עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, החשיבה על השידרוג הזה הוא בעצם כתוצאה מבעיה שיש לי כרגע. אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה אבל: 1. החיבור לכרטיס הוא DVI. מה שאומר שאני צריך למצוא כבל כולשהו שעושה המרה מ DVI ל HDMI 2. DVI לא מעביר סאונד כמו שאתם יודעים, אז אני צריך גם כבל Audio בנוסף 3. המחשב צמוד לקיר, אז כל הלהחליף כבלים כל פעם שאני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה הולך להיות כאב ראש לכן חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך למשהו עם HDMI Out כולשהו. המחשב עצמו נקנה לפני כ 5 שנים ואז הוא היה שיא הטכנולוגיה: מעבד: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.4Ghz זיכרונות: 4GB DDR2 Dual at 400Hz (5-5-5-15 לוח אם: Asustek P5Q - LGA 775 כרטיס מסך: Gainward Radeon HD 4850 הייתי רוצה בסופו של דבר להוציא בסביבות ה 1000 ש…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום צריך עזרה בבחירת מחשב לחבר בתקציב הנ"ל הוא סטודנט שמחפש מחשב לכמה שנים * גודל המסך? 15.6 לפי מה שהבנתי עדיף מט לסטונטדים * רזולוציית המסך? לא ממש משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? המשקל לא חשוב בכללל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלוש שעות בלי סוללה זה סביר נראה לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה יהיה נחמד SSD אך לא חייב * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר בלי מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מה אתם אומרים על הדגם הזה? http://ksp.co.il/?uin=22184 אני לא בטוח שזה מסך מט למרו…

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by _Cyoher_,

מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB+ קירור שמורכב עליו ראם 4GB כונן קשיח 500GB צורב סטנדרטי של LG מארז Ez Cool H-60 ספק כוח SeaSonic 520W

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by adam42,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך - אבל מעדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כנ"ל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, עבודה משרדית, הרבה לשוניות פתוחות, הרצת אפליקציות ווביות כבדות במקביל. ייתכן שגם קצת עריכת וידאו פה ושם. אם לא אידיאלי לעריכת וידאו זה לא דיל-ברייקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - לא משנה ממש, אבל כמובן שאני לא רוצה טרקטור בפינת העבודה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - ייתכן, אבל אני לא גיימר כבד. במידה ואעשה אוברקלוקינג זה יהיה ממש בקטנ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם וחג שמח, הנייד עבור חברה לשימושים: אופיס,גלישה, הורדות, שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים, משחקי רשת וכאלו ממה שאני מבין אפילו מעבד i3 הוא אוברקיל מה שחשוב: שיהיה צורב, מסך 15.6, אחריות ארוכה, עם מ"ה, ככה שיספיק לה לאיזה שנתיים או שלוש אני ראיתי את הדגמים הללו (אבל כל הצעה ממכם כמובן מבורכת) http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..1483..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=19400&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..1483..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=22393&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..1483..859.&list=1&sort=…

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  6. Started by חובב,

שימוש המחשב זה לסטודנט להנדסת מכונות. אשמח אם יהיו לו אפשרויות OC. (כמובן שבעתיד אחליף קירור אם אצטרך). בעיקרון לא צריך דיסק קשיח כלל ברשותי 160 GB. ולא צריך כרטיס מסך( ברשותי GTX 260 216). כמובן העדפה היא אינטל. אשמח להצעה נפרדת לSSD ב 300~ ש"ח. האם כדאי להשקיע בערך 2000 שקל במחשב נייד I5 או שמבחינת ביצועים מחשב נייח בסכום זה שווה ביצועים?? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Cynicoren,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג, אך זה לא דחוף. מנסיונכם, אם אחכה לבלאק פריידי, יש סיכוי לירידת מחיר משמעותית (10% ויותר) במחיר רוב חלקי המחשב השונים? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הדרישות הבסיסיות (גירסא מקוצרת, השאלות שאינן רלוונטיות נמחקו): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעשרות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר, קצת משחקים ובפרט skyrim, world of warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי לשמור על א…

9. Started by agam360,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, Visual Studio, VMs, MySQL א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מס…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום! לפני שהבנתי הרבה בחומרה קניתי מחשב והוא: i7 950 x58a-ud5 6gb ram gtx550ti antec 300 1tb caviar black antec earthwatts 650w lg gh22ns50. scythe mugen נראלי- לא בטוח. עכשיו מה הבעיות עם הדבר הזה? 1. הכרטיס נורא נורא חלש. 2. יש מלא רעש. אני עדיין לא חקרתי מה מקור הרעש. 3. המעבד חם אחושילינג ומגיע ל50 מעלות על פעילות של כרום פתוח עם יוטורנט עם אווירה עם כלום עבודה בעצם לדעתי. 4. אני עובר לתחום עריכת המוסיקה (לא מקצועית עם עם דגש להגעה לליטנסי נמוך ככל האפשר. מה המטרות מהשדרוג מן הסתם. 1. גיימינג הרבה יותר חזק. 2. שקט, ממש שקט, בדרגת שקט ככל שאפשר. 3. המעבד זאת שאלה כלשהי. ההיסטינק גיליתי שקיבל עיקום בטופ שלו. לכן חשבתי כבר להחליף אותו. אלא אם כן אני…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by yevs,

כרטיס מסך שיש לי כרגע: Sapphire Radeon HD 7850 OC לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H מעבד: I5 3550 רוצה להכין את המחשב "לקיץ" וברצינות: לשחק במשחק Watch Dogs בהגדרות גבוהות +++. האם כדאי לקנות את אותו כרטיס מסך שיש לי ולחברם במקביל? או שיותר טוב לקנות כרטיס חדש מהדור החדש. מוכן להשקיע באזור אלפיים ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by SaltedHuskey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב - לימודים, משרדי, ומשחקים כבדים (עדיפות לריצה על HIGH או ULTRA) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מיינסטרים כבדים; BF4, AC, טוטאל וור למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD ומעלה. יש מסך 23" FHD של SAMSUNG כצג ראשי, ואני גם רוצה שיהיה מחובר במקביל לטלוויזיה (גם SAMSUNG, FHD, יש את כל החיבורים הרגילים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? סט מקלדת ועכבר אלחוט…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by PriorTak,

הי. אני מעוניין במחשב נייד חדש בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/544342-האם-כדאי-להחליף-לפטופ?p=4887213 המחשב אמור להרכש דרך האינטרנט, רצוי בחו"ל משום שהמחירים שם נמוכים משמעותית מאשר בארץ. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית קלה, משחקים קלים בלבד, סרטים באבחנת FHD (חשוב שירוצו חלק כי במחשב הנוכחי שלי הם מקרטעים ורק 720P רץ חלק), עריכה גרפית בפוטושופ, מאיה ופוסר, גלישה כבדה מאוד ברשת (בסביבות ה200 לשוניות פתוחות במקביל בפיירפוקס), מכונות וירטואליות כבדות (ווינדוס, שרתים, לינוקס). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך יכול ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shaylex,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - אפשרי, לשיקולכם. אם אתם ממליצים אני אלך על זה. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא אופיס או ווינדוס, שירכיבו בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?לשיקולכם.…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by yaelkam,

הי, אני מחפשת מחשב נייד, אלה הדרישות: * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט, מדי פעם סרטים ופוטושופ כתחביב * גודל המסך? 13-14, רצוי מאט, הרזולוציה לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת מוארת * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, כמובן שעדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות משנה, עדיין רצוי 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * צריך בלוטוס, אין צורך בכונן אופטי. גודל הכונן הקשיח לא משנה אבל עדיף מהיר (מהירות 7200 או SSD) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל צריך ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אני רוצה מחשב שיהיה אמין ונוח לעבודה, איכות בניה טובה, אחריות טובה ושירות טוב, וכן מפרט טוב שיבטיח שהמחשב יעלה מהר ויעבוד מהר גם כשיהיו ה…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by dan9,

. מה התקציב המקסימאלי? אין ממש אבל נגיד 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית.שולחן מרוחק למקום העבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 2 מסכים של 22 אינץ (אחד כבר קיים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מארז שקט מועוצב חלק…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום . ברשותי מחשב נייד של סמסונג בן שנה בערך , לאחרונה שמתי לב שכשאר אני סוגר את המסך לדוגמא בלילה , בבוקר שאני מעוניין להפעיל את המחשב הוא לא נדלק , רק כאשר אני מחבר את המטען מסתבר שהסוללה התרוקנה לגמרי. חשוב לציין שאני סוגר אותו עם סוללה יחסית מלאה , ובנוסף בעבודה ללא מטען כאשר יש סוללה הוא מחזיק די הרבה זמן ונראה מאוד סביר. בעיה בסוללה ? במחשב ? בהגדרות ? תודה מראש

• 35 תגובות
    • 11.4k צפיות
  18. הצרכים שלי הם בעיקר לכתוב תוכנות ( visual studio , android ) וכל הדברים שסטודנט צריך. התקציב הוא בערך 4-5 אלף שח בדקתי ב KSP ויש להם 2 מחשבים כאופציה טובה 1 . אסוס 2 . דל הבעיה היא ששמעתי שיש בעיה עם שירות הלקוחות של אסוס ואני חושש להכנס לזה. ההתלבטות היא בין המחשבים האלה http://ksp.co.il/?list_compare=.22389..21792..22578

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by MoAv,

ניסיתי לעשות חיפש אך לא מצאתי תשובה, האם ניתן לשדרג למעבד טוב יותר מהסדרה הנ"ל ? תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by PriorTak,

הי יש לי כיום לפטופ של DELL בן כ4 שנים. אם אני זוכר נכון, הלפטופ הוא עם חומרת: core i7 1st gen 720 8gb ram 1333 500 gb HDD sata כיום הלפטופ מספק בקירוב את צרכי, אני עובד הרבה עם תוכנות גרפיות כגון פוטושופ ומכונות וירטואליות כבדות (שרתים, לינוקס, ווינדוס). ההארדיסק מתחיל להזדקן - אני מקבל נתוני HEALTH של פחות מ50 אחוז בתוכנת HDD sentinal. השאלה הגדולה היא - האם להחליף את ההארדיסק בלבד לפני שהוא מת (רצוי לSSD כדי לקבל קצת תוספת מהירות) או להחליף את המחשב כולו? חשבתי על לפטופ בעל המפרט הזה בערך: core i7 4th gen 4700 16gb ram 1600 240gb ssd sata3 + 240gb ssd mSata. לפטופ בעל חומרה שכזו יתן לי ביצועים טובים משמעותית מהלפטופ הנוכחי? או שכדאי להשאר עם הלפטופ הנוכחי ולמשוך אותו …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. טוב אז חג שמח ושלום לכולם! אני רוצה לבקש את עזרתכם בקניית מחשב נייד ללימודים. וכן! אני יודע שנפתחו הרבה בקשות דומות בפורום, אבל תמיד כיף לקבל המלצה אישית. אז נעבור לדרישות: * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים, צפיה בסרטים,ותכנות. * גודל המסך? 13.3-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי מושג תמליצו לי אתם * רזולוציית המסך? HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, המחשב יתחבר בבית למסך 23(FHD 1920x1080) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ולא פחות מ4-5 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין לי מושג * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? או SSD או משולב. * כונן אופטי? …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. . מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בין 4.5 - 5 אלף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לפי מידת הצורך, כמה מאות שקלים אם זה שווה 2. מה שימושי המחשב - הפקה מוזיקלית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (כבד/פרנסה). Ableton Live בעיקר המחשב בעיקרו להפקת מוזיקה, אך שיוכל להריץ כמה משחקים מהשנים שעברו (אין צורך בכרטיס חזק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בכונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ממש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  23. שלום, ברשותי המפרט הבא - WIN 8 Pro X64 Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB Flushed to 6970 Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVANCE Dell 2311h שברצוני לשדרגו ברכיבים הנ"ל - [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: mws_boxTop, width: 100%, align: center][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: mws_boxLeft][/TD] [TD] [TABLE] [TR] [TD=class: mws_boxCenter][TABLE=class: productListing, width: 100%] [TR] [TD=class: productListing-heading, align: center]Remove[/TD] [TD=class: productListing-heading]Product(s)[/TD…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. צהריים טובים. אני קונה בחודש הקרוב מחשב גיימינג חדש. אני מתלבט בנוגע לחנות ממנה כדאי לי להזמין. בנו לי את המפרט באתר שקוראים לו plonter ואני מתלבט בינו לבין TMS. בעבר קניתי מחשב מחנות דיי גדולה שפשטה רגל. מצד אחד לא פניתי אליהם מעולם כי לא היו תקלות מצד שני עדיף שהחנות ממנה אני קונה תהיה שם אם תהיה בעיה. אני גר במגדל העמק, פלונטר ממוקמים בתל אביב וTMS בנתניה. רציתי לשמוע את דעתכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. * מטרות המחשב? בעיקר פיתוח (עבודה עם אקליפס). אם אפשרי הרצת משחקים ישנים (יחסית) כמו CIV 5, אבל לא הכרחי ואפשר לוותר על זה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לא משנה או הברק לא משנים * רזולוציית המסך? גם לא משנה. אני מתכנן לחבר אותו למסך נוסף בגודל 17" ולעבוד עם שניהם. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות למקלדת עם NUMPAD * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות, רוב הזמן המחשב יהיה בבית מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, אם אפשר SSD במסגרת התקציב זה יהיה נחמד * כונן אופטי? אפשר, אבל לא הכרחי * האם דרו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים