ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שלי עכשיו : מעבד : intel core2 quad Q6600 2.4GHz לוח אם : gigabyte ga-p35c-ds3r זיכרון : 2gb RAM כ.מסך : geforce 8800 gt חשבתי לשדרג את הכ.מסך זכרונות והארד דיסק ל : Radeon HD7790 1GB 2X4GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח ssd כלשהו. האם זה אפשרי? האם זה כדאי בכלל?
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן 5-6 שנים בעל המפרט הבא: Mainboard : Gigabyte P35-DS3L Chipset : Intel P31/P35 Processor : Intel Core 2 Duo E6750 @ 2666 MHz Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM )Video Card : ATI Radeon HD 4870 Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH24NS50 Powe supply: 700W Consair Case: Coolmaster CM690 Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה, למטרת צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה וגלישה באינטרנט. בקיצור- תחנת מדיה-סנטר+גלישה. מאוד אשמח לשמוע ממי שבאמת מבין בנושא, כיצד עליי לבצע את ההסבה מהמפרט הקיים, בצורה הטובה ביותר. אני כמובן מעדיף…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, הרצת תוכנות לעיתים (MATLAB), אופיס וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 15.6, אבל אם התקציב\המשקל לא מאפשר אז פחות. מאט * רזולוציית המסך? עדיף 1080*1920 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? פחות מ-2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סביב 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? מניח שלא (לא יודע מה זה) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום אני מתעניין לאחרונה ברכישת מחשב נייד ראיתי את הדגם [h=1]Dell Inspiron 3521 i3-3217U[/h]די אהבתי את העיצוב והמפרט נראה לי לא רע במחיר טוב אני מתכנן להשתמש בו לשימוש ביתי אינטרנט אופיס ואולי קצת משחקים קלים בשביל להעביר את הזמן רציתי לדעת אם יש משהו טוב יותר בכ2300 שקלים לא יותר מזה או שזה בסדר לתקציב אשמח לתשובה מהירה אני מעוניין להזמין אותו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?: עבודות משרדיות (אינטרנט ועבודות באופיס), צפיה בסרטים/סדרות. * גודל המסך?: 15 אינצ'. * רזולוציית המסך?: לא יותר מידי משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?: רצוי מקלדת שכוללת numpad,שליטה נוחה בעכבר. * משקל רצוי?: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?: סטאנדרטי * האם יש צורך ביציאות מסוימות: HDMI,USB 2-3 * Bluetooth?: רצוי שיהיה אבל לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?: 300Gb * כונן אופטי?: רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?: מחפש את החברות היותר מוכרות בשוק של הניידים * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שתהיה אחריות של לפחות שנה (מעדיף שלוש שנים) שיהיה מחשב "שאפשר לסמוך עליו" מפני שאני סטודנט ואין לי יותר מידי כסף…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אך ישנה עדיפות לתקציב שהקצבתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר פיפא ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום חברים (: אז החלטתי להשתדרג אחרי כמה שנים, מהמפרט הקודם שלי בניתי מפרט שהתייעצתי עליו פה בפורום ואחרי הרבה חיפושים ננעלתי והזמנתי מStart-pc (שארצה לציין אותם לטובה השירות היה אדיב.. יאן מהחנות, תמיד נגיש ועונה במייל. והמחירים המעולים! משלוח חינם והספקה מהירה עד פתח הבית, בקיצור ממליץ בחום!) האמת שזה היה הטבילת אש הראשונה שלי בהרכבה של מחשב מ-0, והיה גם ניסיון לסידור כבלים מצידי המפרט המדובר - ולתמונות אז כל החלקים מגיעים בקופסאות !! מפשיטים את המארז קודם כל.. בודקים את הלוח אם.. סחטיין לMSI מבנה חכם מצידם בבחירת מיקום החיבורים לSATA וכו' .. קירור סקסי בטירוף.. בחצי מחיר כמעט אוקי, פי שבע יותר סקסי כשפותחים.. קצת גימיקי אבל שיהיה D: .. …
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי, אני נמצא בצבא ואני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל להרוויח קצת כסף מהאינטרנט בזמני החופשי ולהעביר איתו את הזמן, הבעיה היא שהתקציב שלי הוא די נמוך (באזור ה300 דולר) ואני לא ממש מבין בכל המחשבים הניידים שקיימים, אז אני צריך את עזרתכם פה אני צריך מחשב מהארץ או מחו"ל (אייבי וכאלה) שיוכל להפעיל אינטרנט בקלות (עם WIFI) וצפייה ישירה, ואם אפשר אז גם תוכנות כמו TeamViewer יהיה מצויין, כי אז אני אוכל להפעיל מחשב רציני יותר דרך המחשב הנייד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וגם צפייה ישירה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה לי, רק שלא יהיה ממש קטן. * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Asus G75VX I7 3630q 8GB DDr3 1600 GeForce GTX670mx 3gb GDDR5 1Tb 5400 rpm+ 128 Samsung SSD 480 Pr אצלי כ8 חודשים אחריות עד אפריל
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
[TABLE=class: tablefull] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]כול רכיב נבחר בקפידה על ביצועים אופטימליים ללא צוואר בקבוק עם יחס עלות-תועלת גבוהה ככול האפשר. מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box לוח אם Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 270X OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח Western Digital VelociRaptor WD1000DHTZ 1TB Sata III [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]ספק כח Corsair GS 600W …
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני לבקש מפרט מחשב לגיימינג עד 6000 ש"ח, בניתי מפרט, יוצא קצת יקר, קשה לי להתפשר על דברים, אבל אני מקווה שתעזרו לי עם מפרט נח יותר וזול יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (תדירות גבוה מאוד) ופוטושופ (תדירות נמוכה מאוד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הAAA האחרונים שיצאו (BF4, וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות רלוונטיות לרכישת מחשב נייד לצרכי עיצוב גרפי תחת הגדרה של מחשב מולטימדיה - כמובן שכשאני מסתכל על מחשבי המקבוק פרו החדשים של אפל אני מתחיל להזיל ריר אבל חשבתי גם על מחשב מבוסס WIN8 שיכול להוות מתחרה ראוי למחשב של אפל שיעודו הוא למעצבים ברחבי העולם: חשבתי על ASUS/SAMSUNG שהם השמות הגדולים היום בשוק ניידי המולטימדיה - דגם אחד http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56VJ/ דגם שני http://www.samsung.com/il/news/localnews/2013/ces2013-series-7-chronos חשובות לי תכונות כמו זכרון 8 גיגה, כרטיס גרפי חיצוני של NVIDIA/ATM , כניסות HDMI USB3 , מסך 15.6" אופציה לזכרון פלאש SSD גם כן רצויה אמנם היא לא חובה כמו כן חשוב לי כונן CD/CD-RW מה שלא קיים במחשבי המקבוק החדשים…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב נייד מותקן עליו מערכת הפעלה WINDOWS 8 64BIT. Intel Core i3-2330M 2.20GHz 8GB DDR3 בשוטף המחשב עובד די מהר, לפעמים הכרום נתקע כאשר פתוחים10-20 TABS. מה שיותר מציק זה העבודה באופיס, פותח מסמך WORD או WORD חדש לוקח לו בין 30-90 שניות פתיחה. העתקה מ-EXCEL ל-WORD הוא נתקע ולוקח לו בין 1-4 דקות להשתחרר ולפעמים גם לא מצליח להעתיק. האם לדעתכם ישנה בעיה כלשהי? או שהמעבד פשוט חלש מידי לעבודה עם כרום פתוח וכמה חלונות OFFICE? אשמח לעזרה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתנצל על כך שהת'רד היה חצי גמור - היתה בעיה עם login - אחרי שרציתי לעשות preview להודעה, זה זרק אותי ושום דבר לא עזר - "עריכה" לא עבדה יותר - כל פעם לקחה אותי ל re-login page. לאחרונה קיבלתי קצת (7000 ש"ח) תקציב (מאשתי, מי עוד ) והחלטתי להשקיע במחשב שאמור: 1. להיות מכונת פיתוח ממש טובה 2. לאפשר לשחק משחקי Action RPG כמו Diablo3, Torchlight 2, Path of Exile באיכות גבוה (אני לא משחק FPS) 3. לאפשר עבודה משרדית (שזה אמור להיות טריוויאלי) 4. להיות שקט וחסכוני עד כמה שניתן 5. לחיות כמה שיותר שנים - המטרה היא להוריש אותו לבן שלי בן 3 6. לאפשר OC בעוד שנה - שנתיים - שלוש כאן המפרט שהרכבתי (שחסרים בו כמה דברים שאני מטלבת לגביהם): מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רגיל להשתמש במסך 15.6 אינץ , חשבתי לרכוש מחשב נייד עם מסך קטן יותר בגודל 14 אינץ, חשוב לי לדעת האם מסך 14 אינץ מיעד לקריאת טקסטים ועובדה מרובה בWORD,האם הוא יהיה נוח באותה ידה שסך ה-15.6 נוח, ואם לא האם נין לשנות רזולוציה והתאים אותו לעבודה מסוג ז ה תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2850 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כמה שאפשר וצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים וקלים ואינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 / BFBC2 / GTA IV וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות / אולטרה (לא חובה אם פילטרים בכל משחק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA V , GUILD WARS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה את עזרתם במפרט למחשב בתקציב של 2K מיועד לגלישה צפייה בסרים משחקי בסגנון FIFA14 וGTA החדש המפרט לא צריך לכלול דיסק קשיח,ספק כוח יש ברשותי(400Wׂׂׂ) וכונן אופטי תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP 1179 כבר 4 שנים יש רגעים שהספק לא מעביר חשמל למחשב ורק כאשר אני מוציא אותו מהחשמל ומהחשב וגם מפרק את הספק מהכבל שלו למשך כמה שעות טובות אז הוא עובד למה זה קורה??
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד וסטרימים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המשחקים החדשים ביותר שקיימים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 לפי דעתי(23 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי וזקוק לרכיבים הבאים: 1. הרדסיק SSD של 120 ג'יגהבייט לפחות 2. מעבד 3. קירור למעבד 4. כרטיס מסך 5. זיכרון 6. לוח אם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר, טיפה משחקים, גלישה באינטרנט, סרטי HD, אני משתמש בהרבה אפליקציות פתוחות בו זמנית אז חשוב לי שהמחשב יעמוד בזה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse,visual studio,vlc, ida pro, photoshop. פוטושופ בשימוש זניח, השאר …
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מעוניין במחשב נייד לצורך עבודה תוך כדי נסיעה ברכבת. אמור להצליח להריץ סימולציות MATLAB. בנוסף, חשוב לי אפשרות ל-touchscreen, בעיקר עבור סרטוט עם עט סטיילוס. תודה רבה מראש על העזרה. נעזרתי בחברי הפורום גם ברכישות הקודמות שלי, ולא התאכזבתי. פרטים יותר מלאים: * מטרות המחשב? תכנות, הרצת סימולציות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך קטן (סדר גודל של 15 אינצ') * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) פחות חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חובה touchscree…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח, שכולל כולל מסך, ככה שהמחשב 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לצערי לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - המחשב בגדול מיועד ללימודים, ניהול רשתות - הקמת סביבת עבודה של שרתים, כמו כן אני מעוניין שהמחשב ישרת אותי לגיימינג, לדוגמא Code ghosts א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - התוכנות שאיתן אני עובד: active directory, vmware, linux ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - כן כפי שציינתי לעיל' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Code ghos…
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב + מערכת הפעלה חלונות 8 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באיזור נתניה. TMS או RSM 9. …
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-