עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bratwa_tut,

* מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבד), צפיה בסרטים, * גודל המסך - 15 + * רזולוציית המסך - כמה שיותר גדולה יותר טוב HD FHD * משקל רצוי - לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - שיעבוד לפחות שעתיים וחצי על סוללה בצפייה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - HD 500G לפחות * כונן אופטי- עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב יכול להתקין לבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא שיהיה רק מחשב מצוין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)- עדיך שישהיה כמות זיכר…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by bratwa_tut,

http://www.megabuy.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-y510p-gaming-i7-4700mq-12gb או http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/in-rd09-7163.htm או http://ksp.co.il/?uin=20939 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11967 ניראה לי עדיף הראשון הוא לגיימרים

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  3. האם הרטינה גורם לעייפות בעיניים אחרי שימוש ארוך? האם יש אי יכולת להסתכל על שום מסך אחר אחרי שאתה מרגל לאיכות של הרטינה? ובגדול אם היה לכם אופציה לבחור בין שני מחשבים, שניהם עם אותו מחיר: MacBookPro retina display I5 + 8GB +256 SSD או MacBookAir +i7+256 SSD +8GB RAM תודה לעונים....

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  4. Started by spartan932,

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata 1 ספקי כוח: ספק כח Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 (Retail) 1 מארזים: מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני מחפש מחשב לשימוש של אינטרנט וקצת משחקים (לא רציניים) עד 2000 שקל. המחשב יחובר למסך 20 אינטש. אין צורך בשום ציוד הקפי המחיר שיהיה כולל הרכבה. אני מעדיף מפרט עם ווינדוס 7 ואחד בלי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by almor12,

יש ברשותי מחשב נייד של HP מדגם elitebook 2540P. אני מעוניין לשדרג לו את הזיכרון ואת הארד דיסק. כרגע יש לו 2GB DDR3 1333MHZ בסלוט 1 והארד דיסק של 160GB בגודל 1.8". אני מעוניין להוסיף לו לפחות עוד 2GB בסלוט השני, השאלה עד כמה אני יכול לשדרג את המחשב מבחינת זיכרון? אני רוצה להחליף למחשב את הארד דיסק שלו, הבעיה שכמה שחיפשתי שום חנות לא מוכרת הארד דיסקים של 1.8", הנפח הכי גדול שראיתי זה 120GB וגם זה SSD. יש למחשב כונן דיסקים שהוא לא פעיל כרגע, יש אפשרות להוסיף הארד דיסק במקומו בגודל 2.5" סטנדרטי? אם כן, איזה כדאי? בגדול אני רוצה לשדרג את הכונן הקיים לפחות ל500GB שגם זה דיי הרבה בשבילי.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  7. Started by tototom,

הי, אני חלש מאוד בכל תחום החומרה, אשמח לסיוע מהמומחים כאן. רציתי לרכוש קונסולה מהחדשות PS4/XBOX1... לאחר קריאה ברשת אני שוקל במקום לרכוש מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעמוד ברמת של הקונסולות (וככה להרוויח שתי ציפורים במכה כי אני גם ככה צריך מחשב נייד). האם ניתן לרכוש מחשב נייד שיהיה עם ביצועים ברמה גבוה לפחות כמו הקונסולות החדשות ואפילו יותר? מה החסרונות במקרה כזה? תוכלו להמליץ לי על מחשבים כאלה? כמובן שהמחשב ישמש גם לפעילות שוטפת פרט למשחקים ולכן חשוב לי שיהיה מחשב נייד תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by natgun0,

אחרי שעברתי את רוב הפורום וראיתי הרבה מפרטים הרכבתי מפרט שיתאים לי ,אבל עדיין אשמח לקבל ביקורת. אני עונה על השאלון כדי לחסוך בהודעות... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5300 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ?רב תכליתי (פייסבוק,סרטים,לימודים,וכו"),גיימינג בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג בינוני . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-nfs,cod, assisan creed,far cry,gta. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080. -לאילו הג…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Ronfer123,

שלום, זה המפרט שאני עומד לקנות 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 340 ₪ - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר סופי: 2869 ₪ השאלה שלי היא כזאת, איזה כרטיס מסך יותר חזק? יותר טוב? יותר משתלם לגיימינג? *** כמה הערות: אני לא מעוניין לעשות OC, רעש לא מפריע (ידוע שR9 290 יותר רועש אבל זה לא הבעיה), אני מעוניין בגיימינג כבד ו- FPS גבוה. אני מתלבט בין NVIDIA GeForce MSI GTX780 3GB Twin Frozr ל---- Sapp…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: Scythe Katana 4 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Maximus VI Gene LGA1150 Core i3/i5/i7, Intel Z87, DDR3 1600 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 850W Bronze Series Active PFC 12cm Fan …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by EyalOnn,

שלום, חשבתי לקנות מחשב חדש לא מזמן אבל עלה לי הרעיון שאולי שדרוג המחשב יהיה לי יותר משתלם ורציתי לשתף אותכם ולשמוע את דעתכם בנושא. המחשב שלי בן 7-8 שנים. מפרט נוכחי: Intel Core2Duo E8400 3 Ghz OC 3.6 ghz Gigabyte EP43-DS3L 4gb ram 800mhz NVIDIA GeForce GTX 550 Ti (changed my old HD4850 since it was overheating) 500gb hdd WD sata Antec 300 Corsair 550watt מה שחשבתי זה לקנות את החלקים הבאים: Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6mb L3 cache s1150 - Tray Asus P8z77-M pro LGA1155 core i3/i5/i7, intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI G.Skill 2x4gb ddr3 2400mhz trident x edition dual channel cl10-12-12-31 seagate 2tb barracuda sata 3 st2000dm001 ולהחליף את החלקים הישנים אצלי, כ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by none77,

שלום ניתן לחרוג עד 5500 * גודל המסך?17.3" רצוי מאט האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)לא משנה ssd אם נכנס בתקציב * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by freidkin.gilad,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪126[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H87M-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪4…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים, אין בחירה ספציפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אפשר, אז הכלילו גם מסך במפרט המדובר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כונן אופטי (צורב)…

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  16. Started by yakir4u,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קצת תכנות בג'אווה ובעיקר ללימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גדול מ14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יחובר לחשמל רוב הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA,…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום אני אשמח לעזרה בקניית מחשב לאחותי למטרות עבודה משרדית ואינטרנט (ללא משחקים) חשוב שהיא תוכל להנות מצפייה בוידאו ביוטיוב ואם ובמידה יש DVD אז שיפעל טוב. הקנייה יכולה להתבצע היום או מחר באילת (12-13.12.2013) מה שאמור לאפשר יותר אפשרויות בתקציב, אבל לא חובה. אשמח למחשב הכי חזק בגדר התקציב בבקשה. הנה הפרטים: * תקציב: 2,000ש"ח * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * מעבד: בתקווה שאפשר i5, אם לא אז i3 * גודל המסך: 15.6 או 14 * מסך מבריק או מאט: עדיף מאט אני חושב, שיהיה LED * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: עדיף עם מקלדת הכוללת numpad * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB, לא מבין בסוגים * כונן אופטי: לא חובה אבל עדיף אם אפשרי * מערכת הפעלה: WI…

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  18. Started by eydelda,

היי, אני צריכה מחשב חדש למטרות לימודים (לומדת תכנות php) רק עכשיו נכנסתי לתחום ואני לא כל כך מבינה בקניית מחשבים - אשמח לעזרה ההתלבטות שלי היא בין macbook air לsamsung ultra series 9 אני לא סגורה דווקא על הסמסונג אבל זה מה שהומלץ לי על ידי חבר כששאלתי לגבי מחשב ווינדוס טוב העיניין הוא שהבנתי שמאק עדיף אבל אני לא כל כך מבינה בתפעול שלו... התקציב שלי הוא 6000 - 70000 ש״ח צריכה מחשב קל (אני בחורה וצריכה לקחת אותו ממקום למקום) משהו חזק.. אשמח להצעות או לדעות לגבי ההתלבטות שלי יום טוב

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  19. Started by ronf6,

. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - החל מCOD ועד FIFA\NBA, אין צורך לכוונן להגדרות הגבוהות ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום לכם, לאחרונה התחדשתי במקרן לסלון ואני רוצה לרכוש HTPC לשם. אני אספן של סרטי בלו ריי ו-DVD מקוריים, ואלו כמעט כל התכנים שאני מנגן. אני לא מוריד סרטים וסדרות. הסיבה שאני רוצה HTPC ולא נגן בלו ריי (שכבר יש לי) היא שבמחשב אני יכול להוסיף לדיסק שמנגן תרגום עברי חיצוני, ע"י תוסף לתוכנה TotalMedia Theatre, וכן שניתן במחשב לנגן את כל האיזורים בבלו ריי ע"י שימוש בתוכנה AnyDVD. להלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? מעדיף שלא יעבור את ה-1.5K. הדרישות שלי נמוכות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניגון סרטי בלו ריי ו-DVD מקוריים, כולל תלת מימד, באמצעות תוכנת TMT (פירוט למעלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום או…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. חברים שלום, אני עומד בפני רכישה של מחשב והייתי מעוניין לקבל חוות דעת מחברי הפורום לגבי הקונפיגורציה שתכננתי. להלן היישומים שלהם נדרש המחשב: [TABLE=width: 575] [TR] [TD=align: right]מידול 3D, אנליזות חוזק Simulation, הדמיה של תנועה Motion (תוכנות Solidworks, Autodesk Inventor) תדירות שימוש: גבוהה[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]רינדור מודלים 3D (תוכנת Keyshot) תדירות שימוש: בינונית[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]חישובים מתמטיים (תוכנת Matlab) תדירות שימוש: ביננות[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]תכנות C , HTML (תוכנות Visual studio,Webstorm) תדירות שימוש: גבוהה[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]עיבוד תמונה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by neomerdien,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, כל מה שחדש עכשיו לא משהו ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - רצוי שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב, לצורך ניתוח מסדי נתונים מורכבים מאוד אני צריך מחשב חזק העונה לדרישות הבאות: מעבד מעל 6 ליבוד, רצוי 8. (אני חושב ש-i7 extereme או רגיל יספיקו , אני פשוט לא מכיר מה הכי חזק היום או בין החזקים) זיכרון 32GB RAM לפחות - כיום יש מחשב של 16GB שלא מספק את הסחורה עקב האנליזה המורכבת של הנתונים. מה המקסימום זיכרון שלוחות אם סטנדרטיים מאפשרים? איחסון - 1-2 TERA של כונני SSD מהירים. אלו הדרישות העקרוניות, אין צורך בציוד היקפי כמובן או במסך. כמובן מארז מאוורר טוב וספק כוח שיחזיק את זה (לא צריכה להיות בעיה מיוחדת כי אין כרטיס מסך). תודה נ.ב אין בעיה לנצל את כל התקציב ואף לחרוג במעט אם נדרש.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  24. אז ככה, התקציב הוא 4000 ש"ח, יש אפשרות חריגה של עד 500 ש"ח אבל מעדיף שלא. לגבי המטרה של המחשב, מחשב למשחקים (הרי עבודה משרדית ואינטרנט זה כל מחשב יכול לעשות). מסך 15.6 אינץ', אין חברה מועדפת (אבל שתהיה טובה), וסוללה שמחזיקה לאורך זמן. משחקים שיעבדו (BF4, COD ומשחקי שעתידים לצאת), בקיצור המחשב הכי חזק שאפשר להביא בתקציב שהבאתי. לא יעבדו המשחקים אז לא יעבדו. המליצו לי על המחשב הזה, מה אתם אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9965 תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nir15,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב100, 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הולך להתחבר לטלוויזית smart tv של סמסונג כך שהוא גם ישמש כמדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD משחקי יריות וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 46 אינץ. דגם f7500. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים