ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי היום את המפרט שאני מקווה שיספיק לי לשנים הבאות. לא מתוכנן OC או CF. מה אתם אומרים? Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 FD Core 3000 USB3 Seasonic S12II-620W Crucial 2X4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box Scythe Mugen 4 CPU Cooler MSI Z87-G45 GAMING LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Corsair 1x8GB DDR3 1600Mhz Vengeance CL10-10-10-27 MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E Western Digital Caviar Green WD20EZRX 2TB Sata III Crucial m4 CT064M4SSD2 64GB SSD MLC SATA III Seasonic 650W Bronze Series Active PFC 12cm Fan Modular M12II-650 (Retail) CoolerMaster Silencio 550 Mid Tower ATX Black Case No PSU בKSP זה יוצא 6070 איך המפרט הזה בשביל BF4,ולמשחקים כבדים בכללי?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב עבור צלמת שתשתמש בו לניהול ועיבוד התמונות שהיא מצלמת לחלופין אשמח גם לדעת אם לדרישות אלו מומלץ לרכוש IMAC 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש"ח, ניתן לחרוג אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד וניהול תמונות , לפעמים גם וידאו עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom Photoshop Premiere -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" IPS LED , חשוב מאוד שיהיה מסך איכותי (כמו של IMAC לדוגמה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי החדש, באטלפילד 4, אססין קריד וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה אני משתגע מהכרטיס מסך הדפוק הזה של אינטל אין מצב לחבר משהו חיצוני כדי שמשחקים יעבדו טוב או כל פיתרון אחר למה מי שקונה נייד צריך לסבול מהכרטיס מסך של אינטל
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב קראתי קצת בפורום לפני שאני מבקש אבל עדיין מבולבל מה עדיף (רצוי למשחקים גם) למשל:: samsung ativ book 4 np470r5e samsung np370r5e-s01il lenovo ideapad g710 59385371 ועוד כל מיני השאלה שלי היא שהמלצתם על כל מיני שחלקם עם מעבדים מהדור הקודם שעדיפים שמישהו יעשה לי קצת סדר בבקשה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש ברשותי את המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=20625 סך הכל אני מאוד מרוצה ממנו והוא עונה בדיוק על הצרכים שלי. לאור המחירים הנמוכים של זכרונות והקלות שבשדרוג חשבתי לפנק את עצמי בתוספת זכרון של עוד 4 או 8 גיגה. רציתי לשאול את דעתכם, עד כמה תוספת שכזו עשויה להוביל לשיפור בביצועים? וכמו כן האם כל זיכרון בעל אותה מהירות (1600) יעבוד בצורה אופטימלית או שאני צריך למצוא זיכרון של חברה מסויימת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על המחשב הבא: http://groupon.co.il/deals/special/gamvegama-c1301426984/27804746 חסרונות שראיתי הם שהמחשב נמכר בחנות בנתניה. אני כמובן מעדיף לקנות מחשב מרשת גדולה עם הרבה סניפים ולא להיות תלוי בחנות מסוימת. כמו כן, האחריות היא לשנה או תמורת ₪400 נוספים ניתן לקבל עוד שנת אחריות, כשברשתות הגדולות, האחריות היא ל 3 שנים. היתרון הוא המחיר בייחס למפרט. אם מישהו מכיר הצעה יותר משתלמת של מחיר בייחס למפרט למחשב all in one אשמח לשמוע. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי מפרט לפני מספר חודשים אבל מאז לא קניתי מחשב ורציתי לדעת עם בחודשים שעברו יש משהו במפרט שאפשר לחדש במשהו אחר. יש לי כבר כונן SSD+כונן קשיח, צורב וכ.מ שאני הולך להתקין. אין לי בעיה להוציא יותר כסף עם יש לכם המלצה למשהו טוב. כרגע העלות היא 3150, אני מוכן להוציא עד 4000. ועוד משהו, אני לא חושב שאני הולך להמהיר משהו אז קחו את זה בחשבון. Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Zalman SZ CC92HS CPU Cooler Gigabyte GA-Z87-HD3 LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Thermaltake Litepower 650W Active PFC 12cm Fan (Retail) מארז ללא ספק CoolerMaster CM Storm Scout 2 Advanced Window ATX תודה, דימה. - - - תגובה אוחדה: - - - שחכתי לציין …
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה שידרגתי את המחשב עם הכרטיס מסך של MSI 280X, וכפי שאתם רואים את המפרט שלי הוא קצת ישן..העיניין הוא האם כדאי לשדרג את המחשב למעבד ICORE5 4670 או שלא יהיה הבדל משמעותי?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם G62-b50SJ של HP (נקנה לפני שנתיים). שבוע שעבר המסך החליט לפתוח בשביתה והוא פשוט לא נדלק. רק אחרי שמבצעים הרבה פעמים כיבוי והדלקה מחדש של המחשב הוא עובד (מספר אקראי, לא קבוע). כאשר מחברים את המחשב למסך חיצוני, הכל עובד רגיל. בדיקות שעשיתי (ולא עזרו): - פתחתי את המחשב וניסיתי לבדוק אם החיבור למסך רופף או משהו בסגנון, אבל לא מצאתי משהו בעייתי בחיבורים. - חיברתי לו מסך חדש (של מחשב נייד), והמסך החדש גם לא עבד. - החלפתי כבל VIDEO לכבל חדש, והמסך עדין לא נדלק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שכבר מטפטפים מידי פעם מחשבים עם מעבד Haswell יש לי 3 שאלות 1) ראיתי שיש רק מעבדי U, אולי רק 3 עם מעבד M. האם אמורים גם להגיע מחשבים עם מעבד 4200M בזמן הקרוב? או שלמעבדי M לוקח הרבה יותר זמן להגיע מאשר מעבדי U (שאני לא מבין שום סיבה לכך) 2) האם יש הבדל בצריכת החשמל בין i5-3230M לבין i5-4200U? לפי האתר http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4200M-vs-Intel-Core-i5-3230M צריכת החשבמל שלהם היא שווה. האם זה אומר שאם יהיו שני מחשבים זהים (גם מבחינת סוג הסוללה) זמן העבודה שלהם יהיה שווה? 3) צריך השוואה בין 2 המחשבים מבחינתת ביצועים. אני הולך להריץ עליהם בעיקר תוכנות גרפיות לשרטוט כמו SolidWork, Cad הראשון: http://www.hvr-plus.co.il/Product/64641/Dell-Inspiron-N3537-I7-4500-…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך UltraBook בתקציב סביב ה5K שמיועד בעיקר לוירטואליזציה + כל הדברים הרגילים כמו אופיס, גלישה באינטרנט וכו'. חשוב לי שהמסך לא יהיה מאוד מבריק ובעל איכות טובה. ההעדפה היא בין 13-14 אינ'ץ גג 15. שהמעבד יהיה מהדור האחרון והחסכוני HASWELL לפחות i5 + זיכרון של 8GB לפחות בשביל הוירטואליזציה. שיהיה מבוסס SSD 256GB. חשבתי על המקבוקים של אפל אבל לא יודע כמה OS X תתאים לי כי העבודה צריכה להתנהל ברוב על windows.. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אם הטופס לא נכון וכתוב לא טוב בבקשה לא למחוק ... תגידו לי ואני אתקן את זה תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 600 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50 מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.- לא ממש יש לי זמן לשחק אני לא מכיר שמות של משחקים אבל כל החדשים שיוצאים מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש64bit windows 8.1 pro מפרט נוכחי(בתוך התמונה): https://www.dropbox.com/s/vrrz20osjeknp82/2013-10-30%2023.57.03-2.jpg זיכרונות: הוספתי עוד 4 גיגה ככה שיש לי עכשיו 8 גיגה של ראם חומרה אופציונלית: לשדרג כרטיס מסך או להוסיף לקיים באמצעות crossfire ... אבל כדי לעשות את …
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רב! אני זקוק לעמדת עבודה מקצועית לסטודיו לתלת מימד ואנימציה התקציב שלי עומד על סביב ה- 8K הצורך שלי הוא בעיקר במעבד חזק, וזיכרון רב, בנוסף אני צריך שהמערכת תהיה יציבה אני לא זקוק למסך יש ברשותי אשמח לתגובתכם המקצועית בברכה, עדי
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באטלפילד 4 רץ אצלי עם המון לאגים. מה לדעתכם אני צריך לשדרג כדי להריץ אותו ברמה סבירה? המחשב הוא בן שנהת ובאטלפילד 3 רץ עליו בהתחלה בצורה חלקה מאד. לאחרונה המשחק (BF3) התחיל לרוץ עם קצת לאגים והמעבד עובד על 100 אחוזים, הורדת הגרפיקה במשחק וסגירת תוכנות שרצות ברקע הפסיק את התקיעות. בבאטלפילד 4 גם על הגרפיקה הנמוכה ביותר יש עדיין מלא לאגים. אולי זה קשור למפה הספציפי? פשוט בבטא לאחר שהורדתי את הגרפיקה עד הסוף הצלחתי להריץ את זה סביר. סרטון להדגמה: המפרט שלי: Arctic 12cm x 2 (Case) A.PFC 500W FAN 12 Ci-POWER CWT GA-B75M-D3H GIGABYTE (Mobo) 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 (intel) HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz x 2 EVGA NVIDIA GeForce GTX 5…
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אחרי התלבטות ארוכה ועזרה על-ידכם, גיבשתי 2 מחשבים סופיים : 1. Samsung ATIV Book 8 2. Dell XPS 15 http://ksp.co.il/?uin=19206 ההתלבטות שלי היא כזו. אני צריך מחפש מולטימדיה לא למשחקים. לראות סרטים FHD ושהמחשב לא יקרטע, אינטרנט ולמשחק מאוד ספציפי Counter Strike Global Offensive וסביר להניח שגם לעריכת מוזיקה בעתיד. אני כן מצד אחד רוצה מחשב מתקדם כמה שאפשר ובלי להתפשר על ביצועים, ואני לא ישקר חשוב לי שהוא יהיה קל משקל ושגם יראה טוב. (בגלל זה אני לא הולך על האופציה של LENOVO), מה גם שאני מעדיף בכלל ללא כונן אופטי (אין לי צורך בו), אבל אפשר להתפשר במחשב ה-DELL מאחר והוא יחסית קל משקל. ההתלבטות בין 2 המחשבים, היא מצד אחד ה-DELL מאוד יקר - ולא ברור לי למה, הייתי שמח אם הייתי מקבל …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד מהסוג שציינתי בכותרת. לאחרונה יש לי בעיה של תצוגה. בזמן שאני לוחץ על כפתור הווליום או לחלופין על הCAPSE LOCK לא מופיע לי תצוגה על המסך עצמו בעת הלחיצה. אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שאמור לשמש סטודנטית באוניברסיטה, אבל בעיקר כתחליף למחשב בייתי. תודה יונתן. * מטרות המחשב: אופיס, SPSS, קצת סרטים וגלישה ביתית. * גודל המסך: 13.3-14 * רזולוציית המסך אין לי מושג. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין, אבל חשוב שתהיה מקלדת שנוח לעבוד איתה. * משקל רצוי בסביבות 2 ק"ג. עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)\ חשוב לי שיהיה בו כונן SSD ככה שיעלה מהר ממצב SLEEP * כונן אופטי? אין לי מושג * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. רצוי. * האם יש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,אני מעדיף שלא לקנות משהו עם כרטיס גרפי של אינטל אז מצאתי מחשב אחד שנראה לי די טוב,אשמח לשמוע המלצות נוספות או הערות Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6891
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כמה לדעתכם שווה הגוש מתכות הזה? I5 2500 3.3GHZ SANDY BRIDGE mobo: Asus P8H67M Pro GPU: SAPPHIRE AMD 1GB HD6850 HDD: samsung 103sj 1TB (חדש) memory: G.Skill Ripjawz-X 2GBX2 1333mhz ddr3 cl7-7-7-7-21 ספק: seasonic 600w 80+ מארז: לא זוכר את הדגם, מארז פשוט יחסית של COOLER MASTER שעלה בסביבות ה-220, יש פילטרים לאיוורור למעלה ומקדימה, nothing special... האמת שהוא אחלה מחשב והוא מריץ הכל על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) או הגדרות בינוניות גבוהות (במקרה של קרייסיס 3), אבל נוצר מצב שאני צריך להוסיף עכשיו זיכרון ועוד שנתיים כרטיס מסך ועוד שלוש שנים מעבד+לוח אם ואולי גם הספק כח ימות... כך שאני שוקל לעשות עכשיו קצת Hustling במקום תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחשב לשימוש אישי בעיקר לימוד בנושא המחשבים, מכונות וירטואליות קצת קוד וכאלה * גודל המסך - בערך 15.6 זה אחלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא טאץ'!! * משקל רצוי - שיהיה משקל סביר * זמן סוללה - פחות חשוב אבל עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi, vga, usb 3.0 * Bluetooth - עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - 750 ל1tb (לא מחייב בssd) * כונן אופטי - גם לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא אפשר לציין שאני יכול לקנות את המחשב באילת
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר האם היבואן הרשמי של סמסונג השתנה? עד עכשיו ידעתי שהיבואן הרשמי הוא חיון אבל הבנתי מאחת החנויות שהאחריות עכשיו של "סאם ליין". האם זה נכון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשפר את החלקים של המחשב שלי. האם כדי לשפר/לקנות חלקים או פשוט לקנות מחשב חדש לגמרי? להלן המפרט:
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, מחשב גיימינג. להלן מצורפות תמונות של המפרט הישן שלי. כמה הוא שווה ואיפה כדי למכור את החלקים שלו? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-