עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TalSedaka,

התקציב המתוכננן הוא 3000ש"ח אם צריך להגדיל או להקטין בהתאם למפרט שאני מבקש תגידו לי בבקשה מתכננן לקנות בישראל. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? משחקים קלים, צפיה בסרטים HD ובנוסף למכללה ללימודים (Photoshop, AutoCAD). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.4 עדיף, לא יודע מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלויזיה לראות סרטים. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G, עם אפשרות לSSD. * כונן אופטי? צריך צורב כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אשמח לדעת את כל האופציות, אבל אם אפשרי להגיע ל-3,000 הכי אשמח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים והקלטות ליוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - AC החדשים למיניהם, קרייסיס, באטלפילד, כל מני כאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום רב וחג שמח, אני זקוק להמלצה על מפרט מחשב בסיסי ביותר, שישמש אישה מבוגרת בעיקר כדי לשחק סולייטר, לגלוש באינטרנט (כולל לצפות בתכנים ממאקו TV למשל ויוטיוב), ושימוש ביישומי אופיס בלבד. המחשב יריץ חלונות 7 ואופיס 2010. גודל מסך לא פחות מ- 17 אינץ', המחשב לא ישמש ליציאה מחוץ לבית אלא להתניידות בתוכו. יש רשת אלחוטית פעילה. תקציב: לא מוגדר, אבל כמה שפחות. חייב שיהיה אמין לאורך זמן. תודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by nimnim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft בעיקר וגם קצת FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "24 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המפרט שלי: מעבד i3-2120 קירור alpine 11 gt rev2 לוח אם asrock h71m-dgs זכרון G.skill ddr3 4gb 1333mhz כונן קשיח segata 500gb 16mb sata 3 ספק כוח zumax 500w כרטיס מסך אני מניח שזה שבא עם המעבד והדרישות של המשחק הם: win xp/7/8 proccesor: 2.2 ghz supporting sse2 ram: 2gb for win 7 geforce 6800 with 256 mb ram המשחק אינו רץ חלק אצלי במחשב אחרי שפירמטתי אותו כבר רציתי לשאול אולי אם יש אפשרות לשדרג חלק כלשהו במחשב וזה ירוץ יותר נקי וחלק אם למישהו יש המלצה

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות בלבד * גודל המסך? 13 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 1.8 קילוגרם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Blu…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים האלה, מי חדש/טוב יותר? (asus F551CA-SX051H או asus R512CA-SX059H)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shaiov23,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, סרטים ועריכה בסוני ווגאס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני ווגאס (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  9. תקציב : 5.5 אלף , אם צריך מוכן לחרוג עד 6 אלף ללא ציוד היקפי ללא OC המחשב מיועד לגיימינג למשחקים החדשים שיוצאים לדוגמא: Titanfall , Path of exile וכו' למסך ברזולוציה של 1920X1080 רצוי כמה שיותר שקט לא צריך לכלול מערכת הפעלה או תוכנות מיוחדות אין העדפה לחנות ספציפית מתכנן לקנות את המחשב בימים הקרובים אני לא חושב שאני צריך כונן דיסקים חדש אני פשוט אעביר מהמחשב הישן שלי (אם אתם לא חושבים שזה לא חכם בבקשה שתפו אותי) ומבקש את דעתכם על ווינדוז 8, לדעתכם כדאי לעבור אליו או להישאר עם 7? תודה מראש!!

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. אני מעוניין לרכוש מחשב לצורכי עבודה הצרכים שלי וירטואליזציה- של שנים שלושה שרתים וקליינטיים (לינוקס ו windows ) תיכנות - Eclipse ,Visual studio 2012 ועבודה ב 3D AutoCAD,Solidworks הצעה ראשונה מעבד : Intel Core i7-4770 3.4GHz LGA 1150 Quad-Core Desktop לוח : ASRock Z87 Pro3 DDR3 1150 VGA DVI HDMI ATX Motherboard קירור למעבד : Xigmatek Gaia SD1283 for All Sockets CPU Cooler זכרון וירטואלי : 8GB Transcend PC3-12800 DDR3 1600 MHz זכרון פנימי : Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 7200rpm 64MB Buffer SSD : 120GB Mach Xtreme MX DS Fusion GT (MXSSD3MDSFG-120G) 2.5 כרטיס מסך : …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avivea16,

שלום! יש לי מחשב עם לוח אם intel bearup lake DH67BL שתומך ב PCIe הסטנדרטי (X16) לכרטיסים גרפיים, אבל לוח האם והמארז הם Micro ATX. כרגע מעבר לגרפיקה המובנית אין כרטיס גרפי ואין לי מושג איזה כרטיס יתאים מבחינת לוח האם והרוחב של המארז. לא מצאתי את שם המארז אבל אני מצרף תמונה שלו. [ATTACH=CONFIG]5652[/ATTACH] אני מניח שPCIe לא משתנה על פי סוג לוח האם אבל יש לי תחושה שרוב הכרטיסים רחבים מידי. בקיצור, אני צריך כרטיס מסך בתקציב של עד 300 ש"ח (להריץ פיפא ואן בי איי) שיכנס במארז כזה. תודה רבה על כל עזרה שתתקבל

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Alex662,
    • 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. * מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים בסגנון Flight Simulator, צפיה בסרטים אונליין, אינטרנט וחיבור לטלויזיה * גודל המסך? 15.6 אם יש אפשרות אז 17 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק. * רזולוציית המסך? אין לי מושג מה צריך להיות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad לא חובה * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא ת…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום וחג שמח, אני שוקל להרכיב מחשב בארץ, ולהביא את החלקים היקרים מארה"ב דרך newegg או CDW (יש לי מישהו מארה"ב שיביא לי), כלומר לוח אם, כרטיס מסך, RAM ו-CPU. אם תוכלו בהמלצותיכם להביא לינק לאחד מהאתרים האלה, אעריך זאת... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000 ש"ח לחלקים מארה"ב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר גם בפחות מ-2000 משהו טוב, אז נהדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו תוך התחשבות בעתיד - כלומר, פוטנציאל לעריכת 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני עור…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  15. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, VISUAL STUDIO, צפיה בוידאו באיכות FHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 14.1 אך גם 15.6 ו-13.3 בא בחשבון. מעדיף מאט אבל לא קריטי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חשוב לי שהכפתורים של העכבר יהיו רכים ונעימים כמו בסדרות ה T של לנובו למשל. * …

16. Started by אלעד,

שלום רב, אשמח לקבל המלצה למפרט עבור מחשב נייח לשימוש בתכנות AUTOCAD / PHOTOSHOP / 3DMAX / SKETCHUP כמו כן למסך מתאים. בנוסף זקוק למחשב נייד שיעבוד באותן תכנות למעט 3DMAX שישמש כמחשב משני של המשרד. המון תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by mosheva,

שלום, אני מחליף את המחשב הקיים של ההורים שלי היות והוא כבר לא סוחב את השימושים היומיומים בעיקר אינטרנט על סביבת וינדוס 7... לא יודע אם זה כבר עייפות החומר או זה שיש לו 2GB זיכרון (או 4GB לא זוכר). המחשב עצמו הוא duel core כל שהוא מלפני 5 שנים. בגדול אני מחפש מחשב שיחזיק להם מעמד לפחות עוד 5 שנים ושיעבוד מהר. חשבתי על i5 במפרט מוכן מראש של ivory (מתחיל ב 1850) ולשדרג ל 8GB זיכרון + כונן 1 טרה (לא חובה) + ספק כוח חזק יותר. לאחר מכן נזכרתי שאינטל שחררה את הדור החדש של ה NUC ויש להם גם i5. ב KSP ה NUC i5 4250U נמכר ב 1895 ש"ח ועל זה צריך להוסיף זכרונות + דיסק קשיח של מחשב נייד עכשיו לשאלה: האם מחשב NUC i5 לשימושים ביתיים של אינטרנט בעיקר ולעיתים רחוקות עריכת וידאו ותמונות (…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. התקציב עד 2500, מחשב ביתי לצרכים משרדיים, חשוב לי שיהיה אמין מאוד , ושיציג ביצועים טובים. (גלישה מרובה, אופיס וכו')

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by av460,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - הכי טוב במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי .ללא ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?.לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. הרכבת המחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? IVORY בלבד בבקשה!!! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?חודש. 10. האם יש בקשו…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by asa_s1,

שלום זקוק למחשב נייד למשימותשל גלישה אופיס ודוא"ל, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: לא חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה : שיהיה נוח לקרוא ולכתוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?: לא באופן ספציפי מומלץ מקלדת מלאה. * משקל רצוי: שיהיה נוח לסחוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עבודה של בערך שעתיים ללא חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לא * Bluetooth? היום זה סטנדרטי. * גודל מינימלי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי לכולם, אז עברו 3 שנים מאז שקניתי והרכבתי את המחשב הנוכחי שלי. המשחקים זזים עדיין, אבל לא בהגדרות שהייתי רוצה. לפעמים יש קרטועים פה ושם. BF4 אם אני לא טועה מוגדר על בינוני אז הייתי רוצה לחזק את המפרט הנוכחי/לקנות חדש. רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם שווה רק לרענן את המשולש(+כ.מסך) או לבנות מחשב חדש לגמרי? (בהתאם למפרט הנוכחי בצד - הכי עליון) 2. בהנחה ובונה מחשב חדש, יש טכנולוגיות חדשות באופק שיוצאות עוד מעט ושווה לחכות ורק אז לקנות? בהנחה שרוב תשובתכם תהיה לקנות חדש, אז הנה הבקשות שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במלואו אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by p_uriel,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לבית. שימושים: אופיס ואינטרנט. גודל מסך כ 15", עדיפות למסך מט (הבנתי שזה מומלץ. נכון?) רזולוציית מסך לא קריטית, אבל שהאייקונים לא ייראו קטנים מדי. אמצעי קלט: אין לי צורך במקלדת הכוללת numpad. עכבר ('סופר דופר' קריטי עבורי): עכבר מ-ע-ו-ל-ה!!! אין לי כוונה לחבר עכבר חיצוני. משקל רצוי: לא קריטי עבורי.. זמן סוללה: לא קריטי עבורי. הבנתי שעדיפה סוללה עם 6 תאים. יציאות מיוחדות: לא חובה (פרט ל USB,כמובן.) Bluetooth: לא חובה HDD: רצוי SSD 256GB, אבל גם אסתפק ב 128GB SSD (או כונן רגיל 500GB, אם מייקר באופן משמעותי) כונן אופטי: אין צורך תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית לא, אבל אעדיף אחריות ל 3 שנים של יבואן טוב (הבנתי שאסוס לא להיט לא…

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  23. Started by djz,

אחרי התייעצויות בפורום נראה לי שנסגרתי על מפרט אני צריך בבקשה חוות דעת סופית ותשובה על כמה שאלות אחרונות המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 849 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 460 ₪ - Gigabyte GA-H87-HD3 S1150 329 ₪ - * מבצע חג * - 8GB Patriot DDR3 1600Mhz + HEATSINK 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 749 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III 720 ₪ - * מבצע חג * - FD R4 Titanium + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO מחיר סופי: 4837 ₪ למזומן 4933 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים שאלות: 1. האם הקירור של המעבד מספיק טוב ושקט? 2. האם כד…

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 (באמת שאין צורך לסחוט את המיץ אלא אם זה ממש ממש ממש ממש מומלץ, אני מעדיף לחסוך עד כמה שניתן, רוצה מחשב חזק לשנים הקרובות אבל לא לבזבז סתם). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית (בעיקר WORD וטקסטים ארוכים), הרבה לשוניות פתוחות והרבה תוכנות (פשוטות לרוב) שיעבדו במקביל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך לכלול HDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - 6(?), רצוי שיהיה שקט. כמובן שאין …

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by chito,

אהלן חברים, אז הדודה מגיע חודש הבא מארה"ב וחשבתי שזאת תהיה הזדמנות טובה לרכוש נייד במחיר קצת יותר סימפטי מבארץ. מבחינת תקציב 800-1200 דולר, אפשר לחרוג אפילו 1300 פלוס במידה ויש דגם מעניין. * מטרות המחשב? בעיקר שימוש כללי, אינטרנט סרטים פה ושם אולי קצת משחקים עם אפשרות להריץ תוכנות קצת כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביבות ה-14, לא משנה ממש מבריק או מאט * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא ממש * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף סוללה חזקה אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, E…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים