עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Uricorn,

באטלפילד 4 רץ אצלי עם המון לאגים. מה לדעתכם אני צריך לשדרג כדי להריץ אותו ברמה סבירה? המחשב הוא בן שנהת ובאטלפילד 3 רץ עליו בהתחלה בצורה חלקה מאד. לאחרונה המשחק (BF3) התחיל לרוץ עם קצת לאגים והמעבד עובד על 100 אחוזים, הורדת הגרפיקה במשחק וסגירת תוכנות שרצות ברקע הפסיק את התקיעות. בבאטלפילד 4 גם על הגרפיקה הנמוכה ביותר יש עדיין מלא לאגים. אולי זה קשור למפה הספציפי? פשוט בבטא לאחר שהורדתי את הגרפיקה עד הסוף הצלחתי להריץ את זה סביר. סרטון להדגמה: המפרט שלי: Arctic 12cm x 2 (Case) A.PFC 500W FAN 12 Ci-POWER CWT GA-B75M-D3H GIGABYTE (Mobo) 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 (intel) HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz x 2 EVGA NVIDIA GeForce GTX 5…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  2. אחרי התלבטות ארוכה ועזרה על-ידכם, גיבשתי 2 מחשבים סופיים : 1. Samsung ATIV Book 8 2. Dell XPS 15 http://ksp.co.il/?uin=19206 ההתלבטות שלי היא כזו. אני צריך מחפש מולטימדיה לא למשחקים. לראות סרטים FHD ושהמחשב לא יקרטע, אינטרנט ולמשחק מאוד ספציפי Counter Strike Global Offensive וסביר להניח שגם לעריכת מוזיקה בעתיד. אני כן מצד אחד רוצה מחשב מתקדם כמה שאפשר ובלי להתפשר על ביצועים, ואני לא ישקר חשוב לי שהוא יהיה קל משקל ושגם יראה טוב. (בגלל זה אני לא הולך על האופציה של LENOVO), מה גם שאני מעדיף בכלל ללא כונן אופטי (אין לי צורך בו), אבל אפשר להתפשר במחשב ה-DELL מאחר והוא יחסית קל משקל. ההתלבטות בין 2 המחשבים, היא מצד אחד ה-DELL מאוד יקר - ולא ברור לי למה, הייתי שמח אם הייתי מקבל …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Ran Ventura,

היי, ברשותי מחשב נייד מהסוג שציינתי בכותרת. לאחרונה יש לי בעיה של תצוגה. בזמן שאני לוחץ על כפתור הווליום או לחלופין על הCAPSE LOCK לא מופיע לי תצוגה על המסך עצמו בעת הלחיצה. אשמח לעזרה, תודה מראש

4. Started by jonathanh,

שלום, אבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שאמור לשמש סטודנטית באוניברסיטה, אבל בעיקר כתחליף למחשב בייתי. תודה יונתן. * מטרות המחשב: אופיס, SPSS, קצת סרטים וגלישה ביתית. * גודל המסך: 13.3-14 * רזולוציית המסך אין לי מושג. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין, אבל חשוב שתהיה מקלדת שנוח לעבוד איתה. * משקל רצוי בסביבות 2 ק"ג. עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)\ חשוב לי שיהיה בו כונן SSD ככה שיעלה מהר ממצב SLEEP * כונן אופטי? אין לי מושג * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. רצוי. * האם יש…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי,אני מעדיף שלא לקנות משהו עם כרטיס גרפי של אינטל אז מצאתי מחשב אחד שנראה לי די טוב,אשמח לשמוע המלצות נוספות או הערות Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6891

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by RDvd,

היי, כמה לדעתכם שווה הגוש מתכות הזה? I5 2500 3.3GHZ SANDY BRIDGE mobo: Asus P8H67M Pro GPU: SAPPHIRE AMD 1GB HD6850 HDD: samsung 103sj 1TB (חדש) memory: G.Skill Ripjawz-X 2GBX2 1333mhz ddr3 cl7-7-7-7-21 ספק: seasonic 600w 80+ מארז: לא זוכר את הדגם, מארז פשוט יחסית של COOLER MASTER שעלה בסביבות ה-220, יש פילטרים לאיוורור למעלה ומקדימה, nothing special... האמת שהוא אחלה מחשב והוא מריץ הכל על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) או הגדרות בינוניות גבוהות (במקרה של קרייסיס 3), אבל נוצר מצב שאני צריך להוסיף עכשיו זיכרון ועוד שנתיים כרטיס מסך ועוד שלוש שנים מעבד+לוח אם ואולי גם הספק כח ימות... כך שאני שוקל לעשות עכשיו קצת Hustling במקום תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Matann26,

מחשב לשימוש אישי בעיקר לימוד בנושא המחשבים, מכונות וירטואליות קצת קוד וכאלה * גודל המסך - בערך 15.6 זה אחלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא טאץ'!! * משקל רצוי - שיהיה משקל סביר * זמן סוללה - פחות חשוב אבל עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi, vga, usb 3.0 * Bluetooth - עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - 750 ל1tb (לא מחייב בssd) * כונן אופטי - גם לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא אפשר לציין שאני יכול לקנות את המחשב באילת

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  8. Started by -Tal-,

שלום, רציתי לברר האם היבואן הרשמי של סמסונג השתנה? עד עכשיו ידעתי שהיבואן הרשמי הוא חיון אבל הבנתי מאחת החנויות שהאחריות עכשיו של "סאם ליין". האם זה נכון? תודה.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by no_way,

שלום, ברצוני לשפר את החלקים של המחשב שלי. האם כדי לשפר/לקנות חלקים או פשוט לקנות מחשב חדש לגמרי? להלן המפרט:

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by no_way,

שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, מחשב גיימינג. להלן מצורפות תמונות של המפרט הישן שלי. כמה הוא שווה ואיפה כדי למכור את החלקים שלו? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח כתלות בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המטרה העיקרית היא שימוש בתוכנת SOLID EDGE - CAD. מעט אם בכלל גיימינג, הרבה אינטרנט וגם סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLID EDGE, כבד, לא פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  12. Started by Modan2,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושים רגילים פחות או יותר - עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב שיהיה דק ומהיר. 13.3 או 14" 128 GB SSD , מסך מגע - יתרון. ראיתי את המחשב הזה של סמסונג שעונה לקריוטריונים והמחיר. מישהו יכול להמליץ אליו או משהו אחר? http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=12161 תודה עידן

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by daone,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כי שלי קצת ישן ואני מעוניין להעביר ממנו שני דברים למחשב החדש: 1) את הכרטיס מסך (GTX 660ti) 2) את הדיסק קשיח SSD 250GB של סמסונג בנוסף המפרט שאותו אני רוצה לקנות הוא עולה 5800 שקל ואני אכתוב אותו למטה: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27802[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Noctua NH-U12S CPU Cool…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  14. אהלן זה פוסט ראשון שלי ,אחרי שאני עוקב לאחרונה לא מעט אחרי סיקורים והמלצות ממשתמשים שרשומים כאן בשבוע הקרוב אני משתדרג למחשב חדש לגמרי לטובת - הפקה מוסיקלית (עם דגש הרבה יותר חזק) למטרת פרנסה ולאורך טווח ,בנוסף לעריכת סרטים ,ועריכה גרפית. המפרט שכרגע נמצא אצלי בן כמעט 7 שנים פרטים: מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם - MSI ms-7360 p35 neo זכרונות ראם - kingston ddr2 X2gb 667mhz כרטיס מסך - Asus NVIDIA GeForce GT 520 - GF119 דיסק קשיח - Seagate ST3500320AS 500MB 7200RPM (ישאר ויצטרף אליו עוד דיסק קשיח של 1 טרה ,פרטים בהמשך) צורב/דיוידי - LG HL-DT-ST DVDRAM GH20NS10 (ישאר אין לי צורך בהחלפה) ספק כוח - 300W (לא הכי משנה פרטי חברה וכו') כי הוא משתדרג,פרטים בהמשך .…

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  15. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד התקציב שלי זה 4500 ש"ח המטרה העיקרית היא שהוא יריץ את כל המשחקים החדשים שיוצאים ושיצאו (לא חייב על האיכות הכי גבוהה אבל גם לא על הכי מסריחה שיהיה MED+) אני גם רוצה להשתמש במחשב ללימודים (תכנות) ולראות סרטים בFULL HD בטלוויזיה בגלל זה חיבור HDMI זה דבר מאוד קריטי לי. בתכלס להגיד לכם המשקל של המחשב לא מעניין אותי.. אם אפשר להתפשר על סוללה כדי שהמחשב יהיה חזק יותר במעבד או בכרטיס מסך אין לי בעיה להתפשר כי רוב הזמן אני אחבר אותו לחשמל... אבל גם שלא יגמר אחרי שעתיים שיחזיק ליותר מ5 או 6 שעות... גודל המסך וסוג המסך לא משנה לי כל כך כמובן שיש עדיפות ל17 אינץ'.. מצדי שהמחשב יגיע בלי מערכת הפעלה.. אשמח לקבל המלצות אני מעוניין לרכוש את ה…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  16. זקוק להמלצה זריזה ומקצועית לנייד לשימוש בתוכנות הנדסיות כבדות. המלצה למחשב נייד חזק במיוחד בכל מה שקשור למעבד - גם ריבוי-ת'רדים וגם מבחינת ביצועי ליבה בודדת. חייב SSD לא קטן + 8G זיכרון לפחות תקציב גמיש מאוד אבל לא להשתגע. עדיף גודל/משקל שפוי כדי לסחוב ברכבת אבל יותר חשוב ביצועים. חיי סוללה של שעתיים+ מספקים אותי. כרטיס מסך של NVIDIA יכול להיות תוספת נחמדה (בשביל CUDA) אבל לא קריטי. תודה!

• 139 תגובות
    • 79k צפיות
  17. אשמח לדעתכם/המלצה על נייד * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך: 15.6 אינץ. מעדיף מסך מאט. אך ניתן להתפשר בעניין * מעבד: רצוי i5 * זכרון: רצוי מעל 4 גיגה * רזולוציית המסך: כמה שיותר... לא ממש קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי מקלדת נומרית, מעדיף מסך מגע * משקל רצוי: כמה שפחות, אני אמור להתנייד איתו מדי יום מהמשרד לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך :​ לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לפחות 500 גיגה. כאן ההעדפה הברורה שלי הנה לשימוש בכונן SSD. אלא שעלותו בנפח זה יקרה ביותר. לכן הדרישה שלי כאן הנה או כונן משולב SATA/SSD לכל הפחות, או לחילופין מחשב עם צורב ואז אכניס לתוכו כונן SSD 128 ג…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by israelisraeli,

יש למישהו המלצה לכרטיס מסך ב300-500 ש"ח? אני לא רוצה לעשות gaming רציני. המחשק הכי כבד שאני משחק זה SWTOR (Star Wars The Old Republic) ראיתי בTMS כרטיס של חברת ninja ותהיתי אם מישהו יודע משהו על החברה הזאת, כי לא הצלחתי למצוא עליה כלום באינטרנט. https://www.tms.co.il/product/11893 אני לא יודע אם כדאי לקנות מהם, אבל הוא זוך ב70 ש"ח מהאחד של Gigabeyteתודה! ניר

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by noamborisov,

היי אני מחפש מחשב נייד לשימוש סטודנט + משחקים בזמן הפנוי, ראיתי באתר גרופון כמה מחשבים שנראו לי, האם אלו האפשרויות הטובות ביותר שניתן להשיג בתקציב? Dell Inspiron 15R "15.6 מערכת הפעלה: Windows 8 64-bit מעבד: Intel Core i5-3337U 1.8 GHz dual-core זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB מסך: 15.6inch widescreen LCD רזולוציית מסך: 1366x768 כרטיס מסך: Intel HD Graphics 4000 רמקולים ומצלמה מובנים כונן DVD±RW סוללה: 6cell http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000lwxg4IAA/28878287 או HP Pavilion G6 "15.6 מעבד Quad Core A8-4500M 1.9Ghz זיכרון 8GB דיסק קשיח 1TB מצלמת רשת Webcam DVDRW צורב כרטיס HD 7640G מסך 15.6" LED HD מערכת הפעלה Windows 8 h…

20. Started by Ronfer123,

. מה התקציב המקסימאלי 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , bf4 league of legends call of duty ghost SIMS 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LED 23" 1920 * 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by Sprint21,

בקרוב אני יוכל להביא מארצות הברית מחשב נייד ורציתי המלצות. מטרות - משחקים(בסגנון Diablo 3 לא יותר) המון צפייה בסרטים איכות של 1080P, וגם שיהיה טוב לסטודנט להנדסת תוכנה וגודל מסך של 13-14 אינצ' מחיר כמו שאמרתי של עד 6500 שקל. בעיקרון חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שתי מחשבים שעניינו אותי: מקבוק: http://www.bhphotovideo.com/c/product/1011223-REG/apple_z0qb_me8652_macbook_pro_dc_i7_2_8g_8gb_256gb_fl_13_retina.html אסוס: http://www.bhphotovideo.com/c/product/983666-REG/asus_zenbook_prime_ux31a_xb73_13_3.html אם יש לכם עוד המלצות למחשבים אחרים או ביקורות על המחשבים המצורפים אני אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  22. שלום לכולם הגיע זמני להשתדרג במחשב חדש אך אני לא יודע בכמה אוכל למכור את המחשב הנוכחי. מדובר במחשב שנקנה לפני בערך 6-7 שנים אבל עבר הרבה החלפות של חלקים וחומרה כדי להתאים אותו לכרטיס עריכה שקניתי. דגם כרטיס מסך: GT 430 של Nvidia System Manufacturer: INTEL System Model: DP43TF BIOS: BIOS Date: 01/07/09 15:28:41 Ver: 08.00.10 Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM בנוסף לכל מה שמוצג, למחשב יש כרטיס עריכה מדגם: Matrox RT.X2 והבעיה שאני לא יודע אם הדגם הוא LE , SD או רגיל. תמונה ראשונה photo share תמונה שנייה free image hosting תמונה שלישית image upload תמ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by moonjib,

שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משהו מיוחד, אולי איזה sims ואולי כמה משחקי אסטרטגיה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני הולך לרכוש מסך 24 אינץ', בטח ב-1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nivzion,

אוקיי, אז אני עונה על הסקר של HWZONE, ואתם תמליצו לי על מחשב, בבקשה: תקציב - עד 3500 (אם יש צורך, אחרוג בעוד 200 לא יותר). מטרות המחשב - עיצוב גראפי קל (ללימודי WEBMASTER), משחקים בינוניים, סרטים ואינטרנט. מסך - נראה לי שהתרגלתי כבר ל-15.6 אינטש, ונראה לי שאני אעדיף מבריק. רזולוציה - אני באמת לא יודע, נראה לי שאני אעדיף את ה-1920X1080??? (או שאולי לא???, מה אתם אומרים?). אמצעי קלט - סטנדרטיים, כמו בכל מחשב נייד רגיל. משקל - עדיף שלא יעבור את ה-2.5. זמן סוללה - כמה שיותר... 4 שעות יהיה בסדר. יציאות מיוחדות - HDMI, X3 USB Bluetooth - לא מעניין. כונן קשיח - מעוניין ב - 7200rpm, בגודל 500GB ומעלה. כונן אופטי - חייב להיות. אחריות - מעוניין ב-3 שנים. מע' הפעלה - Windows 8 64bit…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  25. שלום לכולם אני מתכנתת .NET ואני זקוקה למחשב נייד עד 3,000 ש"ח הקנייה חייבת להתבצע מKSP, בבקשה תמליצו לי מה כדאי?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים