עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Raanan30,

שלום. הדל שלי שבק חיים והגיע הזמן להתחדש - אשמח לקצת עזרה במספר נושאים, אבל רק לשם הבהרה של מה שאני מחפש - אני סטודנט, לא גיימר ולא גרפיקאי, למרות שיכול לצאת לי פעם בכמה חודשים לשחק פה ושם או לפתוח פוטושופ פעם בכמה שבועות. אני בעיקר גולש, כותב, רואה סרטים, מוריד וכו', אבל כן חשוב לי שיהיה מחשב יציב, אמין, חזק, מהיר, שלא יתקע בכל פעם שאני פותח עוד חלון בדפדפן או עוד תוכנה קטנה ברקע. בנוסף, אני כן חושב שכדאי לי לקנות משהו שהוא קצת מעבר לצרכים הבסיסיים שלי, מכיוון שאני מתכנן שזה יהיה המחשב שלי ל3-4 שנים הקרובות, ובשנות מחשב זה הרבה. אז לשאלותיי: 1. SSD - אני מבין שמדובר ב-HD נוסף (שהוא לא ממש HD "פיזית"), שפשוט מותקנת עליו רק מערכת ההפעלה, וכך המערכת עולה מהר, וה-HD השני …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להגיע ל5000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים כגון BF4 , GTA V , AC IV ושאר המשחקים החדשים ושאלה שיצאו לאורך זמן ושיוכל להריץ סרטי HD ברמה טובה ( לא חשוב בהכרח). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימום 20 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 24 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. שלום לכולם, היום הגיע לי המחשב שהזמנתי מדגם Vostro 5470 של Dell, התקלה החלה כשהגעתי הביתה והתחברתי לרשת הביתית, המחשב מזהה את הרשת ומחובר אליה אך ללא גישה לאינטרנט, חשבתי שהתקלה ברשת אז הגדרתי אותה מחדש, בדקתי דרך הנייח שבבית ויש אינטרנט, התקשרתי לתמיכה טכנית של בזק ולאחר כמה נסיונות הנציג אמר שמבחינת בזק יש אינטרנט וההוכחה לכך היא המחשב הנייח, ולכן לצערו אינו יכול לעזור מעבר לכך. המחשב עצמו הגיע עם Win8 שזו כבר קללה מהרושם הראשוני שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני דיי נואש...

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ms13,

יש לי מחשב נוטבוק של סמסונג סדרה 5. קיצורי הדרך לא עובדים לי - כשאני מנסה לדוגמא להנמיך/להגביהה את התאורה של המסך אני לא יודע אם זו בעיה של דרייברים או משהו אחר איך אני יכול לברר? ואם זו בעיה של דרייברים מאיפה אני יכול להוריד? תודה!

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by EyalOnn,

הרכבתי את זה ב-TMS רציתי לשמוע חוות דעת או הצעות לשיפור. המפרט מיועד לגלישה/משחקים/Virtual machine ורוב הדברים הרגילים. את הכרטיס מסך אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי (550gtx ti) עד שהוא יהיה חלש מדי בשבילי. כמו כן אני מוסיף SSD 128gb שקיבלתי. כמה נקודות: השקעתי בספק כוח ובמארז כי אני רוצה שקט (והספק כוח בא במבצע איתו) למרות שהייתי כנראה רוצה יותר את ה-P280 אבל אין ל-TMS את זה ואני לא ממש רוצה לקנות דרך KSP/Ivory. גם בלוח אם אני יכול לקחת יותר זול, לדוגמא B85/H87 במקום Z87, ואני לא מתכוון לעשות OC אבל אני רוצה את כל הפיצ'רים הקטנים, וההפרש בין ה-H87 ל-Z87 הוא כ-60-70 שקל בלבד (ה-B85 לא מגיע עם vpro שממה שאני זוכר יעשה לי בעיה ב-VM) בקיצור רציתי לדעת אם יש לכם חוות דעת או שיק…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הי, הגיע זמן להחליף מחשב ביתי שמשמש גם לעבודות מחקר (חישובים סטיסטיים). הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי/ביתי + חישובי סטטיסטיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SPSS, Stata, HLM (עבודות מחקר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה ח…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. השימוש במחשב יהיה בעיקר לגלישה ועבודה משרדית, אך יתכנו גם משחקים קלים /בינוניים. אין צורך בכרטיס מסך חזק מדי. רזולוציית המסך אינה קריטית, כמו כן הגודל לא משמעותי, רק שלא יהיה קטן מדי. (כלמור, נטבוק לא ממש רצוי כאן). מכיוון שתגובתיות המחשב חשובה מאוד, אעדיף SSD. (הייתי מוסיף לבד, אך הבנתי שזה יבטל את האחריות). כמו כן אשמח למחשב עם איכות בנייה טובה (שלא יתפרק לי ביד אחרי כמה שנים). זמן סוללה גם הוא לא בראש הרשימה, המחשב רוב הזמן יהיה בבית מחובר למקור חשמל. ניתן לחרוג עד כ 2.5K במידת הצורך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yagelk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop, Adobe Collection. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by GAGO,

אהלן, אני חייב לקנות עד מחר מחשב נייד וממש רוצה לסיים את הסיפור הזה. אני רוצה מחש​ב חזק מהיר שאפשר לסמוך עליו, משהו שישמש אותי לכמה שנים טובות מטרות : לימודים (Office,אינטרנט,סרטים המשחק היחידי אולי אולי FIFA 14 גודל : כ 13-14". רזולוציה : מה שהכי טוב אני לא מבין גדול בזה FHD?. משקל : לא רוצה מחשב כבד וגדול מעדיף משקל נמוך זמן סוללה: 5 שעות אם זה קריטי אז אני אקנה כבר סוללת גיבוי או מטען נייד. יציאות :HDMI יותר מ 2 יציאות USB. הארד דיסק- 500 GB ומעלה מערכת הפעלה : עם. אחריות-עדיף של היבואן תקציב: 3500-5000 הערות נוספות-קליטת WIFI טובה, אפשר גם מסך טאצ' אבל שזה לא ייקח מהמחשב ביצועים ,אני מעדיף לקנות את המחשב מאשדוד(IVORY, KSP ,OFFICE DEPOT ,BUG …

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  10. Started by taltola,

1) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23868 2) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11182 3) http://www.ivory.co.il/Acer_Aspire_V3_i3-2350M.html

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by Webmonster,

זה המחשב שיש לי כרגע Intel i5 750 @ 2.67 GigaByte P55-UD3L 2x 2G g skill ripjaws F3 CL7 2x 4G kingstone sapphire radeon 5770 hd scythe mugen 2 seasonic 620w bronze antec three hundred 256 GB SSD א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מומלץ לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  12. Started by itaym120,

אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב ככה שאני אוכל להריץ באטלפילד 4 על אולטרה בלי בעיות. כרגע אני מצליח לשחק על LOW ב1650 על 1080. וגם זה בקושי. מפרט נוכחי: מעבד: i5-2400 זיכרון: 4GB כרטיס גרפי: GTS 450 וPSU גנרי של 550WATT. אני נוסע לאילת השבוע וחשבתי לנצל את ההזדמנות בשביל להוזיל את המחיר טיפה. מה הכי שווה לקנות? חשבתי על r9 290 וספק כח חדש יותר איכותי. זה ייצא שם בערך 2000. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי ידידה שלי מחפשת מחשב. המחשב ישמש גם לשימושים כללים וגם לעבודה. יצטרך לסחוב Instance-ים של SQL וכו'. חשוב שיהיה קל, כי כרגע יש לה 15.6" והיא שונאת להסחב איתו. מטרות: עבודה מקצועית בתחום בסיסי הנתונים. תכנות SQL, פיתוח דוחות BI וכו'. אין חשיבות מכרעת לכוח עיבוד, כן צריך זכרון וכן צריך ניידות, גם אם כפשרה מסויימת על כוח העיבוד. גודל: כ 14". אם יש מחשב ממש משתלם בגודל 13.3" או 15.6" אפשר לשים ונשקול אותו. גם מאט וגם מבריק בסדר. רזולוציה: אין חשיבות. משקל: נמוך. עדיף אולטרה-בוק. המחשב יהיה בדרכים לעיתים קרובות. לכן, מחשבי 15.6 או 14 "מלאים" אינם באים בחשבון. זמן סוללה: לא חשוב. יציאות: אין חשיבות מיוחדת. יותר מ 2 יציאות USB. הרד דיסק / SSD: לא ברור. מצד אחד, ל SSD עדיפות …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 a. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר - למה לא? b. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 ש"ח, אם ההבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) פיתוח (תכנות) והרצת מספר virtual machines במקביל. איכות הגרפיקה לא מעניינת. בנוסף השתמש במחשב גם לצורךלכתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט, אך כידוע צורך זה לא דורש ביצועים מיוחדים. a. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש הקמת מחשבים וירטואלים באמצעות Vmware. ביצוע עבודות תכנות באמצעות eclipse, java, c++, php וכו'. התכנות הוא יותר אלגוריתמי לוגי, ופחות תוכנות גראפיות. b. במידה וה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כמו שכבר אמרתי אני מחפש לקנות מחשב נייד למטרת תיכנות (לימודים) וקצת משחקים (אסאסין סקריד, פרוטוטייפ - זה הסגנון) תקציב של 3.5K עם חריגה של עד 1K המחשב יכול להיות מהארץ או מאתר NEWEGG * גודל המסך? ממה שהבנתי הכי טוב זה '14 או '15 * רזולוציית המסך? מה שמתאים לצריכים שלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת + מלאה * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדיי לשים בתיק כי אני יסתובב איתו בלימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ כמה שיותר ארוך. אני לא יודע מה זמני הסוללות של הניידים לכן אני יגיד 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * Bluetooth? לא חובה (לא צריך) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD + עוד כונן SDD שעליו אני יתקין את התוכנות הכבדות ומערכת ההפעלה * כונן א…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by taltola,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאחי שהשתחרר מהצבא. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים, ואולי טיפה למשחקים קלים. מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? רזוליציה הכי טובה שאפשר להשיג במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המשקל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב במיוחד. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות מ- KSP,TMS,IVORY תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  17. היי אני רוצה לקנות מחשב חדש. אני סטודנט, אז השימוש העיקרי של המחשב הוא אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וכו'. פעם הייתי משחק המון במחשב, היום כמעט ולא בגלל שאין לי זמן. פעם הייתי יודע די טוב מה הולך עם החומרה, הייתי מכיר כרטיסים, מעבדים וכו'. היום בעיקר בגלל הצבא הלימודים ועוד הרבה דברים אין לי מושג כל כך מה הולך עם החומרה ומה נחשב ליותר או פחות טוב. אני רוצה לבקש שני מפרטים: (עבור כל מפרט עניתי על סט השאלות בנפרד) תודה רבה. המפקט הראשון: מחשב לסטודנט שכולל את השימושים שכתבתי למעלה (אופיס, קצת תכנות SQL ותכנות אחר, אינטרנט, מוזיקה וכו'). במפרט הזה ניראה לי שתכניסו כרטיס מסך מובנה או כרטיס מסך שלא מיועד למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנס…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Dudezila,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא בעיקר לתכנות ולשימוש כללי של המחשב. משחקי מחשב בקטנה, אין צורך להשקיע בכרטיס מסך א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse, visual studio וכו' אין צורך ביותר מדי חוץ מיכולת עיבוד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך לא חובה אם יש על הלוח אם כבר כרטיס …

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  19. Started by MetalB,

הכל עבד טוב עד שהחלטתי להתקין עידכונים של מייקרוסופט ופתאום הוינדוס XP לא עלה... עשיתי פורמט התקנתי אובונטו ההתקנה הייתה איטית מאוד... לקח לו כמה שעות וגם אחרי שהתקין כל הזמן נתקע יש לציין שהמחשב לא קופא.. ניתן להזיז את העכבר כל הזמן פשוט הוא נתקע עשיתי עוד פעם פורמט התקנתי XP שגם כן לקח שעות להתקין ועד שעלה הכל עובד לאט בדיוק כמו שהיה עם הלינוקס ככה שאני בטוח שיש בעיית חומרה הכי נראה לי הגיוני שהבעיה בהארד דיסק... איך אני יכול להיות בטוח שזה הבעיה? ואם כן אשמח להצעות לפיתרון זול שרק יאפשר לי להעלות מערכת הפעלה..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. רב ההתעסקות שלי במחשב זה אינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ, צפייה בסרטים FULL HD, אופיס (וורד ואקסל). אני מתלבט בין שני דגמים של Lenovo G510. אחד בעל מעבד Core i5 עם כרטיס גרפי של AMD, והשני Core i7 ללא מעבד גרפי נוסף. להלן שני המפרטים של המחשבים: http://ksp.co.il/?uin=21479 http://ksp.co.il/?uin=21500 המחיר זהה לשני הדגמים כך שהוא לא מהווה פונקציה בהשוואה.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by arik1,

