עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ronfer123,

היי חברה, זה המפרט שאני הולך לקנות: 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 525 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H S1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1550 ₪ - * חדש במלאי! * - Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB GDDR5 460 ₪ - SSD PLEXTOR 128G Sata3 M5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=5299f0d9ac77f יש לי שאלה, איזה SLI יותר חזק? שניים של HD7970? או שניים של R9 280X? ל SLI של HD7970 או R9 280X אני צריך לשדרג ספק כוח? יש מצב שמי שעוזר לי מראה לי השוואות? או נתונים?…

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  2. Started by ElishaBar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, ועריכה גרפית כמה שאפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך. 4…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  3. (מקווה שאני בפורום הנכון - הודעה ראשונה שלי פה) חבר נוסע לארצות הברית עוד שבועיים ואני שוקל להגיד לו איזה מחשב לקנות לי נתחיל עם הגודל חייב להיות 13.3' ולא כבד מידי. בנוסף SSD - מאוד חשוב לי , 128 או 256 , תלוי אם יכנס בתקציב. נמשיך עם מעבד, חייב שיהיה HASWELL כי זמן סוללה מאוד קריטי עבורי, לגבי I5 או I7, מעדיף כמובן I7, אך בתכלס האם ההבדלים גדולים? זיכרון פנימי - 8GB . שימושים - הכל מהכל כולל שימוש בתוכנות גרפיות הכי כבדות (משחקים מעט מאוד... מספיק את הצ'יפים ON BOARD שיש על המעבדי HASWELL )מחיפוש קצר ראיתי שMACBOOK AIR עונה על הדרישות שלי ואפשר להרכיב אותו באפל ב1300 דולר , שזה המקסימום של המקסימום תקציב שלי (עם I7 ו8GB זיכרון, ו128 GIGABYE SSD). הפחד שלי , שאני עובד …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים עריכת וידאו חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).סוני וגאס מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים שילדים בני 12-14 משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש 17' אבל בעתיד 21 או 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (מינית((סתם))) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים, וסטרימים של משחקים לTWITCH, וסיקור משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם, ובתקווה שיריץ בשנים הקרובות משחקים שיצאו על הגדרות גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

6. Started by ziv.ido,

שלום רב! בבדיקה שערכתי על המחשב, המעבד (intel i5-3317u) לא עובר את רף ה47% ניצול, ולכן המעבד שרוי לרוב בתדר נמוך של 0.8GHZ במקום 1.7GHZ במצב הרגיל או ב2.4GHZ במצב הטורבו. ביטלתי את אופציית הenergy saver בBIOS אך זה הועיל רק להדלקה של המחשב (לאחר דקה מזמן ההפעלה, המחשב חוזר למצב הבעייתי). מצ"ב תמונת מצב. המחשב רץ על windows 8.1 pro תודה רבה! זיו

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. הי, מה המחשב יעשה: אני צריך להוסיף לרשת הביתית שלי שרת פיירוול שיריץ pfSense עם snort ועוד כמה כלים. השרת יחובר מצד אחד למודם/ראוטר של הכבלים ומהצד השני יטפל בשתים או שלוש רשתות נפרדות. רשת אחת היא הרשת הבייתית הרגילה שמכילה כ 15-20 מכשירים. הרשת השניה תשמש אורחים בבית לצורך שימוש ב WIFI (כדי שלא אצטרך לפתוח את ה WIFI הרגיל ולאפשר לאורחים כניסה אליו) במידה ויהיו 4 כרטיסי תקשורת, אני אעביר את שרת הטלפוניה שלי (אסטריסק) לרשת השלישית כדי לשלוט קצת יותר טוב בגישה אליו מבחוץ. אין לי בעיה לקנפג את הרשתות ואת כלי ה IDS/IPS העדפות: השקט חשוב מאוד. המחשב ממוקם בחדר עבודה שגם ככה כבר רועש מדי לטעמי. ספק כוח חיצוני (כמו ספקים של מחשבים ניידים) - יעזור לשים את המחשב על האל-פסק, שקט …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום חבר'ה, אני צריך עזרה במציאת מחשב נייד לצורך לימודים-עבודה - לא למשחקים את המחשב אני יוכל לקנות בארץ או דרך AMAZON גם אפשר מטרת המחשב המרכזית היא תכנות וכמובן תהיה גם צפייה בסרטים וגלישה. * גודל המסך 15.6 או יותר * רזולוציית המסך שתהיה גבוהה עדיפות למסך LED עקב שעות רבות של צפייה שלא יפגע בעיניים * לא משנה המשקל בכלל * לפחות 320 GB זכרון ממש לא משנה * עדיף שיהיה צורב אופטי אבל אם אין אז אשמח ללינק לצורב חיצוני זול * אחריות בינלאומית עם תמיכה בארץ * מערכת הפעלה עדיף וינדוס 7 או לא משנה מה אני בכל מקרה יפרמט וישים מערכת קלה יותר מזאת שמקבלים בחנות * מעבד חייב של AMD הסיבה העקרית הם יותר זולים ונותנים יותר ביצועים * נראה לי ש8 גיגה זכרון יהיה מתאים אני לא בטוח אם אני …

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים, בתכלס מה שהכי חשוב בסיפור הוא שיש לי 4 כרטיסי Radeon 7950 (לא מעוניין למכור אותם, לא לשאול בבקשה) ואני צריך להכניס אותם למחשב הזה, כלומר אני צריך לוח אם שתומך ב-4 כרטיסי מסך, מבקש את עזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by AriLupuss,

שלום חברים ,, רציתי לדעת כמה שווה המחשב הנייד שלי היום, אם ארצה למכור אותו המחשב הנייד הוא מחברת DELL , שם הדגם: INSPIRON N5010 מפרט טכני של הדגם: מעבד: Intel core i5 480M 2.67GHz כרטיס מסך: HD5650 נפח זיכרון: (RAM- 4GB) כונן קשיח:500GB גודל מסך: 15.6 חיבורים: VGA , USB , eSata , HDMI , RJ-45. משטח קירור של MICROSOFT כמו חדש. למחשב נותרו שלושה חודשים אחריות מהחברה לאחר שהיה ברשותי שנתיים ו-9 חודשים ,, הייתי רוצה לדעת כמה אוכל לקבל עליו . תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by evy,

שלום רב, אני מעוניין לקנות לאמא שלי מחשב נייד. השימושים העיקריים שלה זה אופיס, אינטרנט, יוטיוב,קריאה וכתיבת מסמכים, פייסבוק, תמונות משפחה וסרטוני וידאו מהפלאפון. גודל המסך- 15 אינץ' , מאמין שהיא לא צריכה יותר מזה. עדיך לא כבד מדיי. שנתיים אחריות לפחות. אין לי אמת מידה לכמה אמור לעלות מחשב כזה, ככה שזרקתי 2000 ש"ח. אני מאמין שהמחיר אפילו פחות. אשמח לקבל הצעותיכם.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. זה המפרט שיש לי כרגע מעבד:Core i7 920,2.66Ghz, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ SSD: ​Intel 240GB SSD 335 Series Sata III 2.5 Inch Retail זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ - corsair מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) מסך: Samsung SyncMaster T260HD 5MS 1:10000 רמקולים: 5.1 Creative SBS A500 עכבר: Razer Mamba קניתי GTX 780 באמריקה (בלאק פריידי יום אדיר) אני מעוניין לשדרג את המרכב שלי 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרו…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  13. אהלן חברים. שלחתי לשתי חנויות מחשבים בקשה למפרט למחשב המיועד ל Gaming באופן בלעדי. הבקשה הינה עבור מחשב בלבד ללא ציוד היקפי, עם בקשה ספציפית למארז ללא חלון, מאוורר ומרווח. כונן SSD +HDD. לוח אם עם 6 יציאות USB לפחות. המטרה של המחשב היא להחליף ולהשתדרג מהמחשב הנוכחי - Core i5 דור ראשון, 4GB RAM, Radeon 5870. סכום: 7000-7500 ש"ח. אשמח לעצתכם איזה מהמפרטים לדעתכם עדיף, עם יותר דגש על ביצועים ואיכות מאשר המחיר. מSTARTPC: 1590 ₪ - Intel Quad Core i7 4770K 3.5Ghz S1150 510 ₪ - Gigabyte GA-Z87M-HD3 S1150 730 ₪ - 16GB (4x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 2990 ₪ - * חדש במלאי! * - NVIDIA Gigabyte GeForce GTX780 Ti 3GB GDDR5 499 ₪ - * מבצע * - SSD…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מעבד:Core i7 920 2.66GHZ, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ - ASUS דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ - corsair מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ainaldinak,

המחשב הוא עבור אדריכלית כאשר התוכנה הכי כבדה תהיה אוטוקאד, כבר יש לי SSD של crucial ולכן אין צורך להוסיף אותו למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לדעתכם אפשר לחסוך - למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נראה לי שאין סיבה לחרוג, אבל אתם יכולים לנסות לשכנע אותי אחרת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שרטוט באוטוקאד, פוטושופ (לא שרטוט או רינדור של תלת מימד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27' (רזולוציה 2560X1440 ? אני לא בטוח מה הרזולוציה המיטבית ל27') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

16. Started by Cloud,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל את עזרתכם בבניית מפרט גיימינג עבור חבר. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל כמובן שאעדיף לחסוך דברים מיותרים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת(mmo rpg) כמו guild wars 2,משחקי FPS/TPS(כמו BF.COD וכ'ו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאי…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני רוצה לרכוש מחשב לילד, הבחור בן 8 ומצד אחד משחק בעיקר FIFA וכאלה, מצד שני לא רוצה להגביל אותו וחשוב לי שיהיה מחשב טוב . יש לי זיכוי קטן באייבורי, ולכן הייתי שמח שתתנו לינקים לחבילה מהאתר ותציינו את השינויים בחבילה (נניח הוספת זיכרון, החלפת כ.מסך וכו') תודה מראש !!! משה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.8K כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי,אינטרנט,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…

18. Started by dzold,

מחפש מחשב נייד המתאים למשחקים כגון GTA ועוד אך עיקר השימוש יהיה לאינטרנט מעדיף לא לעבור את ה1000$ ומסך אזור ה17 אינץ מה אתם חושבים קנייה מארה"ב תקציב כ1000$ יד ראשונה מערכת הפעלה 7,8(64 BIT) גם ללא מערכת הפעלה מתקבל גם XP כונן קשיח לפחות 500GB משקל אין חשיבות זמן סוללה כ4 שעות אך גמיש כי רב הזמן יהיה בבית גודל הצג עדיפות לאזור ה17 אינץ למרות שגם 15.6 יתקבל מטרת המחשב שימוש במשחקים כגון GTA ועוד וגם אינטרנט סרטים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Nkavkaz,

צהריים טובים, אני מתעניין ברכישת samsung ativ book 9 plus מKSP במבצע של חנוכה. כיוון שהוא מיועד לשימוש החברה לאחר החזר מע"מ יוצא לי 4700 שזה 300 ש"ח פחות ממה שהוא נמכר בחו"ל (1400$). הבעיה היחידה שהוא מגיע עם GB128 SSD (חצי מהכמות הנפח שאני צריך). השאלה האם אפשרי לרכוש אותו ולהחליף/להוסיף את הSSD עצמאית באחד יותר גדול או שזה לא כדאי כיוון שזה בעייתי וזה מסיר לי את האחריות שניתנת עם המחשב, בתודה ושבת שלום נתן. נ.ב המחיר כולל מע"מ למתעניינים הוא 5700.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון: Battlefield 4 Need for Speed: Rivals Crysis fifa 2014uוסרטי fullhd -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם ה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by alonafinkel,

ערב טוב לכולם! קיבלתי היום סוללה חדשה לנייד (dell vostro v131) שהזמנתי מ-eBay, וכשהיא התרוקנה חיברתי את המטען. בסמל של הטעינה כתוב plugged in, not charging וכשאני פותחת את המחשב כתוב the battery cannot be identified. יש מה לעשות עם זה?

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  22. היי חבר׳ה! אחרי הרבה זמן שאני עם מחשב גרוטאה שנקנה לפני כמה שנים ב1,000 שקל, הצלחתי לשכנע את ההורים שלי לעזור לי בקניית מחשב חדש. הם 1,000 אני 1,000. אני צריך מחשב למשחקים יחסית פשוטים (Minecraft משחק עיקרי, אולי גם lol ואם אהיה נואש MS) וגם להורדת סרטים ודברים כאלו. חשוב לי מאוד שמשחקים כמו מיינקאפט ירוצו במקסימום שלהם, זתומרת (מי שמשחק ידע) Far distance, max fps וכו׳. כמו כן, חשוב לי גם שיהיה לי נפח דיסק גדול בשביל הסרטים (2TB הכי טוב). חשוב לציין שאני עכשיו בתאילנד וחשבתי לקנות דברים כמו ראם סטיקס והארד דיסק פה כי ממש ממש זול כאן ואני יכול לקנות דברים שהייתי קונה בארץ פי 2 זול יותר. לגבי הדברים הנוספים: אני לא יכול לחרוג מהתקציב כי זה כל הכסף שיש לי. אני לא רוצה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אז בשבוע הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב נייד שצריך להתאים לצרכים הבאים: עריכת וידאו SD בתוכנת Premier CS2 תכונות Office כגון Word ( לא חובה שיבוא עם עותק מקורי של Office ) וזהו בעיקרון, התקציב הוא 2,000 ש"ח - יש עדיפות לקנייה מאייבורי. אשמח להמלצות, תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Nuriz,

1. תנצלו את כל התקציב - 5000, חריגה של 200 ש"ח. רק אם לדעתכם החריגה הזו תאפשר הכנסה או שידרוג של רכיב שממש חבל אם הוא לא ייכנס, בגלל חוסר בחריגה הנ"ל. 2. המחשב מיועד למשחקים, ככה שכל משחק חדש שייצא עכשיו לשוק אני אוכל להתקין אותו ולשחק בו בכיף במחשב, בלי תקיעות כאשר בהגדרות המשחק אני אציין שאני מעוניין ברמת פירוט הגרפיקה הכי גבוהה. בעיקר אני מעוניין לשחק במשחקי ספורט כגון פיפא וNBA ומשחקי מרוצים כדוגמאת Need For spped ומשחקי אסטרטגיה למיניהם כמו Red Alert ומשחקי פעולה כמו Max Pain או Assassin's creed. מה שאני מנסה לומר הוא שאני מעוניין במחשב שיוכל להריץ בכיף ובמהירות משחקים חדשים שייצאו לשוק בקטגוריות הללו. בנוסף, המחשב יהיה מיועד גם לגלישה באינטרנט, עריכת מסמכים, צפייה …

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by sharon515,

שלום קרובת משפחה שלי נמצאת בארה"ב מחר הבלאק בפריידי והיא רוצה שאני אמליץ לה על מחשב נייד שנמכר ברשת BESTBUY הדגמים הם https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/ http://www.amazon.com/ASUS-X550LA-DH71-15-6-Inch-Laptop-Silver/dp/B00F0JBJDS http://www.digitaltrends.com/laptop-reviews/asus-vivobook-v551lb-review/ אין לי מושג לגבי מחשבים ניידים מה מומלץ ואם למישהו יש דגם אחר טוב שנמכר ברשת BESTBUY אשמח להמלצה תודה

• 1 תגובה
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים