עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by b.tiger,

קניתי את המחשב hp dv6-2155dx רציתי לדעת פרטים על המחשב הזה מבחינת ביצועים,חי סוללה ולאיזה פעולות הוא מתאים וכו' אז מישו? מפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c02029512

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום אני קצת חדש כאן ואני זקוק לעזרה שלכם בבקשה יש לי מחשב נייד מסוג MSI MS-1674 עם WINDOWS XP אני כבר יותר משבוע מנסה לימצוא לו דריברים ולא מוצא בכל מקום ניכנסתי לאתר של MSI הורדתי את התוכנה שלהם "מתקינה אוטומטית" והיא לא עוזרת בלום עם יש אפשרות לעזרה אני יודה לכם מאוד הכרטיס מסך שלי הוא ATI READON HD 3400 SERIES שמצאתי דרייבר שלו אבל הוא לא נותן לי להתקין אותו אוליי כניראה כי הוא לא מתאים למחשבים ניידים .... בקיצור צריך ת'עזרה של התותחים כאן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by PCall,

חשבתי על המפרט הזה : מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤663 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤649 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB ¤331 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤478 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1595 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב SAMSUNG SH-S183A X18 DVD ¤162 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183A מארז כולל ספק JSP-TECH J-775G 400W ¤194 http://skypc.co.il/product.asp?pid=J-775G הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למ…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז ככה אני בן 18 ואני אוטוטו מתגייס לצבא עניין של חודשיים וחצי, אני הולך לשרת במקום שכרגע את שמו אני לא יכול לציין אך בלי קשר לכך אני צריך את עזרתכם בבקשה (רבה רבה) יש לי מחשב שקניתי לפני שנה אחרי קיץ מפרך של עבודה במפעל דגים כמובן הוספתי בו דברים כמו כרטיס קול מתקדם צורב טוב וכו' אבל כשקניתי את המחשב חיפפתי בדברים כדי לחסוך כמו מארז וספק כוח וקירור טוב למעבד וכדומה כבלים עגולים באותו זמן לא חשבתי על הדברים האלה אבל עכשיו זה נהיה קריטי המחשב הזה אני דואג לו מאוד והוא עובד לי בצורה מצויינת אני נהנה משרותיו והוא נהנה משירותי כדומה אבל אני יודע שלא יהיה לי זמן כל כך לעבוד ולטפל בו במהלך השירות שלי כי ככל הנראה המחשב שלי יראה אותי לעטים רחוקות מה שאני רוצה ממכם, זאת עזרה לבח…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מה התקציב המקסימלי? 4.6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, תוכנות הנדסיות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש VISUAL STUDIO ,matlab ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:כן,(אולי בעתיד קל עד בינוני):בינוני עד כבד 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ?:לא הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: ,RSM,TMS איזור מגורי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by cold fire,

חבר שלי גיימר והוא מעוניין בנייד די חזק להרצת משחקים(הוא סטודנט ובגלל זה הוא רוצה נייד) ל7700 ול2600 יש זכרון 512 אבל ל1700 יש 256 אם יכולת לקחת עוד 512 מגה מהזכרון של המחשב... תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד למטרת עריכת גרפיקה *דו-ממדית* ולימודים. על המחשב לעמוד בקריטריונים הר"מ: 1. כמה שיותר קל - אני אמור לסחוב אותו רוב השבוע. 2. תומך בטכלוגיות ובארכיטקטורת התקשורת העדכניות - מאחר במוסד הלימודים שלי יש תמיכה באינטרנט אלחוטי ובכלל כדי שאוכל להשתמש בו גם בעוד 5 שנים. 3. אבא ואמא - חברה טובה עם קבלות (כלומר: לא HP). אשמח לקבל עצות לשיפור / שינוי וכן עצות לדגמי מחשב שונים. תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by hotshot,

שלום רב, קודם כל ברצוני להגיד שרק לאחרונה יצא לי להכיר את האתר שלכם וכבר כולי מחמאות על הרצינות, האיכות והפרקטיות של האתר, כבר יצא לי לקרוא לא מעט מאמרים פה שהחכימו אותי ואף יצא לי ליישם חלק מהעיצות פה במחשב שלי. ולדבר האמיתי, ברצוני לקנות מחשב חדש לגיימינג ואלו הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? כ- 6000 ש"ח כולל מסך 23-24" Full HD ורמקולים 2.1 (אין לי פשוט חדר שמתאים ל-surround) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה יצדיק מבחינת ביצועים אז אפשר ורצוי לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לגיימינג בעיקר, כמובן שגם גלישה והורדות. א) יש לציין…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. פירקתי את המכסה האחורי של המחשב הנייד שלי - Asus N550JV. הברגים רוכזו בשקית אשר לצערי אבדה. אני רוצה לרכוש ברגים חדשים בכדי שאוכל לסגור ולהדק בחזרה. כיצד ניתן לדעת מהי מידת הברגים הנדרשת למחשב? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by baruch28,

אפשר לראות את כל הנתונים שלו - http://www.toshiba.co.uk/discontinued-products/satellite-c650-1ct/ המחשב בן 3 שנים ואין לו אחריות והוא נמצא במצב מצוין כמה הוא שווה לפי דעתכם? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by prince8900,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Xane,

Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core CPU PQI PC3200 400MHz Dual Channel 2GB OCZ ModStream Power Supply 520W MSI K8N SLI Platinum nForce4 Samsung 160GB SATA 7200RPM Creative Audigy 2 ZS Retail Thermaltake BigTyphoon ציוד היקפי: Viewsonic 19" CRT Flat P97F Black Silver Antec Super Lanboy Aluminium Super Mini Tower Case NEC ND-3540A Dual Layer DVD+RW 16x Silver Bulk 12,486 ש"ח.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל רק אם באמת שווה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו GTA V, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by creek1,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA2 , וכל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי, חשבתי קצת יותר לפרטים על המחשב שאני רוצה לרכוש בקרוב ואני צריך עזרה בבניית המפרט, וכמובן מאיפה ניתן לרכוש אותו.. דגש: אני רוצה לקנות מחשב נייד בעדיפות גבוהה, במידה וההבדל בין נייד לנייח יהיה משמעותי בהיבט האיכות אהיה מוכן להתפשר. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) ישמש בעיקר לעבודה עם קיובייס בבית - עריכה, הק…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים! קצת רקע בגדול זה המחשב הראשון שלי והדרישות ממנו דיי פשוטות והן: גלישה מהירה באינטרנט צפייה בסרטונים בyoutub , צפייה בסרטים באיכות גבוהה hd, ועבודה בתוכנות האופיס השונות.כמו כן מה ההבדל בין נוטבוק לאולטרה בוק ומה עדיף?! שהמחשב יהיה מהיר ושיהיה אפשר לגלוש באינטרנט ובמקביל לעבוד על אופיס מה גם שאין לי כל צורך במשחקים כי המחשב ישמש אותי לעבודה ולימודים וילך איתי ל 3 שנים לפחות. ועכשיו מה שאני מחפש מהמחשב: 1.מסך בגודל 14-15.6 אינץ ושיהיה באיכות hd לצפייה בסרטים ובנוסף עם הוא עם ווינדוס 8 עדיף מגע? 2.אופצייה לחיבור bluetooth וכמובן חיבור ל wifi חזק ושלא יעשה בעיות. 3.המחשב הזה יהיה המחשב העיקרי והיחיד שלי ככה שבעדיפות שיהיה לו אפשרות לתחנת הגינה …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, יש לי כבר מארז fractal design define r5, ציוד היקפי וssd וhdd כל השאר צריך חדש. אני מתכנן לקנות את ה1080ti אבל אחכה את הכמה שבועות שצריך עד שיגיעו הדגמים הנוספים עם הקירור המוצלח יותר, מעריך את זה בכ4K וזה כלול ב13K תקציב (אחרי הכרטיס מסך נשאר 9) מצורף פירוט. תודה רבה מראש לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 13K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, כמובן שלהוסיף סכום גדול על שיפור של 2% בביצועים זה מיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, זה כבר תקציב גדול מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך מפרט לחבר גיימר עד 5000 שקל הדרישה היא למשחקים והרבה אין חשיבות למארז יפה/עם חלון (אבל עם USB ואודיו מקדימה) צריך HD של 160 ג'יגה לפחות לא צריך צורב או כל כונן אופטי אחר המחשב לא צריך להיות סופר שקט אבל שלא יהיה טרקטור (מחשב בחדר שינה) המחשב יהיה באיזור יחסית חם - צריך מערכת קירור יחסית טובה תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אפשר בבקשה הצעה למפרט למחשב גיימינג מקצועי בתקציב של 9000 ? אני רוצה הכל, חוץ ממסך, מקלדת ועכבר, בקיצור את החלקים הבאים: * מארז * ספק * לוח אם * כרטיס מסך * מעבד * זכרון * כונן קשיח כרטיס מסך אני חושב שאני ילך על ultra 8800, אבל אני לא יודע איזה אחד לקחת של evga או של Leadtek, אם יש אחד יותר טוב וישאר כסף כדי להגיע ל9000 אז תציעו לא חייב שכל החלקים יהיו מחנות אחת, מצידי שיהיו גם מ10 חנויות שונות, העיקר שהמפרט יורכב מהחלקים הכי טובים - במחירים הכי זולים שאפשר למצוא אותם תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב נייד שמיועד לסטודנטית לאדריכלות. חשוב שיהיה בעל ביצועים גבוהים ומשקל נמוך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות גרפיות (AUTOCAD ,REVIT,RHINO ;ILLUSTRATOR וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל 15 אינץ' לגבי הרזולוציה לא יודע להגיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, קניתי לפטופ של דל לפני שנה בדיוק בארה"ב, מדגם XPS 1330M, עם אחריות ל-3 שנים מסוג NBD (Next Business Day). כשהגעתי לארץ העברתי את ה-service tag שלי לארץ, ושכחתי מכל העניין. לפני שבועיים התחילו בעיות עם הלפטופ, ככל הנראה בגלל הכרטיס מסך של nvidia 8400, ולפני שבוע הוא קרס לחלוטין (לא עלה, אפילו הביוס לא עלה). התקשרתי למספר התמיכה של דל, שאמנם היו חבר'ה קצת לא מבינים מהחיים שלהם ולקח לי איזה שעתיים להסביר להם מה קורה, אבל בסופו של דבר הם אמרו לי שתוך יום-יומיים יגיע אלי טכנאי הביתה לתקן את הבעיה. הייתי קצת מופתע כי לא ידעתי שיש להם שירות כזה עד הבית. אפילו קצת התקשיתי להאמין :-) בכל אופן, תוך יום התקשר אלי טכנאי, ולמחרת הוא כבר היה אצלי, ותוך חצי שעה החליף לוח אם …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yairov,

היי לכולם, התקציב: 7,000 ש"ח כולל מסך. שימוש: עבודה מהבית (לא למשחקים). תוכנות: VMWare, VS2010, WebStorm, Office 2010, PhotoShop CS. הדבר הכי חשוב לי במחשב זה הביצועים. כמובן גם שאר הדברים אך זה העיקר. לא מתוכנן OC וגם לא קנייה של מערכת הפעלה. אין העדפה לרכישה מחנות ספציפית - אפילו מעדיף לשלם יותר אם השרות שווה את זה. לא מתוכנן שדרוג בקרוב אך האופציה תמיד פתוחה. המפרט נבנה באתר של KSP היות והיה להם את החלקים שרציתי: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1295 1 1295 P8Z68-V s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E 860 1 860 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 580 1 580 Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA III WD5002AALX 275 …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1366X768. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, Crysis, משחקים כבדים בעיקרון. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עם פיטרים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by moshiko4512,

שלום לכולם ותודה מראש!!!! אני חדש לגמרי בנושא הניידים ואני מעוניין לקנות מחשב נייד,אז ככה שיהיה מחשב באזור ה8000-9000 אלף והיעוד שלו בעיקר למשחקים ולסרטים(חשוב שיעבדו טוב משחקים כמו san andreas וgodfather וגם פרו אבולושיין)המסך שיהיה 15 או 17 לא כל כך חשוב לי ועוד פעם חשוב לי הכרטיס מסך שיעבדו לי משחקים כמו שצריך(במחשב בבית יש לי 6600gt והכל עובד לי חלק אז אם אפשר לקבל מפרט שכלול בו כרטיס מסך עם ביצועים דומים),בנוסף לא חדוב לי הקטע של החברה כי זה ממש לא מעניין אותי העיקר שהתוכן שלו יהיה טוב,אה וגם עם 1 גיגה זכרון לפחות ועם המעבדים החדשים כפולי הליבה כי אני איש שאוהב שיש לי את ההכי מתקדם(מחלה שכזאת)??????? תודה רבה לכל העוזרים משה!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by maorg1000,

שלום לכולם, הייתי רוצה לשמוע המלצות לרכישת מחשב נייד. אני סטודנט שמשתמש במחשב בעיקר באופיס, PDF, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. חשוב לי שיהיה למחשב סוללה עם אורך חיים סביר+ ושהמסך יהיה בגודל 13.3 או 14. התקציב שלי הוא בין 2,500-3500. חשוב לי שהמחיר יכלול גם מערכת הפעלה Windows 8 ואחריות של 3 שנים לפחות. תודה רבה לעוזרים! נ.ב אני צריך את המחשב היום כי יש לי סמינר דחוף לכתוב והמחשב שלי התרסק על הרצפה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים