ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. בגדול, הרעיון הוא להחליף את הקונסולה במחשב שיספק יותר גמישות וישמש גם כHTPC. כלומר, הוא ישב בסלון ויתחבר לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מהלמעלה של הראש שלי, Skyrim, GTA, Call of Duty וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלו…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3" כשהדרישות המינימליות הן: *מעבד I5 (דור 3 לפחות) *8GB ראם (או לפחות אופציית הרחבה ל8 שאני אממש בקנייה) *כונן קשיח היברדי SSHD (לא מתפשר על זה, כבר שנה וחצי עם SSD בנייח) *אין צורך בכונן אופטי *אין צורך ברזולוציית מסך גדולה (1366 x 768 יספיק...) *כמובן שדרושה יציאת USB3, HDMI ובלוטות'. *זמן סוללה מכובד. *אין צורך במערכת הפעלה אם זה מוזיל עלויות. התקציב שאני מעוניין להשקיע הוא כ3.5K , יש אופצייה לחריגה ל4 לכל היותר אם זה שווה את זה. המחשב ישמש לפיתוח JAVA/אנדרואיד/.NET ויהיה מעיין תחנה ניידת. יש לי מחשב נייח חזק עם 2 מסכים ובגלל זה אני מחפש מחשב קטן, קל ובעל סוללה חזקה לעבודה מחוץ לבית/לא בחדר העבודה. מחיפ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללמידה ועבודה מהבית. הצרכים הם, ראשית כמובן - שימוש ביתי סטנדרטי של אופיס אינטרנט ומיילים כולל חיבור המחשב לטלוויזיה ועדיפה צפייה ב 1080p. שנית - המחשב אמור לשמש אותי לתרגול למידה ועבודה מהבית. מדובר בתוכנות פיתוח לתחום החומרה כגון שפות תכנות למינהם וגם סביבות פיתוח מעט כבדות כמו Xilinx, Altera, Matlab למי שמכיר ועוד. ראוי לציין שהפרויקטים שאריץ שם לא יהיו כבדים בדרך כלל. כמה נקודות: 1. מניסיון שלי, רוב התוכנות האלה לא מנצלות יותר מ 4 תהליכים במקביל אז אני לא בטוח שיש חשיבות ל Quad core. עדין לא החלטתי לגבי זה. 2. הבנתי שהיום הרבה פעמים המחשב מגיע עם כונן SSD שמשמש כ cache וזה נותן שיפור משמעותי בביצועים. זה אכן מורגש ושווה…
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב? משחקים כבדים לדוגמא BF4 BL2 ומשחקים חדשים שיצאו * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט לא רוצה לסבול מהשתקפויות * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ולפחות 2 usb * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1TB ולגבי SSD לא כזה חשוב אם יש או אין * כונן אופטי? כן בשביל משחקים * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מבין בניידים הרבה אז כל עוד זה טו…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית - גלישה, מעבד תמלילים וקצת צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני עובד עם לינוקס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * עדיף אחריות לשלוש שנים. אני צריך מחשב טוב ובסיסי שלא יעשה בעיות. - - - תגובה אוחדה: - - - סליחה. שכחתי לכתוב - עדיף לא כבד.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש ברשותי תכרטיס מסך Gigabyte GTX 760 Windforce OC 4Gb ככה שבניתי מפרט ללא כ.מסך המפרט הוא לגיימינג ורציתי חוות דעת מאנשים מבינים ברשותי מסך ASUS 3D Rdy שמריץ 120HZ 23inch הינה המפרט מעבד: [..] INTEL 3770K : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.5Ghz - TRAY ₪1513 לוח אם: [..] ASROCK Z77 EXTREME4 ₪778 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB DDR3 1600 1.5V CL10 ₪420 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER STORM SCOUT w/o PSU ₪366 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER 2 625W ₪397 קרור למעבד: [..] SCYTHE GRAND KAMA CROSS ₪191 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 1TB SATA3 - זמין במלאי ₪337 הרכבת מחשב: [..] קניית מוצרי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה שווה המחשב שלי? EasyNote TS של packard bell
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסתמן המסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + (גבוהות -) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים בתקציב של עד 3K לא כולל מסך, אבל אני כן מעוניין לרכוש רמקולים עם איכות טובה,לא מתוכנן OC בעקרון חשוב לי שמשחקים כמו BIOSHOCח INFINTIE או GTA V ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות, בנוסף ממש חשוב לי מחשב שקט הפעם.. ההעדפה שלי לקנות מאייבורי אני יודע שאין עליהם ביקורות טובות אבל סה"כ זה נוח ויש להם אחריות לטווח ארוך ובסה"כ הייתי מרוצה מההזמנה הקודמת.. תודה מראש רק חשוב לי לציין שהפעם האחרונה שגלשתי פה הייתה לפני 8 שנים כך שאני לא מבין כלום ממה שהולך כיום בשוק . מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS BF4 CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין…
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, דרוש מפרט המשתמש בעיקר לעבודות תיכנות חשוב שמחשב יוכל לעמוד בעומס של המון דברים פתוחים ופועלים במקביל. אם אפשר לשלב כרטיס מסך נחמד, זה יהיה טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי?7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איפה אני אמור לרשום הודעה זו , אם אתם יודעים ויכולים להעביר אז בכיף ... התכונות שלו הן כדלהלן : מפרט טכני מעבד: Intel core i5 4440 3GHz מערכת הפעלה: Windows 8 זיכרון: 8GB DDR3 אכסון: 1TB 7200 RPM כונן אופטי: צורב DVD כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GT 640 4GB סאונד: High Definition Audio 7.1 קישוריות: Wi-Fi b/g/n כולל עכבר ומקלדת אלחוטיים מימדים: 38.5 X 17.6 X 36.8 ס"מ (א X ר X ג) משקל: 6.86 ק"ג חיבורים 2 X USB3.0 4 X USB2.0 1 X Audio in 1 X Audio out X 1 Analog Audio in X 2 Analog Audio out 1 X DVI 1 X HDMI 1 X Display Port קורא כרטיסים 6 ב- חוות דעת , כבר קניתי אותו ... עלה 3,696 ש"ח מה אתם אומרים ?
-
- 33 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני רוצה לשדרג את המסך שלי. היום יש לי 19" בלבד, אומנם LG איכותי אבל קצת צפוף. האם יש לכם המלצה למסך 24" ומעלה בפחות מ-1500 שקל? כזה שמתאים למשחקים - לא מטורף תחרותי, אבל שיהיה נוח וצבעים טובים. 1000 שקל אפלו עדיף כרגע אני שוקל מסך של דל או סמסונג, אבל אני פתוח להצעות. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לצרכים של גלישה,microsoft office, visual studio וקצת משחקים (minecraft לא יותר) וב visual studio לא דברים כבדים מידיי. מסך: 10.1-15.6 אינץ זיכרון: מינימום 256 ג"ב , מעדיף SSD או משולב (רק העדפה) זיכרון RAM: מינימום 4 GB זמן סוללה רצויי: כמה שיותר ארוך. מינימום 4 שעות מסך: עדיף מגע. רזולוצייה: מינימום 1366*786 משקל: עד(!) 2.3 קילוגרם. חברה מועדפת: אין. (לגבי אסוס שמעתי שלהרבה יש תקלות במחשבים החדשים שלהם זה נכון? ) אם יש למישהו המלצה על חנות מסוימת זה יעזור.. (חוץ מivory ו bug שאני יודע שהם אמינות אני לא ממש מכיר עוד חנויות אמינות). תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים בתקציב של עד 3K לא כולל מסך, אבל אני כן מעוניין לרכוש רמקולים עם איכות טובה,לא מתוכנן OC בעקרון חשוב לי שמשחקים כמו BIOSHOCח INFINTIE או GTA V ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות, בנוסף ממש חשוב לי מחשב שקט הפעם.. ההעדפה שלי לקנות מאייבורי אני יודע שאין עליהם ביקורות טובות אבל סה"כ זה נוח ויש להם אחריות לטווח ארוך ובסה"כ הייתי מרוצה מההזמנה הקודמת.. תודה מראש רק חשוב לי לציין שהפעם האחרונה שגלשתי פה הייתה לפני 8 שנים כך שאני לא מבין כלום ממה שהולך כיום בשוק
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה דגמים של ultrabooks יש בדיוטי פרי ? פניתי לאלמ דיוטי.פרי והם לא מוכנים לגלות לא מה יש ולא מה המחירים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי ללימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה וגם לפיתוח תוכנה עצמאי תקציב: לא משנה..עד 10000 מטרות המחשב: לימודים ופיתוח תוכנה גודל המסך: 13.3" או 14" מקסימום, מאט. רזולוציית המסך: בין 1366x768 לבין 1920x1080.. לא משנה דרישות מיוחדות: מעבד מסדרת ה-Haswell, ללא מסך מגע. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת עדיף..אבל לא חייב משקל רצוי: פחות מ-2 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, יותר מ-6 שעות לפחות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא Bluetooth: כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB לדיסק קשיח, עדיפות גבוהה ל-SSD בנפח 128GB ומעלה. כונן אופטי: לא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אח שלי סטודנט והוא רוצה לקנות נייד לצרכיו הלימודיים, שימוש בישומי אופיס, גלישה באינטרנט וכן הוא רוצה לראות במחשב סרטים וסדרות באופן חלק. הציעו לו את לנובו S300 ורציתי לשאול אתכם אם כדאי לו לקנות את המחשב הזה עבור הצרכים שלו.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם כשאני קונה מחשב נייד למשל זה.. http://www.orpc.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-x501a-xx231h-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 א.אוכל להחליף לו בעתיד לבא מעבד I7 או משו עם הHASWEL? (או איך שכותבים..)? כלומר האם זה אותה תושבת? ב.האם זה יבטל לי אחריות? ג.האם זה יצור לי צואר בקבוק? ד.האם זה ישנה/ישפר לי בכלל בביצועים של המחשב?
-
- 2 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייח למשחקים עד 4000 שקל, חיפשתי בק.ס.פ. תעזרו עם מפרט אופטימלי בבקשה שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 חריגה 2. מה שימושי המחשב? - משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - World of Tanks, Battlefield 2/3, Civilization 3,4,5, Mount and Blade. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 21 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שא…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי את ה dell n3010. לאחרונה המאורר/ים משמיע/ים רעש יותר מהרגיל, מה שגורם לי לחשוב שהמחשב זקוק לניקוי. המחשב עדיין באחריות. האם vtjrhu, כוללת ניקוי? תודה, שלמה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Gaming וקצת וירטואליזציה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2 GTA5 וכ'ו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell ultrasharp אני מניח. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
היי, אני בהתלבטות לגבי קניית מחשב חדש. ראיתי את המקבוקים החדשים והם מדהימים והייתי כבר קרוב לקנייה והגעתי למסקנה שלא אזדקק לזה אז החלטתי ללכת על מחשב PC באותו טווח המחירים - 5000 ש"ח. כשהתחלתי לחפש מחשב חדש די הייתי נעול על DELL כי איתם יש לי הרבה ניסיון והם אף פעם אף פעם לא איכזבו אותי ! אבל לפתע גיליתי גם את מחשבי ASUS ורציתי לשמוע ממכם קצת חוות דעת על המחשבים שלהם. ראיתי את הדגם המדהים הזה: http://ksp.co.il/?uin=19823 אני חושב שנותן תמורה די יפה למחיר שלו. אני מתכוון כנראה לקנות אותו באילת שם המחיר הוא: 5076 ש"ח. יתרון גדול ששמתי לב הוא שהוא מגיע עם 8 ג'יגה בסלוט אחד - זה אומר שבעתיד אם אזדקק אוכל להרחיב לו זיכרון על הסלוט השני גם. נכון? אבל שוב - אין לי בכלל נ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ-2000-3000 ש"ח. (גמיש). * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6 או יותר. אין העדפה למבריק או מאט. * רזולוציית המסך: לפי המלצתכם... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מעדיף שתהיה מקלדת יחסית מרווחת (אתם יודעים, לא מהמקלדות של הניידים הצפופים האלו. משהו שיאפשר להקליד כמו בנאדם) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: מעדיף שתהיה סוללה חזקה יחסית. אני אגיד לדוג' 5 שעות, אבל בתכלס תלוי בהמלצות שלכם בהתאם למחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500 ג'יגה. לא חשוב סוג הכונן. * כונן אופטי: לא חובה. …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-