ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אשמח להמלצות, אני מחפש מחשב חזק שלא יגביל אותי, לעבודה עם תוכנות פיתוח למיניהן, הרצה של VMs וכו. הרבה זיכרון (16 או יותר, נראה לי עדיף כבר שיהיה 32) דיסק מהיר מסך מט גדול ואיכותי במיוחד, כך שאפשר לעבוד גם בשמש (17 זה מעולה) מקלדת מלאה ונעימה להקלדה בלי דפיקויות מוזרות ואם אפשר גם לשפר במשקל (פחות חשוב משאר הפרמטרים) אין צורך בצורב, אבל שיהיו הרבה חיבורי USB ושטויות אחרות תודה רבה, מיכאל
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL בעיקר ייתכנו גם משחקים יותר כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי חזק שבו אוכל לעבוד כמו שצריך (לעבוד בלפטופ שלי נהיה בלתי נסבל) אני מתכנת במקצועי, ולכן אצטרך מחשב שיוכל לסחוב בקלות VS, ECLIPSE וכל מני סביבות פיתוח למיניהן. כרגע לוקח לי לקמפל חלק מהדברים שאני עושה מלא זמן, וכמובן עכב דרישות המעבד והזכרון המסיביות של הסביבות האלה המחשב מקרטע לגמרי. בנוסף לכך, אני עוסק המון בחקירה של אבטחת מידע, וכדי לא לבצע עבירות אתה מחויב לעשות הכל על מכונות וירוטאליות. על כן אני מקים מעבדות וסביבות שלמות ואני צריך מחשב חזק שיוכל לעמוד בזה. לבסוף, אני גם אוהב נורא משחקי מחשב, ככה שאשמח מאד לדעת שאני יכול להריץ skyrim, CoD, וכל מני משחקים חדשים שיוצאים (FALLOUT4 שיצא כבר אינשאללה). אני מקווה שהדרישות הן לא יותר מדי גבוה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דרייבר למודם 3G לנייד, ניסיתי להכנס לאתר של LG אבל הוא מבקש ממני Model Name/Number, ניסיתי לרשום כל מ'ס אפשרי אבל ללא הצלחה תודה. שנה אזרחית חדשה ומוצלחת. יבגני.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים משרדיים בסיסיים (אולי גם לשחק מנג'ר, אבל אל תספרו לאשתי...), גודל מסך של 15.6 (לפחות), משקל- לא משנה, עם כונן צורב. חשוב סוללה חזקה, אמינות טובה של המוצר (מינימום תקלות), ואחריות ארוכה ככל שניתן. התקציב הוא עד 2,500 (גג), עדיף בסביבות ה-2,000. אשמח אם תוכלו לסייע לי במס' אפשרויות. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
תקציב? עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? הדבר הכי כבד שאני צריך ממנו זה שיוכל להריץ סרטי HD כמו שצריך.. חוץ מזה רק שימוש בסיסי של אינטרנט. * גודל המסך? פשוט ,לא מכיר את הגדלים הנפוצים.. משהו ממוצע פשוט. * רזולוציית המסך?כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בסה"כ לא קריטי מדי,רוב השימוש יהיה עם שקע חשמל זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר שאפשר להכניס בתקציב. 250GB יספיקו * כונן אופטי? עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט וכרגע מחפש לקנות מחשב. התקציב שלי הוא באיזור ה 3000. לאחר בידקה בפורום לא הצלחתי להגיע להחלטה . מחשב שגרר את תשומת ליבי היה של פוג'יצו מדגם Ah544-225 הבעיה היא שלא מצאתי עליו שום ביקורת ובין היתר הוא נמכר בערוץ מסוים בטלוויזיה . השאלה עד כמה הוא אמין . והאם אתם יכולים להמליץ על מחשב שימלא את דרישותי במחיר שצוין מעלה . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש באינטרנט וצפייה בתכני HD בחיבור למסך טלויזיה 32 אינצ' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למחשב מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משחק במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מחשב שיוכל להריץ מספר תוכנות כבדות בזיכרון במקביל (סיטואציה סבירה תהיה Matlab, IDEX2 וכיוב').יש לי אפשרות להביא מארה"ב אם אני אסגר על דגם בשבוע הקרוב, במחיר שמצוין בכותרת.גודל מסך ±15, מקלדת נוחה לשימוש ומשקל קטן מ-3 ק"ג (עדיפות למשקל נמוך יותר, כמובן).חשוב שתהיה מקלדת נוחה לשימוש וכל השאר יכול להיות סטנדרטי.תודה!
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי לכולם, המליצו לי לכתוב כאן את השאלה, אז בבקשה: אני מחפש מחשב קטן, נטבוק, ללימודים בלבד. הקלדה של מסמכי וורד, גלישה קלה וזהו בסך הכל. מעין מחשב גיבוי למחשב שיש לי. קיוויתי למחשב של מתחת ל-1500 ש"ח אבל הבני שזה לא הגיוני - לכן אשאל לגבי דגם נוסף: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10787 אגב, אמרו לי בתגובות לשאלה הקודמת שצריך להיות במחשב גיגהביט אתרנט מה זה אומר והאם בדגם הזה זה קיים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים! עברו כבר בערך שש שנים והגיע הזמן לשדרג את החמוד הקטן P: המפרט שלי כרגע: מעבד Q9550 כ. מסך HD4870 לוח אם DFI X48 זכרונות 2X2G של Transcend ספק כח 550 אבל עושה מלא בעיות אז חובה להחליף מארז Antec 300 שאין סיבה להחליף (רק אם יש איזה דיל ספק-מארז משתלם) כונן 2T של Seagate חדש התקציב המקסימאלי לשדרוג הוא 2500 ש"ח, בלי לחרוג. עדיף לנסות לחסוך אם יש איפה.. המחשב בעיקר למשחקים החדשים שייצאו, בהגדרות הכי גבוהות שאפשר להוציא מהתקציב, ברזולוצייה 1680x1050. מבחינת ציוד היקפי אני מסודר,ולא צריך לכלול במפרט מארז שאני יותר ממרוצה משלי כרגע, או אם אפשר להציל עוד איזה חלק ולחסוך אז מעולה. הרעש העיקרי של המחשב הוא מהמארז ומאוורריו, כך שרעש פחות קריטי, נגיד 6/10 אני לא מתכנן אוב…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות מחשב בזמן האחרון לצורכי הדמיות תלת ממיד כבדות ומהמפרטים שעשיתי בכל מיני חנויות בארץ המחיר יוצא מופקע בעליל... אז חשבתי לבדוק כמה יעלה מחשב כזה בחול והופתעתי לגלות שיש הפרש משמעותי!!! אבל אני לא יודע כמה יצא לי בסוף הכל כולל מישלוח והאם אני צריך לשלם מעמ, מכס, מיסים בחול ומה הדרך הכי נכונה לרכישה מחול והאם זה באמת משתלם בסופו של דבר. המפרט: מעבד: Intel i7-4960X Extreme לוח אם: ASUS Rampage IV Extreme LGA 2011 Intel X79 זיכרון: Corsair Dominator Platinum 32GB (4x8GB) DDR3 1600 MHz דיסק: Samsung Electronics 840 Pro Series 2.5-Inch 256 GB דיסק: Seagate Barracuda 2 TB כרטיס מסך: ASUS GeForce GTX TITAN 6GB או כרטיס מסך: ASUS GeForce GTX780 המחיר ע…
-
- 8 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
* תקציב? עד 2,000 ש"ח. * מטרות המחשב? שימוש בסיסי שכולל: גלישה באינטרנט, עבודה ב WORD, צפיה בסירטונים ביוטיוב. * גודל המסך? סורי לא מבין בזה, אבל שיהיה קטן. המטרה של המחשב היא שיהיה אפשר לקחת אותו בקלות ולא יכביד עלי. * רזולוציית המסך? לא נראה לי שמשנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא כבד, מדובר על מחשב קטן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שזמן סוללה ארוך יהיה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר שאפשר להכניס בתקציב. אני מניח שנגיע ל500GB? * כונן אופטי? צריך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למ…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר ההצפה בביתי אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי בנושאים וירטואלים (GNS, vmware וכ"ו) התקציב עומד על 2000 שח עם אפשרות חריגה של עד 400 שח מההצפה נשאר לי כרטיס מסך ישן של GT 7800, מארז,כונן של 1TB, סי די רום IDE (ניתן לקחת בחשבון החלפה בצורב SATA, ספק כח בספק שתקין בגלל שבמארז הוא ממוקם בתחתית המחשב וכולו נרטב בהצפה לכן אני מניח שהוא גמור. נדרש: -16GB RAM -מעבד מרובע ליבות -אין צורך לכלול ציוד הקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים וכ"ו) -אין צורך להתייחס לרעש -לא יהיה אוברקלוקינג -אין צורך במערכת הפעלה -כל חנות מבחינתי טובה, העיקר שהחלקים יגיעו עם מקסימום אחריות -תמיכה בRAID ברמת הלוח אם יכולה לתרום (לא קריטי) -לא מתוכן שדרוג כלל תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i5-2500K Scythe MUGEN 3 GA-Z77MX-D3H Gigabyte GTX570 x3 Windforce G.skill 8GB RAM Thermaltake 600W ThermalTake Spacecraft UF-I אין אחריות. המחשב בן שנה לשנתיים. קופסאות עם מניואלים ושאר ניירת.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר. אם קריטי אז אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100~150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כמו BF4 BF3 BC2 AC.. BF2 ו ARMA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה המפרט - i7 4770 necuta nh 9li g. skill ares 1600 2x4 gb ga-h87-d3h gpu 780 ti wf 3x psu 750w ssd samsung 120 gb evo - עליו אני רוצה להתקין windows7 64 bit seagate 2tb baracuda לאחסון עכשיו עם תוכלו לעזור לי להגדיר את זה או לתת לי מדריכים מהרשת זה מעוד יעזור אני מעדיף היום כי מחר אני בצבא תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בהרכת מפרט עד 6K. אני צלמת חובבת רצינית - המשמעות תוכנות עריכה - פוטושופ ודומיו. מלבד זאת השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט וקצת אופיס. למרות שמרבית החומר יישמר באחסון חיצוני, רוצה דיסק של 1TB, רוצה מספיק זכרון (16), מעבד I7, דיסק מהיר בגודל סביר למערכת הפעלה (חלונות 8). לא צריכה עכבר, מקלדת, מסך, רמקולים. תודה רבה, ורד
-
- 71 תגובות
- 24k צפיות
- 1 follower
-
-
כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2L מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box זיכרון 2 סטיקים Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 כרטיס זיכרון: geforce 8800 gts 512 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W זה המפרט שיש לי כרגע , הרבה זמן לא התעדכנתי במשחקים ודברים חדשים. עד כמה טוב הוא יפעיל משחקים של היום ? תודה. והזיכרון הוא 3 גי'יגה לא 2.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב בייתי עם הצרכים הבאים: *סרטי FHD *יציאת HDMI ועדיף גם סאונד כמו SPDIF *שקט ברמה 8 *2T HDD *ללא שדרוג ציוד הקיפי ו- OC.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך בלי לפגוע בביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב- משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assasian Creed, Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל קומפלט. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבקש ייעוץ בקשר לשדרוג לוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח, לא כולל הזיכרון. אחרי שהיו הרבה קריסות כשהפעלתי כמה דברים במקביל [נגיד קול אוף דיוטי והגוגל כרום] בגלל חוסר בזיכרון, וקניתי זיכרון חדש למחשב שלא התאים ללוח אם, הגעתי למסקנה שכדאי להתייעץ עם אנשים שמבינים יותר ממני לפני בערך 4 וחצי שנים עזרתם לי עם המחשב שיש לי עד עכשיו, בנושא הזה. המחשב עובד מאז ממש טוב, חוץ מאותן קריסות שהתמעטו מאז שהחלפתי את הווינדוס ל-64 ביט, והוא אפילו מריץ את רוב המשחקים שניסיתי [CoD MW3, באטלפילד כלשהו ודייב]. אני חושב שזה המפרט הסופי, אבל לא הצלחתי למצוא את הקבלה, אז העתקתי מ-CPU-Z את הדברים שנראו לי חשובים ליתר ביטחון המפרט פה הוא הנכון, ובינתיים יש במחשב 2 כרטיסי זיכרו…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד בשבוע הבא אני באילת וראיתי שיש מבצעי סוף שנה בKSP ואייבורי. אני מתלבט אם לקנות אולטרא בוק או נייד קצת יותר גדול. מבחינת מסך אין לי העדפה מסויימת אז בין 13-15.6 עם רזולוציה של 1600X900 והלאה. מבחינת מעבד, אז רק מהדגמים החדשים של אינטל I5 או I7 (האם ההבדל כ"כ מורגש?) מבחינת זמן סוללה, כמה שיותר ללא טעינה. 6 שעות אני אהיה מרוצה. אין לי בעיה שלא יהיה כרגע כונן SSD, בעתיד אוכל תמיד לשדרג במקום הצורב. משקל כולל סוללה שלא יעלה על 2.5 קילו זהו אני חושב. אשמח לראות דגמים ולהשוות. תודה לעוזרים ראיתי בחיפושים כאן את המחשב הזה במבצע: http://ksp.co.il/?uin=21493 כמה זמן סוללה יש לו? האם הוא מהדגמים החדשים החסכוניים? או שזה סוס חזק שאו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבנות מיני מחשב (מבחינת מימדים), כלומר מארז קטן אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק ושבעקרון יריץ משחקים, לא מדבר על משחקים מטורפים.. דברים פשוטים (DOTA 2 למי שמכיר). ראיתי את זה ב KSP http://ksp.co.il/?uin=21071 יש לו כמה חסרונות, השאלה אם זה הכיוון, או שאולי מישהו מכיר משהו יותר טוב.. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-