ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
ראיתי מחשב נייד של HP מדגם Compaq Presario CQ60-220EJ רציתי לדעת האם המחשב שווה את התמורה במחיר הזה? בעיקרון אני צריך אותו לצבא לסרטים וקצת משחקים, מה דעתכם על המחשב ?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (מפרט בצד) בתקציב של עד 2300 ש"ח, לדעתי ניתן להשאיר את המארז, ספק כח, כ.מסך והארד דיסק. רוב השימוש הינו משרדי, קצת פוטושופ וקצת משחקים. עניתי על השאלון הנדרש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית וקצת משחקים אבל לא בהגדרות High. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט, אופיס וקצת פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , בתור מתנת שחרור מהצבא לעצמי :yelclap: רציתי לקנות מחשב. בעיקרון התקציב המקסימלי שלי הוא 10K ולא שקל יותר :} (כי גם ככה אני הולך לעשות את זה בכמה תשלומים , ואז זה יצא יותר מעשר אלף. אבל לא משנה) קיצר , יש איזה סיכוי שתצליחו לבנות לי מארז עם החומרה הזאת? amd 64 3500 939 לוח אם , אין לי מושג , בחירה שלכם. 512X2 memory כרגע יש לי סטיק של קורסייר 512 מגה 3200 XMS CL2 שעולה 800 שקל. חשבתי לשמור אותו ולקנות עוד סטיק אחד ... אבל זכרון במהירות של 3200 יספיק? (אני כנראה ירצה לעשות אובר קלוק קטן , בכל מקרה , נתון לשכולכם) כרטיס מסך : מתלבט בין ה X800XT \ 6800U או שכדאי לחכות עם זה ולהשאר בינתיים עם ה R9700pro שלי? עוד משהו לשכולכם. מסך : LG19 אינץ…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בחוות דעת על המחשב יד שניה הבא: ASUS K7V + AMD Athlon 700MHz + SDR-SDRAM 128MB + 3Dfx Voodoo3 AGP + PCI Ethernet + CD-ROM X52 + W.D. 10GB HDD המחשב מיועד להריץ תוכנה משרדית אחת כ-10 שעות בשבוע. דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר בא אלי עם בקשה לבניית מפרט ב5k לעריכת אודיו. הוא עוסק בזה בצורה מקצועית, וזה די מקור הפרנסה שלו כרגע. הציעו לו את המפרט הבא: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&products_id=1199 הרבה זמן לא עסקתי במפרטים, אבל ניראה לי שאפשר להשיג יותר... התקציב הינו 5k, אפשר טיפ טיפה לעלות (100-200 שקל מקס') רצוי מהחנויות זיגזג\נועה. חשוב ביותר הרבה מקום אחסון! תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
רק חשוב שיהיה 320GB.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
המחשב מיועד למוזיקה עבודה משרדית וצפייה בסרטים.... אני חשבתי על Inspiron 1520 2.0 120gb t7250 שמחירו 4200 ש"ח ולהוסיף עוד 470 ש"ח ל- 1.5gb אשמח לתגובות ולהמלצות נוספות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הדרישות הן לא בשמיים אלה רק שיעבוד חלק עם דברים בסיסיים כמו אינטרנט\אופיס ויריץ סרטי HD של 720P חלק. תודה
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד בחנות מסויימת, ועכבר MOGO X54 בחנות אחרת בשביל הנייד. בחנות שקניתי ממנה את הנייד אמרו לי שיש במחשב שלי express slot כי ככה נטען העכבר. בקיצור, עושה רושם שאין לי שום דבר כזה. רציתי לדעת מה זה ה-express slot (אם למישהו יש תמונה איך זה נראה) והאם יש מתאם או משהו בסגנון שאפשר לחבר לנייד כדי שאוכל להטעין את העכבר (או לחילופין שאכלתי אותה וקניתי עכבר שאין לי מה לעשות איתו עכשיו).
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט להנדסת תוכנה ורוצה לקנות מחשב נייד, עד עכשיו היה לי מחשב PC רציתי לדעת אם זה משנה למתכנתים איזה מערכת הפעלה יש ואם מפריע לעבוד על מחשב של mac יש תוכנות של תכנות שלא עובדות או עובדות אחרת על MAC?(ויזואל סטודיו , intelliJ , ssms וכו) אשמח לעזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם, לאחר כחצי שנה של שינויים, החלטות וחרבושים הגיע סוף סוף המחשב שלי המפרט הוא: מעבד:Intel Pentium 4 2.53Ghz לוח אם:Gigabyte 8IHXP זכרון:Corsair PC1066 1gb RDRAM כרטיס מסך: Hercules 3D Prophet 9700 כרטיס קול: Hercules GameTheater XP 6.1 הארד דיסקים:Western Digital 120gb 8mb Cache שלוש יחידות צורב:Plextor 40x12x40 Black דיוידי:Lite-on DVD 16/48 Black פרצתי אותו לRPC1 כונן דיסקטים:Teac 1.44 Black כרטיס טלוויזיה:Flyvideo 2000 Tv tuner מארז: Coolermaster ATC-201 ספק כוח: Enermax 430w היטסינק ומאוורר: Thermaltake AX-478 + Thermalright Smart Case Fan II מסך:Sony GDM-F520 רמקולים: Logitech Z560 עכבר:Logitech MX700 (אח…
-
- 116 תגובות
- 19.5k צפיות
-
-
הבהירות של המסך מספיק טובה בעייני ביחס למסך רגיל רק כשהיא על מקסימום. האם זה נורמאלי לניידים או שמשהו אינו תקין?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד, ואשמח לעזרה. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, אבל פחות זה גם טוב * מטרות המחשב? עבודות אוניברסיטה, תכנות (צריך להריץ VM אחד בצורה נורמלית), משחקים (לא צריך משהו יותר מדי מטורף לזה, אני משחק בעיקר starcraft 2, אבל רוצה להיות מסוגל להריץ, גם אם על הגדרות נמוכות מאוד, משחקים יותר חדשים). * גודל המסך? 13-14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט. * רזולוציית המסך? לא חשוב לי שיהיה FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? אני כן אמור להסתובב איתו לאוניברסיטה והביתה הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות של עבודה קלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שמחשב זה עלה לדיון כבר מס' פעמים (היות ובאג עכשיו מפיצים אותו והוא עושה רושם של מחשב טוב). אך עדיין ישנן מס' שאלות. המחשב שאני מחפש הוא לצרכי תוכנות גרפיות ומשחקים. כ. המסך הוא מסוג ATI m96 pro 1G שמעולם לא שמעתי עליו- אשמח לשמוע תגובה עליו אם מישהו מכיר. שנית הדיסק הקשיח עובד במהירות 5400 סל"ד- מהי ההשפעה על ביצועי המחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב של דל בצבע אדום עם נתונים טובים אבל שלא יעלה יותר מ 2800 שזו חריגה כבר. האם יש חיה כזאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים ועריכת גרפיקה ווידאו. (כרגע מתעסק רק בעריכת ווידאו ועריכת תמונות, בקרוב מאוד גם מתחיל ללמוד פיסיקה) תקציב: 4000 שקל פלוס/מינוס מטרות המחשב: עריכת ווידאו בצורה החלקה ביותר האפשרית (מנסיון זה עניין שדורש משאבים) עריכת תמונות משחקים לא כבדים (אני לא משחק הרבה, אבל אני רוצה לשחק מדי פעם במשחקים יחסית חדשים) מחושב שיחזיק לתקופה ארוכה, לצורך העניין לפחות 4 שנים. גודל המסך? 15.6" (טאצ' יהיה יתרון, אבל הדבר הראשון שאשמח לוותר עליו משיקולי תקציב) רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 משקל: מהווה שיקול משני, אך עדיין שיקול. אני מניח שעד 3 ק"ג זה סביר. זמן סוללה: לא צריך משהו יוצא דופן, אבל עדיף שיחזיק לפחות 4 שעות בשימוש מינימלי (וורד, אינ…
-
- 11 תגובות
- 8k צפיות
-
-
עבודה משרדית בלבד! גלישה באינטרנט וכו' אין משחקים בכלל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק לא להגזים בדברים שלא צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח, חריגה מקסימאלית 100 ש"ח אם באמת קריטי.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אני עובד עם VISUAL STUDIO וMYSQL וAPACHE תמיד רצות... אני משתמש בתוכנות לע ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) אממ.. אני בדרך כלל עובד עם 8-9 תוכנות בו זמנית והמחשב הנוכחי שלי לא עומד בזה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מ…
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, אודה על קבלת חוו"ד על המחשב http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYQA462EA מטרות המחשב? סטודנט - אינטרנט, אופיס וסרטים. (אולי גם משחקים אבל לא כבדים) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מעוניין לחבר למסך 37" לצפייה בסרטים * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחפש בעיקר מחשב אמין ויציב, עדיף 3 שנות אחריות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב שישמש רק כ-HTPC. חשובה התמיכה ב-HD, שיהיה קטן, שקט וחסכוני (לפי הסדר הזה). אין צורך בכרטיס טלויזיה ושום ציוד היקפי אחר (יש לי Hauppage WinTv 150 MCE + מקלדת MCE + אם צריך גם כ.קול של creative עם יצאה אופטית) כמו-כן אני מתקוון להריץ עליו VISTA - עדיף לפי דעתי ל-HTPC הרכבתי את המפרט הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ¤354 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2140 לוח אם INTEL BLKD945GCNL NEWBURY LAKE ¤375 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKD945GCNL כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤341 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤332 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT6…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
המחשב אמור להתאים לצרכים רגילים של עבודה באופיס אינטרנט וכו'....מעט משחקים לא כבדים יותר מדי..... חשוב בעיקר שהמחשב יהיה אמין ולא יצטרך יותר מדי תיקונים =\ אם אפשר לכלול את ההתקנה של מערכת ההפעלה בתקציב אז מה טוב..... תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המפרט הזה מעבד-E5200 לוח אם-BIOSTAR TP43D2-A7 זיכרון-4GB DDR2 800MHZ פנימי -1 TB ומשו כרטיס מסך 265GTX עם OC ווספק כח-ENERMAX 450W TOMAHAWK א. האם כדאי לשים על המפרט הזה את ה295GTX? האם הספק יספיק? ב. האם כדאי ביכלל להשקיע הזה או שעדיף למכור את הכרטיס הזה ביד2? ומה יהיה מחירו כיום? ג. אם בכל זאת עולה לכם איזשהו מפרט לראש אשמח לשמוע הצעות! תודה :+)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אפשר במחיר הזה להרכיב מחשב שיתן ביצועי FHD סבירים עבור Fortnite? לא צריך לכלול מסך/מקלדת/עכבר/מערכת הפעלה.
-
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
- 3 followers
-
-
תסתכלו במפרט... אני רוצה כרטיס מסך חדש ונוטע לR9500 PRO, מעבד בסביבות 2 גיגה לוח נורמאלי אני לא רוצה OC בזיכרון הפנימי אני נתקע אני חושב אם לעבור לDDR או להישאר עם הRDR ולחסוף כסף. (הלוח שלי עכשיו זה i850 w83627 ) אז תביאו לוח אם, כרטיס מסך זיכרון פנימי ומעבד (בהתאם ללוח...) תודה לכול החכמים והנבונים... :-X
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700ש"ח 2. מה שימושי המחשב: משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשקים חדשים, כבדים ועתירי גרפיקה (Skyrim, MW3, BF3 וכ"ו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD או יותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח מכני (כבר יש), (אבל צריך כונן SSD של כ120GB) 5. עד כמה חש…
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-