היי, אני אשמח לחווד לגבי מפרט שיעמוד בדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF3/4/, Crysis 3 Skyrim, Diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני פלוס, הרצת משחקים על מדי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ANTONIO,

שלום, אני צריך לקבל חוות דעת על המחשב הבא, בעיקרון הוא לילדה ( עבודות בית ספר ומשחקים לא כבדים ): מחשב נייד LENOVO מדגם U510 עם מסך " 15.6, מעבד Core i5 , דיסק קשיח 750GB + 24GB SSD, זיכרון 6GB, ב-2199 ₪ בלבד במקום 3490 ₪. המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם בעיקרון זר לי הנושא של זכרון ה SSD.... מחשב נייד LENOVO דגם U510 מעבד: Intel i5-3317M מסך: 15.6" HD LED display (16:9 widescreen) (1366x768) זיכרון: 6GB DDR3 דיסק קשיח: 750GB 5400RPM + 24GB SSD DRIVE מערכת הפעלה: Windows 8 קישוריות: 802.11b/g/n WLAN(8) and Bluetooth®( DVD±RW drive כולל מצלמת רשת HD משקל: 2.5 ק"ג מידות: 15.0 x 9.8 x 0.8" סדרה: IDEAPAD מספר סדרה: 20191 כ…

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  23. Started by amadey,

אני רוצה למכור כ.מסך evga classified 590GTX -הכרטיס ללא אחריות -מגיע ללא קופסא - ome -יש מתאמים/כבל ליציאת hdmi מחיר על מנת למכור בלי "לשחק". חשבתי 600-700

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ohad_c,

יש ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד - AMD Athlon X2 BE-2400 לוח אם - M3N78-EMH HDMI זיכרון - לא זוכר כמה ואיזה סוג הכל ארוז במארז SilverStone LC17S בתחילת דרכו המחשב שימש כמדיה סנטר, אח"כ הפך למחשב רב שימושי ועכשיו אני רוצה להחזירו כמחשב מדיה סנטר אבל... המארז כבר ישן, רועש, גדול ומכוער. אשמח לקבל המלצה למארז קטן טוב ושקט שאליו יעברו הרכיסים הישנים (שמריצים סרטיי HD ללא בעיה) תקציב - 200-300 ש"ח

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  25. שלום,אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים רגילים וסטנדרטים (גלישה,אחסון מדיה,סרטים באיכות גבוהה,ומוזיקה ואולי משחק או שניים ) עם דגש על המוזיקה שכן אני מעוניין לחבר למחשב סט רמקולים איכותי שיהווה תחליף למערכת. מחשב שיעבוד חזק ובצורה טובה לאורך זמן. הבנתי שהתקציב הסטנדרטי לדרישות כאלו הוא באיזור ה 3k.(או שאולי אני יכול למצוא בפחות לדרישות כאלו?) אשמח לקבל מפרט שמתאים לדרישות האלו,עם דגש על האלמנטים שיותר כדאי לי לשים אליהם לב,ביניהם: רזולוציית מסך ותמיכה בhd(עד כמה זה רלוונטי לי)? כרטיס גרפי(גם,עד כמה זה רלוונטי לצרכיי) מהירות כונן קשיח(האם להתפשר על מחשב ללא ה ssd או שלא לוותר? והאם לא להתפשר על פחות ממהירות של 7200rpm?) מעבד-הבנתי שלא לקנות פחות ממעבד i5 בשביל עבודה חזקה ש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים