עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. רב ההתעסקות שלי במחשב זה אינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ, צפייה בסרטים FULL HD, אופיס (וורד ואקסל). אני מתלבט בין שני דגמים של Lenovo G510. אחד בעל מעבד Core i5 עם כרטיס גרפי של AMD, והשני Core i7 ללא מעבד גרפי נוסף. להלן שני המפרטים של המחשבים: http://ksp.co.il/?uin=21479 http://ksp.co.il/?uin=21500 המחיר זהה לשני הדגמים כך שהוא לא מהווה פונקציה בהשוואה.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  2. היי חברים, אשמח לשמוע מה דעתםכוהאם ניתן לחסוך או לשפר בתוספת סבירה. התקציב הוא 4500 וניתן לחרוג בכמה שקלים. המחשב משתמש בעיקר לעבודה ולגלישה באינטרנט. רוב העבודה כרגע מתבצעת עם דביאן. תודה מראש למגיבים. מעבד: Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪794 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪64 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪299 מארז: NZXT Source 210 Black כמות: 1 - מחיר: ₪259 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ BULK כמות: 1 - מחיר: ₪292 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪228 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 קשיח למחש…

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  3. Started by taltola,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאחי שהשתחרר מהצבא. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים, ואולי טיפה למשחקים קלים. מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? רזוליציה הכי טובה שאפשר להשיג במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המשקל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב במיוחד. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות מ- KSP,TMS,IVORY תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by Yuri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5 אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/ גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta V/ Mafia 2/ Cs - Go . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Lg Ips Led 29Ea73P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 23 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by amadey,

אני רוצה למכור כ.מסך evga classified 590GTX -הכרטיס ללא אחריות -מגיע ללא קופסא - ome -יש מתאמים/כבל ליציאת hdmi מחיר על מנת למכור בלי "לשחק". חשבתי 600-700

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ohad_c,

יש ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד - AMD Athlon X2 BE-2400 לוח אם - M3N78-EMH HDMI זיכרון - לא זוכר כמה ואיזה סוג הכל ארוז במארז SilverStone LC17S בתחילת דרכו המחשב שימש כמדיה סנטר, אח"כ הפך למחשב רב שימושי ועכשיו אני רוצה להחזירו כמחשב מדיה סנטר אבל... המארז כבר ישן, רועש, גדול ומכוער. אשמח לקבל המלצה למארז קטן טוב ושקט שאליו יעברו הרכיסים הישנים (שמריצים סרטיי HD ללא בעיה) תקציב - 200-300 ש"ח

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by Yotii,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, למידה דרך האינטרנט, סרטים וטיפה משחקים (לא משהו כבד) * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא כבד מידי עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב, רק שלא יהיה קצר מאוד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? רצוי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא כלכך מבין בזה * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שיגיע ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) תקציב: 2000+- (אפשרות חריגה של 250 שח) …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yanir6878,

היי הלכתי לאיש מחשבים וביקשתי ממנו הצעה למפרט מחשב שמיועד למחשבים וסרטים. הוא הציע לי את המפרט הבא ב3000 שח, רציתי לדעת אם הוא טוב במחיר הזה ואם כדאי לי לשנות בו משהו. מעבד: intel i-5 4440 haswell לוח אם: gigabyte ga-h87m-hd3 דיסק קשיח: western digital 500gb caviar blue זיכרון: kingston ddr3 1600mhz צורב: dvd x24 asus מארז: sama atx ספק כוח: zumax pro 550 watt כרטיס מסך: gtx650 2gb תודה ויום טוב!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אשמח לעזרתכם אני אמנית שמתכננת עבודה בזמן אמת שאצה בפייתון ומעבדת וידאו המגיע ממצלמה ומוציאה את התוצאה אל המסך. צואר הבקבוק הוא במעבד, התוכנה רצה בריבוי נימים ואני מעוניינת במחשב עם Core i7 4930K בנוסף אני רוצה כרטיס מסך טוב (יתכן שהמחשב ישמש לעריכה בעתיד), זכרון 16 גיגה ב 2 סלוטים, SSD קטן למערכת ההפעלה (Ubento( דיסק של 1T המחשב צריך לעבור מהסטודיו למספר חללים בשנה הקרובה, והייתי רוצה מחשב קל לשינוע וכמה שיותר קטן. תודה רבה לכם, מירי

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by SubiDub,

תקציב גמיש 4K +-. ישמש כסביבת פיתוח ויריץ תוכנות דוגמת VS,SqlServer,Photoshop וכו. לא ישמש למשחקים ולכן לא נדרש כרטיס מסך מיוחד. מעבד i5 4670 haswell מסך 24'. דיסק קשיח - 1T SSD - 128GB זיכרון 8GB מעוניין במארז שיראה טוב ויכיל שלושה מאווררים. *אופציה לחיבור שני מסכים. תודה !

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  11. בתמונה הנ"ל אפשר לראות שקיבולת טעינת הסוללה ירדה מקיבולת היצרן. המחשב נקנה לפני 6 חודשים וחצי (מזכיר שוב שמדובר במחשב נייד). הירידה היא 7.75%, ז"א, כרגע קיבולת טעינה מלאה יכולה לעמוד על 92.25% מקיבולת היצרן. האם הירידה בקיבולת סבירה יחסית? אילו פעולות אוכל לעשות בכדי לשמר את הסוללה בצורה טובה יותר? חשוב לציין שהסוללה מובנית במחשב, כלומר, כשהמטען מחובר לחשמל - אי אפשר לפרק את הסוללה מהמחשב. דגם המחשב - Asus ZenBook UX32VD Core i7-3517U. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4.. וכאלו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב …

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Yotii,

האם יש הבדל גדול בין INTEL HD 4000 לINTEL HD 3000? מה ההבדל? והאם אני אראה הבדל בין השניים בצפייה בסרטים באיכות גבוהה או הרצת משחקים כמו פיפא וכו'?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  14. במקור רציתי להבין מה ההבדל בין שני המחשבים האלו, מבחינת הרמה (לא המפרט). אח"כ, אני מחפש מחשב ללימודים: * מטרות המחשב? שימושים כללים, הורדות, סרטים, אינטרנט, לימודים. * גודל המסך? 12.5-14 (רק עם בציפוי מט) * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי. * משקל רצוי? עד 2.1קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? המקס' שאני צריך הוא עד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. רק שיריץ סרטי FHD * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יש לי SSD שקניתי בנפרד, לכן לא משנה מה מגיע איתו. * כונן אופטי? כן, אל"כ זה מוריד משמעותית את המשקל (כשאין). * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא רלוונטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רלוונטי. * האם ב…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by I21I21,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ומעבד או ספק כוח עם צריך מפרט נוכחי: AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX Biostar N68S3B DDR3 for AM3 Ippon D2 120mm x 2 + 400W Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 Sparkle GT210 1GB GDDR3 HDMI Retail 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  16. שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב (לא לימודים ריאליים) ומעוניין לקנות מחשב נייד. * מטרות המחשב? עבודה עם האופיס, אולי קצת סרטים וגלישה באינטרנט. שום דבר מאמץ מדי. מחשב שיחזיק לכמה שנים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? "15.6 לפחות. לא מבין במאט/מבריק. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. זה חשוב לי כי אני אסתובב איתו הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5-6 שעות עבודה רגילה. אני מקווה שזה ריאלי. פשוט שלא תיגמר מהר מדי ותספיק ליום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. 500GB יספיק לדעתי. * כונן אופטי? לא מבין בזה. * האם דרושה תמ…

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  17. איזה נייד הייתם קונים ? בנתיים המועמדים הם : asus G750J או MSI GT70 המאד יקר (10500שח) עם כרטיס מסך gtx 770M וכוננים היברידיים. קשה לי מנטלית לשים כל כך הרבה כסף במחשב אמנם חזק מאד אבל עדיין עפ"י המפרט נראה לי שהוא יתיישן מהר מאד. מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  18. Started by makopolok,

האם מחשבים ניידים עם יציאת Thunderbolt הם הדבר הבא ?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by Felixess,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בקטנה, לא ממש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל החדשים שיוצאים בקרוב, וגם league of legends. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  20. שלום חברים. ראיתי בזאפ דירוג טוב של חנות שמתמחה בסוללות למחשבים ניידים. אני חושב לרכוש סוללה לדל לטיטיוד שלי אבל מתלבט בין סוללה מקורית לחליפית: מקורית: http://www.sollan.co.il/Sale.asp?pid=14051 חליפית: www.sollan.co.il/sale.asp?pid=14049 מחשב נייד שלי מחובר לספק חשמל באופן קבוע ואני צריך סוללה לצרכי גיבוי בזמן נפילת או הפסקת חשמל. למרות שיש הבדל של 130 ש''ח בין סוללה מקורית לחליפית, אני חושב שחליפית תתאים לי יותר למטרה הנ''ל. מה דעתכם? חוויתם בסוללות חליפיות פעם? איך הן מבחינת בטיחות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by קוברה,

שלום, אשמח לקבל עזרה ברכבת מחשב עד 1700 ש"ח. דרישות מהמערכת: צפייה ישירה, סרטים מוסיקה גלישה באינטרנט לוח אם טוב ויציב שכולל הכל (כ.קול, מסך יציאת HDMI, כ.רשת). ספק איכותי מהlevel הנמוך תודה מרש לעוזרים אלון (לא כולל מסך מערכת הפעלה, מקלדת עכבר,)

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by BiTCH,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל תכניסו כמה שיותר רכיבים (המינימום שצריך למקסימום). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 להשתדל שלא. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עריכה גרפית, תכני FHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - BF4, AC4, BATMAN ARKHAM CITY, BL2, BIOSHOCK,MERTO LAST LIGHT -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 42 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? Logitech Wireless …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Lidor Abu,

* מטרות המחשב: לימודי הנדסת תוכנה * גודל המסך? משהו שיתאים ללימודים * רזולוציית המסך?רזולוציה שתתאים להנדסת תוכנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?שיהיה נוח ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן רוב היום נמצא במכללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 TB ואם יש צורך ב SSD לתכנות ולעבודה מהירה אז עדיף * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 4yonatan4,

שבוע טוב! שלום! אלה הדברים שאני רוצה במחשב: האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: עכשיו תקציב: 2800 חברת המחשב הניד המועדפת: מותג מערכת הפעלה מועדפת: ווינדוס 7 גודל כונן קשיח מועדף: 500GB משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: 13.3 אני מתלבט בין המחשבים האלה: 1.http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=19932 2. http://ksp.co.il/?uin=21872 3. http://ksp.co.il/?uin=20883 אשמח לשמוע מה לדעתכם יותר טוב, ולמה. בנוסף, אשמח לשמוע המלצות אחרות בטווח מחירים הזה. תודה רבה, יונתן.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  25. Started by Aimez,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיתאים ללימודים + בעיקר משחק אחד שאני משחק שנקרא: League of Legends בגדול המטרה היא להפיק את המיטב מהתקציב: 3.5 עם חריגה אופציונלית ל-4 אם ממש שווה את זה. מבחינת הסטנדרט נתונים: זמן סוללה דרוש: משקל: יציאות: יציאת HDMI חשוב מאוד! סוג כונן קשיח: עדיפות ל-SSD אחריות: כמה שיותר, יותר טוב אין לי עדיפות לחברה מסויימת ואין צורך בהתקנת מערכת הפעלה, לא עולה לי משהו נוסף שחשוב לשים עליו דגש, אם למישהו יש אשמח לקבל חידוד! תודה מראש, אני מרגיש דיי אבוד!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים