עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MoshikoC,

http://www.tms.co.il/preview/spec/u2xvhwtb * יש לי ספק כוח HEC-500TE-2WX שהוא עם 500W והוא רק בן שנתיים אז אני חושב שהוא יספיק , ויש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9600 גם בן שנתיים אני חושב שהוא גם יספיק , השימושים שלי בסך הכל הם פיפא 2013 פרו אבולושין 2013 ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט ומהיר ולא יתקע , אם יש לכם מפרט יותר טוב תציעו לי , אפשר לחרוג ככה שהמחשב יצא בסך הכל שלו במחיר של 2000 שקל , תודה רבה לעוזרים !!

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  2. שלום לכם! אני מתחיל ללמוד בקרוב הנדסת אלקטרניקה ויש לי לפעמים זמן למשחקי מחשב בעבודה... כלומר סטודנט\גיימר. יש שני מחשבים ששמתי עליהם עין אך יש דעות שונות בנושא אשמך לשמוע תוגובת והמלצות. http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8701,8699 או רק על פי השם... מחשב נייד "15.6 HP G6-1350EJ A8W73EA2.5GHz VS מחשב נייד "15.6 HP DV6-7000EJ B3W93EA המשקל לא משנה לי . תודה על זמנכם

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  3. Started by EdenC,

עוד 3-5 אני קונה מחשב,4K למשחקים הנה מפרט שבניתי מSkyPC: הספק יחזיק את כל זה בכלל? לא מתוכנן OC ולא כלום. תנו הצעות חוות דעת בבקשה. תודה xP

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  4. שלום לכולם, חבר שלי מבקש לקנות מחשב, אבל בלי ממש מושג מה הוא רוצה... 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?מעדיף לחסוך לא מוכן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?.עבודה משרדית, תכני HD, תוכנות מסחר בורסה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).שימוש באופן תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?במחפש לקנות מסך HD יש מסך נוסף שאותו רוצה לחבר למחשב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  5. Started by ScorpZ,

Part type Part name / Price Amount CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU - [635 NIS] 1 Motherboard : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) - [459 NIS] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory - [521 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 60GB 7200 rpm ATA100 HDD - [381 NIS] 1 Video Card : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 128bit (6L PCB) Retail Video Card - [1,086 NIS] 1 זה מפרט שעולה לי 3085 בערך... יש לי תקציב עד 3200 מה אפשר לשפר?...אם אפשר..

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  6. אני צריך מחשב נייד בשבילי. תקציב 5000 ש"ח גג. לשימושים של מסמכים, גלישה, תיכנות, סרטים, מוזיקה, משחקים מדי פעם לא כבדים מדי. אני מצפה מהמחשב שלי לעבוד מהר, חייב להיות מהיר. (אני לא מעמיס יותר מדי ומטפל מאוד טוב במחשב שלי אבל שונא שהמחשב עגלה וכל דבר לוקח מלא זמן לעשות) * גודל המסך? 15" חייב להיות מט * משקל רצוי?כמה שיותר קל, לא כל כך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * צורב DVD?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL מסך 15"+ חייב להיות מט לא חייב כונן אופטי. לא חייב מערכת הפע…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום אני צריך מפרט למשחקים בשביל אחי הדרישות שלו הן מעבד אינטל רצוי כ.מסך של אנוידיה והוא לא מתכנן OC בכלל בעתיד הוא רוצה להוסיף כרטיס המרה והוא רוצה חנות באשדוד

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  8. שלום האם המפרט הבא הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , אינדיזיין וכו' (2D) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  10. לאחר התייעצות בפורום לוחות אם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=410585.0, אני פותח שרשור על מפרט מחיר - 2000 גג 2400 אם אתם מבטיחים לי שההוספה הזאת ממש טובה מחשב חזק, למאטלב, ועוד תוכנות דומות, שקט ושיעמוד באבק של באר-שבע מאטלב+ labview שזאת גם תוכנה לא קלה +קצת solidworks שיהיה אפשר במקביל למאטלב למשל להריץ אינטרנט בכיף, אופיס - למשל אקסלאופיס+פוורפוינט פתוחים בקיצור - שכל העסק הזה יהיה פתוח במקביל וירוץ בסבבה עם נניח מדי פעם פתיחת כיווץ של RAR שיריץ גם סרטי HD - כרגע רק סרטי 720, נראה לי שמספיק כרטיס מובנה עם חיבור DVI, ואם לא אז רצוי כרטיס מסך לא יקר, עם קירור פאסיבי עדיף כי כל מאוורר במיוחד קטן דינו למות באבק פה אני רוצה מעבד שיחזיק לי את WIN7 כמ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by juv1000,

שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מיילים, אינטרנט, עבודות לבי"ס. כנראה שגם עיבודי תמונה, ווידאו ומוסיקה ברמת כניסה (ילדה יצירתית). המחשב אמור לשרת אותה כשלוש עד ארבע שנים. * גודל המסך? - 14 או 15.6 (מעדיף 14 אבל ב-15.6 יש יותר אפשרויות, במיוחד לגבי צבע המחשב ולה זה חשוב) * משקל רצוי? - עד 2.5 ק"ג, אולי קצת יותר, היא לא באמת תסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא במיוחד. שעתיים יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא * בלוטות? - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דור…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום אני מעוניין במחשב נייד בסביבות ה3000 שקל, המחשב מיועד לעיצוב, עבודה בפוטושופ, 3Dmax. חשוב שהמחשב יוכל להפעיל ויסטה (לא חייב להיות בתנאים האופטימליים), 2GB זיכרון וכ160GB נפח הארד דיסק. אשמח אם תענו בהקדם. עריכה* התקציב עלה ל4000 ש"ח אשמח להצעות חדשות תודה על ההצעות התקציב שלי עלה ל4000 ש"ח אתם יוכלים לתת לי הצעות חדשות בהתאם? התקציב עלה בשביל שאני יוכל לקנות כרטיס מסך יותר טוב שכן יוכל להתמודד עם 3dmax

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by 111111,

שלום הזמנתי את המערכת הבאה ומה שחסר לי זה ספק כוח ומארז המערכת: A64 3000+ Gigabyte k8nf-9 a-dara 512mb 400ddr X2 Gigabyte X800XL Igloo light for a64 maxtor 80gb sata samsung 710T מקסימום 580 שקל שניהם ותנסו בבקשה לא compucase כי המארזים שלהם נראים כמו לא יודע מה חשבתי על Raidmax Scorpio 868 +420watt ב-410 שקל נדמה לי, נראה טוב מה אתם אומרים? אגב איך המפרט? תודה רבה בנוסף רציתי לשאול אם כדאי לי לקחת זכרונות של digma כי אין להם a-data ?

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  14. מחשב המיועד למשחקים בעיקר סרטי FHD ועבודה בP.S מתוכנן OC כולל מסך 24 חשבתי לקחת את המפרט הזה אך אולי אני אחכה לכ.מ 4870 שיצא ניראה לי עדיף על ה 4850 פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 990 ש"ח 1 Thermaltake V1 cpu cooler TT-CL-P0401 247 ש"ח 1 Gigabyte GA-EP35-DS4 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 825 ש"ח 1 Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512Mb DDR3 GV-R485512HB 1,080 ש"ח 1 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB 395 ש"ח 1 A-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 485 ש"ח 1 Cooler Master CM 690 429 ש"ח 1 Corsair VX Series 550W PSU 473 ש"ח 1 Dell 24 LCD 2408…

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  15. רכשתי מחשב מחברה ידועה וכבר אחרי יום ראיתי כי המסך מרצד מאוד כאילו יש בעייה בחיבורים, האם אני יכול לדרוש החלפת מחשב? או ביטול עסקה? האם יש לחברה ממנה קניתי לגיטמציה לשלוח את המחשב לתיקון במקום להחליף? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eliranl,

המחשב מיועד לילדה בת 11 ולמשפחה לעבודה וכאלה המחשב צריך לכלול הכל מסך מקלדת רמקולים מסך LCD 19 מעבד עדיף פנטיום D כדי לחסוך לדברים האחרים או שאתם ממליצים משהו אחר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  17. התקציב קצת פחות קריטי כי הנטבוקים הכי יקרים זה באזור ה-2700 ממה שראיתי חשובה לי הניידות של המכשיר, השימושים יהיו בעיקר מדיה אינטרנט חשוב לי הזמן סוללה איזה הכי יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Athlon XP 2500+(512k 333) 550 NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 530 512MB Samsung 510 GF FX5700 128MB AGPx8,TV,DVI 770 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 Teac/SONY 1.44 50 LG X16 170 Samsung 52 x 32 x 52 (bulk) 220 Spire FridgeRock 40 ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 260 17'' E-430S TFT IIYAMA 2750 MS Internet + MS Mouse Optical 110 Total price 6590 ¤ מה דעתכם? הכרבתי …

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by civic,

איך ניתן לדעת? יש חיבור במחשב בשילוב USB איזה סוג 1 או 2?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by prince8900,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מהירה,אופיס,אינטרנט,סרטים שיהיו באיכות טובה ומהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס,אקסל ושאר תוכנות לסטודנטים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף שלא לכלול מערכת הפעלה אם זה חוסך לי 8…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by karpad,

שלום, אני זקוק למפרט בשביל אמא שלי ללא ציוד הקפי מטרות המחשב: גלישה, אופיס, סרטים, תמונות ואולי בעתיד היא תתעסק קצת בפוטושופ תקציב: 3000 ש"ח~ אני מעדיף לקנות מזיגזג אם לא יוצא יקר משמעותית תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  23. מחשב למשחקים מיועד בעיקר ל FPS גבוהה ב 6000-6200 אלי חריגה בלי מסך ובלי ציוד היקיפי מישו יכול לבנות לי ? מה עם המעבד הזה ‏Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ghost Recon Online, Alliance of Valiant Arms, League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 20 אינטץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

25. Started by Alon Golan,

מה הולך ??? בזמן האחרון אני מחפש מחשב גיימינג מטורף עד 7אלף שקל . אחרי הרבה חיפושים והרבה מאוד עזרה של אנשים אלופים הצלחתי להשיג את שני המפרטים האלה : 1.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95128 2.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=94988 הייתי שמח לשמוע ממכם מה יותר עדיף מבין שניהם !!! תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.