ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
ברצוני להאיץ ביצועים של אינטרנט משחקים קלים ועבודה עם תוכנות סטטיסטיות המפרט: > Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H > Chipset : AMD 785G > Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz > Physical Memory : 6144 MB (3 x 2048 DDR2-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GT 430 > Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) > Hard Disk : Seagate ST3500418AS ATA Device (500GB) > DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A > Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches > Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter > Operating System : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.…
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי קצת רקע , אני משתמש במחשב שלי 90% לצורכי עיצוב InDesign Photoshop ו-illustraitor וזה המטרה העיקרית (אם יעבדו משחקים בצורה סבבה לא צריך יותר מזה אם בכלל) . אני רוצה להחליף כרטיס גרפי אחרי איזה 7 שנים וספק כוח(שזה דיי חייב כבר) ומסך חדש קטן (לא מעל 24")מה שאומר שהכרטיס צריך לתמוך בשני מסכים בHD ושיהיה חזק לעיצוב. אז אני לא מבין בזה בכלל אם תוכלו להציע מפרטים בטווח מחיר סביר זה נורא יעזור הנה המפרט שלי : SPECS.JPG
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 רק עם באמת הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4-3 COD GHOST LEAGUE OF LEGENDS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23' 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. העדפה למחיר בין 6K ל- 7K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, וירטואליזציה (VMWare) , תכנות Visual Studio, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2012 - כבד, VMWare - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני אשמח קצת לעזרה. התקציב שלי בסביבות 3000 ש"ח מטרות המחשב: בעיקר תכנות, אינטרנט וכל הנובע מזה... בנוסף גם משחקים אבל לא ברמה בכבדה (לא צריך שהגדרות הגרפיקה של כל משחק יהיו על מקסימום). בנוסף המחשב ישאר בעיקר בבית עם מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים חיצוניים לכן כל אלה לא ממש משנים גודל מסך: לא כזה חשוב, לפי הבנתי הסטנדרט זה 15.6 ולכן זה גם הכי זול רזולוציית מסך: גם כן לא חשוב דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: אין משקל רצוי: לא חשוב יהיה בבית רוב הזמן האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אני מאמין ש500 ג'יגה מספיקים לי אך יותר התקבל בברכה. כונן HDD מספיק לי, אין צורך בSSD אם הוא מייקר את המחשב כונן א…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הנתון העיקרי שלא ניתן להתפשר עליו NVIDIA Quadro K5000M ורצוי ב-SLI. מכאן והלאה כל מה שניתן להוסיף כדי שאני לא אחכה לו הרי זה משובח...איזה זיאון אולי? רק בעיה קטנה...יש למישהו מושג איזו חברה מייצרת חיות כאלו?...איפה קונים? תודה מראש לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מיועד למשחקים א) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקים חדשים כגון BATLLEFIELD 4, WATCHDOGS, CRYSIS 3, AC 4המשחקים ישוחקו על מסך 22 אינץ' 1680*1050 אבל בקרוב ארכוש מסך חדש FHD אז להתייחס גם לזה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, אני צריכה מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים (כולל שימוש בתוכנות סטטיסטיקה כמו SPSS) וצפייה בסרטים. התקציב הוא בסביבות 3300 ש"ח. ניסיתי לחפש ברחבי האינטרנט משהו שיתאים לדרישות שלי ויצאתי ממש מבולבלת... ככה שכל המלצה תתקבל בברכה! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, SPSS), צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, גודל 13.3"-14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?כמה שיותר קל יותר טוב! לדעתי עד ~2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? מעדיפה בלי! …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מחשב לחבר, זה מה שאני והוא הרכבנו, הרבה זמן אני כבר לא בעניינים. מה אומרים?
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
1. המחשב קצת מיושן, לאחר פירמוט, איזו גירסת Windows להתקין עליו? XP? ויסטה? 7? 2. מניסיון העבר, סביר להניח שיהיו חוסרים בדרייברים לאחר הפירמוט וההתקנה (אלא אם אתקין 7, טרם ניסיתי), מישהו יכול לצרף לינק להורדת הדרייברים הנדרשים, ע"מ שלאחר הפרמוט יעבוד כרטיס הרשת, יציאות ה USB, וכו'? 3. במידה וארצה להחליף גם סוללה, איזו סוללה חלופית/מקורית מתאימה וכמה אמורה לעלות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3K אפשר קצת לחרוג עד 3.2... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מעדיף שהמסך יהיה גדול מ11.6 ולא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותרלא כל כך משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות * משקל רצוי? אין דרישות מיוחדות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישות מיוחדות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI,USB3 * Bluetoo…
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- בעיקרון סרטים, גלישה באינטרנט, תכנות וקצת LEAGUE OF LEGENDS * גודל המסך- 13 או 15 * רזולוציית המסך- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אין * משקל רצוי- עדיף כמה שיותר קל אבל לא הכי משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * Bluetooth עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי- צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה- אני יודע ש-DELL, ASUS ו-LENOVO נחשבים חברות טובות אז יד לי עדיפות אליהם. שהמחשב יהיה בצבא אפור או שחור, שהמחשב יהיה איכותי ויחזיק לזמן רב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שטני מעוניין לקנות בימים הקרובים ואם הספק והמארז מתאימים לחומרה המפרט הורכב בחנות tms.co.il מק"ט מוצרים כמות מחיר C4570T Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray 1 ₪911 GB85MD2V Gigabyte B85M-D2V LGA1150 1 ₪333 UCACO-AP111-GBB01 Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪65 R928XOC3GD GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB 1 ₪1594 D38G1600CRN Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪340 GH22NS70 LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black 1 ₪106 COMPASSM הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה 1 ₪0 ST1000DM003 Seagate B…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד, לשימוש ביתי + קצת פיתוח.. מתלבט בין ה3 האלו : thinkpad e330 http://fre.co.il/items/172386 del inspirion 14z http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1551 lenovo U310 Ultrabook http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=MAG8MIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב לשימוש בתוכנות עריכת תמונות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop, AutoCad, Illustrator. שימוש כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23', FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך IPS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 2 6…
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לא לגיימינג. אפשר לחסוך טיפה בכרטיס מסך. כמה דגש צריך לשים על כמות זיכרון ומעבד? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום חברים אמא שלי צריכה מחשב נייד לעבודה, עד 3K עם עדיפות לכיוון ה2.5K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, SPSS) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, גודל 13.3"-15.6" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? זאת נקודה חשובה, כמה שיותר קל יותר טוב, לדעתי עד ~2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. אם זה אפשרי, שאיפה ל-6 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? נחמד אם יהיה, אבל אם זה לא מסתדר עם המשקל/מחיר אז לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהרכבת מחשב זול וחסכוני בחשמל. ייעוד המחשב הינו עבור אינטרנט/הורדות בלבד, ויפעל 24/7 ללא הפסקה. בנוסף אשמח לחוות דעת לגבי מערכת ההפעלה המומלצת, ווינדוז 7 או לינוקס? במידה ולינוקס, אז איזה סוג? (אני פחות מבין בזה, אבל אשמח ללמוד). תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
היי בערבות קנייה טיפשית במיוחד היה לי ריב עם המוכר , והוא אמר לי שיכול להיות מוצר מסויים אבל תלוי לאיזה סדרת ייצור הוא שייך, וכך המוצר הרבה יותר איכותי והמחיר שלו עולה משמעותי זה נכון ? והאם כדאי לקחת חומרה יותר חלשה מסדרת יצור יותר טובה מאשר לקנות חומרה חזקה יותר אבל מסדרת ייצור ישנה יותר ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב שישמש בעיקר לגיימינג וקצת גרפיקה קלה (illustrator, indesign) בתקציב של 5500 ש"ח. במידת הצורך ניתן לחרוג ל-6000 (אבל רק אם זה ישפר משמעותית את התועלת\עלות). ללא ציוד היקפי או מערכת הפעלה. כמו כן כולל מסך בגודל 24 שיתן עבודה טובה (ניגודיות,זמן תגובה,רזולוציה- אני לא כ"כ מתמצא אז אשאיר לכם את העניין). לא הולך לעבור OC. שיכלול כרטיס מסך R9 280X עם 3G זיכרון (מקריאה בפורום הגעתי למסקנה שזהו הכרטיס הטוב ביותר בטווח המחירים שהגדרתי. אם לדעתכם עדיף כרטיס אחר אשמח לשמוע איזה ולמה). משחקים שאני הולך להריץ עליו לדוגמה: fallout new vegas, skyrim, farcry,batman arkham origins, assasin's creed black flag ברזולוציה גבוהה (לא מתכנן להגיע לאולטרה בכזה תקציב). תודה רבה רבה …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 ומעלה, מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? מקסימום 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מינימום 4 שעות לפחות * האם יש צורך ב…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ללא תמיכת סאטא שלש וללא תמיכת יואסבי שלש, ואני מעונין להוסיף זאת בכרטיס נפרד, ראיתי שישנה אפשרות כזו ע"י כרטיס שיושב על יציאת PCI האם זה מומלץ? האם זה מהיר מספיק? זה מיועד לצורך דיסק SSD עם יציאת SATA3. ראיתי פרסום של כרטיס שנותן את שתי האפשרויות בכרטיס אחד + ESATA במחיר של 15$. האם לדעתכם הדבר הזה כדאי ומשתלם? שאלה נוספת - האם בכרטיס כזה היואסבי3 והסאטא3 יוכלו לעבוד היטב בו-זמנית? להלן הקישור: http://www.aliexpress.com/item/3-in-1-USB3-0-USB-3-0-eSATA-3-0-SATA-3-0-Combo-to/616320175.html תודה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, קודם כל תודה מראש לכל העוזרים. קצת פרטים לפני המפרט: 1. תקציב מקסימאלי - 6000 ש"ח. תקציב גמיש, ניתן לחרוג. 2. המחשב מיועד להחזיק כמה שנים טובות, המחשב הנוכחי כבר מיצה את עצמו.. 3. יש צורך בציוד הקפי, אין העדפות לדגמים. 5. שקט לא קריטי.. 6. אשמח לשמוע פירוט על OC 7. קונה את המחשב עם ווינדוס8 8. אין חנות ספציפית, שמעתי המלצות על TMS.. 10. לא צופה שדרוג מאסיבי בעתיד.. הרכבתי פה משהו ראשוני, אשמח לשמוע על שינויים / שיפורים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1034 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪196 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 …
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-