עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. '1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ונחוץ כן,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכי…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Ran Ventura,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי החדש, באטלפילד 4, אססין קריד וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Zeus710,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עם אפשר - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימוש ביתי רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050, אך המסך בן 5.5 שנים ובעתיד הקרוב מתוכנן שדרוג ל FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

4. שלום לכולם הגיע זמני להשתדרג במחשב חדש אך אני לא יודע בכמה אוכל למכור את המחשב הנוכחי. מדובר במחשב שנקנה לפני בערך 6-7 שנים אבל עבר הרבה החלפות של חלקים וחומרה כדי להתאים אותו לכרטיס עריכה שקניתי. דגם כרטיס מסך: GT 430 של Nvidia System Manufacturer: INTEL System Model: DP43TF BIOS: BIOS Date: 01/07/09 15:28:41 Ver: 08.00.10 Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM בנוסף לכל מה שמוצג, למחשב יש כרטיס עריכה מדגם: Matrox RT.X2 והבעיה שאני לא יודע אם הדגם הוא LE , SD או רגיל. תמונה ראשונה photo share תמונה שנייה free image hosting תמונה שלישית image upload תמ…

5. Started by AlonVeros,

המליצו לי על הדגם הנ"ל של סמסונג עבור ביתי שהולכת ללמוד באוניברסיטה כדאי?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  6. Started by Ronfer123,

היי חברה, חלק ממכם יצחקו וישר יכתבו :" איזה פשוט זה להביא תקציב כזה ולהגיד שזה בשביל מישהו רק בשביל לראות איזה מפרטים טובים ניתן לבנות בתקציב כזה.. בלי שום קשר אתה צריך אישור ממנהל. בכ"מ אם זה אמיתי מפרט מעל 6000-7000 זה בזבוז לחלוטין נקודה" (ציטוט של מישהו מ- FXP) כאן אני מצפה לקבל תשובות יותר טובות, זה לא מפרט בשבילי!!!! בבקשה תאמינו לי גם אני חושב ש- 15K זה מוגזם ואני לא צריך שתגידו לי את זה, לא מאמינים? תיראו שביקשו ממני לפתוח דיון בשם מישהו אחר ואני יתנדבתי תיראו: http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=128540069#post128540069 אני לא יכול למלא טופס כי אני לא יודע מה הדרישות חוץ מגיימינג כבד! הינה זה מה שהוא רשם שהוא רוצה: 15 אלף ש״ח 32 ראמ טרה בי…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  7. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * משקל רצוי? פחות מ-3 ק"ג * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500GB, ואם יש גם SSD אז מה טוב. * כונן אופטי? צורב DVD. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Ligi,

היי לכולם, היום יש לי מחשב כזה: מעבד E8400 OC 400*9 3.6GHZ לוח אם של ג'יגה ביט P35 ספק של OCZ 650W כרטיס מסך 6850 עם 1GB ראם 4 ג'יגה 800 CL4 כיום אני מריץ את BF3 וTOMBRIDER על HIGH והם עובדים חלק ואני מתלבט האם כבר כדי לקנות מחשב חדש כי שיהיה לי SSD ומשחשב שאני לא יהיה צריך לגעת בו עוד כמה שנים או ששווה לחכות למשהו שהולך לצאת בשנה הבאה כמו DDR4 או שאר ירקות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by taurus007,

אהלן, היום אצל חבר ראיתי את הXPS שיכול להפוך גם לטאבלט (מסך מסתובב ואז סוגרים את הקיס וזה כאילו טאבלט) זה מחשב שאשמח לקנות - הבעיה היא שאני לא אוהב את DELL - וכל הניסיון הטוב שלי עד היום במספר מחשבים באו מחברת HP (שDELL וTOSHIBA כשלו - הם סתם תופסים לי מקום במחסן כרגע) לכן ארצה משהו דומה כמו הXPS שראיתי רק בHP - עכשיו אם אין אז אשמח להמלצות (מוכן לשמוע גם על DELL אבל אמינות של המוצר זה הדבר הכי חשוב לי יותר מהביצועים) כמו כן במידה שHP מתכוונים להביא משהו בסגנון בקרוב , גם אשמח לשמוע על כך שאכין תקציב וכדומה . מאוד אהבתי את האופציה שהXPS יודע לתפקד כטאבלט וכמחשב נייד - דבר שנחוץ לי . חובה כמובן ווינדוז 8/8.1 . אז להלן העדפותיי בסיכום : אפשר טאבלט איכותי במקום מחשב נייד …

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  10. אהלן זה פוסט ראשון שלי ,אחרי שאני עוקב לאחרונה לא מעט אחרי סיקורים והמלצות ממשתמשים שרשומים כאן בשבוע הקרוב אני משתדרג למחשב חדש לגמרי לטובת - הפקה מוסיקלית (עם דגש הרבה יותר חזק) למטרת פרנסה ולאורך טווח ,בנוסף לעריכת סרטים ,ועריכה גרפית. המפרט שכרגע נמצא אצלי בן כמעט 7 שנים פרטים: מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם - MSI ms-7360 p35 neo זכרונות ראם - kingston ddr2 X2gb 667mhz כרטיס מסך - Asus NVIDIA GeForce GT 520 - GF119 דיסק קשיח - Seagate ST3500320AS 500MB 7200RPM (ישאר ויצטרף אליו עוד דיסק קשיח של 1 טרה ,פרטים בהמשך) צורב/דיוידי - LG HL-DT-ST DVDRAM GH20NS10 (ישאר אין לי צורך בהחלפה) ספק כוח - 300W (לא הכי משנה פרטי חברה וכו') כי הוא משתדרג,פרטים בהמשך .…

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by maordor8,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בשווי של 6,000-7,000 שח ואני צריך המלצות כי אני לא כ"כ מבין בחלקים... אני קונה מרשת אייבורי ככה שיש שם משהו של הרכבת חלקים ואני צריך שמישהו ירכיב לי מחשב טוב במחיר שכתבתי... בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו:battlefild 3/4,GTA V,call of duty bo2 ועוד משחקים חדשים ועוד כל מיני משחקים חדשים ומהנים. תודה על העזרה והתמיכה!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי דעתי לנצל או לחסוך לעוד ציוד גיימינג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית,צילום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

12. מעבד I7 4770K יקנה בנפרד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כפי הנדרש מהדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות, מכונות וירטואליות, גלישה אינטנסיבית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by jonathanh,

שלום, אבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שאמור לשמש סטודנטית באוניברסיטה, אבל בעיקר כתחליף למחשב בייתי. תודה יונתן. * מטרות המחשב: אופיס, SPSS, קצת סרטים וגלישה ביתית. * גודל המסך: 13.3-14 * רזולוציית המסך אין לי מושג. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין, אבל חשוב שתהיה מקלדת שנוח לעבוד איתה. * משקל רצוי בסביבות 2 ק"ג. עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)\ חשוב לי שיהיה בו כונן SSD ככה שיעלה מהר ממצב SLEEP * כונן אופטי? אין לי מושג * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. רצוי. * האם יש…

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by MtK,

הי, יש לי מחשב עם המפרט הבא: [TABLE=class: grid, width: 350] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]GA-Z77h-D33H[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]i7 3770K[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר מעבד[/TD] [TD]Scythe Mugen[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]Raedon HD 7850[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון​ (x2)[/TD] [TD]8GB G.Skill[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק[/TD] [TD]SeaSonic 750W M12II-750[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD]Fractal Design Define R3[/TD] [/TR] [/TABLE] הכל טוב ויפה, מלבד העובדה שהמחשב נמצא בחדר שינה ועושה רעש שקצת קשה לישון איתו המחשב עצמו, לא במאמץ וגם אין לו ממש פיקים של מאמץ, פשוט שומעים את המאוורר שלו בצורה חזקה. בדיקה פשוטה מעלה שמדובר דווקא בספק עצמ…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. שלום לכולם אני מתכנתת .NET ואני זקוקה למחשב נייד עד 3,000 ש"ח הקנייה חייבת להתבצע מKSP, בבקשה תמליצו לי מה כדאי?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Vafel,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב עבור צלמת שתשתמש בו לניהול ועיבוד התמונות שהיא מצלמת לחלופין אשמח גם לדעת אם לדרישות אלו מומלץ לרכוש IMAC 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש"ח, ניתן לחרוג אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד וניהול תמונות , לפעמים גם וידאו עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom Photoshop Premiere -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" IPS LED , חשוב מאוד שיהיה מסך איכותי (כמו של IMAC לדוגמה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

17. Started by Sprint21,

בקרוב אני יוכל להביא מארצות הברית מחשב נייד ורציתי המלצות. מטרות - משחקים(בסגנון Diablo 3 לא יותר) המון צפייה בסרטים איכות של 1080P, וגם שיהיה טוב לסטודנט להנדסת תוכנה וגודל מסך של 13-14 אינצ' מחיר כמו שאמרתי של עד 6500 שקל. בעיקרון חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שתי מחשבים שעניינו אותי: מקבוק: http://www.bhphotovideo.com/c/product/1011223-REG/apple_z0qb_me8652_macbook_pro_dc_i7_2_8g_8gb_256gb_fl_13_retina.html אסוס: http://www.bhphotovideo.com/c/product/983666-REG/asus_zenbook_prime_ux31a_xb73_13_3.html אם יש לכם עוד המלצות למחשבים אחרים או ביקורות על המחשבים המצורפים אני אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by daone,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כי שלי קצת ישן ואני מעוניין להעביר ממנו שני דברים למחשב החדש: 1) את הכרטיס מסך (GTX 660ti) 2) את הדיסק קשיח SSD 250GB של סמסונג בנוסף המפרט שאותו אני רוצה לקנות הוא עולה 5800 שקל ואני אכתוב אותו למטה: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27802[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Noctua NH-U12S CPU Cool…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by Ran Ventura,

היי, ברשותי מחשב נייד מהסוג שציינתי בכותרת. לאחרונה יש לי בעיה של תצוגה. בזמן שאני לוחץ על כפתור הווליום או לחלופין על הCAPSE LOCK לא מופיע לי תצוגה על המסך עצמו בעת הלחיצה. אשמח לעזרה, תודה מראש

20. Started by mordydd91,

אם הטופס לא נכון וכתוב לא טוב בבקשה לא למחוק ... תגידו לי ואני אתקן את זה תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 600 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50 מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.- לא ממש יש לי זמן לשחק אני לא מכיר שמות של משחקים אבל כל החדשים שיוצאים מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש64bit windows 8.1 pro מפרט נוכחי(בתוך התמונה): https://www.dropbox.com/s/vrrz20osjeknp82/2013-10-30%2023.57.03-2.jpg זיכרונות: הוספתי עוד 4 גיגה ככה שיש לי עכשיו 8 גיגה של ראם חומרה אופציונלית: לשדרג כרטיס מסך או להוסיף לקיים באמצעות crossfire ... אבל כדי לעשות את …

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by Uricorn,

באטלפילד 4 רץ אצלי עם המון לאגים. מה לדעתכם אני צריך לשדרג כדי להריץ אותו ברמה סבירה? המחשב הוא בן שנהת ובאטלפילד 3 רץ עליו בהתחלה בצורה חלקה מאד. לאחרונה המשחק (BF3) התחיל לרוץ עם קצת לאגים והמעבד עובד על 100 אחוזים, הורדת הגרפיקה במשחק וסגירת תוכנות שרצות ברקע הפסיק את התקיעות. בבאטלפילד 4 גם על הגרפיקה הנמוכה ביותר יש עדיין מלא לאגים. אולי זה קשור למפה הספציפי? פשוט בבטא לאחר שהורדתי את הגרפיקה עד הסוף הצלחתי להריץ את זה סביר. סרטון להדגמה: המפרט שלי: Arctic 12cm x 2 (Case) A.PFC 500W FAN 12 Ci-POWER CWT GA-B75M-D3H GIGABYTE (Mobo) 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 (intel) HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz x 2 EVGA NVIDIA GeForce GTX 5…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  22. מבקש חוות דעת על מפרט מאיבורי למחשב לשימוש כללי כולל אינטרנט אופיס וכו': [TABLE=width: 569] [TR] [TD]מארז מארז איכותי CASECOM כולל מאוורר 90MM (לא 80MM) ניתן לרכישה עם מגוון מארזים ממיטב היצרנים המובילים בעולם. ספק כח ספק כח מותג IN-WIN 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ או ספק כח מותג FSP 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ יתרון חשוב: ספק כח מותג הכולל Active PFC שידרוג לספק כח מותג Enermax 450W A. PFC-ו95 ש"ח שידרוג לספק כח מותג FSP 400W A. PFC -ו30 ש"ח שידרוג לספק כח מותג IN-WIN 450W A. PFC -ו45 ש"ח שידרוג לספק כח מותג Seasonic 500W A. PFC -ו140 ש"ח ניתן לרכישה עם מגוון ספקי כח ממיטב היצרנים המובילים בעולם. מעבד Intel® CoreTM i3-4130 3.4GHz…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by cyrodill,

* מטרות המחשב? משחקים כבדים אבל לא אכפת לי אם ירוצו על מדיום העיקר שירוצו, סרטים בFULL HD BLUERAY ותכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה הגודל או הסוג או 15 17 * רזולוציית המסך? FHD 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה של לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב לי מאוד שיהיה HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה איזה אבל גודל לפחות 750 ג'יגה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנ…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. Started by Zvika12,

היי לכולם, יש לי אפשרות לקנות בארה"ב מחשב וכמובן שמחבינת מחיר זה עדיף ואולי גם מבחינת מבחר הדגמים המורחב. השימושים שלי: מטרות המחשב? אני סטודנט כך שאני לא רוצה מעבר לשני קילו וגם זה רצוי שיהיה פחות, השימושים יהיו בעיקר אופיס אינטרנט והרבה סרטים(גם חיבור המחשב לטלוויזיה לעיתים קרובות). * גודל המסך? שיהיה 14' * רזולוציית המסך? רצוי FHD 1920x1080, אבל לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי?עד 2 קילו, רצוי פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אני מניח שכן כדי שאוכל לחבר לטלוויזיה, HDMI .. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 gb. לא יודע עד כמה אזדקק לSSD כי הוא יקר, אבל אם יש משה…

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. ‏Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box Scythe Mugen 4 CPU Cooler ‏MSI Z87-G45 GAMING LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ ‏Corsair 1x8GB DDR3 1600Mhz Vengeance CL10-10-10-27‎ ‏MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E‎ Western Digital Caviar Green WD20EZRX 2TB Sata III Crucial m4 CT064M4SSD2 64GB SSD MLC SATA III Seasonic 650W Bronze Series Active PFC 12cm Fan Modular M12II-650 (Retail) CoolerMaster Silencio 550 Mid Tower ATX Black Case No PSU בKSP זה יוצא 6070 איך המפרט הזה בשביל BF4,ולמשחקים כבדים בכללי?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים