עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לחברי הפורום שלום רב, אני מעוניין לרכוש באילת מחשב לגיימינג כבד, בעיקר משחקי MMO FPS. התאמתי לי את המפרט הבא ורציתי לקבל חוות דעת נוספת + לשאול כמה שאלות. אני מעוניין להכנס ל-OC ולהוציא כמה שיותר מהמעבד והכרטיס מסך: 265 מארז מחשב Corsair Carbide Series 200R - יעשה את העבודה? 250 ספק כח Corsair CP-9020050-WW VS550 VS Series 550W - זה ספק מספיק חזק\אמין לצרכים שלי? 665 לוח אם Asus Z87-A - לוח אם אולי קצת מוגזם\יקר, אבל נראה לי שווה תמורת האיכות שלו. 1008 Intel Core i5-4670K Box - אין tray ב ivory 178 מאוורר למעבד CoolerMaster Hyper 212 EVO [TABLE=width: 754] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]1208 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5 - לא בטח לגבי הכרטיס מסך…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, מאחר והנייח של ההורים שלי כנראה החזיר את נשמתו לבורא, החלטתי להרוג שתי ציפורים במכה ולרכוש להם נייד. הוא ישמש מרבית הזמן לעבודה של גלישה באינטרנט וקצת עבודה על מסמכים, ומדיי פעם גם לצפייה בסרטים על ידי חיבור לטלוויזיה בסלון. הסיבה שאני מעדיף נייד ולא נייח + סטרימר היא שזה הרבה יותר קל להורים שלי שהכל יהיה עם אותו המחשב ולא צריך ללמוד להשתמש בעוד מכשיר (סטרימר). בנוסף, אני מניח שאבא שלי ישמח שתהייה לו הגמישות לקחת את המחשב איתו מדיי פעם כשהוא צריך להעביר פרזנטציות. כאמור הדרישות הן דיי בסיסיות מבחינת הביצועים, עם זאת יש כמה דברים חשובים אחרים. מבחינת גודל מסך, אבא שלי מעדיף משהו כמו ה-studio15 שלי, אז 15" זו הבחירה. דבר נוסף שחשוב מאוד הוא האמינות של המחשב והאח…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה עם מוזיקה (fl,cubase,traktor) גודל המסך- 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט- לא קריטי רזולוציית המסך- 1920x1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אין משקל רצוי- אין בעיה עם משקל האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא קריטי אבל עדיפות לסוללה שתחזיק יותר זמן האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) Bluetooth? גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)- לפחות 1000GB כונן אופטי-אין צורך האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי-לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם -…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by dids22,

היי הנייד המדובר הוא asus vivobook s451la כמדומני. המחשב הגיע עם HD אחד ועם אפשרות להוסיף CD. אני רוצה לשים במקום של ה CD כונן SSD. פתחתי היום את המחשב לראות מה הולך בפנים ושמתי לב שהחיבור שם הוא שונה מהSATA הרגיל. הדגם של המחשב הוא חדש ולא מצאתי מידע על חיבור SSD. דבר נוסף, איך אמורים לקבע את הכונן למחשב, יש איזשהו מתאם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מחפש נייד, התחלתי להסתכל פה באתר ובחנויות והתלהבתי מהאולטראבוקס השונים. די מהר אני חייב להודות הבנתי שהלכתי לאיבוד בסבך הדגמים והמפרטים ככה שאני זקוק מאוד לעזרה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? מחשב עבור עבודת אופיס אינטרנט, מצגות ומעט עריכת סרטים. ישמש לעבודה גם לאור שמש. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14 או 15.6 . לא משנה מבריק או מאט רק שיהיה איכותי ובעל בהירות גבוהה. * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, מסך מגע -יתרון משמעותי. * משקל רצוי? לא יותר מ 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 4 שעות עבודה על סוללה * …

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם במציאת מחשב מתאים לעבודה עם המאפיינים הבאים: מטרות מחשב: תכנות בלבד. ללא התחשבות כלל במשחקים / מולטימדיה. המחשב ישמש לקמפול קוד רב ולבדיקות ב VM-ים כך שחייב להיות חזק. גודל מסך: בעקרון כמה שיותר גדול (15-17), אבל לא קריטי. מעבד: כמה שיותר חזק (i7 כלשהו) זכרון: כמה שיותר (8-16 ג'יגה) כונן: SSD, 120GB או יותר (לא צריך כונן נוסף) כונן אופטי: כן, צורב CD/DVD (או לפחות אפשרות להוסיף) יציאות מיוחדות: USB, ethernet (זה מיוחד?) משקל: לא חשוב זמן חיי סוללה: לא חשוב כרטיס מסך: לא חשוב Bluetooth / wifi / cellular modem: לא חשוב אחריות בינלאומית: לא חשוב רשיון מערכת הפעלה: לא חשוב העדפה לחברה: אין אני מעריך שמחשב איכותי שיענה לצרכים הנ"ל יעלה בסביבות 5-…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by EsMo,

שלום, אני רוצה לקנות את T100TA של אסוס - 32 גיגה שמתי לב בחנויות באינטרנט שיש להם 2 דגמים כאלה H100TA-DK001H R104TA-DK012H יש למישהו מושג אם יש בהם הבדל? לא מצאתי משהו על זה באינטרנט אני מניח שה 012 יצא קצת אחרי ואולי פתרו בו בעיות ראיתי על המכשיר ביקורת שאמרו שלחיצות מקשים לא נקלטות לפעמים ושואלי זה בעיה בפס ייצור הראשון אבל לא מצאתי לזה עוד עדויות בביקורות אחרות כן מצאתי בעיות רנדומליות של כפתור ווליום שנלחץ לבד לפעמים או שנתקע וכו', לא משהו קריטי גם אם אף אחד לא יודע, מה אתם הייתם עושים? ללכת על 012? אולי בכלל בסוף אני אלך על ה 64 גיגה ושם נראה שיש רק דגם אחד (DK004H), מקווה שאין בו בעיות. בכל מקרה זה כולל אחריות ל 3 שנים וזאת בעיקר הסיבה שאני אקנה בארץ ולא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Orong,

תקציב משוער: 5,000-8,000 מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים ככל האפשר וגם עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 * כונן אופטי? או צורב DVD רגיל, או קורא בלוריי במידה והדבר לא יאלץ חריגה מהתקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חברה אמינה עם שירות טוב ואחריות גבוהה…

• 85 תגובות
    • 22.6k צפיות
  9. Started by eladelad,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים באיכות הכי טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. btf4 gta v -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ivory וksp

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eliran_GT,

אני מתלבט בין 2 מפרטי מחשב, איזה מפרט טוב יותר? 1370 ₪ - Intel Quad Core i7 4770 3.5Ghz S1150765 ₪ - MSI Z87-G45 GAMING S1150730 ₪ - 16GB (4x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 2990 ₪ - * חדש במלאי! * - NVIDIA Gigabyte GeForce GTX780 Ti 3GB GDDR5 499 - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III430 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 799 ₪ - NZXT Phantom 530 Black + FSP Raider 650W BUNDLE99 ₪ - Lite-On DVD-RW X24 iHAS124 XB360 Burn Compatible160 ₪ - Scythe Kama Cross מחיר סופי: 7842 ₪ או ₪ 1370- Intel Quad Core i7 4770 3.5Ghz S1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 GAMING S1150 ₪ 370- 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz ₪ 2990 -…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by shloosh3,

רציתי לשמוע מה דעתכם על המחשב הזה של לנובו אני רוצה לקנות את הדגם עם I7 4500U 8GB DDR3 ו512GB SSD במחיר של 6700. הבעיה היחידה שלי עם המחשב נוגעת לכרטיס המסך INTEL 4400 , האם הוא יכול להריץ 1080P כמו שצריך??? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Radiant,

כולל בנדל. מצב חיצוני טוב. גרסת המעבד p8600.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by freidkin.gilad,

מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט לגיימינג ב 5K או קצת מתחת? וגם בכמה בערך אני יכול למכור מחשב ביד שנייה עם GTX 560 TI מעבד i5 3.3 ghz עם זיכרון 8GB וסה"כ שטח איחסון של 800 GB? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 crysis 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  14. אני שובר את הראש כבר דיי הרבה זמן בנסיון למצוא את הלפטופ האידיאלי בשבילי ועדיין לא מצאתי משהו מתאים. אז ככה - אני דיי חדש פה אבל אני אנסה לעקוב אחרי הפורמט ואנסה להיות כמה שיותר ברור.. תודה מראש. * מטרות המחשב?- לימודים - הנדסת תוכנה, ככה שהוא צריך להתאים לסביבת העבודה של פיתוח תוכנה, משחקים - לא ברמה מוגזמת, ושישמש כמחשב ביתי בשבילי * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - numpad * משקל רצוי? פחות משנה המשקל רק שלא יהיה ענק מידי (בכל זאת הוא צריך להכנס לתיק ולהיות לי על הגב 4 שנים) * זכרון 16G * כרטיס מסך? כמה שניתן לשפר בסכום שנותר - (אני לא מאמץ את המחשב למשחקים כבדים אבל תמיד עדיף שתיהיה אופציה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8-10 שעות לפ…

15. Started by eyalkalde,

חג שמח חברים! אשמח לקבל המלצה למחשב המיועד לעריכת וידאו בעיקר לתוכנות אויד, פריימיר ואפטר אפקטס. אני זקוק למחשב חזק עם כרטיס מסך חזק, עדיף גם כונן SSD. התקציב הוא עד 5K, אם אפשרות קטנה לזליגה... אשמח לדעת אם יש מבצעי בלאק פריידי או סייבר מנדיי שרלוונטים... יש אפשרות להביא את המחשב מארה"ב או אמסטרדם. כמו כן לא אכפת לי לקבל המלצה למקום אמין שמרכיב מחשבים ויכול להוזיל את העלויות. תודה, איל.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה לקנות בימים הקרובים מחשב חדש למשחקים ולהלן הפרטים: - התקציב המקסימלי הוא 4500 ש"ח. עדיף כמובן כמה שפחות, תוך שמירה על הצרכים שארשום בהמשך. - לא ניתן לחרוג מהתקציב. - המחשב ישמש בעיקר לתכנות ולמשחקים. - מיועד למשחקים החדשים ביותר (כדוגמת AC ו-COD וכו'). - כרגע יחובר למסך בעל רזולוציה 1680x1050 ובהמשך למסך 1920x1080. - נא לכלול גם צורב (פשוט רגיל ומינימלי). - שיהיה שקט במידה סבירה (לא דרישה חשובה כל כך). - לא מתוכנן OC. - לא צריך לכלול תכנות נוספות כגון Windows ו-Anti-Virus. - עדיפות גבוהה מאוד ל-KSP. (גר באזור תל אביב). - רצוי שהמחשב יהיה עם אופציה קלה לשדרוג בהמשך. כרגע יש לי מפרט שמעט חורג מהתקציב, אבל אשמח בכל מקרה לשמוע את דעתכם לגביו ושתשפרו אותו…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by shloosh3,

מדובר במקבוק אלומיניום דגם LATE 2008. מעבד CORE 2 DUO P8600 2.4GHZ 4GB DDR3 1066 כרטיס מסך NVIDIA 9400M 256MB הארד דיסק משודרג W.D 320GB 7200RPM סוללה תקינה. מערכת הפעלה הכי עדכנית -OSX MAVERICKS פועל נהדר. הכל פועל נהדר בעיה טכנית אחת- רק הלחיצה הפנימית(לא הנגיעה) של הTRACKPAD קצת דפוקה ולא נלחצת פעמים רבות. http://www.notebookreview.com/assets/38168.jpg כמה לדעתם שווה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by gil2abir,

שלום רב, לפני מעמד הרכישה, אשמח להיוועץ בנוגע להצעות הבאות. המחשב מיועד ללימודים (אופיס, מטלב, ויז'ואל סטודיו וכדומה) סרטים, אינטרנט וכדומה. חיפשתי נייד שיהיה קל, דק, יחזיק יותר מ 5 שעות ללא הטענה, ויתן ביצועים טובים. אשמח לדעת מה מההצעות הכי משתלמת מבחינת יחס תמורה/מחיר. LENOVO YOGA2PRO I5-4200U (מה אתם יודעים על הביצועים והסוללה שלו? קיבלתי דיווחים שונים בעניין) 256GB SSD •13.3" QHD+ (3200 x 1800) 8GB multitouch WIN8.1 GREY 1Y סה"כ 5000 ש"ח, + 60 דולר הרחבת אחריות 3 שנים או LENOVO IDEAPAD YOGA2PRO I7-4500U 512GB SSD •13.3" QHD+ (3200 x 1800) 8GB multitouch WIN8.1 GREY 1Y עבור 6180 ש"ח + 60 דולר הרחבת אחריות ל 3 שנים [TABLE=width: 170] [TR] [TD=class: product_title_t…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by m.h,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. שימוש בויז'ואל סטודיו, access. כל אלה ביחד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מט: 13.3-14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר: לא כל כך מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): כמה ש…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  20. שלום לכולם - אני צריך עזרה בקניית מחשב חדש.. למרות שהמחשב הישן שלי עדיין חיי ונושם ב"ה.. מחשב שבניתי בעזרתכם =) ~ http://hwzone.co.il/community/threads/378910-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%943K-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA 1. מה התקציב?כ4K +\- 2. מטרות המחשב? השימוש ברובו למשחקים אך גם דברים משרדיים (שירים , סרטים HD וכו') 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1. האם יש בארץ חברות שנותנות שירות במסגרת האחריות על ניידים שנקנו בחו"ל? Dell? ASUS? 2. לרוב הניידים, לפחות אלו שבתקציב שלי, יש דיסק קשיח במהירות 5400RPM. עד כמה ההבדל מורגש לעומת 7200RPM (שיש כמעט בכל מחשב נייח)? באיזה מצבים הוא מורגש? 3. יש מחשבים עם כונני SSD קטנים (32 GB) שמתפקדים כ-cache של ה-HDD - באילו מצבים זה שימושי? האם זה איכשהו מגשר על הפער בין 5400-7200 RPM או שאין קשר? 4. האם להחליף רכיבים בלפטופים זה קל כמו להחליף רכיבים במחשבים נייחים (למי שהתנסה בזה)?

22. היי, אני מחפש מחשב נייד בטווח מחירים של 2500 עד 3000 ש"ח עם מסך גדול יותר מ13 אינץ'. כיוון שזה לא עבורי, אם יהיה צורך להגדיל את התקציב אני אבדוק ואעדכן. העדיפות היא לחסוך כמה שניתן. אשמח להמלצות, תודה מראש! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ושימוש בקונטרולר Vestax Typhoon (שימוש בתוכנות: Serato DJ Intro ו- Virtual DJ) * רזולוציית המסך? לא ממש משנה, אני מניח ש1920x1080 זה מספיק (גודל מסך שיהיה גדול מ13 אינץ') * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא ממש משנה, כי השימוש יהיה בעיקר בבית, אבל קל ככל שמתאפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני חושב שרק HDMI * Bluetooth? כן אם שאר הדרישות מא…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. המפרט צריך להכיל הכל, כולל מארז ווינדוס (לא כולל תוכנות גרפיות). אם אפשר בתקציב להכניס גם מסך 24, אז סבבה. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by משה1946,

הציעו לי לוח אם של Asrock אצל ספק אחד עם CHIPSET אינטל H61. הלכתי לספק אחר למען השוואה והוא אמר ש ASROCK יוצאים מהשוק, ישנים ונחותים. הציע לוח אם של Gigabyte GA-H87M-HD3 במקום. המטרה העיקרית - עריכת וידאו יכולים לעזור לי בסוגיה ולהאיר את עיני בנושא?

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by Ronfer123,

היי חברה, זה המפרט שאני הולך לקנות: 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 525 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H S1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1550 ₪ - * חדש במלאי! * - Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB GDDR5 460 ₪ - SSD PLEXTOR 128G Sata3 M5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=5299f0d9ac77f יש לי שאלה, איזה SLI יותר חזק? שניים של HD7970? או שניים של R9 280X? ל SLI של HD7970 או R9 280X אני צריך לשדרג ספק כוח? יש מצב שמי שעוזר לי מראה לי השוואות? או נתונים?…

• 9 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים