עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shuky19,
    • 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by Gritzman,

ביצעתי עדכון לביוס מהתוכנה שמספקת סמסונג העדכון בוצע נכתב שהצליח ואז המחשב הופעל מחדש אוטומטית, אך עכשיו מהבהב המסך ולא ניתן לעשות כלום חוץ מלהיכנס למסך של הביוס בלחיצה על F2. הנייד הוא Samsung NP-E3520. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by ג'רי46,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורכי עבודה (תוכנות סטטיסטיות על מסדי נתונים) . אורך חיי סוללה לא מעניין אותי והמחשב יעבוד כ-10 שעות ביום . שאלתי היא מה עדיף מבחינת מהירות ואיכות העבודה: דיסק 16GB hybrid SSD + 5400RPM או דיסק 7200RPM

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן כולם, אני בהתלבטות מהירה ואני ממש אשמח לעזרה שלכם! אני רוצה לקנות מחשב נייד כשהמטרה היא עריכת וידאו על תכנת Avid הייתי נעול מהתייעצות עם עורכי וידאו שאני צריך כרטיס מסך כמה שיותר חזק של Nvidia ולשאוף ל16GB RAM מצאתי שני דגמים בתקציב דומה: http://www.notebookclub.co.il/produc...37-a4500um.htm לעומת http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=7349 1. אשמח אם תגידו לי איזה מחשב עדיף לעריכת וידאו 2. האם כדאי בתקציב גבוה יותר לקנות את הדגם הזה? http://www.notebookclub.co.il/produc...537-4500um.htm עם הרחבת זיכרון הוא יוצא 6090 ש"ח שווה את תוספת המחיר? 3. כמה מורגש ההבדל בעבודה במהירות הארדיסק 5400RPM ל7200RPM? ברור לי שעדיף (במיוחד לער…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. 1. המחשב דרוש למשחקים (בעיקר אסטרטגיה כמו ROMA 2,CIV5) אך גם למשחקי יריות(BF4). 2. המחיר המקסימלי הוא כ7000 ש"ח אך כולל מסך טוב(אין לי מסך המחשב הקודם הוא לפטופ). 3. מומלץ שקט מאד,אך אוכל להסתדר גם עם רעש קל-בינוני. 4. רוב הסיכויים שאשתמש בOC קל עד בינוני (אך אם ישנה השפעה גדולה במחיר אז אסתדר ללא). 5. אני סוג של פריק של זיכרון אז מומלץ הרבה חיבורי SATA אם יש אפשרות לSSD זה יעזור. 6.אני ארצה לשדרג את את המחשב. 7. רוצה SLI בעתיד. תודה רבה מראש, תומר.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by doris,

היי היי, עלמה במצוקה. כאן סטודנטית שנה א' לקולנוע עם הבנה בסיסית מינוס במחשבים, הלפ. התקציב הוא עד סביבות ה 4,500 מטרות המחשב? עריכה, כנראה על תוכנת Avid, מעבר לזה המחשב משמש אותי לאינטרנט, לראות סרטים, ותוכנות מישרדיות בסיסיות גודל המסך? 15.6 ומעלה לא באמת יודעת מה ההבדל בין מבריק למט בפועל אבל אם אין הבדל תקציבי אז מט נשמע לי יותר הגיוני רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה כמובן דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא נראה לי משקל רצוי? פחות קריטי, הוא לא יזוז כל כך הרבה (לא לוקחת אותו איתי ללימודים), הייתה התלבטות גדולה (ועדיין) לבחירה בין נייד לנייח אבל אני ממש לא מצליחה להגיע למפרט דומה בנייח שכולל בתקציב שלי גם מסך (אם יש הארות על ההבדלים בין נייד לנייח במקרה…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by Legendre,

הסתכלתי על המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=19812 ועל פניו הוא נראה ממש טוב מבחינת הכל (חוץ מחיי סוללה אבל זה צפוי ממחשב נייד חזק). הוא ממש חדש ואין עליו כמעט ביקורות אבל יש ביקורות די טובות על הקודם שלו בסדרה. הייתי רוצה לדעת אם לדעתכם המחשב הזה שווה קנייה? תודה!

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  8. שלום חברים, אני מעוניין לבנות מחשב mini itx פעם ראשונה שאני עושה זאת , המטרה: מחשב קומפקטי בגודל אשר יבצע בעיקר מטלות עריכת תמונות RAW בתוכנות כגון CS6 ועריכת סרטי וידאו HD אחרי חפירה ארוכה בפורמים הגעתי למפרט מחשב שאני חושב שהוא בהחלט יבצע את המטלה. יחד עם זאת מכיוון שאני עושה זאת פעם ראשונה אני מבקש להתייעץ אתכם , אוליי כיוונתי גבוה/נמוך במפרט שבחרתי, להלן המפרט: [TABLE=width: 745] [TR] [TD=align: left]Mini-ITX PC Case[/TD] [TD=align: left]Bitfenix Prodigy Red Mini-ITX[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]motherbord[/TD] [TD=align: left]ASRock's Z77E-ITX Mini-ITX (LGA 1155)[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]cpu[/TD] [TD=align: left]intel Core i5-3570K ( LGA1155 )[/TD] [/T…

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by Bentel,

מיועד לילד בן 10 קישור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by MeniAdam,

היי כולם זה מפרט שבניתי עבור מחשב משרדי עד למחיר 1300ש"ח. השימוש הוא בחבילת האופיס בלבד. והעברת קבצים לכן הלוח אם עם USB3. ורציתי לשמוע את דעתכם עליו. אם יש משהו לשפר או להחליף במחיר הזה. תודה [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪257[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 10%, align: …

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  11. שלום לכולם, התחלתי השנה תואר בעיצוב פנים. נדרש ממני לרכוש לפטופ חזק במיוחד שיחזיק את כלל תוכנות העיצוב למיניהם בקלות ( אוטוקאד, רייו, פוטושופ..ועוד תוכנות קצת יותר כבדות) *מטרות המחשב? עבודות עיצוב לתואר ראשון. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 אינץ, אני לא יודעת מה ההבדל בין מבריק למאט, מה שיותר מתאים לעיצוב.. * משקל רצוי? 3 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שהוא לא סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 4xusb3.0, vga, hdmi, mini display port, thunderbolt * כונן אופטי? אופציה נחמדה, שוב לא חובה. *הכי חשוב הוא כרטיס מסך הגרפי שיהיה מעל 700. (מומלץ בסביבות 760-770) *זיכרון? מעל 8 . * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, 3 שנים אחריות ( לא מאק כי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by roi.vahab,

ANTECp180 thermaltake toughpower 750W philips 239CL Intel Core i 7 4770K Has wel l 3.5Ghz 8M B L3 Cache s 1150 Gigaby te GA -Z87M -D3H LGA 1150, Intel Z87, DDR3 Gigaby te GTX 780 3GB GDDR5 DX 11 2x DV I HDM I DP PCI-E חסר לי מאוורר שקט שקט למעבד וזיכרונות

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by Sapir.benlevi,

היי חברים, התחלתי ללמוד עיצוב פנים ונדרש ממני לרכוש לפטופ חזק במיוחד שיחזיק לי בקלות את התוכנות עיצוב (אוטוקאד, פוטושופ, ריינו וכו..) ל4 שנים הבאות!! המלצת המרצה שלי זכרון מעל 8!! ומעבד חזק !!הדגש החשוב ביותר הןא הכרויב הגרפי של המחשב.., (מעל 700) אני רוצה מחשב של חברת dell.15.6 אינץ׳.התקציב שלי עד 6 וחצי אלף... אשמח לעזרתכם הדחופה ביותר!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  14. Started by barsese,

היי, אשמח לדעתכם (האפריורית, כמובן). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859575 השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, סרטים (לאו דווקא hd) ותכנות של פרויקטים לא גדולים במיוחד ולא גראפיים במיוחד. כרגע יש לי latitude e5500 dual core t9400, הוא מחפש מצוין אבל חי כבר יותר מ-5 שנים.. בנוסף, אוכל לקנות את הסמסונג ב2200 (נראה שזה אחלה מחיר). האם, ביחס למצבי הנוכחי, זו השקעה כדאית? (או האם בכלל אשפר את מצבי) תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Sting,

שלום חבר'ה, אני מחפש מחשב לבן-דוד שלי המיועד למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך למרות שהתקציב דחוק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 22Inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by oded6188,

טוב, אז אחרי ניסיון כושל עם Zenbook http://hwzone.co.il/community/threads/536174-Asus-Zenbook-%D7%90%D7%9B%D7%96%D7%91%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94?p=4814903#post4814903 מבקש עצתכם בבחירת Ultrabook למטרת לימודים הכי חשוב - שיהיה קל, ושלא אצטרך להטעין אותו פעמיים ביום במהלך הלימודים מסך 13.3 - לא טאצ' (מסכי טאצ' מבריקים ומעצבנים... וגם מי צריך את הטאצ' הזה בכלל?!...) i5/i7 אפשר לחרוג מהתקציב, אבל ממש טיפה תודה

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  17. Started by Chevy,

דגם ממשיך לסדרת ה-N56 המוצלחת, במחיר מפתיע בהתחשב במפרט החזק, מעבד I7, כרטיס מסך GTX 760M, מסך מט FHD, זיכרון 16GB (!), סוללת 6 תאים, מקלדת מוארת. http://www.microcenter.com/product/421115/N56JR-MH71_156_Laptop_Computer_-_Black_Aluminum במחיר מבצע כרגע של 1000$ בלבד בארה"ב. חיסרון - מסך לא IPS שזה קצת מבאס אבל בהשוואה לדגמי ה-N56 הקודמים אז המסך TN הוא מעל הממוצע ובהחלט ברמה טובה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים בארה"ב (רוצה להזמין לבאינטרנט ולשלוח למישהו בארה"ב) מה אני מחפש: אני סטודנט לתכנות, קצת גיימר בזמני החופשי. אז אני רוצה מחשב חזק (עדיף מעבד haswell בכיוון i7) עם כרטיס גרפי כמה שיותר חזק. אני עורך מוסיקה ומשתמש הרבה בפוטושופ אז חשוב לי מסך איכותי (אני רוצה 15 אינץ'). אני צריך עצה גם בנוגע לאחריות אם אני קונה מחשב בארה"ב. בקיצור! אני צריך את עצתכם! חשבתי אולי על HP envy j000 עם ה nvidia gt 470M תודה לכולם ואני מקווה שאני אמצא עזרה ומהר! - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין מחיר... 800-1000 דולר. תודה

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  19. היי, המחשב יחובר למסך שעובד ברזולוציה של 1920X1200 אין צורך בשום ציוד היקפי. כמו כן, על המפרט לכלול רק לוח, מעבד, זיכרון, ספק, כרטיס מסך ומארז. אין צורך בכוננים קשיחים/אופטיים או כל חומרה אחרת. כמו כן, אין שום כוונה לבצע OC. אין חובה לנצל את כל התקציב.

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  20. שלום ותודה רבה מראש הגיע הזמן למחשב חדש, להלן הפרטים: אתחיל בזה שיש לי מארז cm690ii וצורב מהמחשב הנוכחי כך שנראה לי מיותר לקנות מארז וצורב. המחשב ישמש למשחקים וגם לשימוש משרדי יומיומי. כמו כן יש ברשותי גם מסך וציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שלא הכרחי אז לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, יומיומי, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לי לענות, בגדול מגוון -מהי הרזולוציה …

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  21. * תקציב גמיש * חייב להיות נייד, קל וקטן. ככל האפשר (10-12 אינטש, עדיף פחות מ-1 קילו). * מקלדת סבירה, עדיף כזו שאפשר לנתק. * חיבור VGA רצוי מאוד אבל ברור לי שזו בעיה בדגמים האלה - יש מתאם HDMI-VGA שיתאים (לחיבור מקרנים ישנים)? * חייב SSD או לפחות אפשרות להחליף ל-SSD * מעבד ראוי לשמו (לא ATOM) ולפחות 4G זיכרון בינתיים שמתי עיין על ה-Samsung ATIV Tab 7 XE700T1C http://goo.gl/IscIie עם מסך FHD IPS וה-S-PEN כבונוס. תודה!

• 24 תגובות
    • 8k צפיות
  22. שלום , אני צריך להחליט בין: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9400 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5647 הראשון של gigabyte והשני של fractal design. חשבתי ללכת על ה fractal בגלל השקט, אבל באייבורי אמרו לי ששני המארזים שקטים בצורה דומה.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by MeniAdam,

היי כולם פרטים לגבי מה שאני מחפש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות - ללא תוכנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS *חשוב לוח אם תומך USB3* תודה מראש

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  24. שלום לכולם, אחרי שירדתי מהרעיון לרכוש מקבוק פרו (בגלל המחיר השערורייתי והשירות בארץ), אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בימי צילומים מחוץ לסטודיו. מאפיינים חשובים: 1. מסך (+כרטיס מסך) מצויין עם חדות וצבעים חיים. לא מסך מגע. (יש משהו שיכול להשתוות למסך של המק...?) 2. מעבד + זיכרון שיאפשרו פוטושופ ברמה טובה. המחשב איננו מחשב עבודה ראשי ולכן אין צורך ביכולות עיבוד מפלצתיות. חשוב מאוד עניין נראות המחשב - הוא צריך להיות דק ו"סקסי". תקציב: עד 10K יש למישהו המלצות? תודה מראש! אסף

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by Legendre,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP, Ivory, TMS (לא חובה אם יש מקום טוב יותר, עדיפות גבוהה לKSP ולכל רשת שקיימת בגוש דן) מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: יום חמישי!!! תקציב:עד 5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:300 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת: DELL (למרות שבת-תכלס מה שחשוב זה הדגם ולא המותג) מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 אבל עזבו אני אתקין לבד (אל תכלילו בתקציב!) גודל כונן קשיח מועדף: לא פחות מ250 ג'יגה, אם יותר- יותר טוב משקל הנייד המועדף: אני בחור חזק גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי: עדיפות גבוהה לזמן סוללה גבוה - הולך להתנייד יחסית הרבה איתו צבע המחשב הרצוי: לא חש…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים