחיר די טוב (מתחת ל-5000) אבל עם מעבד i3 מהירות 1.7ghz שאני מניח שיהיה בלתי ניתן לשימוש מאחר ואני מתכנן להתקין עליו גם visual studio ואולי dune 2000 אלה הכי רלוונטים אבל יש עוד כמה שבכלל אין טעם לדבר עליהם, אני רק מזכיר אותם כדי לציין שבהם אני לא מעוניין: len…
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, במסגרת חיפושים אחרי מחשב נייד הנועד לשמש לצורכי לימודים תכנות וגיימינג קל, נתקלתי ב Lenovo z500 שלדעתי עונה על הצרכים שלי ומשתלם יותר בהיבט היחס חומרה-מחיר ליתר הדגמים/חברות בטווח מחיר זה. (אגב, אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע אותה). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הנ"ל: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=9893 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10746 או בקיצור, גרסאת הtouch או הגרסה הרגילה. ההבדל במחיר פחות מ-300 ש"ח, הוא מבחינתי יותר זניח. ההבדל המשמעותי מבחינתי הוא הבדלי המשקל. 2.2 ק"ג למחשב ללא מסך המגע, 2.8 ק"ג למחשב עם מסך המגע- הבדל משמעותי שכן אני מתכנן לקחת את המחשב לחדרי ההרצאות ולמעבדות לצרכי תכנות (סטודנט להנדסת תוכנה) על בסיס יום יומי וכמובן שי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו ביקש ממני להעריך לו את מחיר המחשב הזה: Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz kingston PC3-10700 667 MHz 2048mbX2 לוח אינטל DH55HC hd 500gb הערכה שלי היא בסביבות 650-700 שקל,מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט שלו: http://www.orange.co.il/PageFiles/5228/LPT02_HP_Pavilion_dv3_2090ej.pdf הוא בן 4 שנים בערך.. הבעיות העיקריות זה שהוא ניהיה קצת איטי ומתחמם די מהר.. בכמה להערכתכם אפשר למכור אותו?
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים את הG510, אני בינתיים מרוצה חוץ מבעיה אחת. במחשב יש שני כרטיסי מסך, אחד מובנה של אינטל וRadeon 8750M שמיועד לפעולות גרפיות רציניות יותר כמו משחקים. הגדרתי בתוכנה של הרדאון שבמשחקים שבחרתי הוא יכנס לפעולה, אבל זה לא קורה. בהגדרות הגרפיות של המשחקים כתוב שהכרטיס הפעיל הוא האינטל ואין אפשרות בחירה בין שני כרטיסים. חיפשתי באינטרנט פתרון, ראיתי שבחו"ל נתקלים בבעיה הזאת אבל הפתרון שמציעים הוא לבחור בתוכנה של רדאון להפעיל את הכרטיס, אבל לי זה לא עובד. יש לי את הדרייברים העדכניים ביותר שלנובו סיפקה לכרטיסים, שניהם מזוהים במנהל ההתקנה, אבל הרדאון פשוט לא נכנס לפעולה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
LENOVO Z500 http://www.zolprice.co.il/product-1987-Lenovo_Ideapad_Z500_MBYE3IV.aspx ASUS VivoBook S500CA-CJ005H http://fre.co.il/items/141716#BigBuyNow התלהבתי מהעובדה של-asus יש כונן היברידי (כלומר HDD ו-SSD עבור מערכת ההפעלה) כמו כן, הכונן הקשיח עובד במהירות 7500rpm לעומת ה-5400 של הלנובו. מצד שני הזיכרון של הלנובו הוא 8GB לעומת 4GB של אסוס, והמעבד שלו מסדרת M לעומת סדרת U של אסוס. אז במה הייתם בוחרים מבין השניים? תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
תקציב משוער: 5,000-8,000 מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים ככל שאפשר כמו באטל פילד וכו, עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 * כונן אופטי? או צורב DVD רגיל, או קורא בלוריי במידה והדבר לא יאלץ חריגה מהתקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חברה אמינה עם שירות טו…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחר אני מתחיל לימודים ואני צריך מחשב לעבוד איתו, המחשב יסתובב איתי הרבה בדרכים למכללה וחזרה ולעבודה אז חשוב שיהיה עמיד כמה שאפשר למכות ונפילות. * תקציב? בסביבות 3500 . * מטרות המחשב? תיכנות, הפעלת תוכנות קצת כבדות כמו פוטושופ וכאלה, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14, לגבי הסוג אני צריך המלצה. ללא מסך מגע. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טוב במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת ועכבר נוחים לעבודה ממושכת * משקל רצוי? בסביבות 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן עבודה של 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ו2-3 חיבורי USB …
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-